Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
Villogó egyébként is tilos lenne nem?
Egyébként engem is kikészít a villogás, de főleg a kínai lámpáknak az 5 módja mire végigkapcsolgatom.
A stroboszkóp kész halál, nektek nem tudom mit idéz elő, de én valamiért szándékomon kívül iszonyat ideges leszek tőle.Egyébként pont most érdeklődtem a zseblámpás topikban haszználható bringalámpa után, mert kellene valami erősebb, de nem akarok senkit se vakítani, főleg hogy az autósok még lejjebb ülnek mint mi vagy a gyalogosok.
Én is Debrecenben nyomom, a két véglet tegnap este is a mama teker szembe full kivilágítatlanul a bringaút legsötétebb részén, vagy mikor visszafelé jöttem, akkor meg erős ledes lámpa fel állítva az égbe, hadd süsse ki a szemét a közeledőnek(#9799) cekkk : Na mindegy biztos lesz még belőle. Viszont komolyan írtam amit írtam, rendezzük le addig a pénzügyeket aki tényleg akarja
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
állvány téma:
az állványt lehet kapni, legalábbis nekem engedné megrendelni, de csak 1 db-ot
Szerintem akkor azt kellene csinálni, hogy aki igényt tart rá, addig is utalja át az árát.
Így legközelebb ha beteszik akcióba, ne kelljen sokat t.k.lni míg tető alá hozzuk a dolgot.
25 euró + PP+szállítás is bagó érte, itthon 80-100 euró körül mennek az ilyen állványok.[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
cekkk
veterán
válasz Mr.Csizmás #9795 üzenetére
Amikor annó itt kérdeztem, hogy mit vegyek ezt ajánlották többet itt.
Debrecenben meg olyan rossz volt a közvilágítás sok helyen, hogy alig lehetett látni, főleg ha olyan sötét aszfalt volt az utakon ahol az még rendesen el is nyelte a fényt. Oda kell az ilyen.
-
cekkk
veterán
Én már ezt leszarom már bocsi, amikor az emberek többsége ilyen szar villogós fehér lámpával közlekedik aminek olyan a fényereje lassan mint egy diszkós strobinak és azzal vakítanak el és leszek rosszul tőle akkor a továbbiakban nem törődöm másokkal. Ezeket be is tiltanám a picsába.
Hiába próbálkozik az ember, hogy értelmesen közlekedjen, de egy idő után feladja. Én is feladom a az lényeg, hogy lássak, és lássanak. -
ludsimon
veterán
-
Muton
addikt
azért azt vedd figyelembe, hogy egy sima zseblámpa elég durván tolja a fényt fölfelé is, míg egy értelmesen kialakított bicajos nem annyira zavaró a többiek számára.
Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
cekkk
veterán
válasz Hasaggymeg #9789 üzenetére
Innen olcsóbban jobbat tudsz venni!
-
planbmokus
senior tag
válasz Hasaggymeg #9789 üzenetére
Az elem életének első 20%-ában tök jó fényereje van, utána meg gyökösen csökken a fényerő.
Ha hosszabb túrára mész, vigyél magaddal pót-elemet!"Minden állat egyenlő, de egyes állatok egyenlőbbek a többinél." (George Orwell - Állatfarm)
-
Hasaggymeg
Topikgazda
Ehhez mit szóltok,ismeri valaki? Köszi!
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
Tomi_Sci
őstag
válasz stracker06 #9785 üzenetére
Idővel rájössz majd, hogy a bicikliutak is ugyan olyan szarok De B.Almádihoz képest még szinte tökéletes. Majd tekerhetünk együtt alkalomadtán.
Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/tomi_sci/index.html
-
stracker06
aktív tag
válasz Tomi_Sci #9714 üzenetére
Én is Veszprémben tolom az egyetemet, már harmadik éve. Idén először hoztam magammal bicajt is (a régi outimat ) Ma érkeztem meg, mentem vele este kb. 15 km-t a városban (bolt, stb.) és rájöttem, hogy valószínűleg eléggé sűrűn kell majd centíroztatnom az alu kerekeket. (hihetetlenül sz@rok az utak /kivéve a bicajutakat/)
Más: Nem utazott valaki közületek ma délután (kb. 14:00-kor indul Z.egerszegről) a Zalaegerszegről Budapestre közlekedő gyorsvonaton kerékpárral együtt??
[ Szerkesztve ]
SFm™
-
DjKoxi
senior tag
Itt egy fapadosabb változat, kisebb javításokhoz, beállításokhoz ez is megfelel.
