- MasterDeeJay: Intel Xeon 2673v4 best buy, avagy 20 mag 6eft-ért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Pajac: Kínai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Mentsünk meg egy 1151-es alaplapot
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Met: Metallica: M72 World Tour
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltzsolt
addikt
-
gzoll
aktív tag
És jelent valami pluszt?
Ezek csak security patch-ek, semmilyen funkció bővítést nem szoktak tartalmazni, csak biztonsági javításokat...
-
zsoltzsolt
addikt
-
mrmft
senior tag
-
blueye
veterán
-
mrmft
senior tag
-
geotom
tag
Tud valaki segíteni a Shizuku beállításával kapcsolatban?
(Használja valaki?)
Üdv -
szetib
tag
-
zsoltzsolt
addikt
Telekomnál újra kapható:
Motorola Edge 50 Neo Dual SIM 5G 8 + 256 GB latteLekopogom, de úgy néz ki, hogy az 5g kikapcsolása megoldotta a problémát.
-
gzoll
aktív tag
-
blueye
veterán
Igazad van, elnéztem: Szolgáltatás nélkül, listaáron 100 760 Ft
-
asynur
tag
2 év hűséggel van 92k-ért, anélkül 100k, legalábbis nálam így írja a linken.
A garancia valóban lehet jobb telekomnál, allegrón 2év garit írnak, hogy mennyire érvényesíthető azt még nem volt "szerencsém" kipróbálni. -
blueye
veterán
allegro.hu -n pedig továbbra is lehet kapni, 100k ért a Motorola edge 50 neo 5G 12/512GB változatot és előfizu és hűség se kell hozzá. Az eladót persze meg kell válogatni, nekünk a családban smalltronic eladótól van 3 készülék és pozitiv a tapasztalat.
(ha van allegro regisztráció általában eleinte 25k/4k majd 40/6 végül 70/8 kuponokat osztogat hetente az allegro azzal is lehet csökkenteni az árat ).Nekem is 12/512 van de azért egy telekom garanciás "egy összegben 92 460 Ft Online kedvezménnyel" hűség nélkül is érdekes lehet valakinek.
-
asynur
tag
Telekomnál újra kapható:
Motorola Edge 50 Neo Dual SIM 5G 8 + 256 GB latteallegro.hu -n pedig továbbra is lehet kapni, 100k ért a Motorola edge 50 neo 5G 12/512GB változatot és előfizu és hűség se kell hozzá. Az eladót persze meg kell válogatni, nekünk a családban smalltronic eladótól van 3 készülék és pozitiv a tapasztalat.
(ha van allegro regisztráció általában eleinte 25k/4k majd 40/6 végül 70/8 kuponokat osztogat hetente az allegro azzal is lehet csökkenteni az árat ). -
blueye
veterán
Telekomnál újra kapható:
Motorola Edge 50 Neo Dual SIM 5G 8 + 256 GB latte -
zsoltzsolt
addikt
Köszi! Látom nem egyedül probléma, de baromi zavaró. Sok hívásom van, fontos hogy utol tudjanak érni. Wifi hívást már jó ideje nem használom, mert az meg, amikor aktív volt több esetben bontotta a hívást.
-
blueye
veterán
Nálam az utóbbi időben szinte napi gond, hogy ha hívnak, akkor azt mondja a hívónak, hogy nem vagyok elérhető. Sokszor telefonálni se tudok, mert akkor meg azt mondja, hogy nem elérhető a hálózat vagy egyből bontja is a még létre sem jött hívást. Egy fizikai sim, egy e-sim van a készülékben, mindkettőnél ugyanaz, vagyis nem csak az egyiket érinti a probléma.
Mi lehet a gond? -
zsoltzsolt
addikt
Nálam az utóbbi időben szinte napi gond, hogy ha hívnak, akkor azt mondja a hívónak, hogy nem vagyok elérhető. Sokszor telefonálni se tudok, mert akkor meg azt mondja, hogy nem elérhető a hálózat vagy egyből bontja is a még létre sem jött hívást. Egy fizikai sim, egy e-sim van a készülékben, mindkettőnél ugyanaz, vagyis nem csak az egyiket érinti a probléma.
Mi lehet a gond? -
blueye
veterán
-
blueye
veterán
Jól gondolom hogy a Thinkphone 25 üvegfólia jó az Edge 50 Neo-ra is?
-
Shryoss
csendes tag
Ez normális.
Valószínűleg arra utal, hogy ez csak egy biztonsági javításokat tartalmazó verziója a jelenlegi szoftvernek. Majd jön OTA-n előbb utóbb.
Nekem is ez van.
Pár kommenttel feljebb láthatod, hogy bepe79 Thinkphone-ja már megkapta és a Márciusig megjelent biztonsági javításokat tartalmazza (a leírás szerint). -
szetib
tag
Egy aktuális up-to-date software verziót tudtok mutatni? Nekem a pc-n a sw fix ezt dobta fel, de az az "s" betű nekem furcsa. Van olyan akinek ugyanez?
Vienna_g_sys_w1uis36h.39_17_1_subsidy_defaulft_regulatory_default_cid50_cfc.xml.zip
w1uis36h.39
-
Oldfoksz
aktív tag
Alza .
Róbert Károly körút
1.villamos ,Honvéd kórház.
Van egy pultja a motónak külön,bekap.készülékekkel. -
mitoman
tag
Hol találok mostanában kiállítva több motorola telefont, lehetőleg kecskeméthez közel vagy BP legalább déli v keleti oldalán. Kecskeméten a telekomban volt de már ott sem. 1 db sem.
-
parzone
csendes tag
Azért, mert neki Thinkphone 25-je van. Nálam Edge 50 Neo-n semmi sincs még.
Effektíve ugyanaz a két telefon. Hardveresen és szoftveresen is, ahogy látom (mindig megegyezik a szoftver verziója legalábbis), csak kinézetre egy picit másabb.
Gondolom előnyben részesítik a Motorola háza táján hiszen ez a variáns vállalkozói verzióként van hirdetve "Üzleti szintű biztonság"-ra fektetve a hangsúlyt.Szia!
Így már érthető.
Köszönöm a választ. -
Shryoss
csendes tag
Azért, mert neki Thinkphone 25-je van. Nálam Edge 50 Neo-n semmi sincs még.
Effektíve ugyanaz a két telefon. Hardveresen és szoftveresen is, ahogy látom (mindig megegyezik a szoftver verziója legalábbis), csak kinézetre egy picit másabb.
Gondolom előnyben részesítik a Motorola háza táján hiszen ez a variáns vállalkozói verzióként van hirdetve "Üzleti szintű biztonság"-ra fektetve a hangsúlyt. -
parzone
csendes tag
-
bepe79
addikt
Jött valami kis méretű update:
-
Lmh
őstag
Telefon alkalmazás - beállítások - Telefonos fiókok - ott kiválasztod a megfelelő sim kártyát, ráböksz, majd ott látni fogod
Ahhh, köszi! Okosabb vagy mint az AI és a Google együttvéve!
-
Lamagyar
újonc
Az én telóm mostanában azzal szórakoztat, hogy ha diktálok neki bármelyik alkalmazásban, 1-2 mp után lekapcsolja a mikrofont.
Volt már ilyen valakinél? Esetleg tud rá megoldást? -
zsoltzsolt
addikt
Telefon alkalmazás - beállítások - Telefonos fiókok - ott kiválasztod a megfelelő sim kártyát, ráböksz, majd ott látni fogod
-
Lmh
őstag
Sziasztok!
Ugyan edge 30 neo, nem 50, de tudna valaki segíteni hol találom a hívásátirányítást?
Nem találok a keresőben semmit. AI amit ajánl, olyan menüpontok nekem nincsenek :S
-
bepe79
addikt
Reboot megoldotta nálam is, nincs már napok óta az a billentyűzet rácsúszás a virtual gombokra issue.
-
mhydas99
őstag
Megvolt az első teljes töltési ciklus szinte nulláról. Az app 4095 mAh-ra kalibrálja az akkumulátort, 95%-os kapacitással. Nem tragikus, de egy nullkilométeres telefonnak nem is annyira fényes, gondolom... Használom még egy ideig folyamatosan a háttérben ezt az app-ot, hogy minél pontosabb eredményt kapjak.
Ne szinte nullarol toltad, hanem nullarol majd legkozelebb

Egyebkent meg ha nem lenne szjmpatikus az aksi, akkor egyre fogy az idod kicsereltetni. Arra azert figyelj, ha elni akarsz vele. -
Andris...
aktív tag
Sziasztok. Tegnap vettem egy ilyen telefont a Telekomnál. Az első bekapcsolás előtt tölteni kellett, mert 0%-on volt az akksi. Szerintetek ez okozhatja az akkumulátor élettartamának sérülését? Általában 40-60% között szokott lenni új telefon első bekapcsoláskor.
Egyelőre tesztelem, milyen. Letöltöttem egy AccuBattery nevű alkalmazást, ami elég sok attribútum alapján diagnosztizálja az állapotot. Kikérdeztem a Google AI-t, hogy tudom a legpontosabban használni. Emellett tegnap este 7-re töltöttem fel 100%-ra, utána órákig nyomkodtam a telefon beállításait, app-okat telepítgettem, plusz folyamatosan rajta volt a 4G-n az otthoni wifi helyett, és éjszakára is rajta hagytam, háttérben futó alkalmazásokkal, és így van most délben 81%-on. Szóval remélhetőleg nem lesz gond. De ennek az app-nak kell 2-3 teljes töltési ciklus, hogy pontos eredményt mutasson, és sajnos ezt csak azután olvastam, hogy nélküle töltöttem 100-ra. Szóval pár nap múlva fogom csak látni a jelenlegi akku-egészséget.
Rákerestem a "0%"-ra a keresőben, de csak egy találat.
Megvolt az első teljes töltési ciklus szinte nulláról. Az app 4095 mAh-ra kalibrálja az akkumulátort, 95%-os kapacitással. Nem tragikus, de egy nullkilométeres telefonnak nem is annyira fényes, gondolom... Használom még egy ideig folyamatosan a háttérben ezt az app-ot, hogy minél pontosabb eredményt kapjak.
-
Andris...
aktív tag
nekem 25wattos töltő van és bőven elég, és gyors. az akku %-ban nem keresnék logikát, mert eddig is pontatlan volt.
+a ram boostot kapcsold kiKöszi, mindkettőt megfogadom.
-
Bareszotron
aktív tag
Köszönöm. Még két kérdésem maradt.
- Említették a gyári 68W-ost töltőt. Én nem kaptam töltőt hozzá, és csak átlagos telefontöltőim vannak. Érdemes beruházni egy ilyenre? Van bármi egyéb "élettani" előnye a rövidebb töltési időn túl?
- Említettétek, hogy egy rendszerfrissítés után 99%-ról 100-ra nőtt az akkumulátor állapota. Ez azt jelenti, hogy szoftveresen javítja az akkumulátort, vagy csak a korábbi szoftververzió pontatlanul érzékelte az akksi állapotát?
(Bocsánat, ha amatőr kérdések ezek. Nem vagyok otthon a témában, és alapból nagyon ritkán váltok telefont.)nekem 25wattos töltő van és bőven elég, és gyors. az akku %-ban nem keresnék logikát, mert eddig is pontatlan volt.
+a ram boostot kapcsold ki -
N-vidi-A
őstag
Sziasztok!
Egy ismerősöm felső kategóriás Android készülék vásárlását tervezi, azonban az árak tekintetében a hivatalos viszonteladói szint alá szeretne menni. A kisebb kereskedőknél tapasztalható 20-30%-os árelőny vonzó számára, még úgy is, ha ezzel lemond a hosszabb távú biztonságról, és megelégedne a 12 hónapos garanciával.
Az Apple esetében ismert gyakorlat, hogy a 12 hónap korlátozott jótállás a sorozatszám (SN) alapján, külön papírok nélkül is érvényesíthető a hivatalos márkaszervizekben. Ezzel kapcsolatban az alábbi kérdésem lenne:
Létezik-e releváns alternatíva a nagyobb Androidos gyártók körében (Samsung, Xiaomi, Google, Motorola, OnePlus), ahol a gyártó – a kereskedő státuszától függetlenül, tehát nem kell hivatalos viszonteladó legyen – egy magyar nyelvű számla ellenében vállalja a 12 hónapos közvetlen javítást? Van olyan gyártó, amelynél a garanciavállalás a készülék eredetéhez (IMEI/SN), és nem kizárólag a hivatalos magyarországi disztribúciós csatornához kötött?
Előre is köszönöm a tapasztalatokat és az információkat! -
mhydas99
őstag
- Említették a gyári 68W-ost töltőt. Én nem kaptam töltőt hozzá, és csak átlagos telefontöltőim vannak. Érdemes beruházni egy ilyenre? Van bármi egyéb "élettani" előnye a rövidebb töltési időn túl?
- Említettétek, hogy egy rendszerfrissítés után 99%-ról 100-ra nőtt az akkumulátor állapota. Ez azt jelenti, hogy szoftveresen javítja az akkumulátort, vagy csak a korábbi szoftververzió pontatlanul érzékelte az akksi állapotát?
(Bocsánat, ha amatőr kérdések ezek. Nem vagyok otthon a témában, és alapból nagyon ritkán váltok telefont.)Ha van 25 wattos vagy erosebb PD/PPS toltod akkor szerintem mindegy, mert azzal kb. 70 perc alatt fel tudod tolteni. A gyari 68 wattosaal kb. 45 perc lehet. Ha meg esetleg vennel egy IKEA-s 45wattos, 2portos toltot 5000-ert, azzal meg 50-55 perc lesz az ido. En utobbit javaslom, persze csak egy pelda.
-
asynur
tag
-
asynur
tag
Használatba vétel után pár nappal meg szoktak jelenni a frissítések maguktól is (nálunk minden készüléken várni kellett 1-2 napot) , ha pár nap múlva sem ajánlja fel, akkor amit #1480 bepe79 ír, de visszaolvasva is vannak egyéb tanácsok erre vonatkozóan.
Nem jár a készülékhez töltő (EU rendelet miatt nem adhatnak hozzá...), a gyors-töltés alapvetően csökkenti az akku élettartamát (de azért annyira talán nem brutális mértékben, főleg ha nem mindig így használja az ember ).
-
Andris...
aktív tag
Hát ha magától nem ajánlja fel, akkor kézzel rá kell próbálni a Beállítások -> Rendszerfrissítések menüpont alatt. Ha akkor sem, akkor valószínűleg kicsit várni kell hogy OTA is lássa, vagy pedig a Software Fix nevű Motorola tool-al PC-ről fel tudod tenni USB kábelen keresztül a legújabb OS-t.
(Bocsánat, ha amatőr kérdések ezek. Nem vagyok otthon a témában, és alapból nagyon ritkán váltok telefont.) -
bepe79
addikt
Hát ha magától nem ajánlja fel, akkor kézzel rá kell próbálni a Beállítások -> Rendszerfrissítések menüpont alatt. Ha akkor sem, akkor valószínűleg kicsit várni kell hogy OTA is lássa, vagy pedig a Software Fix nevű Motorola tool-al PC-ről fel tudod tenni USB kábelen keresztül a legújabb OS-t.
-
Andris...
aktív tag
Android 16-al lett feltüntetve
Nekem 14-es van, és nem is mutat lehetséges frissítést.
-
Bareszotron
aktív tag
-
Andris...
aktív tag
Az én akkum ilyen, az utolsó Android frissítésnél 99-ről 100 ra állt át
Én szinte mindig csak reggeli közben töltöm a gyári 68w-ossal 90-100 % közé ahogy sikerül. Az éjszakai toltesről leszoktunk teljesen mióta van ez a töltő. Nálunk is 3 ilyen telefon van a családban, az enyém a "legöregebb ".
Nekem ebben az opcióban az akkumulátor-kapacitás nincs is feltüntetve. Hogy lehet előhozni? (Az az app, amit említettem, 4316mAH-t ír, de még csak egy fél ciklus töltést látott eddig.)
-
akosos
tag
Az én akkum ilyen, az utolsó Android frissítésnél 99-ről 100 ra állt át
Én szinte mindig csak reggeli közben töltöm a gyári 68w-ossal 90-100 % közé ahogy sikerül. Az éjszakai toltesről leszoktunk teljesen mióta van ez a töltő. Nálunk is 3 ilyen telefon van a családban, az enyém a "legöregebb ".
-
Andris...
aktív tag
-
asynur
tag
Sziasztok. Tegnap vettem egy ilyen telefont a Telekomnál. Az első bekapcsolás előtt tölteni kellett, mert 0%-on volt az akksi. Szerintetek ez okozhatja az akkumulátor élettartamának sérülését? Általában 40-60% között szokott lenni új telefon első bekapcsoláskor.
Egyelőre tesztelem, milyen. Letöltöttem egy AccuBattery nevű alkalmazást, ami elég sok attribútum alapján diagnosztizálja az állapotot. Kikérdeztem a Google AI-t, hogy tudom a legpontosabban használni. Emellett tegnap este 7-re töltöttem fel 100%-ra, utána órákig nyomkodtam a telefon beállításait, app-okat telepítgettem, plusz folyamatosan rajta volt a 4G-n az otthoni wifi helyett, és éjszakára is rajta hagytam, háttérben futó alkalmazásokkal, és így van most délben 81%-on. Szóval remélhetőleg nem lesz gond. De ennek az app-nak kell 2-3 teljes töltési ciklus, hogy pontos eredményt mutasson, és sajnos ezt csak azután olvastam, hogy nélküle töltöttem 100-ra. Szóval pár nap múlva fogom csak látni a jelenlegi akku-egészséget.
Szia!
Nekünk 3 van a családban kb tavaly december óta, újak voltak, de mind a három 0%-os akkuval jött (1 éve voltak gyártva). Teljesen rendben vannak azóta is.
-
Andris...
aktív tag
-
mrmft
senior tag
16-os frissites utan avval szorakoztat, hogy hivaskor (yettel) nincs kicsorges hang. Egyeszeruen csak bele szolnak a tuloldalrol amikor felveszik, a semmibol. Ez nem kicsit zavar, van erre megoldas?
-
fundaluk
tag
Nekem ugyanezt csinálta és nagyon idegesítő volt. Pár nap után helyrejött nem tudom pontosan hogyan. Vagy újraindítás segített vagy az hogy elkezdtem a billentyűzet helyét változtatni a bal felső részén lévő 4 kis négyzet gombbal. Most valahogy beállt és minden appban jól működik.
-
zsoltzsolt
addikt
Nekem ezt a "sima" MÁV alkalmazással csinálja...
Nekem ezt már Android 16 előtt is csinálta. De a MÁV hülyeségei miatt mindkét alkalmazásukat használni kell, mert hol ez, hol meg az új működik
-
bustarhymes
csendes tag
Nekem meg épp' jobb lett az Android
auto-hoz való automatikus csatlakozás a frissítés után.
Újrapárosítást próbáltad?Próbáltam, de csak a hívás működik. Android autó nincs, 2015 évjárat
-
bepe79
addikt
Ha jot akarsz magadnak a teljes nezet plusz billentyugondok minimalissa tetele kapcsan, akkor megtanulod hasznalni a gesztusvezerlest. Google is erolteti, szerintem ha 2-3 nap alatt megszokod, es megszoknad, akkor vissza sem vagysz a navigombokra es gondod sem lesz.
Android 16 kisse bugosra sikerult a Motonak, remelhetoleg a 17 mar jo lesz. Sajnos ha nagyon premium es jol mukodo szoftverre vagyik az ember, akkor a Motorolat el kell felejtenie, tapasztalat.Ismerem a gesture vezérlést és használom is iphone-on (van egy i15 Pro-m is), de androidon egyelőre a virt bill van beállítva.
-
elfelejtette
veterán
Nekem ezt a "sima" MÁV alkalmazással csinálja...
Mondjuk nekem egy jópár hete ilyen a Máv alkalmazás, nem csak az A16 óta, a Máv+ meg állítólag annyira f.s, hogy inkább fel se rakom...
-
mhydas99
őstag
Ha jot akarsz magadnak a teljes nezet plusz billentyugondok minimalissa tetele kapcsan, akkor megtanulod hasznalni a gesztusvezerlest. Google is erolteti, szerintem ha 2-3 nap alatt megszokod, es megszoknad, akkor vissza sem vagysz a navigombokra es gondod sem lesz.
Android 16 kisse bugosra sikerult a Motonak, remelhetoleg a 17 mar jo lesz. Sajnos ha nagyon premium es jol mukodo szoftverre vagyik az ember, akkor a Motorolat el kell felejtenie, tapasztalat. -
Bareszotron
aktív tag
-
elfelejtette
veterán
-
Fecogame
veterán
-
bepe79
addikt
Ez egyébként mi, hogy bekapcsolt virtual billnél alig érhető el a space, a spec karakterre váltó és a pont? Tehát rárakja a virtuál bill gombjaira, és nem lehet normálisan gépelni:

-
kakukkmarci
senior tag
Android 16 telepítése után az autóm gyári fejegységével összeveszett a telefon, Bluetooth kihangosító működik viszont Bluetooth audiot nem akar sehogy sem lejátszani. Találkozott valaki hasonló problémával?
Nekem meg épp' jobb lett az Android
auto-hoz való automatikus csatlakozás a frissítés után.
Újrapárosítást próbáltad? -
bustarhymes
csendes tag
Android 16 telepítése után az autóm gyári fejegységével összeveszett a telefon, Bluetooth kihangosító működik viszont Bluetooth audiot nem akar sehogy sem lejátszani. Találkozott valaki hasonló problémával?
-
bepe79
addikt
Na megjött nekem is OTA a Thinkphone 25-re.
-
laca7909af
tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék az Edge 50 Neo esetében milyen az AOD most? van olyan hogy estére kikapcsol, vagy hogy pár perc után már nem látszik? megjeleníti a hasznos információkat?
Még a Bluetooth hatótávolságáról tudnátok információt adni? volt korábban egy "fapados" Motorola G32 telefonom és nagyon gyenge volt a hatótávja, 5m felett már szakadozott. most egy Samsung A52s van, ezzel ha olyan a terület, 15m is megy.
Köszönöm előre is a segítséget!
AOD az 50 neo esetében szerencsére folyamatos, nem sok Motorola tudja ezt sajnos (legtöbbnél csak érintésre, telefonmozgatásra jelenik meg pár másodpercig). Nem kapcsol ki pár másodperc után. LTPO kijelzőnek hála fogyasztása sem vészes.
Van bekapcsolt és kikapcsolt állapot, egyéb opció nincs, mint más márkáknál.
Alap dolgokat jelzi ki: idő, dátum, akku töltöttség, értesítések. -
easy...rider
őstag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék az Edge 50 Neo esetében milyen az AOD most? van olyan hogy estére kikapcsol, vagy hogy pár perc után már nem látszik? megjeleníti a hasznos információkat?
Még a Bluetooth hatótávolságáról tudnátok információt adni? volt korábban egy "fapados" Motorola G32 telefonom és nagyon gyenge volt a hatótávja, 5m felett már szakadozott. most egy Samsung A52s van, ezzel ha olyan a terület, 15m is megy.
Köszönöm előre is a segítséget!
-
Pietrosz
addikt
Ma a kamera sem működött. Csak fekete kép és a menu pontok sem működtek. Sose csinált ilyet mióta megvan a telefon. Kenyszerleallitassal javult meg. Eddig ez nekem visszalepes sajnos
-
Pietrosz
addikt
Gyorsbeállításoknál eltűnt a ne zavarj, helyette módok van. Így nehezebb elérni ugyanazt a funkciót. Lehet ezzel valamit kezdeni?
-
Bareszotron
aktív tag
-
zoyoxy
tag
Nem csak 4150mah-ot ír, hanem még az akku %-át is elrontották. 95%nál tartottam, és most csak 100%ot ír mintha beakadt volna, vagy újra kezdte.
(ez probléma lesz a használt piacon eladás/vásárláskor)
Ja, nálam is 100 és talán 96 volt. Ciklusszám viszont akár igaz is lehet.
-
Bareszotron
aktív tag
Nekem mintha egy hajszálnyit gördülékenyebb lenne. A frissítés után az első ciklusban tovább bírta az aksi, amin meglepődtem, mert azt gondoltam ilyenkor még dolgozik a háttérben. A két következőben viszont kevésbé, mint előtte.
Ami furcsa az az, hogy aksi kapacitásra 4150-et mond. Nem szoktam nézegetni, de mintha 4300 lett volna eredetileg.Nem csak 4150mah-ot ír, hanem még az akku %-át is elrontották. 95%nál tartottam, és most csak 100%ot ír mintha beakadt volna, vagy újra kezdte.
(ez probléma lesz a használt piacon eladás/vásárláskor)
-
bepe79
addikt
Nekem nemhogy OTA-n nem jött meg, most raktam fel a legújabb Software Fix-et, és az sem lát semmiféle frissítést:

no mindegy, akkor marad a várakozás. Ez az egyik hátránya az androidoknak az iPhone-al szemben, i15 Prom azonnal kapja a frissítést abban a pillanatban, amikor a világon mindenki más is. -
zoyoxy
tag
Nekem mintha egy hajszálnyit gördülékenyebb lenne. A frissítés után az első ciklusban tovább bírta az aksi, amin meglepődtem, mert azt gondoltam ilyenkor még dolgozik a háttérben. A két következőben viszont kevésbé, mint előtte.
Ami furcsa az az, hogy aksi kapacitásra 4150-et mond. Nem szoktam nézegetni, de mintha 4300 lett volna eredetileg. -
Fecogame
veterán
Én se veszek észre nagy változást (sőt, leginkább semmit, de legalább lassabb se lett), csak az ikonokat kicsit másképp néznek ki, mint ezelőtt, de ennyi.
Ezen kár volt izgulni
-
gzoll
aktív tag
Nálam nem jött ki semmi hiba, de igazából tényleg semmi változás nincs a rendszerben, kicsit gyorsabbnak hat, megint tölt a kocsiban, a beállítások menüben van egy kis átrendezés és ennyi. Erre voltunk annyira oda? Régen az új android mindig olyan volt mintha új telefont vettem volna 😂
-
elfelejtette
veterán
Ma nekem is frissített, már tegnap felajánlotta, de még hagytam kicsit, most meglátjuk, nálam előjön-e valami anomália...
-
fradi81
veterán
Na nálam a futár app egy funkciója nem látható a frissítés óta ebből még gondom lehet. Ezt az appon megjelenő piros 1-est ki lehet kapcsolni? Akkor is ott van ha nincs értesítés.
-
Bareszotron
aktív tag
-
Bareszotron
aktív tag
Pedig a Thinphone-nak pont az a lényege hogy gyorsabb és stabilabb frissítéseket kapjon asszem
-
szetib
tag
én a sim kártyát vettem ki, úgy kaptam meg a frissítést
Sim kártya ki, wifi be és jött is? Nálam semmi. Restart vmikor?
-
bepe79
addikt
OTA update előcsalogatáshoz nem segítettek a trükkök sem SIM ki-be, reboot, Régió állítás (ami Xiaomi/Pocoknál segít), stb. Mondjuk amiket olvastam róla:

lehet jobb is, hogy nem jött még meg. -
Bareszotron
aktív tag
Eddig nem vettem észre, de úgy látszik semmi extra appot nem erőltetett fel az update (azért biztos vagyok benne, hogy van valami új "rendszer app" a háttérben), illetve az időjárás appot és letiltott/letörölt appokat sem állította vissza. Ez volt amitől aggódtam egy picit.
Ami egyből feltűnt, hogy az értesítési pötty az appokon már számmal is jelzi hány olvasatlan üzenet van például (hacsaknem ez eddig is lehetőség volt csak most átállította nekem valamiért). Illetve az "Okostálca" funkció, ami azonnal teleszemetelte reklámmal az alkalmazáslistán belül az általa létrehozott mappákat. Az ezen belüli új Hírfolyamról nem is beszélve. Azonnal kikapcs.Az Élő zárképernyő/Live lock screen minden frissítés után feloldja a tiltást
-
Shryoss
csendes tag
Eddig nem vettem észre, de úgy látszik semmi extra appot nem erőltetett fel az update (azért biztos vagyok benne, hogy van valami új "rendszer app" a háttérben), illetve az időjárás appot és letiltott/letörölt appokat sem állította vissza. Ez volt amitől aggódtam egy picit.
Ami egyből feltűnt, hogy az értesítési pötty az appokon már számmal is jelzi hány olvasatlan üzenet van például (hacsaknem ez eddig is lehetőség volt csak most átállította nekem valamiért). Illetve az "Okostálca" funkció, ami azonnal teleszemetelte reklámmal az alkalmazáslistán belül az általa létrehozott mappákat. Az ezen belüli új Hírfolyamról nem is beszélve. Azonnal kikapcs. -
gzoll
aktív tag
Nekem eddig annyi a változás hogy tényleg kicsit gyorsabbnak hat a rendszer, nem akadnak össze a billentyű értékelések gépelés közben és megoldódott egy nagyobb gond mert nap közben nekem már mem vett fel töltést a telefon mondván annyira intelligens hogy ő tudja hogy nekem már nem kell tölteni a telefont majd este úgyis töltőre dugom. Na ez megszűnt és végre a kocsiban is vesz fel töltést újra ha bedugom (ez tényleg szoftveres volt mert este töltött rendesen meg a kocsiban mutatja nekem hogy mennyivel vesz fel töltést a telefon)
Szóval eddig jó mondjuk az ikon kezelés roszabb lett és sok nem sztenderd formájú app ikon körül megjelent egy csúnya fehér "keret".
Új funkciót egyébként én nem találtam egyáltalán, ha valaki azokra vágyik az csalódni fog -
Bareszotron
aktív tag
-
bepe79
addikt
Nekem Thinkphone 25 nem talál update-et OTA-n megint. V2UIS35.43.-12-6-4-en van (Android 15), lehet hogy kábelen a moto update software-el megtalálná, de nagyon utálom mindig kábelen frissíteni 2026-ban.
-
gzoll
aktív tag
Csináltok ilyen verzió frissítés esetén teljes hard resetet, újratelepítést?
Dehogy, elmenne vele egy egész nap. 2026 van, ezek azért már nem olyan frissítések mint régen, általában a frissítés pucol ki egy csomó szemetet, azért is lesz gyorsabb utána a telefon.
-
parzone
csendes tag
Sziasztok!Most jön le éppen az android 16 a készülékemre. Remélem nem rontottak el semmit.
-
Bareszotron
aktív tag
-
Shryoss
csendes tag
Esetleg van lista a törlendő/letiltandó appokról?
-
zsoltzsolt
addikt
-
gzoll
aktív tag
Jeeeeeej juhhú! Na, akkor jöhetnek a "Mikor jön az android 17?" posztok 🤗😂
-
laca7909af
tag
-
Fecogame
veterán
Végre elérhető az Android 16 az Edge 50 Neo-ra a Software Fix segítségével.
Az új verzió: W1UI36H.39-17Mennyire fut jól? Nem bugos? Lerágjuk a körmünket, hogy mikor érkezik OTA-n?

Edit: Most nézem, meg is jött, frissítek:
-
laca7909af
tag
Végre elérhető az Android 16 az Edge 50 Neo-ra a Software Fix segítségével.
Az új verzió: W1UI36H.39-17 -
Bareszotron
aktív tag
Mivel mostmár a Moto időjárásban is van reklám, ajánlom F-Droid -ról a Breezy Weathert.
-
Shryoss
csendes tag
Nékem is frissített.
-
elfelejtette
veterán
-
Fecogame
veterán
OTA-n jött ma reggel
-
lumpy92
aktív tag
Ez az első eset, hogy próbálkozok vele.
-
gzoll
aktív tag
Sziasztok!
Revolut esim-et telepítettem a telóra, de nem akar működni.
Adatforgalom át lett állítva az esim-re, roaming is engedélyezve van, újra is indítottam a telót, esimet töröltem és újra telepítettem, újabb teló indítás.
Revolutban látom, hogy aktív az e-sim adatmennyiség amit vettem. Yettel 5G hálózathoz csatlakozik, de nincs internetelérés.Ötlet valakinek hogyan tudnám működésre bírni?
És másik esim szolgáltató működik rajta rendesen? Én amikor utazom a Wizz Air esim szolgáltatást szoktam igénybe venni mert a többihez képest olcsó és mindig jól működött. Ha más működik akkor a revolutnál panaszkodj, ha másik sem működik akkor a telefonnal lesz a bibi
-
lumpy92
aktív tag
Sziasztok!
Revolut esim-et telepítettem a telóra, de nem akar működni.
Adatforgalom át lett állítva az esim-re, roaming is engedélyezve van, újra is indítottam a telót, esimet töröltem és újra telepítettem, újabb teló indítás.
Revolutban látom, hogy aktív az e-sim adatmennyiség amit vettem. Yettel 5G hálózathoz csatlakozik, de nincs internetelérés.Ötlet valakinek hogyan tudnám működésre bírni?
-
parzone
csendes tag
Akik viszkető popóval pörögnek azon, hogy még mindig nincs droid 16-unk, azoknak érdekességképpen írom hogy ne bánják, mert nagyon nem sikerült eltaláni a bétában a dolgokat, olvasgatom akik béta tesztelnek ezen a készüléken, forrósodik a telefon mint a franc már sima böngészésnél is és van akinek játék vagy navigáció közben annyira felforrósodott a telefon, hogy kikapcsolt. Főként akik esim-et is használnak, ott alapjáraton is melegszik ha hozzá se nyúlnak. Ennek megfelelően az akkuidő is siralmas. Szóval részemről nyugodtan üljön rajta még a Motorola, addig ne adják ki amíg nem jó, addig remekül teszi a dolgát a droid 15 is 🙄🤗
Jobb lenne egyből a 17 re gyúrni. Ha így haladunk, pixel telefonokra előbb kijön 17 mint erre a használható android 16 .
-
gzoll
aktív tag
Akik viszkető popóval pörögnek azon, hogy még mindig nincs droid 16-unk, azoknak érdekességképpen írom hogy ne bánják, mert nagyon nem sikerült eltaláni a bétában a dolgokat, olvasgatom akik béta tesztelnek ezen a készüléken, forrósodik a telefon mint a franc már sima böngészésnél is és van akinek játék vagy navigáció közben annyira felforrósodott a telefon, hogy kikapcsolt. Főként akik esim-et is használnak, ott alapjáraton is melegszik ha hozzá se nyúlnak. Ennek megfelelően az akkuidő is siralmas. Szóval részemről nyugodtan üljön rajta még a Motorola, addig ne adják ki amíg nem jó, addig remekül teszi a dolgát a droid 15 is 🙄🤗
-
szetib
tag
Egy kis gyorstalpaló az akkuciklusokról.
1 teljes ciklus = 100%-nyi töltés.
Tehát ha 2 alkalommal töltöd 50-50 %-ot, akkor az 1 ciklus.
Ha 3-szor töltöd egy nap, minden alkalommal 33 %-ot, az is 100%, tehát 1 ciklus. Ha egyik nap töltesz 20%-ra 80%-ot (100%-ra töltés), másnap meg 30%-ra 70%-ot (100%-ra töltés), akkor az pedig 150% (2 töltésből), tehát 1,5 ciklus.
Attól, hogy 80%-os limitet állít be valaki, attól még degradálódik az akku, csak lassabban, mert a kisebb cellafeszültségen lassabban öregszik az akkucella.
Ez sajnos kémia (is), az akku folyamatosan öregszik. Akkor is, ha csak fekszik kiszerelve a polcon.Kössz hogy így leírtad, így már világos. Gondolom sokan másoknak is.
-
kakukkmarci
senior tag
Én Aliról szoktam venni, nagyon sokféle van és elég jó minőségűek is.
Aztán persze egyiket se használom, mert ez a telefon tok nélkül a legjobb, elejteni sem igazán szoktam...
Ha érdekel, átadóak a tokok...
-
laca7909af
tag
Egy kis gyorstalpaló az akkuciklusokról.
1 teljes ciklus = 100%-nyi töltés.
Tehát ha 2 alkalommal töltöd 50-50 %-ot, akkor az 1 ciklus.
Ha 3-szor töltöd egy nap, minden alkalommal 33 %-ot, az is 100%, tehát 1 ciklus. Ha egyik nap töltesz 20%-ra 80%-ot (100%-ra töltés), másnap meg 30%-ra 70%-ot (100%-ra töltés), akkor az pedig 150% (2 töltésből), tehát 1,5 ciklus.
Attól, hogy 80%-os limitet állít be valaki, attól még degradálódik az akku, csak lassabban, mert a kisebb cellafeszültségen lassabban öregszik az akkucella.
Ez sajnos kémia (is), az akku folyamatosan öregszik. Akkor is, ha csak fekszik kiszerelve a polcon. -
Bareszotron
aktív tag
-
szetib
tag
-
Bareszotron
aktív tag
-
Shryoss
csendes tag
Ha már tok témánál vagyunk, a gyárit használom én is, viszont két helyen már meg van repedve (nem is értem miért, nem dobálom a telefont, elég rendesen meg van kímélve). Honnan lehetne venni valami értelmes tokot hozzá?
-
zsoltzsolt
addikt
Nekem van, nem használom.
Megvenném
pm-ben írhatod a részleteket -
kakukkmarci
senior tag
Van valakinek gyári tokja? Kék lenne a legjobb
Nekem van, nem használom.
-
zsoltzsolt
addikt
Szürke van Vinteden
Köszi, azt láttam! Ha nem találok kéket, akkor az lesz majd (a telefonom szürke, de gondoltam, hogy a tokja most legyen kék
) -
Bareszotron
aktív tag
Szürke van Vinteden
-
zsoltzsolt
addikt
-
szetib
tag
Nekem így néz ki. Hat számjegyű PIN és november 1.-ei frissítés mellett.Ez ugyanaz amit én is irtam. 6 jegyű pin kódnál él ez az opció. 6 alatt nem és akkor nem is látható ez a menüpont vagy opció a fogaskerék után.
-
kakukkmarci
senior tag
"Feloldás automatikus megerősítéssel bejelölve."
Nekem nincs ilyen menüpont...
Nekem így néz ki. Hat számjegyű PIN és november 1.-ei frissítés mellett. -
elfelejtette
veterán
Beállítások--->Biztonság és adatvédelem--->Eszköz feloldása--->
Képernyő zárolása--->fogaskerék--->Feloldás automatikus megerősítéssel bejelölve."Feloldás automatikus megerősítéssel bejelölve."
Nekem nincs ilyen menüpont... -
kakukkmarci
senior tag
Beállítások--->Biztonság és adatvédelem--->Eszköz feloldása--->
Képernyő zárolása--->fogaskerék--->Feloldás automatikus megerősítéssel bejelölve. -
_Dumber_
őstag
-
akosos
tag
Nekem 474 ciklus után 95%.
Neki biztos hogy bug/nem mutatja helyesen ha 100% ennyi ciklus után
... szerintem ez nagyon minden is függő....
Használat, töltés, stb....
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Milyen monitort vegyek?
- Ingatlanos topic
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kirúgással fenyegeti mérnökeit az Intel vezére
- E-roller topik
- Androidos fejegységek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Egyre inkább ARM-osodik a 3DMark
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 256GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 FE 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HP Zbook 17 G2 Workstation,17.3"FHD,i7-4810MQ,16GB,256GB SSD,K3100M 4GB VGA,DVD,WIN10
- GAMER PC! Ryzen 3900X / RX 7600XT 16GB / B550 / 32GB DDR4 / 500GB NVMe! BeszámítOK
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 268 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285HX, RTX 5060 (multitouch)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest

Pár kommenttel feljebb láthatod, hogy bepe79 Thinkphone-ja már megkapta és a Márciusig megjelent biztonsági javításokat tartalmazza (a leírás szerint).

Sziasztok!

... szerintem ez nagyon minden is függő....