Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
malacka87
őstag
Van egy érdekes anomália a gépemen. Spotifyon akarom hallgatni egy streamer lejátszási listáját. Playt megnyomom majd 3-4 sec alatt felzabálja mind a 8 giga memóriát. A gép meg annyira akad hogy alig tudom a feladatkezelőt is megnyitni, hogy bezárjam. Ez mitől van? Vírus? Korábban is hallgattam Win10-en semmi gond nem volt.
[ Szerkesztve ]
btag:Sveryn#2510 uplay:MoRu_PManiac87 Origin:partymaniac87 World of Warships:partymaniac87 E60 520I
-
wolf033
senior tag
Üdv.
Lenne egy problémám amire nem tudom van e megoldás. Néha megmakkan a start menü meg értesítés. Ha rákattintok akkor nem csinál semmit és a start menüt is csak jobb gombbal tudom megnyitni.
Van erre valami gyógymód?
-
-
pondor313
tag
Sziasztok! Rászántam magam a 10 feltelepítésére. Eddig 7es volt. Probléma már az elején következő. Valaki tudna segíteni hogyan tovább?
[ Szerkesztve ]
podor313 felhasználónak 24 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
kezo0
addikt
válasz Angel2014 #34803 üzenetére
A jelenség nem feltétlenül a szolgáltatóval és/vagy a routerrel függ össze. Lehet, hogy bizonyos fájlok letöltésekor a Win10 nem kezel megfelelően valamit. Nálam legalábbis csak ennek a sorozatnak az epizódjainál fordult ez elő, soha máskor, ezeknél a fájloknál viszont minden alkalommal...
Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
pondor313
tag
válasz #14595328 #34809 üzenetére
Formáztam xp-telepítővel, törölve minden partíciót és adatot. Nem enged tovább most, rendszer partíciót hiányolja, létrehozni nem tudom hogy lehet. Ő meg nem hozna létre. Itt is formáztam, létrehozni is próbáltam de nem rendszer partíciónak teszi amit létrehozok.
[ Szerkesztve ]
-
pondor313
tag
válasz rup1u5 #34813 üzenetére
Kipróbáltam 1 másik usb-foglalatban. Itt tovább enged. Karaj. Mi az a szabad terület 9MB? Ja lehet azért engedne tovább mert az ahci át kapcsoltam az xp miatt compatibe módba? Mert közben fomáztam megint vele.
[ Szerkesztve ]
-
-
Norbi095HUN
aktív tag
Sziasztok!
Nálatok nincs lehalva a Windows Store? Nem tudok jelenleg letölteni semmit sem -
pondor313
tag
válasz Balerik #34819 üzenetére
Igen ssd. Win10 x64 home, msdn. Rufus-al, pendrive-ot és iso-t kiválasztottam benne és annyi. 7-el és xp-vel is így csináltam. Azokkal nemvolt gond.
Mondjuk 2.0 pendrive-on volt/van a többi.[ Szerkesztve ]
-
raidx
őstag
válasz pondor313 #34827 üzenetére
Lenovo az X220 tól vezette be az UEFI-t 2011-be. Akkor a te géped még a hagyományos biost tartalmazza (X200).
Win 10 picit gyorsabban bootol UEFI alatt. GPT particiót meg csak nagyobb meghejtók esetén volna célszerű használni de Win 10 jobban szereti. Picit más lehetőségek vannak a könyvtárak kialakításánál.
Aki nem próbálja meg a lehetetlent, az a lehetségest sem fogja elérni soha. (Goethe) RaidX
-
Angel2014
addikt
válasz pondor313 #34827 üzenetére
legyen AHCI re állítva a biosban és nézd meg azt is hogy indul uefi vagy legacy módban
ha uefis fat 32 kell formázni a pedrivot ha legacis akkor ntfs -re kell állítani [bootolható pendrive készítése kézzel parancssorból ][ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
atyca
senior tag
-
kpal
nagyúr
Érezhető Win gyorsasága között valami ,ha csak simán frissítve van ,vagy teljesen tiszta telepítés ?
-
pondor313
tag
Köszönöm mindenki válaszát.
-
Racecam
nagyúr
Csak szólok Mindenkinek!
Aki még egyszer virágboltozik, vagy egyéb módon utal arra, hogy nem legális szoftverrel rendelkezik/rendelkezett, indításként 1 napig pihenni fog!
Ez nem az a Fórum, ahol elnézzük az ilyet...
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
GeorgeV
aktív tag
Ha nincs teleszemetelve a Windows (pl. sok háttérben induló szolgáltatás), akkor nem lesz a sebességgel gond frissítésnél sem. A Win10 egy gyors oprendszer. Arra azonban fel kell készülni, hogy Win8.1-el ellentéteben a Win10 időnként hajlamos megakadni (néhány másodpercre), majd folytatja a munkát, mintha misem történt volna.
-
Sztlaci
aktív tag
Na újra bizonyított ez a Win 10-es adatgyűjtő a stabilitásáról.
Tegnap este kikapcsolom.
Ma bedugom, (laptop) félóráig tölt, pedig este kikapcsolásig hálózatról ment Indítani akarom, beugrik a képernyőn, a winfos nem tudott leállni, mert valami win/vmi/***** nem ált le. le akarom e állítani, persze igen, tíz percig leáll (na) megunom, kikapcs gomb hossza, újraindít, legalább három perc, míg magához tér.
A nyakát törje ki, aki kitalálta, hogy leállás előtt lelövi a képernyőt. Na meg a Dell is, aki előspórolt két 10 centes ledet a laptopról, amely jelezné, hogy be van kapcsolva, illetve a HDD dolgozik.Acer Aspire A317-51G-77QX 17,3"; i7-10510U, 8GB, 512GB SSD
-
GeorgeV
aktív tag
válasz Sztlaci #34838 üzenetére
Én is így jártam tegnap előtt. Altatásra nyomtam a gépet, elmentem, mikor visszamentem órákkal később, a gép sötét képernyővel, pörgő ventilátorokkal jelezte, hogy még mindig megy. Csak a kemény reset segített.
Dell Precision M6800 notebook, dokkolóval, Dell U3014 monitor. -
cheeka
tag
Hello!
Gondom támadt az asztali gépemmel (win10 64bit), nem mindig veszi az egér kattintást :
Vezeték nélküli bill. és vezetékes egérrel eddig működött jól a rendszer.
Tegnap lefagyott amikor egy mobilról töltöttem képeket át a gépre.
Azóta többször újraindítottam. Az a jelenség, hogy egy idő után nem érzékeli se a bal, se a jobb egér kattintást, touch padon sem és másik egérrel sem. A ctrl alt del, feladatkezelő indítása után egyből jó lesz ismét, eltelik néhány perc és újra nem veszi. Egyébként teljesen jól működik minden, nem lassul be semmi.
Van ötletetek, hogy mi lehet a baja?[ Szerkesztve ]
-
birorichard
őstag
válasz malacka87 #34802 üzenetére
Csak a Spotify-nél csinálja?
Valaki okosabb kijavít, ha tévedek, de nekem akkor kezdte ezt játszani, mikor telepítettem a 1511 update-et, és a memóriakezelés megváltoztatása miatt van. Próbálja a RAM-ot relatíve tömve tartani a leggyakrabban használt programokkal, hogy az indulásuk gyorsabb legyen. Nekem ez oda torkollott, hogy negyed órával a bekapcsolás után az egeret alig bírtam megmozdítani, a memória tele, HDD-t nyüstöli, néha segített, ha bezártam 1-2 programot, de inkább nem, úgyhogy újrahúztam egy szűz rendszert, windows update-et services-ben kilőttem, azóta csak célzottan akkor engedélyezem, ha kifejezetten kell valamelyik frissítés vagy a store-ban akarok vmit letölteni. -
raidx
őstag
válasz cheeka #34841 üzenetére
Eszközkezelő, USB vezérlők. Alulról felfelé haladva jobb klikk, eltávolítás. Egyszer csak nincs tovább, akkor restart. Indulás után a Win újra telepíti az USB vezérlőket amikor használni akarod. Érdemes még a teló vírusellenőrzését is megejteni mert lehet onnan került valami be ami keveredést okozott.Oda is találni valami imgyenest. De lehet, a wines is megtudja nézni.
Aki nem próbálja meg a lehetetlent, az a lehetségest sem fogja elérni soha. (Goethe) RaidX
-
Lazika
senior tag
Sziasztok!
Valamiért nem akar a gépem újraindulni,csak ha manuálisan a restart gombot megnyomom. Leállításnál pedig kiír két dolgot is,de nem tudom elolvasni rendesen,hogy mit. Az egyik az vmi task manager. Ötlet valaki? Köszi!
MacBook Pro 16 & Samsung Galaxy S24 Ultra
-
Lazika
senior tag
Bocsi már nem tudok szerkeszteni.
Az egyik amit kiír újraindításnál is néha,de főleg leállításnál az Program manager és dde server window. Ezekre azt írja,hogy megakadályozzák a leállítást/ újraindítást!
Ez mitől lehet? Találkozott már valaki ilyennel? Köszi!
MacBook Pro 16 & Samsung Galaxy S24 Ultra
-
vlevi
nagyúr
válasz Lazika #34845 üzenetére
"Program manager"
"Találkozott már valaki ilyennel?"
Húsz éve nemKicsit komolyabban , de tényleg nem láttam még ilyet. Microsoft is csak annyit ír, hogy sfc/scannow.
Bakker, van a világon két gép, amin egyformán jó, vagy egyofmrán szar ez a vacak? Vagy legaláb egy gépen, két napon keresztül ugyanúgy működjön
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Szólánc.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Interactive Brokers társalgó
- Napelem
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest