- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- SCYROX V8 gamer egér
- Szólánc.
- Érdekes történések a hardveraprón...1.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Egy Biztonsági őr kalandos útja 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenand
veterán
Ennyire nem vásároltuk a Horus Heresy/Siege of Terra sorozatot, hogy a Tuan ennyire leáll vele, és inkább a Warhammer 40k-s regényeket favorizálja ?
-
Phobion
őstag
Te jóságos Istencsászár!
Astartes II – Official Teaser Trailer | Warhammer+
De messze van még, viszont cserébe olyat fogunk látni, amit még soha. [ Szerkesztve ]
-
ripla
addikt
Engem ebből a szempontból a Delta Vision kiadó bosszant a leginkább. Minden könyvet 2 darabra szednek szét, és mindegyikért teljes árat kérnek. Tehát azért, ami alapból 1 darab könyv lenne, azért elkérnek cirka 10-12 ezer forintot, mert kettőben árulják. Szerintem ők a legpofátlanabb hazai kiadó. Főleg annak fényében, hogy érdekes mód angolul mindegyik belefér 1 kötetbe. Náluk nem.
-
Frod
addikt
Egyfelől az is benne van, valamint a pusztulat Monopoly pénzünk, stb., de ha lejjebb teker az ember az oldalon, a korábbi részek közel feleennyibe kerülnek, és így az igazán durva a kontraszt.
Ha ez marad így, akkor kiszálltam, és majd megveszem évekkel később, ami érdekel.Do you see the white shadow?
-
Peace
nagyúr
Amikor az első pár kötetet kiadták és aztán megálltak, akkor megelégeltem és berendeltem a folytatásokat angolul. Rákerestem, még milyen jó árak voltak bookdepo-n basszus 5 éve....most ahogy nézem a Saviour of the Imperium 350 dolcsiért megy Amazonon. Most kell eladni?
[ Szerkesztve ]
-
Frod
addikt
Rendelhető a Ciaphas Cain 7, cserébe már ott tartunk, hogy 6100+ egy kötet.
Legkevésbé a Tuan-t akarom bántani ebben a sztoriban, de ez nagyon durva.Do you see the white shadow?
-
Peace
nagyúr
válasz
Düsseldorf #3160 üzenetére
-
Düsseldorf
tag
Abnett azt nyilatkozta, csúszik rajta kívülálló okok miatt (azt nem mondza maga a könyv milyen fázisban van).
Valamilyen fórumon volt erről vita, ott egy jólértesült figura azt mondta már kész, leadva, de a kiadó jegeli, mert össze akarja kötni valami újabb kampány, kódex, figurakészlet vagy mi a fenének a kihozatalával, hogy növeljék kölcsönösen egymás eladási számait.
Egy másik meg azt mondta, a "a GW lore-tanácsa" vitázik azon, amit írt mennyire koherens a jelenlegi lore-al, és kijöhet-e így. Ha igen kijön, ha nem akkor is két út van (szerintem): 1. átírják a lore-t, 2. módosíttatnak vele a könyvön.
De nem tudom ezek taálgatások-e vagy igaz -
kenand
veterán
-
csibe1
addikt
A Praterorianus az éppen Mysterious Universe regény.
Abban egyetértek, hogy az újabb W40k regények, amióta megváltoztatták a bevezető szöveget (nem tudom, hogy csak nálunk vagy eredetiben is) nekem sem tetszenek annyira valamiért.
A Gaunt könyveket időnként újra olvasom, a Horus Heresy az még folyamatban; most a
Vörös Lázadás sorozatot olvasom. Vörös lázadás sorozat
Lehet elkezdem az elejéről a Horus Heresy-t.
A Siege of Terra is valamikor majd, megint sorra kerül." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
kenand
veterán
Újabban megjelent WH40k regények nekem sem jönnek be ennyira, először mind megvettem, elolvastam, de már nem van amit félbe is hagytam, nem kötött le. Gauntot szerintem 3-4x elolvastam már, Horus Heresy 1-54-et + Siege of Terrát 2x
Vincula felkelés, a Gaunt-akták 1. is jó
-
csibe1
addikt
"a nagy sikerű Praetorianus című Harrison Fawcett regény"
Azért annyira nem estem hasra tőle, elég összecsapott egy akármi lett, szerintem.
Olyan érzésem volt, hogy az író már szabadulna, és ezért egy regényben igyekszik befejezni a dolgokat. Kár érte...
Az évek óta ígérgetett könyvekről meg ne is beszéljünk, mert azért elég hiányos a történet idővonala." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
ripla
addikt
Az Istencsászárhoz intézett imák végül válaszra találtak.
Tuan kiadó
"2024 -> 2025, avagy egy kis kitekintés. Asztropaták, netvadászok és jövő fürkész mágusok előnyben
A 2024-es év sok szempontból turbulens volt a kiadónk és természetesen a boltunk, klubunk számára. Sok jó és valamivel kalandosabb történés is megesett velünk... erről majd lesz egy cikksorozatunk januárban, afféle visszatekintés jelleggel, de most inkább arról, mi várható 2025-ben.
Az első és legfontosabb kérdés nélküli is érkező válaszunk, hogy a Dűne engedélyeztetése a legutolsókat rúgja, a Modiphiusos kapcsolattartónk az érdekünkben egy több kontinenst érintő egyeztetésbe kezdett, hogy minden a helyére kerüljön a nyomdai verziónkkal. Most már tényleg csak pár nap és végre a nyomdagépről és a készülő végleges ívekről is közzétehetünk pár képet.
Más, ami még biztosan érkezik 2025 első heteiben:
A nyomdagép előtt toporognak A Császár legjobbjai - igen, egy új Ciaphas Cain regény érkezik végre. :)
Szintén a megjelenés előtti utolsó pillanatokat éli A fény trónusa, a 4. Tűz hajnala regény.
Az Emberiség Urának (igen, új Horus Heresy kötet végre:) ) munkálatai is a végéhez közelednek. És, ami a megjelenés szempontjából mostanság sokkal fontosabb: immáron szoros kapcsolatban vagyunk a BL-nél az engedélyeztetéseinkért felelős hölggyel, szóval egy-két héten belül ezt a kötetet is bejelenthetjük.
És... dobpergés, egy újabb három kötetből álló borítókép-csomag indul el a napokban Glen Cook ügynöke felé. Hamarosan érkezik A sötétség asszonya, A víz nyugodt és A katonák élnek. A három kötetből az elsőt napokon belül be is jelentjük a weboldalunkon is, és elindul a nyomda felé.
És egy kicsit távolabbra, de még mindig az első negyedévre tekintve:
Érkeznek a veszélyes hölgyek is Kis-Európából, avagy a Danger Gal dosszié, egy újabb CP RED kiegészítő.
És idén sem maradunk Warhammer Crime nélkül - jön a Lidércfőnix és A martalék királya.
Illetve az előző év végén debütált Heimurinn szerepjátékunk is újabb löketet kap, érkezik Az Istenek Pörölye című regény, amely reményeink szerint egy hosszabb sorozat nyitánya lesz majd.
És nem maradunk Mysterious Universe nélkül sem - már nagyon dolgozunk a következő Arturus köteten, amely Venator címmel lesz hamarosan előrendelhető, illetve kis szerencsével egy újabb Paul Wittgen regény is befér még az első negyedévbe. Aki kíváncsi a nagy sikerű Praetorianus című Harrison Fawcett regény folytatására, annak melegen ajánljuk Az ördög mindig igazat szól című regényt, s után ezt a kötetet, mert szélsebesen száguldunk a von Anstetten-ház lassan huszonöt éve megénekelt bukása felé... az események iszonytató fordulatokat vesznek.
Plusz, személyes kedvencem, a másik komisszár, a keményebbik fajtából is felbukkan. Jön a Vincula felkelés, a Gaunt-akták 1. kötete.
A korábbi tapasztalataink okán természetesen a fenti köteteket igyekszünk mihamarabb előrendelhetővé tenni, de mindez csak a nyomdai leadás után történik majd meg. Mostanság nem volt szerencsénk... ez ugyan évi harmincnál is több kötet esetén nem ritka, de előfordul, így tanultunk az esetékből.
A további kötetekről hamarosan nyilatkozunk még visszatekintő posztjainkban. Addig talán még újabb jó hírek is befutnak... egy párat már nagyon várunk. ;)
Végezetül pedig szeretnénk minden jelenlegi és leendő olvasónknak, játékosunknak boldog és sikerekben gazdag 2025-ös esztendőt kívánni a teljes csapatunk nevében!
#ACsászárOltalmaz 2025-ben is. 🙂" -
Phobion
őstag
Nagyon tetszik a Salamander champion skin, de ez az új nehézségi fokozat nem hangzik jól. Már a Lethal se szórakoztató, nincs meg benne a power fantasy érzés. Ha annál nehezebb lesz, akkor ott megint lesz egy negatív visszajelzési hullám, mint a már visszavont 4.0-s módosításoknál.
-
Peace
nagyúr
válasz
Phobion #3147 üzenetére
Nekem is vissza kell néznem, mert az új operation nem ment le. Mindig valami nyomorultat fogtam ki, aki folyamat forgatta a szigeteket és nem tudtunk tovább menni. Inkább kiléptem. Viszont végre megkapta a Frame Generation támogatást és olyan szinten hasít a játék!!! Eddig is szuper volt, de most már isten!
-
Phobion
őstag
182 óra eddig és nem tudom letenni! Sok mindent kell még csiszolgatniuk, de szerintem méltó folytatása az első résznek! 👏
[kép][ Szerkesztve ]
-
kenand
veterán
Nem azért mert új történet, de igényes kemény kötésben jól mutatna a polcon.... (mostanában inkább ebookot olvasok)
Magost egyből megvettem angolul annak idején amikor megjelent
Ravenorban sincs új, de megjelenik 2025-ben angolul Omnibusban, de nem kemény kötésben......
[ Szerkesztve ]
-
ripla
addikt
Eisenhorn omnibus? Minek?
Ott a 3 újra kiadott könyv, meg a Magos, ami nem közvetlen folytatás, inkább egy új kaland ugyanazokkal a szereplőkkel.
Plusz ehhez kapcsolódóan a Ravenor trilógia, és a Bequin trilógia első 2 része. Inkább azt sajnálom, hogy utóbbi sorozatnak nem egységes a borító grafikája, és még sehol nincs a befejező harmadik kötet.
[ Szerkesztve ]
-
kenand
veterán
Eisenhorn Omnibus is jöhetne nekünk kemény kötésben
Disney teljesen tönkretette a Star Wars-t, 1-1 marveles képregény még olvasható volt, de nagy részük csapnivaló, régi Dark Horse Star Wars hol van már....10-12 éve decemberben BF akcióban a Tfaw-tól remek sw jöteteket lehetett venni 70-80%-os akcióban....
-
csibe1
addikt
A Warhammerből a 40k világa érdekel, a fantasy résszel nem foglalkozok.
"De említed a Star Wars-t is. A Disney sorban bizonyítja be, hogy van lejjebb, pusztán a Star Wars logó önmagában nem garancia a sikerre."
Igen, sajnos ez az igazság. Ilyen, olyan, meg még az amolyan kánon is; mert szerintük csak az a Star Wars.
Fájdalom egy banda.
A Lucas is elballaghatna valamerre, kretén barom lett ez is.A GW-nél is nem tudom miért is nem sikerült értelmesen összeszedni a dolgokat, különválasztani, legalább könyv szinten.
Majd csak megveszi őket is valami még bénább cég...Lehet őket védeni, de amikor tényleg rendesen, profi szinten elindul az AI-os filmkészítés, akkor majd jönnek a meglepetések. Utána meg sírhatnak, de ami egyszer felkerült a netre azt nem lehet leradírozni.
Remélem tényleg csak pár évet kell várni erre a filmkészítésnél." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
kenand
veterán
Tuan mostanában nam nagyon jelntet meg az 1-54 Horus Heresyből, Corax volt az utosó 2023 decemberben...
Gaunt Omnibusz meg 2.5 évesajnos
The Vincula Insurgency, Ghost dossier I is kijöhetne...[ Szerkesztve ]
-
kenand
veterán
Készítettem képet a kis és a nagyalakú Horus Heresy angol kiadásról
Nagyalakú drágább volt, de igényesebb. Könnyebben olvasható (45 felett)
Egyébként az 1. kiadások nagyon megdrágulatak, Ebayen is 100 USD felett mennek -
Annyiból meg kell védjem a GW-t, hogy könnyű kritizálni, de tény, hogy könnyű zsákutcába is manővereznie magát a sci-fi / fantasy világ tulajdonosának és ezzel padlóra küldenie azt.
A teljesség igénye nélkül a FASA is kinyírta saját magát a Battletech-re és Shadowrun-ra épített világaival ( [erről itt írtam] ).
Így járt a TSR is az AD&D tulajdonosa is, pedig ők voltak hajdan "A" szerepjátékos cég.
De nem csak a nagy cégek csúsztak el és törték nyakukat, a Cyberpunk világ atyjaként ismert Mike Pondsmith is sikeresen nullázta le a saját kis világát az 1990-es évek végén, 2000-es évek közepén ( [erről pedig itt írtam] ).De említed a Star Wars-t is. A Disney sorban bizonyítja be, hogy van lejjebb, pusztán a Star Wars logó önmagában nem garancia a sikerre.
Szóval ehhez képest a GW túlélte a 90-es évek végét, 2000-es évek elejét és kibekkelte a 2010-es éveket is, miközben szépen lassan próbálja újra népszerűvé tennie magát és a világait.
Nem adtam volna egy lyukas garast, hogy a Warhammer Fantasy még egyszer kitör a középszerűség mételyéből, hiszen Dunát lehet rekeszteni a fantasy világokkal, ami extrát nyújtott (a történészek lexikális szinten leírt világ- és frakció-leírásaival), azt építették le a 2000-es években. Hogy aztán a Total War: Warhammer hatalmas lökésével mégis feltámaszthassák. Oltári nagy szerencséjük volt vele, de bejött.
Ugyanis amúgy a Total War: Warhammer játék a klasszikus Warhammer: Fantasy Battles világát (Old World) támasztotta fel, míg a GW gyakorlatilag zsákolta már azt a Dark Times-al és az Age of Sigmar-ral (röviden: a Warhammer Fantasy világa elpusztult, a hősei pedig egy aréna szerű harcban találták magukat négy nagy frakcióra osztva ( Rend, Pusztítás, Káosz és Halál ). Az Age of Sigmar 2015-ben jött ki, a Total War: Warhammer 2016-ban.Az Age of Sigmar kukázva lett és visszajött a Warhammer: The Old World néven a klasszikus Warhammer: Fantasy Battles világa. Gyakorlatilag a Sega mentette meg...
De visszajött egy olyan gödörből, amelyből normál esetben aligha lett volna esély.Na a probléma az, hogy ebből (véleményem szerint) nem okultak. A Warhammer 40k világát is teljesen fel akarják rázni a Primarch-ok visszahozásával. Hát...
[ Szerkesztve ]
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
csibe1
addikt
"Amennyire a kikerült foszlányokból össze lehet rakni, a Cavill féle TV-sorozat is leginkább azért esik-kell, mert a GW nagyon meg akarja szabni, hogy milyen alapokra építkezzenek, és a jelek szerint ez a készítő gárdának nincs ínyére."
Pár év, és ha jó ütemben fejlődik az AI-os filmkészítés, akkor itt is csúnya meglepetések jönnek.
A GW meg majd les nagyokat, hogy milyen renderelt W40k filmek kerülnek ki a netre; amikhez közük se lesz.
Akkor meg majd megy a sírás ,hogy ez miért volt.Komolyan nem értem az ilyen kreténeket, hogy ott vannak náluk egy ilyen szuper univerzum jogai; és nem tudnak vele semmi értelmeset kezdeni???
Már régen kellett volna mást nem anime sorozatot csinálni legalább egy regényből, hogy milyen a fogadtatás?
Ami lett az szoszo, de hasra nem estem tőle.
Ha lett volna kis kreativitás, meg normális hozzáállás, ez egy aranybánya lenne.
Simán fel lehetett volna hozni a Star Wars mellé, filmek szintjén is.
Aztán mi van a filmekkel; a nagy büdös semmi, és még finom voltam.
Az ilyen balfaszokat ütni kéne, mert ott van a lehetőség, de nem élnek vele.
Erről most Uwe Boll ugrott be, meg a Bloodrayne film...A többi kavarás meg, tényleg egy szánalom lesz az egész.
Majd őket is megveszi az egeres csapat, aztán kapunk egy rakat gagyi filmet itt is." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
válasz
Phobion #3132 üzenetére
A fő gond szerintem is valahol az, hogy a GW üzleti modeljét kellene rendbe tenni.
Ahhoz nincs pénzük, hogy egy komplex szórakoztatóipari céggé fejlődjenek, de közben akarnak pénzt a tabletop-ból, amit főleg új modellekkel és Codex-ek kiadását jelenti, illetve 3-4 évente kiadnak egy új Warhammer 40k verziót, amely a legtöbb esetben azt jelenti, hogy a régi Codex-eket és modelleket is cserélheted le. Továbbra is olyan pompás megoldásaik vannak, hogy a méregdrága festékeket adott modelltípushoz adják, így aztán nem meglepő, hogy a Youtubereknél a legnépszerűbb videók az alternatív festékeket mutatják be.
Akarnak pénzt a novellákból, viszont a könyvek minősége szerintem erősen hullámzó, és nagyon látványos számomra, hogy inkább csapásirányok vannak megadva, amiből aztán az írók jobb vagy rosszabb dolgokat hoznak össze. De a legfőbb tétel a számítógépes játékok és a TV-sorozatok / mozifilmek lehetősége lenne, mert ebben lehet(ne) sok pénz.
Viszont ezt továbbra is elszúrják, mert látványos, hogy a játékoknál két nagy halmaz van, az egyiknél kb. tök mindegy mit teszel le az asztalra, csak fizess a jogdíjakért. Erre pozitív mintapélda a Mechanicus és a Rogue Trader, mindkettő mentes a nagy és látványos GW befolyástól és érezni, hogy lelkes rajongók készítették őket. Bitang jók is lettek.
A másik halmaz a drágább játékok, ahol viszont a jelek szerint a GW beleszólást akar és ennek következményei vannak.
És itt a nagy probléma véleményem szerint, mert a GW továbbra sem tudja, hogy pontosan mit akar. A Space Marine 2-nél miért kellett Titus-t Primaris-ra upgrade-elni? Ha a játék elejét kihagyják és ezt a vonalat kivágják, semmit sem veszített volna a történet, cserébe nem kell megint végbéltükrözéssel fogmosás szinten megerőszakolni az egészet. Amúgy jó döntés volt Titus karakterét tovább vinni és szerintem még a háttértörténet is többé-kevésbé rendben volt, és a játék középső része tök jól össze volt rakva. Majd jött a végkifejlet, ahol megint azt éreztem, hogy valahogy be kellett hozni bizonyos elemeket, mert a GW ezt kérte (
).Necronok és a Káosz-űző szupergép esete Amennyire a kikerült foszlányokból össze lehet rakni, a Cavill féle TV-sorozat is leginkább azért esik-kell, mert a GW nagyon meg akarja szabni, hogy milyen alapokra építkezzenek, és a jelek szerint ez a készítő gárdának nincs ínyére.
Csakhogy a GW pont azt bizonyítja újra és újra, hogy képtelen érdemben megújítani a franchise-ot, és számomra pont ezért fájó, amikor újra és újra ezt bizonyítják. A Fulgrim visszahozás is hogy lett bejelentve - egy modell megjelenése által. Vicc.
Lehetne új és fantáziadúsabb karaktereket létrehozni, megalkotni, felépíteni. De ehelyett a régieket veszik elő és revampolják újra...Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
csibe1
addikt
-
Phobion
őstag
Én már régóta tartom azt a véleményemet, bármennyire is sokan nem értenek vele egyet, hogy a tabletop játékot és a LORE-t ketté kellett volna választani és külön, hozzáértó management-et kellett volna építeni a lore részleghez.
Az általad felsorolt problémákat, meg még megannyi másikat, amiket most itt nem említünk meg, mert lehet betelne vele a topik, nem lehet úgy kezelni, hogy van egy setting, ahol 30-40 éven át éjfél előtt ketyeg az óra 10 másodperccel. Mert ha egy kicsit is bele akarunk kötni a Birodalom felépítésébe, akkor azt láthatjuk, hogy ez bármelyik másodpercben megroppan.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Phobion #3130 üzenetére
Jah, de könyörgöm, tovább tekerik azt a bizonyost, miközben a saját világuk korábbi sarokköveit verik szét.
Volt egy Birodalom, amelyet az élőhalott, trónprotézisben szenvedő IstenCsászár lelke tartott egyben, akinek napi ezer pszit áldoztak.
Volt az Adeptus Astares, amely az egykori önmaga árnyékaként is iszonyatos erőt képviselt. De egyetlen élő ismert lojalista Primarch se volt.
Volt egy Birodalom, amely minden ízében recseg-ropog, de mégis összetartja az IstenCsászár köré épített vallásos áhítat.
Volt egy Galaxis, amelyet a frenetikus őrült Orkok, a haldokló ősi Eldarok, az új és halálos Tyranidák és persze az Ősellenség, a Káosz veszélyeztetett.Én értem, hogy kell a vérfrissítés, ami jöhet jól (Necron, Dark Eldars) vagy kevésbé jól (pl. Tau). De most már ott tartunk, hogy csináltak a hajdani Nagy Keresztes Hadjáratban harcoló űrgárdistákhoz képest is fejlettebb és erősebb Primaris űrgárdistákat, visszahoztak régóta halott vagy elveszettnek hitt Primarch-okat, revampolták a teljes Space Marine-t gyakorlatilag, közben a többi fajjal immel-ámmal foglalkoztak csak.
Ami a Necron-okkal történik a több pálfordulás után, egy vicc, már háromszor nyomtak rebootot. Az Eldarok örök haldoklásukban is erősebbek, mint valaha. A Tau hatalmas lendülettel érkezett, majd megtorpant, mert rájöttek, hogy ha így haladnak, akkor lassan a Földet is bekebelezik. Most éppen megint a Tyranidák támadnak újra, de úgy istenigazából továbbra sem tudjuk egyértelműen, hogy miért is.
A leglátványosabb az, hogy miközben folyamatosan hoznak be újabb és újabb csapatokat (pl. [Imperial Navy Breachers] ), ezernyi régebben létrehozott csapat feledésbe merült. A Birodalmi Gárdához tucatnyi sereget találtak ki és építettek fel. Ma kb. van a Cadia (ja, őket éppen a Káosz szállta meg) és a Death Corps of Krieg. Na jó, a Talarn Desert Raider-sekről volt 9nd edition Codex. De Snitt.
Valhallan Ice Warriors?
Mordian Iron Guard?
Praetorian Guard?
Vostroyan Firstborn?
Ezekről hosszú ideje nem hallottunk.Szóval kissé úgy érzem, hogy a Horus Heresy és a 30. évezred kifejtése után kissé tanácstalanul nincs jobb ötletük a Games Workshop-nál, mint egyszerűen feltámasztják a Horus Heresy-t a 42. évezredben...
-
Phobion
őstag
Reddit szerint is az:
'The real one. In a rather controversial move the writers had Fulgrim boot out the Laer demon off screen but then ascended to demon princedom himself anyway. Least we see of the Laer demon (as far as I know anyway) was in Imperfect, pestering ascended Fulgrim.'
"Szépen lassan minden primarch-ot visszahoznak, gondolom előbb-utóbb visszatér Leman Russ a Káosz szeméből, talám még Rogal Dorn-t is feltámasztják..."
Tuti,
és akár Sanguinuis-ra is.azért az mi durva, hogy a HH utolsó könyvében, amit a Császár mond, az alapján még Horus-ra is van esély
Ferrus-ra mondjuk befizetnék! 😂 -
válasz
Phobion #3128 üzenetére
Gondolom majd valami novellában szépen kifejtek.
Amúgy tippre a "valódi" Fulgrim.Szépen lassan minden primarch-ot visszahoznak, gondolom előbb-utóbb visszatér Leman Russ a Káosz szeméből, talám még Rogal Dorn-t is feltámasztják...
[ Szerkesztve ]
-
Phobion
őstag
Fulgrim visszatért!
Kneel before the immaculate form of Fulgrim, Daemon Primarch of Slaanesh
Azt tudja valaki, hogy ez most az igazi Fulgrim vagy a Laer kardban lévő démon? 🤔
-
Ruszki
senior tag
A Secret Level W40k rész na gyerekek az od@basz@ott!
A Grimdark nem kicsit jött át!
Nyomasztó és egyben zseniális!
Már egy párszor én is megnéztem!
Sőt még asszonynak is tetszett!
"And They Shall Know No Fear..."Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.
-
Phobion
őstag
SM2
Amíg nem változtatnak valamit a Lethal fokozaton, én nem többet nem nyúlok hozzá.
Ma végre megszereztem a Survivor's Helm-et, de nagyon nem volt szórakoztató 7 ops-ot végigtolni, random emberekkel ezen a nehézségi szinten, főleg a Reliquary-t.Leveling, kikapcsolódásra jó lesz nekem a Ruthless.
-
WayneGace
őstag
Támogatásként neveztem meg. Abban igazad van, hogy eddig is lehetett a különböző verzókkal több pénzt adni a fejlesztő-kiadó párosnak. Ahogy írtam szerintem az a jó irány, hogy a skineket pénzért, a játéktartalmat ingyen adják. Ha nagyon tetszik egy skin és rászánod a pénztt, megveszed. Ha nem, akkor sincs gond, mert ugyanúgy játszhatsz az új tartalommal.
Így foylamatos lehet a bevétel, indokolt a folyamatos terméktámogatás és nem kell egy új pályát 15 eurós dlc-ként eladni.BestSecret invitációt privátban adok.
-
csibe1
addikt
válasz
Giovan! #3120 üzenetére
Az is egy verzió, hogy megveszed a Space Marine 2-őt, de a "biztonsági másolat"-ával játszol. Az biztos nem telepít kiadói vackokat.
Nálam is így fut a GTA5, mert nem játszom online, nem kell a Social club meg egyéb netes marhasáok. Elindítom, megy, puszi; megvan eredetiben, de nem kell a net miatt szenvedni." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
válasz
Giovan! #3120 üzenetére
A Cavill féle bejelentés nagyon is fontos mérföldkőnek tekinthető volt, mert hosszú ideje "kreatív nézetkülönbségek" miatt volt zátonyra futva a projekt.
[Ez előtt augusztusban hallottunk utoljára a projektről], akkor éppen azt, hogy ha decemberig nem egyeznek meg az Amazon, a Games Workshop, illetve a Cavill féle csapat, akkor kútba dőlhet az egész. A részletekről nem nagyon jött információ, csak tippelni tudott mindenki, hogy mi állhat a háttérben.
December 10-én pedig Cavill Instagram bejegyzése alapján talán látszik valami fény, hogy mégis megvalósul...
[ Szerkesztve ]
-
válasz
WayneGace #3119 üzenetére
Privát vélemény, de külön meg lehet venni az OST-t, külön meg lehet venni az artbook-okat, volt ugye a megjelenésnél Gold Edition és Ultra Edition, szóval éppen elég lehetőség volt arra, hogy aki szeretné extra pénzzel támogatni a fejlesztőket, imigyen megtehesse azt.
Ez nem arról szól, hogy a fejlesztőket támogasd, ezek különféle kozmetikai dolgok, amik viszonylag kevés munkával létrehozhatóak és pénzt lehet elkérni értük.
Azt egyébként aláírom, hogy a fejlesztő csapat megérdemel egy kudos-t azért, mert a modoknak teret adtak. Így ingyenesen is lehet mindenféle skineket használni, meg alapvető játékélményt befolyásoló dolgokat felrakni. A NexusMod-on már kimazsoláztam miket fogok felrakni.Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
Giovan!
addikt
Még egy korábbi adatlopós sztorinál megfogadtam hogy Epic fejlesztette szoftvert nem fogok felengedni a gépemre, így nekem sajnos a Space Marine 2 is kimarad mivel úgy tudom az telepít valami Epices adathalász cuccot. Kár érte mert amúgy az első részt többször is kijátszottam.
Más: ez a Cavil féle bejelentésre ebben a formában mi szükség volt? Konkrétan semmit nem árult el azon kívül hogy a projekt nem lett kukázva, ami pozitív de azért eltelt pár év az első bejelentés óta szóval mostmár valami konkrétumnak is ideje lenne szerintem.
Speak softly and carry a big stick, you will go far.
-
válasz
Phobion #3113 üzenetére
Aham, az amúgy marha jól kinéző Dark Angel skin potom 10 euróért a Tied is lehet. Marha jó...
A megjelenéskor szimpatikus volt a fejlesztő csapat, meg is vettem a játékot (de még nem játszottam vele, mert alig van időm, és először a Rogue Tradert szeretném befejezni), de ezek a pénzlehúzások, mikrotranzakciók nekem nagyon ellenszenvesek.
[ Szerkesztve ]
-
Phobion
őstag
Henry Cavill x Games WorkShop x Amazon projekt nagyon is él!
Ja és Space Marine 2 - 5.0 update mától elérhető, az a Dark Angel skin 🔥🥵
#3112 - két meeting közöt már 2x is megnéztem, annyira profi lett 😭
[ Szerkesztve ]
-
Phobion
őstag
Ó Szentséges Istencsászár, de jó lett a Secret Level által készített Warhammer epizód! 😭🔥
-
Phobion
őstag
Na! Végre valami megerősítés!
Folyamatban az Astartes 2! -
Peace
nagyúr
-
ripla
addikt
A legelső könyvem még valamikor 20 évvel ezelőtt lett megvéve, teljesen random módon a legelső Gaunt könyv, az Első és Egyetlen, amit még a Szukits hozott ki. Azóta rajongója vagyok ennek az univerzumnak és az Űrgárdista és Dawn of War sorozaton kívül minden megjelent könyv megvan. A Tuantól is. Ezért nincs helyem.
-
Frod
addikt
Nyugi, én is így indultam
Először a Bestia-szériánál voltam úgy vele, hogy ezt a 12 kötetes bulit már kihagyom inkább, aztán pl a HH-ból az antológiákat skippelem, de már az olyan one-shot sztorikat is, amik annyira nem érdekelnek (pl Volpone). Ez csak nőni fog ha innentől ~6e lesz egy kötet...Do you see the white shadow?
-
Frod
addikt
Az új könyvtörvénynek hála még inkább meg fogom szűrni mit érdemes megvenni, új sorozatba beleugrani meg pláne (ennek is van 20 kötete...) de ez a rész magasan kiemelkedik a goodreadsen értékelések alapján, úgyhogy erre ment a (sajnos szinte zéró kedvezményes) előrendelés.
Do you see the white shadow?
-
ripla
addikt
Ezt írták.
"A Pokolkapu című kötet beakadása - sokáig nem kaptunk hozzá borítót - minden folyamatot megakasztott a Warhammer regények oldaláról, így most nulláról nagyon sok mindent kellene fénysebesség fölé gyorsítanunk... de mindent megteszünk."
Ez lesz az említett új sorozat első része.
Ez meg a hangoskönyvből készült animáció, 4 évvel ezelőttről.
https://youtu.be/s2WGE1L6WKs?si=9Nx7eOyT64kpmhWK[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest