Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- petipetya: Nagy chili topic. :)
-
LOGOUT
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tomp
félisten
800méter még nem lenne gond ha lenne feléd N78 nyaláb.
Mikor hazalátogatok vidékre van olyan hely a városban ahol 1,5km-re vagyok a toronytól és -93dBm van mert közvetlenül felém van a nyaláb.
De a Normafán is lehet N78 SA-n lenni ami konkrétan a Nyugati pályaudvar mellől jön. 6,9km. -
edk-
őstag
válasz
donjohnson
üzenetére
A bázisállomás felé néző ablak elé téve sem jobb. Ha az utcán pár tíz méterrel közelebb megyek az állomáshoz, ott már normális térerővel fogja az N78-at. De a lakást nem tudom arrébb tolni...
-
zzola
titán
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Passz. Ha engedi, akkor aktiváld. De biztosan nem havi 1x adják, elvileg egyszeri opció. De itt aztán már semmit nem lehet tudni. Nekem is ott van az appban, de én nem aktiváltam.
-
zzola
titán
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
"Vagy havonta egyszer?" Ugye ezt viccnek szántad?
1x lehet aktiválni. Ha több adat kell, meg kell vásárolni!
-
T0mBd1gg3R
veterán
Valakinek sikerült már megfejteni ezt a "Dímentes 5 GB adatjegy 30 napra" egyszeri ingyenes netet milyen feltételek mellett és milyen gyakorisággal lehet aktiválni (Auchan flotta)?
Csak ha elfogyott a normál? Még van 86 megám
Vagy havonta egyszer? Nem jövök rá. -
edk-
őstag
Ha otthonnetes routert 5G SA módba téve ezt látom:

Akkor így jártam, rossz helyen lakom? (Budapest III. kerület) -
4Grider
félisten
válasz
Csaba197412
üzenetére
Ez egy szakmai fórum, itt nincs szükség a chatgpt okoskodására. Ha valakinek szüksége van rá, akkor inkább ne szóljon szakmai kérdésekhez hozzá, vagy tüntesse fel, hogy az AI-tól származik az információ, tehát akár még baromság is lehet.
-
Csaba197412
csendes tag
Akkor bocsánatot kérek, sajnos félretájékozódtam. A ChatGpt-t hívtam segítségül( rosszul tettem) ide bemásolom nektek a helytelen tájékoztatást. Mégegyszer bocs!
Netfone Magyarországon egy virtuális mobilszolgáltató (MVNO), ami azt jelenti, hogy nem saját tornyokat használ, hanem egy nagy szolgáltató hálózatán működik.
📡 Melyik hálózatot használja?
A Netfone jelenleg a Yettel hálózatát használja.
Ez azt jelenti, hogy:
ugyanazokra a tornyokra csatlakozik
ugyanaz a 4G lefedettség
ugyanaz a hálózati infrastruktúra
Mit jelent ez a gyakorlatban?
Ha Netfone SIM-ed van:
ugyanaz a jel lesz, mint a Yettelnél
ugyanazok a tornyok szolgálnak ki
általában 4G / 4G+ működik -
clon
senior tag
válasz
Csaba197412
üzenetére
A netfone.hu leírja abban az esetben HA az információ elavult akkor át KELL írniuk mert ezért pénz bünti jár a nem megfelelő tájékoztatásért.
Mobiltelefonod APN beállításához kérjük kövesd az alábbi lépéseket -> Internet szolgáltatás szükséges APN cím internet.netfone.hu és az MMS szolgáltatá szükséges APN cím mms.vodafone.net.
Ha kérdésed van, itt megtalálod a válaszokat. - Kinek a hálózatát használjuk? - A Netfone a One kiváló (
) hálózatát használja.
Alul pedig: Netfone Telecom Kft. (C) 2026 Minden jog fenntartva -
bp15
junior tag
válasz
Csaba197412
üzenetére
akkor vajon miért az one lefedettségi térképét rakta ki a netfone a saját oldalára?

[link] -
4Grider
félisten
válasz
Csaba197412
üzenetére
Nem ártana utána nézni a dolgoknak, mielőtt ennyi hülyeséget leírsz.
-
Csaba197412
csendes tag
válasz
pdr755
üzenetére
A Netfone nem One hálózatot használ, hanem pont a Yettelét! Viszont a Netfon ügyfeleknek a telefonja nem igazán tud 5g-re csatlakozni, inkább 4g+ használ. A másik gond az az, hogy a Netfonosoknak az internet lassúbb lehet mint a Yettel előfizetőké. A Yettel tornyok kapacitása is véges, és ha sokan lógnak rajta, először a Yettel előfizetők kapnak netet, majd a maradék megy a Netfon előfizetőinek.
-
pdr755
aktív tag
válasz
unthinking
üzenetére
A netfone one hálózatot használ ami messze nem egyenértékű a yettellel.
Almát almával kellene összehasonlítani, ezért írta valaki a bárki számára elérhető Auchan flottát yettel hálózaton. -
unthinking
tag
válasz
Imi1981
üzenetére
Yettel prime 25GB 200 perc helyett van több netfone csomag ami olcsóbb.
Fél áron kb kapsz 20 GB 500 percet vagy korlátlan hívás 20 GB -ot.
Mind a kettő olcsóbb és visszajön a 15 ezer fél év alatt. A yettel nagyon drága.
Az OtthonNet és a Yepp-en kívül nem sok minden van ami baráti árban van. -
tomp
félisten
Érdekes hiba a GreenPackettel: elmegy a net és e közben a 100.xxx IP cím átvált 192.xxx IP címre. Csak akkor jön vissza a net ha újraindítom a modemet, hogy az IP cím visszaálljon.
-
DS39
nagyúr
válasz
unthinking
üzenetére
ultimate megoldás

DÁP-om nincs, és nem is tervezem, hogy lesz.
Talán sikerül megoldaniuk egy Ügyfélkapu+ belépést is idővel. -
Imi1981
veterán
válasz
donjohnson
üzenetére
Nem a rejoy -os eladásra gondolok hanem van olyan, hogy üzletben elvileg bármilyen mobilt beszámítanak 20 ezer forintért ha vásárolok új készüléket. Bocs kicsit infóhiányos volt az előző hsz-em. Ha jól tudom van ilyen lehetőség. Valahol olvastam csak nem emlékszem hol.
-
4Grider
félisten
válasz
donjohnson
üzenetére
Mondjuk nyilván egy újonnan 20-30 ezer Ft-os készülék betört kijelzőjét nem fogják megjavítani. De még egy 80 e Ft-os telefonét sem...
-
donjohnson
addikt
válasz
Imi1981
üzenetére
szerintem futár megy érte, mert rejoy együttműködés és ajánlanak egy árat: [link]
itt vannak a kérdések, válaszok alul: [link]
"Van egy telefonom, de elromlott. Eladhatom a rajtatok keresztül?
Igen! Hiszünk abban, hogy minden telefon értékes, és joga van egy új élethez, még akkor is, ha elromlott. Miután hozzánk megérkezik, díjmentesen megjavítjuk, majd gondoskodunk a legjobb áron történő értékesítésről. Te megkapod a telefon értékének megfelelő pénzt a javítás költségével csökkentve. Így a telefon nem porosodik a fiókban, és eladás előtt nem kell törődni a javítással sem!" -
Imi1981
veterán
Sziasztok! Yettel üzletben bármilyen telefont bevesznek 20000 Ft-ért? Ha törött a kijelző akkor is?
-
Landsmann
addikt
Ha így működik, akkor ilyen frissítést a Yettel előfizetőknek is kellett volna kapni 2G-n. Függetlenül attól, hogy automata vagy kézi a hálózat választás. A melós készülék nem állt át automatikusan. Ha meg az után küldik ki a frissítést hogy a készülék már nem tud feljelentkezni, mert megváltozott a kód, akkor meg megint fél munkát végeztek.
De akkor hogy oldották meg a B20-as összeborulást? Ott nincs külön hálózati kód.
-
bp15
junior tag
válasz
Landsmann
üzenetére
"...jön egy ilyen szövetkezés és úgy oldják meg, hogy 2G-n eltűnik a 2161 és lesz helyette 21625. Nem is értem miért így oldották meg..."
Minden SIM kártyának van egy belső memóriája, amin a saját hálózati kijelölő kód van. Ez a honos hálózat. Telekom 21630 , yettel 21601.
Ezen felül minden SIM-en van lehetőség egy "egyenértékű hazai hálózat" beállítására. Ez úgy működött, hogy OTA-n keresztül küldtek minden telekom SIM-re egy frissítést, és adott hálózati kódot (esetünkben a 21625-öt) egyenértékűvé teszik a saját hálózatukkal. Angolul : EHPLMNHa a 21601-et tette volna egyenértékűvé a yettel a telekomosok számára honos hálózattá (EHPLMN), akkor a telekomos kártyák a 4G-re és az 5G-re is "felmásztak volna".
Én úgy gondolom, ez van a háttérben...
-
Landsmann
addikt
Igen, de ki gondolta volna, (főleg évekkel ezelőtt) hogy jön egy ilyen szövetkezés és úgy oldják meg, hogy 2G-n eltűnik a 2161 és lesz helyette 21625. Nem is értem miért így oldották meg. 4G-n nincs ilyen trükközés a B20-al. Ráadásul a riasztók egy része is leállt, ismerősömnél és a lányánál is. Ezek szerint ott is kézire volt állítva, vagy csak a 21630 volt engedélyezve. Mert gondolom, távba nem tudtak volna a modembe belenyúlni ha nincs fent a hálózaton. De valahogy távgyógyítással oldották meg azt is.
-
Landsmann
addikt
válasz
4Grider
üzenetére
Ezen a telefonon valószínűleg gyárilag alapértelmezetten lehetett ez a beállítás, mert én nem nyúltam hozzá, én üzemeltem be új korában. Érdekes, hogy a hívószámot sem küldi el alapból, mert a Kijelzés szolgáltatónként (elég hülye fordítás szerintem, mert nem azt takarja amit akartak kifejezni) az alapértelmezett. Van még a Kijelzés elküldése és a Kijelzés tiltása. Minden egyes bekapcsolás után vissza kell rakni a Kijelzés küldésére, mert mindig visszaáll a Kijelzés szolgáltatónként beállításra. Ez egy Cat B30-as telefon.
-
Landsmann
addikt
Azt hiszem rájöttem miért nem állt fel a telefon a Yettel 2G hálózatára. Tegnap a kézi hálózatválasztásról automatára tettem. Csináltam egy újraindítást és jó lett. Önmagában ennek nem kellett volna megoldania, hiszen a Yettel hálózata nem változott. De igen. Most megnéztem, One 2G és 21625 2G hálózat van. Tehát olybá tűnik, az önálló 2161 2G hálózat megszűnt, pontosabban átkeresztelték 21625-re. Így viszont, ha a telefon kézi hálózatválasztáson volt, akkor nem tudott bejelentkezni sehova.
-
unthinking
tag
Nekem Feltöltőkártyám van a yettelnél. Én is kaptam ezt a frissíts a fiókod üzenetet.
Letöröltem az egész fiókot. Többé nem kell frissíteni. A telefonom bootloadere nyitott nem tudok DÁP-ot használni. -
Landsmann
addikt
Most akkor hogy van ez a yettel fiókba belépés? Múltkor videóchaten elintéztem amit kellett. Azt mondták, majd kb 1 hét múlva jön egy e-mail, az abban lévő dolgokat csináljam végig. Megjött a mail, megcsináltam. De továbbra is a régi módon, e-mail cím jelszó párossal léptet be a rendszer. Vagy majd később aktiválják a kétfaktoros beléptetést?
-
PitLee
őstag
Más is kapott ilyen levelet ?
Dáp-os adat frissítés.
-
trec12
addikt
Egy napig volt hozzáférésem a Yettel TV-hez. Szántam rá kb. egy órát, hogy pusztán a szemmel érzékelhető képminőséget hasonlítsam össze: exDigi DVB-C, Yettel TV, Sweet TV. Ugyanaz a csatorna, ugyanazok a beállítások, ugyanaz a tévé. Semmit nem állítottam közben. Őszintén szólva a Yettel győzelmére számítottam de a sokat szidott, tömörített exDigi DVB-C meglepett. A végeredmény végül ez a sorrend lett.
Ez természetesen nem ad alapot messzemenő következtetésekre egy rövid, szubjektív teszt volt de ha már kipróbáltam megosztom a tapasztalatot.
-
pdr755
aktív tag
válasz
Landsmann
üzenetére
Vajon a Yettelt hogy érinti az arab világban dúló háború?
Közvetlenül szerintem sehogy, az Etisalat/E& nem légitársaság vagy ilyesmi. Abban se vagyok biztos hogy állami tulajdonú, mint az Emirates vagy az Etihad.
Közvetetten, pl. magasabb energiaár, stb., annyira mint mindenki mást. -
Landsmann
addikt
Az hogy lehet, hogy a hálózatra fel nem engedett SIM (még Pannon GSM-es logós) egyszerre jött meg 18 db sms március 4-ig visszamenőleg? Továbbra sincs rajta térerő, az ikon fölött piros x. Hívni sem lehet.Mai sms nincs közötte, pedig egynek kellene lennie.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Compaq 8100 Elite CMT PC, i5-650 Proci, 8 GB DDR3 RAM, 250 GB HDD
- DJI Mini 3 (GL) Eladó 2028 01.06 Garanciális
- Apple iPhone 17e 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfa
- MSI H81M-P33 PC, i5-4570 Proci, 8 GB DDR3 RAM, 120 GB ÚJ SSD
- Apple iPhone Air 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfa
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/512GB // Számla // Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) hálózatát használja.