Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szép napot!
Közületel valaki használja a gimbalt/stabilizátort? (pl DJI OSMO Mobile) Ha igen és melyiket? Mert nagy mérete és súlya miatt....
Előre is köszönöm a választ!
-
modflow
veterán
válasz
tobias88888
üzenetére
Nekem pont Mazda 3-am van és ahhoz képest hogy ki van kapcsolva az automatikus zene indítása, tök random eddig is elindult.
-
tobias88888
őstag
válasz
tobias88888
üzenetére
Közben ránéztem és valszeg BlackPlayer hiba lesz ez a google értékelések alapján. Keresés amúgy kidobta hogy Spotify-nak is ez egy bugja hogy a kikapcsolt AA zenelejátszás ellenére indít zenét (mert az AA nem tiltja ezt)
-
F-ECT$
titán
Ez nekem sima BT kapcsolatnál is random. Van hogy egyből indul a Spoty, van hogy nem.
-
NoOne1976
őstag
válasz
tobias88888
üzenetére
Én nem tudom eldönteni, hogy mikor mi alapján indul el automatikusan a Spotify Android autora csatlakozva és mikor nem. Nagyon idegesít,m de sehol nem láttam olyan opciót, amivel ezt ki tudnám kapcsolni.
-
tobias88888
őstag
Legutóbbi frissítés után ha Android Auto-ra csatlakozok egyből elindítja a zenét (első dolgom volt pár éve ezt kivenni a menüben, azóta sincs bekapcsolva). Ezek után se a kocsiban se a telefonon nem tudom leállítani, csak a kocsiban tudok source-ot modosítani FM rádióra. Másnál is jön ez a bug? (Mazda 3)
-
peanar
senior tag
válasz
Albigator
üzenetére
Amit még megpróbálhatsz, Alkalmazások/Alkalmazások kezelése, 3 pötty felül majd Speciális hozzáférés/Akkumulátor optimalizálás és itt a szóban forgó alkalmazásoknál válaszd a Tiltás-t.
Nem tudom, mely Alkalmazások érintettek ebben, esetleg megnyitás után mindegyik alkalmazást keresd meg a háttérben futottak között és lefele pöccintve lakatold le azokat.
Még az adott alkalnazásnál a Tárhely/adatok valamint gyorsítótár törlése után megpróbálhatsz egy eltávolítást majd újra telepítést, ha a többi művelet nem segített. -
Albigator
őstag
Nem használt alkalmazások - Nem használt alkalmazások tevékenységeinek szüneteltetése -> KI van kapcsolva
Indítási beállításoknál is KÉzin van, mindhárom pipa BE van kapcsolvaEzek meg vannak. De mégsem akar ideálisan működni, mert van mikor tök jó időben jön az értesítés vmikor meg 0.5-1 percet is késik.
Azért köszi.
-
F-ECT$
titán
válasz
Albigator
üzenetére
Alkalmazások, itt keresd meg a kérdéses alkalmazásokat.
Elsőnek nézd meg, hogy nincs e bekapcsolva a Nem használt alkalmazások kezelése (ez elvileg egy idő után kilövi az értesítéseket is).
Majd ugyanitt bökj rá az Energiafogyasztás részletek-re majd az Indítási beállítások-ra.
Ha az Automatikus kezelés van bekapcsolva, kapcsold ki és a Kézi kezelés-nél mindhárom legyen bekapcsolva. -
Albigator
őstag
Hogyan lehet még ezeken a beállításokon kívül valahogy még jobban "siettetni" az értesítések megjelenését?
Hogy 1-2 appból ami nekem most nagyon fontos (telegram, DC) azonnal megjöjjön az értesítés?
De nem ezen alkalmazások futnak előtérben hanem más.Egyszerűen bármit próbáltam de sokszor rengeteget késik mire jön és most az idő kritikus, nem elég ha 20-30 mp-el később jelez.
Azt veszem észre hogy ebben a OnePlus jobb volt, nem spórolt ennyire az akkuval mint a Honor. Persze alapvetően nem fontos ennyire de van olyan dolog amikor viszont tényleg az lenne, hogy nagyon gyorsan jelezzen, halljam ha jön üzenet és tudjak cselekedni azonnal, mert "időkorlát" van. -
peanar
senior tag
-
peanar
senior tag
válasz
Mikemend
üzenetére
Elvileg nemigazán lenne köze a szolgaltatónak a frissítéshez, gyakorlatilag nem tudom, hogy a honor hogy csinálja....
Nem lennék köteles sim kártyát rakni a telefonba, attól még meg kellene kapnom a keszülékhez kiadott frissítéseket (lásd pl tabletek).
A volt gugli telefonom sim kártya nélkül hibátlanul frissült (bár az egy kicsit más tészta).
Az is lehet, hogy szerverileg nem tudnak lépést tartani az eladott készülékek darabszámaival, így valamilyen úton módon késleltetniük kell egyes (jó néhány) telefonokat, ezzel megakadályozva a tömeges egyidejű frissítését.
A sorrend lehet imei alapu, de ki tudja, lehet a one fekete listás honor bacsinál, így beállították, aki one hálózatán lóg az fakapucoló, utoljára kapja meg 😁 -
modflow
veterán
Az mily durvaság, hogy ezt meg megkapja mindenki egyszerre!
-
peanar
senior tag
válasz
tobias88888
üzenetére
A főképernyő és stílus menüpont alatt található, lehet hogy ott testreszabás alatt/közben véletlenül bekapcsoltad.
Más.
Reggel jelzett a telefon új paraméter verziót mely több alkalmazás használatát teszi lehetővé a Magic Portalba. -
tobias88888
őstag
Landscape módban, állítva egy órát mutat a telefon hegy hatterrel lezarva. Mi ennek a featurenek a neve és hogy kapcsolom ki? (kellett mint egy falat kenyér) Az edit-nel valami signaturet ír, de ott nem kapcsolható ki és neten se találtam semmit. Exitre behozzak a lock screent aztán idővel visszaugrik erre a "dísz órára"(?)
Edit: standby (amit kétlem hogy én bekapcsoltam, persze menüben is csak kereséssel lehet megtalalni)
-
modflow
veterán
Értem, köszönöm.
Na majd kíváncsi vagyok.
A kettős óra alapból be volt kapcsolva. -
peanar
senior tag
válasz
modflow
üzenetére
A gyári időjárással egybekötött óránál a beallitasokban ki lehet választani a megjelenítést pozíció szerint, város szerint (egy adott város) valamint mindkettőt ki lehe "pipálni".
Én ezt így nem használtam, mert idegesít(ene) a két óra, de ha mindkettő meg van jelölve, feltételezem a pozíció szerint megjelöltnél az adott ország/település/hely-re vonatkozó időt és időjárást mutatná, a város szerinti megjelölés miatt (mondjuk pl Budapest) a másik óra a Budapesti időt és a hozzátartozó időjárást mutatná.
A pozíció valamint egy megadott város szintű megjelenítésnek megvan a (számomra) hátránya is, ha pl Budapesten élsz, be van kapcsolva a pozíció valamint a város szintű (ahol szintén Bp van megadva) megjelenítés is, ahogy gps szerint elhagyod Büdipestet máris két órát jelenít meg mindkét óránál az adott helységre vonatkozó időjárás adatokkal együtt.
Engem ez így zavar(t), ezért én csak a pozíció megjelenítést használtam, de mivel ismételten egy jó ideje a gyári időjárás app a lakhelyemhez kepest 20-25km-el arrébb mutat (másik település) így kénytelen voltam/vagyok másik appot használni.
A gyári csak analóg óra nem tudom hogy ezt hogy kezeli, kezelné le, (soha nem használtam) de nem találtam erre vonatkozóan beállítási lehetőséget, így nem hiszem hogy mindkét időzónát megjelenítené (de nem tudom, majd kijavít esetleg az aki használja az analóg órát). -
modflow
veterán
A telefon órája hogyan viselkedik olyan esetében, ha pl. elindulok itthonról, átrepülök egy másik időzónába, majd onnan meg tovább egy harmadikba?
Bár közben lehet még több zóna volt, de ez a három, ahol le is száll a repülő.
Szóval a telefonon mit fogok látni? Honnan tudom, hogy miszerint van éppen pl. 15 óra? -
bébi67
aktív tag
Ma feldobta a 179-es végű frissítést. 431-es a telefon.
-
SsPL711
őstag
Nekem trükközés nélkül lejött, mikor olvastam a fórumban, hogy jött frissítés.
Telekomos vasárlás,Telekomos SIM-el, 430-as készülék. -
Mikemend
senior tag
válasz
Viperator
üzenetére
Rájöttem! Két dolgot is tud. Egyrészt egy jópofa, képes ajánló, amit a főképernyő beállításainál lehet engedélyezni. A zárképernyőn ha jobbra lapozol, akkor a netről képeket cikkekkel ajánl Vilykke, ha jól értelmezem. Beállítható az érdeklődési kör (előre megadott kategóriákból) és a kedvencek is. Unaloműzőnek jó lehet.
Másrészt egy képes forgótár a zárképernyőre, ahol saját képekből és/vagy Honor javasolt képekből lehet más és más a zárképernyőd. -
Pictorial nélkül (nem kértem). Amúgy mire való?
-
gegekutas
aktív tag
C430ra jött frissítés:187 végű,nincs 200 mega.Októberi biztonsági frissítés.
-
Sántha Lajos
aktív tag
Media Markt oldala ha jól írja , árulják 350 000 Ft-ért , még 0 % thm is van . - Szerk : Benéztem , nem lehet kosárba rakni .
-
tobias88888
őstag
válasz
Sántha Lajos
üzenetére
P30 pro is volt anno, az volt a kedvenc. Volt rövid ideig galaxy s22 plus talán de annyira "tetszett" hogy a verzióra se emlékszem. Alapvetően az összes android telefon manapság nagyon hasonló, de a régi Huawei-eknek az googleös folytatása a honor, szóval nem fogsz csalódni, viszont nem 150ert még, az biztos
-
Farkas82
tag
válasz
Sántha Lajos
üzenetére
Kamerát a xiaomi 14 hez tudom hasonlítani, az van a családban(de annak gyakorlatilag ugyanaz a kamerája mint a 15 nek), és annál lényegesen jobb a honor magic 6 pro, csak technikailag nézve is jobb a zoomkamera, a főkamerának változtatható apertúrája van, a ultraszélesnek meg van autofókusza, lehet vele makrózni. És ezek subjective is jobb képeket eredményeznek. Nem mintha a xiaomi 14 rosz lenne, de a honor magasabb kategória.
-
jézusom
addikt
válasz
Sántha Lajos
üzenetére
Nagyon sokan váltottunk p30 prorol. A kamera szerintem is elég jó, bár mas telot nem is nagyon nézegettem. Nekem a hangja tetszik nagyon, de tényleg fogod a kezedben vagy leteszed asztalra kajak élvezhető zenére is.
-
Sántha Lajos
aktív tag
Sziasztok , kérdeznék egy párat . Én pár nappal ezelőtt majdnem vettem egy ilyen telefont 150 000 Ft-ért . (nem jött össze ,nem volt egyértelmű hogy érvényes e a garancia papir , ki lett e fizetve ) . Mielőtt írná valaki - adás vételit kell írni , tudom . Na most nekem jelenleg egy Huawei p30 pro telefonom van . Egy ideje már nézem melyik lehetne az utód . Nekem a kamerás képességek a legfontosabbak . Mennyire vagytok megelégedve a teló kamerájával ? Értem ezalatt a zoom fotókat is . Nekem azért a méret is számít , meg hogy ha lehet le kerekített legyen a kijelző (de ez nem a legfontosabb) . Amiket még néztem Honor Magic 5 pro az már nekem túl széles lenne . A 7 pro nekem túl drága , a Honor 200 pro-t néztem még , meg a sima 200-ast .( a sima 200-as nál szerintem egy oldal lépést csinálnék csak nem lenne előre lépés kamerában gondolom .) A pro-t már újonnan nem sok helyen kapni . A 400 pro -t is néztem sem a túl széles kijelző , sem a gagyi hátlapja nem teszik . Egyenlőre csak távlati terv hogy majd veszek valamit , sok pénzem sajnos nincs rá , részletre meg venném ezt a Magic pro 6-ot , de nem lehet sehol kapni , még újként se . Márkát nem szeretnék váltani , de a Xiaomi 15-öt néztem még . (az sem olcsó , meg nem lekerekített a kijelző , többi része viszont elég komoly a tesztekből ki kiindulva) .Köszönöm ha reagáltok .
-
novinyul
veterán
Na most feldobta a 179. frissítést
Jobb később mint soha. Bár a Security patch csak augusztusi
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Horgász topik
- Arc Raiders
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple Gyári független
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 8 128GB Fekete + Huawei Fit 4 Pro csomag olcsón
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Valószínűleg benéztek a fórumba, azt hamar engedték is tovább