Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz HurkaLES #72650 üzenetére
Ha feldobja a lehetőséget hogy fájlok megtartásával, akkor annak úgy is kell lennie. Viszont a legtisztább először egy live linux pendrive segítségével másik adathordozóra másolni az adatokat és azután mehet a windows újratelepítés. Aztán amikor minden jó legyen biztonsági mentés. Nem is értem hogyan vannak anélkül emberek.
-
HurkaLES
tag
válasz #86564352 #72652 üzenetére
Már dolgozok az ügyön. Eddig sosem volt rá szükség... Addig mindig eljutottam hogy legalább csökkentett módban be jöjjön... Most úgy oldom meg h másik Hddre megy egy Windows. Azt bootolom be erre másolom a szükséges adatokat. Majd a régi HDDt ujrarakom majd vissza az adat. Csak reméltem hogy tud valaki esetleg parancssoros javítási lehetőséget. És nem kellett volna így vacakolni.
-
hfrankee
senior tag
Szerk: Megoldódott!
[ Szerkesztve ]
-
sinick
senior tag
Nem kell downgrade. W10 pro-(ko)n kapcsold be az SMB 1.0-át és az mindhárom gépen az otthon csoportok jelszavazását kapcsold ki. Katt IDE
Írtad, hogy van médialejátszód is. Nekem már csak egy szépséghibája van. Ahhoz, hogy a médialejátszó lássa a gép megosztását előbb kell bekapcsolni a médialejátszót és csak utána a gépet. Hálózat tiltás/engedélyezés számítógépen ki-és bejelentkezés nem elég - lehet ki kéne várni 30 500 mp-et, ezt nem próbáltam -, reboot kell.
-
hodostamas
addikt
Valami ötlet hogy miért indul újra a gép ha sleep-be rakom? Kivan kapcsolva a hybrid sleep meg hozzá hasonlók, lemegy sleep-be, szépen halványodik a led hogy alvóban van, de bekapcsolásnál mintha kinyomtam volna a gépet, újrandul. Dell 5570-es laptop.
Ma DU kezdte csinálni, előtte még sose volt ilyen gondom vele..
-
SLYM
veterán
Sziasztok! Az egyik laptopon ezzel a nagy frissítéssel elment az összes USB. ha újratelepítem (csak az USB-ket) az se jó. Az Asus oldalán pl nincs is külön USB driver amit le lehetne tölteni. Valami megoldás lenne erre? Asus N551 JW a laptop. Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Egorov
aktív tag
válasz Egorov #72647 üzenetére
Na most 33%-nál jár. Annyira nem tűnik egészségesnek. Mintha valahol megakadna.
Az 5400-as HDD ami benne van, nem nagyon kellene gondnak lennie szerintem. Másik 2 gépben is olyan van és semmi baja, működik jó sebességgel.Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei!__....Ͼʘ.ʘϿ....__Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Blue Thunder
senior tag
Külön USB driver? Nem is igazán szokott lenni...de mondjuk egy chipset driver telepítés frissítés mondjuk megoldja a gondot mivel az vezérli
Esetleg töltsd le az laposod oldaláról az asus live update progit...jobb esetben, felismeri ha van újabb ha nincs akkor manuális keresés...
Illetve régebben elég sokat használtam a DRP progit de itt is ügyelni kell mit telepítesz (haladó módban jobban látszik)[ Szerkesztve ]
Telefonszámom: 06-30-6-570-800 +++ Ha írok PM-et tisztelj meg azzal ha bent jársz hogy válaszolsz!!!
-
SLYM
veterán
válasz Blue Thunder #72661 üzenetére
A chipset update se segített, közben azt is megcsináltam, a másik 2 tippnek utána járok. Köszi!
-
pc360
addikt
Most nekem van problémám. Lefagyott a gépem, kilőttem, és most így indul:
File: \Boot\BCD
Error code: 0xc0000034Ez javítható?
Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu
-
Blue Thunder
senior tag
Illetve az Intel Management Engine Interface is jó ha fent van azt is frissíteni, akkor volt olyan probléma amit az ATK telepítés is megoldott....érdemes az "ismertebb" drivereket feldobálni sokat segíthet.....gyári oldalon is érdemes kibontani a driver füleket (mióta változtatott az oldalán az asus, nem mindet mutatja), viszont a win 10 se mindig a legújabbjait szedi le updaten.
Telefonszámom: 06-30-6-570-800 +++ Ha írok PM-et tisztelj meg azzal ha bent jársz hogy válaszolsz!!!
-
HurkaLES
tag
Ismét problémám akadt. Valaki nagyon elátkozott erre a hétvégére. Minden adatmentest megoldottam. Ujratelepitettem a win10-et viszont nálam az internet tp linkes WiFi adapterrel megy. Töltöttem le hozzá drivert viszont amikor felraknam azt írja hogy nem érzékel adaptert. USBnek működnie kell mert már dugtam az adaptert az egér helyére is. Illetve adaptert is cseréltem már. Esetleg valaki járt már így?
-
Blue Thunder
senior tag
válasz HurkaLES #72667 üzenetére
Nem feltétlen kell hozzá driver, alapból amikor telepítetted a win-t az felismerte és elvileg fel is kellett hogy dobja a csatlakozást. Csak simán használd és kész. Mondjuk érdemes úgy telepíteni hogy be van dugva és nem vezetékről csatlakozva haladsz végig a telepítésen.
-
HurkaLES
tag
válasz Blue Thunder #72668 üzenetére
Harmadjára megprobalom akkor úgy hogy egyenesbe bedugom nem kábelen keresztül. Egyébként nem ismerte fel sajnos. Legalábbis nem jelezte. Folyamatosan annyit mutatott hogy kábel nincs bedugva. Semmi WiFi jel..
-
Egorov
aktív tag
válasz Egorov #72659 üzenetére
Na csodálatos, végre "befejezte" a frissítést. Egy hibakóddal. Nem sikerül a telepítés: 0x800705b4
Nem értem én ezt. Új gép, új windows 10 home, nem sikerül a frissítés, de közben meg 100%-on megy a vinyó.Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei!__....Ͼʘ.ʘϿ....__Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
ronaldo
őstag
Samsung RF711, teljesen friss install (win 10 pro), semmi, azaz semmi nincs telepítve (még vga driver sem), még csak (amúgy legálisan) aktiválva sincs.
Az egyik cpu magot majdnem 100%-on pörgeti mindig.
System interruption folyamat a bűnös érte. Kép1 Kép2
Indulás után 15-20mp-ig nem csinálja, akkor 1-3% között fogyaszt ezt a folyamat, de aztán belelendül.
Látott valaki már ilyet? Mi a javaslat? Én teljesen elakadtam.
(Emiatt volt most a reinstall is, nem emlékszem mikor vettem észre a jelenséget. Google alapján arra gyanakodtam, hogy valami driver vagy nem azonosítható program okozza. De ez nem jött össze... ).
-
HurkaLES
tag
válasz HurkaLES #72669 üzenetére
Így sem oldódott meg. Háromszor raktam újra a gépet. Hiába volt bedugva telepiteskor nem ismerte fel. Ezelott sosem volt baj bedugtam a tp linkes adaptert drivert felraktam és már WiFi volt netem. Most akármit csinálok driver telepiteskor azt írja hogy nem találja az adaptert... Le van valahol tiltva? Vagy hol kereshetek ilyesmire rá?
-
Blue Thunder
senior tag
válasz HurkaLES #72672 üzenetére
Csak a wifi stick volt bedugva? Vagy a vezetékes is?
Ha pendrive-ot dugsz rá azt felismeri?
Letiltva nem hinném hogy lenne de mondjuk biosban is meg lehet nézni hogy minden jól van e beállítva.
A letiltást meg úgy tudod megnézni hogy Gépház--hálózat és internet - adaptermódosítások beállítása és ott felugrik egy ablak ami mutatja hogy áll a helyzetTelefonszámom: 06-30-6-570-800 +++ Ha írok PM-et tisztelj meg azzal ha bent jársz hogy válaszolsz!!!
-
Blue Thunder
senior tag
válasz Egorov #72670 üzenetére
Mondjuk én alapból a 1709-est tenném fel...de van egy lehetőség erre a hibaüzire
Gépház - Frissítés és biztonság - Update-nál legalsó sorban ott van hogy speciális beállítások ott pipáld be ezt:
Restart majd újra indítsd el az update-tTelefonszámom: 06-30-6-570-800 +++ Ha írok PM-et tisztelj meg azzal ha bent jársz hogy válaszolsz!!!
-
HurkaLES
tag
válasz Blue Thunder #72674 üzenetére
Vezetékes egyáltalán nem volt bedugva. Nincs behuzva a vezeték a szobámban. Csak az adapter volt bedugva a gépben. A vezetéket az előbb ilyen USB toldora értettem. És ez a poén hogy az USB portok mennek. Mert a pendrivet is felismeri. Egeret mindent. Próbáltam már szerintem az összes USB portba. Ezért is gondoltam h lehet bekrepalt. De másikat is bedugtam az sem reagál semmit. Már másik drivert is próbáltam ott sem... Tanácstalan vagyok... Elsőnek a Windows krepalt be tegnap, ma ez nem jön össze. Valaki szerintem arra szentelte a hetvegejet hogy engem megatkozzon.... Egyébként köszi szépen hogy próbálsz segíteni.
-
HurkaLES
tag
válasz Blue Thunder #72677 üzenetére
Holnap délután küldök
-
Blue Thunder
senior tag
válasz HurkaLES #72678 üzenetére
Rendben! Egyébként meg szívesen ezért is vagyunk itt
A másik hogy a fenti update-es dolgot te is megcsinálhatod az is segíthet (nyílván menj át a szobába ahol van a vezetékes net dugd rá, maradjon benne a stick is és update)
De kivi vagyok majd a képre is...jó éjt nekedTelefonszámom: 06-30-6-570-800 +++ Ha írok PM-et tisztelj meg azzal ha bent jársz hogy válaszolsz!!!
-
Angel2014
addikt
Sziasztok segítsetek nekem véletlen rákattintottam a startmenüben a spotify re és akárhányszor indul a gép mindig előjön..mit lehetne vele csinálni hogy ne induljon el? Hiába zárom be mindig elő jön.
[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Angel2014
addikt
válasz Doky586 #72681 üzenetére
Hiàba..egyrèszt nem èr semmit próbàltam..folyamatoknàl pörög ugyan úgy..a màsik csak elindìtottam de nem lèptem mèg be...ìgy nincs lehetősèg beàllìtani sem ..mert a speciàlis rèsznèl lehetne, de ìgy ezt a menüt nem hozza be.
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
atyca
senior tag
Sziasztok!
Két napja a következőt produkálja a gépem.-a legfrissebb win10
Bekapcsoláskor ez fogad,és az Áruház sem megy:Net van, böngészni tudok.
A fentieket a tálca probléma is fűszerezi....(nem mindig)
Leállítás,újraindítás,fiókból ki-belépés,káromkodás (ezek többször is),és egyszer csak jó lesz.
Win reinstall?Win11 Pro/64, MI TV Stick, Kodi 20.2 (többi az adatlapomon)
-
nagyúr
Nézd már meg a hálózat résznél a proxy szervert! Ha ott van gubanc akkor proxy vírusod van és nem engedi a z ms dolgokat. Nekem is ez volt, csak én az időjárás app-nál vettem észre a turpisságot.
[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
svgyula
addikt
válasz Angel2014 #72680 üzenetére
Szia! Az a helyzet, hogy berakta magát azonnal az indítómenübe. CRLT-SHIFT-ESC indítás rákatt törlés.
Ha így nem megy akkor ccleaner felrak és ott eszközök-automatikusan induló programok törlés. Itt érdemes lenne nálad amúgy is körülnézni ha eddig nem találtad ezt az "opciót". Mert valószínűleg a win elindít minden sz@rt amire nincs szükség és csak feleslegesen tanyázik a memóriában.[ Szerkesztve ]
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
Werkly
őstag
Kihúzott nettel való telepítés után kikapcsolom a rendszerbeállításoknál az eszközillesztõk automatikus frissítését ez tiszta. Ha csatlakozott nettel telepítek akkor semmi driver nem kell? Eszközkezelõ nem mutat "hiányt". Például nVidia drivert, komplett fölteszi experience-el együtt netkapcsolat esetén? Meg minden mást is? Folyamatosan keresget újabb eszközillesztōket ha nem kapcsolom ki? Van aki még offline telepít? Kösz.
[ Szerkesztve ]
-
azaki99
csendes tag
Sziasztok.
Bocsi ha nem tartozik a témába,de nem találtam jobb topicot.
Szóval a helyzet,hogy szeretnék egy androidos alkalmazást amivel távolról,internet használatával Ki/be tudom kapcsolni az otthoni gépet,amin windows 10 Pro van.
Létezik ilyen alkalmazás?
Ha igen,kérlek segítsetek
Előre is köszönöm.
Üdv.[ Szerkesztve ]
-
svgyula
addikt
válasz Werkly #72688 üzenetére
Szia! Az esély arra, hogy az eszközkezelőben offline telepítéskor nem lesz (!) egy eszköz sem, mellett pár éves gépnél kicsi az esély. nekem az x db telepítésből tökéletesen működő csak win driverrel egy sem volt még a zsír új gépek között sem! Az "új" gépnél ott volt "az eszköz megfelelően működik" lesz az infó aztán dobálta a hibákat egészen addig amíg a saját driver fel nem lett pakolva. Csak elég unalmas egy-egy telepítés után végig tesztelni mindent egy gépen, hogy a tulaj ne hőbölögjön pár nap múlva mert valami ne tetszik neki. Nem véletlenül ad ki minden alaplap, VGA, stb. gyártó hardver illesztő programot a saját termékéhez.
Az viszont biztos, hogy az Nvidia kártyát játékhoz win driverrel nem tudod használni. Természetesen kártyázni tudsz de már egy TC-ben a görgetés is kínszenvedés az office-ról ne is beszéljünk.Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
oleandro
tag
Sziasztok,
kérnék egy kis segítséget, vagy talán tanácsot. A mai nap bekapcsoltam a gépet és több program nem hajlandó elindulni. Kezdve pl a start gombbal, nem hajlandó előjönni. Nem működik az alt tab, nem jön fel a vezérlőpult, stb, stb. Legnagyobb gondom, hogy a számlázó program sem hajlandó betölteni, szerintem Win SQL miatt.Volt legutóbb egy frissítése, amit napokig nem hajtottam végre, utána meg egy áramszünet miatt, mintha csak félig végezte volna el.
Szerintetek milyen úton induljak el? Futtatás ablakot elérem, esetleg onnan hogyan tovább?
-
ronaldo
őstag
válasz ronaldo #72671 üzenetére
Annyit azóta sikerült kideríteni a Windows performance analyzerrel, hogy a hal.dll okozza a problémát.
Ez valamilyen hardveres gondra vezethet vissza, de mi az? Ennél lejjebb nem tudtam fúrni.
Wifi működik, vezetékes net is, 2011-es a gép, tehát nem natívan, hanem külön vezérlővel ellátott usb 3.0 van, hdmi-n használok vele +1 monitort, meg külső egér+billentyűzet.
Notebook lévén olyan sok mindent nem tudok lehúzogatni a gépről...
Ki lehet valahogy deríteni, hogy a hal.dll-nek mi baja van?
[ Szerkesztve ]
-
-
SLYM
veterán
válasz Blue Thunder #72665 üzenetére
Egyik sem oldotta meg a problémát sajnos, pedig vagy 20 drivert frissített a DRP. 39-es hibakódod dob egyébként, "nem tudja betölteni az illesztőprogramot". A windows oldalán az ajánlott eljárást is végigtoltam (eszköz eltávolítása, majd hardverváltozatok keresése).
Régi szép emlékek a nagyszerű windows frissítésekkel... Alapvetően egyébként nem is lenne óriási tragédia egy win újrahúzás (nem a faszt nem), vagy visszaállni a régebbi verzióra, csak így USB nélkül nem tudom hogy kimenteni a fontos dolgokat a gépről.
[ Szerkesztve ]
-
Blue Thunder
senior tag
Akkor próbáld újrahúzni mindjárt egy 1709-es verzióval. Kimenteni meg ki tudod, pattintsd ki a vinyót, rákötöd egy asztalira, átmásolod, ujra win és ha megoldódott a gond akkor pendriveon visszatolod a lementett fájlokat. Vinyot meg legalább 2 particiora megosztani, egyik rendszer másik data, azt legközelebb nem kell vesződni a menteni akart cuccokkal. Mondjuk majd nézz egy hdsentinelt is nem e esetleg a vinyó szektorhibás és az okozza
-
SLYM
veterán
válasz Blue Thunder #72699 üzenetére
Előtte még futok pár kört szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest