2024. március 19., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Hmm

    Mondom megnézem mi van az epic games könyvtáramban és megakadt a szemem a Dungeons 3-on, már 2 nap 13 óránál tartok játékban töltött időnél. Igaz hogy egy map a kampányban 45 perctől akár 2 óráig is tarthat, de erre nem számítottam, lassan be kéne fejeznem a maradékot a DLC-kből. :D

    KISDUCK 2 éve 4

  • Reakció - Reakció - Ki érti ezt

    reagálni szeretnék a [LaciCRM] által írt ki érti ezt cikkre. Reakció - Ki érti ezt cikkre.

    KISDUCK 2 éve 13

  • Ingyen "The Witcher: Enhanced Edition" és "Shadow Tactics: Blades of the Shogun"

    GoG-ról ingyen meg lehet szerezni az The Witcher: Enhanced Edition-t. Forrás: leet.hu

    Shadow Tactics: Blades of the Shogun Giveaway: GoG

    KISDUCK 2 éve 17

  • World of Warships bónuszkód

    Mivel a topikban senki nem reagált rá, kiteszem ide is hátha.

    Kaptam ilyen kupont (csak egy darabom van), ha valakit érdekel vagy valaki egy haverját szeretné invitálni a játéba elküldöm grátiszba*. (Ez csak meghívó kód, kizárólag új játékosoknak, meglévő felhasználói fiókhoz nem aktiválható.) Jöhet privát is vagy hsz. az első igénylőnek fogom adni a kódot, ha gazdát talált, akkor majd frissítem a postot.

    *ingyen, térítésmentesen

    KISDUCK 3 éve 0

  • Elérhető a "Kőbaltás ember" harmadik része!

    Elérhető a "Kőbaltás ember 3. - Mamutvadászat Tatán" című ismeretterjesztő film.

    []

    Linkért kattints a képre!

    "Gauder Áron rendezésében 2014-ben készült el az első, 2017-ben pedig a második része a Kőbaltás ember című filmsorozatnak. Ebben a részben is Schneider Zoltán ered a múlt titkainak nyomába. A kőbaltás ember sorozat következő epizódja az igazi mamutvadászok táborába kalauzolja el a nézőket. 100 ezer éve a mai tatai Református Gimnázium épületének helyén egy neandervölgyi törzs táborozott. Dacolva a jégkorszaki hideggel egy mészkőmedencében laktak, az akkori langyos tavak partján. Fő zsákmányuk a hatalmas, gyapjas mamut volt. Fegyvereiknek főleg a fiatal példányok estek áldozatul, de bőven akadt más vad is: gyapjas orrszarvú, vaddisznó, óriásszarvas. Schneider Zoltán, a paleodetektív ezúttal a mamutvadászat lehetséges módjait nyomozza ki a megmaradt leletek segítségével. Kutakodása közben sok érdekes részletet derít ki a távoli múltban élt őseinkről, többek között azt, hogy a közhiedelemmel ellentétben, a neandervölgyi ember is készített kultikus tárgyakat. Például itt, Tatán egy olyan festett, és gondosan csiszolt mamutfog amulettet, ami egyedülálló a világon.

    Folytatás...

    KISDUCK 4 éve 1

  • Ingyen van a Batman Arkham Collection

    Az EPIC GAMES ingyen adja a héten a Batman Arkham Collection és a Lego Batman Trilogy gyűjteményeket.

    (Katt a képre a linkért!)

    KISDUCK 5 éve 10

  • A világ legnagyobb tükre

    Tegnap találtam ezt a videót és gondoltam megosztom, mert elég látványos. Ez az Uyuni sómező.

    KISDUCK 6 éve 3

  • Scooter - Friends (New Kids Turbo kedvcsináló)

    A klip a New Kids Turbohoz készült Már kijött a folytatás is jó ideje: New Kids Nitro címmel), igazi elmeháborodott alkotás. Olyan embereknek ajánlom akiknek tetszett a Miss March, Tucker and Dale vs the Evil és a Brüno. Trailer

    KISDUCK 7 éve 7

  • Kung Fury magyarul

    Igaz hogy már novemberben feltöltötték a szinkronos változatot, de én csak most bukkantam rá. Aki nem látta az nézze meg! Vétek kihagyni egy ilyen gyöngyszemet. :D

    Aki nem ismerné ez egy közösségi finanszírozás keretében készült ingyenesen megtekinthető 80-as évekbeli akció filmek paródiája.

    Eredeti változat.

    Angol hanggal és magyar felirattal.

    KISDUCK 7 éve 9

  • Clash of Clans PC-n

    Eddig a BlueStakcset használtam a Clash of Clans pc-n való futtatására, de már agyf###t kaptam a folyamatosan települő appoktól, ami azért kell, hogy ingyenesen lehessen használni a programot és még akadozott is elég gyakran. Topicba ajánlgatták a Genymotiont, úgy döntöttem hogy váltok.
    A program rendelkezik szintén ingyenes verzióval, de a használata regisztrációhoz kötött. Sikeres regelés után elindul a letöltés és indítást/belépést követően elérhetőek a kész rendszerek. Önmagában képtelen Clash of Clanst futtatni a program mivel nincsenek a google szolgáltatások telepítve és az utasítás készletet sem tartalmazza a ROM. Én egy 4.3-as verziójú custom tabletet választottam eszköznek a kijelzőt csökkentettem 1024*600-ra és a cpu-t emeltem 2 magra. Kelleni fog a telepítés után egy gapps csomag esetemben a gapps-jb-20130813-signed és Genymotion ARM Translation plussz egy ROM Toolbox lite apk ami kis keresés után letölthető. A csomagok telepítése fogd és vidd módszerrel megy csak rá kell húzni a futó ablakra a fájlokat.

    A telepítési sorrend nagyon fontos:
    (Értelem szerűen ez a már telepített virtuális eszközre vonatkozik)
    1. ROM Toolbox lite (a csomagok telepítése utáni újraindításhoz kell)
    2. Genymotion ARM Translation (ez után reset a rom toolboxból)
    3. gapps telepítés (megint reset)

    Folytatás...

    KISDUCK 9 éve 4

  • Éjjeli futás

    Kicsit későn értem haza, akartam volna ma edzeni , de fáj még a jobb felkarom valószínű hogy megerőltettem múltkor és úgy döntöttem inkább futok. Pontosan négykor értem haza toltam egy kis főzeléket pörivel körbenéztem az edigitalon (nem vettem semmit) még jött egy public rift diabloban és 17:20-kor elkezdtem bemelegíteni. A közeli tavakat futottam körbe google térképpel mérve kb 6km lehetett, vittem egy zseblámpát mert sok a sár meg tócsa az úton (kellemetlen lett volna ismét vizes cipőben futni) . 8 méternél messzebb nem láttam, de ott is már csak alig inkább az előttem levő 3 métert láttam normálisan. Az útvonalat másodszor tettem meg, először múlthéten, de akkor sikerült kicsit eltévednem, mert néhol dús a bozót és az út is szűk és van pár elágazás. A végeredmény felbecsülhetetlen: jól érzem magam. :D

    KISDUCK 9 éve 3

  • Kiszúrják a méhek a gyilkos bácsi szemét

    Egy oldalon találtam a Kiszúrják a méhek a gyilkos bácsi szemét? című videót, melyen a retek klubb híradójában... Hát nem tudom én szétvísítottam a fejem rajt. Az nem gáz, ha mindenféle nyomorultat uszítanak és összeugrasztanak egymással a csatornán, de egy ilyen painttel és windows movie makerrel készült videó már emberiség ellen elkövetett bűntett.

    Up.: eredeti videó: A méhecskék a barátaink

    KISDUCK 10 éve 23

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.