Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AuraSync kibeszélő topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz sebgutkopf #146339 üzenetére
azért óvatosan a Magurával, sok a vándorló nyomáspont, meg az 5 év garancia ellenére folyó olaj...
“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
dunkel
őstag
válasz Hasaggymeg #146391 üzenetére
Sztem amit kinéztél jó kerék lehet. Ithon sokan fűznek DT vagy Sapim küllőkkel, a 350-es agy is nagyon jó. Montis kerék okán egy ratchet updrade-t még hozzászámolnék.
-
nmate91
tag
válasz sebgutkopf #146393 üzenetére
Amikor nincs forgalom, az úton megyek. Pl. este 8-9 után. Napközben ha neadjisten arra kell mennem, akkor gyalogosok között lassan elszüttyögök, udvariasan megkérve (nem lecsengetve paraszt módon), hogy engedjenek el.
De ha nem ad pluszba nagy távolságot és tehetem, akkor a Rákóczi hídon kelek át. Csak a Pesti oldalon a Petőfi hídtól ne lenne az a fos térköves út.
-
sebgutkopf
őstag
válasz dugo_ #146356 üzenetére
Most tényleg beleállsz ilyen viták elmélyítésébe? Akár mennyire is szeretnél oktatni abból nem vonja le a másik azt a következtetést, hogy ő volt a hibás és többet ilyet ne csináljon (még akkor se ha az erkölcsi fölényt magadnál érzed), ellenben az lesz a következtetés, hogy a bringások agresszív parasztok és élből utálni fog minket.
Kinek van igaza? Sokra mész az igazaddal, ha a kerék alatt végzed.A kiabálás, anyázás, letörögetés sose megoldás! Vissza kell fogni az indulatokat.
-
sebgutkopf
őstag
Jártatok mostanában a Szabadság hídon? Nem kerül ott ki az autó senkit, szépen állnak és araszolnak mindkét irányba hosszú perceken át. Autók között nincs az a bringás aki nekiáll ott ácsorogva beszipogni a kipufogógázokat, vagy a sínen kerüli ki az autókat, vagy megy a járdára és szépen átgurul.
Ellenben a jó kérdés az, amikor az autók végre haladnak és a bringa akar előzni. Akkor azt merről teszi? Ha jobbról "szabálytalanul", akkor ott nem is biztos, hogy látja az autó így biztosan nem hagy neki elég helyet ráadásul a bringás ment oda önként nem az autós kezdett kikerülésbe. A sín felé kerülheti ki a bringás az autókat és akkor lényegében ott is fog ragadni a híd végéig (ma reggel is ezt láttam).
Egymás testi épsége és az autós - biciklis konfliktusok megelőzése érdekében nem kéne ilyen tanácsokat adni, amiben sz@runk nagy ívben mindenki másra és elbújunk egy szabály mögé. Az élhetőségnek és egymásra figyelésnek kéne inkább fókuszban lennie.
-
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz nrg.960 #146388 üzenetére
Fene tudja,így is elég macera még kiválasztani is mi legyen,hát még utána járni,megnézni az eladónál stb.stb.
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
sebgutkopf
őstag
válasz Wombath #146346 üzenetére
Keresgettem róla infókat. A 4 külön betétes megoldás érdekes, de ez inkább csak kuriózum mint probléma. Az első beüzemelés viszont macerásnak tűnik lévén nincs külön első és hátsó verzió és mind 220 cm kábellel jön, tehát mindenhol sokat kell belőle vágni/vágatni és szerelni, ami macera. Egyébként teljesítményben tényleg jónak tűnik.
Még jó, hogy nem vagyok azonnali döntéskényszerben, majd a szezon végén fogok csak szerelni, addig kell eldöntenem hogyan tovább. -
pippo76
tag
válasz samujózsi #146374 üzenetére
Vegyel Ultra derm keztisztitot ( klasszik kor alaku, zold szinu.[link] ) Nem bantja az elemi szalakat es nem okoz foltosodast sem. Amennyiben szukseges akkor kisse dorzsold bele a foltos helyekre es hagyd nehany percet allni majd finom korkoros mozdulatokkal mossad es ne gyorsan es erosen. Remelem tudtam segiteni.
-
nrg.960
tag
válasz Hasaggymeg #146317 üzenetére
Használtban nem gondolkodsz? Ennyiért már elég jó cuccok vannak, mondjuk egy ZTR Crest, és társai.
Nem vagyok a szavak embere..
-
nmate91
tag
Aki új bringát akar venni, annak érdemes körbenézni a biciklikk él, van 1-2 darab learazva. Pl. Kellys Arc 50 csak 270, 105-os váltószettel (igaz alu váz, ill. mechas tárcsafekes, de az fejleszthető a jövőben és aki ragaszkodik az ujhoz annak ez most kedvező)
-
Hasaggymeg
Topikgazda
Planbmókus...ja,de nem drágább,elnéztem. ...amúgy ha átalakítóval használom akkor nem is kell az átütő tengely,igaz?Csak mert azt nem adnak,és számolom,hogy új féktárcsákkal és gyorsszárakkal is 300 alatt maradnék. Gondolom a tyúkbeles téjp jó gumival is,így az sem kellene mert adnak.
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz zsocy #146383 üzenetére
Planbmókus... Ez is hasonló és olcsóbb is.[link]
BigBlackDog...szép bringa,jó hallani,hogy beváltja a hozzá fűzött reményeidet.
[ Szerkesztve ]
-
zsocy
őstag
válasz BigBlackDog #146382 üzenetére
Tracking app az csakis a Strava, itt el sem hisszük hogy bringázol ha nincs fent Straván
Hasaggymegnek sem hiszünk el semmit -
BigBlackDog
veterán
Egyre jobban tetszik ez a Merida. Valahogy ránézve, meg ráülve is nagynak érződik ezzel a nyeregmagassággal, de használva egyáltalán nem érzem hátrányát se felfelé, se lefelé, nagyon kezesen, stabilan viselkedik.
Szerencsére az elmúlt 4 napban sikerült már 3 napon is tekernünk egy-egy, egyre hosszabb kört. Ma már kifejezetten jól ment a dolog az első naphoz képest, szóval a remény megvan már a feljlődésre. Kérdés, hogy állóképesség fejlesztéshez mi lenne a célszerűbb "edzés"? A hosszabb, folyamatos, de kisebb terhelés, kevés meredek emelkedő, vagy inkább a meredek kaptatók maxon nyomva? A mai tevékenység kb. ez volt (MiFit app logja). Viszonylag sok pihenővel meg volt szakítva, de egy-két helyen próbáltam beleadni mindent, amit éppen tudtam.
Illetve milyen tracking appot javasoltok? A pulzusszámra nem annyira vagyok kíváncsi (arra jó a mostani MiFites megoldás is), inkább a megtett távolság, sebesség, szintkülönbség és útvonal érdekelne.
[ Szerkesztve ]
-
benfolds
őstag
válasz Toobee #146380 üzenetére
nekem gyúrás előtt annyi volt a sok éves eredmény, hogy mindig megvolt a tónus a felsőtestemen is, tehát soha nem voltam löttyedt, de tömeg még a lábamra sem ment. amúgy lehet, hogy a kajálással is bajok voltak, sokszor elfelejtettem kajálni, most már tudatosabb vagyok ilyen szempontból is.
[ Szerkesztve ]
-
Jester01
veterán
válasz samujózsi #146378 üzenetére
Hát ja. Mondjuk síugrásban is megoldották, hogy kompenzálják a szelet illetve ha jól tudom atlétikában sem ismernek el rekordokat bizonyos szélsebesség felett. Persze ezek meg azért könnyebb esetek mivel nagyjából egy helyről van szó nem pedig több kilométeres távról.
[ Szerkesztve ]
Jester
-
benfolds
őstag
válasz Toobee #146259 üzenetére
másfél órás, erősen intenzív köröket szoktam menni hetente többször, főleg erdei aszfalton, szóval tolom neki izomból + biciklivel járok mindenhova. 2 hónapja elkezdtem mellé gyúrni is, bár sokkal erősebb lettem (lenyomok egyben 40 fekvőt - ha már a fekvő volt az eredeti viszonyítási alap), de nem mondanám, hogy olyan rettenetesen gyűlne rajtam az izomtömeg, ezért jutott eszembe, hogy talán a sok biciklivel cseszem el. nem fogom feladni a biciklit a gyúrás miatt, csak lehet másképp kellene csinálnom, hogy megmaradjon, amiért megdolgoztam (de lehet az egész izomvesztéses feltételezés hülyeség).
-
Jester01
veterán
válasz parkr #146375 üzenetére
Igen, sok minden "csalás", az is ha csapatban mész nem egyedül. Én csak azt mondtam a széllel mi a baj, nem azt, hogy a KOMokkal mi egyéb más baj van még
A témaindítóban említett saját fejlődést is nehéz megítélni ha egyszer ilyen egyszer meg olyan a szél.
Tour versenyen azért nagyjából azonosak a feltételek. TT versenyen mondjuk ki lehet ilyet fogni, a múltkor panaszkodott is valaki, hogy pechje volt.
Jester
-
parkr
őstag
válasz Jester01 #146371 üzenetére
"(...) ráadásul a KOMokat is meghamisítja"
nem értem mi a probléma.
netán egy world tour versenyen is változatni kellene az irányt, ha éppen hátszelet kap a győzelemre esélyes versenyző?ennyi erővel éjszaka is csalás, ha szegmenst mész, mert többnyire nincs szél és forgalom sincs ami szintén kiszámíthatatlanul fel tud tartani
-
samujózsi
senior tag
Volt egy szép, fehér Northwave mezem. Átgurultam a Margitsziget fellocsolt főútján. Itthon kimászok a bringás cuccból, tiszta pötty a mez háta. Sebaj, irány a mosógép. Kiveszem, pöttyös. Próbálom kézzel mosni, nem jön ki.
Ha van valakinek ötlete, hogy mit csináljak vele... klóros fehérítővel nem merem, mert attól is foltos lesz, csak másképp.Primadonnát felveszünk! https://youtu.be/9lETrcMJZJM
-
-
Jester01
veterán
A szél az hülyeség. Ha edzeni akarsz, mehetsz gyorsabban és lesz nagyobb légellenállás. A szél viszont veszélyes és kiszámíthatalan ráadásul a KOMokat is meghamisítja. Jó, én is élvezem a viharos hátszelet ha úgy adódik De hogy be akar lökdösni a kocsik elé vagy hogy nem lehet kiszámítani mikorra érek egy csatlakozási ponthoz vagy ha a kör végén amikor már csak haza akarok érni akkor feltámad a szembeszél ... na ezek nem a barátaim.
Jester
-
cdl
senior tag
válasz Toobee #146274 üzenetére
'A szél az egyedül edző bringás legjobb barátja."
Tavaly nehezen emeltem be, hogy annyira visszafog.
Az éven már egyszerűen elfogadom. Debrecen környékén nem tudok szinteket menni, így a szél a legjobb partner a fejlődésben. Ez a hely nagyon jó bringás szempontból. Nagyon sokan terepeznek is, sok az ebike. Aki Horvátországban nyaralna, ajánlom. -
planbmokus
senior tag
válasz Hasaggymeg #146350 üzenetére
MAVIC. Rendszert terveznek, brutálisan merev szerkezet, eszméletlen erő-átadási aránya van. UST-s felnik, szuper csapágyak, szuper szabadonfutó. 4 éve használom az egy kategóriával lejjebb lévő szettet (Crossone), életem legjobb kerékszettje. A következő nekem is Crossmax lesz.
"Minden állat egyenlő, de egyes állatok egyenlőbbek a többinél." (George Orwell - Állatfarm)
-
Somatom
veterán
válasz samujózsi #146360 üzenetére
Egy bringás videóban mutatták a Bringamánia appot. A McDonald's fejleszti. Ügyes marketing húzás. Telepítettem, de még nem teszteltem.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
HollyBoni
veterán
válasz Napfénysüti #146358 üzenetére
Én szerintem inkább visszatérek megint montira, és lemegyek teljesen az aszfalt utakról. Amerre én lakok kb. fél óra kijutni olyan helyre ami nyugis (persze ez oda vissza már egy órát jelent), de már kezdem nagyon nem bírni hogy addig is előzgetnek a kamionok 5 centi helyet hagyva.
-
HollyBoni
veterán
válasz Fall-N #146351 üzenetére
Nem tudom hogy fogunk e ott tartani valaha mint Hollandia... Kb. fel kéne bontani az összes utat és újraépíteni őket. A tesóm ott él, én is tekertem ott párszor. Amsterdam meg Hága megvolt. De ami nekem leginkább tetszett mikor elmentünk egy nagyobb körre, és még a kis faluk között a "semmi közepén" is végig ment a perfekt minőségű bicikliút. Összehasonlíthatalan Magyarországgal, teljesen más világ.
Mondjuk ott meg hegyek nincsenek, az picit unalmas.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
válasz X Factor #146353 üzenetére
Sajnos itthon ez egy elfeledett dolog, mert az utak is sok helyen siralmas állapotban vannak, így sosem lesz prioritás egy normális biciklis úthálózat. Mutatóban szoktak vidéken is pár km-t építeni uniós pénzből, hogy lehessen miből mutyizni. Persze Pesten meg lehet remény egyszer a fejlesztésre, mert ez is lehet motiváció a szavazásra.
Itt Baján most két darab szökőkút épül, de a legtöbb út katasztrófa amilyen állapotban van. Bicikli utacskák vannak a forgalmasabb részeken, de nem összefüggőek. Szóval itt sem az utak a prioritások sajnos. Máshol sem jobb gondolom a helyzet.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
válasz samujózsi #146347 üzenetére
Erről az jut eszembe, amikor Somatom írta a napokban, hogy nincs a Google Térképben Magyarországon bringás navigáció. Sajnos pont ezért, mert itthon nincsenek normális, összefüggő biciklis utak. Így sokra sajnos nem mennénk vele. Sajnos a biciklisek forgalma sem megoldott, mint más nyugati országban. Az etalon viszont Amszterdam lenne, ahol külön biciklis utak vannak, rendesen lámpával. Mondjuk ott rengeteg biciklis van és nem státusz szimbólum az autó, mint nálunk és ezzel együtt nem lenézett dolog a biciklizés.
[ Szerkesztve ]
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz planbmokus #146348 üzenetére
Még a QR átalakítók hagyján mert adják,de a szinte új tárcsáimnak is átalakítókat kellene vegyek. ...miben látod jobbnak?
-
planbmokus
senior tag
Én lehet, hogy inkább erre voksolnék.
"Minden állat egyenlő, de egyes állatok egyenlőbbek a többinél." (George Orwell - Állatfarm)
-
Wombath
HÁZIGAZDA
válasz sebgutkopf #146339 üzenetére
Hát nem tölcsér van, hanem szimplán fecskendő, de megkockáztatom, hogy a Shimano-féle tölcsérrel is megy. A nyeregnél annyi a különbség, hogy egy csavart ki kell tekerni, és a helyére megy be egy adapter, az célszerszámnak minősül
Egyébként van official videó is, ahol látszik a módszer: https://www.youtube.com/watch?v=8wahvmtKnG4. -
-
Runner_fxr
Ármester
válasz sebgutkopf #146337 üzenetére
A kamera mindig csal, a valóságban mindig gyorsabb és mindig meredekebb. Simán ment 60-70-el bizonyos részeken. Turpisság annyi, hogy valószínűleg milliószor végig ment ezen a pályán fékkel, így tisztában volt vele, hogy meg lehet csinálni fék nélkül is. Ettől még nem veszélytelen a mutatvány, mert egy profi is hibázhat, és 60-al beszállni abba a sűrű erdőbe elég durva. Lábával fékez itt ott, de ettől még beteg a mutatvány.
-
rétisün
veterán
válasz szrobert #146338 üzenetére
a TdF és a Giro alatt szoktak akciózni, de jellemzően a drágább modelleket. most itt nézegethetsz, de itt elég korlátozott a méretválaszték 1-1 modellből.
(#146340) szrobert: na mondjuk neki elég macerásan sikerült a rendelés, az ő kálváriája alapján nem hiszem, hogy rendelnél Canyont én többször rendeltem tőlük, nekem sose volt semmi gondom, gyorsabban megjöttek a rendelt cuccok, mint akármelyik másik német webshopból.
[ Szerkesztve ]
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
szrobert
tag
válasz Napfénysüti #146333 üzenetére
Akkor Te is kintről rendelted?
Írnál erről akár privátban, hogy hogy zajlik, mi a menete, mire kell figyelni?
Akciót mikor tájt érdemes figyelni? -
sebgutkopf
őstag
-
sebgutkopf
őstag
válasz Runner_fxr #146310 üzenetére
Itt valami turpisság van, még bele is teker. Ezek szerint annyira nem lehet nagy a pálya esése. Mondjuk 2 kanyar így is elég meleg.
-
Somatom
veterán
válasz samujózsi #146323 üzenetére
"Csak nem tudom, lehetne-e ezt valahol kezdeményezni..."
Mármint a Szabadság-híd átalakítását? Erről a vicc jut eszembe:
-Te, cigány! Mit is szeretnél azokkal a földrészekkel?Én inkább fully -val járok, 2,8 -as gumikon és élvezem, hogy úttest, járda, rét, lépcső, minden játszik.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Wombath
HÁZIGAZDA
válasz sebgutkopf #146324 üzenetére
Ásványit. És ugyanolyan kényelmesen légteleníthető, mint a Shimano rendszere, a fékpofákat meg még könnyebb is cserélni, látszik, hogy nem ma kezdték az ipart .
-
ZolkoW
őstag
válasz sebgutkopf #146325 üzenetére
lehet, hogy a túledzettség mellett létezik túllégtelenítés is?
(jó, a túledzettség egy létező fogalom, csak nem tudom, mit jelent, mert valahogy úgy képzelem, engem úgysem érinthet)
Egyébként múltkor átültem cimbi gépére ugyanoylan fékkel, és kicsivel digitálisabb volt az érzés az enyémnél, lehet, hogy azon jobban sikerült a művelet. Bár öt méter alatt ezt csak futólag sikerült észlelni, inkább visszaültem, mert ő majd' 10 centivel magasabb.Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
HollyBoni
veterán
válasz szrobert #146329 üzenetére
Ár/érték arányban a Canyon az egyik legjobb választás a piacon. Általában náluk találod a legjobban felszerelt bringákat és a vázaik illetve saját márkás alkatrészeik is teljesen jók.
Csak rendelni lehet, ez a lényege. Direct to consumer. Kimarad a nagykereskedés, meg a kiskereskedés, és egyből a gyártótól veszed, így alacsonyabb az ár.
Elég szomorú, de én bringát vagy bringás alkatrészt már nem is rendelek itthonról, maximum ha valami apróság kell.
-
szrobert
tag
Sziasztok!
Tervezek országúti bringát vásárolni..
Canyon Endurance AL, CF bringákat nézegettem, nagyon tetszenek..
De vajon jók is, mik a vélemények? AL vagy CF?
Tényleg csak rendelni lehet?
Ár/érték viszonyban megéri kintről rendelni?
Esetleg itthon hasonló kategóriában milyen típusok jöhetnek szóba?Köszi a segítséget!
-
samujózsi
senior tag
Ez hülye? Vagy hülye... mindenesetre nem százas
Primadonnát felveszünk! https://youtu.be/9lETrcMJZJM
-
samujózsi
senior tag
válasz Somatom #146318 üzenetére
Huhh... asszem, félreértettétek a kis szösszenetemet.
Ma jártam ott és elnézve a körülményeket, az jutott eszembe, hogy nem kerülne sokba a Szabadság híd legalább egyik járdáját járdából bringa-gyalog úttá minősíteni és volna a dolognak létjogosultsága. Az úton van forgalom, de az átlagos biciklisnél gyorsabbak az autók, viszont el nem férnek sávon belül egymás mellett.
Ráadásul a Duna-parti bringaúttal (egyedüliként) közvetlen kapcsolata van.
A biciklisek (kb. rajtam kívül mindenki) úgyis a járdán mennek át és ez az egy hely, amit ismerek és én is azt mondom, hogy érthető.
Csak nem tudom, lehetne-e ezt valahol kezdeményezni...Primadonnát felveszünk! https://youtu.be/9lETrcMJZJM
-
bringasisti
őstag
válasz -=RelakS=- #146313 üzenetére
Nem jól láttad: nem fék nélkül hanem ész nélkül
BENEFON DELTA--------N8
-
HollyBoni
veterán
Szerintem rendben van, ha összevásárolgatnál mindent nem hiszem hogy olcsóbban befűzné neked valaki. Bár egy súlyt azért írhatnának. Ebben az árkategóriában (oké, picit drágább) a Hunt kerekeket nagyon tudom még ajánlani (ha találsz felhasználásodnak megfelelőt).
[ Szerkesztve ]
-
Hasaggymeg
Topikgazda
Lehet úgy jött le mint feleségem szokott,egyik lábával a földön,aztán x2-re nyomta a lejátszást.
-
samujózsi
senior tag
válasz Hasaggymeg #146305 üzenetére
Lánchíd annyira nem izgat, azon ritkán járok, meg ott általában van akkora dugó, hogy gyorsabb vagyok az autóknál.
Erzsébet meg 2x3 sáv, ott azért elférünk
Sajnos az alternatívák egyike sem visz a CsarnokbaPrimadonnát felveszünk! https://youtu.be/9lETrcMJZJM
-
ZolkoW
őstag
válasz HEAHEA #144595 üzenetére
Erről írtál már beszámolót? Ha nem, miért nem?
Amikor írtad, hogy ilyet vettél, egyből felkaptam a fejem a márka hallatán, aztán egy estébe nyúlt tekerés alkalmával elgondolkodtam... az OTR átgondolt módkiosztásúnak/user interfészűnek tűnik, nem úgy, mint a kínai lámpák 90%-a... aztán kerestem, és ez jött még szembe: [link] (most szándékosan magyar oldalt linkelek).
Valójában az otthon lévő zseblámpák feléből is a kormányra rakhatnék 2-3000 valós lument, csak csábító, hogy van akkuszint kijelzés (enyémeken nincs), integrált rögzítő, usb töltés... az Imalentnek kissé gyengusnak tűnik a rögzítése, a tiednél viszont a külső akksi nálam inkább hátrány, bár fene tudja.. (valamint sima zseblámpa tükre van, tehát ha kicsit is "bringás" vetítési képet akarok, akkor ragasztgathatok, de ez nem riaszt el)Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
-=RelakS=-
veterán
Azért jönnek az okoskodók, hogy "Biztos vagyok benne, hogy hallom, ahogy húzod a lábad 1:25-nél, ez fékezésnek számít. Szép próbálkozás"
Arról volt szó, hogy fék nélkül, nem arról, hogy fékezés nélkül
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
-=RelakS=-
veterán
válasz chatran #146308 üzenetére
Az akkutöltőmre a Gearbest legalább három hónapon át tartott "Flash Sale"-t, 50akárhányezerről leértékelve 30ezerre. Inkább megvettem Banggoodon, miután folyton csak azt láttam, hogy majd jövő héten feladják. Ott akció nélkül volt ennyi, szóval egy kuponnal még lejjebb vittem az árát. A pénzt Gearbesték azonnal visszaadták.
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
6030D
őstag
-
Runner_fxr
Ármester
Ohne fék!
[link] -
chatran
őstag
Itt out of stock, de lényegtelen, mert a Gearbest nem létező árukészlettel árulja az IGPSPORT óráit. Július 16-án rendeltem tőlük szintén ezt az órát és a mai napig nem adták fel. Nyitottam case-t, de csak hitegettek, hogy 1-2 hét és küldik, folyamatosan kitolva a határidőt.
Türelmes voltam, mert náluk volt a legolcsóbb és ugye ott volt az áfamentes szállítási mód. Ma untam meg és ASAP refund-ot kértem. Inkább megrendelem Ali-ról, remélem náluk van készlet.[ Szerkesztve ]
-
ZolkoW
őstag
válasz Napfénysüti #146290 üzenetére
Tudom, hogy működnek ezek, meg valamennyire azt is, hogy hogyan , csak jobban értékelem az egyszerűen szép megoldásokat, és ez műszakilag sokkal inkább a túlbonyolítás kategória, legalábbis nálam
Egyébként ha jól van megírva a FW, még segíthet is kiszűrni egy csomó téves érzékelést, mint amilyen a pedál visszatekerése, vagy az egy helyben oda-vissza mozgó kerék.
Csak az első dolog, ami villamosmérnökként eszembe jut a giro-szenzoros jelfeldolgozásról, hogy biztos jó zajos jelből kell dolgozni, mert zötyög a kütyü, meg fékezés van, stbBasszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz samujózsi #146302 üzenetére
Ez a dilemma érvényes a Lánchídra is,de talán az Erzsébeten sincs bringás út.Megoldás menj az Árpád,Margit,(Petőfit nem tudom),vagy a Rákóczi hídon. ...de jó a vasúti összekötő híd,vagy a Megyeri is.
-
samujózsi
senior tag
Dilemmám a Szabadság hídon: hogy keljek át rajta biciklivel?
1. Szabályosan az úton tekerve, 15-20km/h sebességgel? De akkor vagy feltartom az autósokat vagy szabálysértésre kényszerülnek, mert át kell lépniük a záróvonalat.
2. Szabályosan, tolom a járdán, de így folyton fennakadok a gyalogosokon, mert akkora a tömeg.
3. Tojok mindenre, ahogy a körülöttem lévő biciklizők 100%-a és adott esetben még le is csengetem a járdán a gyalogosokat.Nem kellene oda is egy bringa-gyalog út?
Primadonnát felveszünk! https://youtu.be/9lETrcMJZJM
-
rétisün
veterán
válasz Intruder A 6 #146286 üzenetére
amúgy a Kellyseknek elég sportos, hosszú, alacsony fejcsöves geója van, ha még nem outiztál, lehet nagyon 'görnyedős' lenne első bringának. igaz, vagy 4 centi hézagolót lehet a stucni alá pakolni, az enyémen legalábbis olyan hosszú villanyak volt vagy 5 éve.
[ Szerkesztve ]
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest