Hirdetés
- Fórumok
- Multimédia, életmód, 3D nyomtatás
- Vezetékes FEJhallgatók
- (kiemelt téma)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Roland861010: Negyven előtt: amikor már a pihenést is luxusnak érzed
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- GoodSpeed: Norton licencek összefűzése
- RawrrSoul: 70 ezer meg egy kicsi Liával...
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
123878 - 123801
123878 - 123801 123800 - 123701 123700 - 123601 123600 - 123501 123500 - 123401 123400 - 123301 123300 - 123201 123200 - 123101 123100 - 123001 123000 - 122901 122900 - 122801 122800 - 122701 122700 - 122601 122600 - 122501 122500 - 122401 122400 - 122301 122300 - 122201 122200 - 122101 122100 - 122001 122000 - 120001 120000 - 118001 118000 - 116001 116000 - 114001 114000 - 112001 112000 - 110001 110000 - 108001 108000 - 106001 106000 - 104001 104000 - 102001 102000 - 100001 100000 - 98001 98000 - 96001 96000 - 94001 94000 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 03:54 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
t.imi
addikt
Az már sok lenne eltérésben. Ha rá is tudnád valahogy húzni, nagyon ocsmányan nézne ki. A Cloud párnákkal nekem amúgy az a problémám, hogy ahányat rendeltem, annyi fajta volt. Hiába rendeltem újonnan. És ráadásul egyre csökkent a méretük.
Plusz a Cloud textil párnáknak szokásuk, hogy a belső peremük, ami "kapaszkodik", az inkább műanyag, mint műbőr. Ráadásul nem elég vastag a perem, így vsz. nem, hogy nem maradna a helyén, vsz. rá re tudnád rakni.Nagyon szépen köszönöm!
Egy próbát megér(t) volna, ennek fényében nem szenvedek vele.
Marad a fél műbőr, textil párna, 5e az Alzán. Vagy nagyon gagyi, vagy szódával jó lesz. Gyári nagyon fűti a fülemet ~26⁰c fölött. -
Gzula[HUN]
addikt
Az már sok lenne eltérésben. Ha rá is tudnád valahogy húzni, nagyon ocsmányan nézne ki. A Cloud párnákkal nekem amúgy az a problémám, hogy ahányat rendeltem, annyi fajta volt. Hiába rendeltem újonnan. És ráadásul egyre csökkent a méretük.
Plusz a Cloud textil párnáknak szokásuk, hogy a belső peremük, ami "kapaszkodik", az inkább műanyag, mint műbőr. Ráadásul nem elég vastag a perem, így vsz. nem, hogy nem maradna a helyén, vsz. rá re tudnád rakni. -
Remus389
nagyúr
Ha fizetett youtuber lennél, azt kellene mondanom, hogy elbuktál. Ugyanis leírásod, rövid szösszeneted alapján én biztosan nem választanám a K812-höz képest kétszeres áron beszerezhető Composer-t.

Viszont őszinte vagy, mindenféle lelkesedés nélkül.
Egyébként milyen lánc végén hallgatod?Egyébként milyen lánc végén hallgatod?
Ott questyle sigma pro-ról hallgattuk.
Itt a lényeg az összehasonlítás volt, amúgy a Composer még az AKG-nál is könnyedébben hajtható. Míg az AKG-n 24-es hangerőn hallgattam, mikor váltottam a Composer-re, ott a 17-es hangerőre lejjebbvéve adta le ugyanazt a tényleges hangerőt.A Composer csupán egy 22 Ohm-os fejhallgató, míg az AKG 36 Ohm az se sok.
Különben már nem is a Composer a sláger, hanem az egyébként kevésbé drága Aune9000
-
John Rose
aktív tag
-
t.imi
addikt
Sziasztok!
HD650-re rá lehet applikálni a CloudX fülpárnáját? Széltében 1mm, magasságban 6mm a difi.
Ez lenne holnapra elérhető illetve a 3rd 650-re műbőr oldat/textil párna. -
t.imi
addikt
60 körül / alatt ott van a Fiio K7 Bt refurbished is [link] . Arra legalább van gari és az esetleges visszajuttatást is ők állják. 10 euróval olcsóbb a nem bt verzió. Én is komolyan fontolgattam. Pont FT1-hez szeretnék majd új dac/ampot. Fiio Olympus2 E10k-val használom most (200 mW @ 32 ohm). Az olvasottak alapján viszont nekem a Fiio K13 r2r lesz az ideális.
Bocsánat, nem ide
-
BPali83
csendes tag
60 körül / alatt ott van a Fiio K7 Bt refurbished is [link] . Arra legalább van gari és az esetleges visszajuttatást is ők állják. 10 euróval olcsóbb a nem bt verzió. Én is komolyan fontolgattam. Pont FT1-hez szeretnék majd új dac/ampot. Fiio Olympus2 E10k-val használom most (200 mW @ 32 ohm). Az olvasottak alapján viszont nekem a Fiio K13 r2r lesz az ideális.
-
Dorien
veterán
-
John Rose
aktív tag
Köszönöm a segítséget. Fiio FT1 lesz számomra a befutó.
-
fehér_ember
addikt
Az kellett volna hogy a hibridből 3m-est mellékeljenek
vagy egy olyan xlr-t mint amit a he1000-hez adnak.
Majd kipróbálok még 1-2 félét; akár a 1,5 méterest is amit mellékeltek, de azt normálisan úgyse tudnám használni. Mindenesetre sokat nem tervezek rászánni. -
Remus389
nagyúr
Ha fizetett youtuber lennél, azt kellene mondanom, hogy elbuktál. Ugyanis leírásod, rövid szösszeneted alapján én biztosan nem választanám a K812-höz képest kétszeres áron beszerezhető Composer-t.

Egyébként milyen lánc végén hallgatod?Óh nagyon jó ez, a mai nap az időm nagy részét zenehallgatással töltöttem.
Keményebben vagy ütősebben szól mint az AKG. A térhatása kisebb ugyan, de ez megszokható, már meg is rendeltem hozzá a “spacer”-eket, ami ilyen távtartó a párna és fejes között, amivel a térhatás nőni fog némileg meg a füleim is el fognak férni.
Ez tényleg nagyon jó, kiváncsi leszek ha visszatér az AKG mi lesz akkor a véleményem a kettőről.
Nyílván nem szólhat annyival jobban mint amennyivel drágább, de luxustermékeknél ez így szokott lenni.
-
Zoliee
őstag
Austrian Audio the Composer és AKG K812 Pro
Dabas-ra mentem le érte és vittem az AKG-t is.
Sajnos visszafelé nem volt olyan egyszerű hazajönni, így megkésve írok.Külső design: Nekem személy szerint a Composer modern design-ja jobban tetszik a klasszikus K812-nál, bár megjegyzem lehet van olyan ember, aki a K812-es klasszikus kinézetét preferálja.
Kényelem: Súlyra gyakorlatilag ugyanolyanok, mindkettő olyan 390 gramm körül van, viszont a Composer-ben a gyári párnákkal kicsit a szétálló füleim hozzáérnek a szivacshoz, míg az AKG-ban nemigen érnek hozzá. Ennek ellenére megadom a Composer-nek az egyenlőséget, a kényelme nekem érzetre nem rosszabb, illetve vannak további lehetőségek (pl távtartó), más párna.
Anyaghasználat, összeszerelési minőség: Sem a Composer, sem az AKG nem használ egzotikus anyagokat mint például magnézium vagy szénszálas, alapvetően hasonló minőségű az anyaghasználat és az össeszerelési minőség is.
Doboz és tartozékok: A Composer ebben jobb a szép fadobozzal, míg az AKG körítése spártaibb. Ellenben felmerül az emberben a kérdés, mi lenne ha ezeket a csicsás dolgokat elhagynák és mondjuk 20%-kal olcsóbban adnák a Composer-t egy buborékos borítékban és sima kartondobozban, mindenki azt venné.
Hangminőség:
Mélyhangok: Valószínűleg ebben technikailag jobb a Composer, tényleg jobban megmutatja a legmélyebb hangokat is, bár ez nem jelenti feltétlenül azt hogy az AKG a mélyekben rosszabb, csupán kissé visszafogottabb és bizonyos ízlésű embereknek lehet pont az AKG mélyhang reprodukciója tetszik.
Közepes hangok, mint például ének vagy beszéd: Itt is érzek egy kis előnyt a Composer javára, mintha pontosabb és életszerűbb vagy természetesebb lenne egy picivel.
Magas hangok: Szerintem ez itt ízlés kérdése, míg a Composernél a magasak "kellemesen visszafogottak", addig az AKG-nál izgalmasak és fényesek.
Szerintem ez ízlés dolga, hogy a Composer korrektül megszelidített magasait preferáljuk, vagy az AKG érdekes és izgalmas magasait, én magam se tudom.Színpad, tér: ha a hangminőség tekintetében (mélyek, közepek és talán a magasak is) a Composer némileg felül is múlja az AKG-t, az AKG viszont nagyobb 3D-s színpad-dal és térrel tudja a hallgatót ámulatba ejteni, mondjuk ebből a szempontból a Composer sem olyan rossz, de azért kisebb. Nem tudom, nekem érzetre az AKG ott olyan volt mint az ottlévő ezüst HD800-zas színpad nagyságát tekintve.
Ár: Nyílván az AKG nyer itt, hisz jellemzően kevesebb mint fele annyi pénzért meg tudod szerezni.
Verdikt: Összességében úgy érzem a Composer a jobb fejhallgató, hisz végülis jobb a hangminősége ha nem is olyan nagy a térhatása.

Egyébként milyen lánc végén hallgatod? -
Spíler
őstag
-
nLali
őstag
-
stellaz
veterán
Olcsónak ott a VE Megatron, azon van 4.4, de nincs az eszközön magán hangerő állítás, amúgy jól szól, 50 dollárért nem tudnék jobbat mondani fejes mellé..
Vagy amint írtam, a Galvatronról érdeklődj a fórum társnál, szerintem az egy jó cucc és ha jól sejtem lényegében új állapotban pihen egy fiókban. -
frici69
tag
-
stellaz
veterán
-
Spíler
őstag
-
antitest
tag
Nyugodtan vedd meg az FT1-et. FT13 rosszabbul is szól, és a fejpárnáját is körülményesebb cserélni, így a hozzá való választék is jóval kisebb. Nekem 4 évig volt "játszós" a Monitor 60-as, össze tudtam hasonlítani a kettőt akár közvetlenül is.
Az FT13-at én is ott hallgatóztam, ahol nLali, és valóban úgy volt. Ettől függetlenül, sőt pont ezért most is köszi annak a fórumtársnak, aki elhozta a talira.
... cégünk mindig az Ön rendelkezésére áll, asszonyom
-
Gzula[HUN]
addikt
Sziasztok!
Szeretném lecserélni a mostani OneOdio Monitor 60 zárt fejhallgatómat. Tanácstalan vagyok rengeteg teszt és véleményezések átolvasása után.
Célom az lenne, hogy maradnék a zárt kialakítás mellett,
de ha jobb lenne a hangszerek elkülönülése és a tágabb térérzet. Keretem 80000 forint.
Melyik zárt fejhallgatót ajánlanátok, ami észrevehető változást hozna,
Köszönöm az ajánlásokat és az esetleges plusz információkat!Nyugodtan vedd meg az FT1-et. FT13 rosszabbul is szól, és a fejpárnáját is körülményesebb cserélni, így a hozzá való választék is jóval kisebb. Nekem 4 évig volt "játszós" a Monitor 60-as, össze tudtam hasonlítani a kettőt akár közvetlenül is.
Az FT13-at én is ott hallgatóztam, ahol nLali, és valóban úgy volt. Ettől függetlenül, sőt pont ezért most is köszi annak a fórumtársnak, aki elhozta a talira.
-
stellaz
veterán
Illetve egy tipp: Nova fórumtársat kérdezd meg, hogy megvan-e még neki és eladó-e a VE Galvatronja. Az olyan ipari kinézetű cucc, de van benne erő planárhoz is és a hangja olyan bugis.
-
stellaz
veterán
-
stellaz
veterán
-
frici69
tag
-
Dorien
veterán
-
John Rose
aktív tag
JCALLY JM20 MAX output power: 186mW @ 32 ohm [link]
Ha nem akarsz változtatni a meghajtáson, akkor a FiiO FT1, Monolith M1060C felejtős...
Inkább ezt vedd: ATH-A1000Z vagy ezt: Denon D5200milyen hajtásra érdemes váltani?
-
Dorien
veterán
-
Zoliee
őstag
Ha nem akarsz változtatni a meghajtáson, akkor a FiiO FT1, Monolith M1060C felejtős...
Inkább ezt vedd: ATH-A1000Z vagy ezt: Denon D5200Uhh, az a Denon félévesen félár alatt...
Iszonyat nyomott áron mennek el már a hifis cuccok. -
Dorien
veterán
Inkább ezt vedd: ATH-A1000Z vagy ezt: Denon D5200 -
stellaz
veterán
Fejestalira kaptunk kölcsön az iJoe-tól FT13-at. Innen is hála és pacsi érte, ha olvassák.
FT1 után többen gyorsan visszatettük az asztalra. Lehet, hogy csak nem értettük meg hírtelen, hogy milyen érteket képvisel. Talán otthon kéne hosszabban hallgatni. Vagy csak rosszabb, mint az FT1.
Simán elképzelhető, én a Denon palettát végighallgatva jutottam arra, hogy az 5200-tól felfelé lévő modellek inkább rosszabbak, mint jobbak.
-
nLali
őstag
Fejestalira kaptunk kölcsön az iJoe-tól FT13-at. Innen is hála és pacsi érte, ha olvassák.
FT1 után többen gyorsan visszatettük az asztalra. Lehet, hogy csak nem értettük meg hírtelen, hogy milyen érteket képvisel. Talán otthon kéne hosszabban hallgatni. Vagy csak rosszabb, mint az FT1.
-
stellaz
veterán
Ez sem tűnik rossz vételnek, érdemes lehet utána olvasni a fejesnek (én nem tudom, hogy ezt hallottam-e pontosan, de ami zárt AT volt a fejemen, az emlékeim szerint kellemes volt ).
Ha nem lennék elégedett a saját Fostexemmel én erre rámozdulnék

-
stellaz
veterán
Budapesten az Ijoeban szerintem ki lehet próbálni az Ft1-et. Alapvetően én is az FT13-ra próbálnék rá az FT1 előtt.
-
John Rose
aktív tag
Némi hümmögés van, mert ez a szett, azért elég korlátos szerintem. Ha engem kérdezel, akkor a 80-at kipótolnám egy kicsit, és megvenném fórumtársunk átlal árult MONOLITH M1060C Planar Magnetic Closed Back fejest és ehhez egy valamilyen jó ár/érték arányú meghajtást, ami elviszi ezt a fejest. Igaz, nem hallottam, de eddig szinte csak jókat olvastam róla, ezért merem ajánlani.
Olyat, ami lényegesen jobb is, mint az OneOdio, meg ezen a szetten is megfelelően elmuzsikál én így hirtelen nem nagyon tudnék ajánlani. Talán a magasabb érzékenységű fejesek pl FIIO Ft1, Meze 99, de ezeket nem, vagy csak futólag hallottam. A Beyer DT770PRO is emlékeim szerint sokkal több kakaót kért, mint azt gondoltam volna előtte.
Jófogáson van még egy FIIO FT13 féláron, de azt csak személyes átvétellel javaslom, elég sok kamu hirdetés van ott mostanában.
Köszönöm!
Én is így elsőre a Fiio ft1 felé indultam, lehet valahol meghallgatom élőben.
Ahogy látom Fehérvárra kellene csak mennem a Fiio ft13 kipróbálására. Az nincs messze tőlem. -
stellaz
veterán
Köszi a tanácsot.
Igen szerencsés városban vagyok, meg ismerős is lenne ott. Viszont a kimozdulni is nehéz, halmozottan vagyok "hátrányos".
Illetve az éjszakák nem mennek főképpen (nem tudok aludni) és azt helyettesíteném a zenével, arra kíméletesebb lenne a hangfal, de az meg panelben (papírfalak vannak kb) annyira halkan lenne hallgatható, hogy ott meg elmaradna koncertélmény. Így a fejemen már megvolt, mintha ott lennék. Próbálok átállni például zongorára, az nyugisabb tartomány. A FiiO FT5 egy jó testes/húsos hang, tehát még a zongorát is jó erővel megmutatja, ezt kellene egy "szellősebb" hangra cserélnem és olyanra ami nagyon halkan is tud zenélni. Egy próbát teszek majd még, de elengedem ha végül nem sikerül.Halk zenére az iFi basszus kiemelése nagyon perfekt, pláne nyitott fejesekhez.
-
stellaz
veterán
Némi hümmögés van, mert ez a szett, azért elég korlátos szerintem. Ha engem kérdezel, akkor a 80-at kipótolnám egy kicsit, és megvenném fórumtársunk átlal árult MONOLITH M1060C Planar Magnetic Closed Back fejest és ehhez egy valamilyen jó ár/érték arányú meghajtást, ami elviszi ezt a fejest. Igaz, nem hallottam, de eddig szinte csak jókat olvastam róla, ezért merem ajánlani.
Olyat, ami lényegesen jobb is, mint az OneOdio, meg ezen a szetten is megfelelően elmuzsikál én így hirtelen nem nagyon tudnék ajánlani. Talán a magasabb érzékenységű fejesek pl FIIO Ft1, Meze 99, de ezeket nem, vagy csak futólag hallottam. A Beyer DT770PRO is emlékeim szerint sokkal több kakaót kért, mint azt gondoltam volna előtte.
Jófogáson van még egy FIIO FT13 féláron, de azt csak személyes átvétellel javaslom, elég sok kamu hirdetés van ott mostanában.
-
osonte
őstag
Köszi a tanácsot.
Igen szerencsés városban vagyok, meg ismerős is lenne ott. Viszont a kimozdulni is nehéz, halmozottan vagyok "hátrányos".
Illetve az éjszakák nem mennek főképpen (nem tudok aludni) és azt helyettesíteném a zenével, arra kíméletesebb lenne a hangfal, de az meg panelben (papírfalak vannak kb) annyira halkan lenne hallgatható, hogy ott meg elmaradna koncertélmény. Így a fejemen már megvolt, mintha ott lennék. Próbálok átállni például zongorára, az nyugisabb tartomány. A FiiO FT5 egy jó testes/húsos hang, tehát még a zongorát is jó erővel megmutatja, ezt kellene egy "szellősebb" hangra cserélnem és olyanra ami nagyon halkan is tud zenélni. Egy próbát teszek majd még, de elengedem ha végül nem sikerül. -
John Rose
aktív tag
-
stellaz
veterán
Sziasztok!
Szeretném lecserélni a mostani OneOdio Monitor 60 zárt fejhallgatómat. Tanácstalan vagyok rengeteg teszt és véleményezések átolvasása után.
de ha jobb lenne a hangszerek elkülönülése és a tágabb térérzet. Keretem 80000 forint.
Köszönöm az ajánlásokat és az esetleges plusz információkat!Mivel hajtod?
-
antitest
tag
Genetikai betegség->fülgyulladás hosszabb ideje, de most már állandó fülsípolás->pár másodperce elmegy a bal fülem amiből lehet "örökre" is... Az FT5 még vastag fóliás planár (nem olyan vékony mint az újabbak), ez miatt nehezebb megmozgatni, én meg addig fejlesztettem az erősítőt, mire elég könnyedén és gyorsan mozgatja = amikor odaüt a mély akkor az úgy izombol odaüt és amúgy rohadtul tetszik, hogy nem szarozik, csak az életbenmaradásért küzdő fülem már nem ennyire lelkes mint én. Csere lesz olyan planárra, ami nagyon vékony fóliás, kisebbet üt a mély és halkan kell hallgatnom... Várok gyógyszerre ami helyrehozhat mindent, de 1-2 hónap hogy egyáltalán megadják -e (évi 70 millió Ft), az rendbetenné a fülem 5-6 hónap alatt, de ha most maradandó kárt okozok, akkor azt az sem tudja visszafordítani. Nem tudok zene nélkül sem maradni, szóval kell valami ami finomkodik a mélyekkel. Nem feljebb lépek csak a fülem próbálom megmenteni úgy hogy közben nem tartom be, hogy nem hallgatok semennyi zenét. Röviden ennyi az oka a cserének, majd elmesélem sikerült -e, mármint olyanra cserélni a fejest ami finomkodik a fülemmel. Ez nem volt tervben, de hát így alakult.
Például az Arya nem annyira nyugis, inkább izgalmasabb, de közelse üt olyan mélyeket, az inkább magasban elevenebb. Majd töröm a fejem, még nincs meg merre tovább.
Élő koncertekre kellene inkább járnod, akusztikus, jazz, klasszikus, ilyesmi. Pécsett van koncertélet, szerencsés vagy ilyen szempontból. (A vezetékes fejhallgatók topicban talán fura tanács, de kerüld a fejhallgatózást, a vékonyabb membrán se fogja megóvni a hallásod)
-
osonte
őstag
Genetikai betegség->fülgyulladás hosszabb ideje, de most már állandó fülsípolás->pár másodperce elmegy a bal fülem amiből lehet "örökre" is... Az FT5 még vastag fóliás planár (nem olyan vékony mint az újabbak), ez miatt nehezebb megmozgatni, én meg addig fejlesztettem az erősítőt, mire elég könnyedén és gyorsan mozgatja = amikor odaüt a mély akkor az úgy izombol odaüt és amúgy rohadtul tetszik, hogy nem szarozik, csak az életbenmaradásért küzdő fülem már nem ennyire lelkes mint én. Csere lesz olyan planárra, ami nagyon vékony fóliás, kisebbet üt a mély és halkan kell hallgatnom... Várok gyógyszerre ami helyrehozhat mindent, de 1-2 hónap hogy egyáltalán megadják -e (évi 70 millió Ft), az rendbetenné a fülem 5-6 hónap alatt, de ha most maradandó kárt okozok, akkor azt az sem tudja visszafordítani. Nem tudok zene nélkül sem maradni, szóval kell valami ami finomkodik a mélyekkel. Nem feljebb lépek csak a fülem próbálom megmenteni úgy hogy közben nem tartom be, hogy nem hallgatok semennyi zenét. Röviden ennyi az oka a cserének, majd elmesélem sikerült -e, mármint olyanra cserélni a fejest ami finomkodik a fülemmel. Ez nem volt tervben, de hát így alakult.
Például az Arya nem annyira nyugis, inkább izgalmasabb, de közelse üt olyan mélyeket, az inkább magasban elevenebb. Majd töröm a fejem, még nincs meg merre tovább.
-
antitest
tag
Igen, az Arya-t pont én is meglepődve hallgattam, mert talán annak volt a legkellemesebb hangja, azok közül, amiket hallottam. Ennek ellenére, hogy kellemes, nekem fárasztó lenne, sokszor este 22 órától hajnali 4-ig hallgatni. Az FT5-öt nem cserélném el, de valakinek meg az én FT5-öm lenne túl nyugis. Ez már inkább egyéni preferencia kérdése, talán nincs nagyon jobb vagy rosszabb ebben a kategóriában, hanem inkább csak más. Ami jó, mert mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb fejest és egyebet. Mondjuk nekem az érzelem az Arya-val nem jött át annyira, de egyáltalán nem steril hangja volt. Illetve ahogy írod rendszerben érdemes gondolkodni inkább, a szinergia csodákra képes.
most akkor mi van, illetve miért van?
-
John Rose
aktív tag
Sziasztok!
Köszönöm az ajánlásokat és az esetleges plusz információkat! -
Zoliee
őstag
Azokon most még nem hallgattam, majd egy "jobb" ezüst vagy ezüstözött fejeskábel dukálna mellé, mert pillanatnyilag csak egy ~10000Ft körüli aliexpress-es ezüstözöttel hallgatom, de még ezzel is jobb mint sima rézkábelekkel. Igazán adhattak volna mellé egy 3m-es kábelt, a 1.5m-ese nekem rövid. Amit a HE1000-eshez adnak, olyan is jó lett volna mellé, az is tuti ezüstözött.
Mindenképp meg fogom hallgatni a auralic vega + auralic taurus mkii párosról. Úgy még régen sem hallottam, akkor még nem volt, illetve lehet amúgy is más dacjaim és más MFA-m volt, szóval tényleg ki kell majd újra próbálni ezekről is.A 3m-es 6.3mm jack kellene? Azon ne múljon a próba sikere, ha gondolod elküldöm Foxpost-al. Én nem használom.
-
stellaz
veterán
-
Spíler
őstag
Kiszűrték a sziszegést(0 sziszegés),döntöttek a driveren,kapott még egy kis mélyet és kicsit szorosabb illeszkedést kapott.Ár/érték arányban tökéletes.
-
fehér_ember
addikt
Most megnyugtattál, nem vagyok menthetetlen.
A felsorolásod alapján Te (és -NoVa- is) már szügyig gázoltatok ennek a hobbinak a mocsarában...
Én inkább csak egy asztali láncot reszelgetek/alakítgatok, ahhoz használok 3db fejhallgatót.
A mobil dap + amp meg tényleg csak akkor kerül elő, ha a nappalin kívül hallgatok zenét.
Egyébként a HE6se hogy zenél a fejhallgatós rendszereiden? Vagy még nem próbáltad?Azokon most még nem hallgattam, majd egy "jobb" ezüst vagy ezüstözött fejeskábel dukálna mellé, mert pillanatnyilag csak egy ~10000Ft körüli aliexpress-es ezüstözöttel hallgatom, de még ezzel is jobb mint sima rézkábelekkel. Igazán adhattak volna mellé egy 3m-es kábelt, a 1.5m-ese nekem rövid. Amit a HE1000-eshez adnak, olyan is jó lett volna mellé, az is tuti ezüstözött.
Mindenképp meg fogom hallgatni a auralic vega + auralic taurus mkii párosról. Úgy még régen sem hallottam, akkor még nem volt, illetve lehet amúgy is más dacjaim és más MFA-m volt, szóval tényleg ki kell majd újra próbálni ezekről is. -
stellaz
veterán
Számomra most a Philips 9500CY az fejhallgató amit mindenről szívesen hallgatok,a kényelmét a hangját a mindenét is szeretem.A gyári kábelét forszírozzák sokan,de azzal sincs semmi baj,csak hosszú,én is lecseréltem ezért.Nem ismerem az elődöt a sima 9500-at,de rengeteg tesztet,összehasonlítást olvastam róluk,azt kell,hogy mondjam minden szavuk igaz ami a 9500 CY-t illeti.Egy nagyon jó fejhallgató.Számomra.Más nem tudom, hogy milyen véleménnyel lenne róla,de hát számomra az nem is releváns ebben az esetben.A
FiiO JT7 az első planárom,nem tudom milyen a jó planár,csak azt érzem,hogy whoooo,ez igen,amikor felveszem és hallgatom.Na ilyen soha nem volt a HD600 esetében,kérdésedre a válaszom az,hogy mindkét fejhallgató jobb mint a HD600,hangsúlyozom,hogy szerintem. Igazad van,van itt vagy 4-5 fejhallgató ami áll a szekrényben majdnem vadi újak,majd rászánom magam és eladogatom őket.
sonja
Köszi szépen.
Ez most amúgy csak kinézetében más mint a shp9500? Olyanom volt, az elég sziszegős volt sok mindenről, de ha nem, akkor szerettem, játszani különösen jó volt.
-
Spíler
őstag
Jobb a Philips 9500CY meg a FiiO JT7, mint a HD600?
Vagy milyen fejhallgatót szoktál használni?Felesleges kábelt venni a HD600-hoz, ha csak áll... Add el vagy cseréld el valamire.
Ami nálam jelentősen változtatott a HD580 (~HD600) hangzásán, az az iBasso DX170 DAP a Slow Roll-Off filterrel. Azzal egy kiváló párost alkottak.
Számomra most a Philips 9500CY az fejhallgató amit mindenről szívesen hallgatok,a kényelmét a hangját a mindenét is szeretem.A gyári kábelét forszírozzák sokan,de azzal sincs semmi baj,csak hosszú,én is lecseréltem ezért.Nem ismerem az elődöt a sima 9500-at,de rengeteg tesztet,összehasonlítást olvastam róluk,azt kell,hogy mondjam minden szavuk igaz ami a 9500 CY-t illeti.Egy nagyon jó fejhallgató.Számomra.Más nem tudom, hogy milyen véleménnyel lenne róla,de hát számomra az nem is releváns ebben az esetben.A
FiiO JT7 az első planárom,nem tudom milyen a jó planár,csak azt érzem,hogy whoooo,ez igen,amikor felveszem és hallgatom.Na ilyen soha nem volt a HD600 esetében,kérdésedre a válaszom az,hogy mindkét fejhallgató jobb mint a HD600,hangsúlyozom,hogy szerintem. Igazad van,van itt vagy 4-5 fejhallgató ami áll a szekrényben majdnem vadi újak,majd rászánom magam és eladogatom őket.
sonja
Köszi szépen.
-
Remus389
nagyúr
Austrian Audio the Composer és AKG K812 Pro
Dabas-ra mentem le érte és vittem az AKG-t is.
Sajnos visszafelé nem volt olyan egyszerű hazajönni, így megkésve írok.Külső design: Nekem személy szerint a Composer modern design-ja jobban tetszik a klasszikus K812-nál, bár megjegyzem lehet van olyan ember, aki a K812-es klasszikus kinézetét preferálja.
Kényelem: Súlyra gyakorlatilag ugyanolyanok, mindkettő olyan 390 gramm körül van, viszont a Composer-ben a gyári párnákkal kicsit a szétálló füleim hozzáérnek a szivacshoz, míg az AKG-ban nemigen érnek hozzá. Ennek ellenére megadom a Composer-nek az egyenlőséget, a kényelme nekem érzetre nem rosszabb, illetve vannak további lehetőségek (pl távtartó), más párna.
Anyaghasználat, összeszerelési minőség: Sem a Composer, sem az AKG nem használ egzotikus anyagokat mint például magnézium vagy szénszálas, alapvetően hasonló minőségű az anyaghasználat és az össeszerelési minőség is.
Doboz és tartozékok: A Composer ebben jobb a szép fadobozzal, míg az AKG körítése spártaibb. Ellenben felmerül az emberben a kérdés, mi lenne ha ezeket a csicsás dolgokat elhagynák és mondjuk 20%-kal olcsóbban adnák a Composer-t egy buborékos borítékban és sima kartondobozban, mindenki azt venné.
Hangminőség:
Mélyhangok: Valószínűleg ebben technikailag jobb a Composer, tényleg jobban megmutatja a legmélyebb hangokat is, bár ez nem jelenti feltétlenül azt hogy az AKG a mélyekben rosszabb, csupán kissé visszafogottabb és bizonyos ízlésű embereknek lehet pont az AKG mélyhang reprodukciója tetszik.
Közepes hangok, mint például ének vagy beszéd: Itt is érzek egy kis előnyt a Composer javára, mintha pontosabb és életszerűbb vagy természetesebb lenne egy picivel.
Magas hangok: Szerintem ez itt ízlés kérdése, míg a Composernél a magasak "kellemesen visszafogottak", addig az AKG-nál izgalmasak és fényesek.
Szerintem ez ízlés dolga, hogy a Composer korrektül megszelidített magasait preferáljuk, vagy az AKG érdekes és izgalmas magasait, én magam se tudom.Színpad, tér: ha a hangminőség tekintetében (mélyek, közepek és talán a magasak is) a Composer némileg felül is múlja az AKG-t, az AKG viszont nagyobb 3D-s színpad-dal és térrel tudja a hallgatót ámulatba ejteni, mondjuk ebből a szempontból a Composer sem olyan rossz, de azért kisebb. Nem tudom, nekem érzetre az AKG ott olyan volt mint az ottlévő ezüst HD800-zas színpad nagyságát tekintve.
Ár: Nyílván az AKG nyer itt, hisz jellemzően kevesebb mint fele annyi pénzért meg tudod szerezni.
Verdikt: Összességében úgy érzem a Composer a jobb fejhallgató, hisz végülis jobb a hangminősége ha nem is olyan nagy a térhatása.
-
Dorien
veterán
és Valkür
Köszi a válaszokat.
Ebből a Senni HD600 kábelből már kezd elegem lenni.Amikor megvettem a HD600-at akkor vettem hozzá egy HD650 kábelt,ez olyan 4-5 éve volt,azóta bent áll a szekrénybe nem használtam.Most rendeltem egy Gigas 1 erősítőt azon van balanced kimenet,gondoltam rendelek egy balanced kábelt és lesz boldogság.Lengyelektől jött,csili-vili kábel csak annyi a gond,hogy 3.5mm-es a csati 4.4 helyett,azt meg ugye nem dughatom a sima 3.5mm-es kimenetbe.Most majd megrendelem a Dekonit és lesz egy fejhallgatóm 3-4 kábellel amit nem is használok.Biztos,hogy normális vagyok?

Nem muszáj válaszolni.
Jobb a Philips 9500CY meg a FiiO JT7, mint a HD600?
Vagy milyen fejhallgatót szoktál használni?Felesleges kábelt venni a HD600-hoz, ha csak áll... Add el vagy cseréld el valamire.
Ami nálam jelentősen változtatott a HD580 (~HD600) hangzásán, az az iBasso DX170 DAP a Slow Roll-Off filterrel. Azzal egy kiváló párost alkottak.
-
Sonja
nagyúr
-
Spíler
őstag
és Valkür
Köszi a válaszokat.
Ebből a Senni HD600 kábelből már kezd elegem lenni.Amikor megvettem a HD600-at akkor vettem hozzá egy HD650 kábelt,ez olyan 4-5 éve volt,azóta bent áll a szekrénybe nem használtam.Most rendeltem egy Gigas 1 erősítőt azon van balanced kimenet,gondoltam rendelek egy balanced kábelt és lesz boldogság.Lengyelektől jött,csili-vili kábel csak annyi a gond,hogy 3.5mm-es a csati 4.4 helyett,azt meg ugye nem dughatom a sima 3.5mm-es kimenetbe.Most majd megrendelem a Dekonit és lesz egy fejhallgatóm 3-4 kábellel amit nem is használok.Biztos,hogy normális vagyok?

Nem muszáj válaszolni.
-
lapalapa
őstag
-
Remus389
nagyúr
Új fejezet nyílik, nálam van az Austrian Audio the Composer.
Mivel két részletben fizetem, így a kábé fele annyit érő AKG K812 letétben az eladónál.
Részletesebb beszámoló délután, röviden: meggyőzött. -
antitest
tag
-
Dorien
veterán
Most megnyugtattál, nem vagyok menthetetlen.
A felsorolásod alapján Te (és -NoVa- is) már szügyig gázoltatok ennek a hobbinak a mocsarában...
Én inkább csak egy asztali láncot reszelgetek/alakítgatok, ahhoz használok 3db fejhallgatót.
A mobil dap + amp meg tényleg csak akkor kerül elő, ha a nappalin kívül hallgatok zenét.
Egyébként a HE6se hogy zenél a fejhallgatós rendszereiden? Vagy még nem próbáltad?Ha a "mocsár" jut eszedbe róla, akkor azért elég elb@szott hobbi lehet.

Mondjuk az legutóbbi Violectric V324 erősítődnél én is lestem, amikor megláttam az árát. Sokan autót vesznek ennyi pénzből... -
Zoliee
őstag
Több fejes, igen, mert van ami ezen, van ami azon a jobb. Viszont az a baj, hogy van amikor a rendszert is variálgatni kellene ha váltanék, arra meg már általában lusta vagyok. Persze lehet hogy még előveszem a szekrényből az anandát, mert az éneklős számok és a nagyobb kórusművek azon tetszettek a legjobban, ha előtte auralic taurus mkii és auralic vega dac volt. A focal clear mg meg úgy általánosságban egész jó ha előtte az auralic taurus mkii és soekris dac1541 van. A he6se v2 most ismét újdonság, zongora már itt tetszik a legjobban, előtte az asztali, hangfalas erősítő elő és végfokpárom van (MFA5
Musical Fidelity A5) a he adapterrel és az auralic vega daccal. Filmet nézni a 25 0ohmos beyer dt770pro-t szeretem, előtte az MFA3-mal
(Micro Fluent Amp 3) és az eversolo dac-z8. Zenére is elmegy főleg árához képest, viszont binatone csöves erősítőjével akár melegebbé is lehet tenni.
Amúgy tervezném én is a sok cucc ritkítását, de sosem tudom mi az ami nem kellene
és idővel valahogy egyre többen lesznek.Most megnyugtattál, nem vagyok menthetetlen.
Egyébként a HE6se hogy zenél a fejhallgatós rendszereiden? Vagy még nem próbáltad? -
Valkűr
addikt
-
nobela
senior tag
-
Spíler
őstag
-
nobela
senior tag
A szekrényem nekem is tele van cuccokkal
Néha eladok valamit, aztán lehet hogy megbánom, aztán meg veszek valamit amit alig használok...
Ez egy ilyen sport
-
fehér_ember
addikt
Mondhatni úgy kell kihúzni belőle az infókat, nem egy "szószátyár" hobbitárs.
Pedig érdekesek lehetnének azok az infók is, hogy a fenti listán szereplő fejhallgatók milyen lánc végén voltak hallgatva/megítélve. Mert hát abban általános az egyetértés, hogy önmagukban egyik sem szól.
Pl nekem jópár módosítás/változtatás után csak most jött meg a wow-érzés a HD800s-et használva.fehér_ember: még nem próbáltam, hogy a HE1000-el mi változott, de a jövő héten írok róla.
Remus389: azért is "praktikus" egyszerre több fejhallgatót tartani, mert kisebb eséllyel kívánsz meg egy akárhányadikat.
Na meg a változatosság gyönyörködtet is.Több fejes, igen, mert van ami ezen, van ami azon a jobb. Viszont az a baj, hogy van amikor a rendszert is variálgatni kellene ha váltanék, arra meg már általában lusta vagyok. Persze lehet hogy még előveszem a szekrényből az anandát, mert az éneklős számok és a nagyobb kórusművek azon tetszettek a legjobban, ha előtte auralic taurus mkii és auralic vega dac volt. A focal clear mg meg úgy általánosságban egész jó ha előtte az auralic taurus mkii és soekris dac1541 van. A he6se v2 most ismét újdonság, zongora már itt tetszik a legjobban, előtte az asztali, hangfalas erősítő elő és végfokpárom van (MFA5
Musical Fidelity A5) a he adapterrel és az auralic vega daccal. Filmet nézni a 25 0ohmos beyer dt770pro-t szeretem, előtte az MFA3-mal
(Micro Fluent Amp 3) és az eversolo dac-z8. Zenére is elmegy főleg árához képest, viszont binatone csöves erősítőjével akár melegebbé is lehet tenni.
Amúgy tervezném én is a sok cucc ritkítását, de sosem tudom mi az ami nem kellene
és idővel valahogy egyre többen lesznek. -
stellaz
veterán
Én az abszolút antigyüjtögető vagyok, néha olyat is eladok, vagy elajándékozok, - csak mert nem használtam az elmúlt x időben - amit utána megbánok

-
-NoVa-
veterán
Áh, a nyugalom titka, hogy nőből kell betartani ezt a szabályt, fejhallgatóból elfér több is.
A rendesen belakott, koherens rendszerbe állított Arya mellett a Hemp ritkán kap szerepet, de az a közvetlen, energikus, direkt prezentáció mindig visszaigazolja, miért tartottam meg, néha igazán jólesik.
Mellé két earbud, mert egy analóg, nyugodt, egy feszes, modern zenékre optimalizált, meg három IEM, mert egy direktebb, élő, közvetlen előadásokra, részletekben elveszésre, egy nagy, átfogó, egész előadás összhangját jobban átadó, meg egy gigantikus terű, végtelen energiájú planar. Meg 2 TWS, egy nyitott, egy zárt ANC-s. Na, ennyi pont elég

-
chubii
senior tag
Maga a tény engem is idegesít, kezdek kifogyni a helyből... de amikor felmerül a gondolat, hogy eladom az adott eszközt, akkor rájövök, hogy ez még mindig rohadt jól szól és végeredményben nem történik semmi
Így jártam a héten a Hemp-pel is... -
stellaz
veterán
-
Zoliee
őstag
-
stellaz
veterán
"azért is "praktikus" egyszerre több fejhallgatót tartani, mert kisebb eséllyel kívánsz meg egy akárhányadikat"
Hát ezt nem osztom. Nekem egy kell, ami minden igényemet kielégíti. Így csak egyel kell kompromisszumokat kötni, ami ne legyen túl sok. A kíváncsiság persze megmaradt a chary mellett, de jelenleg pusztán zoológiai..
Majd 10 év múlva
.Egyetértek. Ha több cuccom van azonos használatra, az csak idegesít és végül úgy is csak egyet fogok használni.
-
lapalapa
őstag
Pedig érdekesek lehetnének azok az infók is, hogy a fenti listán szereplő fejhallgatók milyen lánc végén voltak hallgatva/megítélve. Mert hát abban általános az egyetértés, hogy önmagukban egyik sem szól.
Pl nekem jópár módosítás/változtatás után csak most jött meg a wow-érzés a HD800s-et használva.fehér_ember: még nem próbáltam, hogy a HE1000-el mi változott, de a jövő héten írok róla.
Remus389: azért is "praktikus" egyszerre több fejhallgatót tartani, mert kisebb eséllyel kívánsz meg egy akárhányadikat.
Na meg a változatosság gyönyörködtet is."azért is "praktikus" egyszerre több fejhallgatót tartani, mert kisebb eséllyel kívánsz meg egy akárhányadikat"
Hát ezt nem osztom. Nekem egy kell, ami minden igényemet kielégíti. Így csak egyel kell kompromisszumokat kötni, ami ne legyen túl sok. A kíváncsiság persze megmaradt a chary mellett, de jelenleg pusztán zoológiai..
Majd 10 év múlva
. -
bitrograde
őstag
Nagyon jó a Composer. Nekem volt többek között Focal Utopia OG és 2022-es is, HiFiMAN HE1000SE, he1000stealth, HEDDphone, Meze Elite, Audio-Technica ADX5000, Final D8000, Final A10000, Denon AH-D9200, Fostex TH900, Fostex TH910, Sony MDR-MV1, HD800 (4×), HD800S (2×), HE1000 Stealth, illetve még egy csomó nem-TOTL fejhallgatóm is, szóval elég sok komolyabb fejhallgatót volt alkalmam hosszabban is hallgatni és összehasonlítani.
Én személy szerint a Composert mindegyik fölé sorolom. Szerintem elképesztően jó fejhallgató, és az egyik legjobb dinamikus, amit valaha hallottam. Felbontásban, részletességben, tranziensekben és dinamikában is nagyon erős, miközben egyáltalán nem válik fárasztóvá.
Dinamika terén szerintem nagyon közel van a Focal Utopia szintjéhez, viszont a Composer tere sokkal jobb, és számomra természetesebb a hangja. A régi HD800 részletező képességét is hozza, amit én személy szerint jobbnak tartok az újabb HD800S-nél. Emellett jóval több sub-basszusa van, mint a HD800S-nek, miközben ugyanolyan pontos marad. A basszus karaktere nekem már-már planár jellegű, például a HEDDphone GT2-höz hasonlóan.
Nálam egyedül az a probléma, hogy a család miatt már nem igazán tudok nyitott fejhallgatókat hallgatni, ezért most próbálok teljesen átállni IEM-ekre.
Már csak az a kérdés, hogy mit hallottál még jobbnak, hogy a Composert árulod?
-
Zoliee
őstag
Na meg a változatosság gyönyörködtet is. -
kecstama
tag
Nagyon jó a Composer. Nekem volt többek között Focal Utopia OG és 2022-es is, HiFiMAN HE1000SE, he1000stealth, HEDDphone, Meze Elite, Audio-Technica ADX5000, Final D8000, Final A10000, Denon AH-D9200, Fostex TH900, Fostex TH910, Sony MDR-MV1, HD800 (4×), HD800S (2×), HE1000 Stealth, illetve még egy csomó nem-TOTL fejhallgatóm is, szóval elég sok komolyabb fejhallgatót volt alkalmam hosszabban is hallgatni és összehasonlítani.
Én személy szerint a Composert mindegyik fölé sorolom. Szerintem elképesztően jó fejhallgató, és az egyik legjobb dinamikus, amit valaha hallottam. Felbontásban, részletességben, tranziensekben és dinamikában is nagyon erős, miközben egyáltalán nem válik fárasztóvá.
Dinamika terén szerintem nagyon közel van a Focal Utopia szintjéhez, viszont a Composer tere sokkal jobb, és számomra természetesebb a hangja. A régi HD800 részletező képességét is hozza, amit én személy szerint jobbnak tartok az újabb HD800S-nél. Emellett jóval több sub-basszusa van, mint a HD800S-nek, miközben ugyanolyan pontos marad. A basszus karaktere nekem már-már planár jellegű, például a HEDDphone GT2-höz hasonlóan.
Nálam egyedül az a probléma, hogy a család miatt már nem igazán tudok nyitott fejhallgatókat hallgatni, ezért most próbálok teljesen átállni IEM-ekre.
Majd ha egy ilyen esős napon nagyon unatkozol, írhatnál egy top10es listát
Nem volt a fejemben, hogy dabasi vagy, átugrottam volna a mostani vétel előtt meghallgatni a Composert. Most már nem merem, mert a végén még el kell hogy adjam az ADX5000-em, pedig még a T1-et se raktam fel
-
Remus389
nagyúr
Tényleg jó darabnak tűnik.
Végülis ez egy luxuskiadás (kábé mint ha Tissot karórád után Rolex-et akarsz, vagy Aston Martin után Ferrari-t), úgy értem ha úgy adódna hogy marad nálam a K812, akkor sem történik óriási tragédia, hisz nekem tetszik az is, annyival nem lehet jobb a Composer, hogy a kardomba dőljek ha nem jönne össze.
Inkább nálam az van, hogy ideje lenne egy kicsit frissíteni, ami egy kicsit másképp, talán egy kicsit jobban is szól. De tényleg előtte meg kell hallgatni, vakon biztos nem adnék ki ennyi pénzt érte, mert a megmondóemberek megmondták a neten.

-
lapalapa
őstag
-
stellaz
veterán
Ezt most csak úgy itt hagyom (én fotóztam nemrégen).
-
Dorien
veterán
Igen vannak benne dallamos részek, azok jók, a műfajba nem szerettem bele, de tényleg azok a részek jók.
Amúgy fejhallgató/erősítő tesztre is jó, hogy mennyi energiát tudnak a legminimálisabb torzítás/összemosás nélkül kiadni, nekem a fülem hamarabb adta fel a küzdelmet. 
Amúgy az AI most kicsit olyan, mint régen az Internet volt amikor megjelent, lehetett jól és rosszul is használni. Vakon sosem szabad benne hinni és háromféleképpen meg kell kérdezni a dolgokat, illetve mindent fel kell tölteni (körülményket), hogy képben legyen és akkor elég hasznos tud lenni. Nekem nagy segítség volt a fejhallgató erősítőm tuningolásában, ügyesen kiszámolt dolgokat és bár nem szólt előre, hogy az ötödik nekifutásra lesz igaza és kapom meg azt amiért belekezdtem, az első négy etapban jó dolgokat ajánlott, csak nem szólt, hogy egyre rosszabb lesz minden ameddig a végére nem érek (nem ugyanazt kellett 5x csinálni, hanem elkezdtem valamit cserélni, de mikor bejáródott, akkor jött a pofon, hogy az utána levő dolgot is cserélni kell és így volt az 5 lépes kb. Az asszony már fogta a fejét, amikor mondtam, hogy most jó lesz és a végén mindig nem lett jó, viszont a lényeg, hogy a végére csak sikerült, hosszú történet, sok szopórollerrel és már a végén kezdtem elengedni. Illetve jogszabályokban is elég "pro" az AI, évek óta nem kapom meg a megfelelő gyógyszert, azt hazudja az orvos, hogy nem igényelhető (évente 70 millió Ft), egy hónapja elétettem 6 oldalnyi (3 hazai és 3 EU-s) jogszabályt, konkrétan hivatkozva, ha nem indítja el a gyógyszer igénylését, akkor börtön/anyagi kártérítés/pecsét elvétele (nem praktizálhat)... Még az orvosszakmai részét is megfogalmazta az AI. Nagyokat nyelt az orvos, de érdekes nem vállalta a kockázatot és beadta kérdés nélkül azt amit évekig mondott, hogy nem lehetséges. Amúgy meg nem butít (mindenkit) az AI, mert ha valaki ésszel használja, akkor olyan kontexusokat rak össze, ami erősen elgondolkodtató és az is megjáratja az agyat, hogy le kell ellenőrizni az AI állításait, hogy valósak -e és az kutatás, új információk befogadása/tanulás.
A Resurrection egy nagyon jó szám, meg amik utána jönnek... A többi nekem is többször emésztős volt anno.

-
Remus389
nagyúr
De akkor fejestalin lehet meg tudod hallgatni
Amúgy meg te hoztad felÍgy van, akkor az lesz a kárpótlás.
Abban az esetben nekem is kijár a kárpótlás.
Új hozzászólás Aktív témák
-
123878 - 123801
123878 - 123801 123800 - 123701 123700 - 123601 123600 - 123501 123500 - 123401 123400 - 123301 123300 - 123201 123200 - 123101 123100 - 123001 123000 - 122901 122900 - 122801 122800 - 122701 122700 - 122601 122600 - 122501 122500 - 122401 122400 - 122301 122300 - 122201 122200 - 122101 122100 - 122001 122000 - 120001 120000 - 118001 118000 - 116001 116000 - 114001 114000 - 112001 112000 - 110001 110000 - 108001 108000 - 106001 106000 - 104001 104000 - 102001 102000 - 100001 100000 - 98001 98000 - 96001 96000 - 94001 94000 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Multimédia, életmód, 3D nyomtatás
- Vezetékes FEJhallgatók
- (kiemelt téma)
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Samsung Galaxy A27 - az esélytelenek nyugalma
- PlayStation 5
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Autós topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Apple asztali gépek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Aerocool Hexform-g V2 700W
- HP EliteBook 655 G10 15,6" Ryzen 5 pro 7530U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 27% - AOC C27G4ZXED VA Monitor! 1920x1080 / 0.3ms / 280Hz / FreeSync
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36 GB RAM, 512GB SSD, Space Black - 27% ÁFA (0583AB)
- 12 DB 256 GB M.2 SATA SSD EGYBEN ELADÓ SanDisk / Micron / Lite-On 5 990 Ft/db

vagy egy olyan xlr-t mint amit a he1000-hez adnak.