Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
benfolds
őstag
sziasztok! a mostanában menő, ehhez hasonló láthatatlan csengők közül melyiket érdemes venni? van amelyik kicsit ducibb, van, amelyiken kábelvezető is van...igazából ami nekem fontos lenne, hogy ne törjön le első héten a csengetője, mint a mostani pár száz forintos csengőmön. látom, ezeken is kb ugyanolyan a csengető.
[ Szerkesztve ]
-
benfolds
őstag
van valakinek ilyesmi villogója? arra lennék kíváncsi, hogy mennyit bír az akksija (fehéret akarok előre). eléggé egymásnak ellentmondóak a review-k...illetve, nem lenne jobb szerintetek a COB led-es változat? hátul cob ledesem van egy másik típusból, nagyon meg vagyok elégedve vele. csak az akksi miatt aggódom...ha 5 óránál kevesebbet bír villogón, akkor számomra nem sokat ér.
-
benfolds
őstag
válasz TomMusic #99924 üzenetére
őszintén, egy nímand bunkó leginkább, mégis imádom. nem jöttem még rá, hogy mi a titka, hogy a műfaj többi versenyőzéjével ellentétben magába szippant, mint a legjobb filmek. (az összes többit 20 másodperc után erőltetettnek, unalmasnak találom). ráadásul, ha belegondolsz, hogy ami neked szórakozás a kényelmes fotelből nézve, az neki nagyon kemény fizikai munka... megmászni az alpokat úgy, hogy egyik kezedben a kamera, amibe folyamatosan beszélsz. kész. arra lennék kíváncsi, hogy túratársként milyen lehet ezt végigcsinálni. engem szerintem kiakasztana. ahogy levettem, a boszniai úton lehettek is nagy összeveszések.
-
benfolds
őstag
válasz jjeahh #99929 üzenetére
franc tudja, én sosem tekerek bele, engem végig leköt. szerintem egy szinten mozog az egész, szóval ha unod, akkor unod az egészet, ha meg tetszik, akkor végig jónak találod. inkább arról van szó, hogy 2 óra tényleg nem kevés, egyben még sosem néztem végig egy részt sem.
-
benfolds
őstag
válasz TomMusic #99983 üzenetére
alapvetően én is ilyen "biciklire vigyázós" típus vagyok, de amikor mocskosak az utak, akkor döntök, hogy a biciklire vigyázok inkább, vagy tekerek és jól érzem magamat. így a végeredmény az, hogy max akkor nem megyek, ha ilyen hókásás-sós-fűrészporos-latyakos az út, na az már tényleg annyira bicikligyilkos, hogy akkor visszafogom magamat. amúgy meg inkább veszek olcsóbb alkatrészeket, aztán a téli szezon végén csere. nekem ennyit bőven megér, hogy ne hagyjak ki heteket-hónapokat. a tavalyi full mínuszos (és felénk havas) januárt is végigtekertem. annyi, hogy kétszer elvágódtam a jégen.
-
benfolds
őstag
válasz jjeahh #100013 üzenetére
bevallom, hogy a villámoktól én is nagyon fosok. nyáron is volt 1-2 alkalom, hogy visszafordultam, mert jött a vihar, dörgött, villámlott, az eső mondjuk nem kapott el. 1-2 éve viszont egy hosszabb túráról hazafelé egy platón ért utol a mennydörgés, ahonnét lakott terület vagy bármilyen menedék 5-6 km-re volt. ráadásul ez éjszaka történt, szóval a villámlás még félelmetesebbnek tűnt. iszonyatos csattanások...imádkoztam, hogy csak ezt éljem túl.. persze végül megúsztam, max eláztam, ami nyáron nem vészes. ami az én esetemben akadályozhatja a tekerést: 1. szakadó eső villámmal 2. sima szakadó eső 3. szél nem akadály, de utálom. ezeken kívül semmi nem tart vissza, -20-ban is tekertem már, szerintem nem gáz, ha nincs szél. nem mondom, hogy egy nagy élmény, mert hosszabb távon rohadt vastag kesztyűben is fázott a kezem, és a lábamujjaimat is (alig) éreztem. olyan már előfordult, hogy ilyen -10 + erős északi szélben elindultam bicajjal bevásárolni, és visszafordultam, mert fájt az arcom a hidegtől. de ilyen kb. 10 évente van.
-
benfolds
őstag
visszatérve cobranco-ra. most nézem az egyik filmjét, és kicsit fennakadtam rajta, hogy nem az első eset, hogy kb 5-6 napja vannak úton a 35 fokban, de még mindig az otthoni "r-hús"-t (rántotthús) eszik. mi a jó élet ez?
szerk: most látom, hogy éppen erre járt a mester.
[ Szerkesztve ]
-
benfolds
őstag
válasz Zsohi #100291 üzenetére
lehet, hogy így lenne, de most úgy vagyok vele, hogy a tél legyen tél, hideg, havas, szikrázó napsütéssel. az egyetlen hátrányát abban látom, hogy megnehezíti a közlekedést, de ezzel együtt is még mindig sokkal jobb, mint a ez a esős-nyálkás, novemberre emlékeztető ocsmányság.
-
benfolds
őstag
válasz Hasaggymeg #100307 üzenetére
az egyetlen erdélyi srác, akit ismerek, csak úgy mellékesen mesélte, hogy "szegény kati néninek is csak a bokáját hagyták meg a farkasok", illetve ő maga is eltöltött már egy éjszakát fára mászva...
szerintem mi el sem tudjuk képzelni milyen lehet úgy túrázgatni, hogy benne van a pakliban egy vadtámadás. nekünk max a kullancsoktól kell rettegni. -
benfolds
őstag
válasz carl18 #100339 üzenetére
honnét tudhatná más, hogy te mennyi tekeréstől fogod jobban érezni magadat? ha bejön egy bizonyos intenzitással x ideig tartó tekerés, akkor csináld azt. ami biztos, hogy a rendszeresség fontos. ez szerintem minimum heti 3-4 alkalmat jelent. nekem pl. minden nap szükségem van biciklizésre, nagyon ritkán, kényszerből hagyok ki egy-egy napot. (de nem érzem, hogy függő lennék). viszont a másfél óránál hosszabb tekerésekért nem vagyok oda, az már nem esik annyira jól. ez mindenkinél más és más szvsz.
-
benfolds
őstag
válasz belaazallat #100366 üzenetére
láncos kazetta ellenfogót lehet venni ezer párszáz forintért is, én nem kínlódnék a gyártásával. amit viszont egyszerűen meg lehet oldani: láncfogó vagy mi, amit a lánc összerakásakor használsz: hajlítottam egy küllőt.
vagy: aránytalanul drágák a kormánycsapágy csésze kiütők (5-6000-ért láttam): befűrészelsz egy alu csövet. ugyanúgy egy alap kormánycsapágy behúzót egy menetes szárral, pár alátéttel és pár csavarral meg lehet oldani. persze ezek csak alkalmi használatra teszik meg, de ugye az átlag biciklis elég ritkán cserél kormánycsapágyat. -
benfolds
őstag
válasz Hasaggymeg #100374 üzenetére
oké, nem figyeltem, hogy társasházban kell megoldani a problémát. amúgy ha ez nem megy, akkor a szerelés is nehézségekbe fog ütközni szvsz.
a csapágy "beütéssel" abszolút nem értek egyet én sem, nagyon komolytalan, én magam biztos nem kísérleteznék ilyesmivel. a szaki által javasolt, házi csapágybehúzó viszont nekem bevált. ez pedig a csapágy kiütő alkalmatosság.
[ Szerkesztve ]
-
benfolds
őstag
válasz IMIIKE1998 #101037 üzenetére
1,5-1,75 szvsz
-
benfolds
őstag
válasz 6030D #101111 üzenetére
részvétem, ismerős a probléma. nekem is évek óta gond van a derekammal, valamennyire kordában tudom tartani a dolgokat, ha odafigyelek. novemberben ez nem sikerült, elcsesztem a rossz üléspozícióval, azóta nem is akar rendbe jönni. tavalyelőtt tavasszal volt egy hét, amikor én sem tudtam megmozdulni. azt hittem, hogy a fogfájásnál nincs erősebb fájdalom, de ez minden korábban tapasztaltnál rosszabb volt. érdekes módon az a brutális fájdalom 1 hónap után majdnem teljesen elmúlt (persze teljesen sosem múlik el, pl. 5 percnél többet nem tudok úgy állni, hogy ne kezdjen el fájni), viszont ez a novemberi, kevésbé durva meg teljesen állandósult.
VISZONT, a lényeg: nagyon meglepne, ha a magas stucni jót tenne a derekadnak. eleve a két évvel ezelőtti eset nálam abból indult, ki, hogy hegyet másztam egy városi bicajjal. nyilván a súlypont így kb. a derekamra került. míg ha nagyobbat tudsz hajolni, eloszlik a gerinceden jobban. de ez csak a saját tapasztalat, lehet, hogy derékprobléma és derékprobléma között van különbség. nekem biciklizés közben, nyújtott gerincnél sosem fáj a derekam, de ha állok vagy ülök...[ Szerkesztve ]
-
benfolds
őstag
Cyber monday alkalmából szerintetek hol tudnék jó áron betétes biciklis rövidgatyát kifogni? Pénteken addig válogattam a kosárba tett Endura után, hogy mire leokéztam volna a megrendelést, addigra elfogyott. Egyébként van valami ajánlott nem feszülős (monti, gravel), betétes típus?
-
benfolds
őstag
válasz benfolds #123340 üzenetére
amúgy sosem volt még rendes biciklis nadrágom, de kezdem belátni, hogy jó lenne, ha lenne.
esetleg nem jobb megoldás venni egy "betétet" (mi ennek a rendes neve?) és hozzá egy-egy betét nélküli rövid- és hosszú biciklisgyatyát? az aldis/lidlis gatyákkal esetleg nem lehet összehozni egy jófajta betétet? -
benfolds
őstag
válasz bringasisti #123345 üzenetére
pont ezért gondoltam, hogy inkább veszek egy sima biciklis rövidgatyát, ami alá egy ilyen feszülős betétet veszek (még mindig nem tudom mi a neve).
-
benfolds
őstag
válasz 6030D #123373 üzenetére
az én biciklimen egy pár ezer forintos alu kitámasztó van 6-7 éve, kár, hogy kidobtam a papírját, mert hihetetlenül tartós, napi átlag vagy 10-szer mozgatva van és mégsem lötyög egy kicsit sem, szóval jó lenne tudni milyen márka. a korábbi kitámasztóim 1-2 évet bírtak. és sárhányót is használok, sks, hátul toldóval. elöl olyan 90%-osnak mondanám, hátul a toldóval mindent megfog. nekem elég volt egy alkalom, amikor alig vizes úton nyakig összekoszoltam magamat, hogy belássam, hogy ez nekem nem jó. és inkább legyen kevésbé designos a bicikli, minthogy azon szenvedjek, hogy nem tudom hova támasztani. utoljára amikor ide benéztem, azon témáztatok, hogy leesett három csepp eső, most nem veszitek elő a biciklit, mert jajj a hajtás... el kell dönteni, hogy biciklizik az ember, vagy csak nézegetni szereti és az interneten beszélgetni róla.
-
benfolds
őstag
válasz 6030D #123642 üzenetére
én egy alsó aláöltözőt vettem a lidlisből, de rohadtul bánom, hogy nem vettem felsőből és alsóból is kettőt. szkeptikus voltam, de nem csak a nevetséges, 1500 ft-os árához képest tök jó, hanem attól függetlenül is. van most az aldiban 3000-ért szintén alsó-felső, jól néz ki, de nekem nem tűnik elég melegnek télre. de lehet tévedek. vett belőle valaki?
rövidgatyát ajánljon nekem valaki (mtb, gravel)! igazából nem is a rövidgatya a lényeg, mert azt ezek után szerintem letudom valami aldis, lidlis, decás cuccal (korábban meg sem néztem a két diszkont biciklis ruháit), hanem alá kellene betétes akármi. vagy jobb lenne egy rendes betétes rövidgatya? nekem jobb megoldásnak tűnik egy vagy két jó betétes alsó és valami olcsóbb rövidgatya.
-
benfolds
őstag
válasz szkink #123730 üzenetére
nincs elvi kifogásom az ali-s ruhákkal kapcsolatban, de ruhát még sosem rendeltem onnét. rövidgatya alá jó?
az a nagy bajom a biciklisruhákkal kapcsolatban, hogy sötétben tapogatózóm. ahogy többen is mondták, oké, hogy 20-tól kezdődik egy kabát, de hogy döntöd el, hogy tényleg jobb-e mint az aldis 5000-es? egy cipőt felpróbálsz, megnézed, azért le tudod mérni, hogy tényleg megéri-e a felárat, és cipőknél nyilván a márka is számít.
a márkás ruhákban már sokkal kevésbé bízom, mert nem az van, mint 15 éve, hogy egy nike póló tényleg ért 5-ször 10-szer annyit, mint egy márkátlan, hanem a márkás ruhák minősége gyengébb lett, a noname-ek meg feljöttek és egyre inkább közelít egymáshoz minőségben a kettő (az is igaz, hogy árban sincs már olyan óriási különbség). idén elköltöttem 100 ezret eddig ruhákra, a legtöbb nike sportruha, de komolyan mondom, a végén kezdtem idiótának érezni magamat, akit jól átb@asztak. tényleg alig van különbség a lidlis cuccokhoz képest.
vagy egy másik példa: évek óta le akarom cserélni a 14 éves (!) samsonite hátizsákomat, mert szegénykém már elég fakó, de sosem láttam olyat, ami meggyőző lett volna. oké, idén rászántam magamat, netes vélemények alapján rendeltem egy north face borealist. ott kezdődik, hogy a netes leírással szemben, ahol ilyen-olyan polyesterekről írtak, a bevarrt címkén 100% nylon áll, és valóban, az alját kivéve látszik, hogy nylonból van. volt már egy diesel nylon hátizsákom...köszi szépen, soha többet. nem kellett neki egy év és szétfeslett az anyag a súrlódástól a cipzárnál, a többi része meg besárgult (alapból fekete volt). az azutáninak a cipzárja ment tönkre szintén egy év alatt. utána vettem a samsonite-ot, ami tényleg hihetetlenül tartósnak bizonyult, pedig 10 napból 10 nap a hátamon van, naponta húzogatom cipzárját 5-10-szer és ahogy mondtam, mindössze annyi baja lett ennyi használat mellett, hogy kifakult (nincs szétkopva, nincs kiszakadva - szerintem amiatt, hogy ez a ripstop polyester elég puha anyag, ezért nincs rajta merev gyűrődés, ahol egy idő után elkopna). visszatérve a north face-re: a háromból két cipzár akad azon a ponton, ahol a cipzár alatti két anyag össze van varrva. próbáltam feszegetni stb., de nem lehet vele mit csinálni, akadni is fog mindig.
szóval csak azt akartam mondani, hogy én a márkában már nem bízom, lehet, hogy a legfelső szengmensben még jelent valamit, de a "felsőközép kategóriában" már nem sokat.
ezért is próbáltam itt tanácsot kérni, hátha tudtok valami okosat mondani bicajos ruhákkal kapcsolatban, de ha jól értem az eddigieket, akkor erre is el kellene pattintanom egy 100-ast, ha "jót" akarok... -
benfolds
őstag
válasz szkink #123821 üzenetére
köszi, lehet, hogy benevezek egyre. 178 cm / 70 kg-hoz szerinted melyik méretet érdemes?
más: schwalbe road cruiser-t használok most a városi rohangálós bicajomon, eléggé bejött, úgyhogy ugyanazt vennék helyette, viszont úgy látom, hogy már csak "green compound"-os van tiszta feketében, amiben nem igazán bízom, ha még a szokásos marketingdumát sem merték leírni, hogy mennyivel hiperszuperebb, mint a régi. van valakinek tapasztalata vele?
ha nem road cruiser, akkor valami hasonló helyette (26", 1,75 körül)? -
benfolds
őstag
válasz ígyvanferi #123963 üzenetére
nincs rá okom, hogy bízzak benne, ha csak a mintázata lett "lenyűgöző", mert az újabb papíron mindig sokkal "jobb", mint a régi. a valóságban persze ez egyre ritkábban van így. azért lehet, hogy teszek vele egy próbát, ha nem ajánlotok jobbat, mert árban tényleg nem rossz. de sokkal jobban örültem volna, ha nem nyúlnak hozzá és tudom, hogy mit várhatok. nagyon unom, hogy ha bejön egy nyereg vagy gumi, akkor a következő alkalommal kezdődik elölről a próbálgatás, mert addigra a bevált terméket kifuttatják. azt már megfogadtam, hogy nyeregből betárazok, ha újra sikerül olyat találnom, amit kényelmesnek találok.
-
benfolds
őstag
válasz Hasaggymeg #123987 üzenetére
alattam 3-4 év alatt tönkremegy egy nyereg. pontosabban nem alattam, hanem jellemzően akkor, amikor feldől a bicikli, vagy "magától" kireped stb. általában selle italiákat veszek, de eddig egy olcsó ddk-t éreztem a legkényelmesebbnek. nekem jobban megéri betárazni egy bevált nyeregből, mint megvenni, aztán két hét múlva hajítani a pincébe (mint ahogy az két esetben is történt).
-
benfolds
őstag
válasz Hasaggymeg #124067 üzenetére
nekem is nagyon odavan a derekam, úgyhogy egy ideje még utcán is derékmelegítőt használok 10 fok alatt. lidlis merinógyapjú, szerintem tök jó, attól eltekintve, hogy egy picit megnyúlott, vesekörnyéken már nem feszül teljesen. pár ezer forint volt, szerintem ezen a télen is árulják majd.
-
benfolds
őstag
válasz Massmurderer #124155 üzenetére
jó, hát az említett vadakkal én is találkozom szinte minden túrám alkalmával, sőt a környékemen a muflon sem ritka, de azért a medve egy picit más kategória, mint az őzike. mondjuk engem a vaddisznóval is mindig paráztatnak, de attól nem tudok megijedni. persze attól tartok, hogy kifut elém és nem tudok megállni, őzzel, szarvassal volt már nagyon necces szitum ilyen szempontból.
-
benfolds
őstag
válasz Massmurderer #124157 üzenetére
nekem is van egy ismerősöm, aki biciklivel egy nem belátható kanyarban őzzel ütközött, neki törése is lett. amerre én erdőben járok, van egy hosszú, lejtős, bitumenes szakasz, ahol eléggé szoktam tépni. mivel főleg estébe nyúlóan vagy főleg este tekerek, nincs olyan, hogy ne fusson át előttem valamilyen vad. de volt olyan is, hogy egy irtózatos méretű szarvas állt az úton, alig tudtam megállni előtte. ahogy megindult, és érezted a paták kopogásán a tömegét...na azóta a kezem mindig a féken van ezen a szakaszon.
zöldfülű koromban nyáron este tekertem az erdőben, fülemben fülhallgatóval, szóval nem hallottam semmit a szarvas csörtetéséből, csak annyit láttam, hogy előttem kb. három méterre átvágtat az úton. utána átértékeltem magamban pár dolgot. -
benfolds
őstag
egy olyan cipőt szeretnék, ami tavasz-nyár-őszi időben jó montin és túrázni egyaránt. jó lenne, ha könnyű és valamennyire azért legyen vízálló lenne. ilyen budget karrimor, trespass és társai márkákat érdemes nézegetni? mennyivel rosszabbak ezek, mint a nagy márkák (salomon stb)?
-
benfolds
őstag
tudnátok gravelre ajánlani nem feszülős, nem túl csicsás rövidgatyát? ez a pearl izumi tetszik, de tartok tőle, hogy nem engedi át a párát, mert vízálló nylon. nekem nem kell, hogy vízálló legyen, viszont az fontos, hogy szellőzzön. anyagból mi a legjobb, ami ennek a követelménynek megfelel, emellett tartós és nem túl nehéz?
-
benfolds
őstag
vettem ilyen ún. "technikai" (55% polyamid, 40% polyester, 5% elasthan) aláöltözőt két méretben, de nem tudom eldönteni, hogy melyiket tartsam meg. nyilván nem azt akarom megtudni, hogy szerintetek melyik a kényelmesebb, hanem, hogy van-e valami szabály, hogy ennek mennyire kell feszülnie. a kisebbik nagyon passzentos, nem mondanám, hogy túl kényelmes, hónaljban egy picit be is vág (vékony vagyok, de szélesek a vállaim), de elmegy. a nagyobbik persze kényelmesebb, de már nem feszül tökéletesen, néhány ponton hullámokban eláll a testemtől. nem annyira, hogy azt mondjam, hogy nem néz ki jól, vagy "lóg" rajtam, mert benne van az elasthan, csak nem passzentos teljesen. a kérdés, hogy hőszigetelés szempontjából melyik lehet az előnyösebb? (nem télre vettem, inkább ilyen átmeneti időre, mert vékony). ez nyúlik idővel, vagy inkább összemegy? köszi.
-
benfolds
őstag
válasz Hasaggymeg #126671 üzenetére
köszi, nem szokott gond lenni nálam a kilókkal.
ma kipróbáltam az aláöltözőt, nem rossz, mondjuk megizzadva kicsit nehezen fejtettem le magamról (a kabátom katasztrofálisan szar, nem engedi át a párát - igaz, nem sportolásra lett kitalálva, de kb. álló helyzetben is úgy bele tudok izzadni, hogy folyik a belevarrt "nejlonzsákon" az izzadság, amikor leveszem) -
benfolds
őstag
válasz trialboj #126860 üzenetére
én szinte minden szabadidőmben erdőn-mezőn biciklizek két megyényi területen, de még sosem találkoztam szabadon kószáló kutyákkal. szerintem azért nincs nálunk ilyesmi, mert itt nem nagyon van pásztorkodás (egy környéket ismerek, de ilyen kis csahos pumi hajkurássza a birkákat). meg amúgy sem nagyon vannak kóbor kutyák.
-
benfolds
őstag
a jó arcok -30-ban is tolják. -
benfolds
őstag
tektro m730-as V-fékek vannak a biciklimen elöl és hátul is. hátul alig több mint egy éve cseréltem rugót a jobb oldali pillangóban, most meg a bal oldaliban tört el. igaz, hogy mindkét eset akkor történt, amikor az csavaron állítottam, de még akkor is csak max negyedéig voltak behajtva. a kis pöckök a középső lyukban vannak a vázon. mit csinálok rosszul?
-
benfolds
őstag
hehe, nekem is bike+ volt a tektro előtt 15 évig. hát nem volt egy műszaki csoda, hamar elgyengült benne a rugó és nem lehetett pontosan beállítani, de azért valóban ellátta a funkcióját. igazából azért szedtem le, mert felújítottam a bicajt és csúnya volt rajta a régi, ütött-kopott bike+. a tektro sokkal pontosabb, szebb, nem jön le róla a festék, de ez a rúgótörés kiakaszt (amúgy az a szerencsém, hogy a forgalmazó bikefun nagyon jó fej főnöke rendelt hozzá nekem rugókat, amiket egyébként nem árulnak külön, máskülönben hajíthattam volna kukába a drága, 1 éves fékeket).
-
benfolds
őstag
az aldiban és a lidlben is lesz a héten szerelőállvány. melyiket érdemes? a lidlis egy ezressel olcsóbb.
-
benfolds
őstag
az a gond, hogy (nálunk legalábbis) tök hamar elkapkodják az ilyen jobb cuccokat, úgyhogy sok idő nem lesz válogatni. én holnap megveszem az aldist, aztán ha esetleg jobbnak tűnik hétfőn a lidlis, akkor visszaviszem.
amúgy kb. egyforma minőség szokott lenni a kettő, a lidlis többnyire egy árnyalattal jobb árazással. lehet, hogy most is csak erről lesz szó.pumpa: régen elég sokat szívtam velük. három-négy éve használok egy lidlis műhelypumpát, számomra tökéletes, de könnyen lehet, hogy egy országútit 8 bárra, tizedbáros pontossággal felpumpálni kevés. én a nyomásmérőjével annyira nem foglalkozom, kb. jó, de inkább csak tájékoztató jellegűnek fogom fel
-
benfolds
őstag
válasz Hasaggymeg #131122 üzenetére
én is tudtam venni egyet ma. és tényleg olcsóbb volt egy ezressel a meghirdetett árnál, gondolom látták, hogy az lidlis 9000 lesz hétfőtől és emiatt vitték le az árát ők is ugyanannyira. ki még nem csomagoltam.
-
benfolds
őstag
válasz beleriand72 #131205 üzenetére
én megittam folyékonyan, még melegen. úgy nem jó?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest