Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-28 08:07:54

LOGOUT.hu

Autós topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#56986) Elektrosokk válasza Elektrosokk (#56976) üzenetére


Elektrosokk
addikt

Vasárnap szinte ugyanott a készenléti rendőrséggel szemben a kínai nő éttermében találkoztunk mindannyian. Betétlapot sajnos nem tudtam beszerezni. Megmutatta, az első autó tulajdonosa a kocsiján a sérülést, kérdezte hogy látom e...? mondom nem... tényleg nem látom. a hátső lökhárító kerék fölötti oldala eláll 3 mm (!!!!!!).

A nő egy nyugalmazott jogászt is hozott. bementünk az étterembe de ott már az ázsiai Nő is azt mondta mint amit a az első autó tulajdonosa, hogy én őt rátoltam, ő már állt. Oké, rendőrt hívtak, bekérték az autóink adatait, aztán visszatelefontáltak hogy nem jönnek. Az étteremben vacsorázó civil rendőrök a vita kapcsán beszálltak annyival hogy adjunk betétlapot , én előre, és a kínai nő is előre, mert mi ütköztünk hátúlról. Másfél óra vitatkozás után az első autó tulajdonosának kitöltetlen betétlapját kitöltöttem a kínai Nőnek és eljöttem. Az első autó tulajdonosa ma elvileg visszament egy előre kitöltött betélappal amit a kínai Nő aláir. De az én betétlapom a rajta lévő adataimmal lefényképezte....

utána még vasárnap csak kíváncsiságból 2 alkalommal vészfékeztem 60-ról, 3 hónapja cseréltettem tárcsákat meg betéteket, tudom tél van, hideg az aszfalt stb. de az első alkalommal nagyon hamar megálltam, a másodiknál már nem.

ezt csak azért írtam , mert kíváncsi vagyok mit gondoltok a helyzetről. Nagyon vissza kellett fognom magam az első autót vezető Nő miatt.

[ Szerkesztve ]

"Bárcsak elviselnétek tőlem egy kis esztelenséget, sőt viseljetek el engem is." Szabadságot Aweriotnak! ️

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.