Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoliwrc
aktív tag
válasz Hasaggymeg #207199 üzenetére
Jó, nekem ilyen van a fitness bringán.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
Erről milyenek a vélemények, jól emléxem, hogy csakis jók?
Shimano PD-M520"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
addikt
válasz szimpláncsak #207194 üzenetére
Aranygombos Telkibánya amúgy is felkapott hely azon a környéken szóval nem lepődöm meg. Nyíri felöl ha jövök át kocsival az előtte lévő erdős rész az maga a csoda.. Irigyellek, mert ezen a környéken kb mindennap más erdei utat lehet bejárni.
Zoliwrc: bitang képek. Mintha nem is ugyanazon a helyen lennél, erdőben elég szépen vattacukor jellegű köd van
[ Szerkesztve ]
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
jjeahh
nagyúr
válasz Hasaggymeg #207195 üzenetére
Ha pontos, akkor lepkefing, simán tekerhető . Ha nem, pushbike
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz jjeahh #207191 üzenetére
Nem tudom mennyire pontos, de ez szerint kicsit több mint egy km, 10% átlagemelkedéssel, max 15%-al mászható. Aztán megmondja aki volt is már ott.
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
szimpláncsak
tag
válasz Tyler Durden #207190 üzenetére
Csak az utak ne lennének olyan szarok Bár most adtak át bringa utakat a környéken. Telkibánya felé. Amúgy az a fura, hogy az országos kék túrát is feltették a Füzér-Füzérkomlós bringaútra. Ki van téve a mindkét oldalról behajtani tilos tábla, sorompó nincs, jött is egy pickupos, aki kB úgy nézett ránk, mintha mi lennénk szar helyen, nem ő.
-
kobayashy
tag
válasz parkr #207179 üzenetére
Sima kártyás vásárlás volt.
Más,
Most már nagyon érik a tubeles átalakítás,mert megint kaptam egy defektet természetesen 25Km-re otthontól a hegy tetején,este 6-tól meg meló.Egyszer kipróbáltam elöl a Nobby Nic-el sima felniszalaggal,rossz belsőből kivágott szeleppel tej nélkül.Egyedül a szelepnél eresztett egy kicsit,körben a peremnél sehol.Olvastam itt régebben,hogy milyen nehezen lehet felfújni elsőre hogy a helyére menjen,hát nekem egy risz-rossz régi pumpával elsőre sikerült.Azóta vettem egy műhelypumpát,meg vagy fél éve biztos megvannak a tubeless szelepek is.Már csak tej kellene meg felniszalag,meg egy kis kedv hozzá.Bár amilyen ideges voltam fent a hegyen szerintem ráveszem magam .
Mondjuk hátul Rocket Ron van,ami merevségben nyúlfing a Nobby-hoz képest így ezzel biztos lesz szopóka. -
jjeahh
nagyúr
válasz szimpláncsak #207189 üzenetére
Tyű, oda a várhoz fel lehet bringával tekerni?
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
addikt
válasz szimpláncsak #207189 üzenetére
Nahh ez gyönyörű vidék, legkisebb gyerekem keresztszülei Sátoraljaújhelyiek az ő szüleik meg Nyíriben laknak. Októberben voltunk látogatóban nálunk, néztem is mennyi jó bebringázni való terület van (: Mondjuk a füzéri várhoz feltekerni az hihető lenne Megnézni mindenképp mindenképp érdemes, főleg, hogy felújították.
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
szimpláncsak
tag
válasz Hasaggymeg #207185 üzenetére
Ha mindenki képeket oszt meg, mi OKT-ztünk ma. Hollóháza - Füzérkomlós. Nem a legjobb telóm van, de élőben elég szép volt. Kilátás Kis-Milicről a füzéri várra
[ Szerkesztve ]
-
jjeahh
nagyúr
válasz szimpláncsak #207174 üzenetére
Szerintem ezt nem szervizelték kb. soha és a száraz szivacsok+szimeringre ráült trutyi szépen elkoptatta. Ez így gáz...
#207185 Hasaggymeg: Szép, november általában felénk is ilyen, imádom.
Más, mai:
-
rétisün
veterán
főleg hogy nekem még csak nem is a legfaxább görgőm van, csak egy 100 ejrós szabadgörgő. szóval igencsak össze kell kapnom magam, ha megint decemberi-januári balaton-kört akarok csinálni rajta
(#207184) zsocy: itt sötét zalában egész nap nem sütött ki a nap, ahogy a latinok mondták annak idején, 'nomen est omen' (bár azt hiszem nem pont ilyesmire gondoltak )
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
addikt
Ezt adom. Én vettem görgőt, hogy majd az offszezonban használni fogom. Háát egyelőre inkább még a hidegebb időjárás ellenére is a "normál" bringázást választottam.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz rétisün #207183 üzenetére
Szerintem az igazi kinti kerékpározást nem helyettesíti a legfaxább görgő sem. ...igaz nem a te műfajod, de ma gyalog voltam a Nagy Kevélyen és a pár 10 percig míg ott dekkoltunk 3 össztelós bringás is felérkezett oda, pár százzal a csúcs alá a kilátáshoz...még ha tolták is az utolsó ~100 nagyon sziklás-köves métert. Míg lent a városban ~5°C és köd, ott fent legalább 13-14°C és szikrázó napsütés volt.
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
zsocy
őstag
Nálunk itt a Velencei tónál szinte egész nap ködös idő volt, dél körül volt csak egy két naposabb óra. Szerencsésebb vidékeken éltek
-
rétisün
veterán
ez jó volt!
úgy gondoltam, az idén télen amíg nem lesz eső/hó inkább kimegyek bringázni, tavaly az ilyen 5 fokokban már csak görgőztem. még ha görgőn esetleg több km gyűlne is, inkább a 'valódi' bringázás, főleg hogy eddig kétszer görgőztem, 70 és 80 km-t bírtam, annyi egy ilyen lightos bringázáson is összejön....
szóval így is tettem, és tetszett, jó volt
[ Szerkesztve ]
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
ZolkoW
őstag
válasz parkr #207179 üzenetére
már önmagában a PP ás a bankom váltása között van nem is tudom, 3-4% asszem. Ha nem figyelek, és a paypal árfolyamán felejtem, én is megszívom néha.
ja, nem keresem elő a korábbi hozzászólásokat, ma kipróbáltam a válltáskát a fotómasina miatt, és hát soha többet biciklire.. akkor inkább kotorászok a hátizsákban, amit előtte leveszek a hátamról. Mindig gyanús volt, hogy "messenger bag"-ek hogy a fenébe lehetne jók tekeréshez, nekem biztosan nem működnének ez alapján.
[ Szerkesztve ]
Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz Zoliwrc #207167 üzenetére
Csak a hátad láttam csendben, egyedül gyűjthetted a szinteket mikor én melegedés végett feltekertem a rövid meredeken az aszfalttól felfele, szemben a rövid levágással mely lemegy az aszfaltra Törökmező felé.
szimpláncsak... ez szerintem kész katasztrófa.
HollyBoni... ezért használom telóimat 60kg-os bringás súlyára ajánlott nyomáson... miközben én 80 vagyok. 🤭
[ Szerkesztve ]
-
parkr
őstag
válasz parandroid #207177 üzenetére
Egy szóval sem említett utalást. Kártya vagy paypal amit normális ember használ szerintem.
Esetleg utóbbinál lehetett annyi ha a pp saját árfolyamon váltotta. -
Maximum1
őstag
válasz parandroid #207177 üzenetére
Nincs semmiféle díj, vásárlásnak számít.
Az utalás az a díjköteles, Revoluton kell utalni, kb. 2 éve ezt használja mindenki külföldi utalásra, legalábbis Mo-n.[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz parkr #207169 üzenetére
Nincs mit visszanézni, nemzetközi utalás az nem úgy megy, hogy veszed a deviza középárfolyamot, és átváltod. Lehet persze próbálkozni. De ott írja a kolléga, hogy mennyi volt az eurós összeg, és mennyit fizetett forintban, szóval nincs is miről beszélni, vagy grafikont nézegetni. Nyilván nem az árfolyam maga okozza az eltérés nagy részét, hanem az ilyen-olyan díjak. Nekem is kell(ene) néha Mo-ra utalnom, de az egy rablás, inkább megkérek valakit a családból, hogy utaljon helyettem, én meg majd kp-ban rendezem, ha hazamegyünk.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
SpaceJam
aktív tag
válasz szimpláncsak #207174 üzenetére
Elég szarul néz ki. A szakszerű karbantartás hiányára mindenesetre utal szerintem.
neszetools.hu ● pc360.hu
-
HollyBoni
veterán
válasz bardi #207172 üzenetére
A sima rugó érzékenységben verhetetlen. Simán lehet hogy egy olcsó rugós teló kisebb ütésekre érzékenyebb mint egy 10x olyan drága levegős teló (de minden másban sokkal rosszabb). Sajna ez a légrugó sajátossága, le kell tömítenie egy csomó nyomást, de közben szépen mozognia is. Mikor szétszedsz egy légrugót egyből érzed hogy mekkora frikció van benne. Csak hát sajna a légrugónak sok másik előnye van.
Nekem egy Pike Select+ van, és bár a sziklakerteket meg az ugrásokat szépen kivasalja, nem olyan érzékeny mint szeretném. Tervben is van egy Vorsprung rugós átalakítás.[ Szerkesztve ]
-
bardi
senior tag
válasz SpaceJam #207152 üzenetére
Próbáltam rugós RS villát, XC32 talán, nem tudom, és nagyon finoman mozgott, small bump sensitivity sokkal jobb, mint mondjuk most a Sektor villámnak. Budget, 100 mm-t mozgó telónak szerintem tökéletes, ha be tudod állítani a súlyodhoz, meg nem vagy túl nehéz, mert akkor nyekleni fog alattad.
'92 Honda VFR 750
-
nagyúr
válasz Ringman #207155 üzenetére
igen, ez elég jó. hogy minél jobb, és minél nem, az nyilván attól is függ, hogy mi mellé teszed oda. a ragasztósnál arra kell figyelni, hogy az jól sikerüljön.
[ Szerkesztve ]
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
parkr
őstag
válasz parandroid #207158 üzenetére
A linken vissza tudod nézni a grafikont. Én szinte minden nap nézem, tuti emlékeznék ilyenre
-
HollyBoni
veterán
Sziasztok!
Nem rendelt esetleg valaki Alpkit-ről mostanában? Bár pl. Szlovákiába szállítanak, ide nem... Érdekelne hogy sikerült e esetleg valakinek meggyőzni őket hogy szállítsanak ide, vagy ha nem akkor használt e valaki valamilyen package forwarding céget. -
Zoliwrc
aktív tag
válasz Hasaggymeg #207148 üzenetére
Igen, én voltam. Láttam a stravádat hogy Te is erre jártál.
-
Ringman
nagyúr
válasz parandroid #207165 üzenetére
a jó tok nekem adott (iphone se2+speck presidio2, a tok 1 évet kibírt, pedig többször sikerült biciklizés közben is leejteni a telefont aszfaltra, meg egyébként is, nem figyelek oda), így az öntapadós-matricás verziót néztem, úgy valamivel olcsóbb szerencsére.
melyik rögzítőszerkezet ajánlott a 3 közül?
az "erős forintról" persze nem ők tehetnek.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
parandroid
félisten
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Mi a véleményetek a kerékpár erkélyen való tárolásáról, mennyire árt ez a bringának?
Természetesen lenne kerékpártakaró rajta, szóval eső, hó és nap nem érné közvetlenül, de ettől függetlenül a hőmérséklet ingadozásokat lehet nem szeretné pár alkatrész hosszú távon.
(Egy montiról és egy országutiról lenne szó ha ez számít bármit)Van valakinek evvel tapasztalata?
-
addikt
-
Ringman
nagyúr
válasz parandroid #207158 üzenetére
én unicreditnél vagyok, ma paypalen keresztül fizettem 27.99$-ért 9155 forintot (ez 327,08 árfolyam), a hivatalos mnb-közép meg 323,06.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
jjeahh
nagyúr
válasz Hasaggymeg #207156 üzenetére
Van nekem is Tora TK, azt váltottam le a Recon RL-el anno, a rugós Suntouroknál sokkal jobb, de a levegősöktől nagyon elmarad. Nemrég szervizeltem le, hogy el tudjam adni, de asszem egy gyűrűt fordítva raktam vissza vagy valamit elcsesztem, mert a csillapítást nem lehet állítani, a teknősön maradt és az állító pöcök üresben forog körbe .
A 30TK-ból tudtommal van Coil és Solo Air is, a levegős verzió szerintem a legfapadosabb teló ami már szépen mozog és nagyobb minőségi ugrás a belépő rugósok után.Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
RexpecT
addikt
Tegnap este összeraktam az Elite Zumo + Triban RC500 kombót és nyomtam este 10-kor a zwiften egy rövid FTP tesztet. 190W-ot állapított meg, szóval van még hova fejlődni.
Azon gondolokozom, hogy elteszem lassan a monitot télre, viszont a tubeless miatt hogy érdemes tárolni? Le kellene szedni a külsőket, és kitörölni belőlük a lötyit, úgy visszarakni és felfújni a kerekeket? Tavasszal meg lötyi bele, és mehet a csapatás? -
parandroid
félisten
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz jjeahh #207153 üzenetére
A 30TK nem rugós? 🤔 Lányom bringáján a régi rugós [link] Tora is olyan szépen csillapít, hogy vakteszten gondban lennél megkülönböztetni.
[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
-
nagyúr
quadlockcase.eu-n most black friday van (-30% mindenből), plusz 35€ felett elengedik a szállítási költséget is (ide 10+ € az is).
[ Szerkesztve ]
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
SpaceJam
aktív tag
válasz kobayashy #207151 üzenetére
* Különbség
Akkor most először tapasztalod meg akkor, hogy mi is az a teleszkóp. Mindig mondom, hogy a Recon már jó élményt képes az emberben hagyni és nem csak egy gagyi orrsúly. Valóban ez a belépőszint, de a jó értelemben: erre már érdemes lépni. Alatta nem is nagyon van értelme telóra költeni, akkor már jobb egy merevvilla.
Én anno a széteső RST telóm helyett egyből egy Reba-ra váltottam, gondolhatod... Vajpuhaság, visszaútcsillapítás... Aki ezt még nem érezte, az nem ült normális montin.
[ Szerkesztve ]
neszetools.hu ● pc360.hu
-
kobayashy
tag
válasz Hasaggymeg #207150 üzenetére
Volt egy rugós suntour,ami már nagyon gatya volt.
Végül a Recon lett a befutó.A Bikeinn-nek 2x is írtam,de nem válaszoltak.
Ekkor volt raktáron a bikediscount-on a remot recon 30ezerrel drágábban,de mire rávettem magam,hogy megevegyem másnap már out of stock volt.
De szerencsére rá két napra volt sima recon raktáron.
Pedig ez alap belépő teló,de hát a külömbség az előzőhöz képest hatalmas.
Ez most jó lesz egy ideig,de nagyon izgatja a fantáziámat egy YT Izzo blaze,vagy Radon slide trail 10.0,vagy még a Canyon Neuron cf 9. -
kobayashy
tag
Egy kis info,a Bikediscount.de-ről rendeltem egy telót meg egy platform pedált vasárnap,és péntekre ide is ért .
Ami inkább rosszul esett az az,ahogy az OTP számolta nekem az EUR-t 379Ft-ért. Pedig néztem is a vasárnapi árfolyam akkor 366Ft volt.
Lényeg,hogy végre már csak fel-le mozog a villa,előre hátra már nem. ja,meg egy 1kilóval könnyebb.[ Szerkesztve ]
-
-
addikt
Mai nap remek bringás idő volt, így alap volt, hogy megint a szokásos erdei túrát bevállalom. Nagyon jól esett a tekerés, egy dolog árnyékolta be a lefele meneteket, hogy ma a siketek árasztották el az erdőt. 2x is állóra kellett fékeznem, mert hiába csengettem nem értették, hogy odébb kellene állni.. Nem értem, hogy miért ennyire nehéz ez, de valszín ez is hasonló, mint a közlekedési morál itthon..
-
Maximum1
őstag
[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
-
jjeahh
nagyúr
válasz bardi #207138 üzenetére
Pff.
Ha már...: kell vigyázni az elektromossalFb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
vhunor
őstag
válasz szimpláncsak #207126 üzenetére
Kiveszel egyet amikor felrakod
-
nagyúr
válasz venember83 #207123 üzenetére
ha megnézed a 140es vázát, az pont így néz ki, csak annak nincs ilyen fényezése.
-
SpaceJam
aktív tag
-
Ringman
nagyúr
válasz venember83 #207129 üzenetére
akkor a lehetőség adott
a fotón lévő nem néz ki nőinek szerintem
-
Ringman
nagyúr
válasz venember83 #207127 üzenetére
amúgy nekem is "női bringám" van, ami annyit jelent a nuroadnál, hogy más a színe és női nyereg van rajta, amit lecseréltem volna amúgy is. (még a kormány sem keskenyebb, aminek nem örülök, a 40-es is elég lett volna.
-
jjeahh
nagyúr
válasz venember83 #207123 üzenetére
Szerintem ez a linkelt női bringa, csak a gyári képeken a legkisebb 13.5" méret van és annak a rövidebb nyeregvázcsövére nem fért rá a merevítés.
-
Narxis
nagyúr
válasz Narxis #207122 üzenetére
Keresővel már látom, hogy "valami lerugott sz.r" kell. Van olyanom, a tartalék bringám csak nem tudom lesz-e olyan kényelmes mondjuk 5-6 órát kajafutárkodni.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Narxis
nagyúr
Üdv.
Kerékpárfutárkodáshoz városon belül van valami ajánlott kategória vagy konkrét modell?
A múltkor itt ajánlott decathlon-oson kívül ami még mindig nincs raktáron?"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Ringman
nagyúr
válasz venember83 #207120 üzenetére
nem lehet, hogy ez csak pl. az xl-esnél van így, mert ott a hosszabb felsőcső miatt kellett a merevítés?
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz szimpláncsak #207112 üzenetére
Nejem TRP HY/RD hibrid fékjei úgy jöttek Dumas országából, hogy át sem csomagolták, franciJa címke volt a postai csomagoláson mikor itt kezembe nyomták.
-
Ringman
nagyúr
válasz szimpláncsak #207115 üzenetére
én egy 11-36-osat vettem (csak még ki sem bontottam), az microshift volt.
de a 11-28-ason látszik is: [link]
szállítás külföldi raktárból: lassan ér ide, ennyi.
-
bardi
senior tag
Én még így vettem a nadrágomat náluk, picit tovább tartott, mire ideért, de legalább megjött.
'92 Honda VFR 750
-
Ringman
nagyúr
decában szokott lenni, pl: [link]
eléggé hiánycikk a kazetta is, szóval ne várj
-
varsam
őstag
válasz venember83 #207100 üzenetére
Én ezt találtam: Cube sting ws 120 pro titan & mint 2020
-
szimpláncsak
tag
Most nézem, hogy ebike.hu-n a legolcsóbb készleten lévő 10-es kazetta a 105-ös cs-5700 16ezerért . Remélem Black Friday-re tartogatják az olcsóbbakat .
Más: Decathlonban most találkoztam először azzal, hogy " szállítás külföldi raktárunkból". Csak nem összehoztak valami regionális logisztikai központot? vagy régen is volt ilyen státusz?
[ Szerkesztve ]
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz szimpláncsak #207110 üzenetére
Fogyasztói társadalom a javából, akár hitelből is de legalább mértéktelenül.
-
szimpláncsak
tag
válasz Hasaggymeg #207109 üzenetére
Kedvenc érvem Meg, hogy a bevásárlóközpontokban is mennyien vannak, meg mennyi autó van az utakon, ezért nincs itthon szegénység.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz Ringman #207107 üzenetére
... ja, és a kínain még tükörtojást is készíthetnél a hosszabb nyári éjszakákon. 🤭
vhunor... közben meg megy a sírás a nagy szegénységről, mi?!
[ Szerkesztve ]
-
jjeahh
nagyúr
-
Ringman
nagyúr
Moon X-Power 2500 30k-ért. (a reális eredeti ára nemtom mennyi)
ez kínai v német lumen?
-
vhunor
őstag
válasz Hasaggymeg #207105 üzenetére
Ahol vettem és összerakták, pár hete volt még kiállítva egy Oltre XR4, Dura Ace Di2, Fulcrum Wind 55. Annak az ára 3,85 millió és tegnap már nem volt meg.
Közben a sarokban egy Pinarello Prince Ultegra Di2 2*12-t helyeztek üzembe.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz vhunor #207103 üzenetére
Ez minden felsőkategóriás termékre igaz, a Bentley gépkocsi, Hansa csaptelep, vagy éppen Miele mosógép, ezek rétegtermékek... ugyanakkor mindenki arra költi megkeresett pénzét amire akarja...kedvenc gázszerelőnk pl. ocsmány 1300 $ Luis Vuitton bakancsra. [link] 🤭
-
rétisün
veterán
válasz vhunor #207103 üzenetére
senki se mondta
az én Roadlite-om se ér annyit, amennyiért adták Canyonék, hiába az Ultegra felszereltség, mégis megvettem pontosan tudom,hogy működik a dolog
-
vhunor
őstag
válasz rétisün #207101 üzenetére
Ki mondta, hogy megéri? Amúgy alkatrészenként vettem, és jóval a listaára alatt jött ki. Nyilván úgy is túlárazott (a váz miatt), de minden hobbi ilyen. Egyébként próba nélkül vettem (érthető, sehol nem lehet kipróbálni egy ilyet itthon boltban), úgyhogy simán lehet, hogy 500 km után kiderül hogy nem illünk össze.
-
parkr
őstag
válasz Hasaggymeg #207097 üzenetére
ajajj kilóra az enyém kicsit drágább már (és még van amit cserélek)
-
rétisün
veterán
válasz Hasaggymeg #207097 üzenetére
nem éri meg (sztem )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest