Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
(#35936) ksanc válaszára írtam, nem a konkrét kérdésre:
Ha még nem aktiváltad a Windows 10-et arra a gépre egy meglévő Win 7 vagy 8 oprendszerre frissítéssel, akkor teljesen önálló, friss telepítést szerintem nem tudsz csinálni a letöltött képfájllal.
Tud csinálni, csak kell hozzá egy 7-es vagy 8-as sorozatszám.
A Lenovos dolgot passzolom, de az biztos, hogy nem a friss telepítés miatt nem sikerül.
Meg kellene próbálni visszarakni az eredeti vinyót és kiolvasni a sorozatszámot, nem biztos, hogy a BIOS kijelzi a kulcsot. (Nekem a Lenovo tablet sem írja ki.) -
rukh
senior tag
Hi!
Egy pár éves Lenovo notebookon lévő Win7-re telepítettem a Win10-et (a Win7 frissítgetése során megjelent a Win10 beszerzésére buzdító ikon a tálcán, éltem a lehetőséggel, letöltődött a Win10, telepítettem,aktiválódott, minden OK). A kérdésem: hova töltődtek a telepítő fájlok és használhatom-e ezeket egy másik gépen lévő Win7 frissítésére - majdnem hat órába telt, mire minden letöltődött, nem szeretnék még egyszer ennyit várni...
Üdv,
Rukh -
rukh
senior tag
válasz
attila199207 #35942 üzenetére
Pl. a Wise Care 365.
-
attila199207
tag
Sziasztok van olyan program ami piciben a wifi, hang stb kis ikon mellett kiírná a hőfokokat automatikus mindig?
-
Üdv!
Lenovo laptopom hivatalos win 8.1-ét tavaly év elején frissítettem 10-re. Kb. Március 8-tól egy új frissítést nem tud feltenni, és most ott tartunk, hogy azt írja ki, hogy aktiváljam a windost, amit nem tudok, mert az aktiválás gombra kattintva nem történik semmi, és ezt a 0xc004f012 hibát írja. Neten nem találok pontos megoldást. Január/február körül feltettem egy office 365-öt, ez okozhatja?
Előre is köszi!
-
yanna
addikt
válasz
PumpkinSeed #35935 üzenetére
Látom már.
A hozzáértőknek biztos lesz tippje. -
ksanc
őstag
válasz
PumpkinSeed #35932 üzenetére
Üdv!
Ha még nem aktiváltad a Windows 10-et arra a gépre egy meglévő Win 7 vagy 8 oprendszerre frissítéssel, akkor teljesen önálló, friss telepítést szerintem nem tudsz csinálni a letöltött képfájllal.
Milyen kulcsod van? -
yanna
addikt
válasz
PumpkinSeed #35932 üzenetére
-
PumpkinSeed
addikt
Ezt most nem értem. Teljes mértékben frissen vásárolt SSD-re tenném szóval nem UPDATE lenne. Ahogy mondottam nincs semmilyen license key definiálva és egy üres eszközre tettem volna fel. De mindez azelőtt történik mielőtt akárcsak megmondhatnám, hogy milyen eszközre tenném fel.
-
yanna
addikt
válasz
PumpkinSeed #35929 üzenetére
Talán home-pro kompatibilitási probléma.
-
PumpkinSeed
addikt
Adott egy Windows 10 amit a Microsoft hivatalos oldaláról töltöttem le a meglévő license key-em mellé. Rátettem egy USB-re a képfájlt. El is indul, majd rámegyek, hogy telepítés és minden kérdés nélkül megkapom, hogy ez a license key nem felel meg képfájlnak. Esélyem nem volt megadni semmilyen license key-t. Lenovo G500-as laptopon próbálom és a BIOS-ban a Windows license Not Defined. Hogyan tudnám megoldani, hogy ez a zseniális operációs rendszer tovább menjen enélkül is, hogy majd később manuális beírhassam a license key-t?
-
smallmer
őstag
Sziasztok,
valahogy meg lehet oldani azt, hogy a telepítőben kikapcsoljam az automata driver frissítést?
Nem szeretném, hogy a windows update-ról leszedje a drivereket, hanem magam szeretném telepíteni.
köszönöm -
2thletme2day
őstag
válasz
2thletme2day #35907 üzenetére
Tárgytalan a dolog. Megoldódott.
-
net91
senior tag
Köszönöm a válaszokat.
Biosban USB bootolást nem tudok beállítani (HDD, CD, más eszköz lehetőség van csak).
Hiába van a telepítő USB csatlakoztatva a gépre a HDD-ről bootol.szerk.: A nem tiszta telepítésnél nem lehet előhívni valahogyan a lemez kiválasztás opciót, hogy formatálni tudjam azt a telepítés elején?
-
netpeti98
addikt
válasz
Dr Bubo #35914 üzenetére
A Media Creation Tool-al letöltöd az ISO-t és abból már tudsz tiszta telepítést csinálni.
Ha még nem volt Windows 10 a gépen 2 lehetőséged van:
1. Frissítesz és utána csinálsz egy tiszta telepítést.
2. A frissítés során nem tartasz meg semmit, így majdnem egy tiszta telepítésed lesz.
3. A telepítőnek megadod a Windows 8 kulcsát, vagy kiolvassa, ha BIOS-ba égetett kulcs. -
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
netpeti98 #35912 üzenetére
Köszönöm a gyors választ.
Az a helyzet, hogy telepítőlemezem nincs. A gépben van egy recovery partíció. Gondolom, ebben az esetben is úgy működik, ahogy írtad.
Esetleg arra nincs valami mód (persze legális), hogy később tiszta Win 10 telepítést rakni a gépre? Mert a fenti opció mindig a Win 8 -> Win 10 frissítést csinálja.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Sziasztok!
Van egy laptopom, eredeti Win 8.1-gyel. Ugye most a nyár közepéig ingyen lehet frissíteni Win 10-re.
Most az lenne a kérdésem, hogy később, ha újratelepítem a gépet, akkor tudni fogja, hogy jogosult vagyok a Win 10-re? Vagy ez hogyan fog működni?
-
2thletme2day
őstag
Hali.
Régi msn-es titkosított beszélgetésekekkel tudok valamit kezdeni? Az msn nem enged belépni, mindig hibát ír ki. Van más módja annak, hogy meg tudjam nyitni őket ( .ple formátum ) Elég fontos lenne..
-
Zolás
addikt
Üdv.
win 10 pro 64 bit. Elindítás után fél óra és a "rendszer és tömörített memória" alkalmazás 100%-ban lefoglalja a memóriát (8gb)
Rendesen aktivált win, nincs mókolva, frissen telepítve, ssd-n fut. -
kisapa
senior tag
válasz
beholder00 #35898 üzenetére
Én ezt használom. Egy próbát megér.Ráadásul ingyenes.
-
Sztlaci
aktív tag
"Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k elemzésekhez, testreszabott tartalmakhoz és hirdetésekhez történő felhasználásához."
Ezt a fatális baromságot ki szülte meg?
Ha rámegyek az oldalra, már úgy is ott a gépemen a cookie, csak elfogadni lehet, minek ez a felesleges baromság. Erre képes csak az unió? Olyan dilettáns találta ki mint aki F1-es időmérőt. Nincs egy normális közöttük?
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Mikrotik routerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fujifilm X
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Yettel topik
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest