Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AuraSync kibeszélő topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
szkink
aktív tag
válasz Hasaggymeg #147483 üzenetére
,hát igen és nem tűnne "kis szakállas törpének"
Más: Fent az m-520 és elvileg a stoplit is helyesen beállítottam,pedál felrakáskor észleltem egy első defektet amit egy alig észrevehető akác tüske okozott,belső csere megvolt,itt meg reggel óta esik az eső kisebb megszakításokkal
[ Szerkesztve ]
-
-=RelakS=-
veterán
válasz bringasisti #147498 üzenetére
?
A videóban lévőben ott van a csapágy.
Ha ebay-en keresel arra, amit mondtam, akkor kicsit görgetni kell, mert az első találatok valóban csak egy műanyag vacak egy gyűrűvel => értelmetlen.
Pár oldallal később viszont elég érdekes dolgokat is találni.
Lásd: Derailleur pulley keresésre kicsit görgettem, és dobott ilyet is. Ebben ott van minden, ami kell.[ Szerkesztve ]
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
bringasisti
őstag
-
rétisün
veterán
válasz ballazol #147494 üzenetére
pont ez az, hogy 25-ös. a mostani kormányod meg 22.4 (gondolom a 600 mm szélességből) arra valók a mostani fék és váltókarjaid, az nem fog rámenni 25 mm-es kormányra.
levágsz végéből 5-6 centit, aztán meglátod, mennyire válik be. amúgy ezek a kormányok, amiket linkelsz max. 44 centi szélesek, az nagyon szűk lenne a 60 centi után, persze meg lehetne szokni.
[ Szerkesztve ]
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
-=RelakS=-
veterán
válasz jjeahh #147482 üzenetére
Felmész ebay-re, "derailleur pulley", "derailleur jockey", és válogatsz.
Némelyiknél lehet, hogy nem árt megnézni, laza-e a csapágy, és ha laza, akkor beragasztani a helyére.
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz ballazol #147491 üzenetére
Ha nem akarod eladni (vagy majd visszatenni,mert az alsó fogás neked amúgy nem is kell),akkor mit veszítesz a levágással? Semmit!
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
rétisün
veterán
válasz ballazol #147491 üzenetére
nem a befogó átmérője lesz a gond, hanem magának a kormánynak az átmérője. a monti/mtb kormányok (ha jól emlékszem) 22.4 mm átmérőjűek, az outi kormányok valamivel vastagabbak (talán 24. valamennyi, azt most nem tudom megmérni, hadd ne bontsam le a bandázst)
ha ez a kormány ugyanolyan átmérőjú, mint az outi kormányok, akkor nem fogod tudni rátenni a mostani monti fék és váltókart.mod: közben találtam olyant, hogy outi fékváltókarnál írják a bilincsátmérőt, 23.8-24.2 mm
(#147489) Hasaggymeg: én a kicsit megzúzott outi kormányomat vágtam le (akkor zúztam le, amikor eltörtem a vállam) aztán ott jött a meglepetés, hogy a tervezett mtb váltókar nem megy rá....fékkart még csak megoldottam cx kiegészítő fékkarral de a váltókar az bizony trükkösen volt megoldva, felbarkácsoltam a felsőcsőre csak a hátsót, akkor elől egy sebességgel használtam a bringát egy darabig.
[ Szerkesztve ]
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
varmi2
nagyúr
Üdv.
Tudnátok linkelni konkrét bicót, új és használt is érdekelne. csak is mtb érdekel 27.5 vagy 29" kerekekkel, továbbá 182cm magas vagyok, tehát L-es vázzal. max 150k, amit ki tudnék fizetni. 1-2 hónapon belül elkezdődnek az akciók? Megéri várni még egy kicsit?Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
ballazol
senior tag
akkor nézzek 25mm-est?
vagy csak nyisszantsunk le egy 6-6cm-t, és jó vagyok? hmmm...
"A könnyű is súlyos, ha jó és értékes." C.G. Jung
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz rétisün #147488 üzenetére
Valamikor én is így vágtam le a koskormányom,a felhajló részre téve a fékeket.A váltók az alsó csöven voltak.
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
rétisün
veterán
válasz ballazol #147487 üzenetére
nem lesz jó, átmérőben nem passzol
vagy csak azért gondolom, mert én anno outi kormányt vágtam ilyenre, és a 'mezei' montis/trekkinges fék és váltókarok nem mentek rá. mindenképpen nézz utána.....
mod: miért nem jó, ha a mostanit rövidebbre vágod?
[ Szerkesztve ]
-
ballazol
senior tag
Hali!
A Merida Speeder-em Comp TK (600mm-es) kormányát szeretném egy szűkebbre cserélni.
Pl. ezt néztem:A fékeket, váltókarokat ugyanúgy az eredeti, vízszintes pozíciót megtartva tenném át.
Vélemények?
"A könnyű is súlyos, ha jó és értékes." C.G. Jung
-
jjeahh
nagyúr
válasz bringasisti #147485 üzenetére
Értem, kösz!
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
zoli03
őstag
válasz bringasisti #147480 üzenetére
Keress rá Google-ban, ha annyira érdekel, de hülyeségeket ne írogass nyilvános fórumba.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz 6030D #147422 üzenetére
Kik vannak előtted,ismered őket?
skink...markolja rendesen azt a nagy,szőrös f...ehér kormányt. A csizma viszont még jjeahh kollégának is jó lenne télen.
[ Szerkesztve ]
-
jjeahh
nagyúr
válasz bringasisti #147478 üzenetére
Majd próbából berendelek egyet, aztán meglátjuk, nem egy nagy tétel, ha nem tetszik sokat nem bukok. Linket esetleg tudsz dobni?
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
zoli03
őstag
válasz Hasaggymeg #147471 üzenetére
Belevágsz egy minidrillel, fél perc alatt megvan.
#147476 bringasisti: nem tudom, hogy honnan jött ez a 10.2 csavar, de ilyen szakítószilárdságú nincs is.
-
jjeahh
nagyúr
válasz Hasaggymeg #147466 üzenetére
Ja, már össze is válogattam a cuccokat, hogy ne csak a két bigyóért fizessek 10 euró postaköltséget. Hozzácsaptam haverinának még egy waxot, mert ő is belejött a squirtozásba és egy BCAA-t, mert lassan elfogy a régi.
bringasisti: hm? Legyen akkor az a kifogásom, hogy jövő hétvégén teljesítménytúra és arra már jó lenne az új váltógörgőkkel menni, mert tényleg nagyon durván néznek ki, az alsón a fogak szúrnak
-
xy.zsolt
őstag
válasz Hasaggymeg #147471 üzenetére
ez is igaz....de utánanézek mi van a műhelyben …. aztán döntök. Úgyis csak egy hét múlva érkezik az új Kínából. márciustól eddig tartott a szerkezet gumitakaró nélkül....most majd azt is teszek rá. Talán majd kibír 2 szezont is...mert hát a gumi is kopik....gyorsabban mint az alu
[ Szerkesztve ]
BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz Fall-N #147463 üzenetére
Biztos katbantartás,lánccsere periódus,stb.függő,de még elment volna.Kíváncsi vagyok arra aki azt hegyesre koptatja párezer alatt. ...talán valami sz@rrányúlt lánccal.
HEAHEA...én egész évben megyek,így elég sok időt töltök az öltözet milyenségének kiválasztásával,és soxor mellé is lövök.Azt szoktam mondani,hogy hideg időben a fűtés ott van a segged alatt,csak be kell kapcsolni. Nyáron egyszerűbb,mert meztelenül nem illik kerékpározni...meg hátsód sem bírná a nyerget.
jjeahh...gyárit neki,ami jó azt nem kell elrontani,lesz elég ami elromlik amúgy is.
[ Szerkesztve ]
-
HEAHEA
aktív tag
válasz samujózsi #147452 üzenetére
A linkelt Nothwave mez lett? Azért adni kell még esélyt! Ahogy Hasaggymeg írta , tekerés közben jön elő a mez milyensége. Nekem egy Pearl Izumi Elite Escape Thermal Jersey van. Induláskor még fázok benne, idővel, tekerés közben már nem.
Ki kell tapasztalni, hogy a jobb aláöltözővel vagy nélküle. Ezek a gyártói ajánlások sem egyértelműek, hány fokban ajánlják a használatát, hiszen annyi mindentől függ az egész. Mennyire vagyunk fázósak, milyen körülmények között tekerünk, intenzitás, stb. .[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
válasz Hasaggymeg #147461 üzenetére
30e km. Akkor még jobban bírják, mint gondoltam.
-
samujózsi
senior tag
válasz Hasaggymeg #147461 üzenetére
Ezzel tisztában vagyok, viszont félórányi kutyasétáltatás után, melegebben öltözve, mint bringával lennék... sajna meg tudom saccolni, hogy pont akkor nem lesz jó, amikorra vettem.
Primadonnát felveszünk! https://youtu.be/9lETrcMJZJM
-
Hasaggymeg
Topikgazda
+1
robee19...én 30e után cseréltem,nem volt még teljesen hegyes a feszítő sem.
samujózsi...mikor elindulsz sosem irányadó az állapot,kis,5-10 perc tekerés után derül ki jólöltöztél-e.Nejem olyan,hogy amint elindulunk felvesz mindent,mert úristen ő fázik,majd 10 perc múlva állunk meg vetkőzni.A csapásszámmal,hajtás intenzitásával elég jól szabályozható a komfortérzeted.Én általában a hőmérőt és a szelet figyelem,annak függvényébe öltözök.Most pl.itt 17°C van,teljesen borús,és majdnem szélcsend,így ha nem lógna az eső lába vékony hosszú nadrágot,vékony,rövidujjú aláöltözőt és vékony hosszú ujjút vennék fel,kesztyű nélkül,természetesen.Ha melegedésre (1-2 fok) látnék esélyt,esetleg rövid nadrág a hosszú helyett,lábam kevésbé kényes.
[ Szerkesztve ]
-
Tuvix
tag
Sziasztok
Kb 1 hónapja én is beléptem a csapatba egy Baddog Chinook Limited 2018-as kerékpárral. Több mint 10 év kihagyás után kicsit furcsa volt, de már nagyon élvezem.
Mióta megvan a fórumot is próbálom követni, így be is szereztem a Decathlonos futó mezt és a nyeregtáskát. Van esetleg még ott valami ami jó kerékpározáshoz is és jó árban van?
1 hónap alatt nem mentem sokat, 150 km, de így is 3 defektet szedtem össze. Valami tipp defektvédelemre, külső/belső csere? Erdei utakon járok csak, sok az akácos.Úgy olvastam itt, hogy mindig van mit fejleszteni, ezen a Baddogon mit javasolnátok, mit lenne célszerű elsőnek fejleszteni?
-
bringasisti
őstag
-
samujózsi
senior tag
Úgy tűnik, erre az időjárásra nincs jó megoldás.
Még el sem indultam, csak a kutyával jöttem le, egy az új bringás meznél jóval melegebb felsőben és már ez is necces... még nem fázom, de melegem sincs.
Úgyhogy 15000Ft-ot kidobtam az ablakon.Primadonnát felveszünk! https://youtu.be/9lETrcMJZJM
-
Fall-N
veterán
Wombath: Köszi, hogy írtál, akkor be fogom rendelni AliExpressről a Magene CAD szenzort. Árban nem mindegy, a Bryton saját szenzora 10900 Ft a CAD + HR meg 19990 Ft. Kicsit sok érte, de mondjuk apránként is meg lehetne venni. Maradt az E alapcsomag 22900 Ft-ért. Az a vicces, hogy a Rider 10 már kifutott, nem lehet kapni pedig nekem az is jó lett volna. (Főleg jó áron volt a Rider 10 + CAD szenzor 26900 Ft-ért).
Eredetileg a Rider 15 + CAD lett volna a vétel 29990 Ft-ért, csak kellett vennem új kitámasztót (motoros 7000 Ft) meg gyerekülést (Bellelli Pepe Clamp, 12000 Ft) az asszony bringájára, így most az kicsit sok lett volna a költekezés. Mozgatta a fantáziámat a Rider 310E is, Ami most 29900 Ft, meg most akciós a 410E is az sem sokkal drágább. Hátha valaki tervez venni egyet, azért írom.
-
jjeahh
nagyúr
válasz bringasisti #147418 üzenetére
Noname-t nem merek megkockáztatni.
6030D: sajnos ezekből csak 11-12 sebességes van. Vagy az nem a sebesség, hanem a fogszám?
4.-ik helyezés kemény, grat!deny330: ja, valszeg az lesz, a gyári sem drága, csak gondoltam kipróbálok valami kínai kerámia csapágyas csodás, ha van olyan, ami bevált másnál.
Ákkk: Ok, valszeg marad a gyári.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
válasz Because #147438 üzenetére
Nincs azzal gond, tök mindegy mi a neve. A fogaskerék - bárhogy is hívjuk egy merev anyag és kopik (ugyanez igaz a láncra), a szíj rugalmas ezért tartósabb. Ez is az előnye. Hátránya, hogy egyenesen futhat, így korlátozottan lehet használni váltásra.
Somatom: Persze lehet az fémből is. Csak a kopásállósága és a rugalmassága nem mindegy. Ezért is írtam a Gates szíjas hajtást. Ez az amit már biciklire kapni, nem túlzottan drága és jó is lenne.
[ Szerkesztve ]
-
-=RelakS=-
veterán
-
Fall-N
veterán
válasz Somatom #147431 üzenetére
A bordásszíjas hajtásnak pont az a lényege, hogy ne legyen fogaskerék, így tudnak kenés nélkül is tartósak lenni és kisebb is jóval a súrlódás, kisebb veszteség a belefektett hajtási munkából. Bármilyen más elvű hajtás, amiben fogaskerék van ugyanúgy rossz megoldás bizonyos szempontból, mint a láncváltó. Ugyanúgy kopnának viszonylag hamar és ugyanúgy kéne a kenéssel is bajlódni, hogy ne kopjon szét. A fogaskerék - fogaskerék még terepre sem lenne jó mivel ha beleakad valami akkor meg is szorul az egész és lesz borulás. A kopásnak is adna a sár és a por.
A láncváltó átka, hogy pazarlás a fogaskoszorú elhasználódása, főleg ha nem lehet szétbontani, mint a drágább fajtákat. Az is pazarlás hogy nem egyformán kopnak általában a fogaskerekek, de egyben kell cseréljük, holott a keveset és kevesebbet használtak még jó állapotban lennének. Pont ezért a drágább de bontható fogaskoszorús lánchajtással nincs is baj, viszonylag olcsó és könnyen szerelhető.
Úgyhogy szerintem tényleg egyedül a Pinion + a Gates szíjas hajtás lenne a jó irány. Van is BikeMagon teszt egy ilyennel szerelt bringáról, jókat is írták róla. Csak nem terjed el és b...szott drága. Pedig terepen sokan értékelnék a zárt váltót és a sárra igénytelen szíjat.
cdl: Nekem általában melegem van, ezért is utálom a nyarat az extrém meleggel. A reggeli hűvösebb idő nekem még bőven tetszik és nem fázok. De ezt a fülledt levegőtlen meleget nagyon utálom.
[ Szerkesztve ]
-
deny330
aktív tag
válasz deny330 #147427 üzenetére
Bocs bocs, nem fért bele a szerkesztési időbe.
Más: valaki múltkor (jóóó múltkor még) linkelt egy kormánycsapágyat, ami elvileg 1,5 fokkal dönt a fejcsőszögön. Ez tényleg létező dolog? És ha igen, gondolom egy Enduro váznak ez nem okoz problémát?!
Kicsit agresszívabbá akarom tenni a bringát, a tubeless átalakítás óta az időm 90%-át terepen töltöm. )
-
Somatom
veterán
válasz Fall-N #147416 üzenetére
Én húsz évvel ezelőtt sem értettem, hogy a bringákon miért nem használnak tárcsaféket. Kár, hogy akkor nem érdekelt annyira a dolog. Most sem értem, hogy miért rakosgatják arrébb a láncot különböző átmérőjű fogaskerekeken ahelyett, hogy változtatnák a fogaskerék átmérőjét. Ha tizenpár fog elég a nyomaték átviteléhez a kis lánckeréken, akkor a hajtó lánckeréken minek az a sok fog? Elég lenne ott is tizen fog, amiket azon az oldalon, ahol épp nincs a lánc, símán lehetne radiálisan mozgatni, ezzel változtatva az átmérőt, vagyis az áttételt. Ezt szíjra is lehetne alkalmazni.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
deny330
aktív tag
Üdv!
Hátsó tagokkal kapcsolatban valaki képben van? Adott egy 216mm szemtávolságú Float X CTD tag egy Giant Reign X0 2014-es vázban, amit ki szeretnék cserélni valami rugósra (csak kíváncsiságból, hogy úgy mit tud a felfüggesztési rendszer). A legtöbb esetben viszont csak 222mm szemtávolságú tagokat találok, 216-os konkrétan csak újonnan van rugósba. Kérdésem az lenne, hogy számít valamit a pár miniméter, vagy nyugodtan vehetek bele 222mm szemtávolságú tagot is, mert nem lesz gáz, és bele fog menni?
Szerk:
(#147414) jjeahh: Szerintem maradj a gyárinál. Ahhoz képest, hogy nekem mennyibe fáj az XX1-hez a görgő, szerintem maradj csöndben az olcsóbb alternatíváiddal együtt.[ Szerkesztve ]
-
Fetz
csendes tag
Alakulnak az előjelek a jövő hétvégére... Ma délután ránézek a gépre, első kerék totál lapos, megfogom a hátsót, felniig tudom benyomni. Biztos, hogy a múlt hétvégi pálya bejáráskor történt valami, mert azóta nem mentem vele és ott még nem volt vele probléma. Így legalább eggyel több program lesz most hétvégére. Remélem azért a versenyen nem lesz gebasz.
-
6030D
őstag
válasz jjeahh #147414 üzenetére
A fókán volt (nyomtatott papíros) Sram alu görgő (1250 Ft/2 db postával), teljesen jó volt, kicsit hangosabb, amíg nem kopik a lánchoz, de jól néz ki. Vegyél ilyet, kenőanyag se kell bele, mosod, visszarakod, kész. Vélemény jöhet.
twine: minimum 3 helyen kell engedélyezni, hogy ne lője le a Stravát, ha a telefonod le van zárva, nem aktív a kijelző, más használja a memóriát stb. Keress rá a Strava + telefonra, hátha kidobja, mik a szükséges beállítások. Ha sikerül, teljesen használható lesz.
[ Szerkesztve ]
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
HKorn
veterán
Őszies időben, tizenegy-két fokban ti milyen szerkóban tekertek? Valami jó bringás, szellőzős kabát/pulóver, illetve nadrág érdekelne.
Run&Ride
-
Fall-N
veterán
válasz Somatom #147329 üzenetére
Szerintem nem rossz dolog, egyedül az, hogy a profit orientált cégek úgy csinálják meg, hogy ne legyen tartós a fogaskoszorú és a lánc. Bár ez sem feltétlenül igaz, illetve nem mindegyik fajtára.
Nem véletlenül nem tudják még kiváltani. Akármilyen jó lehet papíron egy (bordás)szíj hajtás, ha nem lehet vele hagyományos váltót ("lánc"váltóra gondolok, de itt nincs lánc) csinálni, mert a szíj egyenesen kell hogy fusson. Ezért is lehet csak valamilyen belső felépítésű váltó, amilyen a középcsapágyváltó - Pinion vagy agyváltó. Lánccal ezt meg lehet tenni. Feszíteni sem lehet illetve nem kell a szíjat, igy a fogaskoszorút is el lehet felejteni, mert a fölösleges mennyiséget nem lehet feszíteni, mint egy láncnál.
A kardán szerintem nem jó alternatíva és ahogy bringasisti is írta ha tartós akkor nehéz is lesz. Meg egyébként is minek bonyolítani ennyire a forgó mozgást kardánnal?
Szóval egyedül ami még a jövőben életképes lehet az a Pinion + bordásszíj. Csak az ára horror. Meg egyébként sem nagyon tud elterjedni a speckó váz és a nehéz szervíz miatt.
-
Csokicsibesz
tag
válasz bringasisti #147413 üzenetére
-
jjeahh
nagyúr
Ma észrevettem, hogy hegyesre koptak a váltógörgőim. Van ezekre valami jobb alternatíva olcsón, vagy maradjak a gyárinál?
-
válasz bringasisti #147405 üzenetére
Wow, köszi!
Mind a 2-ből hiányom van, szóval egyelőre marad a "megszoksz vagy megszöksz".
A természettől nem félni kell, hanem megismerni azt. A megismerés pedig nem csak arról szól, hogy ránézek valamire és hiszek valamit az által, hanem arról, hogy foglalkozom vele, hagyom, hogy megmutassa önmagát.
-
BigBlackDog
veterán
válasz dellfanboy #147406 üzenetére
Hátha segít; én itt szoktam számolgatni ilyeneket.
-
ZolkoW
őstag
a tartományokat számold ki, az kijön,ha a legnagyobb áttételi arányt elosztod a legkisebbikkel. de szemre messze nem lesz annyi, az mtb-ét, amivel hasonlítanád, nagyjából tudod? az első váltós bicómon pl. hátul 12-28 lehetett, elöl 28-38-48. annál 48/12 a legnagyobb, és 28/28 a legkisebb, tehát 4x-es átfogás.
Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
Because
őstag
válasz benfolds #147407 üzenetére
ajánlom a gyúrós topikot vagy ezt az animét: HOW HEAVY ARE THE DUMBBELLS YOU LIFT?
[ Szerkesztve ]
-
Jester01
veterán
Kiszámolod az arányokat és megtudod. De a válasz az, hogy nem fedi le. Jóval kisebb a tartománya. Ez olyan 180% míg egy 3x6-os 600-700% körül van.
Jester
-
benfolds
őstag
válasz Runner_fxr #147357 üzenetére
hű bakker, ideje lenne kicsit jobban utánaolvasnom a dolgoknak, mert úgy látom, elég nagy tévedésben vagyok pár dologgal kapcsolatban.
-
dellfanboy
őstag
honnan tudhatnam, meg, hogy egy shimano nexus 3 valto attetele mennyire kulonbozik, egy klasszik regi MTB 3x6 sebessegetol? marmint neten talaltam egy ilyet a nexus3 gear ratio-ra de 0.73 1 1.36 ,, de ez nekem nem sokat mond.
pl. lefedi a regi mtb legkonnyebb, (elol legkisebb, hatul legnagyobb) es legnehezebb, (elol legnagyobb, hatul legkisebb lanckerek) vagy nem??
eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
robee19
tag
Ma délután hazafelé magától eltört a tiagra váltó "névtáblája". Ahol a csavar leszorítja. Csak azt vettem észre, hogy nagyon zörög a döcögős aszfalton.
-
maximilian4
addikt
válasz kemotox #147396 üzenetére
Kitartást. Ha már most rákaptál, gyorsan le fog az menni. Sajna munka mellett sokan felszedik a kilókat fiatalon. Nincs idő normálisan étkezni.
Más:
Aki tud occón szállást Semmeringen ne tartsa magában. Privátban is jöhet. Nincsenek luxus elvárásaim. Legyel hol aludni kb., meg azért ne munkásszálló legyen.
[ Szerkesztve ]
Maxi
-
-
válasz bringasisti #147397 üzenetére
Jólvanna! Értem én!
A természettől nem félni kell, hanem megismerni azt. A megismerés pedig nem csak arról szól, hogy ránézek valamire és hiszek valamit az által, hanem arról, hogy foglalkozom vele, hagyom, hogy megmutassa önmagát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest