Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Csizmás
titán
hsz
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Mr.Csizmás
titán
[link] akcios kobakok, es kukkerok
-
Mr.Csizmás
titán
urak,
konnyu terepre kellene vmi onjavito, loves es szurasallo gumifeleseg....csapattam egy tok jot, csak a vegen pupu lett [link]
-
Mr.Csizmás
titán
válasz ---Lasali--- #235 üzenetére
helyzet:
elso gumi nem eppen okes, sokadik defekt vele, ezzel a kiepitessel egy honap alatt a masodik, konkretan egy nagybetus #@Ł$, konnyu terepre kellene, meg varosra, szoval valami trekking megoldas kellene.
tuti a kulso, mert a belsobol mar a 3. van benne osszesen (vagy a 4....)
a lenyeg, hogy ne keruljon rohadtsokba, mert az egesz panzer koltseghatekony alapu
-
Mr.Csizmás
titán
ez hogy lehet ilyen olcso? hamisitjak mar ezeket is? viktori euroval is 6500 ft-ra jon ki, es idehozza a posta...itthon meg 7500-8000 korul van a legolcsobb [link]
-
Mr.Csizmás
titán
[link] ez jo lenne.~11k 2dbszerk. fck nem voltam bejelentkezve, igy 16,9 lenne a postakoltseg....mondjuk nem tudtam, hogy a conti is nemet. a country plus mintazata idealis lenne nekem, plusz a vedelem is. ebbol letezik hajtogatos?
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
kerdes:
szeretnek venni egy uj kulsot, 26x1,75-ost, olyasmit, mint a conti tour ride hasonlo kozep futofeluletes, oldalkarmosat. (a linkelttel az a banatom, hogy mar nem lehet kapni ) mit ajanlotok?
-
Mr.Csizmás
titán
gyors noob kerdes:
hatso gumi belsot rakhatok elore? tudom, kulsot nem, csak hatrafele.
-
Mr.Csizmás
titán
kozben gondolkoztam (es atkannibalizalom a regi bicajt epp), elore megy 1.75-os felnire 1.9 belso, es 1.95 traktorgumi
ideiglenes megoldasnak jo lesz, csak szabaduljak a retek kenda k879 kulsotol
ja, frissgumi dolog ok, ugy tervezem. egyelore hatulra sacc rogton 3 kerekem is lenne, a mostani elsobe kerulo traktor, es ket conti, egy cityrider, meg egy contact. (valamennyire hasznaltak, szoval elsobe uj lesz ezek mellett, a traktorgumi utan)
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Szakbarbár #535 üzenetére
konkretan utalok utakon bicajozni...
foldut, no man's land rulz
-
Mr.Csizmás
titán
urak,
mi a legolcsobb/koltseghatekonyabb megoldas arra, hogy felvegyem videora a bicajozast? mint az orosz autos videokban a szelvedokamera ( )
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Stauffenberg #547 üzenetére
allnek elebe a kresznek. itt a kisvarosban a gerincutvonalon kerekparut parhuzamos a jardaval, a tobbit valszeg nem kell magyaraznom (ha annyi szal gyufam lenne, ahany idiotat kikerultem, vilagrekorder palcikavarat epithetnek)
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Mr.Csizmás #541 üzenetére
-
Mr.Csizmás
titán
a megbizhatosagrol annyit, hogy 2009-ben vettem egy boss atb bicot, (schwinn-csepel) lehasznaltam egy kicsit, semmi komoly, csak egyszeruen elhullott. na azt most 1 honap alatt gyakorlatilag a vazra ujjaepitette nekem hoffmann, uj alkatreszekbol. ennyit a minosegrol
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
az alap alkatreszekkel nem voltam megelegedve, ugy mondom, hoffmann leirja a kritikajat, ha erez ra indittatast pl. az alap gumi egy atcimkezett kenda volt, a papirvekony fajtabol, defektmagnes.
gyk. inkabb vegyel egy vazat, es rakj ossze ra elfogadhato aru cuccokat, imho jobban jarnal.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Stauffenberg #678 üzenetére
When not in use it packs very small. It can be rolled on your frame or simply stored in your bag, pocket or hung on your key-chain.
tenyleg szivesen fogdosok egy retkes izet, nemhogy meg dugdossam is a zsakomba/kulcstartora.
akkora talalmany, mint a balkezeseknek valo wc guriga.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz venember83 #688 üzenetére
kedvencem a falusi tekereskor az allati vegtermekek az uton
i like the smell of napalm in the morning
-
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Stauffenberg #861 üzenetére
ha mar ontopic, engem nem az zavart legjobban, ha egy polomat nem talaltam, hanem amikor a @&# kedves ocseim valamelyike elvitte a bicajomat szo nelkul aztan indulj el gyalog, amikor ugy keszulodtel, hogy bicajjal ersz oda idoben
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
válasz venember83 #1099 üzenetére
foleg ha a kocsikiadas olyan random lesz mint eddig
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Daniel Alves #1312 üzenetére
fogkrem
-
Mr.Csizmás
titán
-
Mr.Csizmás
titán
válasz planbmokus #1419 üzenetére
akkor jovore, mert iden valszeg gane nyar lesz. [link]
-
Mr.Csizmás
titán
válasz planbmokus #1423 üzenetére
remelem is, mar faj a terdem, ki kellene hajtanom....
-
Mr.Csizmás
titán
A figyelmeztetés
A szabálysértésekről szóló 1999. évi LXIX. törvény (továbbiakban: szabálysértési törvény) alapján a figyelmeztetés a szabálysértés elkövetése esetén alkalmazható intézkedések egyike.
Büntetés helyett figyelmeztetés csak akkor alkalmazható, ha a szabálysértés az elkövetés körülményeire tekintettel csekély súlyú, és az eljárás alá vont személy körülményeit is figyelembe véve ettől az intézkedéstől már kellő visszatartó hatás várható.
Figyelmeztetés soha „nem kérhető”, annak alkalmazásáról minden esetben a rendőr dönt, a körülmények egyedi mérlegelését, és értékelését követően.
Közúti ellenőrzés során a rendőr általában olyan szabálysértések esetén alkalmaz figyelmeztetést, melyek veszélyességi foka, ill. közlekedésbiztonsági kockázata csekély (pl. várakozási szabályok megsértése), továbbá a járművezető a szabálysértés elkövetését nem vitatja.
Nincs lehetőség figyelmeztetés alkalmazására súlyos, ill. kiemelt szabályszegés (pl. megengedett sebesség jelentős túllépése, ittas vezetés) elkövetése, valamint szándékos és agresszív magatartással elkövetett szabálysértés esetén, továbbá – az elkövetett cselekmény súlyosságától függetlenül - ha a figyelmeztetés által kellő visszatartó hatás nem érhető el.
Figyelmeztetés alkalmazásakor közúti közlekedési előéleti pont adására nem kerülhet sor."Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 7
- 3D nyomtatás
- Asszociációs játék. :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hálózati / IP kamera
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?