- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GAI: Poor Volta...
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
Új hozzászólás Aktív témák
-
Capella
senior tag
válasz
Oldman2 #22199 üzenetére
Persze. Ha eladná az ember, akkor mindenképpen célszerű lefuttatni a beállítási folyamatot, nem csak az FR, oszt jónapot.
Akkor pedig úgyis kiderülne.
Az hogy "nem tudja", nálunk előfordult leadott céges telefonnál pár éve. Nem nézte meg kollégám, hogy volt-e gyári visszaállítás, és feloldani sem tudta a kijelzőt. Lehet, hogy csak beküldték, és az illető sem volt elérhető már. Kollégám meg csinált FR-t recoveryből és persze FRP lock lett.
Szívtam vele jó sokat, mire fel tudtam oldani. Annál és akkor sikerült. -
Capella
senior tag
válasz
Oldman2 #22197 üzenetére
Igen, így van. Ha feloldott telefon menüjéből csinálom a gyári visszaállítást, akkor mindig végigmegy a beállítási folyamat, sosem kérte még az előző Google fiók adatait.
A gond akkor van, ha valaki recovery menüből csinálja, és nem tudja, hogy volt-e fiók beállitva, és ha volt az mi volt. -
Oldman2
nagyúr
válasz
Capella #22196 üzenetére
Egyszerűen le lehet ellenőrizni, hogy kell-e bármit is csinálni, eladás előtt, amikor elvileg megcsináltuk a gyári visszaállítást, végig kell menni a kezdeti beállítási folyamaton. Ha kéri az eredeti fiók adatait, akkor az azt jelzi, hogy nem volt "kilépés", ilyenkor simán belépsz a saját fiókkal és kilépés után mehet egy újabb Factory Reset.
Akkor add csak el, ha a fenti folyamat anélkül megy végig, hogy bekérné az eredeti fiók adatait.
Persze, ha csak nem akarod a vevőt meg...vatni. -
Capella
senior tag
válasz
Arageus #22194 üzenetére
Igen, ez így van.
Ha recoveryből csináljuk az FR-t, akkor ha volt Google fiók bejelentkezés a telón, és nem ismerjük az accountot, akkor FRP lock lesz újraindítás után.
Ha menüből, akkor nincs ilyen gond. Én menüből csinálom mindig. No nem a sajátom, azt még nem kellett.
Nemrég csináltam egy telón menüből FR-t, és úgy emlékszem dobott is közben egy üzit, hogy akkor kilépjen a fiókból is. Az nem biztos, hogy Samsung teló volt. -
Arageus
tag
válasz
gjoco1 #22193 üzenetére
Úgy rémlik hogy akkor kéri régi google fiók adatait ha recovery menüből reseteled a telót (mint védelem).
Ha beállítások menüből, akkor ergó teló fel van oldva, akkor lehet nem kéri. De énse vagyok 100% biztos benne.
random kép netről [link] nekem is ez rémlik hogy recovery-ből figyelmeztet is rá. -
gjoco1
addikt
válasz
Rigormortiis #22191 üzenetére
Ez van , amikor két homlokegyenest más válaszok vannak . Megzavarodik az ember .
De igazad van , biztos a mi . . . .
Az idén alsó hangon minimum hat visszaállításom volt . Sőt a nejem Tabletjét is csináltam .
Vagy valami váloztott két hónap alatt ? Mert akkor volt az utolsó gyári visszám . -
Rigormortiis
veterán
Oké, köszi, a biztonság kedvéért kilépek inkább
-
gjoco1
addikt
Jópár telefon cserén vagyok túl már , de nem léptem ki soha a fiókokból és soha nem " panaszkodott " a következő gazdája .
Kérte az Account jelszó és ennyi .
Normál gyári vissza állítás és pacsi . -
Sumptuous
senior tag
válasz
Rigormortiis #22185 üzenetére
Igen. Kilépni sem kell sehonnan.
@TODI1111: link
-
TODI1111
veterán
válasz
Rigormortiis #22185 üzenetére
Előtte lépj ki a google fiókodból.
-
Rigormortiis
veterán
Telefon eladáskor elég csak gyári helyzetbe tenni?
-
qltsar
veterán
válasz
gjoco1 #22180 üzenetére
Ez szuper, de amire valaszoltam az egy S24U
!
Ha tenyleg mar az elejen ilyen "baki" van, en biztosan nem vennem meg.
eMAG hivatalos viszontelado, tehat gyari gari lenne ra, azzal nincs problema, de altalaban az osszes sufniGSM partnerre is eMAG-ot probalnak rahuzni amit az o feluletukon keresztul vettek, pedig ott mar nincs rendes garid - erre is erdemes figyelni.
-
gjoco1
addikt
válasz
qltsar #22178 üzenetére
Köszi szépen !
Ajaj . . . Intő jel .
Annyira rácuppant a spanom és éppen " tárgyalásban " van az " eladóval "Próbálok neki távsegíteni be ne sz@passák .
Küldtem neki az én vasam adatait , hogy olyan képernyőmentést küldjön neki . Nekem ez így már gyanús első lépcsőben . -
gjoco1
addikt
Sziasztok !
Az egyik komám rácuppant egy 12/512 es EMAG tól vásárlot S23U ra .
Szoftver " guruk " véleményét kérdezem , hogy vajon milyen vallású ez ?
-
csabám
addikt
Sziasztok!
Fóliát keresek a telefonra, ami kompatibilis a [Ringke Onyx] tokjával.
Korábban gyári samu fólia volt, most viszont hülye biztosan feltehető smartdevil fóliám van, viszont picit belóg a tokba és jobb oldalt felnyomja.
Köszönöm az ajánlásokat! -
FingR86
őstag
Mennék vissza 6.1-re.
Mire van szükségem?
-
válasz
klaya86 #22170 üzenetére
Egyet tudok érteni. Sztárolják az S25U-t a topicjában, ami egyébként nem meglepő, annak van ott a helye, de tényleg csak nüanszok vannak már köztük. Persze tized, századmásodperccel gyorsabb folyamatok, némileg - de egyébként elhanyagolható - fejlődés a fotózásban, több RAM, újabb, proci, de amúgy throttling, tollvisszafejlődés, nincs generációs ugrás az S23U-hoz képest. Egy S22U/S23U váltás jóval érzékelhetőbb volt.
-
klaya86
senior tag
válasz
Capella #22171 üzenetére
Nem veszek. Kb ugyanezek a kamerák,aksi, töltés. Pont ezeken a területeken várok fejlődést. Csak az ára kedvező. Viszont szerintem az S26U sem lesz az, amire elcsábulnék valószínűleg. 5500as aksiról lehet hallani, ami már most sem sok, 6000-6500 már most is a kínaiaknàl alap. De a realme tolja kifelé a 7000-7500 mah aksival szerelt telefonokat és hol van még jövő tavasz...
-
klaya86
senior tag
Kár , hogy érdemi fejlődés nincs. A cserélgetős tenyerem viszket lassan két év után 🤣( nálam abszolút rekord ez), de nem tudom megindokolni +200e forintot magamnak, amit az s23u -ra kéne dobni. Pedig olcsóbban kijönne most az s25u,mint két éve az S23U.
-
Reorx
tag
válasz
Sumptuous #22112 üzenetére
Sajnos igazad lett, aki kihozta a T-től az valószínűleg nem fizette a számláit és tiltották a mobilt. Szerencsére korrekt embertől vettem és nem kisebb szerencsére volt egy gsm shop is a tulajdonosi láncban amibe belecsöppentem és ők tartották a hátukat. Kis ráfizetéssel 24 ultra lett a telefonból.
-
joccmocc
csendes tag
Nekem is hasonló érzésem van, hogy kezd néha kicsit akadozni a rendszer. A feloldás körüli mikrolagok mellett nekem még az az érzésem hogy néhány app mintha lassabban töltene be, mint előtte. Az animációkkal sokmindent el lehet fedni, amitől fluidabbnak hat a rendszer, de nekem a gyári animáció már túl sok volt, ezért visszábbvettem az animációt, és hatarozottan mondom hogy nem tökéletesen fluid a rendszer.. Nem vészes, a Note10+ 2.5 év után már jóval lomhább volt, de azért észre lehet venni. Nekem mondjuk a 12 Gb verzió van, az aktív memória ritkán megy 9 főlé, szóval azt nem nagyon tisztítgatom. A cache-t meg havi 1x, amikor jön a biztonsági
Ezen kívül nálam habár a készenléti merülés sokat javult, az aktív használat jobban meríti az akksit oneui 7 alatt.
Összességében azért lassan kezd az s23u n is érezni szerintem h már nem erre optimalizálják az appokat meg a rendszert. Mindazonáltal én nem érzem azt, hogy az s25u- ra érdemes lenne cserélni, sőt terveim szerint az s26 ot is ki szeretném hagyni.
-
turho
addikt
Sziasztok! Nálam még mindig az a hatás van, hogy ha kicsit belassul a teló, vagy nehezebben (vagy már nem) reagál a duplakoppos éledésre, akkor memöria tisztítás. Pedig nincs betelve. Utána egyből dittebb lesz egy darabig a rendszer. Másnál nincs ilyen gond? Nem frissítettem még az új rendszerre.
-
Capella
senior tag
válasz
Corsa02 #22154 üzenetére
Az AppBooster újrafordítja a gyakran használt alkalmazásokat bytecode-ról natív kódra, hogy ezt ne valós időben, futás közben kelljen megtenni.
Gyorsabb lehet így az indítása az appoknak, és valamivel kevesebb processzoridőt fogyasztanak futás közben.
Hogy ez a valóságban mennyire érzékelhető, passz.
Szoktam futtatni az AppBoostert firmware frissítés után, meg ritkán csak úgy. -
-
bcl
senior tag
-
szkutyi
addikt
válasz
gringoka #22144 üzenetére
Persze hogy érdemes lenne!
Nekem sokat segített az üzemidön ez:
---Kikapcsoltam a wifi és a Bluetooth használatát az alkalmazásoknak hogy pozíciót pontositson.
---good guardian-ban az appokat optimalizáltam
---a fényérzeklö gyorsaságát felvettem 2x-re
---frissitettem a májusi biztonságit. -
gringoka
aktív tag
Tisztelt fórumtársak!
2.5 éves a telefonom és 84%-os az akku kapacitása, elég gyatra már az üzemidő.
Amikor frissült az új rendszerre csináltam egy gyári visszaállítást , de nem hozott érdemi változást , ha mobilnettel használom 3-4 óra sot idő jön össze, szóval már egy napot se bír ki.
Érdemes lenne akksit cseréltetnem benne?
Szèp napot! -
tylerddd
veterán
Üdv! Szerintetek létezik olyan, hogy egy Samsung 45W-os töltő, ami kapcsolós elosztóba van dugva folyamatosan, reggel még jó, most meg semmi? 2023 nyarán vettem.
Olyan 10.000mA körüli powerbankot tud-e valaki javasolni, ami a lehető leggyorsabban tudja tölteni az S23U-t? Köszönöm!
-
Capella
senior tag
Ha csak nálad vannak hálózatban a gépek, az nem gond.
A távoli, TeamViewer szervert futtató gépnek is hozzáférése kell, hogy legyen ehhez a hálózathoz (VPN, megosztott mappa jogosultság megadásával), hogy gond lehessen. Tehát ezt neked kellett volna pluszbn lehetővé tenni, engedélyezni.
Neked nem ez volt a gondod, valószínűleg. Volt ugyanis tényleges adatvédelmi incidens a TeamViewerrel. Ezt nyalhattad be sajnos.
