Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-28 08:07:54

LOGOUT.hu

Autós topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#141299) #89309696 válasza kisza25 (#141296) üzenetére


#89309696
törölt tag

Ez általában mindig így van, mi akik itt lakunk a Balaton mellett teljesen más oldalát látjuk a turizmusnak, mint azok akik idejárnak nyaralni. Ezen belül is szét lehet válogatni sok kategóriát meg sok ingerküszöböt. Ne tudd meg mi csömörlet van a Káli medencei falvakban is nyaranta, amiből a nyaralós csak annyit lát hú de fasza. A régi turizmus szintjét még elviselte a környék, de 2010-ben mikor a falvak vidékfejlesztési program keretén belül csatornázást kaptak rögtön ellephetett mindent a 126 ezredik étterem meg borozó mivel a higiéniai előírásoknak már megfeleltek és idejött a déli part nyüzsgése vegyítve a budai sznob hülyeséggel, csakhogy a 300 fős települések ezt nem bírják el a déli part nagyobb városaival szemben, azok is épphogy.

Bár az idei nyár nagyon nyugodt volt, ezen meglepődtem. Előtte nyarak viszont katasztrofálisak voltak, minden hétre jutott valaki akit felrúgtam volna legszívesebben. Pontosan olyanok amikről itt írtatok.
Van egy réteg a turistából aki úgy megy nyaralni, hogy mindent letarol, mert úgysem itt lakik és egy hét múlva takarodik is tovább, mindent szabad, semmi nem számít mit foglalkozzon vele és amúgy is egy valag pénzt fizetett érte tehát megteheti. Ehhez keverd hozzá az átlag bunkó mentalitást és meg is van a végeredmény.
Belehalna, ha azt mondta volna neked az út közepén sétáló, hogy bocselnézést és félremegy az útról. De ott van a fűre parkolós eseted is. Mikor minden hétre jut egy ilyesmi az egy idő után felhergeli az embert. Te aki olyan sokat közlekedsz meg gondolom napi szinten is belebotlasz. A többi turistával nem is lenne annyira gond.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.