Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-28 08:07:54

LOGOUT.hu

Autós topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#195441) MC Pite válasza kátú (#195364) üzenetére


MC Pite
veterán

Próbálom tárgyilagosan. Egy ilyen súlyú NE járj melegben téligumival. Nem igazán értem miért tennéd(add el, ajándékozd el játszótérnek, gokartpályának).
" De ugyan akkor eldobni sem szeretném a gumikat, mert az is pazarlás lenne, inkább vigyázok kicsit és úgy szépen el fogja vinni a nyarat meg valószínűleg el is kopik a végére " 90ről 2 autónyi plusz féktávod lesz, és nyilván hamarabb is megy le az ívről. Ha nem 65-70el mész az az óvatos amivel hasonlóan állsz meg mint mások nyárival, nincsenek csodák. Max ha előtted is épp hasonló megy.
Nagyon nagyon ajánlok egy veztech tréninget, ahol a cica-egér 2 sávos próbánál nagyon nagyon meglepődnél (kanyarogtok egymás mögött -külön sávban- és az első nyom egy határozott féket, és megnézik a hátul jövő meg tudott-e állni. Szoktak lenni meglepetések.
A nem feszegetjük a határokat hasznos. De kérlek, próbáld megérteni, megyek előtted a meganeal, lakotton belül, 55-el; kiugrik elém a bokor mögül egy kutya (megtörtént), satuzok (szembe sávban jönnek) te pedig görbíteni fogod a fékpedált és belém jössz hátulról (3× törtek meg hátulról fizikából zsenik). Ősszel volt egy ilyen eset, WagonR-es nő messzire jött mögöttem, pótos ifa elfért volna közöttünk; de a végén 1 méteren belül volt az öreg gumijával (szerintem kuka is lett mert kockára fékezte).

Főleg ha azt állítod időnként gyorsan is mész. Már elnézést, de ne légy hülye! 2 tonnára normális papucsok kellenek. Vagy mond meg mikor merre jársz, nem szeretném ha nejem a picurral a háta mögött egy kanyarban kicsit átmászó 2 tonnával találkozna...
Ilyenkor teszteket, métereket (28al éred utol az előtted megállót lakotton kívül) meg egyéb szarokat szoktam belinkelni, most nem teszem, ez itt annyira egyértelmű.
Nem kímélsz semmit a szar gumival (add el ropiért). Ha kímélin akarsz és fogni a lóvén, vegyél _jó_ 4S abroncsot rá. Vagy 2 jó szettet, ami rohadt drága.

Egyébként a Yokohama nyáriról lebeszélnélek. Nézz teszteket, olvass utána melyik milyen gyorsan revül.

[ Szerkesztve ]

<ELADÓ: Pixel8HibridTok> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.