Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-28 08:07:54

LOGOUT.hu

Autós topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#199726) rasotamas válasza bitpork (#199717) üzenetére


rasotamas
veterán

Ezt nem igazán értem, hogy igazolod, hogy mióta van itthon a kocsi? Ha meg akar büntetni, bizonyítsa a rendőr, hogy te folyamatosan több mint hat hónspja használod.
Mire kell itt gondolni? Ha kétszer is megállítanak a kocsival összehasonlítják a két dátumot? Vagy megfigyelnek? És mi van ha kétszer is használtad, az nem bizonyítja, hogy folyamatosan.
Gondolom nem arról van szó hogy annyi pénze van, hogy nem bírja hova tenni, inlább a cége le tudja írni még egy autó lízingjét az adóból, persze csak kint, kinti rendszámmal.
Létezik olyan papír, hogy akinek a nevén van autó meghatalmaz valakit annak a vezetésére, ezzel igazolod, hogy nem lopott, ebből előre minden hónapra kezdő és végdátummal írni egyet?
"A sógornőm kocsija, el kellett utaznia, addig itthagyta nekünk, megkért hogy egy héten egyszer menjek vele egy karikát hogy ne rohadjon bele a benzin."
Ez persze csak ötlet, de milyen rendörségi tevékenység cáfolja meg? Kihallgatják a szomszédokat? Visszanézik a térfigyelő kamerákat a munkahelyednél vagy mi?

https://tinyurl.com/rasoapro

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.