Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Én inkább azokkal találkozom, akik 1. Bealszanak a lámpánál, és főleg olyannál, ami rövid ideig zöld. 2.Úgy gyorsít, mint egy csiga. 3. Nem törődik a másikkal, lassan megy, majd mikor már sárga vagy majdnem az, begyorsít, hogy átérjen. 4. indokolatlanul száguld, vagy csak akkor gyorsít, amikor meg akarod előzni, vagy beférni valahova. 5. 10-ből 8 nő nem enged be besorolásnál, ez nekik valami emancipációs berögződés??
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
bbubby00
őstag
válasz EQMontoya #49550 üzenetére
Nem erőltetem a blokkot kis fordulaton, hisz nem onnan gyorsítgatok ki 8300ig. Szépen lassan tornászom fel a sebességem, Ja és sokan azthiszik, h beállt a vízhőfok középüttre és lehet is tolni neki amit bír, de nem árt tudni, h lehet, h attól az olajnak még nincs meg az üzemi hőfoka. Faterom 20éve így használja a 2.0i Accordot és köszöni szépen a blokknak kutya baja sincs!
*
(#49551) Tsebacsi Ja bírom, h megyünk hazafele és cammog előttem mint egy szefós, majd ha megakarom előzni odalép... Múlktor már muszáj voltam elég gyorsan menni, h meg tudjam előzni... Aztán persze visszaállt az ember a 80ra... Sztem ők ezzel szórakoztatják magukat.
Ja és a legidegesítőbb... 10ből7ember a telefonját nyomkodja... így se a sor nem halad, ha zöldre vált a lámpa is sokat kell várni és szvsz a legbalesetveszélyesebb...[ Szerkesztve ]
Eladó Mazda MX5 széles választékban: https://www.facebook.com/hasznaltmx5
-
aero.
veterán
válasz bbubby00 #49553 üzenetére
A hidegen 1500-ról gyorsítás nem egy jó dolog, eléggé terheli a motort mert se nyomaték, se erő nem áll rendelkezésre. Nyugodtan lehet 2,5-3 között váltani a hidegen, kis gázzal. Nálam az automata hidegindítás után el se vált 2700 előtt, 45-50 fokos víztől kezdi fokozatosan lejjebb engedni.
-
z123456789
addikt
(#49549) lenko
Ledes üzenőre már én is godnoltam. Túl búcsus, az a baj.(#49550) EQMontoya
2500-ig én is elforgatom. Úgy gondolom, hogy mondjuk álló helyzetben, főleg hidegben az olaj jobban összeáll, mondhatni megkocsonyásodik. Ami ugye üzemi hőn újra szép folyós lesz, de az üzemi hőt el is kell érni. Szóval én törekszem arra, hogy indulás után minél nagyobb időt töltsön az üzemi fordulat körül a motor, és minél hamarabb "összetörje" a "kocsonyát". -
Qru
MODERÁTOR
válasz Jaffa75 #49543 üzenetére
VAG-ot sem (haver 2010-es Skodája sem indul pl kinyomott kuplung nélkül) de az újabb Subaruk sem indulnak ha csak üresben vagy.
lenko: Én sem állítom le rögtön a szívót sem. Mint ahogy induláskor is 0,5-1 percet jár mielőtt indulnék. Hidegben meg még többet járatom.
EQMontoya: Erről mindig ez jut eszembe: a nyomaték öl nem a fordulat.
#nincsbennetarcsi
-
lenko
aktív tag
válasz EQMontoya #49552 üzenetére
Nemtudom, többnyire nem ezt vettem észre.
(#49554) aero.
Ez erősen motor függő is, és mekkora bódéban van az a motor, érezni kell mi jó neki vagy sem, az 1.6 szívót én is 2300-2400nél váltottam el, mert az volt neki a jó.
(#49555) z123456789
Azért jobb az olajat sűrűbben cserélni, én pl. fix 8e után cserélem. Most beleszaladt a 8300km , de érezhetően jobb már ennyi km után is egy új olaj.
[ Szerkesztve ]
Az embereknek fáj az igazság!
-
aero.
veterán
Most kicsit rám jár a rúd. A Saab-ban rossz a fűtőventi, azt tegnap vettem egyet, majd jövőhéten valamikor megjön. 2 hete voltam saabadságon, ugye akkor vezettem, élmény volt küzdeni a párásodással.
Erre ma elmentem a szerelőhöz a Mercivel szíjcserére + hűtőfolyadékcserére (csak víz volt benne, még jó), erre megáll a venti ebbe is. Rábasztam egyet, akkor elindult, de ki tudja mikor krepál be ez is. Két autóval ugyan az a hiba, télen, álom.
Lenko: Érzés is kell hozzá, persze. De 1.6 szívó nem ejt egy ezrest ha 2400-nál váltod, 1800-nál már jó az ember, de 1500 körül én sem kínoznám. 1 > 2 be még elmegy, de fentebb már azért kapja a terhelést.
[ Szerkesztve ]
-
EQMontoya
veterán
Próbálj meg 1-esből indulni lámpánál.
Ha jól emlékszem, Neked van v5-öd, abból szerintem két hengert nyugodtan le lehetne kapcsolni, és még mindig túl gyors lennél a Budapesti forgalomba.Kb. ez az általános algoritmus zöldnél:
Sárga.. Ásít. Zöld... Semmi. Nagy nehezen megmozdul, eléri a rémisztő 15-ös tempót. Ekkor észveszejtő pánikba kezd, mert rájön, hogy 2-est kellene váltani. 3mp alatt megtalálja a kuplungot és benyomja, még kettő alatt áthúzza kettesbe a váltót, majd még kettő alatt óvatosan felengedi, szigorúan gáz nélkül. Eddigre visszalassultunk kb. 8-ra, és folytatjuk a száguldást. Persze a mögötte lévő elindult normálisan, majd ezen bohózat közben majdnem állóra fékezte a kocsit, hogy ne menjen bele, így a sor ismét megállt.Same rules apply!
-
nagyúr
válasz EQMontoya #49560 üzenetére
Ez jó, ez tök igaz, ez... szomorú Az ilyeneknek kéne automata. De álj, akkor meg jönnek a rossz sebességbe raktam bulik, amikor padlógázzal szálnak bele boltokba-benzinkutakba. Nem kell ezeknek semmi, max egy buszbérlet.
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Qru
MODERÁTOR
A mai autós topik talival kapcsolatban:
1: Aki kevésbé járatos az Arénaban: 4 sáv megy be a garázshoz ebből a két szélső a P1-re a két belső a P2-re (kép).
Tehát a két belső sávot használjátok!2: Úgy néz ki tudok jönni, szerencsésen változott a programom.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
z123456789
addikt
Ilyesmit vett már valaki? Esetleg tuti link?
Patent kiszedő, kárpit elem eltávolító. -
Jaffa75
őstag
válasz z123456789 #49564 üzenetére
épp tegnap linkeltem, ilyet rendeltem e-bayről, csak ott 626 Ft volt...
Ha megjön kölcsönadom, erre ne költs!
BigBlack: nehogymárnyóckor lefeküdj Gyere, majd nyolckor lelépsz, kilenckor alszol már!
-
Peter.70
addikt
Én sem tudok menni, egyéb elfoglaltságaim miatt
Nekem mindig az az első, hogy bekapcsolom az övet, még a mélygarázsban
(#49576) Qru : mert mint tudjuk a gyári mindig jobb mint az utángyártott
[ Szerkesztve ]
-
Evil Snowman
őstag
Aránában van valami értelmes dolog? Fél 4-kor végzem, legrosszabb esetben is odaérek fél 5-re tehát másfél órát kéne eltöltenem valamivel.
-
Peter.70
addikt
válasz Evil Snowman #49577 üzenetére
A legnagyobb pláza Bp-en
-
Qru
MODERÁTOR
-
bbubby00
őstag
válasz Evil Snowman #49577 üzenetére
16:20kor kezdődik A könyvelő.
-
K Norbi
addikt
Végre kész lett az egyedi belső kialakítás [link] szerintem pöpec lett.
[ Szerkesztve ]
-
Evil Snowman
őstag
Köszi a válaszokat, még egy kérdés. Fizetős-é a parkolás vagy sem?
-
bbubby00
őstag
válasz Evil Snowman #49589 üzenetére
SEM
-
choco01
addikt
Megjött JVC rádió.
Kivettem a Blaupunktot meg az adapterét, de az új JVC-hez kapott keret nem megy bele amibe beletolom az új rádiót, 1-2mm-el szélesebb..
Szerintetek ilyenkor mi van?
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
B-L-A-C-K
titán
5 percig rajta hagytam a kocsin a gyújtást, aksinak vége is lett, csak nem hazudtak állapotfelmérésen....Na akkor jöhet is a csere...
-
Evil Snowman
őstag
Na ide értem. P2 V9 alatt aki akar megtalál.
-
Qru
MODERÁTOR
-
bbubby00
őstag
válasz Evil Snowman #49598 üzenetére
Tolonganak az autók körülötted?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest