Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Dasu Auto
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- mihók: A tabletpiac helyzete 2025 tavaszán
-
LOGOUT.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
whiskeys
őstag
Sziasztok. Két év hűség lejárta előtt lehet új telefont venni?
-
k.csaba20
újonc
válasz
Oldman2 #114775 üzenetére
Köszi a válaszodat. Igen azt tudom, hogy készülék kedvezményes összege azért annyi amennyi mert 24 hónapos hűséget vállaltam,ezáltal a kötbér összege a lista ár valamint kedvezményes ár különbözete.
Én azt hittem,így hogy a hűségidot meghosszabitottam,így a samsungra vonatkozó történet teljesen lezarult, hiába maradt volna még pár hónap.
Létezik ilyen papír amit írtam? Tehát augusztusban miként tudom igazolni, hogy már letiltás kockázata egyáltalán nem áll fent? -
Oldman2
nagyúr
válasz
k.csaba20 #114759 üzenetére
Rosszul tudod, a készülék részlet 22 hónapos, de a vállalt hűségidő 24 hónap, ami augusztusban jár le.
Mivel a készülék kedvezményes ára úgy van kalkulálva, hogy mindkét időtartamot végig viszed, a tényleges tulajdonodba kerülés, csak az augusztusban lejáró hűségidő után realizálódik. -
4Grider
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #114770 üzenetére
One optika, Telekom optika van. Nem lesz itt sok otthonnetes.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
4Grider #114768 üzenetére
Ott elérhető valami vezetékes Szolgáltató?
Hosszabb távon végső soron még akár meg is térülhet.
Másfelől ugye a yettel is ígért valamit az államnak.
Valami rendje biztos van a fejlesztéseknek.
Egyébként meg az is lehet a Cetin be rendelt egy rahedli 5G AAU-t, aztán még maradt ki sok. -
-
4Grider
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #114766 üzenetére
Azért egy ilyen AAU nem egy-két millióba kerül és utána még ott van a támogatás havidíja. Ráadásul a bázisállomás optikázása nélkül nem sok értelme van odavinni, ami szintén nem egy-két milka lesz. Kérdés, hogy mikorra térül meg egy ilyen beruházás. Főleg ha felszorzod 2500-al...
-
tomp
félisten
Jelentem SA-n nem megy a DSS! Azaz kizárólag N78 van.
-
4Grider
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #114762 üzenetére
110 le, 50 Mbps fel.
Ja és csak a Samsung tablet (adatkártyával) látta, az S23-as egyszer sem hangcélú sim-el... -
4Grider
nagyúr
válasz
martongunar #114751 üzenetére
Egy fejér megyei zsákfaluban is megjelent az 5G dss, de ahogy rá akarok mérni, elég hamar visszavált 4G-re. Remélem inkább az N1-et fogják tolni és nem az N28-at...
-
k.csaba20
újonc
Sziasztok. A tegnapi nap folyamán részletre vásároltam egy iphone 16 plus készüléket 2 éves yettel prime plus hűségidővel.
2022 augusztusában ugyan így kötöttetem szerződést akkor egy samsung galaxy a54 e128gb telefont vásároltam szintén részlettel ami már ki van fizetve. Mivel a telefonszámom nem változott így egy hűségido hosszabbítás történt,ha jól tudom ilyenkor már teljes egészében az én tulajdonomban van a régi Samsung készülék hiába még nem járt le a két éves hűségido hivatalosan,. Jól tudom?
Ha így van, és el szeretném adni a készüléket, vagy itt a hardverapron vagy a rejoy által vagy valami utcasarki gsm által,az amúgy majdnem két éves telefonhoz képest tökéletes állapotban lévő telefont,hogy tudom bizonyítani hogy már tiltás mentes a telefon? Korábbi számláimon talán szerepel a részlet fizetés utolsó részlete, de külön a készülékre IMEI vagy valami hasonló beazonositas által nem tudok papírt kérni a yettel üzletekben? -
tomp
félisten
válasz
rin33 #114748 üzenetére
Azért az bájos, hogy a webchat ügyfélszolgálat szerint MINDENKINEK elérhető az SA hálózat.
Mind ahogyan anno sem kellett kérni külön a 4G-t ami vicces mivel DE kellett...
Nem véletlenül volt anno egy "30GB+4G" adatcsomag. Ezt kellett megrendelni, hogy legyen 4G.OtthonNet előfizetésnél mi ez a dedikált sávszél van ami teljesen külön van a mobilok által használtaktól hülyeség? Ezeknek ki írja össze az oktatási anyagot? A takarító?
-
4Grider
nagyúr
válasz
Krystal_s #114753 üzenetére
A Telenornál/Yettelnél nem emlékszem olyanra, hogy valamit időben befejeztek volna. Olyan jó Pató Pál úr módjára dolgoznak.
A B20 felétek a bázisállomásoktól messze lakó Telekomosok egyetlen esélye netezésre addig, amíg a Telekom nem rakja fel a B28-as cellákat mindenhova. Ha már van náluk B28, akkor is jó alternatíva lehet nekik a közösen használt B20 ha már a saját fele akkora sávszélességű B28-at ledöglesztették. A Telekom ügyfelek elég jelentős része az otthoni netet drága korlátlan csomaghoz járó multisimmel próbálja megoldani, ami egyre nagyobb probléma a Telekomnál. Nem véletlen, hogy az új, régi árú korlátlan csomagjaiknál megjelent a napi néhány GB használat utáni lassítás, a nem lassított csomagok árát meg jelentősen emelték. -
Krystal_s
addikt
Ránéztem a cellmapperre és nálunk egyre nagyobb hülyeségeket jelenít meg.
Azt írja már nincs B20 és B28, csak 1, 3, 8 és még egy 1, 8. 🤨
Ugyanazon a tornyon nemrég lett egy új B20, de az Vodás (One).
Pár hónapja még 2 db B20-at írt a cellmapper, egyik Yettel-Telekom, másik ONE.Csatlakozni most is tudok B20 és 28-ra is, de a jó jelerősségük ellenére nagyon lassuak lettek. Tavaly őszig itt a B20 volt a legjobb és leggyorsabb. Aztán egyik napról a másikra 90-100 Mbit/s helyett lett 10-20 sebesség és már nem megy CA-ban semmivel. Mintha teljesen külön lenne. Előtte B20+B3 (CA) volt a legjobb.
-
Krystal_s
addikt
Valaki nem tudja véletlenül, hogy a Privát IP-re (NAT) átállás egységesen, egyszerre történik az országban, vagy helytől függ?
Van olyan akinél már átállították?
2025 első negyedévre írták, ami már elmúlt. -
4Grider
nagyúr
válasz
martongunar #114751 üzenetére
Ennél a szolgáltatónál nem jellemző a dss. Persze nem kizárt, hogy vidéken elkezdik, de az ugye olyan is lesz, szóval nem érdemes ráizgulni.
-
martongunar
junior tag
válasz
Landsmann #114747 üzenetére
Nekem egy ideje a kijelzés elkezdett váltogatni hol 5G, hol 4G. Mivel a sebesség nem ugrott meg 5G kijelzéssel, ezért gondolom, hogy ez DSS. Érdekes is lett volna, ha beltéren megjelenik a 2,5km-re, domb túloldalán lévő n78-as jele. A minket kiszolgáló torony szintén gyenge rálátással, közel 1,5km-re van. N78 onnan se jöhet még ha lenne is rajta, pláne lakáson belülre. De mint írtam, a torony közelében nincs túl sok ingatlan, az M0-on autózók miatt meg nem hiszem, hogy felraknak mikrós cellákat.
-
Landsmann
addikt
válasz
martongunar #114743 üzenetére
Nem tudom. Náklam 4G-t ír, de még mindig pusztulat a hálózat. Hol működik, hol nem. A telefon látja a 4G-t, de csak ritkán tud felcsatlakozni. A másik telefon inkább VWiFi-re megy, nem kér a Telekom B20 sávjából. Nem tudom miért nem kell neki. Tényleg ritkán szokott azon lenni.
Más. A szlovák O2-re sautomatikusan felcsatlakozott a telefon. 5G-n volt. Ment az adatforgalom is. Román hálózaton még nem sikerült egyetlen bájtot sem forgalmazni. Nem tudom, hogy annak mi a trükkje. A szlovákon egyből ment.
-
martongunar
junior tag
válasz
martongunar #114745 üzenetére
Másik app ilyet mutat. -
martongunar
junior tag
-
tomp
félisten
válasz
martongunar #114743 üzenetére
CellMapperrel nézz rá az MNC véletlenül nem 30?
Amúgy én nyertem nekem ilyen
-
válasz
donjohnson #114736 üzenetére
Nos, velem csak szembejött a videó a TikTokon
Eléggé professzionálisnak tűnt aki megosztotta, arccal, látszik, hogy valami puccos szerviz.
-
Landsmann
addikt
Ez valami hiba a mátrixban, vagy tényleg az 5G készülődik? Voltam 5G-s helyen, esetleg beakadt valami a Netmonsterben? De kilépve, újra elindítva is ezt mutatja. Egyébként a helyi bázisállomás döglött. Nem csatlakozik hozzá egyik telefon sem.
Ez meg egy másik telefonon.
-
válasz
PedroPascal #114739 üzenetére
Izraeli a csaj, imádom.
-
yanna
addikt
válasz
A internetten rajta vót, én elhiszem...
-
pdr755
aktív tag
válasz
Nem, a videó közzétételével szerintem azt akarta mondani (már ha a videóban található állítások helytállóak, ami koránt sem biztos, tekintve h vkinek a tiktokja lett belinkelve), h a Yettel felújító partnere alja minőségben végzi a felújítást a felújított telefonoknál (amit utána a yettel árul)
-
-
Zsombe
senior tag
válasz
Gloob #114717 üzenetére
Tavaly télen ugyanezt léptem meg és azt kell mondjam nem bántam meg. ex-Invitel, aztán DIGI előfizető voltam és nem akartam megvárni, hogy a ONE vegyen át, mert voltak fenntartásaim....., illetve az utóbbi időben gyakran megbízhatatlan volt a kábelnet.
Gondoltam kipróbálom 30 napra a Yettel Otthonnetet + TV-t és annyira bejött, hogy vissza is mondtam a DIGI-t. Stabil, amire kell kellően gyors is. A szűk fél év alatt nem volt egyik szolgáltatással sem problémám és kimaradások sem voltak (ami a DIGI-ről nem volt elmondható). Letöltésben tud 400-500mbitet, feltöltésben 40mbit körül teljesít, illetve a ping 20-30ms. Szóval teljesen vállalható, talán csak a hardcore gamerek mondanák rá, hogy nem jó. -
-
adams29
csendes tag
Sziasztok!
Nekem ez új infó, de szeretném megosztani veletek, hogy az imessage aktiváció a yettelnél EU SMS díjba kerül. Volt a héten egy kis problémám az imessage aktivációval és ezért 4x levonta a 30 forintot, ami ugyan nem nagy tétel, de én azt tapasztaltam, hogy ez a telekomnál díjmentes. -
scarbantia
aktív tag
válasz
4Grider #114721 üzenetére
Vállalati előfizetés, Hang alap csomag + 2 GB . A telefon Huawei Y6s, illetve egy még régebbi Huawei P9 Lite, de próbáltam külön LTE+ modemen vállalati korlátlan előfizetést is, az sem működött, bár az LTE lefedettség lehet eleve nem is volt megfelelő.
Utoljára ősszel próbálgattam, ha jól emlékszem mindent végignéztem manuálisan, de nem működött. Orange simán megy ott, ahol van, de ahol csak Digi, ott hívni se tudok.
Bár az egyik legjobb érzés egy hétre lelépni a civilizációból, sajnos néha vinni kellene a munkát is 1-2 napra. -
4Grider
nagyúr
válasz
scarbantia #114719 üzenetére
A működő yetteles kapcsolat milyen díjcsomagot és telefont használ?
Nem lehet, hogy a te telefonodon 2G/3G üzemmódban kellene megpróbálni kézzel a Digire csatlakozni? -
PedroPascal
őstag
válasz
scarbantia #114719 üzenetére
Tavaly nyáron nekem is volt ilyen helyzet. Nehezen de felengedett akkor. Alapból orange amire csatlakozik, ott az a legjobb talán. Bocsi benéztem, azt hittem telekom topik.
-
scarbantia
aktív tag
Sziasztok!
Telenor vállalati előfizetésem van. Probléma a következő: Romániában van ugyan roamingom, mobilnet is megy, de a Digi hálózatára nem enged felcsatlakozni. Az adott területen kizárólag Digi van, így teljesen térerő nélkül maradunk(két előfizetéssel is próbáltuk). Ismerősnek szintén Yettel van, neki megy a Digi hálózat.
Van valami megoldás, hogy felengedjen a Digi Románia hálózatára? -
Gloob
addikt
Oké, ezt tudom. Régi UPC/Voda/ One a TV és a net. Ezt szeretném lecserélni. ha csak a TV-t mondom le, a net marad, azzal ne vagyk beljebb. Azt is tudom, hogy kábeles netet nem szokás lecserélni mobil netre. De ha stabil, és TV-re elég, akkor nekünk jó lenne. Gyerekek már nincsennek, ketten vagyunk, így elég lenne.
-
-
bkiky01
senior tag
Zalaegerszegen 5g fejlesztés lesz valamikor?
-
4Grider
nagyúr
válasz
INGJOKE #114708 üzenetére
Ezt a megoldást máshogy nehéz értelmezni. Az más kérdés, hogy nem bonyolult matematikai művelet megoldani azt, hogy a jövő évi bázis a kedvezménnyel csökkentett összeg legyen jövőre, így amikor elveszik a kedvezményt, akkor várhatóan nem kell majd emelni ha idén is 3.5% lesz az infláció. Szóval ráérsz majd egy év múlva ezen gondolkodni...
-
Csak hogy jól értem-e? A Yettel az egyetlen olyan …… (mindenki gondolja ide amit szeretne) cég, aki különveszi az inflációkövetésnél a lakossági és “céges” csomagokat (cégest, (tehát flottáknak is) fogja emelni) és kedvezményt ad csak idén, mikor jövőre emelni fog, akkor magasabb bázisra jön majd az emelés?
Nem volt időm foglalkozni ezzel, de eddig így értelmeztem. -
pdr755
aktív tag
válasz
SztiviVander #114703 üzenetére
A bankok emberemlékezet óta csinálják azt hogy X dolog Y forintba kerül, de most K időpontig akciósan 0 Ft. Aztán a K időpont közeledtével átírják egy későbbi N időpontra. És így tovább. Akár a yettel is mondhatja azt is jövőre h a kedvezményt X-ig meghosszabbítjuk.
-
yanna
addikt
válasz
SztiviVander #114703 üzenetére
"És ezt miből számolta ki? Matematikus ön, vagy miből számolta ki?"
-
yanna
addikt
válasz
PedroPascal #114694 üzenetére
Az meg a te bajod...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- Yettel topik
- Egymilliárd dollárra is büntetheti az USA a TSMC-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen program, ami...?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen NAS-t vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Politika
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD STRIX GTX 1060 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest