Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-28 08:07:54

LOGOUT.hu

Autós topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#172561) 6030D válasza CactuS (#172560) üzenetére


6030D
Ármester

Szerintem ez akkor vált semmissé, amikor mindenkinek "jogai lettek" (diákoknak az iskolában, tömegközlekedőknek, autósnak a rendőrrel szemben... remélem érthető). Egyrészt ha a saját autódon akarsz bármit cserélni a lakótelepi parkolóban késő délután/este/éjjel, aminél esetleg fémet a fémhez kell érinteni, és azt valaki megszólja, akkor ugye jön a "de én máskor dolgozom, most van rá idő" szöveg. A másik pedig, hogy mindenhol azt látja az ember, hogy valaki leböki a másikat, és kap egy kis ejnye-bejnyét. Ezért egyre többen böknek. Megéri az nekem, hogy megkérdezzem az autó alatt fekvő egyént, hogy a saját katalizátorát cseréli, vagy másét? Ha megbök, mert neki ez kell a következő havi kajához, és nem érdekli, akkor rám büszke lesz a család?
Nyilván mindenki a saját fejével gondolkodik, ahogy olvastam, te sem vagy Harry Potter alkat :) , szóval te lehet, hogy odamész, és más lesz. De a lakótelepen mászkáló emberek 90 %-nak vissza fognak szólni.
Illetve még egy érdekesség, amin néha elgondolkodom: az autóriasztók manapság egy lakótelepen. Ki az, aki az elmúlt 5 évben 5 percen belül kikelt este (21 és 7 között) az ágyból azért, mert beindult egy riasztó. Teljesen megszokott lett. Ha sokat szirénázik, akkor is csak az van, hogy miért nem kel fel a tulaj, mert meglökték a kocsit. Aztán lehet, hogy én ülök háttal a lovon. :R

Jó ez az Antis videó, mert nem csapong.

[ Szerkesztve ]

Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.