- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Sokat késik a vonatod? Itt a megoldás! [mávtp]
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
idegen lény #157719 üzenetére
Ja, ha a legbonyolultabban program amit használsz a "Jegyzettömb", akkor nem szóltam semmit..
-
válasz
idegen lény #157716 üzenetére
De te nemis tudod a belakott rendszered lementeni hogy egy zsarolóvírus fertőződés után fél órával ugyanúgy használhass mindent ahogy előtte..
-
válasz
cintula187 #157711 üzenetére
Niubi-val cseréld meg a hátsó két partíciót, majd a C t vond össze az S el.
-
válasz
MaxxDamage #157708 üzenetére
Már nem lehet.
-
válasz
MaxxDamage #157706 üzenetére
Az már aktiválatlan akkor..
De hogy milyen sűrűn lehet ide-oda rakosgatni egy licenszet azt nem tudom. -
válasz
MaxxDamage #157704 üzenetére
Most mi is a gond? Azt írtad (mutattad) hogy sikerült...
Nem a kulcs vihető át hanem a digitális licensz..
-
-
-
-
válasz
idegen lény #157649 üzenetére
Milyan módon létrehozott Windowsok működésére van garancia?
-
-
-
-
válasz
tordaitibi #157552 üzenetére
"secure boot kompatibilis de néha mégse"
Ez inkább user errornak tűnik. -
válasz
tordaitibi #157548 üzenetére
"Linuxom néha elhasalt Secure Bootos gépeken"
Linux Mint iso SB kompatibilis, más disztrók nem biztos. -
-
válasz
Pete55555 #157487 üzenetére
"nemrég cseréltem hardvert" opció, ott meg csak a régi PC-t hozza ki, hogy aktiválhatom"
A licensz nem osztódik mint az amőbák.
Ott azt a gépet mutatja amiről át tudod rakni a licenszet.+1 válasz.
Ez azért történt mert előpartícionáltad ahelyett hogy a partícionálatlan helyet adtad volna meg telepítési célnak. Így nem maradhat, mert azon lemez nélkül nem fog bootolni. -
-
válasz
Graphics #157460 üzenetére
Ez nem az adatmentés topic..
-
-
válasz
ekkold #157170 üzenetére
Én még kinnhagyom itt az idei (nem előnézetes) módosítatlan win10-et.
Ámbár kicsit másképp néz ki a link: magnet:?xt=urn:btih:36a966c0bd34a4d1b78dd082a73475efc13272d1&xt=urn:btmh:122055d1e8ab1d090377754baa70721632b52b02c0f54159b99824d6663bfa2c4606&dn=Windows10-22H2-19045.5371-x64-2025&tr=udp%3A%2F%2Ftracker.opentrackr.org%3A1337%2Fannounce -
válasz
astrojoe12 #157338 üzenetére
Ötlet: letiltottad az automatikus drivertelepítést.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
idegen lény #157164 üzenetére
Nem, mert nincs aki hosszú távon seedelje.. (mindenki gyorsan lelép)
-
-
-
válasz
boborján2 #157153 üzenetére
"Mit értessz azalatt hogy elavult hibás?"
Azt amit a fenti fotód is mutat: lejárt benne a secureboot tanusítvány. Nem telepíthető secureboot módban. Ez gondolom utólag frissül. Másik hogy túl kicsi winre partíciót hoz létre telepítéskor amit később se tud kijavítani, így feltörhető marad a bitlocker benni.
Ennyi nem elég?
Mindezek aktuális 2024-es iso val kiküszöbölhetők.Consumer = home + pro + educat verzió.
-
-
válasz
BUZZLGHTYR #157099 üzenetére
Ha a hálózati boot is engedélyezve van az lehet percekig kereshél(ne) mielőtt megjelenítené a többit. Kapcsold ki a network bootot.
Pendriveot a MS saját eszközével vagy filekezelővel készítsd, ne használj hozzá 3.fél programját. -
válasz
BUZZLGHTYR #157092 üzenetére
A pendrivera már telepítve legyen a telepítő.
Pent kihúzni, hátsó alaplapi usb be bedug, restart.
Ezután látszódnia kell. -
válasz
BUZZLGHTYR #157087 üzenetére
Biost állítsd alapra.
-
válasz
BUZZLGHTYR #157085 üzenetére
Ne a biosban keresd a boot menüt.
-
-
-
-
válasz
coco2 #156839 üzenetére
King U szokta pár havonta elmondani.
Hiába csainálod meg amit írtál, egy teljesen tiszta installnál be fog aktiválódni a win és te a régi kulcsoddal csak azt a hibát fogod látni hogy "másik gépen már használatban a kulcs" hibaüzenetet kapsz. Ha bent hagyod a gépet Ms fiókban akkor (talán) utólag is elveheted a géptől a licenszet - ha már a vevő elvitte tőled a gépet. (mert gondolom emiatt akarod)
-
-
válasz
sicc_innen #156810 üzenetére
Nem a licensz járt le hanem a céges jelszó.
-
-
-
-
-
válasz
tordaitibi #156646 üzenetére
Magyarul: a bekapcsolt gyorsindítás mellet ha kikapcsolod a gépet akkor a programok szabályosan leállnak de a rendszer nem, az hibernálódik a C: meghajtóra. Ez az adattárolókat érintheti hátrányosan (adatvesztésel ha a kiirandó lemez cache már nem írható ki mert el lett távolítva a lemez), a ram bővítéshez szerintem nincs köze.
HDD esetén ez biztos gyorsít, de ssd-k esetén nincs észrevehető gyorsító hatása, így én mindig kikapcsolom a gyorsindítást. -
-
-
-
-
-
válasz
tordaitibi #156316 üzenetére
Egyszer már kértem tőle. Megtagadta.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
_DiEGO_ #156118 üzenetére
De ezt nem a #156114 hsz 1. linkjéről töltötted le hanem a 2. ról ahova nem jutottam be (és gondolom sokan mások se, a kérdező se)
Ezt javasoltam a #156101 hsz ben hogy innen mindenféle regisztráció nélkül, igaz hogy 3 hónappal régebbi mint amit mutattál, de ahogy King írta a WU úgyis gyorsan felfrissíti és már nincs benne a bitlockeres biztonsági rés. (a WinRE-lemezkép 3920-as vagy újabb)
Tehát az én javaslatom egyszerűbb, de mindkettőnké jobb mint a fő w10 letöltőoldalé. -
-
-
válasz
King Unique #156112 üzenetére
Szerintem teljesen mindegy hogy tavaly májusi vagy decemberi, ha csak idén jött ki rá a javítás ami nem fog felmenni rá kevés hely miatt.
Igen valami bitlocker hibát javít.
Engem azért nagyon zavarna hogy egy biztonsági rés van a gépemen, pedig telepíthettem volna biztonságos wint is.. -
válasz
King Unique #156110 üzenetére
Win10 letöltőoldalon máig ez a 2023 májusi verzió van kint: [kép]
A wu pedig a partícionálást nem tudja utólag megváltoztatni, ezért le is mondott róla a ms. -
-
válasz
SATA_boy #156058 üzenetére
És ezzel megtaláltad a publikusan elérhető generic kulcsok egyikét.
Azon kulcsok amik mevásárolhatók egyszer használatosak. Beírásuk után digitalizálódnak, az eredeti megszűnik, a digitálist a ms fiókod őrzi ha szabályosan fiókkal installálsz. Ha nem akkor elveszhet lapcsere esetén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- AKCIÓ! GIGABYTE X570 AORUS XTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest