Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-28 08:07:54

LOGOUT.hu

Autós topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#180034) Integrale válasza Tsebacsi (#180001) üzenetére


Integrale
veterán

Ki kell költözni valahova, ami szerinted/kozvelekedes szerint jobb, es kiprobalni. Hulye, ugyetlen, idegbeteg, stresszes, frusztralt mindenhol van.
Mashol mas fog idegesiteni, maximum csak sok ev elteltevel jossz ra/veszed eszre, amikorra felszivott annyira az adott orszag kulturaja/burokraciaja, hogy el tudd donteni, hogy ez elheto e vagy sem.
Ir, kanadai es ausztral rokonok (szarmazasuak es ott eloek egyarant) mindig megjegyzik, hogy mennyire szep orszag, milyen kedvesek az emberek, rendezett es tiszta Bp es az orszag. De csak ennyit lat ebbol, nem megy be egy okmanyirodaba ugyetintezni, ahogy Szloveniaban te sem ezzel kezded a hetet. Ok azt szoktak meg, te ezt. A problema onnan indul (szerintem), hogy amig ok elegedettek azzal, amilyuk van, addig itthon a jo sem jo, nincs eleg, csak a feszenges es az elegedetlenseg.

Romania annyira jon a nyakunkra, hogy az ottani ex munkatarsak megkerdeztek, hogy mi a fszert nem jo nekem itt? Ha ok itt elnenek, nem vagynanak el, mert Romaniahoz kepest mar ez is nyugat.

[ Szerkesztve ]

"Bad reklám is reklám too"

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.