Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bandigyerek
senior tag
-
vendingo
veterán
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Köszi mindenkinek.
Mit érdemes nézni az első telón?
Ha nem jönne be, akkor mennyire egyszerű továbbadni akár kis buktával is?
Gumik mennyit bírnak? -
-
válasz
vendingo
üzenetére
Ezeket 10-15ezer km-re tervezik, 700km az semmi neki.
Első teleszkóp szokta megadni magát, de ha eddig nem jött elő ez a hiba, akkor már nem is fog.
Szerintem érdemes megvenni, az egyik legjobb roller. Pont ennyi az ideális ára. Lehet válogatni, meg vadászni kevesebb km-es példányokat, de szerintem ezzel se jár rosszul 700km-el.
Átszoftverezve 40-el is tud menni.
Ilyenek vannak nekünk is itthon.
-
vendingo
veterán
Ismerős gondolkodik 1 éves ninebot max g2 eladásán. 700km van benne, 140 ezret gondolt érte. Ennyi futásnál jó ez az ár, illetve mire érdemes figyelni. Gondolom ez a 700km semmi egy ilyen rollernél. Vannak tipushibák?
-
vendingo
veterán
Tudtok ajánlani ninebothoz külföldi forrást? Hol érdemes nézelődni?
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Nagyon gagyi reklám... szekunder szégyenérzet.
-
válasz
bandigyerek
üzenetére
Szegény G2-es.
Azért direkt így nem esnék vele.
-
Az új napszemüveg szerencséje sötétebb:
-
bandigyerek
senior tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Az igen...
-
-
-
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
bandigyerek
üzenetére
Amúgy nem
-
_Balee_
aktív tag
Sziasztok!
G3 Max-ra váltanék Xiaomi 5 Max-ról. A speed unlock-ról kérdeznék, esetleg valaki beavatna részletekbe, pontosan hogy működik, mi kell hozzá? Ugye van a régióváltós és a kábeles megoldás. Melyik az ajánlott?
-
-
Pinlock:
-
DigitXT
félisten
Mondjuk szerintem a topikba írók nem igazán szoktak lomizni, szóval nem tudhatjuk...
Persze lehet élni a gyanúperrel, hogy eleve (a videó kedvéért) oda rakta, aztán eljátszotta, hogy megtalálta. Viccesebb lett volna, ha kiteker a képből: mindenki gondoljon, amit akar. Viszont önmagában az, hogy tekeri menet közben zseniális, sőt, tovább is lehet gondolni: rakjon rá egy generátort, és így gyakorlatilag REX-ként tudja tölteni a roller akkuját ha kell. -
z67
őstag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Amúgy ez velem is így szokott lenni, megyek az utcán és kiszúrok valami értékeset, ami pont jó lenne otthon. Bárhol is járjak, MINDIG van egy nyitott furgonom a közelben, ahova betehetem, amit találtam.
-
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Már vártam, hogy a végén a rollert teszi be a furgonba, aztán tovább megy a szobabiciklivel
-
-
paolinho
addikt
Azt szeretném megkérdezni, hogy a fék-, és elektromos vezetékek, amelyek feljönnek a kormányhoz, mennyire teszik lehetségessé, hogy felcseréljem a fékkarokat? Valószínűleg a kerékpáros elrendezés okán én már azt szoktam meg, hogy jobbkézen legyen a hátsó-, és balkézen az elsőfék. Viszont a KuKirin G2 2025-ön ez fordítva van. Próbálkozott már valaki ezeket felcserélni? Lehetséges lenne ez?
Előre is köszi a segítséget! -
válasz
DigitXT
üzenetére
Nem, nem fogokok kardomba dőlni, azért mondtam, tanulópénz

Csak tényleg nem szerettem volna megbontani a gépet, de ha szerviz cseréli is, kénytelen lesz a hátsó fék miatt. De full hidraulikus fékkel legalább még jobban járok. Majd valamikor elugrom, aztán érdeklődök náluk.HB100 nálam is bevált. Régi bringámon az volt. Csak azóta bringa csere volt, ez meg eleve olajos.
Télen én is kb 2x használtam a sajátom is
-
DigitXT
félisten
válasz
Barthezz2
üzenetére
Mondjuk ha 4K-t (forintban) buksz rajta, hogy nem tudod használni, nem nagy wasistdas... De örülök, hogy sikerült meggyőzzelek, hogy így inkább ne használd: ne legyen rossz vége. HB100 nekem bevált, most is az van fent az Adventure-on (de le kéne hoznom a padlásról, ha - újra - meg akarom hirdetni, valahogy a télen nem tolongtak érte az emberek).

-
Biztosítás van rajtuk, azt az üzembentartó állja. Volt erröl cikk a Lime kapcsán.
A külföldi árakat nem ismerem. Eddig azt hittem itthon nem drágák ezek a bér rollerek. Mondjuk nekem bérletem van, úgy nincs feloldási díj, a km költség meg nem tűnik soknak.
Ami jobban zavar, az a rollerek műszaki állapota.
A kormánycsapágy gyakran annyira szxr, h szinte nem lehet kanyarodni vele. Nem igaz, h ezt nem veszik észre azok, akik karbantartják őket.
Sokszor nem megy a roller 21-22-nél többel, akkor se, ha ilyen 20+ km hatótávot ír. Vagy ha kifogok egy-két piros lámpát, azért bosszantó, h olyankor nem áll le a számláló, igy lesz egy négy-ötszáz Ft-os útból 800-1000Ft-os út. :/ -
z67
őstag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Igen, a vén olajszőkítő patkány szava maga törvény. Mondjuk egy-két dolog ellentmond ennek. Hagyják üzemelni a bérrollereket, sisak, kötelező biztosítás nélkül. Jogosítvány nem kell rá. Persze biztosan megvan valakinek az alkotmányos költsége rajtuk, ugyanis bárhol a világon nagyságrendekkel olcsóbb ez a szolgáltatás
-
válasz
ImACeltic
üzenetére
Erre gondolhattak a rendőrök.
Időről időre felelevenítik, és erre hivatkozva kérik számon a rollereseket.
https://hvg.hu/cegauto/20191121_pinter sandor doktorbelugyminiszterelnokur smkp rendelet -
válasz
DigitXT
üzenetére
HB100 mellé vettem ezeket, nyilván mindkettőt benéztem. Tanulópénz..
Meg nyilván azért kérdeztem, hogy tudjam, a tárcsa legalább menthető-e. Hát ezek szerint nem. Nem nagy kaland, vissza teszem a gyárit. Elöl cseréltem le csak amúgy is.
Bontani én biztos nem akarom a gépet. Ne miattam gyulladjon ki később, vagy legyen bármi baja. Emiatt szervizzel se szívesen(nem ismerem őket), de max akkor marad az, hogy cseréltetem velük egy komplett olajos fékre, aztán kész.
Ez a tárcsa meg max bringára jó lesz, másnem tartaléknak. A féknyergekkel meg majd valami lesz.
-
ImACeltic
őstag
válasz
pusszycat
üzenetére
Elvileg 26K, legalábbis én ezt találtam.
enginev3.0
Állítólag rendőr mondta neki. Nyilván, a rendőrök is úgy élnek a köztudatban, hogy hülyék, de gondolom azok sem büntetnének olyan dologra amire nem lenne bármilyen álláspontjuk, akárcsak egy vezető által, aki megmondta nekik, hogy kezdjetek el erre büntetni az alapján, hogy a rollerek jelenleg segédmotoros kerékpár, mert jön a jó idő és biztos sok rolleres baleset lesz. -
ImACeltic
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Ez 100%, hogy így van? FB roller csoport kommentjei között találkoztam olyan tapasztalattal, hogy igazoltatták a rendőrök és figyelmeztették, hogy ha legközelebb sem hord bukósisakot, akkor bírság lesz mert jelenleg minden roller segédmotoros kerékpárnak minősül, ezért kell hordani bukósisakot, valamint biztosítás is kell rá, mindegy a súly meg a sebessége is.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
DigitXT
üzenetére
Ezt én is mérlegelem, én most azt nézem, hogy megveszem 45-ért, ha nem jön be, akkor 35-ért még így is elviszi valaki.
Vagy megveszek egy ismeretlen előéletű használt gépet, és ha nem jön be, akkor egy az lehet renoválnom is kell még... Veszek 75-ért egy használt gépet, és ráköltök még 20-30 ezret, majd eladom 60-ért.. Az masszívan több bukóvári. :/
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad Air 2 128GB, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest