Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
M.Eriksen
tag
Üdv.
Nemrég beneveztem én is egy Air-re, eddig nagyon kellemesek a tapasztalatok. Egy Nomad traditional leather case-t fekete színben rápattintottam itt a kezdeti féltős időszakban. Minőségileg nagyon rendben van ez a tok, jó a fogása is, de egyet tudok érteni azokkal, akik tok nélkül használják, ez a telefon kívánja, hogy fedetlen legyen. Még nem békéltem meg ezzel a gondolattal, de azt hiszem ez lesz a sorsra a későbbiekben.
Valamint kérdezném, hogy aki használ magsafe akksit hozzá, mik a tapasztalatok, felhasználói szokások.
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket! -
Fryskitt
addikt
Ez a bemondás a semmiből úgy kellett, mint egy falat kenyér. És nem vissza fejlődés, csak van egy ilyen is. A power usernek ott a pro max, inkább az nem hozott egetrengető újdonságokat, bár annak elég sok gyártó híján van. Az Air inkább csak egy divatcikk, bár azért annyira meg nem használhatatlan, mint ahogy mondják. Olvasgass vissza azoknak a véleményéért, akiknek van és nem csak úgy bele írogatnak a fórumba anélkül, hogy használták volna.
-
blagolf
senior tag
Éppen ideje volt visszafelé fejlődni.
-
gabenh
tag
Kellemes csalódás nekem az üzemideje, sokkal rosszabbra számítottam.
Nem érzem nagyon kevesebbnek a Xiaomi 15T Prom akksiidejénél sem egyelőre, aztán majd hosszabbtávon kiderül 🤔 -
manokaki
addikt
kiprobáltuk 2 kollégával az étteremben a kamerát
egy Iphone 11 , Iphone 15Pro és én egy Air .
Utánna összehasonlitottuk : a 15Pro kb 10%-kal élesebb a kb 10 méternél távolabbi dolgok , ami azon belül van ugyan olyan.. a 11 -nek láthatoan gyengébb a kamerája 10 méteren belül is, de összeségben az se rossz
alap 1x zoom, étteremben ( 25 méter hosszu ) alapbeállitásokkal ..
-
manokaki
addikt
na holnap 1 hete , hogy használom az Air-t , töltési ciklus 1 -en áll
, simán megvan a 2 nap aksi idő, általában a második nap este 22,00-kor teszem fel a töltőre 28-33%-on ... Tegnap reggel 5-kor vettem le a töltöröl , most 73%-on van 2 óra 31 perc kijelző idővel...
A Pixel 9 Pro is ugyan ennyit birt 1,5 hónaposan.....ugyan ilyen használtattal..
-
Laurh
aktív tag
Volt egy érdekesség amikor beállítottam az Air-t. Utólagosan nem lehetett Esimet hozzáadni. Nem volt ilyen opció a “Mobilhálózatok” menüpont alatt. (tök üres volt a menüpont)
Vissza kellett állítani gyári beállításra a készüléket és a kezdeti telepítési lehetőségeknél feldobta az Esim aktiválása opciót.Más is tapasztalta ezt?
-
manokaki
addikt
Jó mondjuk azt nem tudom , ha valaki egyfolytában Bluetooth kapcsolatot használ órához , meg hasonlo nyaklánkságok ( GPS kapcsolat , stb ) akkor mennyi lenne !
Ez az eredmény saját használatbol jött ki , természetesen mindenkinél más !
De Pixel 9 Pro-n ( ezt váltotta ) ugyan ilyen eredmény született , mondjuk ez még nem annyira lereváns , mert az első feltöltésből származik , és volt benne egy Update is, meg ugye sok állitgatás ... -
manokaki
addikt
Kijelzőidőről , 4,5 óra 50% akksi fogyás alatt , Ebben volt , játék picit, fotozás , egy nagy frissités , messenger , faceboook , internet. Most reggel vagyok 49%-on…..
-
manokaki
addikt
Na kiprobaltam egy játékot rajta , ami csak iphone-ra jelent meg sajna , Assassins Creed Mirage.. .. hát le a kalappal a grafika előtt , ilyen játék Androidra nincsen , ilyen grafikával…
20 perc játék le is kapott vagy 7-8 %-ot
, picit melegszik is a teteje
De nagyon ott van….egyébként készenléti állapotban ( vagy hogy hivják mikor semmit nem használsz csak van a telefon , semmit nem merül orák alatt semm….. -
dud998
őstag
-
manokaki
addikt
Na beléptem az Aire-esek táborába tegnap
Pixel 9 pro-rol..
-
cyberkecsi
csendes tag
Én is köszönöm az infókat! 😊
alig várom, hogy megjöjjön. 😁 majd én is megírom a tapasztalataim!
-
Fryskitt
addikt
válasz
manokaki
üzenetére
Vsz nem menne a két nap. De van ennek jelentősége? Én néha ügyelek kórházban, így akár érdekes is lehetne a két nap üzem idő, de még ott is van éjjel pár óra, amikor pihenni tudok, tehát tölteni is. Aki otthon alszik, annak nem teljesen mindegy? Fel nem tudom fogni az üzem idő parát. Aki szeret egérmozit nézni, azt értem, hogy zavarja a mono hangszóró. Engem ez nem érdekel. Akinek fontos a kamera, azt zavarja az egy objektív és pl ez zavar engem is. Ezt a kompromisszumot meg kellett hoznom. Aki heavy gamer, azt esetleg zavarja az órajel le szabályzás, de én nem játszom, így ez sem zavar.
Ezeket kell átgondolni. Nekem, az akku annyit számít, hogy bírja ki a napot. Éjjel úgyis töltöm. Ez ennyi. -
Fryskitt
addikt
válasz
manokaki
üzenetére
Két hónapja van meg. A napot simán végig bírja reggel hét és éjfél között, nem nyúzom kimondottan de nem is figyelek oda rá, használom, ahogy eddig. A 15 pro max, ami előtte volt, az ios 26-tal kevésbé bírta. Valószínű, hogy a pro-k sokkal jobban bírják, rengeteget fejlődött a technológia meg az optimalizálás, azon veszem észre, hogy a watch amolyan bír másfél - két napot. Viszont gyönyörű a telefon és nem húzza a zsebem. Sztem aki nem egész nap használ GPS-t és videozik, és éjjel otthon van, annak megfelelő. Ami jobban zavar, az a gyengusz kamera. Sajnos sem a makró sem a tele nem az erőssége. De alapvetően ezzel együtt tudok élni, de leginkább ez az, ami nekem hiányzik.
-
manokaki
addikt
akinek már régebb ota van ( min.1 hét ) irjon pár szót az üzemidőről..
Kijelzőidő , internet , stb
Nagyon gondolkodok a váltáson , de félek is kicsit
-
dud998
őstag
válasz
cyberkecsi
üzenetére
Egyáltalán nem. Nagyon szeretem!
-
BossBoss
őstag
válasz
cyberkecsi
üzenetére
Nekem is volt 13 minim. Imádtam. Azóta sima Pro-k. Most viszont én is gondolkodok az AIR-en. Papíron jobban bírja az akksija mint a jelenlegi 15 Pro-m. Vannak kétségeim.

De még pakliban van a sima 17 is. Nem egyszerű döntés. -
domos
senior tag
válasz
cyberkecsi
üzenetére
Én imádom. Megjelenés napján vettem meg, sosem éreztem hogy bánnám. Legjobb telefon a világon.
-
cyberkecsi
csendes tag
Tegnap megrendeltem én is az Air-t. Megjelenés óta 13 Minit használok, eddig vártam egy újabb Minire, de feladtam. Kicsit izgulok, milyen lesz egy ilyen nagy telefont használni.
gondolkodtam a 17 Pro-n is, de túl vaskosnak és nagynak ítéltem, az Air legalább könnyű és vékony.
Illetve 407.000-ért sikerült beszereznem Amazonról, gondoltam így már majdnem a lélektani határom altt van, ami úgy kb a 400k. 😅Mik a tapasztalatotok így 2,5 hónap használat után?
Nem bántátok meg? 🫣 -
judas13
veterán
válasz
Fryskitt
üzenetére
Mindenkinek azt kell választani, ami a felhasználói szokásainak legjobban megfelel.
Ez pontosan így van. Jelen esetben itt a felhasználók - idáig - mondjuk éppen nem ezt választották.Nekem monoval ingyen sem kéne, az aksi csak a második problémám lenne (ugye 13 minivel tudom is miről beszélek), de kétségtelen a legkülönlegesebb, legegyedibb teló ez mostanában a cégtől.
Addig is jó használatot hozzá!

-
dud998
őstag
válasz
Fryskitt
üzenetére
Én azt szeretem az Airben hogy mivel vékony és könnyű, így nem gond a nagyobb kijelző. Eddig 6,1”-os telefonjaim voltak de kellett a nagyobb kijelző. Viszont a Pro Max nekem nagy és nehéz valamint nem is használnám ki. Szóval pont az én problémámra gyógyír ez a telefon.
-
Fryskitt
addikt
Mindenkinek azt kell választani, ami a felhasználói szokásainak legjobban megfelel. Én most kipróbáltam az Airt, mert a tesztek alapján úgy tűnt, megfelelő lesz nekem.
Akkuval bírja lefekvésig, a mono hangszóró nem érdekel, mindig fülest használok vagy külön hangfalat (nem bírom
a Sokol rádió minőséget, ezen nem változtat, hogy mono vagy sztereo), egy csöppet hiányzik a kamera, de nem vészes.
Hogy később, ha az akku elkezd degradálódni, mi lesz az jó kérdés. De amit eladtam 15 pro max az kb ugyanazt tudta, mint ez, két évesen. És fél ár alatt lehetett eladni. Ez az Alma már nem az az Alma, mint amikor beneveztem az 5S-re. Tömeg cikk lett és (nálam legalábbis) nem kifejezetten tartós. Tehát ha most az Air nem válik be, majd veszek másikat, ahogy eddig is, nem hinném, hogy nagyobb bukás lesz, mint a pro max. Félárat ezért is kapok majd. Addig meg k jó ránézni erre, plusz nem húzza a zsebem. -
dud998
őstag
Na csak nem bírtam magammal de gyönyörű ez a tok és lehelet vékony, szinte semmit se vastagít a telefonon. 😊
-
judas13
veterán
Csak ő tudja szerintem is. De éppen most találtam meg ezt a friss hírt aki pont mond számokat a Counterpoint Research adatai.
Az iPhone 17 tarol, az iPhone Air viszont alig fogy, komoly bajban az Apple új modelljeAz iPhone 17-széria eladási számai jóval felülmúlják az előző generációt, de az iPhone Air meglepően gyengén teljesít - a vásárlók nem kérnek a vékony, de gyenge akkumulátorú modellből.
A 999 dolláros Air papíron az Apple vékony csodája, valójában azonban a vásárlók szerint túlárazott és gyenge. A 3 149 mAh-s akkumulátor 26 százalékkal kisebb a 17 Pro-éhez képest, miközben az árkülönbség csupán száz dollár. Nem csoda, hogy az iPhone Air az első tíz napban mindössze 3 százalékot hasított ki az eladásokból, kevesebbet, mint az előző generációs iPhone 16 Plus.
[link]
Ilyen gyenge nyitó adatokra egyáltalán nem számítottam azért. Persze egy éves jelentés lesz ami megmutathatja a teljes összképet majd világszinten is talán. Megismétlődik amúgy majd a mini sikertörténete?
Úgy kérdezem ezt mint 13 mini tulaj.. -
Inarus
addikt
Épp ezért mondom, hogy lehet rajongani az Air-ért, de ilyen szalagcímekből ne vonjatok le nagy következtetéseket. Elfogyott Kínában az előrendelés? Semmit sem jelent. Csak az apple tudja pontosan, mennyire fogy jól vagy rosszul az Air, szóval tök felesleges már most azt spekulálni, hogy folytatják-e vagy sem.
-
Inarus
addikt
Meg senki sem mondott semmit arról, hogy tulajdonképpen mekkora készlet fogyott el Kínában pillanatok alatt...
-
Ricardo
titán
A második linken ott a válasz
" Bár az Apple új, ultrakönnyű modellje technikailag jól szerepelt, az eladások elmaradtak a várakozásoktól - különösen az erős iPhone 17 Pro Max iránti kereslethez képest."
Nem fogy olyan rosszul, de a többi jobban fogy.
A minivel is ez volt. -
dud998
őstag
Ma egy hete használom a telefont és nagyon elégedett vagyok vele. Semmi gond nincs vele, az üzemidő nagyon jó. Sokkal jobban bírja mint a sima 15. A monó hangszóró sem tragédia. Nagyon de nagyon jó érzés kézben tartani, nagyon prémium érzet. Tok és védőüveg nélkül használom, ezt a formát kár elrontani. 😊
-
karpathy
csendes tag
Sziasztok!
Nálam egy 15 pro telefont váltott, de ez nem volt tervezve. Garanciában cserélték a tizenötöst, úhgy gondoltam most jó áron el tudom adni. Az üzemidő érzésre pont megegyezik az előzővel, nekem nincs vele gondom. Viszont nagyon rossz érzés volt tok nélkül használni, ha leraktam valahova pont a kamera koppant, fétem, hogy karcos lesz.....
Évek óta csak tokban vannak a telefonjaim, nem éreztem komfortosnak pucéran. Kapott egy ilyet:
https://momanio.hu/benks-magnetic-armor-air-aurora-kevlar-tok-iphone-air?gad_source=1&gad_campaignid=17181790219&gbraid=0AAAAAoNHLOFBIBuqlopfTVwZTEBijge2h&gclid=EAIaIQobChMIgdC28NyqkAMV0KWDBx0y4wY9EAQYASABEgLc0_D_BwE
számomra így tökéletes. Nem érzem vastagabbnak, jó kézbe venni és nem érdekel ha koppan. -
-
Fryskitt
addikt
Ilyennel van valakinek tapasztalata?
-
Snoop27
őstag
válasz
GhostVector
üzenetére
Nekem az a méret és súly volt a jó, egyszerűen jó volt kézben tartani
13 PM 240 gr volt, a 17 PM pedig 233 gr. s ez utóbbi csak 2.5 mm-rel nagyobb, ennyire érződne? -
kbadam83
senior tag
Sokan írták, hogy mennyire csúszik tok nélkül stb. Én pont az ellenkezőjét érzem ezeknek. Ez az első telefon, amit tok nélkül használok, egyáltalán nem csúszik a kezemben, és vékonysága miatt tökéletes számomra a fogása minden helyzetben. Évek óta cserélgettem a telefonokat és sosem éreztem, hogy na ez az ami tökéletes számomra. Hát az Air lett az. Egyszerűen imádom
-
Legyetek szívesek az offot befejezni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

, simán megvan a 2 nap aksi idő, általában a második nap este 22,00-kor teszem fel a töltőre 28-33%-on ...