- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Az én válaszom a 2010-es választásokra!!
- Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Freddy76 #28964 üzenetére
Jó hogy nem békés cicákat írtál
10 perce látom jön Pöpi, mondom beengedem, de laposkúszásban ment el a bejárat előtt a kertben, les, figyel, nem jön be. Mondom jóvan, kommandózzál akkor tovább...
Visszamegyek a bejárathoz, ott ül Malac, bal füle hegye vércseppes, szép friss piros vér, mondom megint mivan te lüke. Persze nem hagyja letörölni, hiszti, morgás, fejrázás (neeeee), minden is véres lett
Visszanéztem, Fülessel - aki frissen lett ivartalanítva - kapott össze ez a lüke, mert bár mindkettő ex kandúr, ez a tökkelütött annyira védi a területét, hogy na, holott annyi kaját kap, hogy gombócartúr egy vékony pózna lenne mellette.
Holnap úgyis éves oltás lesz, bedobom a dobozba azt pisloghat a dokibácsira*** Eladó Citizen Promaster és Orient Mako Panda - BMW 18" Alufelni Nyári Gumival és Szenzorral *** Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Freddy76
addikt
Szeretem ezt a topikot, itt cuki cicák és békés fórumozók vannak... Nyilvánvaló az összefüggés
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
PuffyDog
aktív tag
-
PuffyDog
aktív tag
Még mindig nem dagi?=>> Ha sokáig nem írok ne haragudj, biztos oka van! K&H vagy Gránit Bank számlát nyitsz? Mindkettőnél 50 000 Ft bónusz jár! Írj még ma, és segítek! <<=
-
Ciccuka
veterán
Akciós a jobbfajta macskaalom az Aldiban (Szerdáig).
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
Mr. Elliot
senior tag
Sziasztok!
Kisasszonynál szombat este vettem észre de csak egy pillanatra, mintha másképp lépne a hátsó lábàval. Vasárnap már szemmel látható volt, hogy ülni nem tud. A szokásos macska ülés nem megy neki. Inkább oldalra dől csak ne a fenekén üljön. Voltam ma vele orvosnál, fizikailag nem talált semmit, adott fájdalom csillapítót és menjek vissza két nap múlva ha nem változik. Mondta a dokinő, hogy nem csinál röntgent sem ultrahangot, mert nem látja szükségesnek egyelőre. Ez nálam mondjuk pont nem bizalomkeltő dolog.
Vizelet és bélsàr van és étvágya is rendben volt. Ma viszont orvos után csak pihen, ablak felé sem megy. Nem tudom, hogy az injekció miatt lehet vagy a fájdalom esetleg.Összesegében az elmondottak alapján valakinek volt hasonló tapasztalata?
Ha nem változik mindenképpen megyünk orvoshoz, sőt, szerintem inkább a Család utcai Józsi dokihoz. -
xy.zsolt
őstag
Ahogy látom naponta lehet ismételni a szavazást....hajrá!
Nehogy már a nünükék vagy polipok beelőzzenekBESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.
-
btraven
őstag
Macskát megpróbálják megmenteni [link]
-
radi8tor
MODERÁTOR
Nyomás szavazni
[link]
⭐ Stella
-
Narxis
nagyúr
Ajaj, akkor nem tudom mit csináljak. Lehet elviszem állatorvoshoz, legalább megnézik hátha van chipje bár úgy hallottam macskáknál nagyon ritka, én macskámban van azért.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Akelaus
senior tag
válasz
Narxis #28941 üzenetére
Emlékszem mikor az én ex-kóbor macskám befogadtam, egy idő után elgondolkoztam, hogy tuti kóbor volt?!
Oké láttam az utcán úgy másfél évig, és aki etette ő biztos volt benne..
Viszont pár hét után lazán bambulta a tévét, sőt kb. Várta hogy bekapcsoljam a Rex felügyelőre. 🤣Mikor elvittem ivartalanítására, mondtam a dokinak, először nézzenek benne csippet, mert furcsa nekem a viselkedése. Mondta, ha nem hív akkor 3-kor mehetek érte. Nem hívott, azóta a nevemen van.
Igaz, engem szarrá karmolt, kesztyűben kellett simogatni(már ha engedte), viszont mégis odajött és lefeküdt rám mikor a fotelben ültem.
-
válasz
Narxis #28941 üzenetére
A kóbor macska pont azért barátkozós, mert kóbor és éhes
Főleg, ha érzi, hogy ott már van macska(szag), tudja, hogy tuti van kaja is, kis hízelgés és mi olvadozunk, okosak ezek nagyon
össze lehet szoktatni a másikkal, de melós. Az ivartalanítás max egy kis vékony heg a hasán, ha lány, azt ha nem vagytok jóban, nehéz lesz ellenőrizni*** Eladó Citizen Promaster és Orient Mako Panda - BMW 18" Alufelni Nyári Gumival és Szenzorral *** Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Narxis
nagyúr
Üdv!
Egy kóbor macska nem valószínű, hogy barátkozós lenne, nem? Pár hónapja bejár hozzánk az udvarba egy fiatal macska de nagyon barátságos, kezdetben óvatos volt de elég gyorsan elkezdett dörgölőzni hozzánk, azóta ideje nagy részét itt tölti, éjszaka ha hidegebb van akkor eltűnik de nem tudom hova. Már becsöngettem a környéken vagy 20 házba de senki nem ismeri. Illetve észre lehet valahogy venni, hogy ivartalanított? Szerintem nőstény és pont ezért tudni szeretném, hogy ivartalanítva van-e, nehogy vemhes legyen. Sajnos a jelnlegi macskánk nem nagyon szívleli, nem verekedtek de 1-2-szer már ráfújt.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
bul07
nagyúr
Kóbor macska állatorvoshoz megy, videó [link]
Ahogy nézem nem egy ilyen esete volt( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
baloghgabor
aktív tag
Szia, tenni sokat nem tudsz. Legföljebb megsimogatni, ha a kutyád hagyja. 😸
Igen, jogszabály szerint köteles lenne minden háziállat szökésmentes helyen tartózkodni. Persze hazánkban ezt igazán senki sem ellenőrzi. A gazdák meg legföljebb siratják, ha nem jön haza többet, vagy otthon nézik végig a szenvedésüket szerencsétlen esetben. Jómagam végigéltem ezt pár éve. De nem írom le mégegyszer, akit érdekel, az internet nem felejt, előzményekben itt van. Azt sem írom le, mennyibe került közel 6ezer m2-t bekeríteni, mert hülyének néznek különben is. Én nyugodt vagyok, a Cicáim meg biztonságban. 🐱bégé
-
Helló!
Érdekes, szerintem inkább kíváncsi volt, és nem félős fajta, nem láttam még macskát ok nélkül megtámadni kutyát vagy embert, max ha fenyegetve érezte magát.
És igen, egy szabadon született cicát nem fogsz tudni zárt lakásban tartani, max a kertet próbálod meg macskabiztossá tenni, de ezek szinte mindenen átjutnak*** Eladó Citizen Promaster és Orient Mako Panda - BMW 18" Alufelni Nyári Gumival és Szenzorral *** Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
HdRew
őstag
Sziasztok!
Kicsit félve írok ide, mert én kutyás vagyok, de érdeklődnék azzal kapcsolatban, hogy mi a helyzet azokkal a macskákkal, akiket a gazdájuk simán kienged az utcára. Különböző példa van az utcánkban, van, aki nem engedi ki őket egyáltalán (pedig ott 5 macska van), más pedig kb. leszarja.
Ma reggel 6-kor az egyik macska elkezdett jönni utánam és a mopsz kutyám után, az előzmény max. annyi lehetett, hogy a kutya a környékükre pisilt odaúton, de akkor a macska fent a kapuból nézte a történéseket. Elsőre picit meg is ijedtem mikor megláttam.
Szóval jött utánunk a macska, visszafordultam, megállt. Majd a pórázon lévő kutyámat húztam el, és akkor megint jött utánunk, akkor dobbantottam egyet a lábammal és elment a macska. Nem tudom mit akart, játszani, vagy valami mást, de mivel nincs mellette a gazdája így inkább nem kontaktálnék idegen állattal. Ráadásul az úttesten mentünk (még elég gyéren lakott terület) tehát nem is a kapu közvetlen közelében mentünk el.
Én mit tudok tenni ezzel kapcsolatban? Ahogy a jogszabályt nézem, az állattartó köteles megakadályozni az állat szökését.
Köszi a segítséget és kérlek ne vegyétek magatokra.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Ha fájlalja is, akkor egy ránézést megérhet.
Sose felejtem el, mikor a szobacirkáló az otthoni futkorászás közben elvétett egy kanyart és kirándult a térde. Utána odajött hozzánk jelezve hogy valami gondja van. Mentem is rögtön a dokihoz, aki azt mondta jó hogy ilyen hamar elvittem, később lassabban gyógyult volna.
⭐ Stella
-
csp01
tag
Leszakadt karommal menjek állatorvoshoz?
-
PuffyDog
aktív tag
Megitta a tejemet a kis démon.
=>> Ha sokáig nem írok ne haragudj, biztos oka van! K&H vagy Gránit Bank számlát nyitsz? Mindkettőnél 50 000 Ft bónusz jár! Írj még ma, és segítek! <<=
-
csp01
tag
válasz
wwenigma #28921 üzenetére
Nem a költség fáj, hanem pl. az aniprantel cat leírásában az áll, hogy kialakulhat rezisztancia, ha mindig ugyanazt a hatóanyagot kapja (mondjuk én még nem találtam olyan féreghajtót, amiben ne ugyanez lenne) és hogy nem ártok-e inkább ezzel a két hét utáni ismétléssel.
-
wwenigma
Jómunkásember
Van, a nem kifejlett férgekre (pete asszem) nem hat úgy az anyag és az ismétlés azért kell hogy - amik kikeltek az eltelt idő alatt - azokat is kinyírja. Amúgy párszáz forintért kapsz egy tablettát állatorvosnál is aminek általában a fele elég (suly alapján kell adni) szóval nem kiadás.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
xy.zsolt
őstag
-
Astroboy
őstag
Biztosan, bár ilyesmit leginkább az úgymond "régimódi" tablettáknál szoktak javasolni.
Gondolom ezeknek más a hatásmechanizmusa, mint a modernebbeknek.
Mi évek óta spot-on cseppezünk, mert a kisasszony képes eljátszani, hogy lenyelte, majd 2 perc múlva felöklendezi. Nem olcsó de fél évente elég 1x használni, nem kell ismételni. -
csp01
tag
Itt valaki írta, hogy a féreghajtást két hétre rá ismételni kell. Ennek van valami tudományos alapja?
-
homerhamm
addikt
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
skroy
senior tag
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
btraven #28910 üzenetére
Ha jártál már reptéren tudhatod milyen körülmények vannak: zaj, hideg, stb. Ha nyávogott volna valószínű akkor se hallották volna meg. Meg tuti meg is volt rémülve, ilyenkor inkább védekező üzemmód kapcsol be: csendben meghúzódik.
Az viszont botrány, hogy nincs egy feljegyzés a földi személyzetnek arról, hogy élő állat van a gépen...⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
Rosszul is végződhetett volna, mert a visszaúton nem volt bekapcsolva a fűtés a raktérben.
⭐ Stella
-
btraven
őstag
Majmokat nem szeretem, de ez aranyos [link]
-
Astroboy
őstag
Azzal sose volt gond, nem úgy, mint más dolgokkal...
Pl. egyik téli reggel szépen levágtuk méretre az ablak-szivacsokat (50 éves nyílászárók rulez), majd elindultunk anyagot nézni, hogy mégis legyen valami huzat rajtuk:
Mire hazaértünk:
Persze a kisasszony totál ártatlan volt, másik macska tehette
Új hozzászólás Aktív témák
- Konteó topic
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Minivel készülhet a OnePlus is?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PR-Telecom
- Milyen légkondit a lakásba?
- Google Pixel topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest