Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-28 08:07:54

LOGOUT.hu

Autós topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#141315) Tsebacsi válasza kisza25 (#141296) üzenetére


Tsebacsi
nagyúr

Ebben a kempingben nőttem fel, 35 éve járok ide (Apámék amióta létezik), meg van csinálva a lakókocsi helye elősátorral, bútorokkal, 2 hűtővel, csak a légkondi meg az internet hiányzik, komolyan :D

Ez a fosom szánd 2007 óta borzol minket, konkrétan olyankor este nehezebb aludni (dumm-dumm ugye), kerülni is szoktam már ezt az időpontot. Asszony főleg érzékeny a zajokra.

Ház ennek a sokszorosába kerülne, így családon belül oszlik a költség, és akkor megyek le, amikor jólesik(jólesne, de nem az eső), saját partszakasz+stég, sok évtizedes barátok, stb. Ide a közösségért IS járunk, nem csak a víz miatt.

(#141297) Gsx-rr: Khm... meg a faszom, már bocsánat. A Zamárdi polginak is az apjafaszát meg egyebet amiért minden lófaszt idehozat csak hogy "legyen pénz a büdzsében" bezzeg előtte lófaszt nem fejlesztettek, valahogyan elmászott a pénz másfele, csak a szánd óta van bevétel és némi javulás, de könyörgöm sokunknak ez ettől még nem tetszik...
Te a Palasztól 200 méterre nyaralsz mióta is? Mindig is? Na itt nem ez volt ezelőtt 20 évvel... A legnagyobb party a stégen rendezett esti szülinapi tűzijáték volt, esetleg a vitorlástábor záróbulija. Aki zajongott azt kvázi a szomszédai mentek lecsendesíteni, és mindig működött.
Értem hogy júlieleje tökjó, meg szezon után, meg januárban, de lakókocsizni akkor enyhén szólva is öngól.

[ Szerkesztve ]

Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.