Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Egy korszak vége
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Digitális Állampolgárság Program
- Karácsonyi pofára esés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
xy.zsolt
őstag
válasz chatran #152125 üzenetére
én igpsport IGS60-at használok. Igen...eltérő adatokat mutat a strava, (picivel kevesebb az átlagsebesség) de én így is inkább a stravanak hiszek....nem is töltöm fel az igp sport oldalára az adatokat, csak a stravara.
[ Szerkesztve ]
BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.
-
jjeahh
nagyúr
válasz chatran #152125 üzenetére
A stravanak szokása belejavítani
Toobee? racing ray/ralph, de szerintem lényegtelen, 10+ centis avaron a minion is csúszna.
6030D: tudtam, hogy megkapom . Az sem opció, mert a haverok lemaradnának és amúgy sem vagyok az a versenyzős típus, nagyobbakat viszont szeretnék menni
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
6030D
őstag
-
-=RelakS=-
veterán
válasz chatran #146308 üzenetére
Az akkutöltőmre a Gearbest legalább három hónapon át tartott "Flash Sale"-t, 50akárhányezerről leértékelve 30ezerre. Inkább megvettem Banggoodon, miután folyton csak azt láttam, hogy majd jövő héten feladják. Ott akció nélkül volt ennyi, szóval egy kuponnal még lejjebb vittem az árát. A pénzt Gearbesték azonnal visszaadták.
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
HEAHEA
aktív tag
válasz chatran #146291 üzenetére
Szerintem benne van a pakliban. Én egy akciókamerát rendeltem Gearbest-ről, nem figyeltem oda rendesen rendeléskor a szállítási opció kiválasztásakor, küldték is az értesítőt. Még így is olcsóbban jött ki mint hazai áron. Viszont már vannak olyan szállítási opciók egyes áruházakban, hogy nem neked kell a vámolással foglalkoznod.[link].
Most legutóbb rendeltem Gearbestről, kerékpáros első lámpát (11e HUF), már jól kiválasztva a szállítási opciót és megjött simán. -
HollyBoni
veterán
válasz chatran #146291 üzenetére
Szerintem teljesen véletlenszerű hogy mit kapnak el vagy mit nem. Volt hogy átcsúszott egy 30 ezres fék Taiwan-ból, volt hogy elkaptak egy 20 ezres cuccot.
Én úgy tudom elképzelni hogy özönlenek a be a csomagok, úgysem tudnak átnézni mindent, vagy megúszod vagy nem.(#146287) 6030D: Köszi, vagy az lesz vagy esetleg rárakom a szenzort itthon egy villanymotorra.
[ Szerkesztve ]
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz chatran #145116 üzenetére
Elmész a madaras,vagy az eredeti teszkóba,vásárolsz egy 500 forintos,szinte semmire sem jó villogót,csengőt akármit,aztán ott lesz a csomagolásban egy rakat alávaló ( ) gumi.Amúgy itt Dunakeszin a bringás úton is hedereg egy már pár napja,nem akad senki aki megszánná és felvenné végre. ...már elkerültem vagy 2x.
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
ZolkoW
őstag
válasz chatran #145112 üzenetére
a sóherek nem adtak hozzá szűkítőt? én adnék, ami valószínűleg jó, de postázgatni valószínűleg már nem megérős egy filléres alkatrészt, ha helyben hozzád vág valaki egy hasonlót. (hol van az a hely?)
Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
samujózsi
senior tag
válasz chatran #141715 üzenetére
Valószínűleg, csak ha jól sejtemy értelme semmi. Ha a telefonét használja, annak merül az akksija, gyakorlatilag egy bluetooth kijelzőt kapsz a pénzedért (jó, eltúlzom, de ha gps, akkor millió app létezik mobilra, minek mellé még egy óra is?)
Primadonnát felveszünk! https://youtu.be/9lETrcMJZJM
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Windows 10
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Autós topik
- Óra topik
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest