Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-28 08:07:54

LOGOUT.hu

Autós topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#120825) proof88


proof88
addikt

Cikk: Autókölcsönzésnél ellenőrzöd ezt???

Más: voltam pénteken műszaki vizsgáztatni a kocsit. Összességében mint kiderült, 3 dolog miatt bukhatott volna meg az autó. Nem buktatták meg egyébként, azt mondta nekem a csávó, hogy lehet ezt a vizsgáztatást határozottabban is csinálni, csak akkor nem biztos hogy visszamennék hozzájuk. :DDD Úgyhogy rugalmasak.

Ez volt az a 3 dolog:

- gyári xenon van az autóban, és nem jött ki a fényszóró mosó. Ez nem tudom miért volt, az az igazság hogy nyáron vettem az autót és nem néztem meg akkor hogy ez működik-e, de úgy voltam vele hogy mivel mindig szép volt a fényszóró ezért reméltem hogy azért van mert szokott spriccelni oda is ... lehet tévedtem. Én személy szerint mindig figyelek arra hogy tiszta legyen a fényszóró, az automata magasságállítást meg menet közben is látom hogy működik. De megtudtam hogy nem azért kell a mosó hogy tiszta legyen, hanem mert bizonyos körülmények között bepárásodhat, és olyankor egyrészt nem látok vele rendesen, másrészt vakítom a szembejövőt mert máshogy szórja a fényt.

- Olajfolyás. Erről tudtam, sajnos kicsit csöpög a leeresztőnél. Idén ez is buktató indok.

- "fehérek a hátsó irányjelzőim". Nos én erről nem tudtam, sosem tűnt fel. Sőt, még most is sárgának mondanám. De tény hogy az oldalsó és elülső irányjelzők valóban borostyánsárgák, míg a hátsókat inkább citromsárgának mondanám. Adott a srác 2 irányjelző izzót, hogy ezekre cseréljem ki otthon, mert büntethet érte a rendőr. Jófej volt, hamarosan ki is cserélem. Szerencsére hátul könnyű, nem kell szűk helyen nagy kézzel matatni. :D

Röviden ennyi. Januárban viszem is szerelőhöz hogy megnézzük ezt a xenon mosó problémát. Sőt az olajfolyást is megoldjuk.

Nem adtam előre kenőpénzt, automatikusan úgy állt hozzá hogy "rugalmasak". Nem is tudtam hogy buktatható az autó, nem néztem meg hogyan szigorodott idén, azt hittem simább lesz a helyzet. Amúgy szerviz is egyben a hely.

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.