Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Üdv az uraknak,szeretném valaki hozzáértő szakértelmét kizsákmányolni egy pár kérdés formájában.
Párommal úgy döntöttünk,hogy az egészséges életmód jegyében rendelünk magunknak 2 országúti bringát,de mivel rendelés a mérettel bajban vagyunk.A shop mérettáblázata szerint:
Más forgalmazók szerint ellenben:
Én 182 cm a párom 178cm es,a választható méretek a shopban 53/Fr-56/Fr-59/Fr.
Kérdés melyik méret a jó,illetve az a 4 centi különbség indokol e más méretet?
köszönettel.
-
törölt tag
Sajnos ( illetve isten tartsa meg a jó szokásukat ) a 2 bringa céges bónusz,amit csak a sports direct-ről lehet rendelnem,szóval a kérdés továbbra is fennáll. Az adott magasságunkhoz hozzávetőlegesen ebből a 3 méretből ( 53/Fr-56/Fr-59/Fr ) melyikkel nem választok túl rosszat?A választ köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz ígyvanferi #23367 üzenetére
Kis Osztrák faluban lakunk, a legközelebbi bringás bolt Graz-ban van oda vissza 150km.illetve Maribor (szlovénia) közelebb van,de nem vagyok birtokában az ottani nyelvtudás képességével.Annyira meg nem profi a felhasználás.hogy MRI-CT-lézerdetektorral csináltassunk full anatómiai szkennelést magunkról Csak egy bátortalan kísérlet volt,hogy a 3 méret közül megkérdezzem szerintetek mi a kb jó,de akkor visszavontam a kérdésemet,látom túl tudományos dolog a bringázás egy mezei válaszhoz,majd kisakkozom én.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Köszönöm ,mindenkinek a segítséget Végigmentem a kalkulátoron ez lesz megrendelve 56 és 59 es méretben ( majd cserélgetünk,ha mégsem jó valamelyikünknek )
-
törölt tag
válasz Stauffenberg #23392 üzenetére
Igazad,igazatok van,de én már nem vagyok túl fiatal,bennem még az él,hogy annó gyerekkorunkban bementünk a keravillba és vettünk (részletre ) egy 28-as orosz félverseny bringát,vagy a tehetősebbek egy csepel SR-t oszt jónapot,ilyen spéci méretezés kapitalista elhajlás lett volna és május elsején nem lehetett volna felvonulni miatta
-
törölt tag
válasz Stauffenberg #23399 üzenetére
Akkor figyelmetlen voltam,ha már az átkosban is volt mérettáblázat Az is igaz,hogy annó nem tekertünk sokat egyhuzamban.Most pár hét múlva baráti társasággal lesz Fertő tó megkerülős túra,ahová becsatlakozunk a párommal.Nekem erre még gyúrnom kell,Ő sisakot rendelt magának pluszba én meg egy mobil utánfutós oxigénpalackot néznék,de sajnos olyan kiegészítőt nem találtam a shopban Hiába ,a nők strapabíróbb szerkezetek ( vagy én tunyultam el,de erre jó lesz a bringa,hogy változtassak ezen) Ennek ellenére,ha tudtok mobil oxigénpalackot bringás szájbekötési lehetőséggel jelezzétek
-
törölt tag
Nem akarok senki pro-t megbántani ( aki az, vagy csak annak szeretné hinni magát ),de tegnap kipróbáltam egy 25 km es szakaszon egy Trek speed concept 6000 euros bringát.Utána azt kellett mondanom a kollégámnak,hogy tagja lett a fogyasztói társadalom agyhalott multik által hipnotizált brigádjának Nem adott szinte semmi plusz tekerési élmény az én 300 Euros 'roncsomhoz' képest.Autós példánál maradva,ha anyósom Suzukijával kellene levezetnem Dalmáciába nyaralni,öngyilkos lennék annyira fapados élmény az enyémhez képest.Itt viszont űrtechnológia ide vagy oda állóképesség és sportteljesítmény kell,ami ha valaki nem egy profi versenyző 10000000M emberből egynek lehet fontos.Ne felejtsétek a klampár-Jónyer páros egy vágódeszkával is mócsingra verne szinte mindenkit asztaliteniszben,szóval ennyit a csillió forintos bringák ajánlgatásáról,meg a szimpla cuccok leszarozásáról Amúgy meg Peace,szép hétvégét mindenkinek
-
törölt tag
válasz HollyBoni #23646 üzenetére
Persze megértelek ezek szubjektív dolgok,sőt azt mondom,mint minden hobbynak ennek is megvan a létjogosultsága megfelelő anyagiak birtokában.Én sem mondom,hogy nem volt jobb a TREK,de nem 5700 eurónyival ( egy 100 ast ráfizetnék max, mert jobban néz ki ) Amúgy egy X eurós váltó,nem vált ugyanolyan sebességi fokozatra, mint egy X.eurós szorozva 128-al? Nagyobb élményt ad a tekerésben? És most nem csöves kategóriára gondoltam,hanem mondjuk a Shimano alap és prémium változatára ( mindezeket értve életmód javító bringázáshoz és nem versenysportként )
-
törölt tag
válasz HollyBoni #23650 üzenetére
Hát.. izé... Mit csinál a jobb váltó amikor felváltasz eggyel? Dudol valamit,vagy utána fütyül az út mentén sétáló csajszinak és sikeresen felszedi neked?Tényleg,nem értem milyen tekerési élmény pluszt adhat,amikor megnyomsz egy gombot/vagy tekersz egyet a váltókaron és átvált az óhajtott sebességi fokozatra.( vagy van egy 0.0001 ms különbség a drágább javára, ami lélektanilag fontos? )
-
törölt tag
Figyu Józsikám!
Ha nem tudod elmondani,hogy a váltód miért is jobb (miben is nyújt többet ) ugyan kipróbálhatom,de értelme nem lenne sok.Pár szavas mondat a gyakorlati élmény javulásáról nem megy ? Amúgy már eleinte is nem verseny,hanem szabadidős felhasználásról írtam.Ilyen sok lenne itt a versenyző?Amúgy otthon igen magas szinten áll a bringás versenysport,ha jól emlékszem az egy szem Bodrogit kivéve talán 1892 ben volt valakinek egy száz huszonhatodik helyezése még a monarchia touron,igaz maga Ferenc József adta át a díjat,ami egy karbon díszkard volt
-
törölt tag
-
törölt tag
Valóban nem jött át,pedig láttam a filmet
Nah végre indoklás ( az meg, hogy ebben az okfejtésben mennyi az önigazoló ideológia az már más kérdés )
Sokféle fórumozó létezik,van olyan aki igénytelensége,vagy tudatlansága okán ( én ),nem érez ennyi különbséget mint Te.Pláne a felárhoz viszonyított előnyöket figyelembe véve.Azzal is tisztában vagyok,hogy
van egy mainstream itteni vonulat,amitől nem igazán lehet eltérni ( a régi karámtagok falkában harapják az új és kóbor betérő ebeket,amivel nincs is bajom ).Én elfogadom,hogy neked nagy különbség és szívesen fizetsz érte,de szerintem Te is fogadd el,hogy létezhetnek tőled eltérő álláspontok is.Ettől még,ha Ausztriában jársz vendégem vagy egy sörre ( és csak utána lukasztom ki a kerekedet )nagyméltóztattad megérteni?
-
törölt tag
Kis élménybeszámoló: megjöttek az outik a sportdirect-ről és elmentünk a párommal egy kis Murradweg túrára.Ami feltűnő volt,hogy milyen kiváló minőségű a bringaút.Rengetegen voltak,outit csak a veterán-senior korúak használnak kevés kivétellel,a faszbukk nemzedék traktorkerekű MTB-kel nyomul.Nem is értem Elsőre 80km volt betervezve,de csak a fele lett belőle,mert elakadtam egy útmenti kocsmában és vissza az autóhoz bringa taxizás lett.Csodálatos a táj és a környezet,mindenkinek ajánlom,hogy egyszer kipróbálja a Mura menti kerékpárutat ,ami 350 km es.
-
törölt tag
Sajnos a kocsiban maradtak a telók,párom azt hitte én viszem,én meg,hogy ő Ezen a videon azonban látható a táj szépsége [link] .Illetve van egy képem amikor is csekkoljuk a rendelést a blökimmel pár nappal ezelőtt,hogy megérkezett e minden,mert rendeltünk,sisakot,kesztyűt,meg minden szart is Amúgy nem olyan trék ezek az outik,csak 600Euró volt a kettő ( tudom most pár pro a fejét veri a falba fanyalgásában és megállapítja,hogy mennyi hülye tudatlan él ezen a földgolyón,és hogy ez a bringa egy romhalmaz ) Ebből lett kettő végül.cégem fizette és sajnos csak sport directes számlát lehet elszámolni,szóval én akkor is örülök neki
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Az létezik,hogy a minipumpámhoz nincs presta adapter ( nem találom ) ?Általában adnak ezekhez vagy azt külön meg kell venni?
-
törölt tag
Állandó szereplő leszek meneküljetek Újabb ultra amatőr kérdés ( minipumpa megoldódott,köszönöm mindenkinek a segítséget ) Párom most jött meg bringázásből és perecelt egyet,az egyik első fékkar-váltókat,illetve az egész elcsúszott befelé.Kézzel az istennek se tudom a helyére rakni.Ez valamilyen bilinccsel van rögzítve a kormányhoz és le kell szednem a bandázst a beállításhoz,vagy elölről kell szerelni? Igérem ma már nem cseszegetlek benneteket a baromságaimmal ( nézzétek el nekem IT-s vagyok Ausztriában egy csavarhúzó a kezemben is életveszélyt tartogathat számomra )
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
#24123) Tomi_Sci
(#24124) CathfaernKöszönöm szépen,magamtól az életbe nem jöttem volna rá. Én amikor legutóbb bringáztam, akkor még Kun Béla volt a túravezető,ráadásul kerestem videókat róla,de nem találtam
-
törölt tag
Rájöttem,hogy meglehetősen őszinte sportág a bringázás még hobby szinten is.Tegnap úgy gondoltam ,hogy áttekerek Szlovéniába. Oda vissza 30 km,két hegyen ( ? ) kell átmenni,az elsőn felküzdöttem magamat,( de taknyom-nyálam egybefolyt az erőlködéstől ).A másodikon ellenben a meredek szakasz legelején úgy kupurcantam,hogy vissza kellett fordulnom.legurultam a völgybe,de azon amin átjöttem már tolnom kellett a bringát,mert ráülni se tudtam A sík szakaszon hazafelé is alig tudtam tekerni,sőt a falunk előtt van egy domb ( bucka inkább ) egy nagyon enyhe 200 m-es emelkedő.Nah ott se tudtam feltekerni,tolnom kellett.Alig tudtam hazaérni,annyira megviselt a dolog.Szóval az őszintesége megmutatkozott a bringázásnak,megmondta világosan,hogy egy tohonya-zsírmócsing vagyok, zéró erőnléttel
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Cathfaern #24217 üzenetére
2 éve csak 2 hetente egyszer,kétszer kell bejárnom a melóhelyemre, itthonról dolgozom és ezalatt úgy látszik lenulláztam magam erőnlétileg.Pedig azt gondoltam,milyen egészségesen élek,mert minden nap enyém a blöki sétáltatás feladata és napi 2 órát gyalogolok.Sajnos valamit ki kell találnom,mert itt ahol lakom,hegy hátán hegy van,nincs egy nyüves hosszabb egybefüggő sík szakasz sem.Az meg.olyan gagyi,hogy az ember bepakolja mindig a kocsiba a bringákat és elmegy a murradweg-ra tekerni ami sík.Azt hiszem utolsó pillanatban jött nekem a törvényváltoztatás itt,hogy a cégek/és vagy a dolgozók elszámolhatják a munkavállalók bringázását és annak költségeit és a bringák beszerzési árát is ( idén még jobban kiterjesztették a jogosultsági köröket ) Egy kis érdekesség az itteni bringás adópolitikáról
-
törölt tag
válasz lsebestyen #24223 üzenetére
Gyere ki Grazban 1150 Eurót kap évente a bringás dolgozó ( mondjuk ez tartományonként változik ),lakóhely nem érdekli az adóhivatalt,útvonal nyilvántartás szintén nem érdekli őket.Az a lényeg,hogy legyen egy hivatalos számla benyújtva a cégednek,hogy vettél bringát,ez most 700 Euró/év,( mert ugye amortizálódik a bringa és évente lehet/vegyél újat,mert ezzel is a fogyasztást ösztönzöd )amit eloszthatsz a veled közös háztartásban élő hozzátartózók között is.( természetesen ők nem kapnak visszatérítést,de bringát lehet venni nekik az éves keret terhére ).Magamtól sajnos eszembe sem jutott volna ( franc se gondolta volna,hogy itt ilyen lehetőségek vannak ),nemrég szólt a munkaügyis csajszi a cégnél,hogy tessék venni bringát és hozni a számlát és még zsé is jár érte )
-
törölt tag
válasz ludsimon #24255 üzenetére
Nem titkosak az infók Egy nagy gyógyszerkutató cégnél vagyok infós, ( a belső hálózatot felügyelem,adatvédelem,hozzáférések,jogosultságok, külső hálózat jogosulatlan be és kilépéseinek csekkolása stb.stb ) 6 éve vagyok kint a párommal ő diplomás nővér intenzíven.Az igazsághoz hozzátartozik,hogy majd 2 évet "focista feleség" voltam,mert amíg ő egyből talált melót én nyelvtudás hiányában háztartást vezettem ezen idő alatt Igaz,hogy az ő fizujából is nagyon jól elvoltunk,de így még jobb a helyzet.A fizuk jobbak mint a Németeknél,pld itt 14 havi teljes járandóság van ( egy nyaralásra egy karácsonyra pluszban )Persze azért ára is van a más kúlturális és nyelvi közegnek,nem csak napos oldal van.A mentalitás teljesen más mint otthon,ezt nagyon szokni kell.Itt rend és fegyelem van,ha eldobnál egy csikket kinyírnának.Mindenhez és mindenkihez termint ( időpontot kell kérni ),itt mást jelent a baráti társaság vagy a kollégák.A melóhelyemen szoktam mondani,hogy jó hogy nem kell igényelni A528-es űrlapot,mert szexelni szeretnék este a párommal és kellene rá egy pecsét Első hónapban kikötöttük a kutyát Leibnitzbe egy sportbolt elé,10 percre mentünk be,kint már csődület fogadott minket,ránk hívták a rendőröket és már vártak a regionális állatvédőkkel egyetemben,mert állítólag túl meleg volt a blökinek.A faluban pár napja tüntetés volt ,mert bezárják a helyi rendőrőrsöt és tiltakoztak ellene,egy faluval lesz csak arrébb a legközelebbi,mert itt 4 éve nem volt miért kimenniük a yardoknak.Ha kint hagyod a pénztárcádat tesznek bele,a kocsit nem kell bezárni,a portákon is a kapuk tárva nyitva vannak.Én még lazért bringát nem láttam sehol.Szokni kell,de a köz és létbiztonság összehasonlíthatatlan a hazai helyzettel.Havonta megyünk haza Pécsre,most már a telómba hangjelzéses emlékeztető van beállítva,hogy a tető antennát szereljem le a verdáról,mert eddig 5X lopták el és itt kiesek a gyakorlatból
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz ígyvanferi #24262 üzenetére
Steiermark tartományban,Arnfels a falu neve,tényleg aprócska település a Szlovén határ mellett.közelebb vagyunk Mariborhoz,mint Grazhoz.Nagyobb városokban is van ám különbség tisztaságban ( és most ezt ténymegállapításként írom,nem értékítélet egyik nációval szemben sem ) azokban a kerületekben,ahol Osztrákok,vagy zömmel bevándorlók élnek.A kisebb településekre,vagy kisebb városokra az a jellemző,amit előbb írtam.Tisztaság és rend,már már túlzásba vitt pedantéria.Itt a gemeinde-nek ( városháza ),van alkalmazottja aki quad-al teker és csak az a dolga,hogy a várost keresztülszelő folyó hídjain a muskátli hegyeket rendezgesse egész nap.( megkérdeztem.1200 eurót keres a pasi vele )
(#24261) ludsimon Egy kvalifikált szakmával,mint a tiéd sima liba minimum olyan 2500 euró körüli fizetés.
Amúgy,ha valakinek kellene bármilyen segítség itt Ausztriában,vagy erre túrázik és beugrana egy sörre, vagy megszállna nálunk,a legnagyobb örömmel látom. -
törölt tag
válasz Cathfaern #24321 üzenetére
Azt hogy nincsenek kifejezetten bringás navigációs programok cáfolnom kell Íme a spéci Osztrák Bike Nature Guide,benne van az összes Steiermarki bringa út ( a többi tartományé fizetős ) Több nyelvű,point to point-tours-individual tours opciókkal.Megadott kiindulási ponttól,vagy a jelenlegi tartózkodási helytől tervez GPS alapon bringaútvonalakat.
-
törölt tag
válasz Runner_fxr #24423 üzenetére
Jó felvételek Mondjuk nem tudom megállni,hogy ne szemétkedjek kicsit,ebben a bringás műfajban hegymenet nincs is? Ami engem érdekel az az,hogy általában hogy kerül fel a hegytetőre a bringa,BKV-val,verdával szállítva,vagy a feltekerés is benne van a pakliban?
-
törölt tag
válasz Runner_fxr #24430 üzenetére
Tök klassz amúgy a videó,meg csak bal lábbal keltem és kötekedtem kicsit Én halott vagyok az itteni hegyeken.ezért is irigykedem mindenkire, aki felfelé is tud menni ( most épp ennél a fázisnál tartok )
-
törölt tag
Srácok egy (hülye) kérdés : a hátsó váltó amikor a legnagyobb áttéten van általában azonos távolságra áll a bringákon a küllőktől?Egyik kollégám gépén olyan olyan váltó van ,mint az enyémen,de nála beférnek az ujjai a váltó és küllő közé,ellenben nekem csak pár milliméter van közötte.Köszönettel.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Srácok muszáj lesz kicserélnem az outimon a pedált,mert nem nekem való a klipszes megoldás.Egyrészt nem érzem biztonságban magam,másrészt a 45-ös lábamnak kényelmetlen.Kinéztem egy ilyen pedált [link] lesztek szívesek véleményezni.Olyan kell, ami nem mutat túl idiótán egy országútin és nagy a felülete, hogy lehessen mind a 105 kilómmal taposni.
Jah és egy kényelmes nyereg ajánlat is jöhetne, mert 182/105 vagyok és muszáj kényelmessé tennem a bringát.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Köszi a segítséget Igazából a kényelem a legfontosabb ( ezek szerint ebből a szempontból ez a pedál szar ? ) A nyerges témát már elolvastam, de elsősorban ( a nagy seggű ( ! ) ) felhasználók tapasztalataira voltam kíváncsi.Jó visszavonom, nekem nagy a seggem az ittenieknek pont ideális, de hátha van valakinek az ismeretségi körében olyan valaki,akinek hasonló ismerőse van,mint én
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Kinéztem egy SELLE nyerget, de elbizonytalanítottak a vásárlói vélemények.Kényelmesnek találják,ellenben állítólag úgy szívja a vizet,mint egy szivacs.Sajnos csak Amazonos rendelés lesz csak jó,mert egyrészt az ha fúj,ha esik 2 nap alatt megérkezik,másrészt bringaboltok száz kilométerekre vannak tőlem.( mondjuk amazonon a 24 karátos aranyról is van 126 hsz ami szerint hamisítvány,de hát a Németek mindent leszaroznak ált ) A pedált akkor megrendelem, mert a cipő elhasználódás nem érdekel, köszi a megerősítést
-
törölt tag
válasz D.Orion #24988 üzenetére
Ez a nyüves montegrappa argo nyereg mekkora hiánycikk...Se Németben,se itthon Ausztriában sem M.o-on nincs sehol raktáron. Ebay,Amazon szintén nuku.Gondoltam veszek egyet,mert kiválóak a vélemények róla, de nem gondoltam volna,hogy ilyen nagy slágertermék.
(#25004) Zola007 Vegyél Sportdirect-ről egy Everlast -ot,csak 300 Euro és egész kellemes darab,még itt Ausztriában is megnézik a bringások ( mondjuk lehet,hogy azért,mert ekkora hulladékot még nem láttak )
Amúgy tényleg egész kellemes darab.....[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Na ma legyűrtem a 2 hegyet estefelé,amin múltkor a második egyharmadánál meghaltam.Igaz kellett hozzá egy kis elmeklinikai őrület is.Miután nem sikerült a hegyen feltekerni,másnap kinyomtattam a képét és kiraktam a falra és naponta leköptem + szidalmaztam,párom szerint ez a bringázás teljesen elvette az eszemet. MA padig visszafelé az úton arra gondoltam,hogy a hegy megölte anyámat,kiszúrta a lányom szemét, micróban meggrillezte a páromat és turmixgéppel ledarálta kutyámat és magamban szidtam a jó édes k.anyját Így is majdnem beledöglöttem,de sikerült.Mondjuk a sikertelen próbálkozás óta,reggel megyek egy 8.6 km es hegyes szakaszt, késő délután meg egy 17 km es sík+enyhe kaptatós etapot.Igaz mire hazaértem annyira elfáradtam,hogy a páromnak kellett kinyitnia a Gösseremet,mert csak nézni tudtam a dobozát
-
törölt tag
Nálam az , hogy sikerült feltekernem az másnak lehet,hogy egy tragikomikus lassított felvétel lenne.Visszafelé a 2 hegyen a legnagyobb áttétekkel nyeregből kiállva kézzel is húzva-szenvedve irtó lassan poroszkáltam.A cél az volt ,hogy megállás nélkül oda-vissza tudjak tekerni és hogy ne a hegy nyerjen.Másodpercek meg idő nem számított csak a túlélés
-
törölt tag
válasz Tomi_Sci #25060 üzenetére
50/34 és 11/23 az áttételezés.Mondjuk ebben a témában zöld vagyok, egy full kezdőnek milyennek kellene lennie? ( mármint azon kívül, hogy vontatókötéllel húznak fel a hegyre )
Amúgy most autós 2 bringás tartókat nézegetek,vonóhorog sajna nincs,tetőcsomagtartós olyan gagyinak tűnik,a hátulra felszerelhetőnél meg ez a rendszám,világítás kivezetés a baj.yardok ezért lekaszálják az embert?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Cathfaern #25085 üzenetére
Nah erről is fogalmatlan voltam,azt hittem ezek standard dolgok Köszi a segítséget Végül is nem baj,ezt már kezdem megszokni, csak itt annyi a nyüves hegy, hogy lehet mégis kellene egy kezdős szett.Pár napja egy kis szomszédos faluba nem is tudtam átmenni - feltekerni ( oda soha nem is fogok tudni ),mert van egy 1 km es szerpentin valami észbontó meredekséggel, azt az útszakaszt szkippelem is azóta, mert ha újraszületnék se tudnék rajta felmenni.Autós tartók meg elegánsak lennének,mert így hátsó ülés lehajtva,pedálok,első kerék,leszerelős módszer van,+ puha pokróc a 2 bringa közé.Sajnos tőlünk 40 km a Mura folyó menti 350 km es bringaút,ami egyrészt gyönyörű, másrészt szinte alig van szintkülönbség.Odáig meg még nincs kapacitás eltekerni egy 80 ast és még ott is menni.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
Aki nem Ausztria hegyes vidékén lakik úgysem tudja elképzelni mi van itt bringás szempontból ( én sem gondoltam volna ).Most sétáltattam blökit és direkt lőttem pár képet a falusi patikai útvonaláról.Ami 5.6 km hegyre fel szerpentin és ez még csak kis szelíd dombocska itt.
Itt indul az útvonal:
Az útminőség :
A szerpentines kanyarok közötti szintkülönbség :
Természetesen majd lövök pár képet arról az ultra meredek útszakaszról is,de oda autóval kell felmennem.
Lehet,hogy rosszul kerestem rá az első beírásomnál,de nem igazán járna jobban aki ott tekerne és nem az állítólagos Új Zélandi útszakaszon,azt bármennyi sörbe lefogadom. -
törölt tag
Rendeltem egy ilyen 2 bringás tartót a verdára.Nem takarja ki se a hátsó lámpát, se a rendszámot.Amazonos sérült csomagolású beragadt raktári termék olcsón.Ahogy olvasgatom a hozzászólásokat,van akinek hatalmas szívás az összeszerelés.volt ki napokig rakta össze,állítólag ver minden Ikeás bútort bonyolultságában.Valaki rakott már össze ilyen tartót?Tényleg akkora nagy szopóág?Amúgy remélem jó lesz a kocsira,mert benne van a kompatibilitási listában,de ennek ellenére volt akinek nem volt jó a típusára és volt akinek nem szerepelt a felsorolásban és jó volt.
-
törölt tag
válasz anorche1 #25479 üzenetére
Párom profi vezető.Parkolásban és minden másban is veri még az átlag feletti pasi vezetőket.Szóval nőkkel szemben nem szabad általánosítani.Az elaggott,félig vak,reakció idővel tragikusan állóakkal egyetértek veled.Anyósom mellé beülni igazi extrém kalandtúra.Otthon meg valóban tragédia a autós vs, bringás közlekedési kultúra.Itt Ausztriában néha már nekem kellemetlen és félreállok,mert ha nem érzik biztonságosnak az előzést, képes dudálás nélkül cammogni mögötted egy egész kocsisor.Igaz itt zebránál is,ha már a gyalogos a közelében van egyből megáll mindenki.Senki nem rohan sehová és senki nem idegroncs.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz razzorr #25491 üzenetére
Én már nem igazán tudnék ( akarnék ) otthon élni.Magyarország a hazám és büszke is vagyok rá,de az utóbbi években egy hatalmas és kusza lövészárok hálózat lett az országból.Ellenséges és egymást gyűlölő tömegekkel.Az autós utálja a bringást,a bringás gyűlöli az autóst,a kutyások harcban állnak a kutyátlanokkal,a kutyátlanok meg mérgezett húsdarabokkal irtják a blökiket.A gazdag fél a szegénytől,a szegény irigyli a gazdagot és a halálát kívánja.Egy példa,havonta ált egy hetet Pécsett töltünk,van egy hatalmas nagy kutyafuttató jó társasággal.Legutóbb amikor otthon voltunk és kimentem,látom,hogy a csapat 2 padon ücsörög a futtató 2 ellentétes végében.Kérdem mi történt?Mondják,hogy kiderült az EP választásokkor,hogy ki kire szavazott és azóta nem beszélgetnek.De ami a legszebb úgy mennek el egymás mellett , hogy nem is köszönnek egymásnak, sőt a blökiket se engedik egymással játszani.( van balos és van jobbos kutya ) ( ! )
Mondtam is nekik, hogy elment az a kis maradék eszük is és elme roggyant idióták lettek.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Jó kis csepel bringák,emlékszem nekem anyám vette az elsőt a Keravill-ba OTP részletre egy sr-t,a körzeti bizalminak meg csepel toldija volt, azzal üldözte a galerit,de elkapni csak ritkán tudott vele minket,olyankor elkobozta a bringát,de egy literes kövi dinkáért és egy csomag fecske cigiért ki lehetett váltani tőle egy nap után
-
törölt tag
válasz Runner_fxr #25627 üzenetére
Az outi lenne a trendi és divatos manapság? Én pont fordítva tapasztalom, a 20 év alatti funkcionális analfabéta facebook generáció, kizárólag montival tolja, kizárólag viperafejű harci ebeik vannak és kizárólag sréhen hordott sapekben rothadnak a napon és köpködik a tökmagot kétpofára
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Dell Precision munkaállomások
- Politika
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen mosógépet vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
- Braun HC5030 hajvágó
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- Újszerű Hubsan Zino Pro drón+AJÁNDÉK HORDTÁSKA
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest