Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
stevewonder
aktív tag
Sziasztok.
Kellene nekem némi segítség vásárláshoz. Nem igazán vagyok otthonos bringa témában és nem szeretnék melléfogni.
Milyen bringát ajánlanátok (50-50% aszfalt-földút) egy 187cm-es 110kg-os embernek? A mérettel nagyjából tisztában vagyok, de félek, hogy ekkora súlyt csak vmi baromi drága bicó bírhat ki hosszú távon. Sok pénz pedig nincs rá. 50-70k, akár használtan is. Sokat biztosan nem lenne használva. Évi max.500-1000km.
Nézegettem újban kross hexagon/evado és capriolo bringákat, de annyira nem voltak tőle elájulva a tulajdonosok. Érdemes tárcsafékeset választani? Az első teló is nagy kérdés nekem ebben az árban szintén a súly miatt.
Köszönöm előre is, hogy megpróbáltok segíteni![ Szerkesztve ]
-
stevewonder
aktív tag
válasz ---Lasali--- #33710 üzenetére
Köszi a megnyugtatást. Használtan mit érdemes?
-
stevewonder
aktív tag
válasz stevewonder #33711 üzenetére
Mármint arra vagyok kíváncsi, hogy mire figyeljek. Gondolom itt az agy rész és a felni ami fontos.
-
stevewonder
aktív tag
Sziasztok.
Szeretnék összerakni magamnak egy 29-es bicót. Hol tudnék hozzájutni normális, tárcsás vázhoz nem horror áron?
Köszi előre is a helpet![ Szerkesztve ]
-
stevewonder
aktív tag
Köszi mindegyikőtöknek!
Nem kell nekem karbon. Pláne használt 90-ért. Nem versenyzem, hobbiból tekerek csak nem vagyok apró és miután kipróbáltam egy 29-est rájöttem, hogy sokkal kényelmesebb tekerni, mint a mostani 26-ot. Plusz nem úgy nézek ki rajta, mint majom a köszörűkövön.
Ezek a cube vázak lehet, hogy jók lesznek. -
stevewonder
aktív tag
válasz Because #45149 üzenetére
Félek, hogy megreccsen alattam. A felni ára küllőkel nem rossz, de mi a f.szért nem csinál iparival a shimano??? Kettő volt, kettő meg is szívatott. Mondjuk így meg érthető, mert több fogy. Persze lehet, hogy ha 40-ért vennék agyat az már jó lenne, na de még nem ment el az eszem teljesen...
-
stevewonder
aktív tag
Találtam egy egész jó gumit "aszfaltra" 29-hez. Eddig sehol nem láttam, de szívesen használnám, ha valahogy be lehetne szerezni. SCHWALBE Hurricane Performance 29x2,0". Betonon inkább ezzel tekernék minthogy legyalázzam a contikat. Pláne azért az árért.
Nem tud valaki ilyet? A bikediscounton 6hetet írnak. Ez valóban így lehet? Mármint, ha rendelek, akkor az meg is érkezik vagy kis idő után azt mondják, hogy nincs? -
stevewonder
aktív tag
Egy smbb80 középrészhez milyen hajtóművet érdemes venni. Ahogy olvasgatok, mindenhol agyon van dicsérve, de nem igazán vagyok képben ezekkel az integrált dolgokkal.
-
stevewonder
aktív tag
válasz stevewonder #45297 üzenetére
Persze kérdés volt és nem kijelentés
-
stevewonder
aktív tag
Helló.
Szeretnék rendelni vázat bikediscountról. Szállítási infonál van olyan, hogy extra charge 20eur. Ez micsoda? -
stevewonder
aktív tag
Sziasztok.
Tanácsot szeretnék kérni olcsó tárcsafék és hajtás vásárláshoz.
Szerintetek egy shimano m355 vagy egy magura mt2 szett a jobb választás? Árban kb. ugyanott vannak.
Valamint egy 3x9-es(fc-m590 22-32-44) / (cs-hg400 12-36) vagy egy 3x10-es(fc-m552 24-32-42) / (cs-hg50 11-36) rendszerrel járnék jobban kb.50/50 aszfalt és hegyi/erdei tekeréshez? Árban minimális a különbség közöttük, de minőségben és használhatóságban is?
Egy cube attention 29 vázra szeretném rávarázsolni őket.
Köszönöm előre is mindenkinek a segítséget![ Szerkesztve ]
-
stevewonder
aktív tag
A bikediscountról gyűjtögetek és üres vázba lesz...
-
stevewonder
aktív tag
Én is úgy gondolom, hogy a 42 kevés. Mi van akkor, ha elöl 9-eshez való hátul meg 10-es sor lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest