Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
jencsikdani
tag
Beta jelentkezést valaki már megoldotta hogy Magyarból is lehessen jelentkezni ? vagy ne is gondolkozzak rajta? Google-n valakik megtudták, valakik szerint lehetetlen
-
Probert75
addikt
-
Ricardo
titán
válasz
jencsikdani
üzenetére
Kíváncsi vagyok, mikor jön.
-
jencsikdani
tag
Ahogy nézem vége lett a 8.5 bétának Ápr. 20-án, 30 tól várható a stable rollout szóval hamarosan várható nekünk is szerintem.
Áprilisi biztonsági nem lett a legjobb, nekem úgy tűnik
mintha az akkumlátorom kevésbé bírná. -
Zsoltg4s
tag
válasz
qltsar
üzenetére
Ez volt a megoldás.
KÖSZÖNÖM!
Valóban a márciusi frissítéssel tűnt el mindkét mód.
Mikor felraktam a márciusit, még ugye februárin voltam, tehát előjött a Download Mode.
Odinnal felment a márciusi, ekkor eltűnt a recoveriből a wipe törlés.
Most, hogy márciusin voltam, már nem jött be a download mode.
Köszi még egyszer a segítséget, így gond nélkül ment az odin. -
qltsar
veterán
válasz
Zsoltg4s
üzenetére
Elvileg (mas modelleken legalabbis) a kovi honapi secupatchtol kezdve (marcius?), nem csak a wipe cache tunt el a recoverybol, de download mode is billentyukombovlal alapbol.
Elvileg service modeba kell rakni a telefont elso korben, utana menni fog a download (odin) mode a megszokott modszerrel.
-
Capella
őstag
válasz
Zsoltg4s
üzenetére
A neten nem írják a Power gombot, csak a hangerő fel és le egyszerre, majd rádugni a PC-re. (Lehet, hogy téved a Google mesterséges intelligencia összefoglaló?)
A Download módból való kilépésre írják a Power + Hangerő le hosszan nyomását.
Én nem Odinoztam már rég, csak valamelyik korábbi telefonon.
Viszont úgy emlékszem, hogy a Power + Hangerő le nyomása kellett a Download módhoz. -
Zsoltg4s
tag
Srácok, odinoznék, de nem jön be a Download Mode.
Mi változott?
Laptopra rádugom, hangerő le, plusz fel és power gomb egyszerre. Évek óta így csinálom, de most csak egy zöld háttér jön be és, hogy restarthoz nyomjam a hangerő le és pover gombot hét másodpercig...
-
-
jezusom
csendes tag
2,5 év után lecserélem szeretett telefonomat. Ha valakit érdekel a csere után megmaradt gyári dobozos ceruza/fólia, keressen privátban.
-
Probert75
addikt
válasz
jencsikdani
üzenetére
-
Probert75
addikt
válasz
jencsikdani
üzenetére
Vajon miért jött ez ilyen korán most? Csak nem a OneUI 8.5 miatt, aminek elindult a beta tesztje?
-
Ricardo
titán
válasz
jencsikdani
üzenetére
Köszi. Szedem is.
-
jencsikdani
tag
Ma reggel megjött az Április biztonsági frissités
-
Kiss4ever
tag
Melyik nem gyári töltőfej ajánlott a telóhoz ami valóban tölt is 45w-al?
-
Zolka75
tag
Szevesztok segitsetek kérlek a hirek értesitéseket hogy tudom ki kapcsolni mert veszettül idegesit az sejtem hogy valahol a böngészésnél de hol köszönöm
-
Ricardo
titán
Megjött a márciusi frissítés. EUX
-
Capella
őstag
válasz
szkutyi
üzenetére
Azt jó lenne, ha megírnád, hogy sikerült magán a telón kiadni az adb parancsokat. Nekem eddig nem sikerült.
Próbálkoztam több mindennel, legutóbb LADB, de volt más is. Valahogy nem működik. Shizuku az fenn van, van amire jó is.
Nem akkora probléma, rá tudom dugni a laptopra a telót, de nem ártana direktben is.
-
Capella
őstag
válasz
szkutyi
üzenetére
Wakelockot többféle appal is lehet nézni. Talán legjobb a GSam Battery Monitor. ADB paranccsal kell engedélyezni, hogy a statisztikát kiolvashassa.
Itt egy infó a Logoutról. [link]
Próbáltam a Battery Gurut is. A BetterBatteryStats nálam nem működött jól, avagy valószínű régebbi Androidnál volt használható.
Nekem a MicroG RE, a Huawei Egészség és a Samsung Health most talán a legnagyobb "probléma". A MicroG-t sikerült megoldanom, mert nem vagyok fiókkal bejelentkezve. (Cloud messaging és Eszközregisztráció tiltás + korlátozott akkuhasználat)
Egyelőre mégis 1/3 deep sleep van 2/3 helyett, aminek állítólag lennie kellene.
Sokat bizgerélt a Bluetooth is. Kikapcsoltam a Bluetooth alapú helymeghatározás pontosítást.
A Fejlesztői eszközök alatt a Gyorsítótárazott alkalmazások végrehajtásának felfüggesztése alapértelmezett beállitással van. Állítólag jobb, ha átváltjuk engedélyezettre.
A mobilhálózati kapcsolat mindig aktív legyen kikapcsolva, a WiFi hálózat szabályozása pedig bekapcsolva. -
válasz
andersen10
üzenetére
Akksi csere előtt mennyi volt?
-
szkutyi
addikt
válasz
andersen10
üzenetére
Nálam pedig.huawei óra..szar tererő mellett mobilnettel már nincs meg az 5 ora...
-
kispal87
senior tag
Találkozott valaki olyannal, hogy mondjuk böngészés közben ahogy görgetek hiába húzom nem mozdul az oldal a következő húzásra viszont ugrik egyet és olyan mintha bevette volna az előző görgetést is. Nem tudom mennyire érthető. Míg lehetett toltam wipe cache-t, de már nem lehet, de talán nem is segített, ha jól emlékszem vagy csak nagyon kis ideig.
-
szkutyi
addikt
válasz
andersen10
üzenetére
Szia..milyen azóta?mennyi képernyő időt tud az új akksival?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Dell notebook topic
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Autós topik
- Gumi és felni topik
- Xbox Series X|S
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Milyen okostelefont vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Böjt nélkül meglehet a 40 nap egy Honor órának
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 - 8G/256GB Onyx Black MAKULÁTLAN
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- INTEL Core i7-13700F 3.40GHz LGA-1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) OEM CPU!
- Dell Inspiron 7306 2 in 1 4K 360 touch, i7 1165G7, 16GB, 512GB, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest