Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Astra kalandok @Első rész
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- New Game Blitz - 2024
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szotyika77
aktív tag
-
winfos
tag
Sziasztok!
A héten már a 2. géppel találkozom ugyanezzel a hibával.
A rendszer gyári windows 10.
Frissítés után többet nem indul el a gép és ezt írja ki: "A windows telepítő nem tudta befejezni a telepítést. A Windows rendszer telepítéséhez futassa újra a telepítőt"
Csak egy OK gomb van amitől újraindul és megint ugyanez.
Ötlet?
köszi
-
tordaitibi
veterán
válasz szotyika77 #72441 üzenetére
Ha még indul a tizes, indítsd, fast startup kikapcsol és leállítás, majd próba a telepítővel.
BIOS cmos reset.
Végszükségbe kivenni a hdd-t ssd-t és legyalulni a partíciókat másik pc-n.
Több tippem nincs, pláne ha van dvd meghajtó, arról minden esetbe kéne tudnia bootolni, legfeljebb utána nyavajogna a létező win rendszer miatt. -
cool13
őstag
Sziasztok!
Windows fénykép nézegetőt használok a képim nézegetésére. Most viszont átvette a hatalmat a 3D paint. Nem tudom sehogy rábírni a gépet, hogy ne ezzel nyissa meg. Segítenétek megoldani? -
(baphomet)
tag
Sziasztok!
Felraktam a windows 10-et, telepíteném a VGA drivert és azt írja, hogy az nvdia driver nem kompatibilis a windows ezen verziójával. GTX1050 Ti kártyám van, a hozzá való win 10-es 64 bites drivert töltöttem és semmi. Próbáltam az eszközkezelőből is de akkor nem sikerül.
A segítséget előre is köszönöm.
-
Borisz76
veterán
válasz (baphomet) #72460 üzenetére
És a win 10 is 64 bites tuti ?
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
edari
őstag
És a win minden updatet felrakott?
-
edari
őstag
válasz (baphomet) #72464 üzenetére
De nem az a lényeg h a telepítő végigment-e, hanem hogy a gépházban a frissítések fül alatt mindent felrakott-e. Ha csak tavalyi frissítések vannak fent akkor ne is várd hogy felmenjen a driver.
-
mpo
veterán
válasz (baphomet) #72464 üzenetére
Starton jobb gomb->rendszer->névjegy
Ez a legújabb.
Kiadás Windows 10 Home
Verzió:1709
Op. r. buildszáma 16299.192
---------------
Sajnos a driver frissítéseket kézzel kell telepíteni (gyártótól leszedve), mert az eszközkezelőben a frissítés nem csinálja meg, mert szerinte nincs frissebb.A Gigabyte a firmware-t kirakta, de nem található, mert az Intel egy időre felfüggeszti a hibák miatt.
[ Szerkesztve ]
Ha érted, akkor már elavult.
-
Doky586
nagyúr
"drivert töltöttem"
Nekem ezt a win10 önállóan megteszi (időről időre a frissítését is) és nincs vele gondom.. -
(baphomet)
tag
Tesla93
Felraktam a frissítéseket a frissítések fül alatt...
mpo
Ezt a névjegyet nem találom.
Doky586
Windwos 7-ről próbálok váltani, eddig kis sikerrel.
Továbbra sem jó a driver.
-
mpo
veterán
válasz (baphomet) #72469 üzenetére
Start gombon, egérrel jobb gomb->rendszer->névjegy.
Másik megoldás:
Gépház (jobb alsó sarok), minden beállítás, rendszer, névjegy.[ Szerkesztve ]
-
mpo
veterán
-
pc360
addikt
válasz (baphomet) #72469 üzenetére
Nemtom, hogy jön ide a win update, nagyon okosak a srácok. A legújabb IrfanView? Mert akkor azt felejtsd el, csomószor van vele baj. Kapjon egy alapos uninstallt!
Innen le tudod tölteni a 4.38-ast ZIP formában. Tömörítsd ki, admin módban indítsd el, a fájltársításoknál pipáld be a képeket, majd a start menü - alapértelmezett programoknál át tudod állítani a képnézegetőt IrfanView-ra. Ha mégis akadékoskodna a fájloknál, akkor manuálisan is megerősíted az egyes képtípusoknál a program-választást. Így működnie kell, de nekem pl. volt már egyszer emiatt win újratelepítésem, hogy az új IV teljesen felborította a hozzárendeléseket, és semmilyen módszerrel nem sikerült helyrerakni. Ha eleve a 4.38-al kezded, akkor nem lehet probléma.
Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu
-
mpo
veterán
válasz (baphomet) #72474 üzenetére
Nekem nem enterprise, de ott alul próbáld meg a rendszerinfo-t.
-
mpo
veterán
-
mpo
veterán
Ezt most találtam!
Ha tudni szeretné, hogy számítógépén éppen melyik verziószámú kiadás - más szóval build - van használatban, alkalmazza a Windows gomb-R billentyűkombinációt, a Megnyitás mezőbe írja be a winver utasítást, majd kattintson az OK gombra. A megjelenő ablakocskában látni fogja a gépén futó build verziószámát.
-
King Unique
titán
válasz (baphomet) #72477 üzenetére
Lelet csekkolni más módszerrel (pl. winver) is a Windows 10 verzióját, illetve ezekkel a parancsokkal parancssorban szintén. De amúgy, ha 2015-ös dátum van a vezérlőpultban, akkor eleve valami régebbi verzió lehet, akár még a legelső kiadás is.
[ Szerkesztve ]
-
mpo
veterán
válasz (baphomet) #72482 üzenetére
Itt nem azt a verziót látom, de nekem nincs ilyen kártyám.
Van automatic is.
[link]Ha érted, akkor már elavult.
-
mpo
veterán
Kösz, hogy javítottad a lecseszést.
Nekem 4.42 IV van, működik, így nem kerestem friss verziót, ami most 4.45
Mindig a fejlesztő oldaláról töltök le sw-t, mert az kisebb eséllyel fertőzött, mint más oldalakon.
A fényképnézegető olyan mint a Picasa volt, azt is kerültem messzire.Ha meg fotózás jön szóba, akkor a Nikon szoftverei, ViewNX-i, Capture NX-D
[ Szerkesztve ]
-
beci43
senior tag
Megint feltenném a kérdésem Urak,mert sajnos nem találtam rá megoldást.
Újabban nem vált energia takarékos üzemmódba a gépem.Illetve csak a képernyő kikapcs funkció van belőve 5 percre.
De ennek ellenére nem kapcsol ki.Vajon mi gátolja?Eddig nem volt probléma,kb. egy hete csinálja. -
pc360
addikt
Ez a saját oldalam, nyilvánvalóan nem fertőzött. CCleaberből is itt pl. tiszta, portable verzió van fent, ellenben a hivatalos oldallal, ami a 6 különféle EXE alól is netre csatlakozós telepítőt tartalmazza csak. A nyomorék Symantec szokott szórakozni csak az oldal veszélyesnek minősítésével, mivel fent van a WebBrowserPassView, ami jelszó kinyerésre alkalmatos - de ezt egyik AV sem szokta szeretni, pedig normális NirSoft programról van szó.
[ Szerkesztve ]
-
mpo
veterán
válasz beci43 #72486 üzenetére
Az energiagazdálkodásnál, jobb oldalon van a további energiabeállítások, majd még tovább.
Állítsd át más időre, meg a beljebb lévő beállításokat is nézd meg.
Feleségem laptopja szokta ezt csinálni, meguntam, hogy nem kapcsol ki.
-------------
Az alvó állapotot én mindkét gépen megszüntettem, hibernálás sincs.[ Szerkesztve ]
-
misirulez
senior tag
válasz misirulez #72380 üzenetére
Sziasztok!
Előző kérdésemre csak privátba jött válasz, de az nem segített.
Többféle megoldást kerestem firssítések -valódi- letiltására de egyik sem működött. Ezért konkrétan azt szeretném kérdezni, hogy mit csináljak ha a számítógépem csak 1607-el működik, és szeretném ha nem frissítene 1709.-re?Üdv,
Misi -
pc360
addikt
Igen, ez volt. Azóta változtattak az aláíráson, és nincs vele ilyen jellegű baj.
A CCleaner egyébként a Win 10-nél is hasznos ugyanúgy, hiszen temp fájlok, browser és egyéb cache-ek továbbra is keletkeznek, amiket a lemezkarbantartó csak részben töröl, a programokkal viszont egyáltalán nem foglalkozik. Illetve sok esetben jött már jól a registry-takarító része, 1-2 program uninstall után ez rakta rendbe a terepet (pl. nálam is már egy beragadt Comodo telepítést). Szóval jó az, semmivel nem vagy előrébb, ha "lemondasz" róla. A gép nem attól lesz tisztább, ha kikerülöd az alapvető portable utility-k használatát.
Egyedül a telepítője gázosabb (tűzfal jelenléte mellett az sem probléma), és hogy elhagyták a portable változatot a letöltések közül. De biztos vagyok benne, hogyha a fizetős verzióra már a programon belül is agresszívabban rá akarnak "dumálni", készül majd alternatívája. Egyelőre viszont még a megbízható programok közé sorolnám.
[ Szerkesztve ]
-
vlevi
nagyúr
válasz apple87 #72492 üzenetére
Egérrel áthúzod...
Vagy, ha arra gondolsz, hogy az legyen az 1.-es számú, arra sajnos nem sok lehetőség van, sajnos az nem megy, csak, ha annak a monitornak a bemenete előrébb van a videókártyán, mint a másiknak.
Az én videókártyámon pl. a displayport lenne az első, utána a HDMI, aztán a DVI. De sajnos a HDMI-t a TV-re használom, a monitoron pedig DVI van, így nekem is a monitor a második kijelző, a TV az 1-es. Természetesen elsődlegesnek be van állítva a monitor, de akkor is kicsit fura, hogy a Win+P-re a második kijelzőt kell választani...[ Szerkesztve ]
-
svgyula
addikt
válasz (baphomet) #72484 üzenetére
Szia! Ezt kell először telepíteni Ha megvan bejelentkezel és megkeresi és letölti a drivert és mindig frissen is tartja vagyis jelez ha van újabb. Valamint a játékok beállításait is optimalizálhatod vele meg méd egy csomó dolgot......
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
Pityu.
nagyúr
Mitől van az,hogy a windows indulásával néha be jön a feladatkezelő is?
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Milyen processzort vegyek?
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- DUNE médialejátszók topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Arrow Lake az asztalon: Core Ultra 9 285K
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest