Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-28 08:07:54

LOGOUT.hu

Autós topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#143570) #89309696 válasza kisza25 (#143556) üzenetére


#89309696
törölt tag

Persze, mert idiótán van kitalálva ez is. Egy olyan okmány amit magunknál kéne hordani nem kártya alapú, mint a törzskönyv (ami meg otthon a fiókban van...). Akkor mindenki magával hordaná. Ráadásul a papírforgalmi a francba szétfoszlik, ha hurcolja az ember. Kártya bőven elég lenne, sorozatszámot neki, rendőr meg lekérdez mindent adatbázisból, amúgy is lekérdezi legtöbbször mert a forgalmi könnyen hamisítható a gagyi elavult papírformátuma miatt. 2019 van, azért ez tényleg vicces, hogy ez ilyen. És erről egy mukkot nem írt még senki, hogy változtatni kéne, mármint autós oldalak stb. Úgyhogy ez még jó 20 évig így is marad.

Nekem is bent van. Otthon az udvarban áll ott olyan mindegy, ha boltba megyek ott már cikibb. De mint ahogy mondod, a kocsik 90%-ában ott van a forgalmi miközben a Tesco parkolóban ácsorog, de lehet még 98% is van az. Jobb esetben pár odafigyelőbb ember éjszakára beviszi, ha az utcában parkol, de az se lehet sok.

El lehet dugni a kocsiban, akkor ha a rendőr igazoltatja véletlenül nem tud mit felmutatni a tolvaj, de a tulaj is szarban van a lopás bejelentésénél, hogy nincs nála a forgalmi. Nem mintha annyira eldugná akárki, napellenző, kesztyűtartó, kész. Szóval az is csak negyed megoldás.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.