-
cekkk
veterán
Van egy rossz hírem srácok.
Úgy néz ki, hogy online nem lehet kapni most ez a állványt. Remélem vissza teszik majd, és akkor tudunk rendelni
-
rétisün
veterán
válasz csabi94 #9776 üzenetére
mentsd le pl. .gpx-ben, aztán azt fel tudod tölteni az endora. én is másik program készítette .gpx-eket töltögetek fel, mióta az endo progi nem nagyon akarat értelmesen műkö9dni nálam.
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
csabi94
őstag
Strava-ból Endomondo-ba hogy vihetem át az edzésemet?
-
Drótszamár
őstag
válasz fireproof #9765 üzenetére
Súlyban én is kiteszek vagy 2 bringást
Én úgy tapasztaltam, hogy a küllő többet számít mint a felni.Nekem most valami erősebb fajta acél küllő van, jól bírja a gyűrődést.
/szerelő fűzte, nem tudom a pontos típusát/szerk: montim van.
-----
(#9772) planbmokus: köszi.
[ Szerkesztve ]
( 2b || !2b ) az itt a kérdés...
-
planbmokus
senior tag
válasz Drótszamár #9749 üzenetére
Elsősorban igen, de védik az anyagot is.
A Deuterek mind le vannak gyárilag impregnálva, ezért figyelni kell, ahogy a kolléga is mondta, hogy PH semleges mosószerrel legyen kezelve, vagy valami technikai mosószerrel és akkor sokáig hű társad lesz!"Minden állat egyenlő, de egyes állatok egyenlőbbek a többinél." (George Orwell - Állatfarm)
-
HollyBoni
veterán
Kazettás fogassort házilag, célszerszám nélkül valahogy fel lehet rakni?
-
dqdb
nagyúr
válasz tatabánya #9763 üzenetére
Nem kell ahhoz komolyan venni a bringázást, hogy betartsd egy alkatrész vagy egyéb tárgy használati/karbantartási útmutatóját, hogy minél tovább tudd használni. Hátizsák esetén ilyen például, hogy nem mosod mosógépben.
pamutpolós pacskeros cangás
A papucs + pedál kombináció szimplán veszélyes, ez nem komolyság kérdése. Ha ilyet látok, akkor olyan nagy ívben előzöm meg, amilyen nagyban csak tudom, nehogy előttem csússzon le a lába a pedálról, és essen el.A pamutpólóra van a Lidl akcióknál is olcsóbb megoldás: bemész egy angol használtruha-turkálóba, ahol kilós árak vannak, ott 600-700 forint környékén vannak rövid ujjú és 800-1000 forint környékén hosszú ujjú focimezek (és néha túrapólók, még ritkábban bringás mezek is). A normális anyagúak (nem fényes, anyagában textúrázott kivitel) a bringás mezekhez hasonlóan működnek, tökéletesen kiváltják őket. Körülbelül egyetlen hosszú ujjú bringás mez árát költöttem eddig el, cserébe mindig van az aktuális időjárásnak megfelelő ujjhosszúságú és vastagságú tiszta mezem. Mellékhatása, hogy fociőrültnek hisznek, csak nem tudják eldönteni, kinek szurkolok, amikor a fél angol és skót PL színében megjelentem már
rétisün: az első 1-2 hónapban aszfalton kényelmetlennel tűnt a séta, de már hozzászoktam, egész nap kényelmes. Akkor szoktam meglepődni, amikor átcserélem munkahelyen a cipőt, és a folyosón kanyarokban a stoplin elfordulásra játszva nem az történik, amit várok De a téli, merevített talpú SPD cipőben minden méternyi séta kihívás, a lépcsőzés különösen, azt azonnal lecserélem, amint beérek.
fireproof: ebben az esetben
egy erősebb lámpaa bunnyzás a megoldás[ Szerkesztve ]
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
rétisün
veterán
válasz Frenky89 #9759 üzenetére
én specialized taho-t használók, az első napokban (igaz stopli nélkül) volt hogy 10 km-t is gyalogoltam benne, és az alatt is kényelmes volt. azt hiszem még dqbb-nek van ilyenre, ő elvan benne egész nap melóban is.
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
fireproof
őstag
Sziasztok. Ti mit tennétek a helyemben? A problémám az hogy van egy országútim amin Mavic MA2 700C felnik vannak 23-as gumikkal és mindig sikerül a hátsóba 8 ast tennem mivel igencsak nagy darab vagyok és egy közepesebb úrhibánál már benne is van a nyolcas.
Na most a lehetőségek az új szélesebb gumi, az új felni de ugyan ezzel a gumival? Szerintetek melyikkel járnék jobban? Esetleg van már jól bevált felnitek nagyobb termetű embereknek? -
tatabánya
senior tag
-
dqdb
nagyúr
válasz Frenky89 #9761 üzenetére
Az SPD stoplit a pedálhoz kapod, nem a cipőhöz. Így ha adott gyártó nem SPD kompatibilis stoplit használ a pedáljánál (Shimano SPD, CrankBrothers Eggbeater, time Atac), de annak rögzítése kompatibilis az SPD stopli 2 csavaros rögzítésével, akkor is tudod használni. Igazából a clipless lenne a helyes szó az ilyen cipőkre, mert az SPD egy konkrét rendszeré, és nem a 2 lyukas rögzítés neve.
-
dqdb
nagyúr
válasz Frenky89 #9759 üzenetére
M530-on van egy keret is a mechanika körül, ennek stabilitásban van szerepe, jó ez valamire?
Elvileg trail típusú felhasználás esetén stabilabban tartja a lábadat hosszabb, nyereg mögé ülős szakaszokon. Gyakorlatilag ha a stopli körül nem olyan a cipő talpkialakítása, mint a Shimano által megálmodott, akkor megnehezítheti a becsatolást/kioldást (láttam Tahoe talprészén 2 hónapnyi használat után M545-től származó csúnyább kopást a stopli mellett, mint az enyémen az M540-től 2+ év után, pedig sokszor ebben maradok napközben is). Szerintem M520, esetleg M540, de semmi esetre sem M530.Specialized Tahoe, Mavic Alpine, Shimano MT42 és társai felelnek meg a kitételednek. Ezek mindegyik túracipőszerű felsőrésszel (általában GoreTex anyagból, ami 10 foktól a kánikuláig kényelmes viseletet nyújt) és puhább gumitalppal készülnek, így annyira nem hatékonyak, mint egy klasszikus MTB cipő, cserébe járni is lehet bennük.
tatabánya: ez is egy álláspont. Én inkább megveszem a feladatra jobb (és sajnos általában drágább) eszközt, és élvezem az általa nyújtott előnyöket. Ezzel párhuzamosan igyekszem annak érdekében tenni, hogy sokáig tudjam használni. Ez nem azt jelenti, hogy vitrinbe dugva semmire sem használom, hanem azt, hogy megadom a hosszú élethez szükséges karbantartást. Azaz a jó minőségű felni ellenére igyekszem a kátyút kikerülni és nem belemenni, a Deuter hátizsákot kézzel mosom, nem mosógépben, a lélegző anyagú ruhák speciális mosószert kapnak, a becsúszókat mindig letörlöm, a hajtás általában fémesen csillog, a lánc rendszeresen kapja a kenést (cserébe a váz általában tiszta kosz, de az nem csökkenti az élettartamát, így nem érdekel). Ha ezt te lenyúlásnak érzed, az a te problémád, én elvárható minimumnak tartom.
[ Szerkesztve ]
-
Frenky89
addikt
Köszi!
Ez a Speci Tahoe egész jónak néz ki.
Pedálból pedig akkor minimum M520. Ezzel kapcsolatban még egy kérdés. Az M530-on van egy keret is a mechanika körül, ennek stabilitásban van szerepe, jó ez valamire?
-
pengemetal
aktív tag
válasz ---Lasali--- #9757 üzenetére
Ennyire nem vagyok otthon a témában. Én használatban nem érzek hatalmas különbséget.Cipő: nem csak bicajozásra olyat érdemes választani, amelyiknek a talp síkjából nem lóg ki a stopli.
[ Szerkesztve ]
"Nem a berúgás a cél, de útba esik"
-
---Lasali---
Közösségépítő
válasz pengemetal #9755 üzenetére
Az 505 nek más a csapágyazása, mint a felette levőknek. Felette ugyan az az XTR ig, az is nagyon hasonló, csak nagyobb a távolság a két golyó sor közt. Az 505 az egy egyszerűbb megoldású, a pedál testben van benne a csésze, nem egy külön álló dolog. Hamarabb ki szokott kotyogósodni én azt vettem észre. Az 520 as jobban megéri szerintem, mert annál jobbat nem kapsz, csak könnyebbet, a shimanokat nézve.
-
sanzi89
addikt
válasz Frenky89 #9752 üzenetére
Az 505-öt nem ajánlom. Nekem olyan van, nem vagyok vele elégedett, igaz más típust nem próbáltam.
SPD cipőben pedig nem tudom meglenni, főleg nem egész napokat melóban. Még boltba beugrani vagy hétköznapi ügyeket intézni se bírom ki benne, szóval egyén függő is. Nálam igazából a cipő miatt szorul háttérbe az SPD, ha csak bringázok akkor ok, de mindennapi használatra nekem nem vált be.
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
Vasinger!
nagyúr
válasz Frenky89 #9752 üzenetére
Nem tudom, hogy műanyag vagy sem, de azt tudom, hogy nagyon jól szellőzik a Mavic Alpine cípőm.
-
Frenky89
addikt
Sziasztok!
SPD-s cipőből létezik olyan, ami valami élhetőbb anyagú felső részel rendelkezik, nem pedig a szokásos műanyag borzadály?
Szintén SPD-s kérdés. Pedálból mi az, amire már érdemes beruházni (jól bírja és nincs vele sok szívás)?
-
tatabánya
senior tag
válasz Drótszamár #9750 üzenetére
érthető, én is félteném
(#9747) dqdb: na ezért nem veszek drága holmikat, itt is írta valaki, hogy a 50k-s felnijét félti és csak sima utakon használja, ekkor is azt gondoltam jól lehúzták ha én a 3000ft értékűvel mindenen átmegyek (jó tudom ilyen olyan speckó cucc, meg hát a nép mindent megvesz ha jól van tálalva)
[ Szerkesztve ]
-
Drótszamár
őstag
Köszönöm, kipróbálom.
----
(#9736) tatabánya: Igen, de pl a mostani táskának is levedlett az aljáról a gumiréteg. Szerintem a melegvizet nem szerette. A Deutert nem akarom hazavágni, azért kérdeztem.
-----
(#9747) dqdb: köszi, kerestem ilyen leírást, jól eldugták
[ Szerkesztve ]
-
Drótszamár
őstag
válasz planbmokus #9730 üzenetére
Szia!
Ezek nem impregnálásra vannak inkább? /google keresés alapján/
Nekem most inkább egy "fertőtlenítés" kéne.( 2b || !2b ) az itt a kérdés...
-
-
dqdb
nagyúr
válasz tatabánya #9736 üzenetére
"Can I wash my backpack in the washing machine?
No – abrasion wears out the material (PU coating) and will in the long run damage
the pack."
[link]
Az, hogy bírja a gyűrődést, még nem jelenti azt, hogy direkt kell károsítani. A speciális anyagú téli mezt sem dobom be a mosógépbe azon az alapon, ha az olcsó pamutpóló bírja, akkor ennek is kell, ha már ennyire drágaHárom és fél éve használok napi szinten egy ugyanolyan hátizsákot, munkanapokon 6-8 kg utazik benne rendszeresen, terepen estem már be vele (szó szerint) bokorba, de ezeknek nyoma sincsen a táskán. Egyetlen esetnek maradt minimális látható nyoma egy bolyhos szál formájában: nem fértem át egy faág alatt, és az a hátizsáknál fogva leszedett hátrafelé 15 km/h környéki tempóval a bringáról úgy, hogy az SPD be volt csatolva. Szóval nem verték át, bírja a hátizsák a strapát, de én sem mosom mosógépben, hogy akkor bírja a strapát, amikor kell.
-
-
Zola007
veterán
én úgy értettem, hogy te is meg tudod rendelni a Lidl oldalán és bankkártyával simán kifizetni.
szállítási címként pedig a rokonod Németo.-i címét adod meg.
Euro deviza eladási árfolyamon fog neked szerepelni majd a kivonaton, a Lidl-t pedig nem érdekli hogy ha Türkmenisztánból is fizetnek egy guatemalai címre menő rendelést, csak ki legyen fizetve.[ Szerkesztve ]
-
cekkk
veterán
válasz TripleB #9728 üzenetére
Köszi!
Így szoktam vásárolni, de azt nem tudom, hogy ha átutalok valakinek pénzt akkor is lehet-e ezt választani, majd paypal fórumba megkérdezem meg a CIB bankot is, hogy mennyi lenne külföldre valutát utalni
(#9740) Tomi_Sci
Ezt nem tudtam, ha ilyen 200 euró az összeg akkor is mehet giftként?[ Szerkesztve ]
-
jackbacsi87
senior tag
Országútin középső lánctányér egy helyen, kb 10 fogsor hosszan eléggé meg van kopva. Azt lehet, hogy csak kicsavarom az 5 ágú hajtókarnál a lánctányérokat tartó csavarokat, és elforgatom a kopott részt? A többi rész jó állapotban van, ez a hajtókar környéke, ahol a legnagyobb terhelést kapja.
Amúgy élettartam szempontjából melyik jobb? Egy 2x10-es rendszer, vagy 3x8-as?
-
atifarkas
tag
Fali akasztós bicikli tárolóra szeretném rakni a gépet. A vizszintes felső váznál fogva kell ráakasztani. A problémám, hogy itt futnak a kábelek, hidraulikus bowdennel. A hidraulikus bowden van középen. Tönkre fog menni a bowden a bicikli súlyától?
-
tatabánya
senior tag
válasz Drótszamár #9729 üzenetére
túrahátizsákot vetél nem? bírnia a kell a strapát azért annyi amennyi, ha az olcsó vackok bírták a mosógépet és ez nem akkor csúnyán átvertek...
-
dqdb
nagyúr
Be vele a zuhany alá, aztán PH semleges szappannal és egy szivaccsal (vagy nem durva sörtéjű kefével) essél neki.
-
Zola007
veterán
meg tudod rendelni kétszerre, max pár óra eltéréssel. hidd el nem érdekli őket, csak ki legyen fizetve
-
ludsimon
veterán
Program év végére, outis:
ABC-Nutrixxion Team éves Helyi Időfutam Bajnokságaundefined
-
zoli03
őstag
Meg tudná nekem valaki mondani, hogy egy fixire való, menetes lánckeréknek mekkora a belső átmérője? Vagy ha valaki single speedként használja, akkor mekkora az átmérője az agynak a fix oldalon a menetnél?
-
planbmokus
senior tag
Mindenképpen valami technikai tisztítószerrel (Nikwax, Toko...)
"Minden állat egyenlő, de egyes állatok egyenlőbbek a többinél." (George Orwell - Állatfarm)
-
Drótszamár
őstag
Üdv. Vettem használtam egy Deuter trans alpine hátizsákot.
Mivel / hogyan lehet ezt tisztítani? Nem koszos, de azért mégiscsak más használta eddig.Az eddigi táskákat csak bevágtam a mosógépbe, de azok olcsó vackok voltak.
Ja és miután megvettem találtam akciósat a tengerszemnél
Ha valakit érdekel: 22.000 Ft
-
cekkk
veterán
Szóval szállítással kapcsolatban. Most kérdeztem meg unokatesómat, ő intézi a rendelést majd. Ajánlott egy olyan opciót, hogy majd megkérdezi azt az embert aki őt kiköltöztette ő heti kétszer fordul németbe és vissza. Lehet ez lenen a legolcsóbb és biztosann szállítási mód kb 40-50 euró lenne.
Ez 10-11 emberre már csak 1500 forint plusz költség lenne.
Szerintem ez vállalható kategória. Én a pénzt paypalan utalnám, mert az egyből ott van igaz annak lenne egy 4% kezelési költsége. 25-28 euró körül jönne ki kb a állvány és a szállítás -
Zola007
veterán
tud valaki nekem mondani egy sisakot, aki hasonló problémával küszködik és talált már rá megoldást?
szóval a lényeg, hogy a legtöbb sisak állítója pont oda esik és nyomja a nyakszirtcsontomon lévő dudort (nincs mindenkinek vagy csak bőséges hajmennyiség fedi, ezért nem veszi észre, de biztosan akad itt olyan aki tudja milyen sz.r ha kidörzsöli a sisak)eddig egy Longus sisakot találtam aminek nem oda esett a pántja, de az meg minőségileg nem tűnik úgy mint amire rábíznám a buksimat
-
deicide
veterán
válasz lsebestyen #9723 üzenetére
Gratulálok, néztem már endo-n is, lefelé odapörköltél csúnyán!
Én ma csak a túlélésre mentem a 200km-en 4 óra alvás után.
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
lsebestyen
addikt
Meg volt a Mátra kör is, végül is elégedett vagyok az időmmel, Mátraháza után tényleg szar az út, gondolná az ember h na majd itt megereszti, aha...el is hagytam a kulacsom az egyik kátyún Szerencsére balra esett ki így nem lett belőle baj, viszont még mindig van egy két gyökér aki bolyozásnál nem jelzi az úthibákat. (mondjuk ezért nem is bolyoztam lefele, meg amúgy is...) Domoszló környékén elléptem a bolyomtól, a domb tetején láttam a következőt, bár mire beértem őket ők is szétszakadtak, szóval az utolsó ~15km-t egyedül tettem meg. Nagyon élveztem a versenyt, a 4 PB endon mindent elmond
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
válasz lsebestyen #9717 üzenetére
utolso nap, utolso darabok, max lila gyerekre tudtam volna
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
cekkk
veterán
Pesten is van biciklis turi?
-
Zola007
veterán
-
lsebestyen
addikt
válasz Mr.Csizmás #9716 üzenetére
nem csereltek? :/ UP
-
Mr.Csizmás
titán
lidl-es crivit sisak L/XL kell valakinek?
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
madmike
őstag
Sziasztok!
Ha nincs valakinek programja 2 hét múlva szombatra.
Honvédségi szervezésű MTB maraton Várpalotán. Legyünk ott minél többen"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
Tomi_Sci
őstag
válasz fpeter07 #9710 üzenetére
Te is veszprémi lettél? Egyetem?
Egyébként van itt biciklis turi, az olcsóbb, viszont bálás. Tutiruci viszont igazi premium cucc, de ott mondjuk egy téli nadrág már 3-4k.planbmokus: Néztem már fb-n, de sajnos most csak aszfaltszaggatóm van
Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/tomi_sci/index.html
-
cekkk
veterán
Akik eddig jelentkeztek és érdekli a bicikli tartó:
cekkk
xboxmod
Tomi_Sci
goldnarmz
D.Orion
Cathfaern
sanzi89
TripleB
Vasinger!
Zola007
osztraksajtEz már 11 ember, mondjuk néztem, hogy 10 darabot lehet egyszerre rendelni.
De megoldjuk, valahogyan
-
fpeter07
veterán
Nem semmi ez a csávó (még mindig). [link] Maga az ösvény nem tűnik olyan veszélyesnek, de a körülötte lévő apró fák/ágak miatt egy rossz mozdulat kell csak az eséshez.
-
fpeter07
veterán
válasz ludsimon #9706 üzenetére
Hát remélem a most beszerzett u-lakat el fogja téríteni az ilyen nem kívánatos személyeket. Muszáj volt valamit még beszereznem, mert a gyorszár miatt az első (vagy hátsó) kereket simán ki tudja kapni bárki... Egyedül a féket kell kiakasztania.
(#9708) planbmokus : Noha nem fogok most bringás cuccokat venni, de jó tudni, hova kell majd menni.
[ Szerkesztve ]
-
planbmokus
senior tag
válasz Packersbay #9698 üzenetére
Természetesen turkálóban.
Veszprém, belváros, Tuti Ruci.
Nem egyszer fogtam már ki még címkés, vagy gyári matricás dolgokat.
A Mezben is benn volt még a Nike TdF-es kis papírka.."Minden állat egyenlő, de egyes állatok egyenlőbbek a többinél." (George Orwell - Állatfarm)
-
ludsimon
veterán
-
ludsimon
veterán
"Csak beugrok a boltba, úgyse lopják el 2 perc alatt a bringát!"
undefined
-
cekkk
veterán
Úgy látom leszünk páran és elég olcsóra ki fog jönni a szállítás.
Aki eddig nem tette majd egy privit is rám dobna a vételi szándékával? -
DjKoxi
senior tag
válasz concret_hp #9701 üzenetére
Néha én is úgy érzem, hogy láthatatlan vagyok. Néznek, néznek és szépen kihajtanak, kigyalogolnak elém.
Megrendeltem a Merida 2012-es szemüveget. Meggyőzött a többszínű lencse. Van itthon Lux munkavédelmi fekete szemüveg, 3 napja használom, és sokkal jobb vele a tekerés. Könnyebb a szemnek, huzat, bogár, napfény nélkül. Este 6 után viszont már nagyon sötét, ezért is kell a sárga lencse.
-
concret_hp
addikt
válasz Packersbay #9695 üzenetére
hát én is úgy láttam máshol linkelve
ma majdnem elütöttem egy kisebbségit mert úgy gondolta, hogy ha kamion nem jön, akkor ő átmegy a zebrán. még fel volt háborodva remélem legközelebb kamion elé lép le
vagy fullba vagy sehogy :D
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone topik