- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Amiga A500 - A régi barátnő
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Yézi: 10 év
Új hozzászólás Aktív témák
-
btraven
őstag
Egyszer lepiszegett a macskám. Sufniban éppen vadászott valamire, én meg odamentem zajongani, erre rám néz és azt mondja: Psssszt! El is állt a szavam a meglepetéstől.
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
btraven
őstag
2. videó
[link]
-
-
Astroboy
őstag
Furminátor helyett
(viccesből loptam)
-
PH 5.5
aktív tag
A féltestvérek várják, hogy felkeljek végre.
-
Freddy76
addikt
válasz
homerhamm #29469 üzenetére
A facebookon követek pár macskamentő alapítványt és menhelyet, szóval rendszeresen feldobál nekem a fentiekhez hasonló cukicicás képeket, jó sok ordítóan kamu sztorival. Annyira nem hatnak meg, van itthon saját két cicám, tudom, hogy nem cukik, hanem kőkemény zsarnokok.
-
-
-
homerhamm
addikt
-
-
hadam98
senior tag
Na várjunk egy kicsit. Én úgy kaptam egy macskát, hogy tisztában voltam azzal, hogy valamilyen oknál fogva (mert még nem volt idejük) nem oltották be. Ez engem igazából annyira nem érdekelt. De azt mondták a macska azért egészségügyileg rendben van. Végülis atkás volt a füle és be volt gyulladva a szeme. Én a száj problémájáról mikor el hoztam nem tudtam. Elmentünk vele egyből orvoshoz, nem csinált vele semmit az orvos szinte, csak meg kapta az oltásokat és a szem cseppet. Teltek a napok, láttam nem, hogy javul de a szája talán rosszabb és ugye elvittem a másik orvoshoz aki megfelelően diagnosztizálta a problémát és adott mindent. Mivel a másik orvos be adta neki az oltásokat amit nem szabadott volna gondolom ez is közre játszott, hogy az állapota rosszabb lett a fogának. Ha két hét múlva nem javul akkor elég nagy a baj. Ez nem egy olyan probléma, hogy megfázott a macska. Minek van a menhelyen ha semmit nem csináltak vele gyakorlatilag hagyták volna elpusztulni? Mi értelme? Úgy oda adni egy macskát, hogy ilyen beteg úgy, hogy nem is tud róla akinek adják egy vicc. Felhívtam őket, hebegtek-habogtak. Azt is mondták adjam akkor vissza. Hát mondom én nem vissza vinni szeretném de ez nem így működik, hogy én álljam az egész költséget. Konkrétan át vertek. Jövőhétre van meg beszélve, hogy személyesen találkozunk és vinnem kell a macskát is (úgy veszem észre nem akarja elhinni, hogy ilyen beteg)… őszintén. Ki az aki úgy kap-vesz egy macskát amire lehet 100-200 ezrek csak úgy simán rá mennek? Nem hallottam még olyat, hogy ilyen állapotban oda adják. Ki az aki megtartja? Ennyi pénzből fajtatiszta, vagy egészséges macskát is kap az ember. Már hozzám nőtt, de ezt nem fogom csak így simán hagyni. Ez vicc. Ja az első orvosnak is megmondanám, mert semmit nem csinált vele, aztán lehet ki húzni a fogait. Ott hagytam több pénzt mint amennyit most fizettem csak nem értem mire mikor ő nem csinált vele semmit
-
válasz
OPiiPO #29457 üzenetére
Szerintem meg ha mindent szabályos, jogszerűen csinálnak, akkor kutya kötelessége minimum az alap oltásokkal, oltási könyvvel kiadnia bármelyik macskát. Eleve karanténnal kezdődik, ha bekerül egy cica, ott azért kötelező a vizsgálat.
Nálam legalább is ez volt. Elkérték az árát, én ezt nem is vitattam, de nyugodt voltam. -
hadam98
senior tag
Ne veszekedjünk ezen mert semmi értelme és senkinek nem szerettem volna rosszat.
Ma elvittem a cicát és hát nem jók a hírek… A menhely azt mondta legalábbis én úgy hoztam el, hogy nincs komoly baja. Az állatorvos aki látta pedig nem kezelte rendesen. Elvittem ma ugye másikhoz és Ginigivalis Hyperpasia a diagnózis. Kapott rá mindent is két hét múlva vihetem vissza kontrollra. Valószínűleg autoimmun betegsége van, három foga már lazább és lehet ki is kell húzni. Most nem tudom mit csináljak… Egy jó hír, hogy ez az orvos legalább rendesen el látta és látszik ért hozzá. -
-
Forrás: Facebook
-
Ciccuka
veterán
Lidl App-ban van Coshida Pure Taste Gabonamentes 400g macskaeledel 20% kupon (máig érvényes)
-
Akelaus
senior tag
válasz
Tsebacsi #29447 üzenetére
Én írtam, hogy nálam pont ezeket a bolti sajátmárkás cuccokat eszi meg, és hiába vettem neki én Acana, Sheba kaját, azt otthagyta a francba.
Nem látom rajta, hogy éhezne, vagy hogy szüksége lenne bármire. Jó a kedve, ugrál, rohangál és szép fényes a szőre, csillog a szeme.
Amin elgondolkoztam, hogy talán a Gábor írt valami vitamint amit ő ad a macskáinak, hogy kéne nekem is adagolni az enyémnek, ha már ezeket a sz.r kajákat hajlandó megenni. -
válasz
hadam98 #29445 üzenetére
Feltettél egy kérdést, válaszoltunk rá. Bizonyított tény hogy a whiskas kaja annyit ér mint az az aldis semmi amit néha én adok a macskáknak. Nulla tartalom van benne. Erre te megcáfolod azokat az ajánlott tapokat amiket többen elismernek és alkalmaznak és nincs baja tőle a macskáinknak ellentétben több esettel ahol a rossz táp miatt alakult ki valamilyen betegség.
Nem értem minek kérdezted ha ennyire "képben" vagy és így már értem Gábor megint miért érzi azt, amit. Felületesen olvastam a hszeket... Mostanáig.
Gábor több macskát mentett meg és még fog mint ahányszor te eddig életedben fogat mostál, szóval szerintem ideje vissza venned kicsit a tempóból. -
hadam98
senior tag
válasz
Freddy76 #29443 üzenetére
Neked és Tsebacsi-bak válaszolva… semmilyen bizonyított kutatás nincs arra, hogy egy macska jobban fog élni egy olyan tápon amire az van írva, hogy gabona mentes. Egyrészt azért mert más anyagot használnak helyette másrészt marketing fogás. Rengeteg tápot fel tudnék sorolni ami árt mint használ. Rengeteg olyan cég van, köztük Farmina, Diamond (Taste of The Wild), akik nem teszik közzé mit, hogyan, honnan és merre csináljak azt amit. Bele lehet menni mélyebben is, de ha nagyon prémium termékekkel akartok etetni, akkor Acana, Orijen. Ők is követik a wsava irányelveket
Tegyük fel én csinálok egy tápot, oda írom magas hús tartalom és gabona mentes, közben meg nem teszek közzé semmit, csak az ellenkezőjét írom alá, hogy amúgy az én tápon nem jó. Pet Nutrition Alliance-nek a reportjában meg lehet nézni hány jónak tűnő táp bukott el ezeken a dolgokon! -
Dr Bubo
MODERÁTOR
-
Freddy76
addikt
válasz
hadam98 #29431 üzenetére
Ezekről én sem tudtam... Azt hittem, Mars csokit adsz a macskáknak, utána Colgate-el mosod a fogaikat
. Ha megnézed ezeknek a tápoknak az összetételét, azt látod, hogy kevés a hús, és a legtöbben van gabona és ízfokozó is - ezért tudnak rákattanni. Ez nem a legjobb a cicáknak. Ugyanakkor az is tény, hogy sokkal-sokkal jobb egy cicának biztonságos otthonban whiskas-on élni, mint az utcán a szemétből. Viszont az általad felsoroltak közül a Royal Canin nem rossz, és a Sheba szárasztápja közül is van, amit adtunk a cicáinknak.
-
válasz
baloghgabor #29432 üzenetére
Gábor ne menj el, szerintem itt nagyon sokan becsülünk és csodálunk téged, nem volt most senki aki beléd állt volna, azokat meg amúgy is le kell sz*rni. Annyi macskának adtál jobb és teljes életet, hogy azt senki sem tudja elvenni tőled!
-
Tápnál szerintem elég azt nézni, hogy legyen magas a hústartalma, ne legyen benne gabona és egyéb adalékanyag, és lehetőleg a macskának megfelelő legyen: felnőtt, kölyök, ivartalanított, kijárós, senior, stb.
Nálunk a Cosma és a Purizon termékek nagyon beválltak, de az aldis tálcás mint kiegészítő alaptáp is jó, bár az 5% hús 70% víz... Szóval max akkor adom amikor már eleget ettek másból de még hisztiznek.
A Sheba-t is szeretik, a zacskós-tálkás csirkés kajákat, de az egyik legjobb a Cosma Nature, az szinte 100% csirke vagy hal.
[link]
Ez meg a száraz, ezt Pöpi nagyon szereti, de ezt is csak kiegészítőnek adom a Purizon mellé:
[link] -
Ciccuka
veterán
-
hadam98
senior tag
válasz
qdtkhq169t #29438 üzenetére
Fressfnapf-ban vannak a Farkaskonyhátol teljes értékű eledelek, ha nem akarsz vele vessződni az egy jó megoldás. Ha nyersen akarsz etetni nézz utánna, de a ChatGPT is elég jól le írja mit hogyan egyébként. A nyers etetés hátránya, hogy nehezebb belőni, hogy ne legyen vitamin stb. hiány. Nézz utána rendesen, egyéb esetben inkább válts egy jobb nedves tápra.
-
qdtkhq169t
újonc
Az utóbbi időben az enyém is nagyon finnyás lett. Egyre kisebb lelkesedéssel ette akár a konzervet, akár a szárazat. Más márkákkal próbálkoztam, ugyanez volt. Most elkezdtem húspultból venni friss csirkemájat, csirkenyakat, csirkeszívet, zúzát. Ezekért meg megőrül. Ezeket lehet adni neki nyersen, vagy az nem tesz jót neki?
-
hadam98
senior tag
Most valami rosszat írtam? Komolyan? Mindenki azzal etet amivel szeretne. Csak azt nem értem, ha valaki ennyire ragaszkodik egy táphoz aminek magas a hús tartalma és bevált miért nem teszi közzé melyik az
Én kész tényeket írtam le. Ami magasabb minőségű és húsosabb táp, megbízható az Orijen és Acana. De meg lehet nézni mennyibe kerül. Egyébként ahogy például kutyáknál is, attól függetlenül, hogy valami gabona mentes ugyan úgy van benne töltő anyag. Csak az például szív betegségekhez vezethet hosszabb távon. -
válasz
Pajtás, ezen ne húzd fel magad, páran, akik rendszeresen itt vagyunk macskások, jól ismerünk, a macskákhoz való hozzáállásodat is.
Tudod, ez olyan, mint egy laptop, valaki tanácsot kér, segítünk, ajánlunk, azt alá is támasztjuk, hogy miért-ha kérdezi-innentől az ő dolga, megfogadja-e vagy sem. Ez ilyen a világban szinte mindennel. Engedd el és maradj velünk. -
csp01
tag
válasz
Szerintem egy ember miatt ne menj el, én mindig örülök, ha látom egy írásod.
-
baloghgabor
aktív tag
Megfogadtam már, hogy nem adok tanácsokat senkinek sem a virtuális térben. Más platformon egészen jól megy, itt elfelejtettem, hogy máskor is belefutottam már ebbe a hibába, hogy nem bírtam ki. Ígérem (elsősorban magamnak), hogy többet nem teszem. Van ahol offline nagyobb hasznomat veszik, főként a sok Cica és a 70+ éves, aki több, mint fél évszázada foglalkozik Velük, csak már nem bírja olyan erővel, mint pár éve. Sajnos napi szinten foglalkozni kell beteg, menthetetlen és azok után lévőkkel is, ami pont eléggé megvisel mindannyiunkat.
Minden jót a továbbiakban mindenkinek, főként a Cicáknak! -
hadam98
senior tag
válasz
futo001 #29430 üzenetére
Az érdekes mert baráti társaságomban többen is etetnek vele, köztük most én is adtam neki és semmi baja. De előfordulhat ilyen is bármelyik tápnál.
A Colgate-nek egyedül a Hill’s márkája van. Nagyon jó táp de inkább orvosi célra használnám mert amúgy nem éri meg.
A Nestlé-nek pedig ott vannak a Purina termékek, például a Friskies, Gourmet, One, Pro Plan. Ezt az egy táp márkát nem állatorvos találta fel, viszont már megvan mindenük is, így megfelel a nagyobbakhoz.
A Mars-nak ott a Royal Canin, Whiskas és a Sheba is. Én Mars termékekkel etetek, eddigi állataimnak is beváltak. Egyedüli gyártó akinek megvan mindene. Tényleg dollár milliárdokat költ kutatásra, fejlesztésre, összes irányelveknek megfelelnek és van saját kutató intézetük is. A Royal Canin például nem egy macska kiállítást szponzorált itt Magyarországon is. Nem egy helyen olvastam amúgy, hogy a cicája 15+ évet élt Whiskas termékeken. Ha olyan baja van egyébként, az kajától függetlenül elő fog neki jönni sajnos. -
hadam98
senior tag
válasz
Akelaus #29428 üzenetére
Mi számít jó tápnak? Van aki szerint csak nedves vagy nyers, száraz táp rossz. Van aki szerint a magas hús tartalom, gabona nélkül. De én inkább hiszek az irányelveknek, ami biztonságos. Sajnos nagyon kevés táp van ami megfelel a WSAVA irányelveknek, gabona nélküli pedig főleg. Amit tudni kell, hogy ami Magyarországon is kapható és minden féle választék van az árat tekintve a prémiumtól az olcsóbbig és mindennek megfelel az a Mars, Nestlé, Illetve a Colgate. Ezek teljesen biztonságos márkákat foglalnak magukba amivel semmi baja nem lesz az állatoknak. Ilyen egy Whiskas, Royal Canin, Purina termékek, meg még jó pár. Utána lehet olvasni mélyebben mit takar a WSAVA és miért fontos, hogy kövesse ezt. A nagy Taste of The Wild gabona mentes, jó ár-érték arányú táp, közben pedig a külső cégeknek akik kíváncsiak mi fán terem semmit nem oszt meg. Akkor hiába írja azt, hogy magas hús tartalom meg ilyenek, ha közben nem biztonságos maga a táp. Én nem etetném más tappal, csak kiváncsi voltam más mit ajánlana helyettük. A Mars dollármilliárdokat költ kutatásra, fejlesztésre és mindegyik márkájúk teljesen biztonságos. Igen a Whiskas nem prémium, de nem egy McDonald’s
-
Akelaus
senior tag
válasz
baloghgabor #29426 üzenetére
"No és nem szabad elfelejteni, hogy a macska fogja eldönteni" itt a lényeg. Vehettem én neki a legtöbb húst tartalmazó kaját, ha ő az első alkalommal otthagyta, vagy jobb esetben evett belőle pár tasakkal, hogy aztán semmi más ne felelejen meg neki, mint a Lidl, Aldi,Dm, Rossmann sajátmárkás kajája.
Persze ezek is csak felváltva és lehetőleg az ízek is keverve, mert hiába volt Ő kóbor, pikk-pakk elkezdett válogatni.
Ott a hozzászólásod végén a miért is? - kérdésre a válasz. Mert macska -
baloghgabor
aktív tag
válasz
hadam98 #29425 üzenetére
Nem akarok ingyen reklámot egyiknek sem, de nézd meg a valódi hústartalmat, ami lehetőleg több legyen, mint 30% (40-70%). ( Mivel a Cicák húsevőek, ez a legfontosabb számukra). Gabonát és cukrot lehetőleg ne tartalmazzon (RC-ben nagy arányban van sajnos). Kitöltő anyagnak használnak gyógynövényt, esetleg rizst, vagy mást azért. Zoopluson (sokszor nem fair, amiket műveknek, tapasztalat, közel egy évtized alatt), találsz nagyon sokmindent, valós összetevőket tartalmazó táblázat mindenről, ami alapján lehet rendelni. Nem muszáj a legdrágább eledelt venni, van, ami csak túl van hipeolva, nem ér annyit. No és nem szabad elfelejteni, hogy a macska fogja eldönteni, hogy, nnna, azt amit próbára vettél, ha már veszel sokat belőle, ott fogja hagyni. 🐱 Persze, amíg kóbormacska volt, sokszor akár éhezett is, de amint jó dolga van, megváltozik sokminden. Macska. 😸
-
hadam98
senior tag
válasz
baloghgabor #29424 üzenetére
Melyik a minőségi?
-
baloghgabor
aktív tag
válasz
hadam98 #29423 üzenetére
Nem hinném, hogy baja lesz tőle, de nem is tesz jót neki. Mintha mindennap a 'mekiben' ennénk, neki ez olyan. Mondjuk a RC sem egy kiváló táp sajnos. Ha nem minőségi tápot kap, hosszútávon lehetnek bajok, hidd el. Megéri minőségibb eledelt adni, ami nem is sokkal drágább, sőt az egészségét sem teszi tönkre.
-
hadam98
senior tag
válasz
baloghgabor #29422 üzenetére
A fejlődésben lévő macskáknak több kaja kell. Nagyon alul van táplálva az enyém sajnos. Rengeteget eszik és kapja folyamatosan. Nem normális, hogy elmúlt 6 hónapos és 1,7 kg volt. Nem Whiskas-t eszik, mármint nem az a fő étele. Royal Canin száraztáp a fő, az mellé kap egy fél adag szintén Royal Canin nedveset amivel be adom az immun erősítőt. Ez mellé vettem Whiskas nedveset mert a hónapba még megy orvoshoz és meg lehet nézni mennyibe kerül a Royal Canin nedves táp. Nem hiszem, hogy ettől lesz komolyabb baja, hiszen ez neki csak egy kevés plusz.
-
baloghgabor
aktív tag
válasz
hadam98 #29421 üzenetére
Nem hinném, hogy bármit tudnál tenni, ha eleve így "működnek".
Nyilván eszi a whiskast, de az egyik legócskább táp, ami létezik. Ha később nem akarsz még többet dokira költeni, akkor normális tápot adjál neki. Ebben kb 4% hús tartalom, a többi 'valami'. Nem fog sokkal többe kerülni a 40-90% hús tartalmú, és alacsonyabb szemetet tartalmazó táp sem hosszabb távon. Nálam a 10 macska egy 400g-os tápot kapnak reggelire, délután pedig ~20-30 dkg szárazat. Nem kerül többe, mint sokkal több, olcsó táp, amiből nyilván sokkal többet fogyasztanának és még éhesek is maradnának. 🐱 -
hadam98
senior tag
Nyilván mindent meg teszek, hogy meggyógyuljon. Engem csak az bosszant, hogy egy menhely, hogy lehet ilyen illetve tényleg nincs módja, hogy rájuk terheljem az összeget? Jövőhéten megy orvoshoz, beszámolók. Most vettünk neki Whiskas nedves tápokat is, a Royal Canin mellé kapja, szereti
-
Freddy76
addikt
válasz
hadam98 #29414 üzenetére
Sajnos vannak ilyen menhelyek is, de a többségük komolyan veszi a munkáját, és ellátják az állatokat. Az önmagában különös, hogy nincs beoltva, az általam ismert menhelyek oltatják a macskákat.
Azt nem hinném, hogy ennyi pénzért kapnál olyan fajtamacskát, aki ellenőrzött, megbízható alomból származik; ennyi pénzért jó eséllyel egy szaporítótól tudsz elhozni egy olyan cicát, akinek a szülei első unokatestvérek, és kb. két éves korától olyan betegségei lesznek, amelyekre hétszámjegyű összeg elmegy.
Ami a lényeg, az a cica, aki nálad van, semmiről nem tehet. Mint minden kóbor, elhagyott macska, megérdemli, hogy szeressék és biztos otthona legyen. Ha már kiválasztottad, törődj vele, hidd el, ezerszeresen fizeti vissza neked.
-
hadam98
senior tag
válasz
baloghgabor #29417 üzenetére
Minden teszt negatív lett. Nincs annyira rossz állapotban igazából. Ja és elmúlt hat hónapos aztán 1.7 kg volt. Az se piskóta
-
baloghgabor
aktív tag
válasz
hadam98 #29414 üzenetére
Az ilyen helyet legjobb indulattal sem nevezném menhelynek! Max. állatmegőrző, vagy más, ide nem illő szavakkal írhatnám le. Ha már menhely és befog egy szerencsétlent, vagy nála születik, akkor az állatorvosa megvizsgálja, már akkor és örökbefogadás alkalmával tájékoztatja a leendő Gazdát mindenről és egyértelműen oltási könyvvel és lepapírozva adja át a macskát. Az aki nem így tesz, csupán hasonló a szaporítókhoz, akik csak lepasszolják minél előbb, majd jöhet a következő.
Sajnos az általad elhozott macska lehet sokkal betegebb is, akar krónikus (FELV?), vagy más baja. Másik orvos csinálni fog teszteket, ami után gyorsan ki is derülhet, mi baja van még szerencsétlennek. Meglátásom szerint bármi lesz a kimenetele, nem sok jövőt jósolok szegény Cicának. 😿 Ha visszaviszed, ott sem lesz jó helyen, de valószínű te sem vállalsz horribilis összeget egy frissen befogadottra. Erre nem lesz jó, csak kevésbé rossz megoldás sajnos. -
hadam98
senior tag
Menhelyi örökbe fogadásra vissza térbe. Egy kicsivel több mint egy hete fogadtam örökbe egy hat hónap és egy év közöttit. Azt mondták nincs semmi olyan baja (annyira nem látszott rajta). Egyből vittem állatorvos mert se oltása semmi és hát ugye akkor megnézi. Atkás és férges volt. A füle még váladékos és viszket neki. A szeme sincs rendben mert kötőhártya gyulladása van amit folyamatosan kezelek. Egy fokkal talán ez jobb lett. Ami viszont aggaszt, hogy valami a szájánál be van gyulladva, büdös és nyáladzik is, enni eszik. Sikerült ki fognom a legrosszabb orvost is a környéken, jövő héten viszem másikhoz. Mennyire normális ez, hogy így hozok el egy cicát? Olyan állapotban van, hogy a szabadba is tarthatták volna komolyan. Szerintetek vissza szólhatok a menhelynek és terhelhetem rá a költségeket? Azért nem mindegy, hogy ennyi pénzért majdnem fajta tiszta macskát kapok, ami makk egészséges. Vagy vissza viszem, és hozok egy újszülött egészségeset. Tiszta ideg vagyok komolyan mondom
-
Törökországban ilyen működik... túl jól is
.
-
bul07
nagyúr
JustVidman videó
Így ETESS kóbor CICÁT, a NETEN KERESZTÜL!Most komolyan havonta pár ezrest még én is rászánnék ha lenne magyarba ilyen.
Bár magyarba hamarabb rugdosnák darabbokra a gépeket minthogy a kihelyező ember visszatért a telephelyére. -
futo001
senior tag
Ebben a legviccesebb mikor macskavarat rendelsz, amire magasrol tesz, inkabb a filleres dobozaban fetreng.
-
Atomgeszi
nagyúr
Ismerős. -
miresz
veterán
Megjött a csomag, kibontottam, mire visszafordultam....
-
válasz
Atomgeszi #29406 üzenetére
A kecskék már öneálltó módon tolják a kullancsűzést.
(yt)
-
Astroboy
őstag
-
wwenigma
Jómunkásember
Őt nem fenyegeti a fotelben a kullancs szerencsére 😄
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos fejegységek
- Szemérmes szerzet a Gigabyte lefrissebb csúcs-VGA-ja
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- iPad topik
- Demót kapott a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Reklámblokkolók topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest