- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- SCYROX V8 gamer egér
- Szólánc.
- Érdekes történések a hardveraprón...1.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Egy Biztonsági őr kalandos útja 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bareszotron
lelkes újonc
Az 50 neo-t most romániában meg lehet rendelni február 19-ig 124ezerért, szürke színben 512GB tárhely 12GB ram
Az Altex-től[ Szerkesztve ]
-
akosos
csendes tag
nekem a gyári túl fapados, bár a túl bonyolult dolgokat sem szeretem.
Ez nagyon jól beállítható, tök átlátható, értelmesen néz ki és praktikus a menüje és megjelenése, persze ez egyéni ízlés kérdése
2 kártyával használom, mindent tud. Évek óta ezt használom, tán 1500 forint volt annó, reklámmentes. -
akosos
csendes tag
válasz
elfelejtette #240 üzenetére
természetesen a cím már nem létezik
pedig egy tök jó tárcsázó, tényleg sokkal jobb bárminél, amit eddig láttam, tavaly frissült utoljára....így ez már nem valószínű, hogy javítja....[ Szerkesztve ]
-
elfelejtette
veterán
Az lehet, én eddig minden telefonomon a gyárivtárcsázót használtam, kivéve főzött romoknál ahol alapból más volt integrálva.
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
akosos
csendes tag
válasz
elfelejtette #219 üzenetére
Rájöttem valamire, nem a gyári dialert használom, hanem a true phone dialert, a régebbi telefonjaimon évek óta ezt használom, hibátlan volt.
Kipróbáltam most a gyárit, azzal nincs ez a hiba, itt lehet a gubanc
Ezt vajon hogyan lehetne megoldani??
Első körben írok a supportnak, hátha.... -
Bareszotron
lelkes újonc
A mobilarena videóban azt hiszem az volt mondva, hogy három mikrofon van rajta.
Az oldalán a bekapcsoló gomb alatt az nem mikrofon, hanem szellőző. szóval csak két mikrofon van.
Itt meg tudjátol nézni: https://help.motorola.com/hc/7157/14/pdf/help-motorola-edge-50-neo-14-global-en-us.pdfA 10-edik oldalon, a telefon ábrán a 8-as megjelölt rész
Szóval ezt mindenkép érdemes tisztán tartani és nem el takarni
-
-
norberto9
aktív tag
Sziasztok!Nincs jól használható Gcam apk ehhez a telefonhoz?
-
szamoncsy
csendes tag
Sziasztok akinek ez a telefon van írnátok róla véleményt?
Átlagos használatra és fotózásra szeretném.
Ez és a Honor 200 közt akadtam el.. Köszönöm -
elfelejtette
veterán
Megmaradt a menüpont, és ha ott bekapcsolod az "optimalizált töltés" gombot, attól még az Optimalizált töltés menüpontban nem kapcsolódik be, tehát ez két különböző kapcsoló. De próbáltad bekapcsolni? Csak mert én nem használom ezt a funkciót...
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
ABal
őstag
Nálatok megmaradt a "túltöltés elleni védelem"? A rendszerfrissítés óta nálam ez a menüpont csak a nevében maradt meg, ha megnyitom, a helyén az optimalizált töltés bekapcsolása van. A vicc az, hogy annak van egy saját müpontja is, ami szintén megvan. Így most ebből kettö van, a túltöltés elleni védelem viszont eltűnt, és nem is tudom már beállítani.
Szóval, A15 óta nekem kell lesni, ha azt akarom, hogy ne töltse 80% fölé, mert magától ezt már nem teszi meg."Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"
-
_Dumber_
őstag
Sziasztok
Esetleg valakinek van információja arról, hogy hol van kiállítva szürkéből olyan példány, amit meg lehet fogdosni? Még jobb, ha van mellette egy Bézs is.
Köszönöm
-
vence
aktív tag
válasz
Bareszotron #226 üzenetére
Szoktak azért sík-kijelzős Edge-k is lenni.
A 30-as szériából 2 is volt!
>> Edge 30 és a 30 NeoNagyon jó telók, de ezek már nem fognak új főverziót kapni.
és ezek is kisebb akkuval vannak.Talán még a moto G84-et érdemes megnézned,
vagy egy G54 Power-t (8 - 256GB-ost, pl EMAG )
ezek 5.- és 6.000 mAh-as akkuval vannak
és jóval olcsóbbak.De a linkelt ár nem rossz jelenleg errefelé.
-
Bareszotron
lelkes újonc
ívelt kijelzős nem kell, ezért is választottam ki a Neo-t, mert ez nem ívelt. 1 hete kb mikor megláttam hogy van az Edge szériából olyan ami nem ívelt, egyből elkezdett érdekelni. Nem is értem hogyhogy nem futottam bele eddig? azt hittem az Edge 50 szeriából nincs ilyen.
Szerintem elég jó vétel ennyiért https://altex.ro/telefon-motorola-edge-50-neo-5g-256gb-8gb-ram-dual-sim-grisaille/cpd/SMTMTEDGE50N2GY/
Ha nem is olyan brutális az akkuja nem lenne olyan nagy baj nekem, amúgyis kevesebb időt akarok telón töltenide azért az is jó lenne ha kibírna legalább fél napot használat mellett egyszerűbb dolgokkal
-
István89
tag
válasz
Bareszotron #222 üzenetére
Szerintem meglepően jó az akkumulátor. Családban használ valaki ilyen típusú telefont és az üzemidő, ahogy néztem baromi jó, volt hogy 2,5 nap ment a töltőre és volt benne majdnem 5 órás képernyőidő, és én is sokat nyomkodtam, mert én állítottam be neki, akkor is jól bírta. Mondjuk egy A40-et váltott, így volt nagy szenzáció, hogy van ami kibír akár 2 napot is két simmel.
Remek telefon, viszont szerintem túlárazott a specifikáció alapján, de méret miatt sok választás nincs, aki nem szeretne nagyobb telefont.
-
vence
aktív tag
válasz
Bareszotron #220 üzenetére
Ha EU- vétel játszik érdemes szétnézni, mert nem túl régen a
12GB-os volt ennyiért!>> eBay, Amazon
Úgy rémlik a sima Edge 50 sem üzemidő bajnok!
Az 50 Fusion nem jó neked?
Azok olcsóbbak és sokkal jobbak üzemidőben.
Csak a tele-lencse hiányzik és 5000 mAh. -
elfelejtette
veterán
válasz
Bareszotron #222 üzenetére
Asszonynak is G54 power edition van, szóval nem volt nehéz.
Kicsit irigylem hogy pár milliméterrel nagyobb házba ennyivel nagyobb aksi belefért a telefonjába. Szinte mindent mobilon intézek, szóval ez az aksi jelentős visszalépés, az előző Redmi Note 9 Pro is jóval tovább bírta, csak a péklapát mérettel nem bírtam kibékülni...
Cserébe legalább gyorsan tölt, 30 perc alatt 16%->85%[ Szerkesztve ]
-
Bareszotron
lelkes újonc
válasz
elfelejtette #221 üzenetére
Igen eltaláltad!
G54 power 12GB ram 256GB tárhely
Teljesen elégedett vagyok az aksijával, és pont az előbb küldött értesítést hogy frissítsem mert megérkezett a január 1-i biztonsági frissítés
És ahogy nézem csak plecsnis telefonjaim vannak, szóval jó vagyok
De muszáj váltanom mert ez az új Hello UI nagyon gyönyörű , és a 50 Neo jó mert nem ívelt kijelzős.
A pixel 9en is gondolkodtam, de végül a Motonál döntöttem. miért adjak érte több pénzt, ha még az alkalmazás ikon formáit sem lehet változtatni? és unalmas szürke fekete minden? Jól döntés volt a Moto-tól a Hello UI, vége az unalmas szürke napoknak, és helyette egy szép átlátszós fiatalos ízléses rendszer! -
elfelejtette
veterán
válasz
Bareszotron #220 üzenetére
Szia!
Páromnak is G54 Power van, ha arra gondolsz, hát üzemidőben nem egy liga..."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
Bareszotron
lelkes újonc
Sziasztok! nemsokára meg fogom venni ezt a telefont a 8GB os verziót ami 256gb-al jár, itt romániában most 124 ezer.
most egy 6000mah-os Motom van, meg fogom érezni hogy ennek csak 4310mah-os az aksija? kicsit tartok ettől, a mostani 6000-es aksisat is töltöm minden nap legalább 1x
A másik pedig, egy külföldi azt mondta hogy a szelfi kamerától sárgás/homályos lesz az arc, idk. lehet csak egy hibás modelt fogot ki.
Viszont engem az érdekelne, hogy mennyire lehet le húzni a képminőséget/megapixelt a szelfi kamerán? nem akarom hogy részletesek legyenek a szelfijeim, minél gyengébb kell xd
Meg, az nem tetszik még, hogy ezzel a Hello UI-val amikor engedem a hangot az a megjelenő panel nem tetszik. az eredeti stock androidos sokkal jobb volt, nem is értem. és egyszerűbb is kezelni. remélem a Moto ezt javítani fogja.
A mostani telefonom nem csak 6000mah-os, de még 12GB ramja is van. de állítólag nem jelent semmit hogy 8giga ram, vagy 12.
Mindenesetre nagyon várom ezt a telefont, mert kívül belül gyönyörű és szinte tökéletes :')
Állítólag nem a legerősebb a procija, de ha a snapdragon 696-tól jobb, akkor csak jó lehet! mindenre is elég -
-
akosos
csendes tag
Sziasztok!
Telefonálás közben azt vettem észre, mintha a közelségérzékelő kikapcsolna....és mindenfélét nyomkodok a "fülemmel" megjelenik a lehúzható menü, stb...
Valakinél volt már hasonló? De közben ha kézzel eltakarom akkor működik. -
elfelejtette
veterán
válasz
zsoltzsolt #215 üzenetére
Azóta már nekem is újra jó lett úgy, hogy nem piszkáltam semmit, lehet a face oldalán optimalizáltak valamit az A15-höz...
-
elfelejtette
veterán
válasz
zsoltzsolt #215 üzenetére
Eddig jó volt, és semmit nem állítottam át.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
elfelejtette #214 üzenetére
Nálam teljesen rendben van. Nem lehet, hogy a betűméret beállítás a gond?
-
elfelejtette
veterán
Ennyi változást látok egyelőre, hogy a facebookban a "tetszik" nem egy sorban van...
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
elfelejtette #211 üzenetére
Szó szerint semmi változást nem látok, se funkciókban, se semmi másban.
-
Thomas16
tag
Sziasztok!
Mennyire ajánlott hosszabb időre (pl. éjszakára) és rendszeresen vezeték nélkül tölteni a telefont?
-
elfelejtette
veterán
Na akkor legalább ketten is leellenőrzitek, mielőtt én is telepítem...
-
ABal
őstag
"Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"
-
espi38
őstag
Én nem csak ezt a telefont töltenem hanem többet egyszerre nálunk mindig vita van ki tölti éppen a telefonját a gyors töltővel. Ezért olyat kerestem amivel egyszerre többen tudjuk tölteni az eszközeinket, pl. egy ilyen [link]
-
elfelejtette
veterán
Én ilyet vettem: [link]
Ezzel töltöttem 30 perc alatt majd' 70%-ot (16%->85%)."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
espi38
őstag
Szerintem, meg ennyi pénzért érdemes lett volna egy töltő egységet venni amivel több eszközt tudsz tölteni egyszerre
-
norberto9
aktív tag
válasz
zsoltzsolt #204 üzenetére
Nekem egy 30W-os Baseus Cube Pro 32 perc alatt 75%-ot töltött bele.
-
zsoltzsolt
addikt
Ma megjött az Alzatól rendelt töltőm
Baromi gyors, 10 perc alatt több mint 20%belerak a telóba.
Most nagyon jó áron van náluk.
Lenovo 68W USB-C Wall Charger 8 490 Ft-ért - Hálózati tápegység | Alza.hu
8490 FT, akcióban -
elfelejtette
veterán
Ez a menüpont sajnos olyan haszontalan, mint az "Utoljára feltöltve 100%-ra" is, ahol nekem jelenleg azt írja, hogy "5:26" csak azt nem, hogy melyik nap, mivel az alatta lévő grafikon szerint az utolsó 24 órában 2x volt töltve, de egyik alkalommal sem 100%-ra...
Egyébként ha mondjuk nem a Bibby fórumtárs által említett facebookot nézzük, hanem mondjuk a Rendszer UI-t, arra 22:18-at ír, ami kicsit hasznosabb, bár még azzal se tudok mit kezdeni...
És mi az a 66% alatt, hogy "Eddig 16:00" mikor 18:54 van...
-
ABal
őstag
válasz
bustarhymes #200 üzenetére
Attól tartok, jelenleg ennél többet nem találsz.
Bibby fórumtárs (Edge 50 Pro) posztja nagyon szépen leírja a lényeget."Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"
-
bustarhymes
csendes tag
Azt mondja meg valaki hogy hol lehet megnézni a képernyőidőt akku feltöltés óta? Digitális jólétnél olyat találtam ami az adott napra vonatkozik csak
-
ABal
őstag
válasz
zsoltzsolt #197 üzenetére
Kezdőoldal beállításai --> kezdőképernyő stílusa --> alkalmazástálca beállításai --> alkalmazásikonok hozzáadása a kezdőképernyőhöz
-
zsoltzsolt
addikt
Triviális probléma, kissé (tán nem is kissé) láma kérdés..
Hol tudom kikapcsolni, hogy az Áruházból telepített új appok ikonját ne tegye ki a telefon a kezdő- vagy bármelyik képernyőre? Most vettem új telefont, mindig ez az első, hogy beállítom, de most nem találom sehol
Előre is köszönöm a tippeket! -
Lamagyar
újonc
Körülbelül 3 hete használom a telefont, és összességében nagyon jó a készülék. A hívásokkal kapcsolatban három dolog van, amit a gyári Google applikációkkal nem tudtam megfelelően beállítani:
- Bejövő hívás nem fogadható fizikai gombbal.
- Ha kimenő hívást indítok, és rögtön kihangosítom, akkor a kicsörgés hangja halkan szól, mintha nem is lenne kihangosítva. Ez azt hiszem a Google Telefon alkalmazás sajátossága.
- Az Android Autóban megnyitva telefon alkalmazást a kedvenc névjegyek füle üres, nem jelennek meg a telefonban beállított kedvencek. Úgy látom, erre elsősorban Motorola felhasználók panaszkodnak, tehát ez valószínűleg a telefon hibája. Az Android Autóban a gyors hívásindítás kisebb hiányosságokkal hangvezérléssel megoldható "AA Speech to Text" applikációval. -
Lamagyar
újonc
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy a hívás fogadásának van-e más módja az érintőképernyőn kívül? Kesztyűs kézzel lehet-e hívást fogadni? A hangerőgombokra rárakható-e ez a funkció?
-
Lamagyar
újonc
Sziasztok! Valakinek valójában működik az AOD? Én azt hiszem beállítottam mindent az egynapos készülékemen, de az alvó kijelző néhány másodperc múlva lekapcsol. Lehet hogy ütközik valamilyen más beállítással? Újraindítás nem segített.
kezdőképernyő és lezárási képernyő --> lezárt képernyő --> alvó kijelzési mód -
espi38
őstag
válasz
elfelejtette #185 üzenetére
Nekem soha nem csinált ilyet.
Nincs panaszom a készülékre nekem tökéletesen megfelelő -
elfelejtette
veterán
Mostanában vettem észre, hogy néha (2-3 naponta 1x) eldobja a hálózatot, olyankor kiírja, hogy "Helyezzen be sim kártyát", de pár másodperc után helyreáll a kapcsolat. Ezt hívás közben még nem észleltem, csak netezés közben.
-
espi38
őstag
válasz
ambudriver #183 üzenetére
Szia! Maximálisan ajánlom, semmi bajom vele igy 1 hónap távlatából-nem vennék más típust helyette.
A műanyag keret furcsa nekem, de ettől eltekintve minőségi készülék - erre a szoftveres támogatásra kíváncsi leszek, mert nem híres erről a Motorola[ Szerkesztve ]
-
norberto9
aktív tag
Kikapcsoltam a telefont 30 percre.Bekapcsolás után lőn csoda,helyre jött a dolog.Nem tudom mi lehetet.Nem akart működni a ujjlenyomatolvasó,ezért töröltem a korábban regisztráltakat.Most már működik szerencsére.
[ Szerkesztve ]
-
ABal
őstag
válasz
norberto9 #178 üzenetére
Hm... ez érdekes. Egy menüpont eltűnése kijelzővédő felrakása után. Ilyenről még nem hallottam.
Az enyémen már a második fólia van fent (először hidrogélt tettem fel, de az nem jött be, most meg üvegfólia van rajta), de mindkettőnél zavartalan volt az ujjlenyomat használata, és az adott menüpont sem tűnt el.
Ha egy újraindítás nem oldja meg, én valószínűleg visszaállítanám a biztonsági beállításokat eredetire, és nulláról kezdeném újra az egészet."Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"
-
norberto9
aktív tag
válasz
elfelejtette #179 üzenetére
Pedig nem találom.Mintha "meghülyült" volna a telefon.Nem tudom mi történt...
-
-
norberto9
aktív tag
[kép]
Sziasztok!Tetettem fóliát a kijelzőre.A telefon javaslatára töröltem a ujjlenyomatomat hogy a fóliával újra regisztrálhassam a jobb működés miatt.Viszont azóta amióta töröltem a korábbi ujjlenyomataim nem találom a beállításokban az ujjlenyomat regisztrálását.
[ Szerkesztve ]
-
espi38
őstag
Bocsánat-nem jött értesítés a rendszertől,hogy kérdés érkezett.
Igen sehol nem volt ennyiért két év hűséggel vettem részletre a Yettelnél
Igen eddig nem volt AOD és számomra az is újdonság,hogy van arcfelismerő is benne.
Felemeled a készüléket-ránézel és láss csodát a telefon feloldva,na persze nem olyan gyorsan mint az iPhone telokon de működik.
Az viszont tény,hogy a rezgő motor nagyon gyenge benne-a zsebemben egyáltalán nem érzem,így vettem egy okos órát és nem mulasztok el semmilyen hívást[ Szerkesztve ]
-
elfelejtette
veterán
válasz
elfelejtette #168 üzenetére
Most jött meg nekem is a frissítés.
-
norberto9
aktív tag
Sziasztok!Ma megjött nekem is ez a készülék.Egy 5 éves Xiaomi Mi 9T Pro-t váltott.Én a Telekomtól hoztam ki 123200-ért.Eddig tetszik,de az AOD beállításokat valamiért nem találom.Segítenétek hol találom?
-
ABal
őstag
A Hardveraprón van most egy hirdetés nagyon jó árral.
[ Szerkesztve ]
-
ABal
őstag
válasz
elfelejtette #168 üzenetére
Talán azért nem annyira reménytelen a helyzet.
Az, hogy én már megkaptam, azt jelenti, hogy már úton van a frissítés.Egyébként, ha már a jövés-menésnél tartunk, az összes Edge 50 fórum közül mi pörgünk a legjobban.
[ Szerkesztve ]
-
-
elfelejtette
veterán
Én most hogy rányomtam, nekem még most töltötte le a szeptemberi biztonsági frissítési csomagot...
-
ABal
őstag
Megérkezett a novemberi biztonsági frissítés.
-
zumics
tag
Köszi.
Van bármi hibája amúgy a telefonnak? GPS jeldobálás, Bluetooth eldobálás, lag, stb... ilyesmik?
Vacilálok eközött és a Galaxy S23 FE között, mindkettőnél van pro és kontra, de eddig is samsungom volt, ismerem, unom, viszont semmi bug nem volt eddig.
Ez most egy ugrás lenne az ismeretlenbe kb. -
parzone
csendes tag
Szia.
Nem tudom hol vehette a 8/256GB verziót ilyen olcsón de a nagyobb 12/512GB verzió itt nagyon jó áron van.
Motorola XT2409-1 Edge 50 Neo 5G Dual-SIM 512GB 12GB RAM (Szürke)
-
espi38
őstag
válasz
Pete55555 #157 üzenetére
Szia! Bevallom én nem a kamera képességeit néztem, mert ritkán fényképezem és videózok.
Kompaktságot és a lehetőségekhez képest nagy kijekzővel szerelt telot kerestem és nem mellékes szempont volt a sík képernyő.
Több mint egy évig használtam egy edge 40 et és megúntam a hajlított kijekzőt.
Az androidos telefonok kb 90%-a 6.7" és nagyobb kijelzővel szerelt-nem beszélve a tömegről.
Én 135 ezer ft ért vettem, ami szerintem ár kategória győztes.
A teszten lehúzták a processzort, de én soha nem játszom csak a közösségi média és internet böngészés, ebben kiváló és nekem nem is kellett több.
Egyedül a hangszórók minőségével nem vagyok megelégedve, az edge 40 ből jóval nagyobb mély hangokat préselt ki magából aztán pont -
Pete55555
addikt
Tényleg nem nagyon pörög
Én nagyon gondolkozok ezen, vagy egy használt / felújított S22-n.
FHD videózásnál lehet váltani a három kameramód között? 4K-n írja a teszt, hogy nem, de ha jól értem, FHD-n nincs ilyen "gond"
A tesztben az esti videó elég pocsék, ezt ti is meg tudjátok erősíteni, vagy a valóságban nem ilyen vészes a helyzet?
Ott elég rossz körülmények voltak ahogy néztem, sok erős fénnyel / sötét háttérrel....Szeretem leracsniztatni...
-
espi38
őstag
Sziasztok! Látom nem igazán pörög ez a topi-sokan félnek a Motorola márkától szerintem alaptalanul.
Ha esetleg valaki gondolkodik egy edge50 neo beszerzésén, szívesen válaszolok-bár nagyon friss a dolog tegnap vettemAz első benyomásom az, hogy jó darabig megmarad a típus
Egyenlőre a rezgéssel és hangszórók minőségével kell kibékülnöm - mert az nagyon fapados. Nem várok sokat egy telefontól, de semmi basszus nem jön ki zene hallgatása közben, persze tisztában vagyok azzal is hogy nem ezzel kell hallgatni a musicot.
Ezenkívül minden oké vele, szép(könnyű és nem nagy tepsi.
Androidos telefonok között 6.7"kijelző méret a menő nagyon kevés típus van 6-6,5" között és ami meg van az drága xiaomi 14-google pixel 9 és talán nincs is más.
-
parzone
csendes tag
válasz
István89 #144 üzenetére
Szia!
Nekem maximálisan megfelel az üzemidő.
Kibírja az egész napot estig. (Nem játszom).
Mivel nagyon gyorsan tölt a telefon, szerintem másnak sem lesz gondja ha többet használja az átlagosnál. Feldobja 15 percre a töltőre és vígan el van vele egész nap.
Ez szerintem egy nagyon eltalált telefon. "Kis méret" Nagyon jó kijelző. Baromi jó vételnek tartom.(12GB/512GB)[ Szerkesztve ]
-
norberto9
aktív tag
válasz
elfelejtette #152 üzenetére
Köszönöm a választ.
-
elfelejtette
veterán
válasz
norberto9 #151 üzenetére
Szia!
Tényleg kicsit gyenge, mint ahogy a tesztben is említik.[ Szerkesztve ]
-
norberto9
aktív tag
Sziasztok!Azoktól kérdezném akik ilyen telefont használnak,hogy a rezgő motor milyen ebben a készülékben?
-
bato
csendes tag
válasz
bustarhymes #149 üzenetére
Köszönöm az infót ! Szerintem ez nem rossz üzemidő.
Üdv. -
bustarhymes
csendes tag
Hali. Pár hete használom nálam az akksi 80 százalékra töltődik esténként, reggelre 2-4 százalékot esik. Napközben 2-4 óra kijelzőidő jön össze, játék nincs benne. Fényképezés videózás azért le tudja húzni az akksit. Munkából kb 40-50% érek haza.Neo előtt G32 volt, érezhetően jobb volt az akkuja, igaz 5000mah volt.
-
bato
csendes tag
Sziasztok !
Köszi a segítséget ! (István89 és XSiGma)
Üdv.
-
István89
tag
Alzában csak 40 neo van kint, a 50-es szériából csak neo nincs kint, a pro kétszer is...
A mammut és a westendi media marktban van kirakva 50 neo és fogásra nagyon jónak tűnik, nem érzem nagynak, bár nem magamnak venném, de még én is elgondolkoztam rajta. Xperia 10 VI vagy ez van "versenyben".
-
bato
csendes tag
Sziasztok !
Az üzemidő engem is érdekelne! Papíron jó, de a valóság jobban érdekelne. Szeretnék venni egy ilyen telót ! Az is gáz, hogy sehol nem találok kirakva olyat amit meg lehet nézni, fogdosni.
Üdv.
-
parzone
csendes tag
válasz
elfelejtette #142 üzenetére
Szia!
Siker! Nagyon köszönöm!
-
elfelejtette
veterán
Szia!
Névjegyeknél felül 3 pötty. Beállítások. Letiltott számok. Ismeretlen.[ Szerkesztve ]
-
parzone
csendes tag
Sziasztok!
Pár napja lettem Motorola Edge 50 Neo tulajdonos.
A segítségeteket kérném abban hogy melyik menüben tudom tiltani a hívószám nélküli bejövő hívásokat? Egyszerűen nem találom. Előre is köszönöm. -
elfelejtette
veterán
válasz
elfelejtette #138 üzenetére
Ma este sikerült tesztelni a töltést, 30 perc alatt 16%-ról 85%-ra töltött.
-
elfelejtette
veterán
válasz
elfelejtette #138 üzenetére
És most nézem, hogy ugyanazzal a kábellel a Redmi Note 9 Pro csak sima gyorstöltést ír, nem Xiaomi Turbo Charge-ot...
-
elfelejtette
veterán
válasz
bustarhymes #137 üzenetére
Nálam is Turbo Powernek azonosította a Cellect 65W-os töltőt, de csak a telefon mellé kapott kábellel.
-
elfelejtette
veterán
válasz
elfelejtette #135 üzenetére
Na megvan a telefon, délután belakás, teszt, stb...
-
elfelejtette
veterán
Na erre majd kíváncsi leszek. Nálam most a Redmi Note 9 Pro így 3 évesen 30 perc alatt 19%-ról 68%-ra töltött, és elvileg 30W-os töltést tud a telefonom.
-
ABal
őstag
válasz
bustarhymes #132 üzenetére
Kinézetre ugyanolyan 68W-os töltőm van, mint a MM képén.
A telefon Turbo Powerként azonosítja, és a 20%-ról 100%-ra töltéshez 45 perc kell. A 20-ról 80-ra 30 perc alatt megvan, de utána láthatóan lelassul.
Egyébként általában nem is ezt a töltőt használom, hanem az egyéb töltőket, amik felhalmozódtak az évek során, mert amíg a gép mellett ülök, bőven eltöltögethet lassabban is. Erre a turbo töltésre, csak sietős helyzetben hagyatkozom.
Nálam be van kapcsolva a túltöltés elleni védelem, ami 80%-ig engedi tölteni az akksit, és a nem Motorola töltőkkel eddig nem is ment soha 80% fölé.
Ezzel a TP töltővel viszont ma először 100%-ra engedte tölteni, és a beállítások között van is egy ilyen kitétel, hogy bizonyos időközönként a 80%-os korlát mellett is megengedi a 100%-ra töltést a pontosabb kalibrálás érdekében.[ Szerkesztve ]
-
elfelejtette
veterán
válasz
bustarhymes #132 üzenetére
Elvileg még csak vasárnap fogom megvenni...
-
bustarhymes
csendes tag
válasz
elfelejtette #117 üzenetére
Van már tapasztalat töltésügyben? Mediamarktban Teló+töltő kombóban van. Motorola Etron 68w töltőt adnak hozzá. Nem tudom miben különbözik a korábbi Turbo Powertol.
-
vince
őstag
Működik ezen a készüléken az a funkció, hogy ha egy USB-C dokkolót kötsz rá, amin van egér, billentyűzet és kijelző, akkor további eszköz nélkül lesz egy munkaállomásod? A tesztből nem teljesen egyértelmű számomra, bár azt sejtem, hogy ezt nem tudja a telefon.
szerk.: közben rátaláltam erre, az Edge 50 családból csak a Pro és Ultra képes Smart Connectre USB-C kapcsolaton
[ Szerkesztve ]
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
djbelo
senior tag
Sziasztok! Az ikonoknál az értesítés csak pontokkal jelzi vagy számokkal is?
-
Pete55555
addikt
Sziasztok,
Eközött, és a Pro között vacilálok, valaki tud esetleg üzletet, ahol meg lehetne tapogatni Debrecenben?
(Telekom, Mediamarktot próbáltam, nincs még...)Köszi
...Szeretem leracsniztatni...
-
Bandit21
addikt
Ma végre fogtam egyet a MM -be (ahol amúgy 161 ezer talán).
Tetszik nagyon. Mellette egy edge 40 Neo volt és annál is kisebb.regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
ABal
őstag
Mindkettőt beállíthatod.
Ha folyamatosra teszed, akkor nyilván végig kint maradnak az információk, de elsötétül, ha zsebre teszed. Ha újra előveszed, megint aktiválódik.
A másik beállítás szerint egy érintésre megmutatja az információkat a kijelzőn, aztán újra elsötétül. Ha kétszer érinted meg, akkor viszont felébred a kijelző."Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"
-
helixP
nagyúr
-
elfelejtette
veterán
válasz
bustarhymes #116 üzenetére
Én is kíváncsi leszek, mert egy 65(!) W-os töltőm van...
-
bustarhymes
csendes tag
Üdv
Pár napja használom az Edge 50 Neot, vodátol vettem viszont töltő nem járt hozzá. Itthon van egy Motorola 33wattos és egy xiaomi 67 watos töltő és egyikkel sem tölt valami gyorsan, úgy néztem 1 százalék/perc. Be kellene szereznem egy gyári töltőt vagy mi lehet a megoldás? Gyors töltés engedélyezve van -
ABal
őstag
válasz
elfelejtette #114 üzenetére
-
-
elfelejtette
veterán
válasz
Bandit21 #112 üzenetére
Nálam az ár és a méret miatt használt Sony 10 V, Samu S22 és Pixel 6a van versenyben.
-
Bandit21
addikt
Nekem sajna a 9se kimaradt.
Amúgy a 4x a mai napig megvan mint munkahelyi rádió hallgatos telefon.
A 9 et sajnáltam hogy kimaradt...
A 11 lite 2 évesen már akksi cseres volt.Ez a Neo most tetszik nekem is.
A pixel 8a és a nothing 2a plus ami versenybe van még.[ Szerkesztve ]
regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
elfelejtette
veterán
Én Redmi 3s után váltottam Redmi Note 9 Pro-ra, de csak az üzemidő miatt, most a kis méret miatt váltok majd vissza (ha összejön) Edge 50 Neo-ra...
-
vince
őstag
válasz
Bandit21 #108 üzenetére
Én is Redmi 4X - Mi 9 SE utat jártam be, most egy Samsung A52S 5G-t nyúzok. Egy évig van még támogatás rá, gondolkozom, hogy ez a Moto lehetne az utódja....
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
blasi19R
csendes tag
Jaja jogos, egyszer próbáltam custom romot, de akkor meg vagy jó az nfc-s fizetés vagy nem.. azzal is foglalkozni állandóan.. úgyhogy maradt a gyári.
Na de valójában nekem is tökre elég lehet ez a Neo. Játszani nem játszok, fényképezni inkább az arra dedikált masinával, minden másra meg simán jó lehet kb. 4 évig. -
ABal
őstag
válasz
blasi19R #105 üzenetére
Én sem azért váltottam, mert már nem működött vagy nem szolgált ki, hanem már kritikussá vált számomra a biztonság kérdése.
Ezért a frissítések az egyik döntő szempont volt a számomra ennél a készüléknél."Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"
-
ABal
őstag
válasz
Bandit21 #103 üzenetére
Az éjszakai fókuszról nem tudok nyilatkozni, majd az esti kutyasétáltatás során kipróbálom.
Xiaomi Mi 9T Pro"Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"
-
Bandit21
addikt
Helló,
Köszi szépen.
Én se cserélek gyakran, nálam egy Redmi 4x-et váltott a mi 11 lite 5g es az most 3 éves.
Játszani én sem játszom rajta. A gyerekek miatt a fotó fontos egyedül.
Az éjszakai videó fókusz rendben van már?
Előtte mi volt Neked 5 évig?Meglep hogy a gyári tok nem passzol.
regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
ABal
őstag
válasz
Bandit21 #101 üzenetére
5 év után cseréltem le az előző telefonomat, és egyelőre pozitívak a benyomásaim.
A kameralyukat meg kellett szoknom, mert az előző telefonomon nem volt, de most már alig veszem észre.
A gyári tok viszont nekem nem jött be, mert igaz, hogy jó a fogása, de rideg, kemény, és nem is passzolt pontosan; mostanra le is cseréltem.A teló a beállítás során folyamatosan javasolt dolgokat, hogy mikre figyeljek még oda, meg mit kéne még beállítani. A Xiaomin már megszoktam, hogy a végtelenségig beállítható minden, ez kb. itt is így van.
Vannak előre beállított dolgok, (mind kikapcsolható) mint pl. a fényképező, a némítás vagy a zseblámpa bekapcsolása. Meglepett, hogy gyárilag tettek bele aktív oldalsávot, ahonnan elő lehet hívni alkalmazást, eszközöket vagy akár névjegyeket is. Persze lehet, hogy ez már az Android 14 része, nem a Motorola vívmánya.
Már érkezett egy biztonsági frissítés, ami szeptember elsejére húzta fel a dátumot.
Megakadást nem tapasztaltam, de nem is teszem erősen próbára, én nem játszom telefonon.
A kijelző egyértelmű előrelépés az előző készülékemhez képest. Nem akartam 6,4-nél nagyobb kijelzőt, és ennek kisebb testben nagyobb felbontású a kijelzője, mint az előző telómnak. Ráadásul az egész sokkal gördülékenyebb és simább érzetet is kelt.
Nálam egyelőre két napot kibír úgy, hogy 80% fölé nem tölt (ez beállítható), és működik is, ahogy kell. Még egyszer hozzá teszem, nincs nagy igénybevételnek kitéve.
A vezetékmentes töltést még nem volt alkalmam kipróbálni, de már rendeltem egy töltőt."Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"
Új hozzászólás Aktív témák
ma Formás eszközt hozott a Motorola, ahol megpróbálták úgy összeválogatni a funkciókat, hogy ne kelljen sok kompromisszumot kötni.
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen egeret válasszak?
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- BestBuy topik
- Filmvilág
- Automata kávégépek
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest