Hirdetés
- gerner1
- Syl: UPS - te áldott!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gusthy
veterán
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Az lehet, de biztos, hogy nem ugyanaz a part number, kizárt, hogy simán egy alkatrész legyen a kettő.
-
Geni86
tag
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Én nem tudom, de mivel azt írták, hogy az alkatrész beszerzés alatt van, gondolom, hogy lesz csak nem pikk pakk egyből. Ennél régebbi telefonokhoz is lehet kijelzőt kapni.
-
Geni86
tag
Sziasztok!
A telefonom belső kijelzőjén, a jobb alsó sarokban van 2 fekete folt. A baj, hogy az egyik folt közepén van egy tűszúrásnyi benyomódás de én tudom, hogy nincs összefüggésben a folttal. Több ilyen kis benyomódás is van a kijelzőn de nincs alattuk fekete folt. Van itt valakinek tapasztalata, hogy ha garanciában szeretném cseréltetni akkor bele fognak ebbe kötni, jellemző a kekeckedés? Sosem garamciáztattam még honor telefont. Nyilván bizonyítani nem tudom, hogy a folt máskor jött elő és nem nyomódott meg. Köszönöm a válaszokat előre is!
-
fcbarca
őstag
Szevasztok. Külső kijelző üveg megrepedt, alis szar kerület ragasztós üvegfólia volt rajta, ágyról esett a padlóra. Valami trükk van, amivel gariztatnák? Vagy ugrott mindenképp?
-
kelzsoca
félisten
Sziasztok! Nálam is jelentkezett a kijelző hiba, lehetséges hogy ott a mágnes a jobb alsó sarokban? ütést, nyomást nem kapott, teljesen véletlenül vettem észre, mivel sötét témát használok, és egy világos témára váltásnál vettem észre a napokban.
Ezt garanciában cserélhetik? kijelzőt vagy a telefont?
-
-Maci-
addikt
SZIA
Egyszer már neki kezdtem válaszolni neked, csak aztán gondoltam, hogy ne már én ossuam az észt, akinek nincs.
Viszont van látok, hogy senki nem válaszolt neked. Szóval be kell érned kevéssel.Ha már Honorod van, akkor szerintem nagy meglepetés - a gyönyörű belső kijelzőt nem számítva- sok újdonságot nem fogsz találni. Szerény, visszafogott a rendszer. Nem sok saját "alap app" van benne. Sok Samsungom volt előtte, ott van, jó sok minden. Ebben viszont nincs.
Éppen ezért letisztult a szofver, patent gyors és akadásmentes a teló. Hozza a leírásban ígérteker. Én ilyen teszter appokkal nem szoktam méregetni, hogy mire hány pontot kap a készülék. Szóval erre nem tudok mit mondani.
Vásárlás előtt - Samsungos lévén - a Galaxy Fold6-ot vártam nagyon. Tudtam a magic V2 létezéséről, csak akkor itthon még nem forgalmazták. Aztán egyszerre kijött a Fold6 és behozták a V2.. - t is. Beballagtam egy Telkom boltba, ahol közvetlenül egymás mellett volt kitéve a 2 készülék. Hát a Fold6 képernyői messze-messze alul maradtak. A V2 sokkal fényesebb és10-annyit sem tükröződik ellenfényben. Egyszerűen a papíron jobb, izgalmasabb Samu AMOLED képernyő elvérzett ez mellett.
Ettől a pillanattol még kb 2 hétbe telt mire meggyőztem magam, hogy el tudom engedni a Samu ökoszisztémát fapadra. Végülis egy ilyen hajtogatós telefonon mi a leg fontosabb?! Hát persze, hogy a gyönyörű képernyő. Ebből a szempontból szerintem kb. most sijcs jobb.
A készülék mint telefon szintén hibátlan. Az előző S23U- hoz tudnám viszonyítani, de annak itt nem sok értelme lenne. Jó a térerő, erős a vétel. Nagyon jó a beszéd hangerő & minőség mind2 oldalon. A BT is stabil, pontos.
Az akksi is szuper. Kinyitott képernyővel csesztetve is kibír egy napot (8-10 órát). Szerintem ez is elég jó.Egy szó mint 100,én nem tudok rosszat mondani. 2 dolog hiányzik csak (amit tudtam, hogy nem lesz) : IP védelem és vezeték nélküli töltés. Ha majd egyszer sok pénzem lesz, lecserélem egy V5-re, csakis emiatt 2 apróság miatt.
Ez az én véleményem

Ja és:tök jó a kinyitott képernyőn gépelni. Összecsukva nekem már nem is megy a 2 bumszli nagy hüveljkjjakkal.
-
belan
addikt
Sziasztok lehet vásárolnak egy garanciával cserélt kijelzős nagyon szép állapotban van 2027 garancias ! Az lenne a kérdésem aki használja mik tapasztalatai a telefonnal még nem volt konyothatos telefonom jelenleg honor 200 prot használok . Mert hajlok V2 megvásárlásához . Köszönöm előre a infókat
-
Camel
csendes tag
Sziasztok,
belső kijelző sajnos megadta magát. Nem esett a földre, nem ejtettem le sehova, nem vertem neki semminek. Végig tokban volt, 360-as. Kinyitom és a fekete képernyőn vékony sávok villannak, bal alsó sarkán érdekes nyomódás...
Mivel Németországban vettem, hivatalos Honor Store-ban, a gari még érvényes, kérdés, hogy itthon javítja-e a Honor TMX szervíze szerintetek? Első körben a Honor BOT-ja azt írja, hogy itthon is beküldhetem garis szervízbe.

-
fcbarca
őstag
válasz
wandor0930
üzenetére
Köszönöm, ez nagyjából megoldotta.
Viszont újabb probléma.
Facebook app, görgetés laggolos, olyan mintha 60 hz-n menne, de 120-ra van allitva. Másik appnál nincs ilyen probléma. Facebook ujratelepites megoldja, pár napig. Aztán újra laggol. Ötlet? -
reccs
újonc
Nekem is ezzel van problémám. Nálam az eredmények, az otp és a kréta app csinálja, hogy nem jönnek értesítések. Ha megnyitod őket és a háttérben lelakatolod, hogy ne zárja be a teló, akkor jönnek értesítések. Azt írják, hogy ez Honor betegség. Agresszívan lelövi a háttérben futó appokat.
-
fcbarca
őstag
Kedves V2 tulajok. Sok appnál nem jönnek meg az értesítések. Pl revolut, bank appok, pedig bevannak kapcsolva az push értesítések. Tud valaki megoldást rá? A telefont teljesítmény üzemmódba használom.
-
Sumptuous
senior tag
válasz
DonDragonka
üzenetére
Én is jobbnak érzem, meg a kamera is mintha jobb lenne. Főleg a tele objektív. Bár a zoom nálam nagyon érdekes, 4k@60-nál ezt produkálja: [Yt]
-
erzol
őstag
válasz
wandor0930
üzenetére
Lehet a nem gyári fólia miatt van, de nem szedem le kipróbálni.
1 hete rakattam fel egy tizesért.
Sajnálom, hogy nincs hozzá minőségi spigen vagy nillkin tok, így nekem is marad a gyári.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs