Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-28 08:07:54

LOGOUT.hu

Autós topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#200121) Szoszo94 válasza tboldi (#200102) üzenetére


Szoszo94
őstag

Nekem gyárilag vastagon csíkozott és hangos is volt a Goodyear, talán említettem is már. A Valeo ami rajta volt az autón, az csak pici csíkokat húzott nem zavaró mértékben, de ki tudja milyen idős volt már.
A GY-ok mentek a kukába, Aliról bepróbáltam egy jónak értékelt párt és bevált. Semmi szélzaj nagy tempónál sem, tökéletesen töröl, talán 3k körül volt a pár.
Lehet gyári hibásat fogtam ki (bár mind a két oldali csíkozott, párban adták a hibásakat :F ), vagy csak az IS nem díjazta ezt a márkát, passz.

S/S témára, mert látom volt az is: az új ProAce az első autó, amiben nem kapcsoltam ki instant és használom is. Pedig sokféle autót vezettem már, de ebben abszolút észrevehetetlenül működik. Egyedül bemelegedés alatt és pályáról lejövet lövöm ki, mert akkor képes azért megállítani a motort.

Egyébként míg a Renault Trafic inkább teherautó volt, addig a Toyota személyautóhoz áll közelebb. Csendes, nem ráz, 130-nál sincs nagy zaj, puhán működik, finomak a kapcsolók, a műszerfal, a váltó és a kuplung stb, a Renault ezeknek az ellentéte volt minden szempontból. Ami egyezik, az a tengernyi műanyag mindenhol :D Mégis csak egy kisteher.
Két hete szombaton vettem át, 2500km ment eddig bele. Amiben viszont jobb volt a Trafic, az a motor: hangos volt és rázott, de 150 pacis volt, a Toyota csak 120. Érezhetően jobban ment.

[ Szerkesztve ]

Lexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II Limousine 1.5dCi // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.