- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- BITBOYS: Milyen bojlert vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
pbors
csendes tag
válasz
chatran #330148 üzenetére
Hát, ha csak egy-kettő lenne, azt még rá lehetne fogni, de így azért valószínűtlen…
Hogy miért nem szólt a szervíz, az egy remek kérdés. Szerintem kérdezd is meg tőlük, mert azért ezt illene észrevenni (és ha már észrevették, szólni is róla).
Az agy sem egy különösen értékes darab, meg jó eséllyel nyomot is hagytak benne már a régi küllők. Én egy új (esetleg megbízható használt) kerék irányában gondolkoznék. -
válasz
chatran #330118 üzenetére
+ #330128 MC Pite + #330133 Napfénysüti, köszi a válaszokat, eszerint a 8-9 óra tekerés + 2-2.5 óra recharge eléggé bevált kombinációnak tűnik. Én vszleg azt fogom csinálni, hogy készülök teljes körre (Akarattyától indulva), aztán Keszthelyen eldöntöm, bírják-e az alkatrészeim, ill. van-e türelmem hozzá
-
parandroid
félisten
válasz
chatran #328379 üzenetére
Félve jegyzem meg, hogy napi edzéssel kéthetente töltöm a garmint.
Mind a két lányomnak apple watch-a van, gyakran nincs rajtuk, mert elfelejtették feltölteni, és lemerül (vagy a második napot már nem bírja). Ahogy írod, legkésőbb kétnaponta tölteni kell. Rajtam 24/7-ben van a garmin, kb kéthetente 1-1,5 órát töltőn van, és ennyi. Ezt
perpillanat semmi más nem tudja a piacon. Hiába jobbak a versenytársak egy-egy kiragadott dologban, aktív sportoláshoz egyszerűen nincs a garminhoz közelítő alternatíva sem. Ráadasul iszonyatosan kibővült a teemékpaletta, most már mindenki talál neki tetszőt, nem az van, mint régen, hogy van 3 féle futós óra, aztán kész.p
-
MM
őstag
válasz
chatran #324936 üzenetére
Kíváncsi vagyok mennyire jön be neked, én az IGS630-at használom megelégedéssel, ez többé-kevésbé ugyanaz. (Nem tudnám hirtelen megmondani, a dizájnon kívül mi a különbség a kettő között.)
Leválasztani nem kell semmit, a szenzorokat bármennyi computerhez kapcsolhatod, és a computerhez is kapcsolhatsz több ugyanolyan szenzort (pl. ha több bringád van). Amelyiket viszed magaddal, az kapcsolódik majd a bringa szenzorokhoz.
-
jjeahh
nagyúr
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
chatran #146308 üzenetére
Az akkutöltőmre a Gearbest legalább három hónapon át tartott "Flash Sale"-t, 50akárhányezerről leértékelve 30ezerre. Inkább megvettem Banggoodon, miután folyton csak azt láttam, hogy majd jövő héten feladják. Ott akció nélkül volt ennyi, szóval egy kuponnal még lejjebb vittem az árát. A pénzt Gearbesték azonnal visszaadták.
-
HEAHEA
aktív tag
válasz
chatran #146291 üzenetére
Szerintem benne van a pakliban. Én egy akciókamerát rendeltem Gearbest-ről, nem figyeltem oda rendesen rendeléskor a szállítási opció kiválasztásakor, küldték is az értesítőt. Még így is olcsóbban jött ki mint hazai áron. Viszont már vannak olyan szállítási opciók egyes áruházakban, hogy nem neked kell a vámolással foglalkoznod.[link].
Most legutóbb rendeltem Gearbestről, kerékpáros első lámpát (11e HUF), már jól kiválasztva a szállítási opciót és megjött simán. -
HollyBoni
veterán
válasz
chatran #146291 üzenetére
Szerintem teljesen véletlenszerű hogy mit kapnak el vagy mit nem. Volt hogy átcsúszott egy 30 ezres fék Taiwan-ból, volt hogy elkaptak egy 20 ezres cuccot.
Én úgy tudom elképzelni hogy özönlenek a be a csomagok, úgysem tudnak átnézni mindent, vagy megúszod vagy nem.(#146287) 6030D: Köszi, vagy az lesz vagy esetleg rárakom a szenzort itthon egy villanymotorra.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
chatran #145116 üzenetére
Elmész a madaras,vagy az eredeti teszkóba,vásárolsz egy 500 forintos,szinte semmire sem jó villogót,csengőt akármit,aztán ott lesz a csomagolásban egy rakat alávaló (
) gumi.Amúgy itt Dunakeszin a bringás úton is hedereg egy már pár napja,nem akad senki aki megszánná és felvenné végre.
...már elkerültem vagy 2x.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Energiaital topic
- Hunt: Showdown
- alza vélemények - tapasztalatok
- bambano: Bambanő háza tája
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- Studiologic SL88 Studio MIDI billentyűzet
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, ND szűrők
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban, garanciával
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged