Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
giroud199
senior tag
Sziasztok, jack USB c hallgatva az autóban random megáll a zene. Főként ha uthiba van. Régebbi i15/13pro nal ezt nem tapasztaltam. Lehet bent valami idegesítő beállítás? Kábel nincs megtörve szinte vadi új.
-
Nick Beam
csendes tag
-
papp54
aktív tag
Nem bántam meg hogy ezt választottam. Nagyon jó telefon.
-
Lozi8
tag
Március 10 óta van meg . F@sza 1 teló ez ( szerintem ) . Igaz 2 telefont használok , az Air fő telefon , beszéd , közösségi média , néha játék . Így azt mondhatom , h 30 vagy 36 óránként töltöm. Bárkinek mutattam a telót , csakis pozitív véleményt kaptam
. Mondjuk nem csüngök rajta egész nap ... -
Nick Beam
csendes tag
Megvettem magamnak az Air-re (rendszerváltási ajándékként
) az aramid Pitaka ultra-slim tokot. Hát ez zseniális, csak ajánlani tudom, bár nem olcsó. De tökéletesen illeszkedik, vékony, könnyű. Mondjuk ez a szürke gyűjti az ujjlenyomatokat, talán másik színben nem annyira. Valaki javasolta a Tacticalt, az volt nekem az i15-ön, az se rossz, de nem ennyire passzentos -
Csatak
kezdő
Le vagyok nyugözve az akkuval kapcsolatban.
Tegnap reggel 7:10 óta 6 óra 50 perc kijelző idő van benne és 29%-on van az akksi.

Valószinűleg, ha játszanék rajta nem bírná ennyire. -
Csatak
kezdő
Üdv mindenkinek.
Ma én is csatlakoztam egy fekete 256-os modellel.
Egy i16-ot váltott. Sajnos kényszerűségből, de nem bánom. A napokban sikerült hullámsírba vetnem a 16-ot úgyhogy új telefont kellett beszereznem. 16-nak a kis méretét úgysem tudtam megszokni pro maxok után.
Ez a telefon elképesztő. Feketében hihetetlen, hogy mennyire prémium hatása van. A vékonysága és ez a sötét szín nagyon komoly hatást kelt. Nézegettem az égkéket meg a fehéret, de emellett döntöttem. Mondjuk, ha lett volna zöld mint a sima 17-ből akkor azt vettem volna.
Az összes iphone-nak ilyen vékonynak kéne lennie.Olvasgattam a napokban a fórumot és meglepve tapasztaltam, hogy van akinek kicsúszik kiesik a kezéből, nem jó a fogása.
Hát számomra tökéletes. Egyáltalán nem érzem csúszósnak. Tök stabilan tudom fogni. Valószínüleg kell hozzá egy közepes vagy nagyobb kézméret a kényelmes fogáshoz. Nekem viszonylag nagy kezeim vannak.Akkuról, kameráról stb, még nincs tapasztalatom, mert kb 1 órája van meg. Ha hozza az i16 szintjét akkor már elégedett vagyok.
Engem lenyűgözött eddig külsőleg. Belsőleg meg még ismerkedés van.
-
Lozi8
tag
Üdv. Vettem én is egyet, ( elolvastam mindent róla ) nagyon szép ez a teló . Elégedett vagyok
-
kbadam83
senior tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Az alumínium kialakítással a sírba lehet tenni, minőségérzet 0. Az Air az meg szerelem azóta is, igazi Apple érzés. És a kézben tartása is, sokkal de sokkal kényelmesebb mint bármelyik alma számomra. Fotózásra is tökéletes számomra, hiszen 95%-ban vagy a felett úgy is a fő kamerát használom, az meg tökéletes képeket készít
-
kbadam83
senior tag
Üdv mindenkinek! Bejelentkezek ide egy feketével
iPhone 17 Pro-t váltott pár napja, szerelem azóta
-
Köszönöm! Igazából ez csak egy fólia a hátlapra, hogy ne csússzon annyira. Bár lehet csak az én kezemből akart mindig kiesni

-
Így már nem csúszik ki a kézből

-
manokaki
addikt
Engem az 1 kamera nem bántott , inkább ha picit zajos volt a környezet akkor nem igazán hallottam a belső hangszoron akivel beszélgettem...
Gyönyörü telefon ! -
iPhone 12 óta pro maxokat használtam de már meguntam hordozni egy olyan nehéz telefont. Próbáltam a 17 pro-t is de az meg kicsi

Bementem az egyik apr-be, megfogtam az airt és mar hoztam is el.
Nagyon ritkán használtam a Zoom kamerát így az nem hiányzik, a mono hangszóró szintén nem hátrány, mert ott az airpods pro mindig nálam. Akku is kibírja a napot 5-6 óra SOT-al, estére olyan 20-25% marad benne használatától függően.
Ami meglepő, hogy a mobilhálózat sokkal stabilabb az Apple modemmel ami benne van. Olyan helyeken is van 4g ahol eddig a pro max-al hálózat sem volt.
A mérete pont jó, a zsebben pedig szó szerint elveszik. Kötöttem rá magamnak AppleCare+ -t így bátran használom tok nélkül.
Ha nem nagy érvágás a kamera, mono hangszóró és az akku akkor nagyon szerethető telefon. Olyan mintha csak egy kijelző lenne a kezemben
-
karpathy
csendes tag
válasz
ricshard444
üzenetére
Garanciában kaptam egy új 15 pro telót, azt váltotta az air. Ahhoz tudom hasonlítani. Érzésre pont ugyanannyit tud az akksi, mint annak. Lehet röhögni, de én megvettem hozzá a gyári pótakkut, még sosem kellett használni. Ha a 15 pro megfelelt, ez is meg fog, ám az élmény nagyon nem ugyanaz
-
domos
senior tag
válasz
ricshard444
üzenetére
Veszedelmes, 3 óra SOT alig jön ki
-
domos
senior tag
válasz
ricshard444
üzenetére
Nekem meg szokott lenni így az 5 óra, de én nem játszom rajta. Viszont 10000x jobban bírja mint a Xiaomi 15 Ultrám XD
-
domos
senior tag
válasz
ricshard444
üzenetére
Milyen fényerőn az 5-6 óra SOT?
-
ricshard444
veterán
Látom elég halott a topik, mégis tapasztalati beszámolót szeretnék kérni:
Gondolkodom egy ilyen csodán, viszont nem tudom kibirná -e a napot, a szokásaim:
Durvább napokon kb 5 - 6 óra kijelzőidő.
Fotók és videózás napi 20 fotó / 15 perc videó.
Játszani nem játszom, csak néha, ha éppen tömegközledek.A 15 Pro kb 5 % -n birta ki a napot.
A 17 Pro Max jelenleg 40 % -n van egy ilyen nap után.Mik lehetnek a számok ? A folyamatos Powerbank nem játszik, mert gyorsan megöli az akksit a sok ciklus.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- Bluetooth hangszórók
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Tesla topik
- World of Warships
- Xbox tulajok OFF topicja
- Yettel topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! EVGA XC3 ULTRA RTX 3070Ti 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

15 Pro után pár hét S25 Edge. Nem rossz az sem. De maradok az almánál.