Lekérdeztem ezt is.Volt-e adatszivárgás a Teamviever rendszerrel kapcsolatban? Jelszavak, hozzáféresek, e-mail címek kerültek-e ki a hálózatra hackerek által?
Van olyan felhasználó, aki kapott e-mailt, hogy a Teamviewer adatai kikerültek a darkwebre. Ez valós, vagy átverés?Igen, a TeamViewer-rel kapcsolatban történtek biztonsági incidensek korábban, és 2024 júniusában ismét jelentős aggályok merültek fel, amelyek miatt sokan kérdezik most, amit te is. Nézzük meg a valós tényeket, és hogy mit érdemes tudni ezekről az esetekről.
1. Történt-e adatszivárgás a TeamViewer-nél?
✅ Igen, voltak biztonsági események, de ezek különböző természetűek voltak:
🔸 2023-2024 körül – Néhány felhasználó jelezte, hogy: Ismeretlen IP-ről TeamViewer-bejelentkezések történtek. Néhány esetben TeamViewer ID-k és jelszavak kikerültek más adatszivárgásokból (pl. ha valaki ugyanazt a jelszót használta több helyen, ami máshol kompromittálódott). A TeamViewer szerint ezek nem a saját rendszerük hibájából származtak, hanem úgynevezett “credential stuffing” támadások voltak (ellopott jelszavakat próbálnak ki tömegesen).
🔸 2024. június (valószínűleg ez az, amire utalsz): Több felhasználó is e-mailt kapott, hogy TeamViewer fiókjának adatai megjelentek a darkweben. A TeamViewer nem jelentett hivatalos rendszerszintű szivárgást, de több adatfigyelő szolgáltatás (pl. HaveIBeenPwned, Firefox Monitor) jelezte, hogy bizonyos TeamViewer-regisztrált e-mailek más forrásból kompromittálódtak.2. Az e-mail, hogy az adataid a darkweben vannak — igaz vagy átverés?
Ez attól függ MIKOR ÉS HONNAN kaptad:
👉 Ha az e-mail egy ismert, megbízható forrásból jött, pl.: HaveIBeenPwned.com Firefox Monitor Vagy esetleg maga a TeamViewer figyelmeztetett (ritka)
... akkor valóban lehet, hogy az e-mail címed vagy jelszavad megjelent valamilyen adatbázisban a darkweben — de nem feltétlenül a TeamViewer hibájából.
🚫 Ha az e-mail gyanús, ismeretlen küldőtől jön, pl.: Fenyeget („feltörtük a fiókodat”) Linkre akar kattintani veled Kér jelszóváltoztatást, vagy belépést kér egy nem hivatalos oldalra
... akkor ez nagy valószínűséggel átverés vagy adathalászat (phishing).3. Mit tegyél, ha kaptál ilyen e-mailt?
Ellenőrzés: Látogasd meg: https://haveibeenpwned.com Írd be az e-mail címedet, és nézd meg, szerepel-e bármilyen szivárgásban.
Védekezés: Cseréld le a TeamViewer jelszavadat, ha gyanúsnak találod. Kapcsold be a kétlépcsős hitelesítést (2FA) a TeamViewer fiókodban. Használj egyedi jelszót minden fontos szolgáltatáshoz. Ne kattints gyanús e-mailek linkjeire.Összefoglalás:
Kérdés Válasz Volt-e TeamViewer adatvesztés?
✅ Voltak múltban incidensek, de nem bizonyított, hogy tömeges szivárgás történt kizárólag tőlük.
Kikerültek jelszavak, e-mailek?
✅ Igen, de többnyire más szolgáltatásokból ellopott adatok kerültek felhasználásra.
Valós a „darkwebes” figyelmeztetés?
⚠️ Lehet valós, de nagyon sok az átverés is.
Mi a teendő? Jelszócsere, 2FA bekapcsolása, adatszivárgás-ellenőrzés.
Ha szeretnéd, segíthetek ellenőrizni az e-mailed nyilvánosan ismert szivárgáslisták alapján, vagy lépésről lépésre megmutatom, hogyan állítsd be a 2FA-t a TeamViewerben. -
GLI
csendes tag
válasz
Capella #22136 üzenetére
Sok barátomra csatlakoztam már soha nem volt semmi probléma.Hálózati megosztás van mert 4 pc üzemel .Az említett gépre csatlakozás után kaptam egy mailt miszerint a TeamViewer adataim a darkweben megtalálhatóak. Attól a naptól minden mail címemere napi 100 spam jön.Napi 300 sikertelen belépés az MS fiokba.Mindenhova jelszómentes belépést csináltam . Mobilos hitelesítö alkalmazás+ a pc-n ujlenyomat olvasó.
Azóta chrome távoli asztalt hsználok. -
Capella
senior tag
Én úgy tudom, hogy a Teamviewer host kap teljes hozzáférés a Teamvier szervert futtató géphez.
Megkérdeztem a ChatGPT-t, mit szól a fordított program telepítéshez. Nekem adott igazat, bár van minimális kerülőút, ha emberi hiba is közrejátszik.
Talán nem árt, bemásolom. Hosszú lesz.A TeamViewer alapvetően nem használható arra, hogy egy távoli (vezérlő) gépről program települjön a helyi (vezérelt, azaz szerver) gépről visszafelé – tehát a szerver gépről nem lehet "átszivárogtatni" programot a vezérlő gépre automatikusan. A TeamViewer biztonsági modellje szerint:
A vezérlő gép (aki irányítja a másikat) hozzáférést kap a vezérelt géphez (asztal, fájlok, stb.).
A vezérelt gép (pl. szerver) nem fér hozzá a vezérlő géphez semmilyen formában, kivéve, ha külön fájlátvitelt vagy más eszközt kérvényez.
Tehát:
A vezérlő gép telepíthet programot a vezérelt gépre, ha rendszergazdai jogokat kapott.
A vezérelt (szerver) gépről viszont nem lehet programot telepíteni vagy elindítani a vezérlő gépen, kivéve, ha a vezérlő gépen is fut valamilyen nyitott kapcsolat vagy az adatátvitelre engedély van adva.
---
Kivételek vagy kerülőutak:
Ha a vezérlő gépen fut egy fájlszerver, hálózati megosztás, vagy más kapcsolat, amit a szerver gép is elérhet (pl. VPN, SMB megosztás), akkor elméletileg:
A vezérelt gép (szerver) felmásolhat oda fájlokat (ha van hozzáférése).
Esetleg írhatsz egy szkriptet, amely letölt és telepít valamit a vezérlő gépre – de ehhez a vezérlő gépen is aktív fogadó szolgáltatás kell (ez biztonsági kockázat!).
---
Összefoglalva:
✅ A vezérlő gép telepíthet a szerver gépre.
❌ A szerver gép nem tud telepíteni programot a vezérlő gépre a TeamVieweren keresztül.Kérdés: A szerver gépről vírusok, más kártevők sem tudnak automatikusan települni a Teamviewer host gépre?
Nagyon jó kérdés – és fontos is, főleg biztonsági szempontból.
Rövid válasz:
Nem, a TeamViewer önmagában nem teszi lehetővé, hogy a vezérelt gépről (szerver gép) automatikusan vírusok vagy más kártevők kerüljenek a vezérlő gépre. A kapcsolat egyirányú: a vezérlő gép irányít, a vezérelt gép nem tud visszafelé hatni.Bővebben:
A TeamViewer architektúrája úgy van kialakítva, hogy:
Ezért:
✅ A szerver gépen lévő vírus nem tud automatikusan „felmászni” a vezérlő gépre a TeamVieweren keresztül.
Lehetséges kockázatok – csak ha a felhasználó hibázik:
Bár a TeamViewer önmagában biztonságos, a következő emberi hibák esetén lehet baj:
1. Fájlátvitel jóváhagyása:
Ha a vezérlő gép felhasználója engedélyezi a fájlátvitelt, és elfogad egy fájlt a vezérelt gépről (pl. egy EXE-t), és el is indítja, akkor megfertőzheti magát.
2. Szerver gép irányítja a másikat:
Ha véletlenül fordítva használják a kapcsolatot (pl. a „szerver” gép indítja a kapcsolatot és irányítja a vezérlőt), akkor a kockázat megnő – ekkor már a fertőzött gép irányítja a tisztát.
3. Megosztott vágólap, fájlrendszer vagy hálózat:
Ha van más típusú kapcsolat a két gép között (pl. hálózati megosztás, vágólap), és a kártevő kihasználja ezt, az nem TeamViewer hibája, de lehet egy átviteli vektor.
---
Összefoglalva:
Támadási módszer Lehetséges TeamViewerrel? Megjegyzés
Automatikus vírusátvitel ❌ Nem A kapcsolat nem engedi visszafelé.
Fájl küldése, amit elfogadsz ⚠️ Igen, ha jóváhagyod Csak akkor, ha kézzel elfogadsz és futtatsz valamit.
✅ A szerver gépen lévő vírus nem tud automatikusan „felmászni” a vezérlő gépre a TeamVieweren keresztül.
Bár a TeamViewer önmagában biztonságos, a következő emberi hibák esetén lehet baj:
Fájlátvitel jóváhagyása:
Ha a vezérlő gép felhasználója engedélyezi a fájlátvitelt, és elfogad egy fájlt a vezérelt gépről (pl. egy EXE-t), és el is indítja, akkor megfertőzheti magát.
Szerver gép irányítja a másikat:
Ha véletlenül fordítva használják a kapcsolatot (pl. a „szerver” gép indítja a kapcsolatot és irányítja a vezérlőt), akkor a kockázat megnő – ekkor már a fertőzött gép irányítja a tisztát.
Megosztott vágólap, fájlrendszer vagy hálózat:
Ha van más típusú kapcsolat a két gép között (pl. hálózati megosztás, vágólap), és a kártevő kihasználja ezt, az nem TeamViewer hibája, de lehet egy átviteli vektor.
Ha biztonságot szeretnél növelni, javaslom:Szólj, ha szeretnél konkrét beállításokat is mutatok hozzá.
-
GLI
csendes tag
válasz
Capella #22125 üzenetére
Táv elérés programokat két módon lehet használni. Vagy csak futtatod telepítés nélkül vagy telepíted. Ha telepítve van mind a két fél gépére bármilyen programot tudsz telepíteni, futtatni a másik gépén oda vissza. Akire én csatlakoztam letiltott minden defendert, védelmet mert huncut oldalakra jár és tölt programokat.Rögtön lemyulták az összes google jelszavamat, a play áruházba pedig benne az összes családi kártya szerepel.
-
Volt már vagy ez új? Ma reggel jött;
-
taschner
aktív tag
Szeretném meg kérdezni hogym tudom vissza állitani,hogy normálisan nézzenki mert valamit elnyomtam a wifinél és teljesen kinyitotta.
-
Rise17
tag
-
Badboys
őstag
Kérdezném, hogy járt e valaki így mint én már másodszor. Amikor magától települt a 15 pedig le van tiltva az automatikus telepítés. Nem mai gyerek vagyok, de a 15 települése óta volt pár furcsaság a telefonnal. Először eltűnt település után a Gmail fiókom és a Play store. Csak újra húzással tudtam vissza szerezni a két Appot. Tegnap este nézem miért nem jönnek át az SMS ek. Ki volt kapcsolva, vissza kapcsoltam majd hirtelen a nyakamba szakadt 2 nap termése. Ezután kikapcsoltam a telefont. Reggel 9 körül kapcsoltam vissza végig görgettem az appokat van e valami amit elkell olvasnom. Látom ott egy furcsa ikon és szöveg, ha gondolom újra telepíthetem a Samsung Healt appot a Play árúházból. Tehát kikapcsolt állapotban törlődött róla. Az elmúlt 40 évben ilyen még soha sem történt. Nem konteókat akarok gyártani, de fölöttébb furcsa ami nálam a 15 települése óta történik. Ja mivel egyedül alszom így azt sem mondhatom, hogy valaki basztatja amíg alszom.
-
Rigormortiis
veterán
Ezt azért inkább nem próbálom ki...
-
Capella
senior tag
-
Capella
senior tag
Hogy mi? Na ne.
Egyébként meg megy ez ingyen is, igaz kicsit nem árt érteni a dolgokhoz. Vannak leírások is persze.
De hogy valaki engedje gyakorlatilag vadidegen ismeretlennek, hogy TeamViewerrel, AnyDeskkel bármit telepítsen, hozzáférjen a rendszereréhez...
Nem mondom, hogy tuti az lenne itt is, de ilyenek után szokott az lenni, hogy a kétfaktoros azonosítást kijátszva lőttek a bankszámlán lévő pénznek. -
MáVi85
friss újonc
Sziasztok! Samsung S23Ultra telefonom van! Jött egy frissítés nem olyan régen és a messengert nem tudom rendesen használni. Kidob, lefagy, kijelentkezik, nem küldi el az üzenetet.
Ilyenkor újra indítóm a telefont vagy letörlöm az app-ot.
Másnak is volt ilyen vagy hasonló? Mit csináltatok
Köszi a választ -
DefJamHUN
aktív tag
Szembe jött már velem többször azinterneten', hogy távolról bekapcsolják a hívás rögzítést, ilyen sufni gsmesek, elég csak képernyőt megosztani. Tudja valaki a folyamatot?
-
ScourgeA
tag
válasz
Capella #22114 üzenetére
Nekem azóta lett egy teóriám. Nemrég a laptop egy Lenovo dokkolóba került, ami az USB-C-be lett bekötve. Szerintem ez okozott valami USB zavart, bár az USB-A kábel maradt közvetlenül a laposban. Amikor a tippet kaptam, lehúztam a dokkolót, mert ide ment a C-kábel, és így mindjárt ment. Mondjuk hogy saját fülessével sem ment, azért még mindig neheztelek
-
Probert75
addikt
Megjött az e havi ILO-ra is!
-
Capella
senior tag
válasz
ScourgeA #22102 üzenetére
A Recovery mód probléma megoldódott, ahogy.
Nekem volt még egy apró anomália a DYDB frissítés után.
A kezdőképernyőn lecserélte a használt témám Óra és Naptár ikonját a gyári 7.0 ikonokra. Ami egyrészt bazger nagyobb lett, másrészt nekem kevésbé tetszenek, csúnyábbak.
Reméltem, hogy a téma frissítése, újrabeállítása megoldja. És igen, meg.
Csak az a furcsa, hogy a 7.0 telepítése még egyáltalán nem kevert be a kinézetbe a téma szempontjából. -
Capella
senior tag
válasz
ScourgeA #22105 üzenetére
Type C-C USB kábellel rádugva egy másik telóra szoktam a Recovery menüt indítani. Ezek szerint ez megy továbbra is.
Csak a Type A-C kábel használhatóság szűnt volna meg a frissítés után?Meg a füles? Utóbbit nem szoktam.
Jó, hogy már lecsekkoltátok.És (még) van megoldás.
-
ScourgeA
tag
Na, szuper, a frissítés után nem megy a Recovery mode.
Laptopra dugva sem, és a saját fülesét bedugva sem a power + volume up módszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hamarosan szárba szökken a hardverpalánta
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Bluetooth hangszórók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kuponkunyeráló
- Mazda topik
- Windows 10
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6500 - Intel P8600 I 3GB I 160GB I DVDROM I 15,4" WXGA+ I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged