Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-28 08:07:54

LOGOUT.hu

Autós topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#37692) Ironizer válasza Kornel (#37665) üzenetére


Ironizer
tag

Nem rémlik, hogy az euroingen 20-al vettem volna a kanyarokat. ;)
Félreértések elkerülése végett: én sem vagyok szent, én sem tartok be mindig minden szabályt, de törekszem rá, és főleg nem gondolom úgy, hogy követendő lenne, hogy helyes lenne. És nem vagyok rá büszke sem.
Nekem a notórius gyorshajtás kibassza, mindennek megvan a helye, zárt pályán ki lehet élni az ilyet, tudom, próbáltam, kurva jó dolog, ajánlom mindenkinek.
Közúton bármilyen tiszta a szitu, sosem tudhatod mi lesz. Nem azt jelenti, hogy 20-al kell venni a kanyarokat, de a szabályokat nem véletlenül találták ki, mert _köz_út, adnak egy keretet. Még ha vétlen is vagy egy balesetben, kurva szar érzés ám azt látni, ahogy átrepül feletted a bringás, és úgy szállsz ki, hogy nabazmeg ez meghalt (nem halt meg, de ezt abban a pillanatban még nem tudtam). Áldom az eget, hogy én akkor nem "csapattam" épp a szerpentinen. És még így is sokat gondolkodik rajta az ember, hogy vajon hogy lehetett volna megelőzni, annak ellenére, hogy minden szabályt betartott.
Tudom, hogy kb. fehér holló vagyok a felfogásommal, camaro-val még senki nem ment rajtam kívül ennyit szabályosan. :D Még egyszer, nem _csak_ szabályosan... nem akarok álszentnek tűnni... de ha bárki bármikor azt mondja, hogy nem vagyok szabályos, akkor nem azt fogom mondani, hogy hátde hátde itt kiadja, meg itt lehet, hanem azt fogom mondani, hogy tényleg nem, és nem kéne ezt csinálni. De deicide-ről köztudott, hogy mik a meglátásai a gyorshajtásról.
Mindegy, lejövök a témáról, mert csak felidegesítem magam.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.