Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
VoidXs
Topikgazda
válasz
KissG90
üzenetére
A nagyon kis hangerőkülönbség feltűnik az embernek, csak az oka nem, ezért tulajdonítanak laikusok mindenféle vudut kábeleknek. A minőségre természetesen nulla hatása van, és a hangerőt nagyon könnyen korrigálhatod szoftverből. Amikor nagy rendszereken már 10 wattok vesznek el a kábel miatt, akkor tűzveszélyességi okokból választunk vastagabb kábelt, nem azért, mert a pár százalék dinamika a logaritmikus (!!!) hallásunknak érződne.
-
KissG90
csendes tag
Ezt belépő szinten ki tudja mutatni a 1,5/2,5/4mm2 kábelek közötti külömséget?
-
KissG90
csendes tag
Mi indokolja a keresztmetszet növelést? Semmiféle audio multam nincs. De mint villamos ember nincs szükség egy 300w-os teljesitményhez 0,5mm2 vastagabb vezetékre.
-
Tuco78
aktív tag
válasz
Joe123
üzenetére
Nekem most az a kedvencem, hogy a csóka 200ezerért árult használtan egy audioquest usb 2.0 kábelt. betrollkodtam neki, hogy ezen sokkal jobban futkároznak az 1-esek meg a nullák, igaz, hogy sokkal lassabban mint a media marktban 100x olcsóbban kapható hama-n. Persze jött a válasz, hogy én nem értek hozzá és sose hallottam, hogy mennyivel jobban szól egy ilyen kábel

Vajon mennyire kell hülyének lenni ahhoz, hogy valaki egy ilyet megvegyen?
-
Khaosz55
addikt
válasz
snpetit
üzenetére
Ha tuti arkasz menni, akkor Paksig cseréled, sőt én még a hasadóanyagot is fellül vizsgálnám.
Fő vicc ez a +10dB ha jól értem több mint dupla érzékelt hangerő. A másik meg hogy a villany órától az utcán lévő kapcsoló szekrényig végig alu kábel megy.... E-on szerelő mondta nekem hogy főleg a súly és ár miatt használnak alu kábelt. Vastagabb kell mintha réz lenne, de gazdaságosabb. -
m3ss
veterán
hmm fosi v3 mono hangfalkebel csatin olyan kicsi a lyuk, vagy a hangfalkabeleim tul vastagok, hogy nem fog belemenni. banandugoim meg szinten kisebb kabel keresztmetszethez lettek kitalalva. vekonyitsam el a kabel veget es tegyem banandugoba? esetleg forrasztassal vekonyitsam el a veget? csak ugy meg torhet. vagy vegyek nagyobb banandugot?
-
VoidXs
Topikgazda
válasz
eL Geri
üzenetére
Ez a beszélgetés is úgy hangzott, mint ahol fontos faktor. Van, akinek ez fontos, bár manapság, ahol egy alap irodai laptop is megehet 200 wattot, egyre kevésbé. Ha például villanyautód van, egy lassabb gyorsulás annyi áramot spórol, mint amennyit egy sub egy év alatt megeszik.
-
VoidXs
Topikgazda
válasz
eL Geri
üzenetére
Igen, ahogy 19 Hz-es alsó határt írnak 40 helyett.
-
eL Geri
őstag
válasz
VoidXs
üzenetére
Nem értek hozzá, csak azt látom, hogy itt ezt írják a gyári leírásban.
-
svgyula
addikt
válasz
dm1970
üzenetére
Két dolgot tehetsz. Az egyik az imput level értéket felrakod a maximumra. Kissebb hangerőn is hangosabb lesz a rendszer. A másik a dialógus kiemelése a távkapcsoló kör gombok melletti 4db-ból a jobb felsőt kapcsold.
A bemeneti hangzás kapcsolását az alul lévő gombokkal tudod váltani, ha nem látja ill. nem kapcsol át magától az erősítő. -
dm1970
aktív tag
Sziasztok!
Előre is elnézést, ha hosszú leszek!
Szükségem lenne néhány tanácsra, ötletre.
Egy X1800H az alany, amit először még sub nélkül bekalibráltam az Audyssey-vel. A kapott eredmény számomra tökéletes volt. Egyedül az volt kissé zavaró, hogy minden forrás esetében, legyen az TV adás vagy PLEX-en keresztül érkező tartalom, 40-es hangerőérték alatt szinte semmit nem lehetett hallani az adásból. Mi okozhatta ezt a jelenséget, s hogyan lehetett volna ezt korrigálni?Miután megérkezett a sub (amit egy kábelcsere után sikerült beüzemelni), egy FR után újra kalibráltam a rendszert. Az előzőekben leírt hangerő gond ugyan úgy fenn áll, s ráadásul a PLEX-en keresztül nézett filmeknél több esetben hatalmas különbség van a beszéd és a többi tartalom között. Elmondható, hogyha érteni szeretném a dialógust, elviselhetetlenül hangos lesz a „körítés”, s nem csak a sub a frontok is. Ugyanaz a film 5.0 esetében nem produkált ilyet. Kérdésem ugyanaz, mint az előző esetben.
S egy utolsó, ami szintén érdekes, nem is biztos, hogy idevaló kérdés. Még tesztelgetem a rendszert (pl. az összefoglalóban vannak ajánlások filmekből), ahogy ugrálok egyik filmről a másikra, belenézek, belehallgatok, egy kis idő után az erősítő a bejövő jelet csak sztereónak érzékeli. Gondolom itt inkább a PLEX nem bírja a strapát. Ha esetleg valaki használ Denon+PLEX kombót, van valami különleges beállítás, amit érdemes beállítani? Hozzáteszem, hogy a szoftveresen a használatban lévő TCL TV sem egy csúcs kategória.
S amit már hamarabb kellett volna KÖSZI #92040evitiguF az ajánlást, számomra tökéletes a Magnat RS8.
K dm -
KissG90
csendes tag
Van egy minimális melegedési idő ameddig nem szól “olyan jól” ez nyílván szubjektív. De több érv van egy ilyen elektromos eszközt le kapcsolni teljesen illetve feszmentesíteni. Pl nem nagy a melegedése de szinte minden watt standby állapotban hővé alakul. Ez az elektrolit kondik eggyik nagy ellensége.
-
m3ss
veterán
hmm most a fogyasztasok kapcsan nezegettem az r115sw-t is. standbyban is 20wattot eszik, az eleg sok. nekem megy szinte egesz nap az erosito zene miatt, es legtobbszor sub nelkul, directben, szinte csak hatterzajnak.
viszont feleslegesen fogyaszt igy egesz nap a sub. vagy atrakom hanggal vezerelhetove az okos dugaljt, es manualisan bekapcsolom a filmeknel vagy nem tudom mi lenne a jo megoldas.
mondjuk a fogyasztas alapu automatizalast atrakhatnam 45+ watt kornyekere is, mert napkozben eco modban csak annyit eszik a denon. film kozben amikor kell a sub meg tobbet. csak akkor akarhanyszor lepausolom a filmet, ki-be fog kapcsolgatni a sub is... -
VoidXs
Topikgazda
Na meg emlékezzünk arra is, hogy az AudioQuest hogyan tesztel.
-
-
Tuco78
aktív tag
válasz
Vhiktor
üzenetére
Én otthon vakteszttel még a hangfalkábelekkel is bebizonyitottam magamnak ugyanezt.
Sima mezei a sarki videoton boltban kapható 70Ft-os méterárú tyúkbél kábe, Temus YYaudio premium vastag rézkábel és Márkás inakustik premium között mindössze annyit hallottam meg, hogy a vékony kábel kicsit halkabban szólt. Az inakustikot és a temusat nem tudtam megkülönböztetni egymastól.
Bezzeg amikor én dugtam be a márkás kábelt akkor viszont jobbnak hallatta velem az agyam. Szóval szimpla placebo ez az egész kábel dolog.
A tápkábel meg még ennyit se ér mert ott csak az számit, hogy a kábelkeresztmetszet elég áramot tud-e adni a tápnak. 16A-ig még a 1,5-es kabel is jó. De a PC tápkabelek általaban 2,5-esek szóval bőven túl vagy biztosítva.
Az ilyen hiszékeny emberek még a fizika és az elektronika alapjaival sincsenek tisztában. -
VoidXs
Topikgazda
válasz
Vhiktor
üzenetére
Ha nagyon meg akarja mérni, és látni, hogy semmi nem változik, összekötheted velem.

m3ss: Egyszerűen ennyire gyenge egy AVR táp. Nem engedi fogyasztás fölé tölteni a kondikat, mint az átlag plate amp, hanem elektronikusan visszafogja, mert simán lehet, hogy a maximum ki van tartva órákig.
-
Vhiktor
nagyúr
@VoidXs
Nem szeretnéd megmérni? Benne van a tulaj.

-
m3ss
veterán
hat ez erdekes. tegnap nezegettem x3600h fogyasztasat 5 csatornaval, 120w folott sosem lattam fogyasztani. mindezt olyan hangerovel, hogy tancoltatta a fuggonyoket az r115sw. persze az okos dugalj fogyasztasmeresnel valszeg 5 masodpercenent vesz mintat, szoval lehet a peakekrol lemarad. de tenyleg nagyon sokat neztem a kijelzot hangos jelenetek kozben, es sosem ugrott feljebb. de mar ilyen hangeronel hallottam hogy clippeles, zajosodas van neha. akkor hogy is van ez? biztos, hogy az avr tapja tud hirtelen 70+ wattot adni egy csatornanak? vagy tenyleg csak tizedmasodpercekre kellene neki a nagy teljesitmeny es ezt nem tudja? vagy csak nem latom a fogyasztasmerovel az ingadozast?
-
VoidXs
Topikgazda
A portásnál volt. Amikor korábban nem jött meg a csomagom, akkor viszont nem volt még portás.
Akkor a vízórába tett be egy objektívet a futár, szóval azonnal indítottam a panaszt. Másnap sírva hívott a futár, hogy hol van a csomag, és légyszi légyszi szóljak akkor a postának, hogy mégis átvették a csomagot. 5 percre rá hívott egy felügyelő, terminátorosan monoton hangon, hogy ez akkor különösen drága csomag, szóval ha kiderül, hogy ki miatt nincs meg, akkor kb minden rokona kap egy végtagot a postán, és megyünk írásba venni a dolgot, jó? Olyan hangon beszélt, hogy már én féltem, szóval megbeszéltük, hogy rokon átvette, a futár meg maradjon életben, ha lehet. 
Bercúr: Ez nem a V3 volt, hanem az Atmosoknak egy gagyibb.
A táp voltját és amperét összeszorozva kapod meg a teljesítményét. A 48V 5A például 240 watt.
-
m3ss
veterán
hmm megint beindult a szamolgatas. attol felek, hogy az MA 350c-nek ez a mono v3 sem lesz eleg. 3meterrol referencia hangerohoz peakeknel 200w+ kellene.
kerdes, hogy egyaltalan referenciahoz kepest milyen hangeron akarom hallgatni, mert fogalmam sincs pontosan ugye...
attol felek, hogy bedugom a centerre most a monot, semmi nem fog kiderulni hallas alapjan, mert ha mellette a frontok clippelnek majd, mar pedig olyan hangeronel jo esellyel fognak, akkor fulre nem fogom tudni megmondani, hogy eleg-e a centerhez ez a teljesitmeny. a frontokhoz tuti eleg lesz. persze az is lehet, hogy olyan hangeron, ahol 200w peak kell a centernek, mar a silver 100-ak reg elfogynak majd, es nem az erosites miatt.
szerintem bedugom majd azonnal a monot egy okos dugaljba es elkezdem nezni, hogy mennyit vesz fel nagy hangeronel, hatha ebbol tudok kalkulalni. aztan ha azt latom, hogy kellene tobb, akkor marad a 2 mono a frontokhoz, es centerhez meg veszek vmi nagy behringert meg ha szar is sinadban. vagy nem tudom van-e ilyen kis fosi meretu cuccbol olyan, ami 200w+ peaket tud 8 ohmon megfizetheto aron. -
svgyula
addikt
válasz
VoidXs
üzenetére
Remélhetőleg nem úgy jársz mint én! Nekem is jött az MPL kézbesítette! Aztán a csomag sehol! Bementem és reklamáltam! Kiderült az analfabéta egy teljesen más címre adta oda a csomagot. A legszebb a fiamnak is akkor jött de egy másik címre kérte azt is oda adta le! Nekem az volt a mázlim, hogy barát a címen lakó emberke és nem is szórakozott csak odaadta! A 127 helyett a 109 házszám! Se név se cím nem egyezett, telefonon pedig nem keresett pedig rajta volt a csomagon! Magyar posta! Annyira nincs fizetés, hogy csak 1bit-es analfabétákat találnak!
A postaládára nagy betűkkel fel kellett írnom a nevem címem!!! mert nem volt képes 1 méterrel feljebb megnézni a házszámot! Aztán jött a cserélgetés a szomszédokkal! 
-
Bercúr
kezdő
Van olyan hasonló árú fosi aminek optikai bemenete van?
Samu oledből akarok hangot 1pár hangfalra.
-
Bercúr
kezdő
válasz
VoidXs
üzenetére
Furi, amire elősször válaszoltam azt a linket megnyitva nem engedi. Amit most linkeltél azt meg igen igaz táppal már felugrik 29ezerre.
Ezek kínai koppintások akkor? Hozzászólók elégedettek ahogy olvasom.
Amennyi temus meg alis cuccot azok kigórnak csoda, hogy egyáltalán mutat valamit.
Némerből rendelt milyen áron volt ha szabad kérdeznem? -
m3ss
veterán
hatul amugy most egyik surroundom meg a hallgatoi kozott van fuggony, ez meg nem az adamantium dark acoustic, hanem triple black velvet. de majd lecserelem adamantiumra. fuggonyzes utan ujrakalibralva semmi gondot nem hallok amugy fulre.
ha be lesznek kotve a kis fosik, csak elbirja majd a denon a 2 db surroundot.megneztem ezt az all quiet on the western frontot, az uj verziot. nagyon jol hozza a ww1 atmoszferat. ha vki jatszott bf1-et..
iszonyat jo hangok vannak a filmben, zenei alafestes, latvany, nagyon szepen is fenykepeztek.
mar hetek ota haborus filmes vonaton ulok. band of brotherrs, pacific, kelly hosei, piszkos 12, hid a kwai folyon, bridge too far, nagy szokes, kemek a sasfeszekben.
navarone agyui, das boot, letter from iwo jima felkeszul. aztan ha megjottek a fosik apokalipszis most, thin red line vegre
-
Rp526
senior tag
Értem. Csak erősítőteljesítmény miatt kérdeztem. Amennyiben jól emlékszem az adamantium pl 2-3 dB-t vesz le kb 1kHZ-től. Ez nem tűnik soknak ugye főleg a magasabb tartományban, viszont kb. felezi az erősítő teljesítményét. Nem tudom a perforálás mennyit javít. De mindegy is, mert akk nálad ez nem játszik.
-
m3ss
veterán
nem emelegetek semmit. egesz sotetites amugy 2-3 perc kb. 3m szelessegben (mint a vaszon) lesz takarva, szoval pont a frontok kozott. mivel meg nem varrtam ossze, egyelore csak a szonyeget meg a polcot takarom manualisan. amugy ki fogom vagni a centernel a velvetet, meg az erositonel, psnel is.
majd ha letisztaztam lefotozom, vagy levideozom az egeszet. sztem rohadt jo az egesz. sleeper nappali.
par perc alatt moziszobava valtozik. amugy zseni, imadok filmezni amiota kesz a sotetites. iszonyat jo lett a kep miatta. de a hanggal is nagyon elegedett vagyok amiota nem ulok 1.1x tavnal kozelebbre. iszonyat jo a terhangzas, mely, minden. orulok, hogy betevedtem ebbe a topicba anno
vegallomas lesz a fosival nappaliban ez az egesz ugy erzem.#92345evitiguF
irhatok, de temurol fogom venni. amugy innen vissza tudod kuldeni ingyen ha nem tetszik. raadasul nyomtatni, cimezgetni, csomagolni sem kell, kenyelmes. -
hunaqua
addikt
válasz
VoidXs
üzenetére
Nézem ezeket a AIYIMA A07 MAX dobozokat. Ezeket lehet állítani stereo és mono között. Költséghatékonyan nem lenne gazdaságosabb ezeket használni mono alatt mint a Fosi V3-at ? A Fosi V3 mono lényegesen drágább. Talán olcsóbban ki lehet jönni 3db AIYIMA A07 MAX cuccal a frontra és a centerre mono-ban. A Fosi V3 stereo olcsóbb, mert csak kettő kell oda ,de gyengébb is lesz.
-
válasz
evitiguF
üzenetére
Esetleg nézz körbe itt is, itt vannak hozzá mérési adatok is, hogy melyik típus hol működik.
Ami még érdekes lehet különböző felhasználásra azok a heterogén (apríték) habszivacsok. Nagy térfogatsűrűségük és rugalmasságuk miatt nagyon jó hang és hő szigetelők, 60-80 Kg/m3 -
evitiguF
senior tag
Erről az akusztikus szivacsról ha megjön, majd írhatnál véleményt, én amazonról nem mertem rendelni eddig, mert rengeteg a negatív vélemény, hogy mire megérkezik, össze van gyűrve, nem rúgja vissza magát, nem nyeri vissza eredeti méretét, állapotát, stb...
kíváncsi vagyok, allegroról hogy ér ide, mert ha rendben van, akkor ilyenre én is beneveznék!
Köszi előre is!
-
m3ss
veterán
akkor is gyapottal akartam sztem, hungarocellel nem sok ertelme lenne sztem. de ez vajon amugy jo irany lenne, sarokban mely miatti rezonancia megszuntetesere? vagy semmit sem erne?
sub miatt felmerult ja, de hat mondtatok is, hogy nem sok ertelme lenne 2 subot front oldalra rakni. de emiatt sem vernem szet...
teleragasztani nem, de letakarni igen
a vaszon alatt/mogott pihen egy bambusznad, amire fel van tekerve egy adamantium "szonyeg" amit ha szepen legorgetek akkor a polcot is, meg a szonyeget is (ami mar mas) par meterig takarja. vagyis fogja, mert ezt meg nem volt idom osszevarrni. amugy a polc enelkul a takaras nelkul is bebukik, semmit se latni belole. a szonyeg miatt kell ez, brutal bevilagitja a vaszon. sokkal jobb igy az immersion, hogy feketesegben uszik a kep.
full adamantium van vaszon folott, mellett, alatt, szemben etc. vagyis meg par darab fuggonyt fel kellene raknom a teljes fekete lyukhoz
de mar igy is csak 5%-kal merek kevesebb ansit vasznon, mint lencsevel szemben. -
m3ss
veterán
marmint?
semmi energiat nem vett el, amiota kesz hasznalom, hozza se nyultam. brutal fel kell tekerni a hangerot, hogy elkezdjen a sarokban rezegni. egyelore nem is birjak torzitas nelkul a cuccaim azt a hangerot amugy, ahol hallom a sarokbol jovo rezonalast.
persze lehet, hogy elnyomja az lcr is, mert ugye altalaban amikor van mely hang, akkor uvolt a front harmas is. kiderul majd fosival mennyire tudom/akarom hangosan hallgatni.
amugy ez a ragasztgatas par oras muvelet es nem is tul draga.
nekem bejon ez a polc, amugy meg most nem akarom szetsedni es csomo penzt ralocsolni vmi media allvanyra fabol. kulonben is, most tobb funkcios. a vaszon mogott tarolom a mennyezeti sotetito fuggonyt, amit igy szepen elrejt a polc meg a vaszon, a polcon pihen a fuggony alja ha ez igy barmennyire is ertheto
amugy kilogna minden fele a vaszon alatt. persze nyilvan meg lehetne oldani ezt is...
de en nem feltetlen akarok itt mar ilyen osszetett hazizmozi/nappali ujragondolast. egyszer talan lesz moziszoba, addig meg marad ez a rendszer es polc ugy ahogy van. -
Rp526
senior tag
Szerintem a szíved mélyén lassan kezded belátni, hogy több energiát vesz már el ez a gipszkarton szerkezet, mint amit megér oda neked.
Olyan sok lom nincs benne, ahogy látom. Egy akármilyen szekrény elnyelné és lehetne egy igényes kis média állvány fából. Persze sejtem, h semmi kedved szétverni, viszont ezzel örökre szívni fogsz. -
m3ss
veterán
válasz
VoidXs
üzenetére
nekem a gipszkarton polc szerkezete ilyen ultra vekony CD profilokbol van csinalva, es azok hajlamosak rezonalni. sztem erre jo kellene hogy legyen, autoban is ilyen vekony lemezekre hasznaljak. nekem pl anno 930 kilos mx5-ben olyan vekony lemez volt a hangszorok korul, hogy ossze-vissza rezonalt.
mondjuk hazimozinal csak brutal hangeronel hallom sarokban, mely hangoknal. szoval lehet azt nem fogja megoldani.eloszor amugy az volt a tervem, hogy a ket sarokban levo polcot kitomom orvosi textiliaba burkolt gyapottal legalabb felig, nem tudom az eleg lenne-e.de amugy meg sub nelkul a frontok alatt is erzem kezemmel magan a kartonon is, hogy szepen atveszi a rezonanciat a karton hangosan hallgatva. valszeg nem tesz jot a hangzasnak, meg ha nem is hallom...ez a butil meg eleg nehez amit ra akarok ragasztani, olyasmi mint a bithumen, csak nem kell heviteni a "formazashoz". sztem rakok az alu profilokra is, meg lehet kartonra is alulrol.
-
m3ss
veterán
na rendelek akusztikus szivacsot, centert korbepakolom. remelem tenyleg olyan sotet lesz, mint a kepen. na meg ha mar itt tartok az egesz gipszkarton polcot, vagy legalabbis a sarokban biztosan, alulrol befedem butil rezgescsillapito lapokkal. gipszkarton alu profilokat is.
-
m3ss
veterán
na megjott a v3 mono. sajnos a tap meg nem. epitesi minosegre sokkal jobb, mint gondoltam. massziv kis cucc. de hogy milyen apro.. remelem a tap is megjon a napokban.
25 vagy 19 dB gainre tegyem? -
Tuco78
aktív tag
Bocs az amatőr kérdésért de melyik RCA csatlakozókba dugjam az Y subkábelt? A két alsóba vagy a két felsőbe?
-
Tuco78
aktív tag
Nemrég értem haza Pestről dög fáradt vagyok szóval a próba holnapra halasztva. De azért azt nem bírtam ki, hogy ne rakjam be a helyére. Impozáns darab! Gyönyörű a kivitelezés! Minden apró részletéből sugárzik a minőség! Remélem, hogy a hangja sem fog csalódást okozni!
-
espi38
őstag
válasz
VoidXs
üzenetére
Oksa! De amit linkeltem nem zárt láda, hátulján van a reflex nyilás

Ai mit írt a hangfal szettemről és milyen erősítőt ajánl hozzá
(L:/dl/upc/2026-03/08/207927_glona13xsi62bnae_1930.png)[kép](/L)
-
VoidXs
Topikgazda
válasz
hunaqua
üzenetére
A center ugyanannyira terhelve van, mint a frontok, oda is kell a max teljesítmény. Surroundra, különösen Atmosra érdemes spórolni.
espi38: Vannak subok, amik rosszabbak, mintha nem lenne sub, mert a frontok mélye szebb. A belépő zárt ládák tipikusan ezt az esetet képviselik. Különösen gáz, hogy az az Emotiva sub nem belépő áron megy, hanem 300-ért. Annyiból két LSR310S-t is vehetnél már.
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Házimozi haladó szinten
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Apple MacBook
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Amatőr csillagászat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Villanyszerelés
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4355
- Samsung Galaxy Book 3 Amoled 360 i5 13.gen, 16GB RAM, 512GB SSD, érintőkijelzős kedvező áron!
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen- MS4674, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A postaládára nagy betűkkel fel kellett írnom a nevem címem!!! mert nem volt képes 1 méterrel feljebb megnézni a házszámot! Aztán jött a cserélgetés a szomszédokkal!
iszonyat jo hangok vannak a filmben, zenei alafestes, latvany, nagyon szepen is fenykepeztek.
a vaszon alatt/mogott pihen egy bambusznad, amire fel van tekerve egy adamantium "szonyeg" amit ha szepen legorgetek akkor a polcot is, meg a szonyeget is (ami mar mas) par meterig takarja. vagyis fogja, mert ezt meg nem volt idom osszevarrni. amugy a polc enelkul a takaras nelkul is bebukik, semmit se latni belole. a szonyeg miatt kell ez, brutal bevilagitja a vaszon. sokkal jobb igy az immersion, hogy feketesegben uszik a kep.
)