Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-28 08:07:54

LOGOUT.hu

Autós topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#74740) madmike válasza bitpork (#74738) üzenetére


madmike
őstag

A vám megfizetése után NKH-hoz vittük első forgalomba helyezésre.
Ez meg is történt, kiállítottak egy műszaki adatlapot. Ez alapján állítják majd ki az okmányirodában a forgalmi engedélyt. Az autón van egy spoiler szett, sport kipufogó rendszer. Ezek mivel a svájci forgalmiban benne vannak, így szó nélkül felvitték az adatlapra. Tehát az okmányirodában ezeket is bele fogják írni a forgalmi engedélybe.
A műszaki vizsgán viszont megbukott. Tehát ha ujra megyünk akkor nem kell megint a 39e ft-ot kifizetni, hanem csak a műszaki vizsga díját.
A reg adót majd csak most kell befizetni. Ezt nem tudom, hogy ezzel a műszaki adatlappal mehetek e regadót fizetni, majd utána rendszámot kiváltani és ráérek ezek után leműszakiztatni, vagy amíg az meg nincs addig nem léphetek tovább?

Egy Megane 2 kombiról van szó. Nem nagyon szeretnék most ezzel a kézifék kérdéssel foglalkozni. Az üzemi fék, elől hátul hibátlan. Megane-os forumokban azt írták, hogy egy kalap kaki a kézifék mindegyiken. A minimum az egy féknyereg felújítás, bowdencsere, tárcsacsere és akkor talán hozza azt amit elvárnak...

Róla van szó:

[ Szerkesztve ]

"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.