Hirdetés

2020. január 27., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Életmód, multimédia  »  Vezetékes FEJhallgatók (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-10-01 09:33:41

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#81901) Yodamest válasza Carasc0 (#81899) üzenetére


Yodamest
(addikt)

Nem fogsz csalódni a Yamahában, nagyon jó kis fejes az is. Ahogy írtam, nincs is szívem megválni tőle, pedig eléggé backseat pozícióba fog szorulni a HD600 megérkzésével.

Azt még kihagytam, de amúgy anyagminőségre jobb az MT7, kezdve a fém felépítéstől, a fém törésgátló-rugós csatlakozóvégig. A headband tartó fém ív is hiába nem fokozatokban állítható, valahogy mégis mozgatásra prémiumabb, erősebb érzetű, mint a HD600 állítója. Szóval meg nem szégyenült azért, megvannak a maga előnyei, pozitívumai, ezért az árért több mint korrekt.

(#81902) Carasc0


Carasc0
(őstag)

Meggyőztetek. MT7 lesz. Honnan érdemes megrendelni? Nem ismerem nagyon a hifi boltokat megbízhatóságra? Muzziker-ben a legolcsóbb azt láttam. Az jó hely?

Gondolkodj globálisan és tegyél lokálisan!

(#81903) Yodamest válasza Carasc0 (#81902) üzenetére


Yodamest
(addikt)

Muzikerből vedd! Én is onnan rendeltem, 2 nap alatt kihozták, ajándékot is választhatsz mellé, azt ne felejtsd majd el. (a szatyor nagyon jó :) ) Meg jelöld majd be ha rákérdez, hogy tag akarsz lenni, mert akkor elvileg tudsz regelni hozzá 3 év gart később (ami azért elég komoly), ennek még nekem is utána kell néznem hogy kell.

[ Szerkesztve ]

(#81904) Carasc0 válasza Yodamest (#81903) üzenetére


Carasc0
(őstag)

Köszönöm a részletes tájékoztatást. :R Melyik szatyorra gondoltál? Bár én csak az egyiket tudnám választani, mert a másik már magasabb árfekvésben van.

Fii K5 PRO megbízható magyar forgalmazót keresek.. Ne már hogy nincs.. :O

Gondolkodj globálisan és tegyél lokálisan!

(#81905) Zoliee válasza Carasc0 (#81904) üzenetére


Zoliee
(aktív tag)

"megbízható magyar forgalmazót keresek"
A muziker sem magyar.

(#81906) Kohautech válasza Zoliee (#81905) üzenetére


Kohautech
(junior tag)

Annyira nem magyar ,hogy Szlovákia székhelyű cég , a termékemet pedig Csehországba szervizeltêk, amit 36 nap után kaptam vissza azután ,hogy átadtam futárnak a csomagot visszaküldéshez. Én ezután ha tehetem inkább nem a muzikertől rendelek, borzasztó sok rossz híre van a garanciás ügyeiknek, Facebookon főleg olvasni .

[ Szerkesztve ]

(#81907) Zoliee válasza Kohautech (#81906) üzenetére


Zoliee
(aktív tag)

Jaja, tudom, ezért is szóltam, nehogy abban a hitben legyen.
Nem titkolják, de ha felületes vagy megtévesztő, annyira profi magyar nyelvű az oldal.
Pl 14 napos elállás esetén is nem kevés Szlovákiába a futár díja.

[ Szerkesztve ]

(#81908) Zanik válasza Zoliee (#81907) üzenetére


Zanik
(addikt)

Thomman.de-nek is van már magyar nyelvű oldala, szóval csak a magyar nyelv még nem kéne hogy félrevezető legyen.
Emag, Mall és Alza se magyar, aztán mégis rengetegen rendelnek tőlük.

Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82

(#81909) Zoliee válasza Zanik (#81908) üzenetére


Zoliee
(aktív tag)

Szerintem tudod mire írtam: magyar/nem magyar, de akkor leírom. Carasc0 fórumtárs magyar forgalmazót keres egy adott termékre úgy, hogy közben a fejest meg a muzikertől veszi. Namármost szvsz nem mindegy pl:
Alza (amit írtál nem magyarnak)
probléma esetén Bp. Róbert Károly krt,, vagy a Muzikernél
Muziker Reklamačné stredisko
Logistický areál P3
Hala 2, súpisné číslo 1102
900 55 Lozorno
Slovenská republika

[ Szerkesztve ]

(#81910) OPiiPO válasza Yodamest (#81903) üzenetére


OPiiPO
(addikt)

Ne vegye a Muzikernél! Ha eláll, vagy garos probléma van, küldheti ki komoly pénzekért országon túlra csomagként a szlovákokhoz.

Sziasztok, lenne egy Nikon D3200 gépen, nem tudnátok abban segíteni ,hogy meglehet azt csinálni,hogy amikor távolról fényképezek csak a közeli tárgyakat jelenítse meg?

(#81911) Kohautech válasza OPiiPO (#81910) üzenetére


Kohautech
(junior tag)

Ez nem így van viszont, mert ha regizve vagy muziker oldalon, a fiokbol lehet jelenteni és leirni a problémát ha van, és ők küldik a futárt címkével, neked csak át kell adnod a csomagot. Nekem is vitték /hozták ingyen. Egyébként törvény /jog van erre, hogy garancia ügyintézés az eladót terheli, a vissza küldés pedig lehet saját költségen vagy webshop intézi azt is.

(#81912) OPiiPO válasza Kohautech (#81911) üzenetére


OPiiPO
(addikt)

Szerintem ez nem így van. Regisztrálva vagyok a Muzikernél, ezt közöltem is velük, mégis írták hogy csak saját költségre küldhetek vissza árut.
Kőrösi Enikő (Enikö Körősiová) ezt írta: "A termék visszajuttatásának költsége minden esetben a vásárlót terheli"
valaki valamit nagyon benézhetett . . .

[ Szerkesztve ]

Sziasztok, lenne egy Nikon D3200 gépen, nem tudnátok abban segíteni ,hogy meglehet azt csinálni,hogy amikor távolról fényképezek csak a közeli tárgyakat jelenítse meg?

(#81913) Wendelke válasza OPiiPO (#81912) üzenetére


Wendelke
(aktív tag)

Nekem a 30 napos cserelehetőségen belül a Muziker küldte/fizette a futárt, szintén Enikő. Akkor nagyon jó tapasztalatom volt velük, azóta meg lehet, hogy változott a dolog.

"Aki hülye, haljon meg" Moldova Gy.

(#81914) Kohautech válasza OPiiPO (#81912) üzenetére


Kohautech
(junior tag)

Más az elállás, és más a garanciális ügyintézés is, az előbbi lehet a vevő költsége is, az utóbbi pedig jogilag az eladót terheli. (futár, és javítási költségek) Fent van egyébként a muziker oldalán a jogi nyilatkozatok,köztük szerepel ez IS

(#81915) Zanik válasza Zoliee (#81909) üzenetére


Zanik
(addikt)

“Nem titkolják, de ha felületes vagy megtévesztő, annyira profi magyar nyelvű az oldal.”

Értem hát, de pont az Alzás példával cáfolod magad, mert önmagában az hogy egy külföldi webshopnak magyar nyelvű verziója is van, nem kéne hogy rögtön megtévesztést jelentsen. Max a vásárlási feltételek el nem olvasása okozhat gondot!

Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82

(#81916) Killberk


Killberk
(aktív tag)

Hello!

Bár biztos volt már téma itt, hogy milyen fejhallgató ajánlott erősítő nélkül, elég sokat is keresgéltem a topikban, de nem sikerült rátalálni olyan típusra ami felkeltette volna a figyelmem.

Egy nagyon régi AKG K66 félnyitott fejhallgatót cserélnék. Árához képest okés, nem gyalázni akarom, de már szeretnék valamit, ami lényegesen jobban szól, illetve két problémám volt vele kezdetektől fogva:
Az egyik, hogy a basszusa elég gyenge (értem, hogy félnyitott, de azért ennél biztos lehet jobban is csinálni).
A másik, hogy kb. egy óra után már kényelmetlennek éreztem mindig is (nyomja a fülem, pedig szerintem semmi különös elváltozás nincs vele, úgy értem nem nagy, nem áll el).

Ez utóbbi miatt a fő szempont az új fejhallgatónál a kényelem lenne. De ettől épp csak hajszálra marad le a lehető legjobb hangminőség (árkategórián belül).

Adná magát, hogy ha valamivel több basszus kell, akkor vegyek zártat, de abból a kevésből amiket régebben próbáltam, egyik se jött be (jobb volt a basszus, de valahogy mégse volt az igazi összességében). Szóval továbbra is félnyitottban gondolkodom. Hiszem, hogy abból is lehet értékelhetőbb mélyhangokat kihozni, mnit amit K66 tud. :)
Így találtam rá a DT 880-ra. Elég sok tesztet és fórumot olvastam vele kapcsolatban. Általában a 32 ohm-osról elég lenézően szólnak, illetve ahhoz is ajánlott az erősítő, mert azzal állítólag jobban szól. A 250 ohm-oshoz meg muszáj. A helyzet az, hogy nincs kedvem plusz 25 ezret kiadni pl. egy E10K-ra, az 55 ezres fejhallgató mellé, hogy normálisan szóljon, mert hangfalakat is mostanában cserélnék (nem, ahhoz sincs erősítőm :) ) .

Szóval a kérdés: van olyan fejhallgató ami ebben az árkategóriában és hangminőségben játszik, vagy ha ennyire nem akarok erősítőre is még pénzt kiadni, akkor felejtsem el ezt az árkategóriát és nézzek valami olcsóbbat, amit meghajt normálisan egy alaplapi hangkártya is? A gyengébb hangminőséget meg fogadjam el.
Ami még szempont, az a 3 méteres kábel megléte, vagy legyen cserélhető.

Köszönöm ha elolvastad, a konstruktív javaslatokat meg még jobban! :)

ui: abban a nyomorúságos helyzetben vagyok, hogy nem tudok fejhallgatót kipróbálni, szóval vakon kell vásárolnom. Igaz, ha nagyon mellényúlok, még visszaküldhetem (emiatt magyar webshop a preferált).

[ Szerkesztve ]

http://killberk.deviantart.com/gallery

(#81917) Killberk válasza Killberk (#81916) üzenetére


Killberk
(aktív tag)

Ja igen, hogy mire kell. Hát mindenre is. :DDD

Elsősorban zene (majdnem mindenféle, kivéve country, lakodalmas, meg hasonlók). Úgy vélem, ha zene jól szól rajt, akkor filmhez meg játékhoz is elegendőnek kell lennie.

http://killberk.deviantart.com/gallery

(#81918) Sinesol


Sinesol
(addikt)

Annyit tudok hozzátenni a Muzikeres témához, hogy saját költségemen kellett visszaküldenem a csomagot, ez benne is van a tájékoztatóban. Aztán hetekig leveleztem velük, míg végül kb. 3hát mulva kaptam, vissza a pénzemet, miközben a csomag 2 nap alatt célbaért. Valamikor nem is válaszoltak, ha válaszoltak azt mondták pár nap, aztán meg hogy majd jövő hét, de persze nem történt semmi. Végül szerencsére visszakaptam a pénzem, de többet nem szeretnék vesződni ezzel a céggel. Nem véletlenül van tele a facebook faluk is lesújtó véleményekkel, szinte mindenki panaszkodik rájuk. A rendelés az tényleg gyors, pár nap alatt megkapod a terméket, de imádkozz, hogy ne kelljen gariztatni, vagy visszaküldeni, mert akkor már magasról tesznek rád.

Összehasonlitásképpen: Rendeltem a DJSoundLight nevű cégtől, felhivtam őket telón, hogy visza szeretném küldeni a fejest, persze érthetően nem igazán tetszett az üzletvezetőnek, de szimpatikus volt a hozzáállása, természetesen elpanaszolta, hogy ez neki elég veszteséges, de üsse kő, küldjem csak vissza. Ráadásul még a dobozon a záró tépőzár is leszakadt kibontásnál, emlitettem is, azt mondta mindegy, megesik az ilyesmi.
Na szal visszaküldtem, 2 nap alatt ott volt, 1-2 nap mulva szamlamon is volt a pénz.
Nem tudom ki hogy van vele, de ez lenne a standard, nem az a kinlódás, ami a Muzikernél van. Szallitasban ők picit lassabbak, 4-5 nap volt mire tőlük megkaptam a csomagot, igaz pont közbeesett a hétvége is, lehet azért is. Amikor érdeklődtem azt mondták, hogy sok a forgalmuk, meg külső raktárakból készitik a csomagokat össze.

[ Szerkesztve ]

(#81919) Zoliee válasza Zanik (#81915) üzenetére


Zoliee
(aktív tag)

magyar: belföldi ügyintézés
nem magyar: a fentiek hiánya
Csak ennyit akartam jelezni neki, hátha elkerülte a figyelmét.

(#81920) Matyi_01 válasza geza844 (#81884) üzenetére


Matyi_01
(csendes tag)

Köszönöm!

(#81921) Gzula[HUN] válasza Killberk (#81916) üzenetére


Gzula[HUN]
(aktív tag)

Félnyitottban olcsóbbak között Superlux HD681 EVO ami ajánlott szokott lenni, de azt nem hallottam még.

Egyébként szerintem ha nem akarsz erősítésre/DAC-ra költeni, akkor nincs értelme sokkal drágább fejhallgatót vásárolnod. Nálam alaplapiról jobban szólt a 8-10ezer Ft-os OneOdio Studio Pro, mint az MDR-1A vagy a Fidelio X2HR.
Ha nem akarsz erősítőre költeni, akkor ilyen 20-30ezernél nem érdemes többet költened fejhallgatóra, mert vagy nem szólna szebben a drágább fejes, vagy még csúnyábban is. Persze kivétel akadhat, de azért ritka.

[ Szerkesztve ]

(#81922) Sefter


Sefter
(addikt)

Sziasztok!

Használ valaki AK/Beyer T5P mk2 fejest?

Psn ID: sefter_hun

(#81923) gyenesmartin válasza gyenesmartin (#81820) üzenetére


gyenesmartin
(őstag)

Kezdem érteni miért tetszik ez a K7XX olyan sokaknak.
Hangszíne alapján (nekem túl sötét) nem annyira jön be. De az énekhangokat olyan jól adja vissza, meg némely hangszert, hogy nagyon nehéz megválni ettől a fejestől.
Remélem idővel meg fogom kedvelni ezt a sötét hangot az omnitronic után.

Convoy S2+, SST40, fet+1 driver

(#81924) Fitzgerald


Fitzgerald
(addikt)

Van itt valakinek házilag modolt T50RP MK3-a? Lassan megjön hozzá a Schiit Asgard 3-am.
Shure 940 párnák vannak rajta még mindig, de szeretnék több mélyet, és komolyabb soundstage-et. Brainwavz HM5, illetve Shure 840 párnák könnyen beszerezhetőek itt Európában is, de valami Dekoni/ZMF -pótlék bőr párnát kipróbálnék, ha könnyen/gyorsan/jó áron hozzá lehetne jutni.
I

(#81925) Carasc0


Carasc0
(őstag)

Akkor most honnan rendeljek? Mezzoforte vagy Muzziker?

Gondolkodj globálisan és tegyél lokálisan!

(#81926) KisTücsök


KisTücsök
(addikt)

Még valamikor 4 éve küldtem vissza egy gyári hibás terméket Muzikernek, jött futár, átadtam, kaptam az újat. Lehet azóta mondjuk szívóznak

(#81927) Ba cy lus válasza Carasc0 (#81925) üzenetére


Ba cy lus
(veterán)

1000 Ft nyereségért én nem kockáztatnám meg a Muzikert.

Mezzofortéval nekem egy bajom volt eddig, hogy gyakorlatilag semmi értelmes fejhallgatót nem lehetett ott meghallgatni az üzletben, pedig a webáruház kínálatában vannak.

[ Szerkesztve ]

(#81928) Carasc0 válasza Ba cy lus (#81927) üzenetére


Carasc0
(őstag)

Akkor a Mezzo megbízhatóbb? Ha netántán gariztatásra kerülne sor.

Gondolkodj globálisan és tegyél lokálisan!

(#81929) Ba cy lus válasza Carasc0 (#81928) üzenetére


Ba cy lus
(veterán)

Olyan ügyem még nem volt velük. De ott legalább nem kell messzi menni verni az asztalt és magyarul káromkodni, ha probléma adódna. :DDD

(#81930) Carasc0 válasza Ba cy lus (#81929) üzenetére


Carasc0
(őstag)

Én Győrbe rendelném, csak azért kérdezem.

Gondolkodj globálisan és tegyél lokálisan!

Útvonal

Fórumok  »  Életmód, multimédia  »  Vezetékes FEJhallgatók (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.