Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kpal
nagyúr
Melyik verzió érdesebb telepíteni Home vagy Pro ?
-
kpal
nagyúr
válasz karldergroße #32594 üzenetére
Érdemes* bocsi csak nem figyeltem .
-
kpal
nagyúr
Csak annyit kérdeznék W10 64bit nagyobb gépigényű mint W7 64 ? És a régi játékok,progik mennek minden gond nélkül az új rendszeren ? Mennyire beteges ,vagy használható a 10 ? Gondolkozok nagyon a váltáson .
-
kpal
nagyúr
Ha frissítek W10-re akkor onnantól akárhányszor telepíthetek friss verziót amíg a gép alapja nincs kicserélve ? Vagy ez mihez kötött dolog ?
-
kpal
nagyúr
Érezhető Win gyorsasága között valami ,ha csak simán frissítve van ,vagy teljesen tiszta telepítés ?
-
kpal
nagyúr
Feladatkelőben már nincs olyan mint W7 idején ,hogy minden cpu magot külön monitorozott (még HT-t is)? Mert akárhogy nézem csak egy nagy kockában mutatja a cpu kihasználtságot.
-
kpal
nagyúr
W10 lesz olyan gyors ,mint W7 egy Intel Pentium N3540 és 4GB ram társaságában egy Dell laptopon ?
Ha ingyen beszereztem W10 később hogyan lehet maj újra rakni bármikor ,vagy letölthető lemezre ? -
kpal
nagyúr
Hogyan lehet eltüntetni azt mikor bejön hogy válasszak wi7 és w10 közötti indításon ? Hol tudom megnézni a w10 licence aktiv (hogy később is betudjam szerzeni bármikor ) ?
-
kpal
nagyúr
acer es1-711-c33g laptopom van frissítek win 7-ről és simán leszedi települ a win 10 de mikor újra indul a kék windwos logonál megáll , ez mért van 3x újra indítom es ugyanez aztan visszaállítja w7-et.
[ Szerkesztve ]
-
kpal
nagyúr
Mit lehet azzal a w10-el kezdeni ami a csökkentettmódba se hajlandó indulni?? Van valami lehetőseg újratelepites nélkül megmenteni ??
Szerintem nekem is a legutobbi frissites nyirta ki .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Microsoft Excel topic
- BestBuy topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest