Autós topik
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Bemutató Spyra: akkus, nagynyomású, automata vízipuska
- Bemutató Route 66 Chicagotól Los Angelesig 2. rész
- Helyszíni riport Alfa Giulia Q-val a Balaton Park Circiut-en
- Bemutató A használt VGA piac kincsei - Július I
- Bemutató Bakancslista: Route 66 Chicagotól Los Angelesig
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] [Szevam:] Érzelmi magabiztosság/biztonság - miért megyünk sokan külföldre valójában?
- [Re:] [bambano:] Bambanő háza tája
- [Re:] Elektromos rásegítésű kerékpárok
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [Tüzi:] Geek-hatarozo
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
- [Re:] Gurulunk, WAZE?!
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Téma összefoglaló
Hozzászólások
A halászlét is kb mindenki másképpen főzi.
szalonnát nem szoktam bele rakni, viszont paradicsomot meg paprikát, hegyes erős paprikát, fokhagymát viszont igen
Én alapból vízbe rakom fel (rövid lében), ponty feje farka, keszeg, harcsa, harcsacsont, ezeket darabolva.
karikára: hagyma, paprika, hegyes erős, paradicsom,
fűszer: só, fűszerpaprikát meg olajba kikeverem és úgy rakom bele, 2-3 órát főzöm, én passzírozni szoktam.
Ez az alap (Ha nagyon turbózni szeretnéd, akkor ebbe az alapba rakd bele a vett sűrítményt, esetleg halászlé kockát) és ebbe szoktam belefőzni a harcsa kockát, ponty patkót, ikrát és a tejet.
Én enyhén csípősre szoktam és amikor kész, akkor rak bele magának aki akar még hegyes erős karikát, vagy szárított cseresznye paprikát
Van aki meg az egészet az elején kicsit össze pirítja, majd fűszerpaprika és úgy rakja bele a vizet, de 1000 féle képpen lehet csinálni, azért is kedvelt verseny alap
[ Szerkesztve ]
Eladó Tarrington House TH AD3020 páramentesítő, használt, jó állapotú. Ár: 25000Ft 600W Napi akar 20liter 3,5 literes tartály Max 52 m² 30cm x 35cm x 52cm 14kg