- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- aquark: Flipper PC-n!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
Ezen a jegyzeten jót derültem.
Megvolt az első kincsvadászat.
-
aujjobba
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Dehogynem, idobe, sok idobe

-
tibaimp
nagyúr
A skill fát kell csak nézni, mivel amit beteszel oda, csak az aktív! Amúgy még az a zöld halálfejes skill fontos, mert az ad +x% (már nem emlékszem) a mutagénre (a nagy piros karikák oldalt) hatást. Illetve tettem a jelek skill-re is Aard-ra és a tűzre főleg, mint ahogy látod, be is vannak téve és a macska iskola kiképzésre mert az is +%-ot ad a macska felszerelés sebzésre, ha jól emlékszem. A nagy középső kör (ahol a C betű van majd a DLC-ben aktiválódik).
Meg ez egy NG+-os karakter, akkor tudod csak elérni a 100-as szintet, egy végigjátszás olyan ~60-as szint max.lanszelot: Én pedig állítom, hogy a hirdető táblákon csak a nagy papírok adnak küldetést!
Amúgy a rengeteg rúna meg majd a Rúnaművesnél kell szintén DLC. -
lanszelot
addikt
válasz
tibaimp
üzenetére
Nam csak a nagy hirdetések tartalmazhatnak küldetést.
Bármelyik tartalmazhat segítséget, pl a kard fejlesztés papírja merre van.
Mert pl a macska kard enhanced papírjának nem találtam meg a segítségét.
Vagy kinkellett volna hallgatni mit beszélnek, vagy hirdető tábla papírt hanyagoltam el, vagy nem tudom hol volt.
De netről kellett megnéznem hogy hol van.
És azt csak úgy nem találod meg. Pláne ha pusmognak róla és lemaradsz. Az bukta.Amúgy millió rúnám van, de egyet se használtam még.
Nem is nagyon tudom mit kezdjek velük.más: a verekedés 30 feletti küldetés volt. Befejezve oda jött egy ember hogy volna még egy verekedés és 11es küldit adott....
Kipróbáltam újra a ruhát beraktam a ládába, de már nem felezte le. Valószínű bug volt.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Nyilazni amúgy sem igazán érdemes, kicsi a sebzése. NG+-ban van csak lehetőség brutális sebzésnövelésre.
A fegyvereket mindig hasonlítgatni kell, a már nem használtakat én eladtam, bár időnként érdemes szétszedni, de ha nyitott szemmel gyűjtögetsz, nem lesz "anyaghiányod" anélkül sem. -
Plata
félisten
-
tibaimp
nagyúr
válasz
aujjobba
üzenetére
Például: A képen látod, az ilyen régi kecskebőr, halászháló, gyertya, baba figura, horgászbot, bőrök, stb. eladható szemét, vagy szétszeded nyersanyagért, de én eladtam mindent, mert kell a guba!

A régi pénzérméket (amiket bekarikáztam) majd egy novigrádi bankár becseréli neked rendes elkölthető oren-re.
Az ilyen rúnaköveket ne add el, mert később kelleni fog jó sok belőle:

Én alkímiai összetevőket sem adtam el, elfér, és nincs is súlyuk, ha jól emlékszem.
Amúgy a lovadra vett, vagy nyert nyeregtáskával tudsz terhelési/terhelhetőségi limitet növelni illetve 1 skill pont is van rá! (csak ahhoz, hogy aktív is legyen, be kell tenni a skill fára, amire meg másnak kellene a hely, így én ezt csak ideiglenesen használtam, például Skellige-n, mikor a vízből szedtem ki a loot-ot a kérdőjeleket derítgettem fel)A hirdetőtáblákon, csak a nagyméretű hirdetés tartalmaz contract-ot:

Ilyen volt az egyik 100-as karakterem, de ettől sokkal elvetemültebbek is léteznek:

-
DeFranco
nagyúr
válasz
aujjobba
üzenetére
ez viszonylag bonyolult, általában az a junk, amiből ash lesz az nem ér semmit, eladhatod, ne terhelje az inventorydat meg a ládádat sem. a többi junk-ot általában érdemes szétszedetni a kováccsal, mert az erőforrások értékesebbek, mint a tárgy eladási ára, és a junknak van súlya, az erőforrásnak (azt hiszem) nincs, vagy kevés.
hogy milyen erőforrásból (bőr, kő, érc, stb.) mennyi kell, az mindig kérdéses, általában pont abból nincs elég, ami épp kellene a craftoláshoz.
-
tibaimp
nagyúr
A küldetéseket szépen sorban a jelzett karakter szintje szerint végezd el, mert amikor nagyon "elfejlődsz" egy küldetéshez ajánlott szintjéhez képest, 1-5XP-t kapsz csak, mikor végzel vele!
A witcher kincsekre gondoltak, azokat kell megkeresni (ez úgy megy, hogy bizonyos kereskedők térképeket árulnak, azokat kell megvenni ezért célszerű minden kereskedővel beszélni, plusz ők árulják a kezdő Gwent lapokat is!!), mert így tudod megszerezni a witcher felszerelések (kardok, páncélok) tervrajzait, amit majd a megfelelő kovács (ezek is küldetéshez kötöttek) el tud neked készíteni sok pénzért és nyersanyagért cserébe!
-
-
aujjobba
addikt
Honnan lehet tudni mik azok a targyak az inventory-ban, amit semmire se fogok hasznalni?
Van par “junk” jelolessel, ezeket eldobalom/eladom, de a targykeszitesi osszetevokbol olyan sok van, nem tudom mit erdemes megtartani.
Felek eladok valami ertekeset, aztan megint kereshetem egy napig amikor kiderult hogy kell valamihez.
Lasd a homokvirag vagymi legutobb.A hirdetotablan talalt “szerzodeseket” eldobhatom elolvasa utan, vagy azzal a kuldetes is megszunik?
-
-
Plata
félisten
válasz
DeFranco
üzenetére
Én nem találtam hidat,bár lehet vaksi vagyok,balra estem bele a szakadékba.
#28389lanszelot
Felvettem a hirdetőtábla küldetéseket,volt kettő,meg pár cetli amin csak szöveg volt küldetés nélkül.
Az egyik parasztot megsajnáltam nem kértem tőle pénzt amiért segítettem erre valami ritka holmit adott hálából.
Kincs utalást még nem találtam,de kincsesládát igen,ugyanis le estem a szakadékba és állati nagy kerülővel tudtam visszajutni az útra,vagy tízpercig gyalogoltam körbe.
Na igen,ugyanis gyalogolni jobban szeretek mint lovagolni.
Végül kijutottam a vízpartra ahol egy rakás békapofa felszeletelése után két ládát találtam,receptekkel és értékes cuccal.Még a legelső faluban vagyok,ott amikor a kocsmában kellene beszélni a népekkel hogy látták-e a dögös csajszit. -
lanszelot
addikt
Ne csak a mellék küldetéseket vidd.
Vedd fel a Witcher megbízásokat és a kincs utalásokat.
Hirdető táblákat olvasgasd át, vedd le ami kell, beszelgess emberekkel, lopkodj cuccokat.
Mindenhol nézz szét a Witcher érzékeddel.Én túlzásba szoktam vinni a "nem követem a kijelölt útvonalat " , múltkor a küldetés szerint sziklával dobáltak a hegyről és el kellett bújni...kellett volna, de én fel bugoltam, hogy lekaszabálom mind, de csak ott álltak és át ment rajtuk a penge.

-
Plata
félisten
Ez a süket játék úgy beszippantott mint a fene,tök jó szórakozás a mellék küldikkel vacakolni,bár azért néha nem egészen az a küldi vége mint amit várok.
Gyujtogató süket alak felakasztása egy kicsit durva.
Mellék küldetésben el mászkáltam és találtam egy érdekes helyet,de nem jövök rá hogy lehet feljutni,majdnem meg is haltam,mert bele estem szakadékba.
-
Egy klasszikus:
-
lanszelot
addikt
pl lesz egy troll akit meg lehet ölni, és ha megölöd, akkor egy mellék küldetést buksz. De van olyan mikor mellék küldetésben ölsz meg valakit és a társa nem áll majd melléd a fő küldetésben, mert haragszik rád. Tehat óvatosan a kardoddal
. Persze nem gond ha megölöd akkor is végig megy a fő szál, csak kicsit rögösebb lesz. -
aujjobba
addikt
válasz
Biga123
üzenetére
Az kemeny volt, ha 10x nem kezdtem neki a farkasembernek akkor egyszer se.
Aztan az utolso probalkozasra valamit maskepp csinaltam, mert pikk-pakk kinyumvadt.
Az is megszokast igenyel, hogy sokszor lassan kell harcolni, lecsapni - kiterni - ujra.
Ha csak csapkodok mint a bolond nem vezet sikerre. -
Biga123
addikt
válasz
aujjobba
üzenetére
"valtottam vissza magyarrol angolra, mert magyarul eselytelen barminek utananezni"
Igen ez gond, viszont a sztorik meg jobban átjönnek magyarul.
Tápold még magad. És menj vissza később.
Én ugyanígy szívtam, az első farkasemberemmel, későbbi menetekben meg nem értettem h mi volt ebben akkora nagy szám elsőre, szal kicsit meg kell tanulni. -
aujjobba
addikt
válasz
lanszelot
üzenetére
Aham ez mar megvan, marmint a Jenny-t is a konyvbol neztem ki, hogy holdpor bomba, specter oil es yrden kell ellene.
(holdpor es specter, az van hogy menet kozben valtottam vissza magyarrol angolra, mert magyarul eselytelen barminek utananezni a neten. A specter olajat is kisertet olajnak forditjak, ugy meg semmi talalat sehol)
-
lanszelot
addikt
válasz
aujjobba
üzenetére
Érdemes elolvasni a bestináriumot amikor neki esel valaminek.
Ott le van írva mi az és hogyan tudod sebezni.
Kisérteteknek nem tudsz ártani, le kell tenni a jelet és a körön belül tudod csak sebezni.Vagy pl halalfejes farkasember ellen eselyed sincs olaj nélkül. Hamarabb vissza heal eli magát mint ahogy csapkodod.
És sokszor kell halalfejes ellenfél ellen menni. -
lanszelot
addikt
Fő küldetést is lehet bukni, ha rossz döntést hozol.
Ha pl megölsz valakit akinek később lenne kuldetése.
Ha nem baj a spoiler akkor írhatok példát.Lenry:
Biztos nem néztem be. A macska felsőm 150-es volt, és az a felső zöld plussszal mutatta 3 vagy 5 -el volt több.
Most a legnagyobb a 78-as felső.
Nem kicsit harapta le.
Meh...nem számít úgy se cserélném le a cica bundim.más:
milyen rúnát érdemes a ruhába, fegyverbe rakni?
Macska szettel tolom (ruha, fegyver)
Vagy mindegy? Rakom ami tetszik? -
aujjobba
addikt
Sehol nem talalok Arenaria-t a Spectre Oil-hoz, hogy lenne eselyem vele legyozni az erdei Jenny szellemet...
Qrvajo ez a jatek, beszippantott

A kinezetre tett megjegyzest visszavonom, a nyilt reszeken mar nagyon szep, es a varosok is.
Erdekes epp az eleje olyan fura, amikor valaki belenez es eldonti akar-e vele jatszani.
Ott kellene a legjobbat viritani neki.Kifagyasok: az FSR-t kikapcsoltam es atalltam a sima TAA vagy melyik elsimitasra, igy sokkal ritkabb a kep fagyasa, de nem mult el.
Mindegy, surun mentek, csak igy meg nehezebb elmerulni a jatekban, mert folyton eszben kell tartani hogy mentsek. -
-
philoxenia
MODERÁTOR
Belelkesedtem, elkezdtem játszani és most is találtam eddig felfedezetlen üreget egy sírban. Igaz csak pár tárgy, de egy illúzió mögött volt... Hatalmas a játék...
Találtam egy "lovagi esküt" most... Sir Ramont de Gichon követte el...
Egy sírfeliratot Antonio Ekklesről. Mindezt sokszáz óra játék után... -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
DeFranco
üzenetére
Az NG+ a tisztítófőzet alkalmazása után kínál rengeteg lehetőséget.
Aranyad ugye addigra korlátlan szinte, "millióféle" opciót kínál a harcrendszer a mutációk révén...
Persze nagy a kísértés, hogy ugyanúgy játszd, de igazából a játékban a sokféle módszert lehet itt élvezni. A Fable-t is mindig jóként játszottam, de néha elmentem gonoszba is. Érdekes volt. -
DeFranco
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
Nálam szerintem néhány dolog ideális kombinációja adja a witcher élményt.
Számomra szimpatikusak a karakterábrázolások, jó, plasztikus, érthető, érezhető karakterek vannak a játékban. Jók a drámai fordulatok, sokszor csak egy-egy levél alapján is, nem beszélve egyes küldetésekben rejlő mélységekről. Hogy ez utóbbi mennyire hatásvadász vagy sem, az egy jó kérdés, de nekem bejön. Ezt fejeli meg a loot rendszer, a folyamatos inventoryzás, és annak a fejlődési íve, a witcher páncél szettek összegyűjtése és legyártása, mint újabb aktivitás-forrás, plusz a "kérdőjelezés" ami nekem kifejezetten szimpatikus, mert imádok ezekkel elmolyolni (skellige-nek még nem álltam neki). A gwent zseniális, imádom, kipróbálnám magam élő emberek ellen is mert szeritnem jól megy, nagyon jól fűszerezi a játékot, és szerencsére az utolsó pár alapjátékbeli lapot
.beadta a DLC-ben pár NPC-től megvásárolható lap, így ezt a küldit is kipipáltam különösebb idegbaj nélkül Ezek viszont nem igazán adnának ki nekem egy újrajátszást, mert "megismertem" már a részleteket, a különböző harci technikák és megoldások kombinációja viszont nem vonz, valószínűleg másodszorra is ugyanúgy csinálnék mindent. Nem gondoltam volna korábban, de van olyan játék, ami behúz egy NG+-ra (pl. Guardians of the Galaxy az iszonyat humoros párbeszédek és a zenék miatt) a Witchernél minden érdeme elismerése mellett nem érzem ezt.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
DeFranco
üzenetére
Csináltam azt is, hogy a két kieget is végigjátszottam a fő küldi vége előtt, de az nem volt jó ötlet.
Nekem az jött be, hogy végigolvasva az Összefoglalót, -hogy ne maradjon ki semmi- először mindent végigjátszottam az alaptérképen, aztán mentem a B&W-be. Igazából a játék igazi sava-borsát az NG+ adja. Maga a sztori meg a regényekben az igazi.
Tehát a legjobb sorrend:
-elolvasni a könyveket
-végigjátszani a Witcher 1 és a Witcher 2 játékokat
-belekezdeni a W3-ba, végigjátszani
Az NG+-t játszani sokféle opcióval
Maga a + mint játék, óriási variációs lehetőségeket kínál, amit a simában egyszerűen nem kapsz meg.
Persze az se mindegy, ki mit szeret egy játékban. Nekem a történet sokadlagos szinte mindig, mert rengeteg regényt olvastam, fantasy-t is. Rengeteg sorozatot néztem meg a műfajból is.
Már 61 múltam, kevés fordulat lep meg egy sztoriban. A hangulat elsősorban amit keresek egy játékban és a szabadság.
Anno pl. a Mafia fogott meg a hangulattal és a zenével, noha a korszakot annyira nem szeretem. A GoT regényeinek a sztorija zseniális, az elején nagyon jól hozta a sorozat a hangulatot, de a végére a cselekmény már nekem nem volt az igazi.
A LoTR mozifilmek zseniálisak, (a könyvet az első kiadás megjelenésekor [1981-ben] olvastam először...)
A Hobbit feldolgozások már nem az igaziak nekem...
Mindenesetre ahhoz, hogy "elnyeljen a világ" érdemes sok lábon állni.
Máig nem boldogulok a RDR II-vel, mivel konzolra nincs magyarul, nincs könyv alapja, a fordítgatások meg elviszik a hangulatot nekem.
Pedig a grafika nagyon jó, a korszakot szeretném, csak a lejátszás megtöri a beleélés hangulatát. -
Biga123
addikt
válasz
lanszelot
üzenetére
Engem, elsőre annyira elvitt a fő-küldi , hogy kb semmi mást nem csináltam.
Pont ezért kell többször végigtolni![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nekem most az 5. menet van porondon. (és erre még tuti megy a +os verzió)
Most a B&W -t vettem előre , hogy a békával is elbánjak, visszavett nehézségi fokozat nélkül. -
DeFranco
nagyúr
Ha minden mellékküldit előre veszel, akkor rendkívüli mértékben tújfeljődöd a fő küldikhez szükséges szintet, és godmode-ban játszod a játékot. Ez egy lehetőség, én élek vele, mert nem szenvedni szeretnék, hanem élvezni a játékot (örülök ha van időm játszani munka meg gyerek mellett) de ha zavar, akkor ezzel számolj.
Van olyan lehetőség a beállításokban, amivel az ellenfelek hozzád szinteződnek, ez megszünteti ezt a jelenséget, egyszer bekapcsoltam, laposra vertek háromszor és ki is kapcsoltam

-
lanszelot
addikt
Hello,
Azt vágjátok, ha ruhát beteszed a ládádba feleződik az ereje.
Erre ma jöttem rá.
Macska ruhám van és fel vettem egy ruhát ami erősebb volt.
Akkor vettem észre hogy nem huztam még fel a macska ruhát.
Mondom ledobom ezt a jobb ruhát, felhúzom a macska ruhát és össze hasonlítom.
Meg csináltam, vissza mentem, hát a ruha fele annyi erővel rendelkezett, mint mielőtt betettem.
Ez kiváló.
A fegyvereket nem tudom, de a ló szerszám nem változik. -
Plata
félisten
Sziasztok.
Kellene nekem egy kis segítség a játékhoz.
Adnátok tanácsot hogy hogy érdemes belekezdeni a játékba?
Az elején csináljak meg minden mellék küldetést és úgy haladjak a fő küldetéssel?
Vagy a főküldetést toljam és később a mellék küldetéseket?
Egyszer nekiültem a játéknak és eljutottam a sztori elejéig,nem túl sokáig,mert közben bele kezdtem a süket báró sztorijába abban meg elakadtamvalószínűleg valami mellék küldetés hiányzik,de hogy mi azt nem tudom.
Esetleg tudtok egy jó végigjátszást amiben le van írva milyen sorrendben toljam a küldetéseket hogy ne rontsak el mindent?
Másrészt mennyiben más a történet akkor ha végig játszom az öszes witcher játékot sorban és tovább viszem a mentést a következőre?
Vagy anniyban nem tér el hogy ezzel is vacakoljak?
Emlékszem a Dragon age sorozatban sem volt rá sok hatása. -
lanszelot
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Nekem nincs csak 2 paklim.
A szörny/piros és a kék. Azokból van 23 lap.
Többiben még nincs meg a 22 lap.
Kék az elég jó, mert kevés rossz osztás jöhet.
A piros meg a dupla sisakosok miatt jó.Az miért van hogy néhány pakli ott marad az asztalon második vagy akár harmadik körre is? Azt mi mutatja?
Ciril dupla sisakos de nem húz másik lapot. Miért?
-
DeFranco
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
Énn a tourney grounds melletti sátrakban levő fodrászra gondoltam (Anna Henrietta-val való első találkozás előtt néztem körbe az aréna körül, akkor találtam meg). Ott nincs kötelező pakli.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
lanszelot
üzenetére
git gud. meg lehet nyerni a kártyás küldetéseket is, de tényleg fel kell tápolni hozzá a paklidat, és annak esetleg utánaolvasni hogy melyik versenyző milyen taktikával játszik.
sok múlik azon, hogy milyen lapokat dob a random választó az elején, de a B&W kieg elején az első fodrásznál többet izzadtam mint azon a tournamenten.
ki kell tanulni a jó stratégiát, jó időben kell meghúzni pár scorch-ot, meg ügyesen játszani a kémekkel meg a decoyokkal és ha nem is könnyen de verhetőek az ellenfelek.
-
lanszelot
addikt
Nagyon szépen köszönöm.
Én is találtam ilyeneket : [link] [link]
De számomra nagyon átláthatatlanok.
Mivel en már meg csináltam a küldetésekkel kapható kártyákat, és csak a megvásárolható érdekelne ami ér is valamit.
Mert most aki elém esik azzal játszom, viszont értéktelen lapokat adnak, ha adnak lapot. Pl 2-es íjász amin nincs boost azzal mit kezdjek.Amit osztottam első link, ott van pár jó lap, de mire ki keresem hogy hol van az a hely, az 15-30 perc, addig meg inkább tolok egy küldetést

Jorus: igen, az. Dlc-ket még nem kezdtem el. Alap játékban már mindent össze szedtem (küldetések) és már csak mellék küldi és fő küldi van.
Amióta megszivatott a játék hogy buktam egy küldetést mert előbb csináltam meg a fő küldetést azóta: kincs, witcher, mellék, fő így tolom, lentről fel.
De már nincs se kincs, se witcher megbizas. Mellék meg jön a fő küldetéssel, így az a kettő van.
A kártya is mellék küldetés. De akkor hanyagolom a végére
köszönöm az infót
-
lanszelot
addikt
-
CriticalHit
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Tegnap este táblás, igazi Gwent-el játszottunk. Nagy élmény. Egészen addig amíg kárörömmel kiraktam a 15 -ös (csúcs) erősségű Cirilla hős lapomat erre szintén kárörvendő mosollyal ellenfelem rátette a Ríviai Geralt lapját. Akárcsak a Witcher társasban nagyon nem szeretem amikor Geralt harcol a nevelt lánya ellen. Ki is szálltam és átültem inkább az Avalon-t játszó csapathoz.
-
lanszelot
addikt
Hello,
Fura a játékban, hogy mindig szinted feletti kuldetések vannak csak. Pl most 27 es a szintem, és minden küldetés 30 felett van. Meg lehet csinálni, csak fura ez a szintezés.Gwint küldetéseket csináltam ma, de ez az utolsó bajnokság ahova nevezni kell képtelenség. Szintekkel jobb lapjaik vannak, teljesen esélytelen.
És nincs más gwint, már minden más meg van.
Kereskedőkkel lehet pénzért tolni, de nagyon gyenge lapokat adnak. -
Creative997
őstag
Annyit beszéltek róla hogy én is felraktam - bár már nincs PCm egy jó ideje

-
Nyilván, persze. Természetesen ezek nélkül is lehet élvezni egy játékot, csak azért brutál, hogy a korábban lesajnált technológia mennyit tud dobni grafikában. Illetve azért az új DLSS-sel már egy közepes kártyával is be lehet kapcsolni a legtöbb játékban. Sőt, inkább kapcsolnék még egy frame generationt is, minthogy RT+PT nélkül játsszak. Persze ez én vagyok

-
CriticalHit
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Meg óriási mutáns szúnyogok és piócák vagy szúnyogpiócák.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
dannyl
üzenetére
Igen, ez durva! Én is, mikor munkatársam állította, hogy nem fontos az RT, mert ő a 1080-al ugyan olyan minőségben játszik a CP2077-vel, mint én annó a 2070-el, kb. ilyen videókat mutattam neki. Na, utána csendben volt, és rövid időn belül vett egy RTX 3000-est....
Amúgy a RT és a PT között olyan látványos különbség már nincs, én azt nem is erőltettem a CP-nél, mikor toltam, még a 4070TiS-el sem. -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
CriticalHit
üzenetére
Mocsárszag nem kéne?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tibaimp
nagyúr
válasz
aujjobba
üzenetére
Baszk....
Ilyen Win szarokat újraraksz: [DirectX Runtime Offline Installer]
[Visual C++ Redistributable Runtimes All-in-One] -
tibaimp
nagyúr
válasz
aujjobba
üzenetére
Remélem segít!!
Én annó, a CP2077-nél, még a 1.23-as verziónál, szembesültem ezzel, mikor a játék legelején, a nomád kezdő karakter esetén, konkrétan hiányzott grafikailag egy létra és nem tudtam felmenni egy torony tetejére, ahova a küldetés küldött. Ez oldotta meg!
-
aujjobba
addikt
válasz
Biga123
üzenetére
Szep, de az en kartyam 25-30 fps-nel tobbet nem tud RT-vel, anelkul 80-90 es nem esik 60 ala.
Egyelore a jatek fagyassal kuzdok, az internet tele van ugyanezzel a problemaval masoknal is sajnos.
Kiprobalom az itt-ott javasolt konfig fajl buzeralast, de ha nem fog menni bucsut kell vegyek a jatektol. -
lanszelot
addikt
Hello,
Pár év után újra elő vettem a Witcher 3-at.
A gondom az, hogy küldetések betöltésénél , pl lóversenyre jelentkezés után tölt és tölt és végtelenségig tölt.
De más küldetésekkor is csinálja random.
Windows gomb, tálcán jobb klikk Witcherre és bezár.
Csak ennyit tudok tenni.
Van erre valami megoldás? -
aujjobba
addikt
válasz
tibaimp
üzenetére
Igen tudom, azert irom "latszik rajta a kora".
Melo utan jatszok vele kicsit, a beallitasokkal es magaval a jatekkal is persze.
Az RT-t nem vettem eddig feljebb, radeon 9060xt nincs a helyzet magaslatan RT-ben, legalabbis a CP2077 alatt nem volt tul jo a teljesitmeny 2k-ban, bar ott RT nelkul is szepek voltak a tukrozodesek, nem hianyzott. -
aujjobba
addikt
válasz
tibaimp
üzenetére
A szepsegen azert vitatkoznek, hiaba allitom uber+ fokozatra 2k-ban, a CP2077-hez, DS-hez vagy metro exodus enhanced-hez kepest azert latszik rajta a kora.
Persze egyelore az elejen tartok a “betanitasnal”, tul sokat azert eddig nem lattam belole.
A beletolt ido a CP-nel azt mondom rendben volt, 80ora korul befejeztem a kiegeszitovel egyutt.
A DS-nel 55h ment bele, de mar a vegefele a falat kapartam amikor belekezdett egy ujabb hosszu filmjelenetbe, inkabb atugrottam oket, ugyse tudtam teljesen megerteni a sztorit ha vegignezem oket.
-
CriticalHit
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Jobban szeretném, ha a felfedezésre váró helyeket ? -ek helyett inkább például jutalomként, elszólásként, vagy kocsmai hallgatózás eredményeként kerülnének bejelölésre a térképre (ahogy pár esetben itt is) de még a sima barangolás közbeni felfedezés is nagyobb öröm, mint a ? követés.
Ha esetleg kikapcsolható lenne, máris megoldaná a fő problémámat.
A pár elcseszett küldetés hamar felejthető. Számomra. -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
CriticalHit
üzenetére
Igazából csak Skelligén idegesítő, a túl hosszú utazási idő a kis szigetek kérdőjeleihez.
-
aujjobba
addikt
Bent van a konyvtaramban evek ota, de sose vitt ra a lelek, hogy elkezdjem, mert mindenhol azt latom/olvasom vegtelen idot bele lehet olni.
Kozben kivittem a death stranding-et, vegulis elveztem, rajottem tetszenek a sztorigazdag jatekok, cp2077 is megvolt a phantom liberty-vel egyutt.
Ma feltelepitettem hát, kivancsi vagyok mit tartogat

-
-
CriticalHit
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Ne is bánd: [link]
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
CriticalHit
üzenetére
Sajnos XboxOne-ra nincs...

Új hozzászólás Aktív témák
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Spórolós topik
- PlayStation 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Apróbb változással jön a Pixel 11 az első képek szerint
- Felfüggesztette egyes memóriakártyáinak forgalmazását a Sony
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad 5 2-in-1 16IRU9 Laptop - 16" Touch, Intel Core i5 120U, 16 GB, 512 GB - Garanciával
- Eredeti fake/full kamu 1TB SSD + kamu 512GB sd cardel (ajándék)! Oktatás, blog, prezentációs célra!
- Erős (HP Omen 17) gamer Laptop! -i9 13900HX, RTX 4090 16gb/175w tgp, 32gb DDR5, 1tb SSD
- riello UPS SDH 3000 - Szünetmentes tápegység - 3000 VA -2U
- Fortinet FortiGate 100E - Tűzfal
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4648, 100% AKKSI
- Vegyes , 3 db memoria egyben vihető, teszteletlen.
- Arany János - Kapcsos könyv
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4676, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
te veszed az időt valahonnan? Add már meg a címet lecci