- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoOne1976
őstag
A Brave böngészőt használom Youtube-ozáshoz, mert nem dobál reklámokat. Ma azt vettem észre, hogy akár normál, akár teljes képernyős módban 1 perc után a képernyő elsötétül, lezárja azt. Én biztos, hogy nem állítottam sehol semmit. Előző napokban még hibátlanul ment. Hol nézzek szét, milyen beállítást keressek?
-
Mikemend
senior tag
A poén az, hogy alapból nem dobja le a wifit, tehát látom, hogy a kapcsolat él. Viszont amikor ez a két, hosszabb hívásom volt, néztem, miért szakadt meg a hívás. Mivel csak Messengeren csinálok ilyen dolgokat, így ezért gyanakszom még arra, hogy esetleg keresztbeakad a wifivel, de korábban nem volt ilyen érdekesség...
Ráadásul miután ledobta a kapcsolatot, nem csatlakozott vissza, csak a telefonon a wifi ki-bekapcsolása után.
A routerre ezért nem gyanakszom, mert állandóan volt jel, és a párom telefonja sem szakadt le, pedig ugyanez a telefonja van.Plusz ha más netezést csinálok (facebook, youtube stb.), ott sem tapasztaltam leszakadást. Úgyhogy még nyomozok, csak kíváncsi vagyok, másnál is előjött-e.
[ Szerkesztve ]
-
Predatorr
őstag
válasz
Mikemend #3440 üzenetére
De, igen, többször megtette a pár nappal ezelőtti frissítés óta. Máskor csak nem veszed észre. Sajna nálunk vizefón one, az amúgy is eldobálja néha. Mármint párnaponta dobálja kb. 1 óráig, v ki is marad pár percre. Biztos fejleszlesztés, a tv-t is szétb.szták.
Amúgy mik ezek a kínai felugró üzenetek itt-ott?Próbalom a szövegkivonást képről, arra is.
2-vel ezelőtti frissítéstől jönnek.
Yodee: ha router lenne, percekih nem.csatlakozna, amíg újra fel.nem.építi a kapcsolatot.
[ Szerkesztve ]
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
Mikemend
senior tag
Nálatok nem dobálja manapság a wifit? Vagy csak messengernél fordul elő? Ugyanis az elmúlt két napban egyszer hanggal, másodjára videóval beszélgettem messengeren és wifin, aztán random beszélgetési idő után eldobta a telefon, mintha kikapcsoltam volna a wifit (a wifi jel sem jelent meg a felső sávban). Kikapcsoltam a wifit és vissza, azonnal csatalakozott, tehát nem router...
-
Mikemend
senior tag
Ez egy izgalmas funkció, ami a Honor 7-ben van. Kíváncsi leszek, mi is megkapjuk-e valamikor.
-
Predatorr
őstag
válasz
SsPL711 #3435 üzenetére
Beállításokban megtaláltam, 20 tételre beállítva. Nem jött le semmi, kiderült, nincs aktiválva.
Csináltam neki parancsikont, kiléptem teljes képbúlől, most van egy üres oldalsávom, + a behúzható gyorsapp sáv.
Mi a f.szért nincs ez benne alapból?
Köszönöm a segítséget![ Szerkesztve ]
-
Predatorr
őstag
válasz
alkatraz3000 #3432 üzenetére
Anysoft keyboardom van. Samu sidebaron megvolt minden kivágott elem, de azért nem cserélném vissza ezt arra a rengeteg bugra mellé.
-
vwpolopg
őstag
Sziasztok, érdeklődni szeretnék, hogy van-e a telefonhoz ,,rendes" uvegfolia ami lekerekitett a szélén és teljes felületen ragad, nem csak a széleken egy fekete csíkban? Akárhogy turom a magyar és kínai oldalakat csak sík és kisebb vagy teljes de csak szelén ragadot találok...
-
Predatorr
őstag
válasz
alkatraz3000 #3430 üzenetére
Melyik az az ikon? Sehol nem, találok vágólapot a szerkesztőben, pedig nekem is jól jönne. Vagy egy Samsung szerű oldalsáv.
-
negoro
csendes tag
válasz
alkatraz3000 #3428 üzenetére
Ezt olvasd el, és profi leszel! (ebben 🙂)
https://support.microsoft.com/hu-hu/topic/hogyan-m%C5%B1k%C3%B6dik-a-v%C3%A1g%C3%B3lap-a-microsoft-swiftkey-keyboard-haszn%C3%A1lat%C3%A1val-322f9977-dab7-4edb-a7aa-e1c0611cf7eb -
negoro
csendes tag
válasz
alkatraz3000 #3426 üzenetére
Konkrétan a felső sor, vagolap ikon 😉
-
negoro
csendes tag
válasz
alkatraz3000 #3424 üzenetére
Ekkor is? : "Rögzítse a vágólapon lévő elemeket, hogy 1 óra után ne járjanak le"
-
alkatraz3000
senior tag
van egy probléma, amin nem tudok eligazodni. Kipróbáltam Swiftkeyel is, meg a Gboardal is, de ugyanaz a hiba. A billentyűzet vágólapján nem maradnak meg a korábbi kivágások, mint mondjuk egy Samsung telefonon. Hiába kapcsolom be a szinkronizálást, stb, akkor is eltűnnek X idő múlva.
"Nincs pénzünk olcsó sz.rt venni ... !"
-
jegenye77
addikt
Megvan köszönöm
Eddig azt se tudtam, hogy ilyen is van és, hogy kapcsolódott be.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
Pár napja ez az értesítés jelenik meg folyamatosan.
Nem elég, hogy a nagyfogyasztású alkalmazásokra is állandóan figyelmeztet most ez is.
Ki lehet lőni valahogy?
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
CzGabesz64
csendes tag
Üdv! A samunak nem rosszak a kamerái csak sajnos tiszta fényzaj én emiatt nem vettem azt. Sajnos már jól megvilágított beltéren is. Szerintem a Doxmark os tesztek azért tükrözik a különbséget! Régebben is azért vettem a samu helyett P40 prót! De ettől fügétlenül nem vennék Magic 6 prot, de S25 ultrát sem a te helyedben!!
-
VanAzAPénz
tag
Szia!
NEM.
DXO-t felejtsd el, nem etalon.
Jómagam S23/S23U-ról jöttem és akkora különbség nincs szerintem.
S24U-t csak pár percig használtam/pár fotó.
Nemrég jött ki a HM7Pro és azon a bizonyos AI-s javításon kívűl tesztekben nem láttam sok változást. Értem ezalatt hogy a képet nem túl valósághűek , és ahogy mások előttem jól megfogalmazták , inkább Social Mediás jellegű képeket készít.
Vagyunk páran, akik szerint olajfestmény szerű. -
ROBOTER
addikt
A főkamerából hasonlókat lehet kihozni, a Magic6-nak nagyobb fényerejű az objektívje, a Samsungnak picit nagyobb a látószöge, ez utóbbi ízlés kérdése (S: 24mm; H: 27mm). Ha enyhe nagyítás a cél, pl. 2x-es, és nagy képméret kell, az S24U akár jobb is lehet.
Ha a 67mm...110mm eq. gyújtótávolság tartomány fontos neked (pl. portrék, tárgyak stb.) akkor Magic6 Pro. Ez 2,5..4x-es zoom a főkamerához képest. A 2,5x még natív optika, a 4x már hibrid nyilván.
Ha az 5x-ös zoomnak hívott (S24U-nál ez 111mm eq.) vagy ettől nagyobb gyújtótávolság a fontos, tehát sokszor távoli dolgokat fotózol, és van elég fény, akkor a Samu. A samu tele szenzora viszont kisebb, a teleobjektív fényereje is kisebb, ezért csak jó fénynél lehet kihasználni.
Az ultranagylátónak a szenzora gyengébb a Honorban (az objektív viszont szebb rajzú), kb. egyforma a végeredmény. Én ebben picit csalódtam, főként az algoritmusban.
A 24U 3x-os zoomja (a 4. kamera) egy légypiszok méret, még csak nem is fényerős az objektív, sok fényben jobb lesz, mint a főkamerából kivágott kép, beltérben felejtős.
[ Szerkesztve ]
-
pszihó
aktív tag
Üdv csak a Dxomark kamera tesztjét véve alapul. Érdemes elcserélni egy Samsung S24 ultrát(512-es) Egy Honor Magic 6 pro-ra?
Honor 158 pont 3. hely
S 24 ultra 144 pont 28. helySamsung S9 tab 5g (8/128) // Hyte y70- darkflash dr12pro 10db-zalman megamax 600w-asrock h310cm-dvs,Montech - metal dt24 premium i3 9100f, 2x16 gb ddr4, asus rog strix rx5700 xt,– SAMSUNG Odyssey G9LC49G95TSSRXEN 125CM 5K GAMER MONITOR
-
Predatorr
őstag
válasz
SsPL711 #3408 üzenetére
Nem értem, mit nem értesz.
Arra voltam kíváncsi, működik-e, ill. mivel nem a telefon type-c csatlakozása. Haylou csak 1 példa volt, hogy a MagicOS (ON!) miatt nincs multipoint Honor (ON!) telefonokkal. Redmi másik példa, hogy azzal meg van (ON!). Szerintem ez minden Magic6 Pro tulajt érinthet.
Végül gordiuszizáltam a problémát, rendeltem egy Edifier W830NB-t, viszi a hangot USB-n, megspóroltam 14 rongyot, befektettem a fülesbe.Aztán, hogy Magic6 Pro-n is működik-e (ON!), majd meglátom.
Elég sokat láttam már ahhoz, hogy semmiről ne feltételezzem, hogy zökkenőmentesen együttműködne bármivel, amivel „kompatibilis”."Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
ROBOTER
addikt
A témához:
Nekem iBasso DC04 van, ami a szimmetrikus kimenetű verziója a DC03-nak. Ebben két sztereo DAC van, azaz 4 csatorna, ezek ellenütemben működnek, ezért 5 pólusú Pentacon csatlakozója van. Szépen megy a Magic6 Pro-val, sőt, mintha több kakaó jönne ki belőle, mint a korábbi Xiaomi telefonommal.
Egyébként az USB Audio Class 1 és Class 2 szabványok írják le ezeket. A Class 2 már tud Hi-Res Audio szolgáltatást és 32 csatornát. Amelyik készülék támogatja ezeket a legalapvetőbb szabványokat (2009-es a Class 2), azzal működnek ezek a külső cuccok. Nekem az iBasso ki volt már próbálva a Samu tablettel, 1 db Mac + legalább 3 db Win/Linux notebookkal, iPhone-nal, 3 Androidos telefonnal, mosógéppel, vasalóval, még soha semmilyen problémát nem tapasztaltam.
A MOTU stúdió hanginterfészem egy fokkal komolyabb kategória, az is ment a notebookokon kívül a tablettel, sőt ha az USB-C-s dokkolóba dugtam a MOTU-t és a dokkolót a telefonba, akkor is működött.
-
Xelo
addikt
válasz
SsPL711 #3404 üzenetére
kompatibilitási problémák abból adódhatnak hogy némelyik dongle dac nem tartja be az usb specifikációkat és több power kellhet nekik mint amit a telefon usb-n le tudna adni. pl iphone-ok max 100ma-t tudnak usb-n de több dongle dac többet kér ettől azaz jelentkezhetnek kompatibilitási problémák. az ibasso dc07 pro pl pont ezért speciális mert dongle-vonalon viszonylag erősnek számít de mégis 100ma-alatt vesz fel hogy biztonságosan működjön minden mobillal.
-
SsPL711
őstag
válasz
Predatorr #3407 üzenetére
Bocsánat, nem kioktatni vagy letámadni akartalak, csak nem értem pontosan a problémákat.
Ha kicsit részletesebben leírod és meg is értemakkor lehet, hogy tudok segíteni ha lehet.
De, azért ne haragudj már meg, de ide hozod a haylou-t mint nem is tudom milyen márkát, holott, egy nagyon Budget márkáról beszélünk, aminek az esetében nem is gondolom, hogy anyira ügyelnének az ilyen-olyan kompatibilitási vagy szabvány megfelelésekre vagy a firmware frissítésekkel kijavítható problémák kezelésére.
Sajnos az ilyen jellegű problémák kiküszöbölésére vagy azért, hogy eleve ilyen problémák ne is merüljenek fel, jobban zsebbe kell nyúlni, erről nem tehetek.
De, én nem várnám el egy haylou vagy EarFun márkától, hogy ezeket rutinosan hatékonyan orvosolja, had ne bontsam ki, hogy a Budget márkák mire hivatottak.Amiket én használok azokkal nincs ilyen probléma vagy már a kiadás után röviddel orvosolták és/vagy van folyamatos támogatás.
Korábban én is bajlódtam olcsóbb márkákkal, sajnos bekellett látnom, hogy jobban jártam volna ha már az elején "kicsit" vastagabb árcédulával rendelkező gyártót/eszközt választok és nem éreztem volna, hogy kidobott pénz volt a korábbi gazdaságosnak tűnő választás, beruházás.
Kiragadok egy részt, amit nem értek: a HM6P nem támogatja a multipoint-ot?
[ Szerkesztve ]
Honor M6P, Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
Predatorr
őstag
válasz
SsPL711 #3404 üzenetére
Akkor lassan leírom +1*: nem minden telefonnal működik rendben vagy egyáltalán. Pl. csak HarmonyOS-szel a haylounál nincs multipoint, vagy Earfunnál LDAC-cal, stb. Megvan? Persze HINNI lehet bármit, meg hivatkozni mindenféle szabványra, amelyekre sokszor szarnak a gyártók. Fel sem tudom sorolni, hányféle „támogatott” szabványt láttam, amelyek valamiért nem, vagy hibásan működnek bizonyos eszközök között. Összekevered a szabványok kompatibilitását (és még az sem mindig igaz) a hardverek/szoftverek kompatibilitásával.
Szóval megkérdeztem a Honoros tapasztalatokat a telefonom topicjában. Elnézést."Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
-
SsPL711
őstag
Ezt a DAC témát akkor sem értem, hogy miért lenne Honor specifikus.
Ez egy külső hardver, periféria.
(Emellett a telefon is rendelkezik valamilyen belső D/A processzorral.)
USB-C vagy A csatlakoztatási lehetősége van, ha a telefon ezek valamelyikével kompatibilis akkor oké, fog digitális audio jelet adni a külső DAC-nak, amit majd a DAC feldolgoz a képességeinek megfelelően, amit analog jellé alakít és küld az analog kimenetére.(Pl.:Jack)
Az LG V30-as téma az megint más, az rendelkezett egy beépített DAC-al, amit ki/be lehetett kapcsolni menüből.
Ilyen drágább DAC hardver nem minden telefonban van alapból, ezért van létjogosultsága a külső DAC-nak amiket különféle gyártók készítenek telefonokhoz is.
Itt szerintem nincs olyan, hogy kompatibilis vagy sem.
Valamint ha nem olyan forrásból hallgatsz zenét mint pl TIDAL vagy saját letöltött és telefonon tárolt flac, vagy sacd anyag, akkor kb. mindegy min hallgatod az mp3-makat, vagy a YT-ot vagy YT Audio-t.A BT-os hang reprodukció pedig egy másik téma, ott az adott verzió 5.0, 5.1, 5.4 LE és a BT codec számít.
Ha a telefon BT egysége nem képes magas felbontású codec-et használni, akkor hiába veszel LDAC vagy AptX HD, vagy AptX Adaptive felbontásra képes fülest, nem tudod kihasználni.Én befejeztem az OFF-os témát, akinek ez fontos nézzen át a Fejhallgató erősítő/DAC topikba vagy a BT fejhallgatós topicba és az alap információkat szerezze be azzal, hogy veszi a fáradtságot és elolvassa legalább az első pár ezer hsz.-t.
Vagy a neten néz utána más forrásokból a témához szükséges alap információknak.Honor M6P, Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
Predatorr
őstag
válasz
Mikemend #3402 üzenetére
A M6 Pro is (MagicOS) egyedi, hogy nem feltétlenül támogatja a multipointot. A Redmi Buds 5 Pro-val pl. megy (LDAC-vel is, amit meg az Earfun nem tud), pedig az is Xiaomi, mint a Haylou.
A legnagyobb probléma, h BÁRMIT akarsz venni, folyton azt lesheted, kompatibilis-e valami mással, míg ez pár évtizede nem volt gond. Mondjuk akkor még nem kb. felügyelet nélküli MÉH telep volt a piac."Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
Mikemend
senior tag
Csak off-kitérő a DAC témához: az LG V-szériája támogatta a Quad DAC-ot jacken (a V30 tuti), ebben is kicsit egyedibb volt anno.
[ Szerkesztve ]
-
Predatorr
őstag
válasz
SsPL711 #3399 üzenetére
Kösz szépen, így érthető.
Samsung pl. kifejezetten írta, h jackes készülékhez ne, lehet, ők kispórolták a támogatást. Nem csodálkoznék.
Sajnos bt fülesek sehol nem jelzik, vezetéken mit tudnak.Bár drágákat eleve nem néztem.
-
SsPL711
őstag
válasz
Predatorr #3398 üzenetére
Nekem a jack-es telóm is támogatta. (Redmi Note 9 Pro)
Akkor egy indok: az Axagon 30mW-ot tud oldalanként ez a teljesítmény nem túl sok az iBasso DC03 80mW-jához képest, vagy a FiiO KA11 2x245mWattjához képest.
Egy komolyabb nagyobb impedanciájú vagy kevésbé érzékeny fülest/fejest nem fog meghajtani rendesen az Axagon.
Ezek a Dongle DAC-ek mind nagyjából telefonhoz készültek vagy valamilyen mobil játék eszközökhöz, nyilván kompatibilisek.[ Szerkesztve ]
Honor M6P, Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
Predatorr
őstag
válasz
SsPL711 #3397 üzenetére
Nem írtál értelmezhető okot, csak ennyi. Majd utánanézek. Kösz. Lehet, csak én nem értem, de audio topicban hogyan mondanák meg, h bármely DAC mennyire működik ezzel a telóval?
Megj.: a jack-es tfonok kimondottan nem támogatják pl, ez tényleg off."Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
SsPL711
őstag
válasz
Predatorr #3396 üzenetére
Igen, ezt dobta nekem is a kereső az Axagonra.
Minden usb dongle dac szerintem kompatibilis a telefonnal, amihez lehet csatlakoztatni. Ez egy periféria, amit a telefon táplál a saját akkujával, valamit audio jelet küld rá.
Ezt amit bemutattál Axagont akkor sem venném meg, ne haragudj.
Mint említettem korábbi hozzászólásban, minumum egy FiiO KA11-TC, és megint OFF-ba vagyok.[ Szerkesztve ]
-
Predatorr
őstag
válasz
SsPL711 #3395 üzenetére
De én a tfon dac kapcsolatról érdeklődtem, az elég ON. Vannak Axagon perifériáim, több és többféle, nincs velük baj. FiiO-n ua spec, plecsni.
Ismereteim szerint sok telefon nem kezel DAC-t, OTG-t, hiába dughatod be a Type-C-t.[ Szerkesztve ]
-
SsPL711
őstag
válasz
Predatorr #3394 üzenetére
Amit én találtam Axagont, biztos nem venném meg.
Minimum egy FiiO KA11-TC.
Ha be lehet dugni a telefonba mert USB-C akkor nyilván kompatibilis, a 6 évvel ezelőtti telefonommal is kompatibilis.
Nekem is van bőven LDAC képes BT fülesem, de a vezetékesre szavazok én is.
Ezért van komolyabb telefonhoz való és asztali DAC-om is.
DAC témában a vezetékes fejhallgató topikot ajánlom.
Mert ez itt OFF[ Szerkesztve ]
-
Predatorr
őstag
válasz
SsPL711 #3393 üzenetére
Köszi.
Konkrétan, h rendben működik-e, minőség milyen vs egy sbc/aac bt füles. Haylou S30-at néztem ki, LDAC-osak túl drágák ahhoz (Earfun is 26e, és csak bt5.0), h pár éven belül kidobjam a lefoszló borítás miatt. Bedugós van LDAC (Redmi Buds 5 Pro), remek is, de egy rendes füles más hangzás, és futás/gyaloglás közben a minőségi LDAC használhatatlan.
Axagon is dongle. Láttam sima bedugósokat, de egyiknél sem tűntettek fel HiRes audio-t, v chipet."Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
-
Predatorr
őstag
Helló!
Használ-e valaki DAC-t jackes fülhallgatóhoz, ha igen, milyen tapasztalatokkal? Működik? Sehol nem találok infót róla, csak, hogy „elméletileg” támogatja. Axagont néztem néztem ki 384kHz/32bit támogatással.
636 melyik országkód? Ilyen ROM-om van, frissül is rendszeresen (2 hónapja), lehet, h Kanada? Mert kanadai (és kínai) cert. van a beállításokban. Kínai nem lehet, mert nem működik a hívásrögzítés.
Kösz, h vki tud segíteni.
-
Mikemend
senior tag
válasz
alkatraz3000 #3387 üzenetére
Mert ott direktben a tévét célozza meg, ami droidos/újabb technológiás.
-
alkatraz3000
senior tag
C430on samsung tvk mennek szepen
-
ghiottone
nagyúr
A Harcourt portré módot megfogja kapni a 6 Pro?
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
-
SsPL711
őstag
válasz
Mikemend #3373 üzenetére
Bocsánat, lehet, hogy rosszul fogalmaztam.
A Google Home most nincs is a telefonra telepítve, az előző telóval setupoltam fel még anno a google home eszközöket, Chromcast és NestHub eszközöket.
A kép átküldést a google fotó alkalmazásból csináltam.
Így értettem, hogy "gyári" alkalmazás, nem Honor alkalmazás.Honor M6P, Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
Mikemend
senior tag
válasz
SsPL711 #3368 üzenetére
Érdekes, mert Chromecast 2 és 3 típusra is próbáltam átküldeni, de nem látta egyiket sem, csak Google Home-ból. Widgetről semmi. Neked melyik Chromecast verziód van?
@nessh igen, a Google Home a Chromecast kezelésére is szolgál. Azon át tudom kiküldeni a képet a tévére, viszont a gyári képernyőtükrözés widget nem látja a Chromecastokat.
[ Szerkesztve ]
-
Predatorr
őstag
válasz
koboldozat #3365 üzenetére
Bagoly mondja.
Honorérzék nuku.
-
Mikemend
senior tag
Morcos vagyok, ugyanis most egy másik helyen ismét próbát tettem a vezeték nélküli képátküldéssel, és itt sem látta a Chromecastot.
Külön widgetappot kell keressek, hogy egy gombnyomással át tudjam küldeni a telefon képét, hiába van fent a Google Home. Amit eddig találtam, az tele volt reklámmal vagy ami egyszerű volt, pont a widgete nem ment. Szóval bosszantó dolog, hogy más app kell erre, mert a gyári nem kompatibilis a Chromecasttal.
[ Szerkesztve ]
-
TomBond
aktív tag
Nekem ma jött hozzá frissítés, és azóta működik! (OTP app)
Enermax 850w; ASUS PRIME H770-PLUS; Intel i5-13600K; 64GB RAM; ASUS RX 6750XT 12GB; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx; Win11 Pro x64
-
koboldozat
senior tag
-
SsPL711
őstag
Nálam is van OTP-s app probléma.
Akik nem frissítettek, azoknak is írja a hibát az alkalmazás, de legalább be tudnak lépni.
Mivel én frissítettem az aljalmazást, tegnap kora este, ezért nálam is az a jelenség, hogy elindulás után, miután betölt az app 1-2 másodperc múlva kidob, semmit sem tudok csinálni.A webes felülettel sem tudok semmit kezdeni, mert a QR kódot is a telefonos appal kell beolvasni.
-
Peter.70
addikt
válasz
Dodeszh #3355 üzenetére
Technikai hiba miatt egyes Android operációs rendszerű telefonok esetében előfordulhat, hogy a 2025. január 30-át követően frissített MobilBank applikáció hibát jelez. A Google-el együttműködésben mindent megteszünk annak érdekében, hogy a javított verzió minél hamarabb elérhető legyen. Az Internetbank és az egyéb operációs rendszerű készülékeken megfelelően működik a MobilBank. Az okozott kellemetlenségért elnézést kérünk. OTP Bank
[ Szerkesztve ]
-
Dodeszh
tag
válasz
jézusom #3234 üzenetére
Szia!
Lett megoldásod az OTP app problémára?
Nálam is hasonló a helyzet, megnyílni nem akart (a logónál nem jutottam tovább), újratelepítettem, most pedig pár másodperc után kidob, tulajdonképpen bejelentkezni sem tudok, mert arra már nincs idő.
Szintén frissítés után jött a probléma. -
modflow
veterán
-
-
stefi68
addikt
Családnév <-> Utónév csere:
Én ezt úgy oldottam meg anno, hogy exportáltam a Google névjegyeket a fiókomból csv-be, megnyitottam Excelben, a két mező tartalmát megcseréltem, vissza csv-be, majd importáltam a fiókomba.
Pár perc az egész....[ Szerkesztve ]
◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
ROBOTER
addikt
válasz
SsPL711 #3342 üzenetére
Egy picit utánaolvasgattam android fórumokon. A kamerákhoz tartozik egy API, amit a gyártó fejleszt. Ennek az API-nak az egyik legalapvetőbb, elsőként meghívott függvénye a kamerák listázása. A legtöbb telefonon ez a függvény az előlapi és a hátlapi főkamerát adja vissza. Tehát az API meg sincs írva a többi kamera kezelésére.
A gyári kameraszoftver valószínűleg nem a publikus API-n keresztül éri el a kamerákat, és ez nem csak a HONOR esetében van így. Tehát hiába a 3rd party kamera applikáció, ők is csak azokat a funkciókat nyújtják, amelyeket az API támogat. -
SsPL711
őstag
Hát bajnak nem baj, de jobb lett volna, ha ezt a nagyfelbontású kamerával is tudja a készülék, ROBOTER "kollégának" az kellett volna.
Egy nagyobb felbontású képpel több lehetőség van a szerkesztgetés, feldolgozás során.
Egy kivágásnál pl. több képpont hasznos tud lenni, ha mahinálni akar valaki a képpel.Én sem vagyok nagy fotós
-
SsPL711
őstag
válasz
ROBOTER #3337 üzenetére
Hát sajnos igen, meg RAW-ban kicsit lehet, hogy lehetne bűvészkedni vele, de végül a nagyfelbontásúnál ezt az opciót nem találtam.
Kevertem a rendes fényképezőgépemmel ezt a raw+jpg opciót[ Szerkesztve ]
-
ROBOTER
addikt
válasz
SsPL711 #3336 üzenetére
A telefon leggyengébb eleme az UWA kamera. Beltérben kissé elvérzik (1/2.88'', miközben már sok 1/2,55''-os van a csúcskategóriában). Napfényben viszont eléggé feléled, az objektívje kifejezetten jónak tűnik. De furcsa, tömörítésből eredő anomáliákat látok a képen a nagyfelbontású üzemmódban is. Jó lenne látni, mit tud RAW-ban.
-
-
ROBOTER
addikt
Üdv! Tegnap óta tulaj vagyok, egész jól belaktam a telefont.
Egy kérdés:
Van lehetőség az ultranagy látószögű kamera, nyers, kb. 48 megapixeles képét lementeni RAW-ban?[ Szerkesztve ]
-
SsPL711
őstag
Most néztem a google tárcsázóból eltűnt a hívószám nélküli hívások tiltása.
De, mikor még 8-as MagicOS volt, ezt beállítottam és a hívószám nélküli hívásokat nem is fogadja a teló, most a 9-es OS-el sem.
Vissza kapcsolni nem tudom hol lehetne, mert nem találom én se. (C430)Honor M6P, Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
NoOne1976
őstag
Nyilván én vagyok a béna, de nem tudok rájönni, hogy kell beállítani, hogy a hívás listában a név vezetéknév, keresztnév sorrebdben jelenjen meg. A névjegyzék oké, ott úgy van.
-
-
-
Mikemend
senior tag
válasz
alkatraz3000 #3313 üzenetére
Ez jó kérdés. Mivel vasban nem sok újat ad a 7 Pro, viszont ez egy erre a szériára beharangozott feature, így nem sok reményt látok rá.
Viszont azt el tudom képzelni, hogy esetleg a nagy hype lefutása után (úgy fél évvel később) mégis megkapjuk, de egyelőre én nem reménykedem.
-
Comic
aktív tag
Sziasztok!
Ismét én és ismét probléma a készülékkel!
Hogy a bűnbánatban tudom blokkolni a szám nélküli hívásokat?
Nem, a megszokott helyen kizárólag konkrét számokat tudok tiltani.
Elore is köszi! -
alkatraz3000
senior tag
mit lehet tudni, hogy a 6pro meg fogja kapni ezt az AI 100x zoomos cuccot, mint a 7pro? S23u után kicsit fájópont ez, meg a gagyi galéria amivel nem tudok elemet kivágni a fotóról.
-
SsPL711
őstag
Én nem csináltam, örültem, hogy belaktam.
Egy ideje már az utóbbi telefonokon amik voltak nem igazán csináltam főverzió frissítés után reset-et.
De, lehet, hogy nem ártott volna.[ Szerkesztve ]
-
nessh
tag
Kérdés azokhoz akik frissítettek már: csináltatok utána resetet? Vagy ez csak régen volt ajánlott? Emiatt tologatom a frissítést, nincs kedvem mindent megint állítgatni...
-
-
modflow
veterán
Nekem ma reggelre eltűntek a bankkártyáim a walletből.
Járt már így valaki? -
negoro
csendes tag
Igen. A pocskondiázás, vicc kategóriázás és a segítségkérés, tapasztalat-megirás között nagy a különbség. Cserélje le, és akkor az annak megfelelő topikba érdemes átmenni.
-
F-ECT$
titán
Nem fáj, csak próbáltam reagálni minden pontra. Ez egy fórum, elvileg arról szól, hogy leírod mi fáj / mi jó, a többeik meg próbálnak segíteni, vagy valahogy reagálni rá.
Felőlem szidhatja a telefont, én se vagyok mindennel 100%-ig megelégedve vele kapcsolatban, de gondoltam legyen tiszta a kép, hogy az ott leírtak egy része biztosan user error.
Egyébként nálam a "vegyél mást" nem trollkodás, komolyan gondolom, ha valakinek ezt írom. Olyan szintű frusztráltság árad a kommentből, amit 1-2 jótanács nem fog megoldani. Venni kell egy új Pro Max-ot, és ő is boldog lesz, meg a topicban is vissza lehet térni a normál kerékvágásba.
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megnövelt felbontás, egyedi szenzor, finomabb formavilág, csúcskategóriás körítés.
- PayPal
- Azonnali processzoros kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen program, ami...?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- PlayStation 5
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- OLED TV topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest