- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Gurulunk, WAZE?!
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szólánc.
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT.hu
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vhiktor
veterán
válasz
B.F.G. #85865 üzenetére
Annyi, hogy én a 10ezer forint alatti és körüli állványokat nem ajánlom, nagyon gagyik, a mikrofon súlya alatt elhajlik a kar.
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
Gino20
őstag
válasz
B.F.G. #85856 üzenetére
Örülök ha tetszik a kapott eredmény
#85865B.F.G.: Dony linkelt egy jó oldalt, ott érdemes szétnézni. Ezek közül talán a legjobb megoldás egy "törpe" állvány, mivel hátul nincs semmi helyed, így a "törpe" állványt meg a kanapén pakolgathatod és biztosan eléred az összes mérési pozit.
A sztenderd állvány gém/kar hossza ~60cm. Ha ebből levonod az állvány lábai miatti eltartást a kanapé síkjától plusz az ülőfelület mélységét, akkor ez lehet kevés lesz a "hátsó" mérésekhez". Persze falon ugye mérést ne végezz és térben menj előrébb egy kicsit... -
Vhiktor
veterán
válasz
KisZozó #85863 üzenetére
Ehez azért kellene kar is. Mikrofon állvány jobb erre a célra.
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
B.F.G.
senior tag
Sziasztok!
Biztosan sokan használtok kalibráláshoz mikrofon állványt. Szeretnék beszerezni egyet ami ár érték alapján jó vétel és jól fixálható és módosítható a mikrofon pozíciója.Milyen mikrofon állványt javasoltok?
Melyikkel van jó tapasztalatok amivel meg vagytok elégedve?Az ok, hogy váltottam Denon X1400H-ról Arcam AV390-re és ahhoz van egy gyári mikrofon.
A Denonhoz a gyári papír rakétát használtam, de az nettó szenvedés volt, meg azt el is adom és megy vele a gyári papír rakéta, ezért aktuálissá vált a téma.Egyébként eddig nagyon meg vagyok elégedve, megérte a váltás, főleg ha majd elkel a régi erősítő, de a hangzás sokkal jobb és szebb, már dirac kalibrálás előtt.
Pl: Mikor BD lejátszón elkezdtem BD filmeket nézni elfelejtettem a diraccal kalibrált 5.0.2 beállítás fájt élesíteni akkor is már nagyon tetszett a hangzás, de miután beállítottam, hogy használja a kalibrációs fájt még inkább kijött a különbség.
Illetve minél nagyobb a hang forrás minőség beli különbsége egy BD lemezen annál jobban érezni a különbséget a hangoknál, régi kedvenc filmeket elkezdtem gyári hangsávval nézni, hiányzik a jó magyar szinkron, de úgy már rengetegszer láttam, de a hang miatt megéri úgyis megnézni!
Meg annyi történt, hogy kalibrálás során kibukott, hogy nem adott mélysugárzóm mélyeket, de csak kalibrálás közben vettem észre az a durva....
Azt hamarosan megjavítják és akkor ismét kalibrálni kell ráadásul a 13 pontos mérést szeretném megcsinálni és ahhoz szükség lesz egy könnyen állítható stabil mikrofonra, főleg, hogy kanappén kell mérni falhoz közel is.Ehhez mit szóltok:
[link]Ezúton is szeretném megköszönni a segítséget amit itt kaptam tőletek a fejlesztéshez, köszönöm szépen nagyon hálás vagyok!
Külön hála Gino20 Fórumtársnak, hogy ennyi időt szánt rám a drága idejéből!
[ Szerkesztve ]
-
VoidXs
Topikgazda
válasz
Zsötie #85851 üzenetére
A sub végeredménye nagyon szép, azt nem piszkálnám már. Crossoverről itt van pár sor.
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
Zsötie
tag
válasz
makkmarce #85852 üzenetére
Ezek vannak: Klipsch RP-8000F II; RP-500C II; RP-600M II
Az szerintem a szoba miatt lehet, sok mérésnél, főleg a mélynyomók esetén van ott egy nagy szakadás. De nem minden pozícióban. Amúgy nem tudom........
Emelek rajta akkor, most mindegyik 80Hz. Este meghallgatom majd így is.
Köszi! -
Zsötie
tag
Sziasztok!
Elkezdtem ismerkedni a REW-el. Első sorban a két mélynyomó minél jobb beállítása lenne a célom. A helyes pozíció megválasztásával kezdtem, már amennyit egy nappali enged.
Az egyik a bal első sarokban van, kb. 30cm a faltól a hátulja. A másik a jobb hátsó sarokban, a kanapé mögött, balra néz, mivel csak így fér el. A hátsó falon, a jobb oldalfaltól kb. 30cm-re.
2db SVS PB-1000 Pro van, így gondoltam az alkalmazásban lévő PQ-t is ki próbálom.
Rögtön el is követtem azt a hibát, hogy csak egyszer, egy pozícióban mértem.
Ezek után minden módosítás után hat pozícióban mértem. 4m széles a szoba és a kanapé is majdnem 4m széles, így szinte bárhova lehet ülni.
Ezek alapján ez jött össze. Piros a hátsó, lila az első.
[kép]A kettőt együtt érve.
[kép]Majd megcsináltam az MultEQ mobilos alkalmazással a szobakorrekciós mérést.
Így ilyen lett: [kép]Mindkettő esetén kb. 78-80 dB hangerővel csináltam.
-4dB állított az AVR mindkettő esetén.Amit még nézegettem az a crossoverek.
Mértem minden egyes hangfalat, néztem a torzításokat, az SPL görbét.
A frontok [kép] és a surroundok [kép] 60Hz, a center pedig 80Hz.Minden tanácsot, ötletet és építő kritikát szívesen fogadok!
Köszönöm! -
I'am Dony
őstag
válasz
polcsa #85845 üzenetére
A REW -ben felül látod a Generator és SPL meter füleket. Ezekkel pontosan be tudod lőni a megfelelő hangerő szinteket. Ha ez megvan és a késleltetések is stimmelnek, utána nézd a vágásokat. Itt a 60-al kimenetet veszítesz, 80-on visszább veheted a szubot. Az AVR -ben inkább mínusz egynéhány dB legyen a szub mint nulla, hacsak nem kell 8-10 m-re vinned RCA a szubjelet (jel/zaj). Ha a jelenlegi kábellel zaj nélkül, rendben működik akkor ok, felesleges cserélned.
-
lenox
veterán
Na megvettem a Prime-ot, es amugy eleg jol szolt, de ketsegtelenul hallatszott, hogy 5 inches a driver. Gagyinak is hatott a tobbi 8 inches driver mellett, ugyhogy csereltem Ultra-ra (koszonet a Homemovie-nak, hogy szo nelkul cserelik). Valamivel jobb, de amugy nem sokkal, de ketsegtelenul hallhato. Viszont a kinezet az sokkal komolyabb. Hiaba csak 6.5, a keret miatt a 8-asok koze beillik. Hat, hogy ez er-e plusz 140k-t, valoszinuleg nem, de nyilvan mindig zavart volna, ugyhogy megerte. Igy 600 watt main + 1500 watt bass van az A moziban, ez amugy overkill szerintem. A B moziban 200 watt main + 150 bass van, nyilvan az hallhatoan gyengebb, de amugy olyan 70%-at tudja 30% arert. A C moziba meg varom a Mackie sub-ot, csak meg nem szallitjak, de kivancsi vagyok, hogy az mit tud.
-
polcsa
aktív tag
válasz
I'am Dony #85844 üzenetére
Na, azokról ott a sub hátulján el is feledkeztem, hát a gain-ek össze-vissza álltak. a vágás max-on volt mindkettőn. Két Magnat Monitor Supreme Sub 302A, egymáson.
0-ra állítottam az erősítőn a szintet és a gain-eket pár rew-es méréssel hozzá állítottam.
Sokat javult, hallásra is. Köszi a tanácsot!
Ma jutott még eszembe, hogy nem a kalibrációs ponton mértem rew-vel, az gond lehetett, ugye? A mai mérések már nagyjából a kalibráció helyén történtek.
Illetve még azt próbáltam ki, hogy a frontok vágását levittem 60Hz-re, gondolván, hogy pont 60-80Hz között van a probléma, kicsit az javított.
A frontok vágása maradhat 60Hz-en, a többi meg 80-on?
Sárga a tegnapi, zöld a javítgatások után 80-as vágással, piros pedig a 60-as vágással.Mit próbálhatok még ki?
Pl a sub jelkábelek irtó régi gagyi kábelek lehetnek, annak mindegy vagy érdemes egy próbát tenni? -
I'am Dony
őstag
válasz
polcsa #85843 üzenetére
Nagyon halkra van tekerve a szub potid, ezért kell az AVR közel maxra tenni. Ez az amit a legkevésbé akarunk. Tekerd fel a szubon a gaint majd vedd vissza az erősítőben. Nem tudom milyen szubod van, de gyanús, hogy a vágás nem LFE/max. van allítva rajta. Érdemes lenne egy csak LFE mérned...
[ Szerkesztve ]
-
polcsa
aktív tag
Sziasztok,
megjött az iMM-6 mikrofon, csináltam méréseket.
Nem igazán tudom, jól csináltam-e, tehát a rew-et egy laptopon beállítottam a hangszórók elé kb 2m-re, a rew-be betöltöttem a mikrofon kalibrációs fájlját, a mikrofon és az erősítő szintjével/hangerejével addig játszottam, amíg a rew nem írt jel/zaj vagy torzítási figyelmeztetést. Nem tudom ezt pl hogy kell jól belőni. Kalibráltam az erősítőn először a Taga hangfal párt, utána mértem rew-ben, utána átkötöttem a MA bronze 500-ra, erősítőn kalibráltam, majd rew-ben mértem.
Minden kalibrálás után az erősítőn állítottam mindenre a small-t és a 80Hz-et, annyi, hogy a Taga kakibrációja után a subot elfelejtettem felnyomni.
Első észrevételem, hogy az erősítőn -0.5dB-ről 10.0-re kellett feltenni, hogy elérjem a zöld vonalon (MA mérése) látható sub szintet. Ez nekem továbbra sem tűnik normálisnak.
A második meg, hogy ezek a szintek nekem nagyon ugrálnak. Lehet ezzel kezdeni valamit? Ti mit láttok ebből?Olyat ne kérdezzetek, hogy miért így vagy úgy csináltad, mert nem tudom.
-
BBéci
legenda
válasz
adamcsik #85840 üzenetére
Nehezen tudok elképzelni olyan azonos árkategóriájú párosítást, amelyikben a Taga jobbnak bizonyulna, mint a Canton.
Nem mérések alapján, hanem fülre.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
-
adamcsik
aktív tag
Sziasztok! Két hangfal közül szeretnék választani, Canton GLE 490 és Taga Harmony TAV-607F. Melyik lenne a jobb választás szerintetek?
-
-
Rp526
aktív tag
- a TV-d felugrik max fényerőre (illetve infogomb is írja szerintem), van youtube-on is HDR tartalom.
- itt ha jól sejtem HDMI kábelre gondolsz. Bármi megfelel, amire ez van írva és tudja is: "Ultra High Speed HDMI®". Érdemes lokálisan venni és ha nem tudja cseréltetni. De sima filmezésnél 99,9%, hogy semmivel nem lesz gond. 4k60 fps-t illik tudnia. Játék esetében már tesztelendő a 4k120 is és itt már minden kiderül.
- gondolom van eARC, ebben az esetben PC-TV-soundbar. Minden HDMI-vel. -
No.01
őstag
Sziasztok,
Tobb kerdesem is lenne es lehet picit az OFF kategoriat surolja, de annyira azert megsem (legalabbis remelem)
- Mikent tudom legkonyebben csekkolni, h a TV lejatsza megfeleloen a HDR tartalmat? (esetleg letezik megfelelo HDR video YouTubon?)
- Mi most az a kabel ami konnyen beszerezheto es valoban jo minoseget kepvisel, de nem kerul 200EUR-ba egy 2.5m-es verzio? (siman rendelek Amazonrol is nem ragaszkodom egy bolthoz sem. Foleg itt a videki kozegben, kozel az osztrak hatarhoz)
+1 ha szeretnem osszekotni a TV-t egy soundbarral ugy, h a TV-re egy HTPC van kotve akkor mi a megfelelo sorrend es szamit e h mindketto kabel egyezzen?Ha tulsagosan alap kerdeseket veszegetek akkro mindenkitol elnezest kerek
-
makkmarce
őstag
vannak jó, és vannak rossz termékek, de ahogy jót, úgy rosszat itthon is vehetsz
engem mondjuk idegesít, ha 1500 forintnyi konzolt 10x-es áron adják. 2-3x-os szorzó még belefér, de a lehúzásnak is van egy határa.
Itthon is találtam közben olcsóbban, pl egy ilyet, bár nem tudom hány kg-os a hangfal.
https://mkaudio.hu/termekek/audizio-hts20-hangfaltarto-fali-konzol-szett-fekete/okoskodom, tehát vagyok
-
BBéci
legenda
válasz
makkmarce #85833 üzenetére
Cooler Master laptopállványt használok 10 éve, tavaly Aliról rendeltem egy koppintást, ami a képeken teljesen megegyező az eredetivel. Valójában gyenge, lityilötyi, bóvli, ezt már a csomag átvételekor gyanítottam, annyira könnyű volt.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Ger_man
senior tag
válasz
intuicio #85831 üzenetére
Ha megvan a menet nagysága (M5-M6 körül lehet), akkor tudsz nézni hozzá olcsóbbat szerintem, főleg ha nem kell hogy állítható legyen. (szerintem mondjuk az jó dolog).
Vásárlás: Stell SHO 5020 Hangfal állvány, fali konzol árak összehasonlítása, SHO5020 boltok -
intuicio
aktív tag
válasz
KisZozó #85830 üzenetére
Gömbcsuklós?
Faxé nincs olyan ami nem gömbcsuklós, hanem sima egyszerű fali konzol 2k/db. ÁÁÁááááÁÁÁááÁÁÁ
Ez a másik, amitől kiakadtam: Monitor MASS hangszóró állvány 55k
Mi a kóchengeres @*.x***°^˛° kerül ennyibe?
Na inkább OFFoffOFF -
eL Geri
őstag
válasz
hunspikey #85826 üzenetére
Köszi!
Nekem a feleségem sajna nem repes a hangosabb módhoz, szóval ha vele nézem, akkor 42-52 között, forrásfüggő is erősen.
Ha rajtam múlna akkor 50-60 között.
Te is kb. ezeket mondod
Nálam még hozzátartozik, hogy a gyenge érzékenységű Atmos hangfalaim miatt a szobakorrekció a többi hangfalat elégé, kijelzés szerint kb. -9 dB -vel, lejjebb vette. -
válasz
intuicio #85827 üzenetére
Ez nem egy kompakt hazimozi azert nem adnak hozza.Ez onmagaban kulon szett es avr mas gyartoktól,csak EA akciózza egyben.
A kabelek jók amit neztek nincs vele semmi gond.[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
intuicio
aktív tag
Na úgy néz ki, jövőhéten vehhetem át a Yamaha RX-V4A + Monitor Audio MASS 5.1 (2G)
házi mozi szettet. Mint megtudtam a hangrendszerhez nem jár már kábel, mint anno volt az ONKYO szettben volt. Tudom haladjak a korralLátszik le vagyok maradva
Szóval kinéztem az 5 db kis Satellite hangszóróhoz kábelt.
Tudom nem egy minőségi, de a célt szolgálja? Mit mondtok?
A SUB-hoz meg ezt az RCA kábelt néztem ki. Remélem ez is "minőségi"
Ami számomra vicc, az ez: MASM falitartó
Mi a tököm kerül ebbe 12.000 Ft-ba? vicc -
hunspikey
őstag
válasz
eL Geri #85798 üzenetére
Nekem x1700h van szerintem az nagyjából megfelel a tiédnek ebből a szempontból, nekem 45-ön van a bekapcsolási hangerő, 75 a felső beállítot limit. Ha mozizok kb 55 -60 a megfelelő tartomány, "hifi" 62-68 műfaj függően. 75-nél lekorlátoztam mert bántóan hangos, szinte fáj, bár teljesen tisztán szól.
A whisky skót, a kávégép olasz, a TV meg Oled, épp egy LG77G3
-
VoidXs
Topikgazda
válasz
I'am Dony #85823 üzenetére
Ezek jó észrevételek, viszont sajnos van olyan bug is, hogy egy meghiúsult feltöltés után semmit nem fogad be az erősítő, újraindítás után sem. Ekkor sajnos factory reset kell.
[ Szerkesztve ]
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
I'am Dony
őstag
válasz
Cool Face #85821 üzenetére
Nagy vonalakban ennyi. Pár kiegészítés.... a zajszinttől minél távolabb vagy annál jobb, így a +20-at érdemesebb emelni (ez a minimum), így nem lesz hibás mérés (! jelzi). A csúszkákat nem kell majd felemelned, mert mind legfelül lesz -itt hibás a leírás. Valamint a szub tekintetében hagyhatod fent a csúszkát csak emeld hangosabbra egy 2 dB-vel a saját potijával, mint a leghangosabb hangsugárzód. Ha készen vagy, az AVR ben a szubnak kell 0.00 ms késleltetésűnek lennie. A leghalkabb doboz/ok lesznek 10-es értéküek és szubnak kell a legnagyobb mínusz (-2 - 6 dB) körül lesz. Ha ezek így vannak, akkor nagy hiba nincs. A Dirac verzióból a Te eszközödhöz a 3.4.4 verzió a legoptimálisabb, hiába van újabb. A feltöltésnél legyél nagyon türelmes, várd meg amíg átfut a szűrő és csak utána csinálj újabbat, mert ellenkező esetben belefagy az AVR. Ekkor ki-be kapcs (5 perc!) után folytathatod újra.
-
Cool Face
aktív tag
Ezt az útmutatót tervezem a Dirachoz használni. Ennyi elég lehet vagy ennél szofisztikáltabb beállítások is kellenek? [link]
-
I'am Dony
őstag
-
Cool Face
aktív tag
Végül hagytam itt magam meggyőzni és egy Arcam AVR11 lett belőle.🫣 Denon X8500HA, Onkyo TX-RZ70 és Pioneer VSA-LX805 lett volna még opció ebben az árban. A Denon csak picit lett volna drágább, az nagyon csábított, de akkor már úgy voltam, hogy meghallgatok valami mást. Ha szerencsém van a héten megérkezik. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mekkora lépés lesz az X4400H-hoz képeset.
-
KisZozó
junior tag
Sziasztok !
Lenne egy kérdésem,a Playstation 5 topikba is rákérdeztem,talán itt is van létjogosultsága.A PS5 HDMI-vel megy a TV-be,onnan megy egy HDMI az erősítőbe.
Azt szeretném,hogy ha megnyomom (pl játék közben)a Denon távirányítóján az infó vagy a setup gombot,akkor lássam a Denon menüjét.
A Zidoo-nál ez működik.Ő is a TV-re van kötve HDMI-vel.
Köszi a segítséget.[ Szerkesztve ]
"Küzdeni mindíg,feladni soha" Denon AVR-X1400H - Zidoo Z9X 8K - LG 77"G2 - PS5 Pro
-
Papesz22
friss újonc
En erre tudnék gondolni amit küldtem linket hogy ezzel megoldható lenne
-
Papesz22
friss újonc
válasz
VoidXs #85808 üzenetére
Az a baj a tv optikai a házi mozi nem!
https://youtu.be/G6pQ_Vq5U58?si=ozKwA_v42J99kaHj -
Papesz22
friss újonc
Sziasztok
Abba szeretnék segítséget kérni hogy elővettem a régi házi mozi szettet és szeretnénk rajta filmet nézni a tv keresztül és esetleg a tv hangja is azon szólhatna de sajna ez le maradt a korral mert az új tv nem lehet már össze kötni valaki tudna esetleg segíteni hogy van e rá mód hogy össze kössem valami át alakítóval esetleg hogy lehessen filmet nézni és zenét halgatni.Csatolok esetleg képeket a kimenetekről -
Smiley
addikt
válasz
atom18 #85804 üzenetére
Wireless setup
Amugy miert nem olvasod el a manual-t? A google elso talalata... a pdf-ben pedig a 4. oldal.
https://www.anthemav.com/downloads/avm-mrx-english-manual.pdfÉn mondol, Maga mondol, Én mondol. Így kell normál beszélgetni...
-
VoidXs
Topikgazda
válasz
eL Geri #85800 üzenetére
Master volume-nál minimálisan változik csak a zajszint, a végfok erősítését piszkálja. A channel gain és az EQ az, amivel sokat tudsz rontani, vagy PC-n a lejátszó saját hangereje. A vonalszintet maximum közelében kell tartani, digitális jelen is, hiszen az is végül a DAC-nál töredék szinten állhat elő.
[ Szerkesztve ]
-
polcsa
aktív tag
Sziasztok,
miután megrendeltem, még olcsóbb lett.
Ha esetleg valakit érdekel:
MA Bronze 500 pár - eMag
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen autót vegyek?
- RAM topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- World of Tanks - MMO
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Néha instabil lehet az NVIDIA GeForce RTX 5080 Founders Edition VGA
- Battlefield 7
- PlayStation 3
- További aktív témák...
- Logitech G Pro X Wireless
- Samsung Harman Kardon HW-Q90R 7.1.4 csatornás Soundbar Valós Dolby Atmos hangprojektor
- Samsung 55" QE55S90DAEXXH 4K UHD Smart OLED TV
- Sony WF-G700NB - INZONE Buds vezeték nélküli zajszűrős(ANC) fülhallgató - Fekete, 1 év gari
- Új, bontatlan Einhell TC-RA 18 Li BT akkus műhely / garázs rádió - akku nélkül 1,5 év bolti garival!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest