- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
GEIL
addikt
-
doc
nagyúr
"magánvállalatok nem fognak a semmire beleinvesztálni dollár milliárdokat és az USA sem" - Epp' ellenkezoleg. Komoly urverseny folyik a maganvallalatok kozott.
"megmondtam , hogy ez csak ábrándozás, mert senki nem fog ebbe ennyi pénzt és időt és energiát tenni." - megmondtad, ki is rohogtunk
-
GEIL
addikt
Pontosan így gondolom én is, DE mivel magánvállalatok nem fognak a semmire beleinvesztálni dollár milliárdokat és az USA sem....így kakukk az egész Hold.....nemhogy még a Mars.
Amúgy már hónapokkal ezelőtt (vagy évekkel? XD) is megmondtam , hogy ez csak ábrándozás, mert senki nem fog ebbe ennyi pénzt és időt és energiát tenni.
Már egy modern kori Holdséta is nagy dolog volna szerintem.....mert a régi felvételeket már csíkosra néztük szerintem.
-
Yutani
nagyúr
-
GEIL
addikt
üdv mindenkinek !
"...Elon Musk megszólalt: már nem a Mars, hanem a Hold meghódítása a SpaceX célja
A könnyebben elérhető célok felé veszi az irányt a SpaceX, így a Hold lett a cég fő célja. Azért Musk szavai szerinta marsi tervek sem merülnek feledésbe......HVG..."hmm így már reálisabb a cél, de még ő és jó eséllyel mi sem fogjuk megélni, hogy valóban legyen valamiféle emberi építmény vagy fix egység / kolónia a Holdon......töménytelen mennyiségű pénzt emészt majd fel és látványos dolog nem fog történni még jó ideig......
Én megmondom őszintén, hogy egy modernkori (2026-os ?) leszállást azért szeretnék még látni jó minőségben közvetítve, akár élőben streamelve...stb....de lássuk be, hogy még arra is kicsi az esély.
-
vlevi
nagyúr
-
homerhamm
veterán
A laposföld már unalmas.
-
doc
nagyúr
válasz
Krisszer
üzenetére
Azert ha valasztani lehetne hogy az embernek autista vagy 'autizmus nelkuli' gyereke legyen, miert akarna valaki az elso opciot? Az en gyerekem nem kimondottan autista, de eleg nehezen kezelheto bizonyos okok miatt, egy autista gyerekkel meg sokkal nehezebb. Szoval igen, ilyen ertelemben ez mindenkeppen "rossz".
-
-
Krisszer
aktív tag
válasz
arnyekxxx
üzenetére
de az autista dologban van igazság, mert csak az a gyerek lehet autista amelyik túlél.
(azért az nekem szomorú hogy még mindig ott tartunk, hogy az autizmus rossz és mindmeghalunk tőle, kb ugyanaz a szint mint hogy inkább haljon meg a gyerek minthogy ne cishet legyen..)source: am autism
-
arnyekxxx
veterán

-
consono
nagyúr
válasz
tordaitibi
üzenetére
Dehogy nem ismerem, 50 fölött fura lenne, ha nem ismerném Hofit
Én csak a szó szerinti értelmen élcelődtem. -
válasz
consono
üzenetére
Nem ismered a klasszikust.

Ez egy akkori szoci ifjúsági magazinba egy tini által beírt kérdés volt. Anno nem volt Gyakorikérdések.hu hanem a Tini, Tini magazin, Ifjúsági magazin, Haver, Rakéta újság, de még a Rádió-Televízió újságnak meg a Nőklapjának is volt csevegő és kérdező rovata.
Csak ugye 2 hét késéssel jött meg a válasz.Pontosan idézve,
Doktor Úr! Abban az ágyban, amiben előttem valakik nemi életet éltek, terhes maradhatok-e?
Igen! csak nem az ágytól.
Hasonló Hofi által kiparodizált kérdés volt a
Lehet-e nemi életet élni egy kecskével?
-
válasz
tordaitibi
üzenetére
Hofi Géza is foglalkozott már ilyen kérdéssel.
Terhes maradhat-e valaki attól, ha abba az ágyba fekszik be, ahol előzőleg nemi életet éltek... A ágytól... 😁😄
-
Zsolt,72
senior tag
Ez, ha megvalósul, majd fel fogja pörgetni ezt a topikot és a kapcsolódó FB oldalakat is.
-
-
doc
nagyúr
A szuzen teherbe esés lejárt lemez, most már a szuzen STD a menő.
-
consono
nagyúr
-
syberia
veterán
válasz
NeoPampalini
üzenetére
Senki sem néz muskátli szerzeményét amióta bezsákolta, kihalt platform
-
válasz
NeoPampalini
üzenetére
Lehet, hogy a FB nagyobb pöcegödör, több a szarra rárepülő légy.
-
arnyekxxx
veterán
válasz
NeoPampalini
üzenetére
nem mondanám, hogy váratlan fordulat volt

-
doc
nagyúr
-
madari
csendes tag
válasz
cappa72
üzenetére
Neeeeee
Ha ez így van (nyilván...), akkor nem ártana szólni a környező 5-10 km-en belül
minden mobil bázisállomásnak is, hogy arrafelé ne szórják a térerőt, mert
különben hatástalan lesz a kezelés.
(Csak halkan jegyzem meg, - a miértjét nem tudom -, de saját magamon, és többször kutyáimon is határozottan jól működtek homeopátiás készítmények. Nem vagyok biztos benne, hogy az egész homeopátia bullshit, csak sok idióta csatlakozott a mozgalomhoz - ami igen sok dolog esetében van így...) -
GEIL
addikt
-
kokopo
aktív tag
Ti azt hiszitek, hogy az a havas baromság, az baromság. Pedig nem!!
Itt van róla a dokumentum film
[link] -
fabokf
tag
válasz
arnyekxxx
üzenetére
Na, az ilyeneket szoktam minden létező, ordas baromságot tartalmazó posztjánál kiröhögni FB-n, meg mindenkit IS, aki adja alá a lovat a kommentszekcióban
Kedvelem én is az X-aktákat, nézem is most, h a Cool megint műsorra tűzte de azért nem kellene az ottani fikciót ennyire valósággá alakítani.... -
Yutani
nagyúr
válasz
NeoPampalini
üzenetére
Nem elképzelhetetlen, hogy drog volt a dologban, de majd a rendőrség kideríti.
-
syberia
veterán
válasz
Big_Boss
üzenetére
Úgy rémlik hogy a Albert bácsi regélt volna erről valamelyik interjúban, de sok más hasznos dolgot említ a negyedikről, ami a harmadikat erősíti, ami az első kettőt lenne hivatott

Elsőre azt gondolnád valami építész , közben állatorvos.
Magyarország-tagadó, csodaszert áruló újfasiszták kampányolnak
Szegény cikkíró agyon haragszik az újmicsodákra 🤣😂 -
válasz
arnyekxxx
üzenetére
Hú... most jut eszembe... a havazás előtt tele volt minden kemtrél csíkokkal.
Kezd ám összeállni a kép! Kezdek átlátni a szitán!
A hó sokkal jobb a mérgezésre, mert nem olyan, mint az eő, nem folyik el, így tartósabb a hatása, tehát hatékonyabb, így egységre visszavezetett ára alacsonyabb.(Az elmúlt jópár év elég laza volt ebből a szempontból, alig volt hó.)
-
válasz
syberia
üzenetére
Pfizer ordered a batch of vaccines for its Australian employees to avoid draining the government’s supply, but Australia’s health department said the shots were the same as those designated for the general public. The claim originated on a website known for publishing misinformation. Forrás
-
syberia
veterán
válasz
cappa72
üzenetére
Korábban úgy szólt a fáma hogy a szérumról lemaradók az utolsó szálig kinyiffannak, én már egy bárányfelhőn lovagolva csapkodom a klaviatúrát.

Ehhez képest a nemszagértők véleménye súlytalan kéne legyen, de mégsem hagyja nyugodni a sok kérdőjel az érintetteket: Kinek lehet hinni, és miért nem?
Amúgy, gőzöm sincs kinek mennyi idő van leosztva az élet nevű játékban , de baromira nem lennék nyugodt azzal a tudattal, hogy a nekem beadott vakcina milyen kockázatokat hordoz (ha megkaptam volna). Csak egy apró részlet, a Pfizer dolgozóknak külön gyártási tétel készült , miért nem volt megfelelő valamelyik a sok közül?
Itt tovább bonyolódik a történet, de ezen anno már végigzongorázott a PH! nagyérdemű olvasóközönsége a konklúzióval: a betegség jóval halálosabb mint az oltóanyag, kész pont!

#4299 Mennyivel tévednek nagyobbat mint a buliból hasznot húzó bagázs, akik a legostobább középkori dogmák szintjén osztották az észt, és ezért még fizetést is kapnak?
-
arnyekxxx
veterán
válasz
NeoPampalini
üzenetére
MINDEN halálhír alatt nekikezdenek
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Robotporszívók
- Milyen monitort vegyek?
- Nintendo Switch
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hardcore pizza és kenyér topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- SZINTE ÚJ , 2ÉV GARANCIA - PS5 SLIM DIGIT 825GB + PS PORTAL BLACK (Keveset használt eszközök)
- Macbook Pro 14" M1 MAX, 64GB RAM, 500GB SSD, 10 hónap garancia!
- I7-5770R 16GB 256GB SSD Gigabyte Mini PC NUC / Beszámítás
- RTX 3060 Ti - Ryzen 7 3700X - 16 GB DDR4 3000 MT/s CL15 - 1 TB NVMe SSD
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060 (ELKELT)
- Samsung A17 mobiltelefon
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
kovetheto es nezheto streameket rohigcselsz gunyolodva. A kovetkezo holdseta pont ugyanez lesz, kozlod hogy teged hulyenek neznek, kamu, cgi, stb, aztan el van intezve...

Így már értelek.