Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-28 08:07:54

LOGOUT.hu

Autós topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#57356) Ádám16


Ádám16
addikt

Ma letolatták az autómat ugy, hogy a jobb elso sarvedo behorpadt, lokos eltort, helyzetjelzo buram szettorott.
Megvart az uriember (tenyleg az volt), Digis szolgalatival sikerult elkovetni a dolgot. Hivtam rendort, elismerte a dolgot, kitoltottuk a kéksárgát, mentem vele a biztositojaval szerzodesben allo szakszervizbe kart felmerni. Kitoltottem ott is a dolgokat, a faszi azt mondta, tobb, mint 100k a kár.
Egy egyes swiftrol beszélünk, de az igenyes fajtabol, nyaron lett telibe ujrafujva, kaszni is rozsdamentes, torodok vele.
Ezt a kárt sokallom, dehat mit foglalkozzak en vele, csinálják meg, legyen olyan, mint volt, nekem az a lényeg. Viszont. Egy baratomat ertesitettem egy dologról, es eleg kapzsi infot mondott nekem: ha megiteli ezt a kart a szakszerviz, igenyeljem ezt az osszeget, es kb 40k-ból csinaltassam meg, annal többe ugysen kerülne (szerintem sem), a többi zseb. Egy kollegaja egy BMW-nél igy "profitalt" 600k-t.
Letezhez ilyen, hogy összeget igenyeljek, ne javitast? Tudtok errol valamit? Egyebkent afelé huz a szivem, hogy hagyjam a szakszervizre, dehat az a 70-80 ezer sem esne most rosszul ugy, hogy lenyegeben semmit se teszek erte, csak ismeros szerelohoz viszem kedvezobb arert cserebe.
Kivancsi vagyok a velemenyetekre.

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.