- sh4d0w: Az Oracle hack
- PSti: Fizetőssé teszi a start gomb megnyomását a Microsoft?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Apple iPad 11” (A16, 2025) 6/128GB
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Emunem
senior tag
válasz
Blindmouse_ #339152 üzenetére
nem csak az agresszív kommentért? (olyankor is max a bill. bánja
)
-
Emunem
senior tag
válasz
norrberth #339120 üzenetére
gondolom macskanyelvvel....
-
Emunem
senior tag
válasz
barnam_ #339089 üzenetére
Én úgy láttam, hogy nem kell, (max amikor csavart lazítok, de arra jó egy motor tartó is nem? Amúgy szereld magad garázst akarok kivenni arra az időre, ott csak lesz ez-az ami kell) kinyílik akkorára a lengőkar. Csak a kis szenzoroktól félek, nehogy valamelyiket elfelejtsem. (LED mátrix lámpám van)
De ma alá bújok, aztán meglátjuk, hogy magam csinálom, vagy még várok vele 1 hónapot, aztán szakemberre bízom. (Futómű esetleges beállítás, csak 250k km van benne) Szeretek szerelgetni, régebbi autóknál nincs is bennem félsz, ennél kicsit igen, a sok elektromos kütyü miatt, amit el lehet törni, rontani…amúgy köszönöm mindenkinek a tippeket, eibach lesz. Veszek pogácsát is, ha nem nagy tétel…
-
Emunem
senior tag
Hali, magamnak fogom kicserélni (SoS) a hátsó spirál rugókat. Van valami ajánlott, vagy jó a sachs / eibach vonal?
-
Emunem
senior tag
válasz
Szoszo94 #339063 üzenetére
Én is azt vettem meg, 3 éve hibátlanul működik, bőröd felé ne nyomasd, nekem ujjaim megjárták már 1x… Mindenre elég, gondolom te is a K3 home csomagot vetted. Betont is bontja, ha kitartó vagy.
Meg egy 10m-es forgó fejes csőtisztítót (görény??) is vegyél, aztán többet nem fogsz vízszerelőt hívni.
Most vettem még barkácsoláshoz WD3 P szériás porszívót (extra konnektor vezérlés), de szivócső karcher-hez nem méltóan merev, nézek is valami tartósabb, lazább csövet hozzá. -
Emunem
senior tag
válasz
Blindmouse_ #338599 üzenetére
felnin belül? problem solved...
-
Emunem
senior tag
válasz
Vismajor01 #338445 üzenetére
vagy azt hiszik fakabátot láttál...
-
Emunem
senior tag
válasz
tboldi #338431 üzenetére
Alfát nem mertem eddig, motort meg asszony nem engedi..
Apropó, a minap jött egy alfás (Gulietta) aztán olyan természet ellenesen integetett, aztán mikor közelebb jött, megláttam, hogy nem is saját keze van fent. (Kis kereséssel meglett)
Mondjuk ennyire elszánt nem vagyok. -
Emunem
senior tag
válasz
Blindmouse_ #338429 üzenetére
ha osztrák rendszámos volt, akkor nem tudom ki lehetett (passat b8)
Amúgy valszeg ha rájössz is, az lesz a vége, hogy nem ismered.
Ez az egész egy IWIW csoportból indult ki, friss jogsisként csatlakoztam oda, buli volt statisztikákat megosztani a visszaintegetésröl... régi szép idök.
-
Emunem
senior tag
válasz
tboldi #338144 üzenetére
volt téma a kabrió becsuk, ablak fel... ebben a merciben sajnos a lopásgátlós ablakot sem tudod felhúzni.
-
Emunem
senior tag
válasz
bulikavagyok #337859 üzenetére
gyerkőc kedvenc autója. -
Emunem
senior tag
-
Emunem
senior tag
válasz
Micsurin #337791 üzenetére
nem mindegy, milyen whiskey-re...
ilyen volt életem legdrágább whiskey-e, amit próbáltam. Nem vagyok nagy szakembere a témának, de nem éreztem nagy különbséget a drága, és a pár száz eurós között... -
Emunem
senior tag
válasz
Reggie0 #337500 üzenetére
ebben van tapasztalatom, éppen folyik egy tárgyalásom egy ilyen passzív agresszorral, balra tartás ez ilyeneknél a kötelező, meg a büntifékezés, ha haladnál, vagy villogsz 1x, hogy a másik 3 (!!) sávban egyetlen k autó sincs... Na de nem én jelentettem fel, hanem ö engem, hogy villogtam, meg milyen agresszív vagyok. (80-nál 60-al belsö sávban totyorog úgy, hogy 3 másik sáv üres kilómétereken át, kb 3 km után úntam meg, és rávillogtam, meg kicsit közelebb mentem, na erre telefon elövesz, lefotózott, most meg várom, mennyi lesz az annyi, ha az ügyvéd nem tesz csodát, bár szerinte lehet semmi nem lesz, ha normális lesza bíró. (rechtschutz))
Pont az a baj, hogy ahol kéne, nincs konkrétum, no meg az osztrák a piros lámpára azt mondja, hogy "schöne Farbe!
-
Emunem
senior tag
válasz
Blindmouse_ #337373 üzenetére
én itt leragadtam egy idöre...
-
Emunem
senior tag
válasz
bitpork #337252 üzenetére
én is adom egy jól ültetett autó látványát. Minden csak ízlés kérdése... meg hogy nem-e esünk túlsó oldalra.... (YT)
-
Emunem
senior tag
válasz
Vismajor01 #336920 üzenetére
Ezen itt nincs mit csodálkozni, fél éve megint egy nő több mint 20 autót szét karcolt. Csak úgy, aztán pszicho mókussal ki íratta magát féléves kúrára, és kevéssel megúszta…
-
Emunem
senior tag
válasz
bulikavagyok #336681 üzenetére
-
Emunem
senior tag
válasz
Blindmouse_ #336627 üzenetére
tudom, ezért írtam.
-
Emunem
senior tag
válasz
Blindmouse_ #336570 üzenetére
de te az 1,5m széles autóddal simán beférsz, még a fotocellás ajtón is bemehetnél, aztán ki se kell szállni.
-
Emunem
senior tag
válasz
Blindmouse_ #336130 üzenetére
de tüzelni még jó lesz.
-
Emunem
senior tag
válasz
grizlisandor #336043 üzenetére
nekem feldobta a yt, de alapból skippeltem, a címe elárulta a tartalmat, amiért nem érdemelt meg 1 másodperc figyelmet se.
Házhoz megyek a pofonért, aztán sírok, hogy miért kaptam... -
Emunem
senior tag
válasz
Blindmouse_ #335728 üzenetére
nem, megkérdezem, hogy mit mond az okos órája, mennyi lépésnél jár?...
-
Emunem
senior tag
válasz
stickermajom #335406 üzenetére
gyerek meglátta a képet, azt kérdezi boci szemekkel:
Apa, mi oda tudunk menni?
Egyem a kis szivét, idén nem nagyon jött össze a hegyi havazós út, nagyon be kéne pótolni... -
Emunem
senior tag
válasz
Blindmouse_ #334698 üzenetére
Megteheted, flúgos vagy…
-
Emunem
senior tag
válasz
Blindmouse_ #334654 üzenetére
Dehogyis… valahogy ez hihetőbb:
”amikor elindultunk érdről, útközben megálltunk egy dízel generátort venni a tescóba, hogy leérjünk a horvát tengerpartra egy seggel, mint a jó ki Tádéval!”
-
Emunem
senior tag
Volt már? (YT alert)
-
Emunem
senior tag
válasz
Blindmouse_ #334362 üzenetére
Ok, köszönöm.
-
Emunem
senior tag
válasz
Blindmouse_ #334360 üzenetére
Akkor valaki, aki ajánlott ebben a témában? (ajánlott fényező, akinél nem fog 100 km után lepattogni a lakkréteg)
-
Emunem
senior tag
Hali, ajánlott felni fényezőt ismertek Győr/Sopron környékén? Ismerősnek kellene.
Előre is thnx. -
Emunem
senior tag
válasz
Blindmouse_ #334131 üzenetére
Hamar készen lett
-
Emunem
senior tag
Lehetne az Off-ban? Egész érdekes a beszélgetés, de kár lenne azért a sok karakterért. Köszi.
-
Emunem
senior tag
válasz
#48584626 #334004 üzenetére
Én amit lehet a 2 fiammal együtt csinálok meg, a legtöbbször ők is élvezik. De nem szeretném ölbe tett kézzel nézni, ahogy ellustulnak, mint ami erre a nemzedékre már jellemző. (Előzékenység, segítő készség, hajlam arra, hogy valamit maguktól csináljanak 2 kézzel, ezek hiányoznak belőlük)
Nyilvan ami már célszerszám és szaktudás igényes nem csinálom meg (vezérlé, stb…)
na meg a szabad időm nem 1000€/ óra, realista vagyok. -
Emunem
senior tag
-
Emunem
senior tag
válasz
Blindmouse_ #333989 üzenetére
Én hangszórót is megcsináltam az N800-on, rezgő motor csere a 5S-en, meg hasonlók. Nem ez a szakmám, de olyan kjó leírások vannak, hogy vétek a kaland kedvéért nem kipróbálni. Úgy vagyok az ilyen bugyi méretű dolgokkal, hogy vagy sikerül vagy nem, úgyis az volt a gyártó elképzelése, hogy kukában landol..
-
Emunem
senior tag
válasz
#48584626 #333916 üzenetére
A probléma ott van a mai emberrel, hogy egy nyulat nem tudna levágni, kitennéd a szabadba a térerőt fogja keresni, nem azt, hogy miként tudná túl élni a holnapot… lehet hogy tudja kezelni az okos kütyüket (ami varázslás lett volna 50 évvel ezelőtt) de fácápecsenyét, tüzet nem fog neked gyújtani semmi nélkül, azt garantálom…
-
Emunem
senior tag
válasz
426os #333914 üzenetére
Nem tudom hogy tudsz-e róla, neten szinten mindenről csinálnak javítós blogot, vlogot, yt videót, fórumtéma.
Ezen a vonalon továbbhaladva, én a mosógépemet magam javítottam meg, a boilernek hosszabbítottam meg az életet, hűtőmnek csináltam gyári resetet megfelelő mágnessel stb… ha össze számolom, mennyi pénzt spóroltam meg, csak azért, mert magam csináltam meg, lassan egy kisebb lakás ára… -
Emunem
senior tag
válasz
#48584626 #333906 üzenetére
Amit te írsz, az inkább elszántság, meg hogy mennyire élvezi az ember. Én hülye vagyok kb orvosi dolgokhoz, de saját betegségeimet szeretem átfogóan ismerni. Férfiasság kérdése is, hogy valamit meg tudok-e csinálni vagy nem. Pl egy duda cseréje alap esetben a turinál nagyon bonyolult, sok órás művelet hivatalosan. Na én ezt a munkát megcsináltam 2 óra alatt, igaz nőgyógyászati eljárás volt, sok tervező anyukájának a megemlékezése során, de kicseréltem. Megúsztam kb márkaszervizes 500-800€ összeget, márka független 300-600€ könnyítést. Kb 40€ volt a dupla kűrt.
Erre gondol vakegér, meg sok más ember is, hogy nem vagyunk hajlandóak lebutulni annyira, hogy horror áron kelljen a lustaságunkat kiegyenlíteni.
Továbbá ha egy ember műszaki beállítottságú, akkor érdekli, hogy valami hogyan működik, így adja magát a dolog, hogy meg is akarja tudni javítani, ha szükség van rá. Elvileg jogsi szerzés előtt az én időmben volt a műszaki, ahol ismerni kellett annyira az autót (kézifék 3 katt, kormány lötyögés vizsgálata, gumi állapot, hol az olaj, hol a víz etc…) hogy biztonságosan közlekedni is tudj vele, mert ezek alapvető problémák, amik embereket ölnek. Az, hogy beülök, és intézze el az autó magát, én nem akarok semmivel sem foglalkozni igenis lusta jellemre vall szerintem. A WALL-E mese hasonló dologban már megalkotta a maga véleményét.
Rövid levegővételű lett… -
Emunem
senior tag
válasz
bulikavagyok #333719 üzenetére
jaj de örülök ennek a hírnek, holnap szomszéd biztos témába hozza, megyek hozzá segíteni...
-
Emunem
senior tag
válasz
Blindmouse_ #333700 üzenetére
azt hiszem itt már sok esetben a turbót is kopó alkatrésznek veszik használt autós garizásnál a nepperek... (A)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- YIHUA 959D-II forrasztóállomás, BLACK&DECKER HŐLÉGFÚVÓ 2000W, PARKSIDE vezetékes fúrócsiszoló .....
- 4db GYÁRI Peugeot 16 -os használt lemezfelnik ajándék dísztárcsákkal Nexen N'blue nyári gumikkal
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- EVGA 750 BQ 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB CM CMP 510 Corsair 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- ASUS 18W USB ADAPTER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest