Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
tibaimp
nagyúr
Annó a haverom elhozta a GTA5-öt még X-box 360-on (vagy mi volt az), TV-n
játszottambénáztam vele...konkrétan a kocsival nem tudtam egyenesen menni, annyira nincs érzékem a kontrollerhez
. Ez miatt, PC megjelenést követően is, évekig kihagytam a GTA5-öt, mondván, egy szar...pedig, de nem az. Abban is van azóta már pár 100 órám.
Most vettem LG TV-t a BF alkalmával és kaptam hozzá egy X-box/PC kontrollert. Most viszem el ennek a havernak, nekem nem kell.... -
válasz
dannyl
üzenetére
Én felváltva játszok PS-en és PC-n, kb. 1:1 arányban, szóval nincs bajom a kontrolleres irányítással, sőt, van játék, amit PC-n is a PS5 kontrollerével játszok, mert arra lett igazából tervezve és bill+egérrel elég nyakatekert a teljeskörű irányítás. Ugyanakkor én viszonylag sokat játszom (napi 3-5 óra), és amíg bill+egér kombóval korlátlan ideig tudok játszani, addig kontrollerrel 1-2 óra után már kezdem érezni a csuklóm a kitekert csuklópozíció miatt, szóval nekem a kontroller hosszabb távon nagyon nem kényelmes.
-
Lenry
Topikgazda
Felraktam végre a PS-re is a Witcher 3-at, beimportáltam a PC-s, 100%-os mentésemet, aztán az első farkasfalka lemészárolt
-
válasz
philoxenia
üzenetére
Wind's howling.
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
Biga123
addikt
válasz
tibaimp
üzenetére
Hidd el küzdöttem mint disznó a jégen.
Nem kicsit voltam idegbeteg a 2.évadtól, de végigtoltam.
A 3. nál jött a megvilágosodás : "Nem kell nekem ezt néznem!" (és visszamentem játszani inkább W3 at
)
Trendeket elemeztem azt szerintem lehet anélkül is hogy láttam volna.
Amúgy sok esetben támaszkodom imdb pontokra, és nekem az jött le hogy az 5-6 os pontszámnál lehet gyöngyszemeket találni, de alatta ritkán, az 5-6 körüli általában megosztó, oda férnek be a "fura" filmek
, na ezek jönnek be inkább, nem pedig a túl hype-olt harisnyás hősös.
De kijelenteni hogy a"haterek" miatt alacsony a pontszám az is picit visszás
a showrunnerek szokták ezt tolni
amikor nem akarják elfogadni , hogy márpedig nem jó amit csináltak.
Példádnál maradva a Hófehérkére is ezt mondták
Örülök hogy neked tetszett, de én nem megyek helybe a pofonért, úgy hogy már kaptam egyet , minus Cavil , szal nálam a sorinak vége . És hiszek az IMDB nek
szerk: és igen valószínűleg a witcher fan-ok húzták le a pontozást, de hát mi is azok vagyunk nem ? Ha jó lenne a sori akkor az a 3800 ember lazán bepontozhatta volna pl a patkányos részt is 7-8 környékére. Mint ahogy ez meg is történik sok anime esetében, mert réteg műfaj, és az elvakultak nyomják a pontokat ezerrel , valószínűleg azért mert hű a lore hoz. De itt ez nincs meg, ezt számomra bebizonyította az első 3 évad.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Biga123
üzenetére
Én azt nézem ilyenkor, hogy 3800 szavazóból 23,3% 1-st adott. Ennek fele direkt ment, ez tuti. Kb. így járt az új Desney féle Hófehérke is (jó, mondjuk az tényleg botrányos, mint a szereplő választás, mint a szereplők játéka), de itt ez nem mondható el. Simán bele tudom élni magam a világba, mert hozza a hangulatot a 4. évad is és a film is.
Egyébként, én úgy nem nyilatkoznék filmről/sorozatról, hogy meg se néztem, ez egy kicsit visszás, nem?
-
Biga123
addikt
válasz
tibaimp
üzenetére
"Az imdb-s 4,8 arány tipikus hater pontozás"
Picit érdemes ezt kontextusba helyezni.
Ha megnézed az imdb pontozásokat mondjuk a sorinál rendre az első részeket akkor gyönyörűen látszik a tendencia.
S01E01 28K szavazat 8.2
S02E01 17K szavazat 8.5
S03E01 10K szavazat 6.6
S04E01 8.3K szavazat 4.3
Patkányok 3.8K szavazat 4.8
Nekem ebből az jön le ,hogy egyre kevésbé érdekli az embereket ez az egész , (csak az igazán elvetemültek nézik már, de azoknak meg érthető okokból nem tetszik) robog lefele a lejtőn, az meg már csak hab a tortán , hogyha a közönség valamit lepontoz mert sz@r akkor jön ez a "hater" duma. Nálam a 3. évadnál elbukott. (konkrétan én szégyelltem magam az asszony előtt hogy ilyen trágyát nézek). -
tibaimp
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
Ez igaz, nem is ezt mondtam. Csak számomra hozta a könyvek hangulatát.
Amúgy nincs gond, ha Neked nem jött be, én csak azt mondom, hogy adj neki még egy esélyt. Most nézem a Netflix-es Patkányok filmet, eddig ez is jó (a sorozat után kell megnézni!!!) Az imdb-s 4,8 arány tipikus hater pontozás....
-
tibaimp
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
Számomra pont nem
. A cselekménye is szög egyenes, pont az 1 évad volt katyvasz ehhez képest, mert ha valaki nem olvasta a könyveket, az ottani időugrások megzavarták rendesen. -
Bocs, az off-ért, de hátha akár 1 valakinek is jól jön: EPIC-en ingyenes a Hogwarts Legacy.
-
tibaimp
nagyúr
Jorus: Javaslom a próbát. Remélem Neked is tetszeni fog. Majd írd meg mi lett a véleményed.
Creative997: Izgalmas, nekem teljesen a könyvek hangulatát hozta (főleg, mikor Ciri a Patkányokkal nyomult), Gerart és tárasait a "szokásos szerepjáték elemet tolják" --> elindultak egy bizonyos cél felé, és közben mindenféle kalandba keveredtek, miközben a játékból ismert nevek csatlakoznak hozzájuk, jó "kis" csaták vannak benne, kellően véres és trágár, most hirtelen ennyi.
-
Creative997
őstag
válasz
tibaimp
üzenetére
Én elkezdtem de szerintem borzalmas, 3 epizód után el is kaszaltam. Lehet majd egyszer részegen folytatom

Független attól hogy más jatsza most Geraltot. Már a 3. évadban is hánytam az egésztől. Az első jó volt. A második is kivéve a végét. Megertem miért hagyta ott Cavill
Neked miért mocsok jó?
-
tibaimp
nagyúr
A Witcher sorozat 4. évadát most néztem meg, illetve fejeztem be! Én nagyon javaslom, hogy nézzétek meg, szerintem mocsok jó lett. Azt, hogy nem Henry Cavill játssza Gerart-ot, simán meg lehet szokni, nekem kb. 5 perc volt, így "elmaszkolva" hasonlítanak is.
Várom az 5. évadot ezek után, simán! -
Biga123
addikt
Sajnos még minding a warez hódít, az legalább pozitív , hogy megvette végigjátszás után.
Az hogy akciósan, na bumm.
Inkább bátorítani kellene, nem pedig savazni szegényt szvsz.
-
scyllarus
veterán
Na, 10€-ért nem bírtam kihagyni, csak megvettem a Complete Editiont még akcióban.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Zene
Jól illene abba a bizonyos lagziba... -
VTom
veterán
Milyen modokat érdemes feltenni a Conolete Edition-re még, ami még tovább emeli a látványt?
-
tibaimp
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
Zseniális zene!
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
slayer006
addikt
Köszönöm a válaszokat.
Ilyen fast travel modot nem raktam fel, egyedül a legújabb HD Reworked Project NextGen Edition van telepítve, lehet az kavart be. -
slayer006
addikt
Sziasztok
Valaki tudna segíteni? Itt biza komolyan elakadtam. Oxenfurt -i ház, már mindent (is) kipróbáltam. Itt az összes leírás szerint egy lejáratnak kellene lennie, de nincs.
A falon jelet vagy százszor megvizsgáltam.
-
válasz
Creative997
üzenetére
Kaer Morhenben meg lehet keresni a jegyzeteit.
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- ÚJ, bontatlan Playstation 5 slim digital + EA Sports FC26 2 év garancia!
- Asztali PC , i7 7700 , 1660 Super , 16GB RAM , 256GB NVME , 500GB HDD
- 8GB DDR3 1600Mhz SO-DIMM , Laptop RAM
- LG 32GP850-B 32'' Sík QHD 165 Hz 16:9 G-Sync/FreeSync NanoIPS Gamer Monitor - Karácsonyi akcióban!
- RYZEN 7 5800X + hűtött VRM-es A520 alaplap + 32GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
. Ez miatt, PC megjelenést követően is, évekig kihagytam a GTA5-öt, mondván, egy szar...pedig, de nem az. Abban is van azóta már pár 100 órám.
)
)
a showrunnerek szokták ezt tolni

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)