Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Az árazás viszont kemény. Külföldön is 99.99$
Azért az LDNIO A6140C nekem 18K volt hazai boltból, kiszállítással:
Tudom Nálad a méret a lényeg, csak megjegyeztem másoknak.
Amúgy az LDNIO A6140C-t sem lehet már ott kapni, ahol én vettem. -
-
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Az akkumulátorok és a töltésvezérlő áramkörök úgy vannak tervezve, hogy kezelni tudják a különböző töltési teljesítményeket. Ha csak 5 wattos töltő van használatban, az akkumulátor egyszerűen lassabban töltődik fel, de ettől nem lesz baja.
🟢 Kíméletesebb az akkuhoz: A lassabb töltés kevesebb hőt termel, ami hosszú távon segíthet csökkenteni az akkumulátor öregedését. A hő az egyik fő tényező, ami gyorsítja az akkuk kapacitásvesztését.
⚡ A gyorstöltés előnye: Természetesen a gyorsaság. Ha sietsz, akkor praktikus, de napi rendszerességgel nem muszáj mindig gyorstölteni.
-
válasz
Hieronymus
üzenetére
Most az az 1 V annyira érezhető töltés szempontjából
-
válasz
Hieronymus
üzenetére
Na az LDNIO A6140C-hez mellékeltek kb mindent is.
-
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Annyira nem vagyok kukacoskodó.
A Pixel telefonok egy részét nem fogja teljes tempóval tölteni. Hiányzik a 21V támogatás.
Bocsika, az én hibám. A cím alapján gondoltam, megkapta a országonként eltérő villásdugó részt. De így sem rossz.
Legyen hosszú ideig örömöd a használatában.
-
-
Én már nem nagyon veszek olyan dolgot, legyen az egy töltő vagy egy külső ssd, amiben nincs interaktivitás, színes kijelző....
Miért is?
Mert ez nekem igy kényelmes, hasznos, jövőbe mutató...Nem számít ha drágább. Van is egy mindent mutató SSD külső házam az allirol, bütykölők majd egy cikket belőle, csak kell még bele vegyek egy SSD-t min. 2TB de jobb lenne 4 TB
Amúgy kellemes töltögetést a cikk írónak, ha valahol összefutunk majd elnyalunk egy fagyit.
-
-
válasz
Hieronymus
üzenetére
A cím nem kerek. Ezt a töltőt például Olaszországban sehova sem tudod bedugni.
-Nos, minden nem lehet tökéletes. Én nem járok Olaszországba, de ha tenném, akkor ahhoz mérten választanék, akár eme töltőm belüli kialakított csatlakozóval. Itt igazából a kompakt méretére és az összecsukható töltővillára gondoltam, hogy így könnyebb az utazásnál elpakolni. Hát innen a cím is .
Ahhoz az Európában használt kb. 3 szabványhoz megfelelő csatlakozót kellene biztosítania a gyártónak.
- Teljesen igazad van, bár ha minden kötél szakad, akkor egy travel plug megoldás lehet.A legfontosabb paraméter.:
PD 3.1, PPS
Ezzel a notebook és telefon készülékek 99%-a optimálisan tölthető.
- Bezzeg ha nem írom le a többit , akkor meg azt tennéd szóvá
-
válasz
Hieronymus
üzenetére
Így van, nekem is az lett volna a jobb, ha 5:1 az arány az USB-C USB-A tekintetében.
-
-
Először is gratula hozzá! Használd egészséggel!

Másodszor pedig: nagyon tetszik, innovatív. Amiben jobb mint az én LDNIO A6140C-m, az a forgatható elrendezésű és abszolút dinamikus LCD kijelző. Na meg ugye, hogy kiírja, hogy nagyjából milyen tartományban van az aktuális hőmérséklet.
Amiben gyengébb: kevesebb a port, de ez csak az USB-A-t érinti, mert az LDNIO-n is 3 darab USB-C van. -
Szép sorjában.
A cím nem kerek. Ezt a töltőt például Olaszországban sehova sem tudod bedugni. Ahhoz az Európában használt kb. 3 szabványhoz megfelelő csatlakozót kellene biztosítania a gyártónak.A legfontosabb paraméter.:
PD 3.1, PPS
Ezzel a notebook és telefon készülékek 99%-a optimálisan tölthető.A töltő drága, nagyon drága. Viszont ez a legbiztonságosabb kommersz töltőgyártó terméke, ami lefedi a legtágabb igényeket.
PS:
Akcióban meg fogom venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- World of Warships
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen Blu-ray írót?
- Apple asztali gépek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Automata kávégépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Logitech g25
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R5 2600X 8GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1050Ti 4GB Gamdias Argus E1 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510 Cougar 700W
- HP 250R G10 (A23MMEA) - 15,6" FullHD IPS - Intel 120U - 32GB DDR4 RAM - 512GB SSD - WIN11 - Garis
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 4500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 500GB Nvme
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Tudom Nálad a méret a lényeg, csak megjegyeztem másoknak.