Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
Új hozzászólás Aktív témák
-
baloghgabor
aktív tag
Olvasgatom itt, hogy többeknél felmehet a macska az ágyra?!
El nem tudom képzelni, milyen is lehet az vajon?!!! 😸
-
Freddy76
addikt
válasz
Egyiksejo777
üzenetére
Nálunk a cica csak akkor jöhet az ágyba (kizárólag!), ha akar. Általában hajnalban. Olyankor emlegetem az anyukájukat, de más következmény nem szokott lenni.
-
Khaosz55
addikt
válasz
Egyiksejo777
üzenetére
Kb minden is meg van engedve. Pont a főnöknek akarod megtiltani ?
-
Egyiksejo777
lelkes újonc
Ti is beengeditek az ágyba? 😻
Még megsértődik ha felkapcsolom a villanyt.
-
Khaosz55
addikt
Kattovit vese kímélő kaja. Rendeltem kis dobozost amit megeszi a cica a nagy dobozost meg egyáltalán nem.
A nagy dobozosnak más az állag a színe, textúrája, és illata.
Egyből 24 nagy dobozost vettem abból indultam ki hogyha a kis dobozost megette akkor a nagyban is ugyan az van... Reklamálhatom ezt ?

-
Egyiksejo777
lelkes újonc
Köszönöm mindenkinek az ötleteket!
Ez jött be a két szarosnak.
Kettő üres a harmadik töltött!
https://vetpluspatika.hu/spd/vetplus492919/Royal-Canin-Canine-Pill-Assist-Medium-Large-Dog-ta
[link] -
Freddy76
addikt
Sziasztok,
Végtelenül nagyképű, önimádó macskánk, Tappancs, az utóbbi hetekben feltűnően kedves, dorombolós, bújós, az étvágya pedig csökkent, fogyott is. Érdemes elvinni dokihoz?
-
Ciccuka
veterán
válasz
Egyiksejo777
üzenetére
Májkrémbe szoktuk belerakni DrontaI Cat
-
Atomgeszi
nagyúr
-
Khaosz55
addikt
Itt lenne a finnyás macskánk. Veszprémbe a nővéremhez kéreckedett be mint kóbor macska. Aztán elhoztam Győrbe hozzánk azóta kivételes hercegői életet él nálunk. Kinti benti cica. Vadászatról már leszokott, de korábban redszeresen hozta haza ajándékokat, mindenféle rágcsálót és madarakat.
Érdekes, hogy szerintünk valami félresirült tenyésztés eredménye, mert a viselkedése és a szőre puhasága alapján nem hiszem, hogy sima házi macska.
-
ParmaBoy
aktív tag
No, ma voltunk cicaszaton, eves szerviz, karomvagas, atnezes.
Sajnos fogko van, igy lesz meg a telen egy otthagyos kor, le kell szedni. Nem orulunk az allatkaval. Felunk is kicsit, a fogorvos nem a mi kedvenc helyunk.
Viszont a meno hordozot mindenki dicseri!

-
wwenigma
Jómunkásember
Nekünk is nehezen ette meg, hirtelen gyors mozdulattal le kell nyomni a torkán és szájat bezárni amíg nem nyel egy nagyot.
Szerintem tudja hogy ilyenről beszélünk.

-
PeL
addikt
Korai volt az aggodalmam, reggel 5:30 körül pár órás késéssel felavatta az új almot
Pedig már kezdtem elkönyvelni, hogy reggelre oda lesz piszkítva valahová, erre hallom elkezdte kotorászni... Jött a hatalmas megkönnyebbülés. Lehet mikor vittem oda még mondta is volna hogy "most nem kell pisikakilni b+ nem érted?" ha tudna emberi hangon beszélni...
-
-
PeL
addikt
Sziasztok.
Alomhoz kapcsolódó kérdésem lenne. Eddig a 4 éves ivartalanított kan cicánk bentonit almot használt, de most kipróbálnánk a fa pelletest neki. Heti egyszer szoktam kimosni az alom tálcát, amúgy naponta szedegetem ki amit éppen beleürít addig. Este 8 körül kapta meg a friss pelletes töltést, általában ilyenkor az a megszokott, hogy rögtön "felszenteli", de most csak körbejárta és szagolgatta, majd otthagyta. Bele sem lépett. Azóta ezt 2x megcsinálta legalább. Most reggel 4 óra van és ugyanúgy érintetlen az alom. Kezdek aggódni, tartok tőle hogy nem tetszik neki a fa illata miatt. Próbaképp odavittem, beletettem, de beleszagolt és szinte rögtön ki is ugrott a tálcából. Mennyire esélyes hogy nem a megszokott helyre fogja elvégezni a dolgát?
Mennyire volt rossz ötlet így váltani neki a megszokottról? -
xy.zsolt
őstag
Tessék megtanulni az állatorvostól, hogy miként lehet letolni a torkukon a gyógyszert....nem egy ördöglakat, viszont leírni nehezebb mint látva elsajátítani
-
lufi7
aktív tag
Törjétek össze a tablettát és keverjétek bele egy minimális kajába amit tuti, hogy megeszik.
-
btraven
őstag
[link] Lenin cicával
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
GhostVector
üzenetére
Sajnos nem jött be.
Átírtam kézzel minden időpontot egy órával későbbre.Nem szép, de így működik. Hogy mi lehet a háttérben? Nem tudom. De 2 éve folyamatosan panaszkodnak redditen is, hogy nem jó az időzóna, bármit állítanak.
Majd a következő óraállításnál újra beállítom az időpontokat.
-
Khaosz55
addikt
válasz
Egyiksejo777
üzenetére
Nekem ilyesmi van, álatorvos ajánlotta ott vettem. [link] Megfogom a grabancánál, mondom neki hogy ÁÁÁ, aztán amikor nyávog akkor belövöm a torkára. Onnan meg lenyeli már.
Hozzászokott, szóval nem probléma. Annyi hogy ne a szájába hanem minnél mélyebre kell "lőni". -
GhostVector
junior tag
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Külföldi fórumról szedtem fordítóval, szóval nem 100%.
A legegyszerűbb módszer, ha az alkalmazásban a helyszín és időzóna beállításait ellenőrzöd és manuálisan módosítod, majd újra beállítod az időpontokat.
Amennyiben ez nem működik, a gyári reset és a manuális időzóna kiválasztása lehet a megoldás.
Ugyancsak hasznos, ha a készülékhez használt alkalmazás és telefon között egyező időzónát használsz, és figyelsz arra, hogy a készülék is mindig az aktuális helyzethez igazodjon.
-
Atomgeszi
nagyúr
Van valakinek Xiaomi Pet Feeder?
Hogy kell átállítani a timezonát rajta?Hiába van beállítva mondjuk a 21:00. Ő akkor is 20:00-kor adja, még a régi idő szerint. Tudom, hogy minden átállításkor ezt csinálja, de nem emlékszem, hogy mi volt a megoldás.
A beállított értékeket töröltem és felvettem újra, de ugyanúgy a régi időzóna szerint adja
-
Mikulásbá
nagyúr
Tűz ütött ki egy pécsi lakásban, a macskára terelődött a gyanú
[link] -
kenand
veterán
válasz
Egyiksejo777
üzenetére
Helyes cicu,
Nekem időnként beválik a csirke hús, ujjal középre egy lyuk, abba beletolom a tablettát -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
GhostVector
üzenetére
Most még.
Kb 5 évig Xiaomi kúthoz is volt. Aztán direkt változtattak rajta.
Régen a porszívókkal is ez volt a baj, 300 féle porzsák..
Most, hogy végre lett egy egységes S-Bag sokkal jobb a helyzet.
Persze egy kínai gyártónak ki mondja meg, hogy figyelj, fejleszthetsz, meg stb. de a szűrő mindegyikben legyen ugyanaz, oda-vissza kompatibilis. -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
GhostVector
üzenetére
Nem reszelem inkább... Tele megy mikroműanyaggal a szűrő.
Ilyen hülyeséget, aki ezt kitalálta. Direkt 1-1,5 mm nagyobb az új szűrő, hogy nehogy beleférjen a régi itatóba... Most emiatt vagy dobd ki és vegyél újat, ami majd 1 év múlva megint kidobásra lesz ítélve, sem alkatrész nem lesz elérhető hozzá.
Van Xiaoni etetőm is, tavaly még lehetett hozzá rendelni propellert.. Most már csak a fenti szárítópatront lehet venni.
Ez aztán tényleg fogyasztói társadalom, dobj ki mindent, mert nem javítható. Gusztustalan komolyan. -
Egyiksejo777
lelkes újonc
válasz
baloghgabor
üzenetére
[link] ez nem tudom mennyire lehet hatásos?
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
baloghgabor
üzenetére
Nekem a 3 közül egyik sem ette meg.

A leghatásosabb, ha félbetöröm és a meglepetés erejével hatna "letolom" a torkán. kb 2 mp az egész és annyira meglepődik, hogy azt se tudja mi van és megy a dolgára tovább.
-
baloghgabor
aktív tag
Szia, pl. Cestal Cat, tabletta, állítólag finom (macskáim mondták), meg is eszik és hatásos. 😸
-
Egyiksejo777
lelkes újonc
Sziasztok!
Cicusnak féreg hajtó gyógyszert, hogyan tudnám beadni? Mindik kiköpi a kis mocsok.
Orvos szokta beadni , de oda még később megyünk.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
GhostVector
üzenetére
Gondoltam én is rá, hogy "leflexelem" , csak na.
-
Atomgeszi
nagyúr
Valakinek van még első generációs Xiaomi itatókútja?
Vettem hozzá filtert Aliexpressről, hát persze, hogy nem belevaló, hanem az újba.
A régihez már konkrétan semmit nem kapni.
Megxopatott, mert a képen nem látszik, hogy más lenne magasságra.
A gumicső és még a szivattyúház is teljesen passzol a készletben, kivéve a filter. Az nem megy bele talán 1mm híján.
Magyarországon is ugyanezeket árulják
-
-
A száraztáp meddig áll el? Lassan fél éve hogy elkezdtünk egy hypoallergén táp diétát, viszont van egy felbontott 10kg-os iams zsákom, aminek több mint a fele még megvan. Sajnos nem visszazárhatós, így azóta nyitva van. Kidobni-eladni-elajándékozni nem szeretném, mert amúgy a macsek imádja (és amúgy meg is ehetné, mert a problémáit szinte biztos hogy nem a táp okozta, de erről még konzultálok az orvossal).
-
Fairy34
kezdő
Sziasztok.
Akit érdekel 8DB bontatlan jutalomfalat,az írjon privátot.
Ára: 12000FT
Budapestiek előnyben.
Esetleg csere Smilla Toothies jutalomfalatokra (Bontatlan 8db)
Macskáim sajnos nem eszik meg,kidobni nem szeretném mert bontatlan.
-
wwenigma
Jómunkásember
Kapott macsek ilyen kaját próbaképpen, papíron jobb mint a whiskas csak olcsóbb, 3300ft/24 tasak Auchanban. Első 2-3 tasak pozitív, befalta.
Eddig csak Tasty Mix-szel volt így, Previtalt pl messziről kerüli.
-
Khaosz55
addikt
-
ParmaBoy
aktív tag
Egyebkent ha mar vervetel: november elejen lesz aktualis az "idoszakos szerviz", 6 eves cicanal is erdemes vervetelt kerni? Vagy meg korai, raer majd 1-2 ev mulva (csak benti, makk egwszsegesnek tuno)
-
Andris...
aktív tag
válasz
Khaosz55
üzenetére
Egy az egyben ugyanez van most nálunk is. Szeptember közepén, az éves oltásnál vetettem vért az orvossal, mert itt korábban javasolták, hogy idősödő macskáknál már hasznos. Az eredmény is pont ugyanaz lett, mint nálatok. "Tömören a lényeg annyi, hogy fehérje szegény, szénhidrát dús és sómentes legyen a táplálék." Keresgéltem, és én ezeket vettem neki. Sajnos nagyon szenvedős a dolog, eddig is nagyon válogatós volt, és ezekkel is szenvedek: [kép] + Select Gold Medica Veterinary Diet Nierendiat száraz - ezt külön vettem a többitől Fressnapf-ban.
Vettem neki csobogós itatókutat is, attól meg fél :/
November közepén lesz új vérvétel, elvileg két hónap alatt már látható, ha van javulás.
Ugyanebben a témában kérdezném, hogy a hal az beleillik ebbe a diétába, vagy pont nem?
-
ParmaBoy
aktív tag
válasz
public NMY
üzenetére
Ha eszik/iszik es van pisi/kaki, akkor minden OK, ne aggodj erte, lany cicaknal ez tobb nap siman van, mire kiheverik.
-
public NMY
csendes tag
válasz
GhostVector
üzenetére
Köszi
-
GhostVector
junior tag
válasz
public NMY
üzenetére
Teljesen rendben van még.
-
public NMY
csendes tag
Help! Lány cica pénteken lett ivartalanítva, eltelt már több, mint 48 óra. Védő ruha rajta, Ma is szinte csak alszik, vagy csak ücsörög. Szerencsére , amikor “aktív” eszik, iszik, van a wc-in is minden. Nincs láza, nem nyávog, csak van. Ez teljesen normális így?
-
válasz
Khaosz55
üzenetére
Nincs semmi veszve, nálunk komolyabb a téma, de Kissy-ke jól érzi magát.
Anno összeszedtem a dolgokat: #28110
Nálunk mondjuk a leves megy leginkább, de pont kb két hete kezdett el válogatni a kis hölgy, és csak az alutasakos (Kattovit , animonda Integra) volt jó. Mára megint a "leves" menő.
Egyébként ha nem akar enni vesekímélő kaját, akkor egyen szárazat (abból is vesekímélőt), csak legyen neki elég friss víz mindig elérhető! -
GhostVector
junior tag
válasz
Khaosz55
üzenetére
Oh bakker. Ne haragudj. Osztrák mobilnetem van, ottani termékeket hozott a kereső.

Itt talán van valami: [link]
Illetve ezt a vitamint nézd meg: [link] nézd meg az értékeléseket. Több, mint 11 ezer értékelés és 4.97/5, ami kiemelkedően jó.
Ebből a markából van pár termék itthon és tényleg jók. Van kutyus és cica is. És nálunk válogatós kis köcsög mindkettő állatka, de alapból megeszik, viszont ki lehet nyomni a kapszulából a cuccot is.
Ha kell rendelek én neked innen bármit. Van Allegro Smartom.
-
Khaosz55
addikt
válasz
GhostVector
üzenetére
Akárhogy keresem nem találok a fent említett tápokból Jelly kivitelt csak szószosat.
Nem tudsz valami linket véletlenül ?
Vagy az aszpikos verzió a zselés ? -
Khaosz55
addikt
Sziasztok, idősödik a cicánk és vérvétel alkalmálval kiderült, hogy vese problémái vannak. Még nem kell gyógyszerezni, de vesekímélő eledelt kell neki venni. Elég válogatós vegyesen eszik szárazat és a zselés kaját. A Select Gold Medica Nirendiet szárazkaját megeszi, viszont a ebből a családból származó ragusat nem. Sosem ette meg a ragus és pépet sem csak a zselést.
Tudtok gyártót akinek van kifejezetten zselés veseproblémára való macsaeledele ? -
Dr. Oid
senior tag
Sziasztok,
három hónapos kandúrunk van, kb két hetes lehetett, amikor megtaláltuk. El volt hagyva, szóval elég keveset volt macskák között. Szinte a legelejétől kezdve van fullos fedett WC-je, amibe nagyon gyorsan beleszokott, pisi-kaki satöbbi. Mostanában kezdődött, hogy belelép a kakiba, miközben elkaparja meg forgolódik, bútort meg nem kent össze, de a padló szép szokott lenni
ha ott vagyunk és észrevesszük, letöröljük, amit persze utál, de ez így nem nagyon fenntartható. Írták itt páran korábban, hogy majd ügyesebb lesz, de van valami, amit meg tudunk tenni? Pl bizonyos fajta alom, több száraz kaját egyen, stb? -
Gabesz87
veterán
válasz
GhostVector
üzenetére
Ezt inkább fel sem vetem

-
Gabesz87
veterán
Na, a mai nap bombahíre, a feleségemnek megjött az allergia tesztje, és a macskaszőr érték is magas
Mellette még pár egyéb más is mondjuk, leginkávv parlagfű, meg nyírfa, ezek miatt szenved már jó ideje. De hogy még a macska is...
Köztetek esetleg van valaki hasonló cipőben? -
válasz
kenand
üzenetére
Az enyémek szerencsére nem vagy olyan ritkán, hogy nem mérhető. Tudom mert nem hiányzik onnan semmi, nincs semmi leverve, stb. Ha már 1m magasra teszek egy tálkát, nem ugranak fel érte, pedig látja hova teszem, tudja hogy kaja van benne, de nem. Örülök is neki, azért jól neveltek, tudják mit hol kapnak, a többi tabu.
Kinti cicák, és mégis, csak a szokások voltak meg, nem történt trenírozás vagy egyebek...
Persze a kijárás miatt nincs meg az az igazi kötődés sem, de muszáj volt velük lépni vagy már egyikük sem élne
-
PH 5.5
aktív tag
Szigorú minőség ellenőrzés. Amúgy konyhaasztalra soha nem megyünk fel!
-
törölt tag
Zooplusban mikorra várható a fekete péntek?
-
csp01
tag
válasz
GhostVector
üzenetére
Nekünk az első cicánkat a testvérem hozta haza. Sikerült elkérnie egy olyan társaságtól, akiknek az volt a terve, hogy vonat sínre rákötik
-
GhostVector
junior tag
válasz
Tsebacsi
üzenetére
Úristen. Ne már.
Kiskoromban volt néhány suttyó paraszt, aki kötött a macska hátára vajas kenyeret, mert a macska is talpra esik és a vajas kenyér is a vajas oldalára, de maximum 1-2 alkalommal dobták le derék magasságból. Azért is kijárt pár tasli, de nem lett baja a macseknak, maximum megijedt, hogy most már ezek mennek. Megérett a Föld a pusztulásra. -
válasz
GhostVector
üzenetére
Sajnos az internet elterjedése hozza magával ezeket is, látja, "megtetszik" neki, utánozza, stb.
Már 30 éve, amikor még általánosba jártam, is volt egy eset, amikor a lakótelepen egy fára volt felakasztva egy fekete cica, szemei kinyomva, csikkek benne... Mai napig megmaradt bennem ez a kép, szörnyű...

-
válasz
GhostVector
üzenetére
De, ez sajnos divat lett...

Ezért szerencsére a legtöbb menhely és értelmesebb állatvédő ilyenkor nem ad örökbe fekete, fehér vagy fekete-fehér cicát míg le nem megy ez az időszak.
Nem is hinnéd hány idióta él ebben az országban is... -
csp01
tag
Tényleg divat, hogy helloween alkalmából fekete macskákat megölnek?
-
törölt tag
válasz
baloghgabor
üzenetére
Nem lesz kandesz mire barcikára megérkezik?
Cicák akkor hozzá se nyúlnak, hiába mosom alaposan.
De ez tényleg jó ár. Ugyan ez itt a hentesnél 1200ft -
GhostVector
junior tag
válasz
baloghgabor
üzenetére
A farhát árstoppos?
-
baloghgabor
aktív tag
Lehet olcsóbban is etetni, pl. csirkemell szélével. Mielőtt hülyének néz megint valaki, szögedi csirke névre hallgat, Szeged mellett, szwntmihalyon vannak, kb. 50 éve (akkor még Tsz volt, persze), náluk lehet 400 Ft/kg áron kapni. Sokszor teljesen ép mell részek is vannak, azt én szoktam magamnak, a többi a Cicáké. Van még más, nagyon olcsó dolog is náluk.
Megtaltam az árlistát közben, elérhetőseg is ott van, csak előre kell rendelni!
-
Majdnem meglett Füles, de az ikertesója volt, nem Ő

Megtévesztő volt a hasonlóság, csak közelről tűnt fel, hogy kicsit hosszabb a szőre és a minták minimálisan máshogy vannak rajta...
-
törölt tag
Gondolom minden cica tulaj ismeri a szitut, hogy nem szeretik a cicák néha a drágább macskaeledelt sem.
Nálunk ami bevált mostanában a purina ona. Zooplusnál és a többi helyen elég drága 13ezer környékén van a 40darabos. Van egy miskolci bolt, topdog itt csak 8990ft.
[link]
A másik egy lengyel termék aminek sajna a nagy kereslet miatt megugrott kicsit az ára de lehet vadászni olcsón lengyelből. Van konzervben és 300grammos alutasakos kiszerelésben is marhás és halas RAFI a neve.
Mondjuk mi elég változatosan etetjük őket. Az 1000ft/ kg áras csirkecomb jobban megéri mint bármelyik macskakaja. Mi egy hétig sütve, egy hétig főzve adjuk reggel és este minden nap, plusz az alutasakos. Hetente 2szer nyers csirkemell abból is csak ami friss. Nem védőgázas vagy zacskós tartósítószeres. -
Ciccuka
veterán
válasz
GhostVector
üzenetére
allegro.pl
itt is érdemes nézelődni, angolra lehet állítani a nyelvet
App-ban néha van kupon is -
törölt tag
Sziasztok!
11 mentett cicánk van itthon. Aldis macskaalmot használunk a 10kilosból megy el egy héten 3zsákkal. 1500ft/ zsák.
Valami tuti megoldás kellene hogy ne hordják szanaszét a lakásban a kavicsokat.
Van egy alomszőnyeg aminek az lenne a szerepe de semmit nem ér lehet azért mert temus olcsó és vacak. Nem használtunk eddig mást.
Ez az aldis nagyon jól csomósodik, gondolom ezért is tapad könnyen a cicák lábára vagy az újjaik közzé. Ha nem csomósodóst rendelünk az meg katasztrófa. A szilikon ennyi cicánál nem megoldás.
Most vagy új almot kellene keresnem ami nagyon nem haladja meg a mostani keretet vagy egy olyan szőnyeg ami max 2méteres és mire végig mennek rajta a cicák tuti leesik a lábukról az összes alommaradék.
Hálás köszönet előre is a tippekért.
-
GhostVector
junior tag
válasz
baloghgabor
üzenetére
11 macska?
Allegron is vannak jó ajánlatok. Többet használom, mint Zooplust. Alomra és kajára is. -
baloghgabor
aktív tag
válasz
Bogyi007
üzenetére
Mondjuk máshol is meg lehet venni személyesen is. Persze lehet, hogy ott ha egyet veszel, meg akkor is többre jön ki, mint ezen az áron szállítással. Ha valaki élelmiszert rendel, gondolom ő sem kettő kiflit szokott csak. Mondjuk én könnyen vagyok, 11 macskára a fél fizetésem elmegy. Csak ne lenne egyre hitványabb ez a cég, pláne az egyetlen futár, ami náluk elérhető.
-
Bogyi007
veterán
Jók ezek az árak, de azért önmagában mégsem annyira, az hogy 3990 forintért kell itt rendelni még csak okés, de az 1390 forintos szállítási díj mellé már nem teszi olyan vonzóvá az egészet.
-
baloghgabor
aktív tag
válasz
GhostVector
üzenetére
Látod, még át is akarlak verni! 😸
-
GhostVector
junior tag
válasz
baloghgabor
üzenetére
Ja, amúgy amit küldtél az 6*50 gramm és 390 Ft.
Amit én küldtem az 12*50 gramm és 690 Ft.A tiédnek: 1300 Ft kilója.
Az enyémnek: 1150 Ft kilója.
-
homerhamm
addikt
A káró ász üti a bubit?
-
baloghgabor
aktív tag
válasz
GhostVector
üzenetére
Sokszor elfogy hamar az ilyen bugos cucc. Én néha nézem, keresővel Ft/kg árakat, és gyorsan kell rendelni, amíg éppen van készleten.
-
GhostVector
junior tag
válasz
baloghgabor
üzenetére
De nem most.
-
baloghgabor
aktív tag
válasz
GhostVector
üzenetére
Van az jobb áron is néha. 🤭🐱
-
GhostVector
junior tag
-
ParmaBoy
aktív tag
válasz
homerhamm
üzenetére
amugy a helyszin Szentkereszt szele, lovarda, a cica szemmel lathatoan ott lakik, szep, selymes bunda, jott baratkozni, szoval neki van gazdija.
(de ilyenkor mindig vinnem, a sajatom is az ut szelerol osszeszedett, de ot meg 99%, h kidobtak, ha mkst futnek bele egy hasonlo szituba, akkor jonne velem, nem kerdes) -
ParmaBoy
aktív tag
Szombat, remek ido, kirandulas a Pilisben, majd a szenabala tetejen cicaaaa. (Gyonyoru trikolor csajszi) Termeszetesen megkerdeztem, h esetleg egy simi? Es partner volt.
-
baloghgabor
aktív tag
válasz
Atomgeszi
üzenetére
A szájába, kaja közben. Ezt könnyebben viseli, mint a többi gyógyikát. Most az összes fog huzasa után (két alkalommal történt) nagyon erős antibiotikumot is kap, ami borzmadan keserű, nyálzik is tőle nagyon. De muszáj, mert maradnia kell még egy ideig velem. 😺
A félősebb, ijedős Cicáknak jó lehet a Feliway is (van, akire nem hat egyáltalán). [link] -
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Tsebacsi
üzenetére
Én rászoktattam az időre evésre az automata etetővel... persze szegény más időpontokban is éhes.
Szegény 10 évig úgy ehetett, hogy mindig kint van előtte 1 kiló, meg is lett az eredménye, mert elhízott.
Mióta etetővel van, azóta lefogyott, csak hát éhes. 
Ráadásul nagyon ragaszkodó, mert éjjel mikor kiviszem a szobából, akkor, mint egy kis maki a nyakamban csüng és nem akar elengedni, akkor egy 10-15p simogatás dorombolás után nyugodtan lefekszik a nappaliban a kanapéra, alszik is 3-ig kb, de utána neki kezd az óbégatásnak, persze egy időben csináltam, hogy kimentem hozzá, akkor is felvettem, dorombolás, bújás, megnyugvás, de hát ez így nem állapot.
Ha meg bent van, akkor meg órákig képes nyalakodni, azt se jó hallgatni.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
ncc1701
üzenetére
Beadom én is neki a szájába, itt csak azzal van gond, hogy ez ilyen pipettás, és ugye a nyála miatt le kell mosni, majd megint felszívni egy adagot, és persze hiába 5 ml van jegyezve a skála a pipettán, persze csak 1-2 ml sikerül, hiába nyomom össze tövig a szívókáját.
Szóval baromira pazarló, mind a vízzel, hogy mindig lemosom, mind pedig ez is egy plusz stressz szegénynek, hogy beadom neki.
Ezért ki fogom próbálni a tablettát. Kutyás verzióból elég lesz fél tabletta neki és az megvan 5 mp alatt mehet is a dolgára tovább, már nem is emlékszik rá, hogy kapott valamit.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
ncc1701
üzenetére
Stresszoldásnak kellene, nyugtatni, alvását segíteni.
Sajnos az éjszakát egyre kevésbé alussza át, és a diétát is nehezebben viseli.
És egész életében mindentől félt és rettegett szegény, a hangokra, mozdulatokra.
Egyébként most ezt próbáltam ki: [link] Csak nehéz a cseppeket beadni neki, mert amúgy hiába nyalogatja a száját, ha megérzi az illatát, akkor sem akarja felnyalni.
Kajára rakom, akkor meg azt nem eszi meg. 
Egyelőre ez bevált, úgy aludt tőle éjjel, mint a bunda.
Most majd kipróbálom a tablettás verziót, hátha azt könnyebben adom be neki. Ha nem válik be, akkor megpróbálom a CBD cseppet. -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
baloghgabor
üzenetére
Köszönöm megnézem ezt is.
Bár nem olcsó, de, ha valóban eredeti és az van benne, akkor megérheti.Mivel és hogyan adod neki?
-
ncc1701
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Ház alá/körbe xps lap. Az nem szívja a vizet. Melegítő eszköznek pedig infra lámpa.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eredeti játékok OFF topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Assetto Corsa Rally
- iPad topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921, 100% Akkumulátor
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
El nem tudom képzelni, milyen is lehet az vajon?!!! 😸

Pedig már kezdtem elkönyvelni, hogy reggelre oda lesz piszkítva valahová, erre hallom elkezdte kotorászni... Jött a hatalmas megkönnyebbülés. Lehet mikor vittem oda még mondta is volna hogy "most nem kell pisikakilni b+ nem érted?" ha tudna emberi hangon beszélni...

Pont ezek miatt.