Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbert1998
nagyúr
Elért a francia betegség
Megtört a hangszórókábel az anyós ajtóban -
Qru
MODERÁTOR
válasz norbert1998 #322851 üzenetére
Az azert nem akkora tragedia. Egy olajbanfuto vezermuszijhoz kepest kb semmi.
#nincsbennetarcsi
-
nandow
aktív tag
Sziasztok!
Valaki megnyomta az első rendszámtáblámat...
Tudna valaki segíteni, mi a menete a cserének? Okmányirodába kell mennem, és vigyem magammal a jelenlegi megsérült rendszámtáblát? -
nandow
aktív tag
Köszönöm mindenkinek a választ!
Szerintem kérek újat, eléggé eldeformálódott. A régit meg utána leadom akkor.
-
Reggie0
félisten
-
veterán
válasz Reggie0 #322863 üzenetére
Megkértem egy takarítót, mossa ki nekem legyen kedves, ő erőltette a hipót, hogy higgyem el, jó lesz az... engedtem , bár nem találtam jó ötletnek.
Kencét nem tennék rá, hátha csúszna utána, illetve erősen bordázott, nem tudnám szép egyenletesen felvinni.
[ Szerkesztve ]
-
grizlisandor
veterán
Lázár Péter - Inter Garázs story, mikor nem fizet az ügyél.
Anyagi kár jelentős!! Ilyenkor mi van??! HA fizetés nélkül távoznak a szervizből??!!
Mercis ügy lezárva!! | MIT TEHET A SZERVIZ HA NEM FIZETNEK A JAVÍTÁSÉRT?!Szóval a környékbeli szervizeket végig járom és egy darabig ingyen cseréltetek olajat.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz grizlisandor #322866 üzenetére
Unokatesóm lenyomta most a Bamako rallyt. Oda kell egy csomó védőoltás ha túl akarod élni a kalandot. Na azok az oltások nagyon drágák és ő mesélte, hogy volt aki az oltás felvétele után nem fizetett csak egyszerűen elrohant.
#nincsbennetarcsi
-
veterán
-
nagyúr
-
veterán
válasz simonjoe #322870 üzenetére
Saját kútfő főleg, ill. derengett némi infófoszlány. Aztán német oldalakon csekkoltam, megosztó véleményeket találtam.
Manuálisan utálatos ezt takarítani. (nem baj, nem szeretem a gumiszőnyeget, csak olyan csini gétéis volt. 77 euró egy új, ami nem is olyan sok, lévén gyári cucc)[ Szerkesztve ]
-
Safranek
aktív tag
-
ArthurShelby
addikt
válasz tboldi #322757 üzenetére
Tetszik ez a hozzáállás, ahol a lelkiismeret (és a jól alvás) számít, nem a profit maximalizálás. Bár tényleg már sokat foglalkozol vele. Annyi melót teszel bele, hogy már elgondolkoztam a megvételén, jó lenne városi szaladgálósnak
De full fölösleges lenne nekem, és a családban sem tudok rá méltó utódotA rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
ArthurShelby
addikt
válasz bulikavagyok #322794 üzenetére
És még engem gondolnak a családban/barátaim autó mániásnak
A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
Reggie0
félisten
válasz focvis #322865 üzenetére
Az a baj, hogy a legtobb takarito meg az OKJ-s takaritot se vegzi el, mert ott legalabb tanitanak minimalis kemiai kompatibilitast De ettol neki siman lehet ez a tapasztalata, nem analitikusan adnak tippeket. Aztan egyszer jon egy masfajta gumi, mint amit eddig latott es szoppancs van.
Ha nem tudod mit mennyire bir egy anyag, akkor egy nem lathato es nem kritikus helyen probat kell vegezni es megnezni valtozott-e a minoseg, szin, (ha van lehetoseg tomeg). Ez eleg jo eredmenyt szokott adni.
Ja csak annyi. Mondta is, hogy 65-tol 50ezer lenne.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz ArthurShelby #322875 üzenetére
Rólam sokan tudják, h ilyen vagyok. De szerencsére a baráti körben nem csak én vagyok ilyen.... autósimogató típus. Szóval nem mindenki néz tök hülyének.
[ Szerkesztve ]
-
rbalint88
addikt
Lassan nyithatnal valami subaru outletet
Nekem a cegesben gyari Hyundai gumiszinyeg van, az tok jo. Nem budos, nem csuszik, kulturaltan nez ki, ahhoz kepest a 4-es szett markakerben volt valami 20-25ezer es eddig a 3 ev alatt nagyon a kopas jeleit se mutatja.
Golfban gyari szovetszett van (telen-nyaron), mi bontottuk ki atvetelkor a nejlonbol, az is gyakorlatilag ujnak nez ki, pedig nincs annyira agyontutujgatva.
Audihoz is a fenti tapasztalatok alapjan egy gyari szettet kellene vadaszni, mert amit csinaltattam valamelyik nagynevu utolagos szonyeggyartoval, az egyreszt hatul nem passzol (picit mas a cabrio padloja), masreszt hat nem a tartossag szobra, sarok alatt tokre ki van kopva, pedig ugye nem epp napi hasznalatu autorol van szo… -
tboldi
nagyúr
válasz ArthurShelby #322874 üzenetére
Egész egyszerűen nincs pofám olyan állapotban eladni bármit, amilyenben én magam sem venném meg.
Ahogy írtam korábban is, a ráköltés nagyját megúszhattuk volna, ha apám nem húzza az időt február óta, de lejárt műszakival nem adhatjuk tovább, az új rugókat és lengőkarokat meg muszáj volt cserélni, hogy átmenjen a vizsgán, mindez 70-80k Ft volt. Igyekszem azért minimalizálni a költségeket, mert tudom jól, hogy ezt az összeget nem látjuk már viszont. Amit most csinálok, az kvázi ingyen van (ha a porszívó által fogyasztott áramot nem számolom ), és én is szeretek az autókkal foglalatoskodni.
Legfeljebb egy 5000-es szőnyeget kap még, meg az eladást segítő olajcserén törpölök, ami 15k lenne.Egyébként jó lenne még idén megszabadulni tőle, hogy ne kelljen biztosítást és gépjárműadót fizetni rá.
[ Szerkesztve ]
-
Emunem
senior tag
válasz ArthurShelby #322874 üzenetére
Osztom , a nyugodt alvás fontosabb, mint a pénz. Pláne, hogy itt privát emberként is felelősségre vonhatnak.
"... hát persze ..."
-
Qru
MODERÁTOR
válasz rbalint88 #322882 üzenetére
Most kell betarazni, kb ipari mennyisegben hozzak be a doglott blokkos dizeleket de lassan azok is elfogynak. Ami onnan/abbol kene:
- premium fejegyseg
- also slip/diffuzor (utanzat)
- sportulesek
- nagy fek
- diszkofelni
- fenyre sotetedo tukor[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
cOxeR
Ármester
Mivan tisztaság, mi van rend?!? - gyerek cipője koszos, kocsiban szokott ölben cicizni (már cipő nélkül de teljesen nem megy kóstolás nélkül), meg banánt enni, majd elalszik és ölben kerül a házba. Ezek meg engem várnak, ma délelőtti állapot. Banán maradékot megettem, héját kidobtam), kukát kiuriitettem, fogtam a popsitörlőt, letöröltem a támlát (védő huzat van rajta. Porszívózás majd délután, most megint megyünk valahova.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz cOxeR #322888 üzenetére
Jó a gyerek a háznál Nekem ma reggel az egyik macska hányta össze a nappalit, majd utána feljött a munkaasztalra, hogy szia szeretlek éhes vagyok (ekkor még nem tudtam mit rendezett és persze kapott dögönyözést)
Unalmas lenne az életünk nélkülükMinél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
MrSealRD
veterán
Vészhelyzetet leszámítva ez nálam kikötés, hogy nincs kaja. Ha kell lejövök a következő pihenőnél. Megállunk. Habzsi-dőzsi... Félreállok ahol tudok. De nálunk nem ismert fogalom, hogy eszik a kocsiban. Inni kivételesen igen... ha nagyon olyan a helyzet. Btw... a napi 5x étkezésen kívül nincs köztes nasi...szóval ezekkel szinkronizálva van az autós menet.
Cipő nincs rajta... 20 hónapos.
Persze én vagyok a szívtelen...mert mi van ha sír... volt rá példa. Az utóbbi pár hétben volt pár eset amikor félt a műszerfaltól(!) (kiderítettük mi lett hirtelen mumus) de úgy tűnik sikerült ezt meggyógyítani... És akkor sem volt engedékenység. Sírt...megálltam. Rendeztük a helyzetet.Ne értsd félre nem okoskodni jövök...csak az van, hogy pontosan átérzem a helyzeted és sok gyerekes ismerős kocsijában ültem már... és blöe... Mert ebben az is benne van, hogy a tiszta belsőt mindenki szereti. De ha neked plusz időt kell arra fordítanod ami megelőzhető lenne odafigyeléssel, akkor azt az időt pl a gyerekkel is tudod tölteni... Viszont az ultimate megoldás eddig amit láttam, hogy inkább retkes marad az autó.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
nagyúr
Ezzel engem a vilagbol ki lehetne kergetni Evés nalunk abszolut no go kategória, az en kocsimban se felnott se gyerek nem eszik / iszik, nagyon max vizet. Szerencsére megszokta mar a 4 es 6 eves is hogy nalam nem lehet, a nagymaminal meg pl igen. Siman kibirtuk igy mult heten a 3.000km autokazast is, amikor megeheztunk kialltunk egy 20-30 percre a pihenobe.
-
nagyúr
válasz MrSealRD #322890 üzenetére
Hosszu utakra en is lekapom roluk a cipot, kenyelmesebb nekik. Mondjuk nekem van az elso ulesek hattamlajan ilyen jatek tarto, az felfogja a rugdalozast is, illetve a gyerek ulesek alatt van ulesvedo huzat, ami a komplett hatso ulest befedi az ulo es hatlapon tul a labreszre is lelog. Az is ilyen mubor cucc, konnyen kiveheto es takarithato.
[ Szerkesztve ]
-
MrSealRD
veterán
válasz tboy93 #322892 üzenetére
Ez a két takaró megoldás még hiányzik a felszerelésemből, de érdekelne, hogy neked milyen van és hol lehet beszerezni.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
aktív tag
válasz tboldi #322884 üzenetére
A takarítás, rendrakás részével megértelek, nálam ez a mostani autóvásárlásnál jött ki.A Passatot lemosva, kitakarítva, friss illatú belsővel néztük meg előszőr. Nyilván nem ez volt az első számú selling point (sőt másod és harmadrangúnak sem mondanám), de jó benyomást keltett az autó ezen része. Kontrasztként vesd össze az előtte lévő, kereskedésben álló Leonnal, amin egy tenyérnyi gyantafolt volt a C oszlopon, ezt szóvá téve a nepper pedig annyit böfögött vissza, hogyha majd megállapodunk, akkor egy teljes kozmetika benne lesz az árban.
Ugyanez a nepper simán meg merte kérdezni, hogy ugye ki is töröltük a hibakódokat, miután kiolvastuk.
-
-
MrSealRD
veterán
Remélem, hogy évek múlva a történet vége az lesz, hogy végül kiderül te pincének hívod az autód és ezért van minden a pincében.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Corsa02 #322899 üzenetére
Az bizony. Sőt egészen pontosan az enyém már MK3.5, mert ez már FL-es.
Teljesen téves adat, az a turbós 265 lovas verzió adata lesz sztem, mert a 301 lovas STi tud 5,4 körüli időt. Az enyém olyan 8,3 körül futja a 0-100-at. Már csak azért is, mert a 100-hoz fel kell váltani 3-asba (2-esben leforog 100 előtt).
Amúgy ez a nincs tarcsi félig poén, nem megy annyira rosszul de nyilván csigával lenne az igazi.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest