Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ldave: New Game Blitz - 2025
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
Találkozott már valaki olyannal hogy iphone telefonról nem tudott sms üzenetet küldeni? Sms üzenet küldés be van kapcsolva
-
tomp
félisten
válasz
dredjudge84
üzenetére
Megy az...

-
yanna
addikt
Esküszöm nektek, hogy most láttam először, az 1/3-2/3-3/3 számsorra emlékszem. Persze biztos ott volt, ha mondjátok.

-
dredjudge84
őstag
Tegnap amikor szerződést kötöttem az otthonnetre akkor én is megkérdeztem hogy van-e publikus ip cím és azt a választ kaptam hogy csak cégeknek és ott is csak fix ip cím.
-
yanna
addikt
válasz
SztiviVander
üzenetére
Beszéltem két ügyfélszolgálatos fiúval, mellesleg rákérdeztem erre, hogy kinek, miért, hogyan. Mindkettő állította, hogy olyan már pedig nem létezik, mert minden előfizetés natolva van.

-
trec12
addikt
válasz
dredjudge84
üzenetére
Olvassák….
-
tomp
félisten
válasz
dredjudge84
üzenetére
Viszont lehet nem tudták eddig, most már igen...

-
tomp
félisten
válasz
dredjudge84
üzenetére
Valami rendszerhiba lehet mert nekem is megy.
-
dredjudge84
őstag
Tegnap szedződtem otthonnetre. Nem kértem a 10 napos hely feloldást ma mégis megy mindenhol a net. Épp távolsági buszon. ülök most is. Hogy lehet ez? Első 30 napba ilyen engedmény van?
-
adika4444
addikt
Hali!
5G hálózaton az mennyire normális, hogy cellahatáron néha 1--3 másodpercre kimarad a net? Egy D-LINK DWR-2101 mifi-t használok, szép új és elég jól működik, de néhol belefutottam ebbe a furcsaságba. Ez még a nem teljesen jól felparaméterezett 5G tünete? A lakóhelyemen az elmúlt hetekben jelenhetett meg az N78, mert korábban mobilban nem látszott, a mifi-m meg amúgy sem volt képes kezelni.

-
draco31
veterán
Hello!
Rendeltem egy mobilt, és mellé kártyát is, feltöltőset.
Nemrég hozta meg a futár.
Kérdésem, a kártya akkor aktiválódik, amikor visszajut az aláírt papír? Vagy kell telefonálni? -
Dave1984
őstag
-
-cobra-
aktív tag
Sziasztok!
Hamarsoan új helyre költözünk, ahol sajnos vezetékes szolgáltatás nincs, viszont Yettel 5G-vel lefedett a terület. Internetet és TV-t is szeretnénk.
Két Samsung TV-nk van: az egyik egy újabb típus, ott le tudtam tölteni a Yettel TV appot, de a régebbi nem támogatja. Hogy járok jobban, ha bérlem havonta a settop boxot, vagy ha veszek valami androidos TV okosítót le letöltöm rá? Ha utóbbi, akkor van valamilyen bevált típus?
Köszönöm. -
-
dredjudge84
őstag
Köszönöm. Utolsó kérdésem, van valami konkrét router amit ajánlotok hozzá megvételre? Mondjuk ilyen zsebwifi cucc is érdekes lenne nekem.
-
arcszesz
aktív tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Persze. Be kell menni üzletbe szerződni mert online nincs ilyen opció. Aztán vehetsz hozzá bárhol routert amilyet akarsz. Yettelnél nem érdemes mert vélhetően butított szoftverrel adják.
-
Trailbreaker
tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
OtthonNet tarifán alapból nincs hűség, csak a bérelt eszközre, de igen ki lehet hozni csak SIM kártyával is, elképzelhető hogy azt fogják mondani, hogy erre nincs lehetőség, hivatkozz a weboldalra, mert az apró betűs részen ott van, hogy használható saját eszközzel, illetve told be, hogy a telefonos ügyfélszolgálat is azt mondta, hogy lehet csak simet kérni.
-
dredjudge84
őstag
válasz
Trailbreaker
üzenetére
Értem. És csak sim kártya hűség nélkül kihozhato?
-
zzola
titán
válasz
dredjudge84
üzenetére
Weboldalon meg tudod nézni, mit lehet megvásárolni. 5G-ből csak egy fajta hordozható van.
-
Trailbreaker
tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
OtthonNet-nél csak bérelni lehet.
-
arcszesz
aktív tag
válasz
SztiviVander
üzenetére
Szerintem akkor már g5 max. [link]
-
dredjudge84
őstag
Még egy kérdés. Routert megvenni is lehet vagy csak bérelni?
-
válasz
dredjudge84
üzenetére
Tp-link / Zte fordult meg nálam.
Tp-link-nek szerintem hangosabb a hűtése, Zte hangtalan. Sebességben nem látok különbséget.
A Zte meg dobálta le a wifiről a telefonokat, amíg át nem állítottam, hogy külön ssid-ja legyen a 2.4ghz illetve az 5ghz-nek. Azt mondjuk nem értem, miért nem lehet egy az egyben kikapcsolni a 2.4ghz-et, nálam semmilyen eszköz nem használja. -
dredjudge84
őstag
Ha kihozok egy otthonnet elofizut, milyen routert adnak hozzá? Ha több féle van, akkor melyiket érdemes?
-
SztiviVander
addikt
válasz
donjohnson
üzenetére
en most bf aron az nx600-at vennem (cat20), de a 200/210 se rossz. a 200 es a 210 is cat19-es szoval az a 300 szerintem valami eliras lehet mert az kb cat6 es 2ca sebesseg, annal meg biztos jobb a 200-as. mas kerdes hogy meg yettelnel is nehez 2-3 ossze is foghato olyan lte bandet talalni amik osszesen 300-at is tudnanak.
-
donjohnson
addikt
válasz
donjohnson
üzenetére
-
donjohnson
addikt
válasz
SztiviVander
üzenetére
ha erre az alzás tp-link nx200-ra gondolsz (vagy az nx500, nx600) akkor én is írtam már neki hogy vegyen egy sajátot.
igen, ha nem válik be, neten rendelve, vissza lehet úgyis küldeni.Krystal_s: ha veszel egy saját routert, akkor azt nem fogják újraindítani hajnalban, amikor kéne neked a net. ez is mellette szól.
-
SztiviVander
addikt
válasz
Krystal_s
üzenetére
Ha le van tiltva benne az auto update offolasa akkor sehogy, elobb vagy utobb de ra fog menni a frissites ha tetszik neked ha nem. Valoszinuleg a yettel nem akarja se azt hogy a felhasznalo barmi olyat allitgasson ami miatt majd panaszkodna, se azt hogy o dontse el melyik bandre menjen fel a router. Ez ilyen, berelt cucc, az ovek. Kell venni egy sajatot es azzal nem lesz ilyen gond. Tplinkek pl nx500/600 gyarilag tudjak a band valasztast (ha ez fontos szempont) es nem kell ilyen scriptekkel szorakozni. Egy nx200-at probaltam nemreg, teljesen jo cucc es csak azert nem tartottam meg mert nem volt szignifikansan gyorsabb mint a huvejem. Router funkciokba mondjuk korbehugyozta, csak az nekem nem szempont.
-
Krystal_s
addikt
válasz
Dave1984
üzenetére
Akkor mégis azért ment el a net este, mert frissíteni akarták, csak nem jött össze.
Sokáig villogott a Network led. Nem tudom meddig kellett volna várnom.
Saját eszközt már frissítettem párszor és pár másodpercig tartott, de ez nem tudom mit művelt...Most működik nálad valamelyik script, amivel állítani lehet melyik Bandre csatlakozhat és melyikre nem?
Külföldi fórumokon sokan panaszkodnak, hogy frissítés óta alapra állította és azóta lassú náluk a net. -
Landsmann
addikt
válasz
Dr Bubo
üzenetére
Az első és a második képen láétszik a közélpső antennaárbocon legfelül egy függőleges dipól. Szerintem még nem történt meg, mert nem vettem észre, hogy visszaállt bvolna a teljesítmény a koráébbi szintre. A Google utcakép a másik támpont, bár annak gyengébb a minősége, de elvileg ugyanaz az antenna van fent. Ideiglenesen másik antennáról sugároznak, ezért kisebb a teljesítménby. De azt nem tudom, hogy ugyanott van-e elhelyezve az antenna ahol volt kirábban, vagy esetleg máshol.Az NMHH-nak küldött levelemre ezt válaszolták: "A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatósághoz 2025. október 9-én érkezett megkeresésére az alábbi tájékoztatást adjuk.
A Best Radio Kft. Debrecen 104,6 MHz médiaszolgáltatási jogosultsága 2025. augusztus 18. óta az adóberendezés és az antennarendszer cseréje miatt 2025. november 18-ig érvényes ideiglenes rádióengedéllyel átmenetileg csökkentett teljesítménnyel üzemel. Amint az új rendszer már folyamatban lévő rádióengedélyezési eljárása lezárul és megkapja az új rádióengedélyt az üzemelésre, ismét a korábbihoz hasonló műszaki paraméterekkel fog sugározni.
Amennyiben ezt követően is problémát tapasztal, kérjük tájékoztasson bennünket és mérésekkel részletesebben kivizsgáljuk az ügyet." -
Oda akartam, de sajnos nem elég magas, mert akkor nem fér el a kábel alatt teherautó/kukás autó az utcán... Van előírt min. magasság. Csak póznára lehetne, de azt meg nem vállalják, mert elrepedhetnek a környező palák stb. Ok, a szerelő nem tetőfedő, öreg palás szaki meg nem nagyon van felénk. Van még pala, lehet kapni, csak ha rááll a tetőre, akkor lehet, hogy cserélni kéne vagy 10-et kapásból. Oldjam meg, ha lesz rúd akkor bekötik.
Írták a barkács fórumon, hogy vágjam ki flex-szel, stb. azt az egy palát. Azért ott még le kéne tömíteni, vagy bádogozni ilyesmi, hogy ne ázzon be mellette. Szóval nem találtam szakit, én meg nem vágtam bele.
Sima villanyvezetékes póznán meg nem lehet a gyenge áramú kábelt lehozni. (az a pózna ami a tetőn van, rúd, vagy nem tudom minek hívják pontosan)
Szóval marad a Yettel, meg a türelem. Az a baj, hogy 2 év hűséggel megy most az otthonnet, de ezek szerint ezek is azt korlátoznak amit csak akarnak. -
dredjudge84
őstag
válasz
Victoryus
üzenetére
Nekem yeppel is ennyi, de ha futtatok speedtestet akkor kb annyi mint nálad 500+. De hamar elfogy az adat így is hajnal négykor már jött az sms hogy megvan a 108 GB úgyhogy mára viszontlátásra. Ezért keresek most valami mobil flottát ahol tényleg korlátlan az adat és nincs qos sem. Nem baj ha drágább de ezt már unom.
-
Krystal_s
addikt
Sziasztok, van itt valakinek ZTE G5B Routere? Azt hiszem ezt is utolérte a vég. (vagy így, vagy úgy)
Éjjel 2-kor aktív használat közben element a net. Ránéztem, egyedül a Network led villogott fehéren. Gondoltam hiba... újraindítottam. Utána csak a power led világít folyamatosan fehéren, semmi más. Többször újraindítottam, áramtalanítottam.
Közben felmerült valószínűleg FW-t frissített.
Nem tudom, honnan is kéne tudnom.
A másik ZTE-nél azt nem így jelezte, azon minden led sorban elkezdett villogni. Persze elősre azt sem tudtam, azt is újraindítottam, de utána az működött. Ez meg teljesen halott.
Felhívtam egy ügyintézőt, azt mondta 20 percen belül küldenek rá FW frissítést és ha nem lesz jó, akkor kuka, vagyis be kell vinni az eszközt.
Látszólag bármit kérdeztem nem értett hozzá, de azt mondta, hogy nekik nincs egyik routerhez sem saját FW és a frissítést sem ők végzik, hanem maga a ZTE.
Na mondom még jobb, mert olvastam külföldi fórumokat, hogy saját eszközöket frissítette a ZTE és persze azóta nem működik senkinél semmi Band állítás, lockolás... csak a gyári beállítás, ami nálunk már eleve használhatatlan. Ennek a felülete még rosszabb, mint a másik ZTE-nek volt. Ezen semmit nem lehet beállítani annyira le van butítva.
Furcsa, hogy nem tudom resetelni sem. Bármeddig tarottam (kis lyukban hegyes tűt) nem történt semmi.
Az is furcsa, hogy nem azonnal küldte a szoftvert, hanem 20 percet mondott. Máskor hívás közben küldték rá és közben kérdezték mi történik. -
Ezzel az otthonnetes torrenttezéssel más is szív Békéscsabán?
Net 580/55Mbps Az átváltva ~72MB/s
No ehhez képest torrent letöltési sebessége max. 7MB/s
A Steam is korlátozva van vajon?
És nincs másik szolgáltató mert palára nem kötnek be. Ott a Digi optikai kábel a rohadt póznán az út túl oldalán. -
tomp
félisten
válasz
dredjudge84
üzenetére
Abba már senki sincs mert törölték.
Viszont aki arról váltott az kapott lejárat nélküli -15%-ot.
Azaz nekem a Prime Plus tarifám 45%-al olcsóbb mert -30% a Full és -15% a lejárat nélküli kedvezmény. -
tomp
félisten
válasz
dredjudge84
üzenetére
Így van.
Mivel mobilos tarifa így ugyan úgy érvényben van rá.
Az utolsó ÁSZF szerint korlát nélküli tarifa a Hello Data volt.
Hozz ki egy Otthonnet kártyát router nélkül. Az első hónap ingyen van és mivel nincs rajta hűség így ha nem jön be akkor felhívod őket és lemondod. -
4Grider
félisten
válasz
dredjudge84
üzenetére
Nem számít normál felhasználásnak ha a "Yettel Prime Plus, Yettel Prime Extra és Yettel Prime Max tarifacsomagok igénybevétele esetén – a hangalapú tarifacsomagban biztosított adathasználatra figyelemmel – az Előfizető napi 108 GB-ot meghaladó adatforgalmat generál."
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
dredjudge84
üzenetére
-
tomp
félisten
válasz
dredjudge84
üzenetére
Üdv itt!

Ha sokat töltesz le és olyan sokat nem utazgatol akkor én az OtthonNetet ajánlom.
Kihozod eszköz nélkül csak a kártyát és annyi. Semmi hűség nincs.
30naponta ingyen bekapcsolhatod a 10nap Bárhol opciót és akkor 10napig viheted bárhová. Ha további napok kellenek akkor újra bekapcsolhatod 10napra de ez már 2ezer Ft/alkalom.Nálam nincs semmi korlát. Annyit megy amennyit tud az eszköz ablakon keresztül.
-
dredjudge84
őstag
Üdv!
Inkább ide írok, nem szemetelem a one topikot. Kérdéseim:
Érdemes yeppről otthonnetre váltani, ha a sim kártya mobilban van, és arról osztok otthon netet, és sokat töltök le konzollal? Sajnos yepp esetében belefutottam egy napi 108gb korlátba, de egy combosabb játék kb majdnem ekkora méretű már. Viszont most olvasom ezt a qos témát amit yeppel nem tapasztaltam, de ezek szerint otthonnet esetében van, ezzel mi a helyzet pontosan? Illetve engem nem lassítanak semmikor, de többen írtátok itt hogy tapasztaljátok estefelé. Ez is otthonnet specifikus? Ja és a legfontosabb kérdés, otthonnet helyhez kötött, vagy telóval mehetek vele belföldön bárhova?
-
MadMancs
veterán
válasz
GLevi91
üzenetére
Ebben ügyfélszolgálat tud segiteni.
Sok helyen csak azért nem elérhető Otthonnet, mert már sok otthonnetes elofizetés van a körzetben. Olyan helyre viszont ahol nincs 5G, és 4G fejlesztés se volt (nem sok hely van, inkább kieső tanyák) nem fogják engedni. Utóbbi végig kell nézni a környékbeli címeket hátha valahol elerhető és oda kérni a szolgáltatási címet (senki nem ellenőrzi tényleg ott vagy e, vagy kié a cím), a tényleges helyen pedig ha szerencséd van működni is fog.
Ügyfélszolgálati infó. Hugomék is úgy vitték át olyan területre ahova már nem.lehet szerződni, ennek ellenére fullos 5G SA elérhető.
-
-
remetelvtars
junior tag
válasz
GLevi91
üzenetére
Nem.
Pont tegnap beszeltem errol az ufsz-tal. Akkor nem.
V kifizeted a husegido vegeig (a berles miatt), v kifizeted a kotbert, ami az ufsz szt 15-20000ft szokott lenni jellemzoen, zzola havi 1500- ot irt lejjebb.
V vki atveszi hasznalatra, de a neveden marad. Nincs vki a csaladban? (Csak ha nem fizet, az is rad marad, szal nem akarkinek.) -
GLevi91
csendes tag
Sziasztok! Jelenleg OtthonNet előfizetésem van és a közeljövőben költözni fogok. Viszont úgy néz ki, hogy az új címen nem szolgáltatnak (legalábbis a Yettel OtthonNet oldala nem dobja fel az új címet). Ilyenkor nem vihetem magammal az előfizetést?
-
MolTol
tag
válasz
fabiant_05
üzenetére
Igen, ezt a kvázi kizárólag VoNR deep indoor célokra alkalmas frekit fullos 5G-ként kellene hirdetni. Akkor biztos nem lenne olyan megjegyzés, hogy ez kamu meg átverés. Biztos sokkal jobb lenne ilyen marketing 5G jelleggel. Az a baj, hogy átlag usernek ilyen szinten fogalma nincs a technológiáról, szóval szerintem ez inkább pozitív, hogy nem próbálják másnak beállítani mint ami. (Lásd még máshol…)
-
fabiant_05
csendes tag
-
tomp
félisten
Többször tapasztaltam már és most is, hogy 2 eszközön is szinkronban van a Yettel TV.
1,5órával később indítottam a második eszközön és mégis. -
-
Landsmann
addikt
Ha van itt debreceni, tudna csinálni egy képet a Bethlen utcai toronyház (Bethlen utca 49) antennarendszeréről? Leginkább a Honvéd utcából, a Hajó utca felé eső oldalról.
-
MadMancs
veterán
válasz
arcszesz
üzenetére
Első otthonnet előfizetésem lakótelep (van vezetékes szolgáltató) 6950, nincs QOS, második otthonnet előfizetésem alföld külterület, 9550Ft, nincs semmilyen vezetékes szolgáltató, szintén nincs QOS.
Szóval az ár alapú profilozás megdölt (1 év telt el a 2 előfizu megkötése között.
Egyedül üzleti hangalapú simemen van 2-es QOS profil.

-
arcszesz
aktív tag
Nekem ftp letöltés is beáll fixen 100 Mbit alá, nem engedi feljebb. Ki tudjátok próbálni? Mondjuk innen iso-t töltve: [link]
-
Dave1984
őstag
válasz
arcszesz
üzenetére
Nekem az a bajom,hogy több,mint 2evig nem volt rajta, elmúlt pár hónapban jött elő ez a korlátozás, és úgy gondolom pont nem az Otthonet csomagnàl kéne alkalmazni,mert azt otthon használja az ember, úgy mint egy vezetékes netet.És elvileg erre is találta ki a Yettel!
Mellesleg nem tudtam, bár lehet az ASZF be benne van, hogy megtehetik... -
SztiviVander
addikt
válasz
arcszesz
üzenetére
Nézd, ha szerinted az oké hogy ugyanazt a kilós cukrot ha a másik utcában lévő boltban veszed és ott olcsóbban kapod de csak 70 deka van benne meg részben só (de ezt persze sehol se jelzik rajta), az a Te dolgod. De azért remélhetőleg nem mindenki ennyire khmm elfogadóan(?) áll az ilyesmihez.
-
arcszesz
aktív tag
válasz
SztiviVander
üzenetére
Nézd! Kötöttem egy otthonnet szerződést havi 6k-ért. Van rajta QoS első naptól kezdve. Ha két házszámmal arrébb kötöttem volna, 9,5k lenne. Lehet azon nem lenne QoS.
Nem fogok problémázni rajta. Azt kapom amiért fizetek
-
zzola
titán
válasz
remetelvtars
üzenetére
Jár a 30 nap díjmentes próba, mindegy ilyen szempontból, hogy hol/hogyan rendelsz.
Kiszállítás szerintem 2-5 munkanap.
Az hogy mekkora a sebesség az adott címen, beüzemelés után derül ki.
Van lan csatlakozó, általában 2 db. 2 szintes házhoz kevés lesz a wifi. -
arcszesz
aktív tag
válasz
donjohnson
üzenetére
Könnyen lehet hogy mindkét tábornak igaza van. Othonnet brand alatt valószínűleg többféle csomagot értékesítenek. Különböző címekre eltérő áron kínálják a szolgáltatást. Naivság lenne azt gondolni hogy több ezerrel olcsóbban is ugyanazt a szolgáltatást nyújtják mint drágábban. Kevesebb pénzért több QoS és kevesebb sávszélesség jár. Szerintem ez így rendben is van.
-
remetelvtars
junior tag
válasz
zzola
üzenetére
Kosz.
Mi a kulonbseg a netes 14napos elallason felul? Nem jar a 30 nap proba? Telefonon is van a 14 nap, nem?
A ceges lehetosegrol kiderult, h otthonnetet csak a kisvallalkozasnak titulaltak kaphatnak.
A netes rendeles jo otlet. Mennyire gyors vajon a szallitas?Uh most meg az a kerdes, h az otthonnet mennyit bir, mert az oreg siman rarak 4-5 gepet, akar egyszerre is, bar tobbnyire csak 2 gep megy egyszerre. Jatszani nem jatszik, de filmet esetleg nez, bongeszik, millio ablak megnyitva, filmbol sokszor 2 gepen egyszerre megy a streaming.
Es meg a fo kerdes, h a routerre madzaggal is lehet cstlakozni, v csak wifivel, es az emeletes csaladihaz 2 eletet el tudja-e latni a wifi? -
wolfman
veterán
Sziasztok!
Nem tudom volt-e már téma, gondolom, de lenne egy furcsa jelenség nálam az új yettel flotával.
Cégünk átlépett yettelesnek. Kaptam két sim-et a régik helyett. Egyiket 4G modemben használom, a másik a mobilomban (Xiaomi MiMix3). Mind a két kártyával nagyon szarul tudok torrentezni. A net megy faszán, de mindegyikkel van valami gond, amikor töltök le.
Ami a modemben van, azzal megy, de időnként megáll, ilyenkor újra kell indítani a teljes gépet, akkor jó, majd megint random stop. Viszont ami még idegesítőbb, hogy ha a telefonommal hotspottal nyomom a torrentet gépen, akkor full egyáltalán nincs letöltés, ezesetben meg se nyikkan a torrent. Minden más mindkét esetben hasít a net, de a torrent az f()s. Ilyennel találkoztatok? -
SztiviVander
addikt
válasz
Dave1984
üzenetére
Szerintem itt meg egyiket se lattuk, se otthonnet havidij kedvezmenyt, se ilyen nyiltan bevallott qos-t. Lehet azert kaptal kedvezmenyt mert alairtad az aprobetust hogy qos-el lassithatnak
490Giga fel honap alatt (ha jol ertem) egyenletesen az szerintem semmi extra, nekunk is 50-80GB naponta tok atlag hasznalattal torrent meg letoltogetes nelkul. Persze ha ebbol 400-at egy nap alatt toltottel volna le az mas, de gondolom nem. Es itt is ez van hogy este 6 es 10 kozott latvanyosan beesik a sebesseg 120-180 korulre, de ettol meg nem dobalnak ram qos-t. Ugy hogy nekem nem is otthonnet van hanem sima korlatlan adatkartya. Arra szerintem elobb kene qos-nek menni mint egy otthoni netnek eladott szolgaltatasra. -
Dave1984
őstag
válasz
MolTol
üzenetére
15. én van a fordulónap azóta 490gigát forgalmaztam.
jelenleg is előfizethető Otthonet csomagban vagyok.
Nálam elég terhelt az 5G hálózat,este már 200Mbit körül van csak a letöltési sebesség, gondolom így próbálják tehermentesíteni a hálózatot.
@SztiviVander
Szekszárd extra 25százalék kedvezmény. -
adika4444
addikt
válasz
4Grider
üzenetére
Mennyire stabil a hálózat az említett eszközön? A ZyXel 7706-omon ma az USB port félig megadta magát, nem megy a tethering, gondolom a töltés megszűnése is csak idő kérdése. Viszont ezen azért ugrál rendesen a késleltetés, pl. a kurzor SSH-n át. Jobb ebben az említett D-LINK? Tudom, hogy a mobilhálózat nem optika, de azért itt is vannak fokozatok.

-
Dave1984
őstag
Más ez mennyire korrekt,hogy folyton Qos alá teszik az Otthonet elofizetésem?
Nincs egy hete hogy kikapcsoltam.
-
Dave1984
őstag
válasz
SztiviVander
üzenetére
Én kaptam.
-
zzola
titán
válasz
remetelvtars
üzenetére
A modem bérlésre igénybevett kedvezményt kell kifizetni, ami havi 1500HUF. Minél később mondod fel, annál többet kell fizetni.
Lehet online is rendelni, én inkább azt választanám. Arra is él a 14 napos elállás. -
remetelvtars
junior tag
válasz
remetelvtars
üzenetére
Az mukodik, h telefonon megrendeli, es bemegyek neki erte, h gyorsan megkapja?
-
remetelvtars
junior tag
Otthonnet:
Mennyi a kotber, ha ev vege elott visszaadja az ember?
V van huseg nelkul? Ugy remlik, igen.
Ceg is vehet?
Ill maganmegrendelesnel meghatalmazassal meg lehet kotni? V hogy lehetne, h az oregnek ne kelljen bemenni, akinek lenne? -
kl122
tag
Sajnos egyre több helyen találkozom N28-as DSS cellákkal ezeknél is, elszomorító sebességgel, nem nagyon kellene ezt erőltetni ezt az 5MHz-et... Inkább az B1-es sávot lenne célszerű 5Gsíteni, több értelme lenne.
-
_Petya_
őstag
válasz
4Grider
üzenetére
Köszi, végül egyik számmal se sikerült, mindkettőhöz valami 4 jegyű kódot kért, amit állítólag én adtam meg szerződéskötéskor, de tőlem semmi ilyet nem kértek, és általuk generált kódot se kaptam.
Végül DÁP belépéssel próbáltam és úgy már látszik minden, az ideiglenes számmal egyelőre.
Amúgy az ügyintéző kifejezetten mondta hogy rakjam fel az alkalmazást még a hordozás előtt, csak ezért raktam fel most... -
_Petya_
őstag
Sziasztok! Délután voltam előfizetést kötni (Auchan flotta, számhordozással)
Mindent online tableten írtam alá, semmilyen papírt nem kaptam, gondoltam majd emailben kapom mert papírmentes ügyintézés vagy mi.
Viszont még semmilyen emailt nem kaptam. Szerintetek kellett volna? Lehet elírták az email címemet? Vagy a flotta miatt nem is én kapom? -
SztiviVander
addikt
-
DX
kezdő
válasz
SztiviVander
üzenetére
Vegre valaki ismeri. Flint2 jelen.
-
remetelvtars
junior tag
válasz
zsida.kornel
üzenetére
Smit igazabol. Tehetsz feljelentest esetleg.
Csalas, de amig nincs kar, bunteny, intezkedes se nagyon. -
zsida.kornel
tag
válasz
remetelvtars
üzenetére
Lehet vele bármit kezdeni ha többször megtörténne?
-
remetelvtars
junior tag
válasz
zsida.kornel
üzenetére
Igen.
Van erre topik is. -
zsida.kornel
tag
Hívott valaki hogy volt tőlem 2 nem fogadott hívása, de a telefonom le volt téve az asztalra, és én biztos nem hívtam azt a számot, sőt másikat se. Tárcsázó appban sem látok semmit. Lehetséges az, hogy másnál valahogy az én számom csörög ki?
Új hozzászólás Aktív témák
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Háztartási gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Építő/felújító topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Netfone
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Elitebook 840 G10 - i5-1345u (10 mag 12 logikai) 16 GB DDR5, 256 SSD, FHD IPS, Sureview, Garancia
- Üzletből, garanciával, Lg Gram 17Z90R- i7-1360P/16GB RAM/1TB SSD/17,3" /2560 x1600 QHD
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad T15p Gen 2. i7-11800H/32GB RAM/512GB SSD/GeForce GTX 1650
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Apple Watch SE 2gen 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Nem tudom, honnan is kéne tudnom.