Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
-
LOGOUT
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter.70
addikt
Nekem azt írja, hogy hiányos vagy hibás adatigénylés, bármilyen formátumban írom be a rendszámot
-
Coyot
őstag
válasz
kisza25 #121827 üzenetére
Maga a tény hogy pénzbe kerül, csak bankkártyás fizetéssel lehet lekérdezni már egy visszatartó erő, ahogy azt is hogy be kell fáradni a hivatalba - ezzel elérik hogy csak az használja akinek kell is.
Így viszont ha esetleg belefutsz egy baromba (egy szorgosabb fajtába) az úton aki rendszám alapján jó eséllyel tudja ki vagy hova mehet zaklatni, revansot venni stb stb. És ez csak egy érv a személyes adatok eltüntetése mellett.
szerk.:
És autó vásárláshoz egyáltalán nincs szükség a tulajok vagy hitelesek adataira, pusztán az autó történelme az ami érdekes. -
-
Gézengúz
addikt
válasz
grizlisandor #121842 üzenetére
Véletlenszerűen 1-2 megy, de inkább nem. Nekem nagyon jól jön amúgy autóvásárlás előtt állok.
-
-v-
addikt
Megyei matricak januar vegeig jok?
-
BigBlackDog
veterán
válasz
stickermajom #121840 üzenetére
Akkor jó. Reménykedtem, hogy nem így akarták műszakiztatni.
Egyébként nálam is jött a "Nem lett kiadva a rendszám" hibaüzenet, pedig csak ki lett vonva a forgalomból.
-
stickermajom
addikt
válasz
BigBlackDog #121838 üzenetére
Szerintem eredetvizsgán, nem írja a felület.
De ahogy nézem téligumi volt rajta a balesetkor.
-
Elektrosokk
veterán
válasz
szőröscica #121767 üzenetére
itt a közelben van egy fehér, nagyon szép E39. Mindig megcsodálom!
-
BigBlackDog
veterán
válasz
stickermajom #121837 üzenetére
Ez műszakin, vagy eredetvizsgán készült?
-
Gézengúz
addikt
Nekem pillanatnyilag nem megy, másnak?
-
kisza25
félisten
válasz
grizlisandor #121831 üzenetére
Mit jelent nálad az eddig? 5 éve is így volt, csak a 2db ingyenes új dolog
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
grizlisandor #121831 üzenetére
Keresel nekem egyet, ha szépen kérlek?
-
grizlisandor
veterán
válasz
kisza25 #121825 üzenetére
Vicc az egész földhivatal jelen állapotba. Pénzzért eddig csak a földhivatalban vagy Takarnet hozzáféréssel rendelkező(ügyvéd) tudtál venni, vagy személyi felmutatásával tudtad kiírni az adatokat. Mióta van ügyfélkapus regisztráció, úgy évi 2 db nem hiteles ingyen, de a többiért fizetni kell.
Közben haver autóját is megkerestem, nála sincs feltüntetve semmilyen személyes adat.
Ott bezzeg fent van az eredetvizsgás dolgok(igaz a képek nem töltődnek be), nálam meg semmi. -
kisza25
félisten
válasz
Coyot #121826 üzenetére
Bemész földhivatalba ingyen van.
Amúgy 1000Ft a teljes, évente 2db ingyen van ügyfélkapun keresztül.
Nem, név, cím anyja neve születési dátuma minden tulajnak ott van, meg minden egyéb, jelzálog, haszonélvezet, előző tulajok, csok, elidegenítési tilalom, szolgalmi jog... (ingatlanozok) -
kisza25
félisten
Nem azért, de ugyanígy működik a földhivatal is , ügyfélkapun keresztül le lehet kérni egy ház címe/hrsz alapján a tulajdonos/ok adatait, név cím telefonszám, anyja neve, születési dátum... Mennyi hitel van az ingatlanon...
Itt is az ügyfélkapuval be van azonosítva a lekérdező. -
A hárommal ezelőtti autómra azt írja, hogy nem lett ilyen rendszám kiadva. Namost az adásvételi itt van előttem szkennelve, nem írtam el a rendszámot, és még az sem lehet, hogy időközben kivonták, bezúzták, ronggyá törték, mert asszony régi Suzukijának is megtaláltuk, oda van írva, hogy 2012-ben életveszélyes strukturális károkat vagymiket szenvedett, ezért ki lett vonva a forgalomból, én meg 2014-ben adtam el a Skodrit, amiről most nincs semmi adat odafent.
-
grizlisandor
veterán
válasz
grizlisandor #121814 üzenetére
Csak sírnom kellett és sikerült. Személyes adatot nem tartalmaz az adatigénylés.
Vannak képek, legalább kiderült, hogy megköszönhetem az előző tulajnak, hogy nem adta azt a ronda alu felni a kocsival.
Kiderült, hogy 6. tulaj vagyok, bár ez nem nagy meglepetés.
1. ESEMÉNY
Időtartam 2004.10.05. - 2006.05.31.
Jelleg A jármű forgalomban van
Tesztautó volt tudtommal.
2. ESEMÉNY
Időtartam 2006.05.31. - 2006.07.20.
Jelleg Kérelemre ideiglenesen kivonva
Kivonási okok 87.PAR. (1) KÉRELEMRE IDEIGLENESEN KIVONVA
Kivonhatták míg hitelt intézhetett hozzá?
3. ESEMÉNY
Időtartam 2006.07.20. - 2018.02.01.
Előző tulaj.
4. ESEMÉNY
Időtartam 2018.02.01. - 2018.02.05.
Jelleg Kérelemre ideiglenesen kivonva
Kivonási okok 100. § (1) bek. Jármű ideiglenes kivonása kérelemre
Kereskedésbe beadta.
5. ESEMÉNY
Időtartam 2018.02.05. -
Itt vettem meg.Vagy a 6 tulajba beleszámítanak a bankok is?
HATÁLYOS FORGALMAZÁSI KORLÁTOZÁSOK
1. ZÁRADÉK
Megnevezés
608 - A jármű opcióval terhelt.
Megjegyés
PORSCHE BANK HUNGÁRIA RT
2. ZÁRADÉK
Megnevezés
Megjegyés
PORSCHE BANK HUNGARIA RT.
3. ZÁRADÉK
Megnevezés
Megjegyés
MERKANTIL BANK RT -
stickermajom
addikt
Na a BMW-nél csak a csaj születési dátuma és neve szerepel, aki tőlem vette, illetve ahogy nézem májusban tovább is adta. Az új tulaj neve és címe van beírva megjegyzésnek.
K-nál csak a motorkód szerepel, semmi rám vonatkozó.
A Chrome-ot amúgy nem szereti, olyankor csak üres lap jelenik meg, Explorer kell neki.
-
426os
őstag
Nekem sem működött (kiszürkített letöltés gomb), de érkezett egy határozat elektronikusan a navtól a percekben (sokadik próbálkozásom után), miszerint Pintér Sándor miniszter nevében engedélyezik a szolgáltatáshoz való hozzáférésem. Most már hozzáférek a pdf-hez
(Nálam a nevem és születési dátumom látszik a forgalomban tartási eseményeknél. Korábbi tulajokról nincs semmilyen adat)
-
Coyot
őstag
Akinek volt benne személyes adat milyen mezőbe volt írva? Nálam ez rendszerint megjegyzés volt, amit akár a hivatali tisztségviselő is írhatott rossz helyre vagy simán csak feleslegesen rögzítette újra.
Jelenleg nálam nem nagyon megy a rendszer, lehet megkapta a nyilvánosságot és gyorsan lelőtték. Nagyon helyesen.
-
Richard!
addikt
válasz
stickermajom #121813 üzenetére
Az, hogy nem kurv@ @nyáztál közben!
-
stickermajom
addikt
Nekem hibás adatigénylés huszadszorra is. Mi a trükk?
-
MunezXBK
nagyúr
A dízel szar!
-
Coyot
őstag
Kicsit spammelni kell a formot és megy szépen, de nagyon nem jó szerintem a sok személyes adat.
Az meg hogy tesztüzem a kutyát nem érdekli. Elérhető bárki számára, ha teszt üzem lenne akkor nem lenne publikus.
-
Gézengúz
addikt
Ide jöhet 1-2 rendszám, lekérdem.
-
Magnum_
nagyúr
lekérné az enyémet MOST valaki, ha megkérem?
priv pls
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest