- XIAOMI Smart Air Purifier 4 Compact EU - légtisztító újabb okoseszköz a lakásban
- Clickbait szülinapi sorsolás II - még drágább a clickbaited
- Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- A PC-m több mint 1 évtizedes története - AMD FX OC, 64GB RAM, ipari SSD - 1.rész
- Agglegénykonyha 15 – Néhány tavaszias recept
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: XIAOMI Smart Air Purifier 4 Compact EU - légtisztító újabb okoseszköz a lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- E.Kaufmann: Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
37982 - 37901
37982 - 37901 37900 - 37801 37800 - 37701 37700 - 37601 37600 - 37501 37500 - 37401 37400 - 37301 37300 - 37201 37200 - 37101 37100 - 37001 37000 - 36901 36900 - 36801 36800 - 36701 36700 - 36601 36600 - 36501 36500 - 36401 36400 - 36301 36300 - 36201 36200 - 36101 36100 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
pusszycat
nagyúr
En maskeppen hallottam.
-
Thunderzolee
veterán
-
pusszycat
nagyúr
-
FID
őstag
-
Geller72
veterán
-
FID
őstag
-
Sirtaky
csendes tag
-
SoulReaver
veterán
Töltöttem, közben kellett hirtelen az aljzat, kihúztam, de a rollerből nem. Egy fél óra múlva vissza dugtam és pukkant a töltő egy nagyot, meg szag…
De egy áramszünet ugyan ez… akkor is szét ment volna, ha vissza jön az áram..
-
DigitXT
félisten
Sziasztok.
Ausom hoz küldtek egy új töltőt, mert a másikat kinyírtam elvileg…Ránézésre ugyanaz, de ti mit mondtok?

Amelyiken kevesebb az adat, az az újabb.
Hogyan sikerült kinyírni? Amúgy fesz, csati, max. áram ugyanez, akkor baj nem lehet.

-
bandigyerek
senior tag
Ez Quuuvajóóóó!!!!
-
SoulReaver
veterán
Sziasztok.
Ausom hoz küldtek egy új töltőt, mert a másikat kinyírtam elvileg…Ránézésre ugyanaz, de ti mit mondtok?

Amelyiken kevesebb az adat, az az újabb.
-
Tangerine
senior tag

-
bandigyerek
senior tag
Úgy látom lehet nyúlrúgás témát fokozni.... Pajtás, híres lettél.
-
Thunderzolee
veterán
Köszönöm, hasznos volt
Rossz helyen keresgéltem ezek szerint.Azt gondolná az ember ennyiért már újonnan talál egész jót is, főleg hogy már azért nem most robbantak be az elektromos rollerek a köztudatba. Bár a Xiaomi 5 Pro éppen 138-ért kapható most újonnan, de a használt piacon is körülnézek akkor.
Marketplacen láttam F3-at 170-ről 150-re leárazva is. Ilyeneket érdemes kifogni.
Xiaom 5 Max 120-130-ért, többet is láttam.Hardverapróról pl most eltűnt az összes, viszonylag olcsók voltak, nem csodálom, h elvitték őket.
-
donmackó
addikt
Van nálunk egy 10%-os emelkedő.
Egy F2, G2, E2 Pro, alig megy fel 25-el, aztán ezek némileg erősebb motorral vannak szerelve.
4 (2nd gen), F3, ezek már szépen felmennek, utóbbi 35-öt tartja felfelé.Az a domb valószínűleg nem 15%-os.
Inkább 15°-os, nem? Az meg 10%-nál is kevesebb.
Vagy ki van táblázva? (A 10%-nál nagyobbakat szokták csak táblákkal jelölni.)Nem domb, hanem hirtelen emelkedő híd/átjáró. Ki is van táblázva.
-
Tangerine
senior tag
-
ImACeltic
őstag
-
Emunem
őstag
a legjobb az, amikor a híradó is foglalkozik vele...

FB Alert Tények.
Az a duma: Az arcába ugrott a roelleresnek...
rolleres: igazából ide esett a kezemre... édes Istenem, miért nem lehet valamit úgy elmondani, ahogy történt...
-
Geller72
veterán
A sztori. Már kész is a film.

-
Apzung
tag
Használtat vegyél inkább, ha csak ennyi a keret.
Segway F2 Plus
Segway G2
Xiaomi 4 Pro (2nd gen)
Xiaomi 5 Pro, 5 Max
Navee GT3 MaxItt össze tudod az adataikat hasonlítani.
Ötös sorozat összefoglaló.Hardverapró, Marketplace tele van alig használt, akár még évekig garis rollerekkel.
Az Elite csak 36V 10Ah, ez elég karcsú a hatótáv igényedhez.
Ha meg nem jön be a roller, kb ugyanannyiért túl is tudsz rajta adni, mint amennyiért megvetted, így nem bukóval szállsz ki belőle.
80-90kilót mindegyik elbír.
És ezek emelkedőkre is felvisznek, az Elittel ellentétben.Köszönöm, hasznos volt
Rossz helyen keresgéltem ezek szerint.Azt gondolná az ember ennyiért már újonnan talál egész jót is, főleg hogy már azért nem most robbantak be az elektromos rollerek a köztudatba. Bár a Xiaomi 5 Pro éppen 138-ért kapható most újonnan, de a használt piacon is körülnézek akkor.
-
Thunderzolee
veterán
Apzung
Hali!Nekem Xiaomi 5 Pro van és a 100 kilómat elviszi 30 km-ig. 15-20%-os emelkedőn sem veszít lendületet, max 1-2 km/h csökkenés van. Rugózása sem rossz, széles kormány jól látható irányjelzőkkel, magas hasmagasság, erős lámpák. Jelenleg 150K alatt is megtalálod árukeresőn. Szerintem nagyon jó ennyi pénzért.
Edit: Véletlen nem válasz lett.
+1
De nálad is, 15-20%? 🤔
Az elég komoly kaptató lehet. -
Thunderzolee
veterán
Van nálunk egy 10%-os emelkedő.
Egy F2, G2, E2 Pro, alig megy fel 25-el, aztán ezek némileg erősebb motorral vannak szerelve.
4 (2nd gen), F3, ezek már szépen felmennek, utóbbi 35-öt tartja felfelé.Az a domb valószínűleg nem 15%-os.
Inkább 15°-os, nem? Az meg 10%-nál is kevesebb.
Vagy ki van táblázva? (A 10%-nál nagyobbakat szokták csak táblákkal jelölni.) -
donmackó
addikt
Segway F2 Plus
Segway G2
Xiaomi 4 Pro (2nd gen)
Xiaomi 5 Pro, 5 Max
Ötös sorozat összefoglaló.Hardverapró, Marketplace tele van alig használt, akár még évekig garis rollerekkel.
Ha meg nem jön be a roller, kb ugyanannyiért túl is tudsz rajta adni, mint amennyiért megvetted, így nem bukóval szállsz ki belőle.
És ezek emelkedőkre is felvisznek, az Elittel ellentétben.Hát nem tudom, lehet hogy akkor csak nekünk sikerült jó példányt kifogni? Nekem 87-90 kg közötti súlyommal 15%-os emelkedőn 22-23 km/h-t tartja, a feleségem 58-60 kilója alatt meg gyakorlatilag nem lassul.
-
Thunderzolee
veterán
Sziasztok,
magamnak keresek egy e-rollert, de kicsit elvesztem a bőség zavarában.
keret: max 130-140k
terep: 95% aszfalt
85-90 kiló között vagyok valahol
hatótáv: legalább 20-25km
25km/h bőven elég
Emelkedőt nem tudom mennyire kell vele majd mászni, amerre járok ott ritkán találkozom vele, de azért ne kelljen tolni ha úgy van.Xiaomi Elite - BHR9603GL nagyjából tudja ezeket, nem tudom mennyire ajánlott. Segwayeket is néztem de ott a felső súlyhatárt már súrolnám ebben az árkategóriában.
Ha van egyéb javaslat ne kíméljetek. Ha nagyon kell 10-20 ezerrel feljebb tudom tolni a felső határt, de elsődleges szempont a 130-140k-s budget kis pénz nagy foci jeligével.
Segway F2 Plus
Segway G2
Xiaomi 4 Pro (2nd gen)
Xiaomi 5 Pro, 5 Max
És ezek emelkedőkre is felvisznek, az Elittel ellentétben. -
ImACeltic
őstag
Apzung
Hali!Nekem Xiaomi 5 Pro van és a 100 kilómat elviszi 30 km-ig. 15-20%-os emelkedőn sem veszít lendületet, max 1-2 km/h csökkenés van. Rugózása sem rossz, széles kormány jól látható irányjelzőkkel, magas hasmagasság, erős lámpák. Jelenleg 150K alatt is megtalálod árukeresőn. Szerintem nagyon jó ennyi pénzért.
Edit: Véletlen nem válasz lett.
-
Apzung
tag
Sziasztok,
magamnak keresek egy e-rollert, de kicsit elvesztem a bőség zavarában.
keret: max 130-140k
terep: 95% aszfalt
85-90 kiló között vagyok valahol
hatótáv: legalább 20-25km
25km/h bőven elég
Emelkedőt nem tudom mennyire kell vele majd mászni, amerre járok ott ritkán találkozom vele, de azért ne kelljen tolni ha úgy van.Xiaomi Elite - BHR9603GL nagyjából tudja ezeket, nem tudom mennyire ajánlott. Segwayeket is néztem de ott a felső súlyhatárt már súrolnám ebben az árkategóriában.
Ha van egyéb javaslat ne kíméljetek. Ha nagyon kell 10-20 ezerrel feljebb tudom tolni a felső határt, de elsődleges szempont a 130-140k-s budget kis pénz nagy foci jeligével.
-
FID
őstag
-
Emunem
őstag
Kábé mindenkinek ezt javaslom, h tartsa meg.
Pláne egy F2 Plust. Az egy jó roller.
Ha van hely tárolni, én inkább megtartanám, pont ezért, mert csak nagyon olcsón lehet eladni. Kár érte.vagy addig menni vele, amíg ki nem hal alatta.
-
DigitXT
félisten
A használt roller vásárlás sokak számára bizalmi kérdés is.
Tegnap láttam három lány utazott egy darab darab rolleren. Ha csak egyetlen nagyobb zökkenőt megtaláltak útközben, az öntött alumínium tartószerkezeti rész, károsodhatott. Nem azonnal esik szét. A megroppanás után lassan morzsolódik tovább. Addig amíg a normális terhelést sem képes elviselni.
Garantált a talajfogás. Ha van a roller mögött jármű, nem tud majd időben megállni.
A vezető csak azt fogja látni, hogy eltűnt előle a roller. Időbe telik mire megérti mi történt előtte.Sajnos ez nagyon nagy igazság.

-
Hieronymus
veterán
A használt roller vásárlás sokak számára bizalmi kérdés is.
Tegnap láttam három lány utazott egy darab darab rolleren. Ha csak egyetlen nagyobb zökkenőt megtaláltak útközben, az öntött alumínium tartószerkezeti rész, károsodhatott. Nem azonnal esik szét. A megroppanás után lassan morzsolódik tovább. Addig amíg a normális terhelést sem képes elviselni.
Garantált a talajfogás. Ha van a roller mögött jármű, nem tud majd időben megállni.
A vezető csak azt fogja látni, hogy eltűnt előle a roller. Időbe telik mire megérti mi történt előtte. -
Thunderzolee
veterán
-
Geller72
veterán
-
pusszycat
nagyúr
-
Fr0z3n
őstag
Hardverapró, Jófogás, Marketpklace.
Mosd le, csinálj róla pár képet, ird bele a hirdetésbe a megtett km-t, garit ha van még esetleg, és, h helyileg hol van.
80-100ezer között vannak, vagy alatta (ezért kár eladni, mert nagyon nyomott áron lehet csak).
Borzasztó mennyire nincs ára
Új ára feléért inkább marad -
Thunderzolee
veterán
Hardverapró, Jófogás, Marketpklace.
Mosd le, csinálj róla pár képet, ird bele a hirdetésbe a megtett km-t, garit ha van még esetleg, és, h helyileg hol van.
80-100ezer között vannak, vagy alatta (ezért kár eladni, mert nagyon nyomott áron lehet csak).
-
Fr0z3n
őstag
Sziasztok!
Ha már itt van, hogy hol érdemes eladni. Van egy Segway-Ninebot F2 plus-om, alig használom már. 766 km van benne. Hol érdemes eladni? Köszönöm a segítséget előre is!
-
rajzol01
tag
Ennyiért Kukirint keress, Aliexpressről.
https://rendeljkinait.hu/szakmai-gyorstalpalo/kukirin-elektromos-rollerek/
Hány éves?
Hány kiló?
Mekkora hatótáv kellene?13 éves, 42kg
hatótáv : valami középmezőnyköszi
-
Thunderzolee
veterán
Szia! Ne haragudj, hogy csak most válaszolok, de teljesen kiment a fejemből, hogy írtam. Lányom használná, Ő kb 50 kg körül van. Az esetek nagy többségében sík terepen (város) menne vele, viszont évente pár alkalommal használná olyan helyen, ahol bőven van emelkedő. Hatótáv nem annyira fontos, mert rövidebb szakaszokat menne csak és napi szinten tudjuk tölteni. Egyébként a Ninebot f3 e tetszik neki.
Meglesem amiket ajánlottál, hátha van egy jó akció.
KöszönömF3 jó választás.
Emelkedőkre is felmegy.
Az elmúlt héten pl 140ezer volt a Media Marktok egy részében, amolyan készletkisöprés miatt.A tatabányaiban még volt egy szombaton, de ott 150ezerre volt akciózva.
Hardveraprón, Marketpklacen találsz alig használt példányokat is.
Szerintem egy kicsit sok az új ára.
Van rá megoldás, h akár 40-el is lehessen menni vele, ha esetleg felmerülne később. -
Thunderzolee
veterán
Ennyiért Kukirint keress, Aliexpressről.
https://rendeljkinait.hu/szakmai-gyorstalpalo/kukirin-elektromos-rollerek/
Hány éves?
Hány kiló?
Mekkora hatótáv kellene? -
rajzol01
tag
Sziasztok,
gyermeknek keresünk e rollert ~60% terep 40% aszfalt -n való közlekedésre (falu).
Min 10es kerékkel.
Nem tudom, hogy a 40-50 kmh sebességű modelleket lehet e korlátozni valami szülői felügyelettel.
Keret ~170kköszönöm szépen
-
ImACeltic
őstag
Beszarás, nagyon agresszívak/szuicidok ezek a magyar vadállatok.
-
INGJOKE
veterán
-
Thunderzolee
veterán
-
DigitXT
félisten
Én azt láttam, hogy fentnevezett Tapsi Füles, a KRESZ szabályait figyelmen kívül hagyva, körültekintés nélkül szándékozott -felettébb sebtében - átkelni a közúton. Mikor észlelte, hogy a Sértett nem tud/akar megállni, önbíráskodást foganatosított a Sértettel szemben, majd a tetthelyről elmenekült, és ezzel a cserbenhagyás vétségét követte el!
Há' milyen állatvédő? Kétórányi elzárás!
(Majoranával, borssal, némi vörösboros mártással...)Magam sem mondhattam volna szebben.
De azért fordítsuk meg: nyúl főtörzs azonnal kényszerintézkedést foganatosított* a vad rolleressel szemben, védve az állatok érdekeit!*: lerúgta, mint a sz*rt.
Ui: az egy kézzel a(z első) fék ráncigálása, elég fura fogással továbbra sem életbiztosítás. De a videó nem szakmai, egyszerűen pazar, így jó, ahogy van. Ha nem lenne videó, csak a kocsmai anekdoták körét bővítené, de így maga a tökéletes dokumentáció. Sírvaröhögős! (Meg hát kellett az esés is, így tökéletes.
Előttem már idéztek Monty Pythont, szóval...) -
Emunem
őstag
-
Emunem
őstag
Én azt láttam, hogy fentnevezett Tapsi Füles, a KRESZ szabályait figyelmen kívül hagyva, körültekintés nélkül szándékozott -felettébb sebtében - átkelni a közúton. Mikor észlelte, hogy a Sértett nem tud/akar megállni, önbíráskodást foganatosított a Sértettel szemben, majd a tetthelyről elmenekült, és ezzel a cserbenhagyás vétségét követte el!
(Majoranával, borssal, némi vörösboros mártással...)orosz mindennapok, tessék roadrage oktató anyagot nézni, mindig a hibásnak áll feljebb, itt is ennek iskola példáját láthattuk.
Nyúlkaren.
-
jackal79
aktív tag
Segway F3, F3 Pro
Segway G2, G3
Segway F2 Plus
Xiaomi 4 Pro (2md gen)
Xiaomi 5 Pro, 5 Max
Xiaomi 6 Pro, 6 Max
Navee GT3 MaxItt össze tudod az adataikat hasonlitani.
Hány kiló vagy?
Mekkora hatótáv kellene?
Emelkedőkön is fogod használni?Szia! Ne haragudj, hogy csak most válaszolok, de teljesen kiment a fejemből, hogy írtam. Lányom használná, Ő kb 50 kg körül van. Az esetek nagy többségében sík terepen (város) menne vele, viszont évente pár alkalommal használná olyan helyen, ahol bőven van emelkedő. Hatótáv nem annyira fontos, mert rövidebb szakaszokat menne csak és napi szinten tudjuk tölteni. Egyébként a Ninebot f3 e tetszik neki.
Meglesem amiket ajánlottál, hátha van egy jó akció.
Köszönöm -
bandigyerek
senior tag
(Majoranával, borssal, némi vörösboros mártással...) -
pusszycat
nagyúr
Te jÓ ég itt senki sem állatvédő?
-
ImACeltic
őstag
-
FID
őstag
-
DigitXT
félisten
Harmincnál nekiugrott egy háromkilós tapsifüles. Attól tartok a fékkezelés volt a legkevesebb. Ha helyben áll, akkor is eldől, mint a rohadt nád.
Ha 30-nál rámarkol az első fékre/blokkolja az első kereket, az tapsifüles nélkül is zakó.

-
vigyorgó
tag
Sziasztok!
Navee GT3 max 40 km/h hack ről találtam egy videót. Most a fehér vezeték elvágásával 32-vel megy. Tudja valaki hogy valós e az infó hogy 40-re lehet növelni a sebességet?
Köszönöm! -
bandigyerek
senior tag
-
DigitXT
félisten
-
Silentfrog
veterán
Bazzeg.. Vérnyúl!
"A nyúlon túl? Nem a nyúl az! "
-
bandigyerek
senior tag
-
ImACeltic
őstag
-
INGJOKE
veterán
-
pusszycat
nagyúr
-
INGJOKE
veterán
-
pusszycat
nagyúr
-
BaLee
addikt
-
Geller72
veterán
-
FID
őstag
-
Geller72
veterán
-
FID
őstag
-
DigitXT
félisten
-
Geller72
veterán
De akkor miért állt vissza?
..ahogy a "gázt húzta, vagy visszaengedte", ide-oda billegett.. - gondolom ezért.
-
bandigyerek
senior tag
-
FID
őstag
-
Geller72
veterán
Nem kellett volna elnyomkodni
Dualtronon 13-15 szokott lenni a mágnesszám. Nincs negyedik mert az 1,2,3, S mint Sport
(nem 5.)Ha hülyén megy akkor be van kapcsolva az inteligens mód.
A kijelződhöz megfelelő manual kell mert szerelték vagy 4 különbözővel. Vagy a rolleren vagy a dobozon van egy qr-kód és ott megtalálsz mindent.
A dobozon lévő egyetlen Qr kód a csomagolócég maunáljára mutat, dobozméreteket sorol fel.
. Szal ez a megoldás is "kilőve". -
DigitXT
félisten
-
FID
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
37982 - 37901
37982 - 37901 37900 - 37801 37800 - 37701 37700 - 37601 37600 - 37501 37500 - 37401 37400 - 37301 37300 - 37201 37200 - 37101 37100 - 37001 37000 - 36901 36900 - 36801 36800 - 36701 36700 - 36601 36600 - 36501 36500 - 36401 36400 - 36301 36300 - 36201 36200 - 36101 36100 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gaming notebook topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Jelentősen ronthat a memóriahiányon egy holnap kezdődő sztrájk
- Parfüm topik
- Ismerős lehet az iQOO Pad6 Pro
- Nem elégszik meg egy panellel a Philips világelső monitora
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2027.12.14-ig garanciális, számlával!
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1 gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
- Getac T800 G2 Rugged Tablet 8GB RAM, 128GB SSD + Dokkoló, Windows 11 Pro
- ADVANTECH SQFlash 512 GB SATA SSD
- iPhone 15 Pro Max 256GB 83% (1év Garancia) ESIM-es változat!
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.
(Nekem ezért van az Adventure-on egy 5 mm vastag acél torque arm.