Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-28 08:07:54

LOGOUT.hu

Autós topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#39632) xEon1337


xEon1337
őstag

Mivel itt sokan használtok Bosoko lapátot én is berendeltem egy szettet a C30-ra.

Mikor vettem le az előzőt, akkor láttam, hogy az még a gyári volt (2009 tavaszáról), mivel bele volt öntve a gyártási időpont. Egyébként sokan szerintem még le sem cserélték volna, mert amúgy nem csíkozott, "felfelé menet" gyönyörűen leszedte a vizet, de amikor az alapállásba ment lefele, akkor keletkezett egy fátyolos réteg, amit a menetszél csak egy másodperc után tüntetett el.

Eső erre Győr környékén nem esett, szóval csak az ablakmosóval tudtam tesztelni városi sebesség mellett, de tökéletes. Semmi csík, semmi fátyolosodás, a megfelelő adapter felrakása és a rögzítés is pillanatok alatt megvolt, szóval ajánlom mindenkinek. Egyedül annyi, amit itt már többen is írtatok, hogy a szélein nem fekszik fel teljesen az üvegre (650mm és 480 mm), de kb 10-20 mm-ről beszélünk, ami szerintem egyáltalán nem zavaró. Majd még nagyobb sebesség mellett leszek rá kíváncsi, de remélem ott sem akar majd elrepülni.

Erre a kocsira egy első szett Bosch Aerotwin ~8000 forint lenne, ami ahogy néztem egész normális árnak mondható, de azért még így is több mint háromszor drágább, mint a Bosoko.

"Less but better" - Dieter Rams

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.