Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-28 08:07:54

LOGOUT.hu

Autós topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#141742) rbalint88 válasza Coyot (#141733) üzenetére


rbalint88
addikt

nem az a baj. csak ne próbáljuk meg erre ráhúzni az óvjuk meg a Földet dumát, amikor baromira csak az egyéni fillérszekszuálásról van szó, de azért mellékesen az se baj, ha a környezetet nem károsítjuk vele annyira.
meg ez, hogy adóra meg tankolni a benzinest nincs pénzem, de veszek egy saabot (meg aztán egy peugeot-ot is), mer' nehogymá' az unalmas opelben üljek? szervizre van pénz? az legalább nem is tervezhető kiadás :)
a végével (gázUP és Auris vásárlás) csak az a bajom, hogy magyar körülmények között, magánszemélyeknek ez elérhetetlen finanszírozási forma, pedig amúgy látom benne a racionalitást.

mondjuk én személy szerint a tömegközlekedés fejlesztését és a carsharing szolgáltatások kiterjesztését nagyon hasznosnak tartanám, azzal jelentősen lehetne csökkenteni az egyéni autóhasználatot.
nyilván teljesen más megvilágításban de ebben a cikkben is érintik ezt a kérdéskört: [link] nyilván a fejlett világban az a fene nagy jólét is hozzájárul ahhoz, hogy ennyien és ekkora, ekkora fogyasztású autókkal járunk. asszem Dániában van (volt?) még 100% büntetőadó az autóvásárlásra, érdekes módon ott nem is járnak olyan sokan akkora böszmékkel, mint akár itthon.

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.